View Full Version : Μηπως την πατησα?
PreGeoLude
21/07/2009, 22:20
Γεια σε ολους τους αρρωστους και μη. Ειναι η πρωτη φορα που γραφω και αυτη δεν ειναι για πολυ καλο λογο. Θα ηθελα τη βοηθεια σας και αν την εχει πατησει καποιος παρομοιως. Αποφασισα εδω και 2 μηνες να κανω δικο μου το μωρο που απο τη στιγμη που κυκλοφορησε το ερωτευθηκα παραφορα. Λεω για το KTM 990 SMT. Τελωσπαντων αλλου ειναι το ζουμι της υποθεσης. Εχω ενα Nexus 500 το οποιο ηταν πολυ δυσκολο να ξεφορτωθω γι'αυτο και θεωρησα σωστο να το δωσω για ανταλλαγη αν και ηξερα εκ των προτερων οτι θα εχανα χρηματα. Εκανα μια ερευνα αγορας και κατεληξα σε ενα καταστημα (ατυχης επιλογη) το οποιο μου επερνε το δικο μου σε καλη τιμη αλλα και μου εκανε δωρο με το καινουργιο ενα συναγερμο της ΜΕΤΑ καθως και 5 χρονια απαλλαγη απο τα τελη με μια αποσυρση που κανει (κερδιζει και εκεινος χρηματα). Συμφωνησαμε και μου εδωσαν χαρτια για μεταβιβασεις που επρεπε να υπογραψω και να γυρισω πισω. Αυτα εγιναν στις 25/6. Την επομενη μερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η ΚΤΜ ηθελε προεξοφληση για το μηχανακι. Εγω ψημενος και πολυ κ....μενος πηγα και τους εσκασα σχεδον 9000 ευρω. Τα υπολοιπα ειναι η αξια του δικου μου που θα παραδωσω με τη παραλλαβη του ΚΤΜ. Ευτυχως δεν εδωσα και το δικο μου δηλαδη!!!!!!!!!!! :bawl: :bawl: :bawl: . Μεχρι και σημερα 21/7 η ιδια ιστορια επαναλαμβανεται. Παω απο εβδομαδα σε εβδομαδα και απο μερα σε μερα γιατι δηθεν εχει κολλησει η ιστορια στην αποσυρση που κανει αυτος. Εχει περασει σχεδον ενας μηνας και ολο με τρεναρουν. Εχω τρελλαθει. Τι λετε??????????
λεω οτι αρχιζω και τα παιρνω επικυνδινα κρανιο με κατι τετοια...:mad:
georgis4
21/07/2009, 22:27
Η ΚΤΜ ηθελε προεξοφληση??
:evil:
Τι δουλεια εχει η μαμα εταιρια με το καθε καταστημα???Αυτος μαλλον ηθελε προεξοφληση για να σου φερει το μηχανακι κατι το οποιο αν ηταν σωστο μαγαζι θα ζητουσε απλα μια βαρβατη προκαταβολη...
Τα περι οικονομικου με το καθε μαγαζι/αντιπροσωπεια τα κανονιζεις οχι με την μαμα εταιρεια...
Εχεις παρει αποδειξη για τα χρηματα?Σε αντιπροσωπεια εγιναν ολα αυτα η σε ασχετο μαγαζι που απλα θα σου εφερνε το μηχανακι.......απατεωνια μου μυριζεται....!
blackbusa
21/07/2009, 22:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
Γεια σε ολους τους αρρωστους και μη. Ειναι η πρωτη φορα που γραφω και αυτη δεν ειναι για πολυ καλο λογο. Θα ηθελα τη βοηθεια σας και αν την εχει πατησει καποιος παρομοιως. Αποφασισα εδω και 2 μηνες να κανω δικο μου το μωρο που απο τη στιγμη που κυκλοφορησε το ερωτευθηκα παραφορα. Λεω για το KTM 990 SMT. Τελωσπαντων αλλου ειναι το ζουμι της υποθεσης. Εχω ενα Nexus 500 το οποιο ηταν πολυ δυσκολο να ξεφορτωθω γι'αυτο και θεωρησα σωστο να το δωσω για ανταλλαγη αν και ηξερα εκ των προτερων οτι θα εχανα χρηματα. Εκανα μια ερευνα αγορας και κατεληξα σε ενα καταστημα (ατυχης επιλογη) το οποιο μου επερνε το δικο μου σε καλη τιμη αλλα και μου εκανε δωρο με το καινουργιο ενα συναγερμο της ΜΕΤΑ καθως και 5 χρονια απαλλαγη απο τα τελη με μια αποσυρση που κανει (κερδιζει και εκεινος χρηματα). Συμφωνησαμε και μου εδωσαν χαρτια για μεταβιβασεις που επρεπε να υπογραψω και να γυρισω πισω. Αυτα εγιναν στις 25/6. Την επομενη μερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η ΚΤΜ ηθελε προεξοφληση για το μηχανακι. Εγω ψημενος και πολυ κ....μενος πηγα και τους εσκασα σχεδον 9000 ευρω. Τα υπολοιπα ειναι η αξια του δικου μου που θα παραδωσω με τη παραλλαβη του ΚΤΜ. Ευτυχως δεν εδωσα και το δικο μου δηλαδη!!!!!!!!!!! :bawl: :bawl: :bawl: . Μεχρι και σημερα 21/7 η ιδια ιστορια επαναλαμβανεται. Παω απο εβδομαδα σε εβδομαδα και απο μερα σε μερα γιατι δηθεν εχει κολλησει η ιστορια στην αποσυρση που κανει αυτος. Εχει περασει σχεδον ενας μηνας και ολο με τρεναρουν. Εχω τρελλαθει. Τι λετε??????????
φιλαρακι οπως εισαι πας αυριο πρωι πρωι και περνεις τα λεφτα σου πισω....αμεσα....μου μυριζει μπαρουτι...και δεν εχει αλλες καθυστερησεις....ελπιζω να πειρες αποδηξη για τα 9000 που εσκασες εεε???
:wave2:
PreGeoLude
21/07/2009, 22:32
ναι ενταξει δεν ειμαι εντελως αφελης. πηρα αποδειξη για τα λεφτα που εδωσα. το μαγαζι δεν εχει σχεση με την ΚΤΜ. φερνει τα παντα και ειναι πολυ γνωστο με πολυ διαφημιση στα περιοδικα......
blackbusa
21/07/2009, 22:35
ναι ενταξει δεν ειμαι εντελως αφελης. πηρα αποδειξη για τα λεφτα που εδωσα. το μαγαζι δεν εχει σχεση με την ΚΤΜ. φερνει τα παντα και ειναι πολυ γνωστο με πολυ διαφημιση στα περιοδικα......
ρε πηγαινε να παρεις τα λεφτα σου πισω γιατι υπαρχει περιπτωση να κανει καποιος και γαμω τις διακοπες....θα σου ελεγα να πας να ρωτησεις στην ΚΤΜ αλλα δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι αυτο....
georgis4
21/07/2009, 22:38
Ο ιδιος και μαλιστα οδηγωντας το ιδιο το μηχανακι απο αυστρια να στο εφερνε....σε 2 μηνες θα επρεπε να το ειχες!
Οσο για την αποσυρση που σου ειπε κτλ αυτο τη σχεση εχει με την δικη σου παραγγελεια???Χωρια που με αποσυρση γλυτωνεις μονο τα τελη και τιποτα αλλο οποτε ουτε λεφτα θα βγαλει......Απλα το χρησιμοποιει αν δικαιολογια...ηλιθια δικαιολογια κιολας....
Πανε παρε τα λεφτακια σου και να φυγεις...να πας αλλου!!:rotflmao: :rotflmao:
z_armagedon
21/07/2009, 23:44
Φιλε,
αν το μ@υνι που σε δουλεύει ακούει στο ονομα "Σπύρος"
...ονομα και μη χωριο... πηγαινε και παρε τα λεφτα πρωι πρωι αυριο και στειλε τον στο διαολο.
Εγω περιμενα το GSXR πληρωμενο ΜΕΤΡΗΤΑ απο αρχες φεβρουαρίου μεχρι το πασχα.
Και οταν ζήτησα τα λεφτα μου πηγαν να το παιξουν λουηδες μεχρι που ξαπλωσα 2 μηχανακια που ειχε μεσα στο μαγαζι και εστειλε ο τυπος την ηλιθια ξανθια που εχει εκει μεσα και μου εφερε τα λεφτα. ΟΛΑ.
Στειλε μου με πμ το μαγαζι και παμε και μαζι αν θελεις.
Προς mods.
Αν το μαγαζι ειναι αυτο που φανταζομαι, οφειλουμε σαν μοτοσυκλετιστες να τον ξεμπροστιασουμε με στυκι thread μπας και σωσουμε κανεναν συναδελφο.
Επαθα και εμαθα. Να βοηθησω να μην παθουν και αλλοι...
Σωτηρης
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Προς mods.
Αν το μαγαζι ειναι αυτο που φανταζομαι, οφειλουμε σαν μοτοσυκλετιστες να τον ξεμπροστιασουμε με στυκι thread μπας και σωσουμε κανεναν συναδελφο.
Επαθα και εμαθα. Να βοηθησω να μην παθουν και αλλοι...
Σωτηρης
Περι καταγγελιών ισχύουν τα γνωστά παίδες. Αν το μαγαζί που λέτε είναι στη Αλεξάνδρας, μπορείτε να το "ζωγραφίσετε" και θα καταλάβει το φόρουμ....
PreGeoLude
22/07/2009, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Περι καταγγελιών ισχύουν τα γνωστά παίδες. Αν το μαγαζί που λέτε είναι στη Αλεξάνδρας, μπορείτε να το "ζωγραφίσετε" και θα καταλάβει το φόρουμ....
διανα!!!!ας ειμαι τουλαχιστον ο τελευταιος. να δω πως θα ξεμπερδεψω:bigcry: :bigcry: :bigcry:
blackbusa
22/07/2009, 11:49
διανα!!!!ας ειμαι τουλαχιστον ο τελευταιος. να δω πως θα ξεμπερδεψω:bigcry: :bigcry: :bigcry:
τι πως θα ξεμπερδεψεις???δεν πηγες ακομα να παρεις τα λεφτα σου???:look:
georgis4
22/07/2009, 11:53
Με την απειλη δικηγορου και αν το παιζει σκληρο καρυδι και μερικων γαμωσταυριδιων θα τα παρεις πισω....για τα λεφτα ΣΟΥ μιλας!!!!
z_armagedon
22/07/2009, 15:49
Ηταν αναμενόμενο...
Διέδωσέ το τουλάχιστον μεγάλε, όπως κάνω κι εγώ.
Και πήγαινε να πάρεις τα χρήματά σου άμεσα. Αν σου πουν το παραμικρό μη μασήσεις - γαμωσταυρίδια και κανε του το μαγαζί μπουρδέλο. Έμένα μου τα έδωσε αφού του άδειασα στο πάτωμα δύο σκούτερ και μετά κατευθύνθηκα προς μια μεταχειρισμένη augusta που είχε μέσα με τα μάτια μου θολωμένα.
Λοιπόν, Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ο Υ Μ Ε και δεν πατάμε ούτε για πλάκα στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να πούμε δύστυχώς ούτε το "όνομα" της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ μαλακίας, ούτε και ότι βρίσκεται στη μέση της λεωφόρου κατεβαίνοντας... Ούτε ότι τα τρίο στούντζες λαμόγια μαζί με την "μαμα όλων των ανεκδότων ξανθια" μπορούμε να κατονομάσουμε είτε μαζη... είτε ένα - ένα....
Να πάνε στο διάολο όλοι τους! Και συ φιλε να πας να παρεις τα λεφτα σου...
...Τσαντίστηκα πάλι...
blueangel
22/07/2009, 15:53
Ρε με τα λαμόγια που κυκλοφορούν ρε γαμώτο:evil: :evil: :evil: Και εσύ ρε φίλε έλεος δηλαδή πέρασαν τόσες μέρες και αναρωτιέσαι ακόμα μήπως την πάτησες:sick: Δηλαδή τι περίμενες να Χειμωνιάσει για να σού ρθει το μοτόρι:confused: Για όνομα του Θεού!!!
Οχι απλά πάς και τα απαιτείς αλλά κάνεις και καταγγελία στην Ενωση Καταναλωτών και στον Συνήγορο του Πολίτη!!!Και φυσικά ενημερώνεις και εξωδίκως και την μαμά εταιρία:wave2:
devil's animal
22/07/2009, 16:05
:mad: :mad: :mad:
z_armagedon
22/07/2009, 16:13
Αστο με την ένωση μεγάλε...
Κι έγώ το έκανα και πήρα ένα @ρχίδι.
Μόνοι μας είμαστε πάρτε το χαμπάρι. Τουλάχιστον ας χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη και τις δυνατότητες που μας δίνει αυτο το forum.
Η μαμά εταιρεία μπορεί να κάνει κάτι μονο αν πάρει μηνύματα μαζικά.
Αν θέλετε κανονίζουμε να στείλουμε κάτι ομαδικά να τον σκίσουμε.
Akatanomastos
22/07/2009, 21:03
9000??? :eyepop:
μετρητα??? :eyepop::eyepop:
χωρις να παρεις το μηχανακι με το κλειδι στο χερι???:eyepop::eyepop::eyepop:
την πατησες
mixalakis
23/07/2009, 07:08
Ηταν αναμενόμενο...
Και πήγαινε να πάρεις τα χρήματά σου άμεσα. Αν σου πουν το παραμικρό μη μασήσεις - γαμωσταυρίδια και κανε του το μαγαζί μπουρδέλο. Έμένα μου τα έδωσε αφού του άδειασα στο πάτωμα δύο σκούτερ και μετά κατευθύνθηκα προς μια μεταχειρισμένη augusta που είχε μέσα με τα μάτια μου θολωμένα.
Λοιπόν, Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ο Υ Μ Ε και δεν πατάμε ούτε για πλάκα στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να πούμε δύστυχώς ούτε το "όνομα" της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ μαλακίας, ούτε και ότι βρίσκεται στη μέση της λεωφόρου κατεβαίνοντας... Ούτε ότι τα τρίο στούντζες λαμόγια μαζί με την "μαμα όλων των ανεκδότων ξανθια" μπορούμε να κατονομάσουμε είτε μαζη... είτε ένα - ένα....
...Τσαντίστηκα πάλι...
Το μεγαλύτερο λαμόγιο της Ελλάδας!!!!!!
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτόν τον τύπο. :a37:
Πραγματικά δεν γίνεται επειδή δεν μπορεί να κατονομαστεί να την πατάνε συνέχεια και άλλοι.
Ίσως να γίνει στίκυ ένα θέμα με τίτλο " Πριν αγοράσετε μηχανή διαβάστε αυτό", όπου θα φωτογραφίζονται μερικά τέτοια κ@λόπαιδα.
Πώς γίνεται να δουλεύουν ακόμα;
Ρε γαμωτο ...
ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ...
Αυτο ειναι βασικη πληροφοριση κ βοηθεια προς συναδελφους , κ οχι δυσφημιση ..
:mad:
Η ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ απο οτι θυμαμαι ειχε βγαλει επισημη ανακοινωση στα περιοδικα πως δεν εχει καμια σχεση/συμεργασια με το εν λογω καταστημα οταν το παρουσιαζαν καποτε σαν αντιπρωσοπια ή συνεργατη της ΚΤΜ. Και μαλιστα πως δεν εχει κανενα δικαιωμα να χρησημοποιει τα εμπορικα σηματα της εταιρειας.
ή κατι τετοιο τελος παντων.
mixalakis
23/07/2009, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Ρε γαμωτο ...
Είπαμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ μ@λ@κ@ς.
Αγγλιστί;
blueangel
23/07/2009, 08:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Ρε γαμωτο ...
Ρε φίλε δεν γίνεται γιατί θα μπλέξει με νομικές περιπέτειες το φόρουμ και βράσε όρυζα μετά από την άλλη το ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΟ είναι τοοοοοοσο γνωστό σε πολλούς πλέον,από την άλλη μην νομίζεις ότι στο μέσο περιπου της Αλεξάνδρας έχει πολλά μαγαζιά του είδους για να μπερδευτεί κανείς και δεν τον βρέι να τον αποφύγει τον ΑΛΗΤΗ:mad: :evil: Αλλά τόοοοοση αφέλεια μερικών δεν μπορώ να την καταλαβω ρε γαμωτο όσο κ@βλωμένος και νάσαι να σκάσεις 9.000!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ:confused: :confused: :confused: :hypnotize
Γιατι νομικες περιπετειες ρε παιδες ???
Οταν εγω (και καθε εγω) βγαινω κ λεω οτι πχ το gsxr μου ραγισε πλαισιο , τα ktm χαλανε , τα ferodo δεν φρεναρουν σωστα , τα conti που εβαλλα στο strom μου προκαλουν τρεμουλο ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ?
Εγω αυτα τα στοιχεια τα βλεπω σαν αληθειες κ με ενημερωνουν οι παθουντες μεσω το φορουμ για να μην χρειαστει να την πατησω κ εγω για να το μαθω ..
Ετσι κ με τα λαμογια ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα ... αν ερθει καποιος κ μου πει , μην παρεις το συγκεκριμενο μηχανακι γιατι εχει προβλημα στα ηλεκτρικα , ειναι το ιδιο σαν να μου λεει μην αγορασεις απο τον ταδε γιατι κανει λαμογιες ...
Ειδικα οταν ειναι τοσο κραυγαλεες περιπτωσεις ...
φιλικα παντα
Το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα έχω κι εγώ εδώ και 2 μήνες. Σήμερα-αύριο θα πάω για τα λεφτά πίσω (1100 ευρώ). Οπωσδήποτε πρέπει να διαβαστεί από πολλούς. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το κάνουν, απλά πάνε για φούντο ή υπάρχει και περίπτωση να πάρει κάποιος το μηχανάκι που αγόρασε?
Fon Zolotas
23/07/2009, 13:30
πανε κανε φασαρια φιλε ,παρε και κανα 2-3 παλληκαρια ετσι για παρεα δλδ.....ο τυπος θα ειναι μεσα με τα τσαρουχια και θα μπαλωνει τρυπες με τα φραγκα σου .
εφοσον εχεις μετρητα τα λεφτα πανε αλλου ,πα να γαμηθει ο αλλος .......
απορω ρε πουστη μου ,τετοια μαγαζια συνεχιζουν να υπαρχουν?? :evil:
τωρα εγω ξερω μια αλλη ιστορια ,ενας φιλος πηγε εκλεισε ενα αυτοκινητο παραγγελια ,εδωσε μια μικρη προκαταβολη και τωρα τον πηραν τηλεφωνο να παει να εξοφλησει ολο το ποσο (το ιχ λενε οτι ειναι στο τελωνειο και θα ερθει σε 10 μερες).......αλλα θελουν τα λεφτα μπραφ .......η συνφωνια ηταν μετρητοις χωρις δανειο......λετε να περιμενει κι αυτος κανα 3 μηνες??
λεφτα μονο οταν τοχεις μπροστα σου κ το κλειδι στο χερι .
μονο μια μικρη προκαταβολη μπροστα .
εχω ακουσει περιπτωση που καποιος τσιμπησε προκαταβολες κ την εκανε για βραζιλια μετα .
blueangel
23/07/2009, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το κάνουν, απλά πάνε για φούντο ή υπάρχει και περίπτωση να πάρει κάποιος το μηχανάκι που αγόρασε?
Είναι απλά πάααααρα πολύ απλά τα πράγματα παίδες λαμόγια τέτοιου είδους στην κρίση που υπάρχει ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ για μετρητό και το παίρνουν λοιπόν με αυτές τις ανορθόδοξες μεθόδους για σκεφτείτε ότι αυτός με το σύστημα που παίζει της καθυστέρησης στην καθυστέρηση,βγάζει από τους φουκαράδες που του τα ακουμπάνε λειτουργικά έξοδα και άλλες τρέχουσες ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΕΣ δαπάνες και τελικά ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ δαπάνες είναι οι προκαταβολές των παιδιών:evil: :evil: :evil: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Banana hammock
23/07/2009, 17:28
Απορω. Αφου το παληκαρι ειναι δεδομενο με την αποδειξη πως εχει πληρωσει και δεν ελαβε το προϊον, αυτο δεν ειναι παρανομο; Δεν υπάρχει καποιος νομος που να καλυπτει τον καταναλωτη; Εχεις κανει καταγγελια του εν λογω κακου επιχειρηματια στη Γ.Γ. Καταναλωτη; Κανε! Αυτοι επιλαμβανονται και δινουν λυσεις σε παρομοια προβληματα.
Η ερωτηση μου ειναι για ποιο λογο απαγορευεται να πει ποιος ειναι ο απατεωνας; Ας πει τα αντικειμενικα δεδομενα. -Πληρωσα (οριστε η αποδειξη), -δεν ελαβα το προϊον (ευκολα αποδεικνυεται αφου δεν υπάρχει αδεια υπογεγραμμενη απο τον ιδιο οπως και με δεκαδες αλλους τροπους πιστευω), -το ονομα του κλεφτη ειναι Bond. James Bond!
Γιατι θα μπλεξει το φορουμ και παπαριες; Αποκαλυψτε το μαλακα να παψει να εκμεταλευεται τον κοσμο! Δεν καταλαβαινετε πως ετσι δινετε πατημα στον καθε επιδοξο απατεωνα να κανει το ιδιο; Τι θα σας κανει δηλαδη; Θα σας μηνυσει πως τον διασυρατε; Τον κακολογησατε; Τον δυσφημισατε; Τοτε ελα δω PreGeoLude. -Που ειναι η αποδειξη; -Νατη...-μηχανη εχεις; -Οχι.. Και του την τριβεις στη μουρη! Τα αντικειμενικα δεδομενα θα πει! Που ειναι ο διασυρμος και η δυσφημιση; Δυσφημιση ειναι να πεις κατι που δεν ισχυει! Που ειναι οι γαμημενοι οι μπελαδες που αρχισαμε πια να φοβομαστε και τον ισκιο μας, μη μπλεξουμε στα δικαστηρια; Τελικα αυτη η ανεξαρτητη αρχη για τα προσωπικα δεδομενα λειτουργει αποκλειστικα και μονο για λογαριασμο των απατεωνων, των κακουργων και των κλεφτων!
Fon Zolotas
23/07/2009, 17:31
αποδειξη απ αυτες τις κλαιν μαιν??? :bigcry: απο το ψιλικατζιδικο οι διπλοτυπες???
Banana hammock
23/07/2009, 17:45
Κλαιν μαιν και ξε-κλαιν μαιν, να κοψει το κεφαλι του το δικαστηριο να δει ποιος την εγραψε κι αν ειναι πλαστογραφια του κακου καταναλωτη που θελει να εξαπατησει τον τιμιο επιχειρηματια! Υπαρχουν γραφολογοι κ.λπ. Ας ορισει καποιον το δικαστηριο να βρεθει αν την εγραψε αυτος η οχι! Και στο κατω κατω, μονο απο δω μεσα πεταχτηκαν 2-3 που την πατησαν! Τι περιμενετε δηλαδη για να οργανωθειτε, να καλυψετε ο ενας τον αλλο και να αποκαλυφθει επιτελους;
PreGeoLude
23/07/2009, 21:34
παιδια σημερα μιλησα με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου και αυριο θα παω απο εκει να παρω τα λεφτα μου. θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις.
georgis4
23/07/2009, 22:30
Αντε μακαρι και με ενα πονο...
:beer:
XJR_Billy
23/07/2009, 23:08
παιδια σημερα μιλησα με τον ιδιοκτητη του μαγαζιου και αυριο θα παω απο εκει να παρω τα λεφτα μου. θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις.
Καλή τύχη φίλε!:beer:
manos_korg
23/07/2009, 23:25
φιλαρακι καλη τυχη. υπομονη χρειαζεται.:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
Είπαμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ μ@λ@κ@ς.
Αγγλιστί;
Worldwide asshole! :D Eντάξει ΟΚ ΟΚ, γκλόμπαλ-πλάκα κάνω. Ένας φίλος έκανε 6 μήνες να ξεμπερδέψει... :wave2:
τόσα και τόσα έχουν ακουστεί, πως κάνει ακόμα δουλειές ο τυπάς και δε τον έχουν κλείσει μέσα; :yuck:
Akatanomastos
24/07/2009, 02:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
+1000
Banana hammock
24/07/2009, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από mizz
τόσα και τόσα έχουν ακουστεί, πως κάνει ακόμα δουλειές ο τυπάς και δε τον έχουν κλείσει μέσα; :yuck:
Ειναι απλο! Γιατι οποιος καταφερνει και στο τελος με απειλες παιρνει πισω τα χρηματα του, αρκειται στο να καθεται στα αυγα του αντι να παει να τον καταγγειλει παντου. Επισης ολες οι κοτουλες στα φορουμ και σε οποιοδηποτε αλλο μεσο (TV και ραδιοφωνο) απευθυνεται ο καταναλωτης ευελπιστωντας να βρει το δικιο του, δρουν λες και ο απατεωνας ειναι ο εξαπατημενος και αποφευγουν επιμελως να τον ξεμπροστιασουν και να πουν "Να ρε μαλακες! Αυτος ειναι! Ο μαλακας στην ταδε οδο, ταδε αριθμο! Μεινετε μακρια!". Γι' αυτο δεν τους κλεινουν ποτε. Γι' αυτο το κανουν, το ξανακανουν και θα το ξανακανουν και παντα θα πιανουν ψαρια! Γιατι μη νομιζεις πως απ' το παληκαρι που του εδωσε 9 χιλιαρικα και τωρα ισως να τα παρει πισω, δεν ειχε κερδος! Ποσον καιρο τα ειχε τα 9 χιλιαρικα στη τσεπη του; Δε μπορουσε με τον ενα η με τον αλλο τροπο να εχει κερδος απ' αυτα; Αν ηταν αλλοι 10 σαν κι αυτον, με 90 χιλιαρικα υπαρχουν απειροι τροποι να βαζεις 10 χιλιαρικα το μηνα στην ακρη!
Kostas NL
24/07/2009, 10:47
Ηταν αναμενόμενο...
...Τσαντίστηκα πάλι...
Πώ πώ ρε φίλε, μόλις κατάλαβα για ποιό μαγαζί μιλάς και ανατρίχιασα.
Πριν μερικούς μήνες ήμουν έτοιμος να πάρω την καινούρια busa από εκεί, στο τέλος αποχώρησα γιατί δεν μου άρεσε απλά πώς μου μιλούσε ο εκεί υπεύθυνος.
Κάτι από ένστικτο λοιπόν, κάτι από τύχη, ίσως και να γλίτωσα από μία περιπέτεια.
Μακάρι το παλικάρι να πάρει τα χρήματα εύκολα πίσω!
z_armagedon
24/07/2009, 11:47
Ειναι απλο! Γιατι οποιος καταφερνει και στο τελος με απειλες παιρνει πισω τα χρηματα του, αρκειται στο να καθεται στα αυγα του αντι να παει να τον καταγγειλει παντου. Επισης ολες οι κοτουλες στα φορουμ και σε οποιοδηποτε αλλο μεσο (TV και ραδιοφωνο) απευθυνεται ο καταναλωτης ευελπιστωντας να βρει το δικιο του, δρουν λες και ο απατεωνας ειναι ο εξαπατημενος και αποφευγουν επιμελως να τον ξεμπροστιασουν και να πουν "Να ρε μαλακες! Αυτος ειναι! Ο μαλακας στην ταδε οδο, ταδε αριθμο! Μεινετε μακρια!". Γι' αυτο δεν τους κλεινουν ποτε. Γι' αυτο το κανουν, το ξανακανουν και θα το ξανακανουν και παντα θα πιανουν ψαρια! Γιατι μη νομιζεις πως απ' το παληκαρι που του εδωσε 9 χιλιαρικα και τωρα ισως να τα παρει πισω, δεν ειχε κερδος! Ποσον καιρο τα ειχε τα 9 χιλιαρικα στη τσεπη του; Δε μπορουσε με τον ενα η με τον αλλο τροπο να εχει κερδος απ' αυτα; Αν ηταν αλλοι 10 σαν κι αυτον, με 90 χιλιαρικα υπαρχουν απειροι τροποι να βαζεις 10 χιλιαρικα το μηνα στην ακρη!
Μεγαλε το εχεις παθει και ξερεις?
Πηρες ποτε τηλ σε συνηγορο του καταναλωτη ή άλλες τετοιου τυπου υπηρεσιες και πηγαν ολα καλα?
Γιατι εγω που τα εσκασα και ΜΟΝΟ με τον τσαμπουκα μου τα πηρα πισω ξερω.
Οσο για το αν ξεμπροστιαζεται εδω μεσα ανοιξε τα ματια σου και κοιτα. Αν μετα απο ολα αυτα δεν εχεις καταλαβει αντε και παρτο το καινουριο παπι απο εκει, σου αξιζει.
Και για τις "κοτουλες των φορουμ" τωρα... Ειδες καμια εδω μεσα? Πες το για να ξερω αν πρεπει να γαμωσταυρισω ή οχι. Το να σεβομαι το "μαγαζι" καποιου που πολυ απλοχερα μου δινει λογο και βημα δε νομιζω οτι με κανει κοτα. Παω εξω και τα λεω χυμα, σε καφετερειες και αλλου. Αν εσυ παλι εχεις αντιθετη γνωμη, πες το. Μην ξαναχαρακτηρισεις ομως ως κοτα κανεναν εδω μεσα απο την ησυχια του καναπε σου ειδικα αν δεν εχεις αναλογη εμπειρια. Οκ?
argy_kap
24/07/2009, 12:35
με 90 χιλιαρικα υπαρχουν απειροι τροποι να βαζεις 10 χιλιαρικα το μηνα στην ακρη!
να σου δώσω εγώ τα 90 να μου δείνεις 10 τον μήνα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
24/07/2009, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
να σου δώσω εγώ τα 90 να μου δείνεις 10 τον μήνα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: κοιτα εχει ενα ρισκο αυτο που λεει το παιδι,
αλλα πως νομιζεις οτι δουλευει το συστημα..
καπως ετσι
PreGeoLude
24/07/2009, 12:43
Μεγαλε το εχεις παθει και ξερεις?
Πηρες ποτε τηλ σε συνηγορο του καταναλωτη ή άλλες τετοιου τυπου υπηρεσιες και πηγαν ολα καλα?
Γιατι εγω που τα εσκασα και ΜΟΝΟ με τον τσαμπουκα μου τα πηρα πισω ξερω.
Οσο για το αν ξεμπροστιαζεται εδω μεσα ανοιξε τα ματια σου και κοιτα. Αν μετα απο ολα αυτα δεν εχεις καταλαβει αντε και παρτο το καινουριο παπι απο εκει, σου αξιζει.
Και για τις "κοτουλες των φορουμ" τωρα... Ειδες καμια εδω μεσα? Πες το για να ξερω αν πρεπει να γαμωσταυρισω ή οχι. Το να σεβομαι το "μαγαζι" καποιου που πολυ απλοχερα μου δινει λογο και βημα δε νομιζω οτι με κανει κοτα. Παω εξω και τα λεω χυμα, σε καφετερειες και αλλου. Αν εσυ παλι εχεις αντιθετη γνωμη, πες το. Μην ξαναχαρακτηρισεις ομως ως κοτα κανεναν εδω μεσα απο την ησυχια του καναπε σου ειδικα αν δεν εχεις αναλογη εμπειρια. Οκ?
1000000000 BRAVO ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΗ
και με την ευκαιρια να σε ευχαριστησω και εδω μεσα. βλακας δεν ειμαι ουτε κοτα. απλα ολοι καποια στιγμη μπορουν να την πατησουν πανω στον ενθουσιασμο τους. ετσι και εγω. ολοι λοιπον οι φωστηρες ας μιλουν λιγο καλυτερα γιατι η εμπειρια ειναι αυτη που σε κανει δυνατο....μαγκες σας ευχομαι μακρυα απο τετοιες κακοτοπιες
ΣΩΤΗΡΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Fon Zolotas
24/07/2009, 14:03
λες να τα δωσει?? εγω γιατι δεν το πιστευω??
PreGeoLude
24/07/2009, 15:44
παιδια μολις τωρα γυρισα απο το μαγαζι. τα λεφτα τα πηρα πισω. CASE CLOSED αλλα μονο για εμενα. ελπιζω να μην κανουν το ιδιο λαθος και αλλοι. ευτυχως ξεμπερδεψα χωρις απωλειες.
XJR_Billy
24/07/2009, 16:10
παιδια μολις τωρα γυρισα απο το μαγαζι. τα λεφτα τα πηρα πισω. CASE CLOSED αλλα μονο για εμενα. ελπιζω να μην κανουν το ιδιο λαθος και αλλοι. ευτυχως ξεμπερδεψα χωρις απωλειες.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :a013:
blueangel
24/07/2009, 16:20
Πάλι καλά να λές με το λαμόγιο που πήγες να μπλέξεις:a18:
devil's animal
24/07/2009, 16:31
μπραβο ρε μαγκα!!
:beer: :beer: :beer:
το θεμα ειναι οτι και αλλοι τα πηραν εστι ευκολα τα λεφτα τους...
τι θελω να πω?
θελω να πω, οτι αν εχει δωσει καποιος λεφτα και παει μετα να τα παρει πισω ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ αυτο δεν συμφερει τον εμπορο. γιατι? μα γιατι χανει απο την προμηθεια που εχει για το μηχανακι.
οποτε ειναι λιγο ακυρο να σε αφησει να φυγεις ο εμπορος τοσο ευκολα (αν ειναι ξυπνιος θα κοιταξει να σε κρατησει και να σου δωσει το μηχανακι που θες)
εγω 2 σεναρια βλεπω με το λιγο μου νιονιο.
1) δεσμευει τα λεφτα που παιρνει και τα τοκιζει για 1-1,5 μηνα μεχρι να του τα ζητησεις,οποτε βγαζει κατι ψιλολογια (δεν ξερω και ποσο τοκο δινουν τα 9000 στον μηνα)
2) ξεπλυμα χρηματος:smokin:
blueangel
24/07/2009, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω 2 σεναρια βλεπω με το λιγο μου νιονιο.
1) δεσμευει τα λεφτα που παιρνει και τα τοκιζει για 1-1,5 μηνα μεχρι να του τα ζητησεις,οποτε βγαζει κατι ψιλολογια (δεν ξερω και ποσο τοκο δινουν τα 9000 στον μηνα)
2) ξεπλυμα χρηματος:smokin:
Ετσι ακριβώς!!!Οπως είπα πιο πρίν στην ουσία παίρνει άτοκο δάνειο για λειτουργικές του ανάγκες και στην πορεία του πράγματος τσουλάνε οι μέρες και οι απαιτητικές υποχρεώσεις σε μετρητό λόγω καλοκαιριού και αν βγάλει κάτι και απο προμήθειες και τόκους στην τελική κερδισμένος είναι...ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ γιατί με τέτοιες ανορθόδοξες μεθόδους σε λίγο καιρό θα βαρέσει φαλημέντο το λαμόγιο:mad: :evil:
z_armagedon
24/07/2009, 17:14
Μπράβο ρε Γιώργο.
Μην ευχαριστείς εμένα, αυτούς που φτιάξανε το φόρουμ να ευχαριστήσεις και να εφχεσαι να μας διαβάζει πολυ κόσμος. Τέλος καλό όλα καλά.
Όσο για το μαλάκα άστον. Δε γλιτώνουν αυτοί οι τύποι ποτέ. Κάποια στιγμή θα μπει να αγοράσει ελικόπτερο ο Παλαιοκώστας και όταν δεν το παραδώσε στην ώρα του θα αναλάβουν τα "καλά παιδιά".... :D
Προσοχή παίδες και να είμαστε όλοι καλά.
Παιδιά σήμερα πήρα κι εγώ τα λεφτά μου πίσω. Μακριά από τον καραγκιόζη και πείτε το σε όσους ξέρετε και σε όλα τα φόρουμ. Έφαγα όλο το καλοκαίρι να περιμένω μηχανή ενώ θα μπορούσα να την είχα ήδη στρώσει. Σκέφτομαι και την επιστολή στο ΜΟΤΟ γιατί διαφήμιση του μαγαζιού υπάρζει σε κάθε τέύχος και μόνο και μόνο απ'αυτό πολύς κόσμος μπορεί να το θεωρεί αξιόπιστο.
Η περίπτωσή μου που συνδέετε άμεσα με την δικιά σου. Τι κρίμα να μην το είχα διαβάσει νωρίτερα. Θα ξέμπλεκα και γω απο το καλοκαίρι και δεν θα έπιανε φθινόπωρο...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=88029
ΓΑΜΑΤΑΜΕΜΕΓΑΛΑΓΡΑΜΜΑΤΑ
Tomahawk
26/09/2009, 16:01
PreGeoLude πάλι καλά που τα πήρες πίσω ΑΛΛΑ για να είσαι σωστός θα έπρεπε .α κάνεις καταγγελία, γιατί αν σκεφτόντουσαν όλοι έτσι τώρα αυτός θα είχε κλείσει και δε θα παιδευόσουν ούτε εσύ ούτε κι άλλοι σαν εσένα.
απλα να πω ότι το να μη γινεται δυσφήμιση σε μαγαζια εμπορους κτλ ειναι αποφαση των διαχειριστων της σελίδας, και όχι , νομικα δεν υπαρχει κανενα προβλημα να λεει ο καθενας οτι θελει, αληθεια ή ψεμματα μεσα σε ενα φορουμ.
sotos n roses
30/10/2009, 23:42
γεια σας. ειμαι και εγω ενας απο τους εξαπατημενους του εν λογω "κυριου". η περιπτωση μου διαφερει ομως.
εδωσα προκαταβολη 1500 ευρω. δεν υπεγραψα ανταλλαγη ουτε δανειο για την εξοφληση της μηχανης. ενας φιλος μου, καλη του ωρα, μου ειπε γι αυτον ενω εγω οταν τα ειδνα δεν ηξερα τπτ. σταματησα καθε διαδικασια.
του ζηταω να μου δωσει την προκαταβολη πισω, μου λεει οκ,αλλα τον ψαχνω συνεχεια και δεν τον βρισκω. οι υπαλληλοι μου με δουλευουν και δεν ξερουν που ειναι το αφεντικο τους.
την δευτερα σκεφτομαι να βαλω δικηγορο, να παμε μαζι και να παρω τα λεφτα πισω αλλα νομικα δεν ξερω αν ειμαι καλυμμενος καθως ο τυπος μπορει να ισχυριστεί αθετηση συμφωνιας...
δεν ξερω τι να κανω, ας εδινα τα λεφτα σε ενα ιδρυμα και οχι σε αυτο το λαμογιο.
θελω να ξερω 2 πραγματα. αν υπογραψω να παρω δανειο, μπορει μεχρι να μου φερει την μηχανη να πληρωνω εγω τις δοσεις και εάν γινεται να παρω την προκαταβολη μου πισω και να του πω οτι τελικα ολο το ποσο θα το βαλω σε δανειο. εκει τον παιρνει να κανει μαλακια με τιν τραπεζα;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos n roses
θελω να ξερω 2 πραγματα. αν υπογραψω να παρω δανειο, μπορει μεχρι να μου φερει την μηχανη να πληρωνω εγω τις δοσεις και εάν γινεται να παρω την προκαταβολη μου πισω και να του πω οτι τελικα ολο το ποσο θα το βαλω σε δανειο. εκει τον παιρνει να κανει μαλακια με τιν τραπεζα;
Μην κάνεις κανένα αστείο. Εσυ φαίνεσαι ως οφειλέτης στην τράπεζα και όχι αυτός.
sotos n roses
31/10/2009, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μην κάνεις κανένα αστείο. Εσυ φαίνεσαι ως οφειλέτης στην τράπεζα και όχι αυτός.
θα πρεπει να παραλαβω την μηχανη για να αρχισουν οι δοσεις του δανειου. χωρις μηχανη δεν μπορει να υπογραφτει τιποτα.
Cpt. Haddock
31/10/2009, 10:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos n roses
θα πρεπει να παραλαβω την μηχανη για να αρχισουν οι δοσεις του δανειου. χωρις μηχανη δεν μπορει να υπογραφτει τιποτα.
Διάβασε τι σου έγραψε ο αποπάνω, κάτι ξέρει... :winka:
Opisthogonia
31/10/2009, 13:19
re pedia....oxi oti amfisvito ti lete alla......
ego pira mixanaki apo afton k ola eitane meli gala.....
gia na eimai pio sostos eitane o monos pou xigithike sosta opos eithela....
dld eixa metrito k eithela napao sto magazi na ta skaso na to paro k na figo xoris na me niazi an tha exoune ekdothi pinakides (afto giati den epeze na skaso oute 1 euro prokatavoli h na to pliroso k na perimeno)se osa magazia pira oli mou legane to ligotero 1 mera anamoni k talefta brosta ......ego piga ekei akoubisa to xrima k se 2 oritses to pira :P
tora peretero den xero an k apo fatsa poles fores boris na katalavis pola ;)
sotos n roses
31/10/2009, 14:37
δηλαδη οσοι εδωσαν προκαταβολη και την ζητησαν πισω, πηραν τα τετοια μου?