PDA

View Full Version : Σταθμεύοντας... ρίχνεις μια μηχανή.....

Nostra
22/07/2009, 11:59
και εντάξει ...

κανείς δεν είπε ότι το έκανες επίτηδες.
Το ότι πέρναγα εγώ ακριβώς δίπλα και σταμάτησα και σε υποχρέωσα να περιμένεις την αστυνομία να βεβαιώσει το σφάλμα σου... γατί σου φάνηκε τόσο περίεργο?

Για την ιστορία...

Χτες το βράδυ, περνώντας με το αμάξι απο ένα στενό μεταξύ Μιχαλακοπούλου και Βασ. Σοφίας βλέπω το μπροστινό αμάξι στην προσπάθεια του να παρκάρει να ρίχνει ένα παρκαρισμένο TDM....
Μεχρι να σταματησω κάπου το αμάξι με ασφάλεια ο οδηγός του αυτοκινήτου το είχε σηκώσει και αν δεν ήμουν εκεί να κατεβάσω το σταντ .... ακόμα θα την κράταγε με τα χέρια... :lol:

Η μηχανή είχε πέσει από αριστερά και είχε σπασμένο μπροστά φλασάκι και γρατζουνιές σε φέρινγκ, μανέτα, γκριπ και στη βάση του αριστερού τελικού. Ο σαγιοναροφόρος οδηγός (μεσήλιξ απορημένος για την παρουσία μου εκει) άρχισε να τρίβει το φέρινγκ για να φύγει η γρατζουνιά και μόνο αφού τον ρώτησα αν έχει εκπαιδευτεί από τον Master Miyagi στο wax on wax off κατάλαβε ότι με την χρήση της παλάμης του δε μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη συντεχνιακή επιβίωση των κερδοφόρων εν ελλάδι απανταχού φανοποιών.

Τo TDM δεν είχε συναγερμό, ο αναβάτης του προφανώς και δε θα έπαιρνε χαμπάρι αν έφευγε ο mercedΟδηγός και έτσι έπρεπε να διασφαλίσω ότι το επόμενο πρωί δε θα είχαμε υπαρξιακές αναλύσεις μοτοσυκλετιστή πώς γίνεται η μυρωδιά των καμμένων λαδιών των yamaha εκτός από υπερήρωες οστεοπορωδεξικάρπιους υπεργαλαξιακούς φαναρογκαζοφάναρους απόφοιτους του TDM enterprise, να κάνει το πράγμα (http://www.imdb.com/media/rm4012611584/tt0120667) να αυνανίζεται ολονυκτίς πάνω στο μαύρο πλαστικό της ξεπαρθενιασμένης πια καλής του.

169400

McGyver
22/07/2009, 12:01
Γύρισε...

:D

:beer: :beer: :beer: :beer:

lilipoua
22/07/2009, 12:05
Αυτά μου ειχαν λειψει!!!!! :D :smilea:

Welcome back Τασούλη!!!!!!!!!!!!!!! :beer: :beer: :beer: :beer:

blackbusa
22/07/2009, 12:09
γυρισαν και οι 2???

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

the who
22/07/2009, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

Ο σαγιοναροφόρος οδηγός (μεσήλιξ απορημένος για την παρουσία μου εκει) άρχισε να τρίβει το φέρινγκ για να φύγει η γρατζουνιά και μόνο αφού τον ρώτησα αν έχει εκπαιδευτεί από τον Master Miyagi στο wax on wax off κατάλαβε ότι με την χρήση της παλάμης του δε μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη συντεχνιακή επιβίωση των κερδοφόρων εν ελλάδι απανταχού φανοποιών.

Τo TDM δεν είχε συναγερμό, ο αναβάτης του προφανώς και δε θα έπαιρνε χαμπάρι αν έφευγε ο mercedΟδηγός και έτσι έπρεπε να διασφαλίσω ότι το επόμενο πρωί δε θα είχαμε υπαρξιακές αναλύσεις μοτοσυκλετιστή πώς γίνεται η μυρωδιά των καμμένων λαδιών των yamaha εκτός από υπερήρωες οστεοπορωδεξικάρπιους υπεργαλαξιακούς φαναρογκαζοφάναρους απόφοιτους του TDM enterprise να κάνει το πράγμα (http://www.imdb.com/media/rm4012611584/tt0120667) να αυνανίζεται ολονυκτίς πάνω στο μαύρο πλαστικό της ξεπαρθενιασμένης πια καλής του. [/B]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Γυριστε το γαλαξια με το μοτο.γρ:rotflmao: :rotflmao: Η περιγραφη τα σπαει.
Ο παππους δεν ηθελε να βαλει σε τρεξιματα αστυνομιες και ασφαλειες και δυστυχως δεν ειναι ο τελευταιος που κανει αυτη τη :a31: .

:beer: :beer: :beer:

Nostra
22/07/2009, 12:14
Ευτυχώς οι άοκνοι υπηρέτες του νόμου ήλθαν στο σημείο μόνο μετά από 25 λεπτά και για να μη χάσουν το βραδινό αφιέρωμα του Γκαραβέλα στους απροστάτευτους γηγενείς δερματοκρούστες της βορείου αμερικής κατέγραψαν τα στοιχεία του (ακόμα απορημένου για την πρωτοβουλία μου) οδηγού μέσα από το περιπολικό. Μόνο όταν χρειάστηκε να σημειώσει το σημείο επαφής των δύο οχημάτων ο 18χρονος συνοδηγός του νόμου βγήκε από το φανοφόρο και τότε κατάλαβα γιατί αποφεύγουν να κατεβαίνουν οι αστυνομικοί από τα περιπολικά....
Η πόρτα του citroen άνοιγε για 30-40 πόντους καθώς από το σημείο εκείνο και μετά ο μεντεσές της πόρτας το έπαιζε αντιεξουσιαστής.

Με τα πολλά η καταγραφή έγινε, εμένα δε μου ζητήθηκε να αποδείξω ότι ειμαι εγώ και το περιπολικό έφυγε.

Οδηγός Mrcedes (OM): Δε μου λες ρε φίλε... Αφού η μηχανή δεν έχει τίποτα...μια μικρή γρατσουνιά μόνο που μπορεί να ήταν εκεί από πριν κιόλας εσένα τί σε νοιάζει και εκανες όλη αυτή την ιστορία....

Εγώ: Το ίδιο θα έκανα και αν εβλεπα κάποιον να χτυπάει το δικό σας όχημα και καταλάβαινα ότι θα έφευγε χωρίς να αφήσει στοιχεία.

ΟΜ: Εδώ συμβαίνουν άλλα και άλλα στον κόσμο και δε δίνουμε σημασία, εσύ κόλλησες σε αυτό το μικρό συμβάν?

Εγώ: Εχουμε εξοικειωθεί τόσο με το παράνομο και με το κακό που κάνει τόσο πολύ εντύπωση η προσπάθεια προστασίας της περιουσίας του άλλου και της ευθύνης των πράξεών μας?

ΟΜ: Ερυθροσταυρίτης είσαι?

Εγώ: Οχι ρε φίλε... motogr - φορουμίτης ...

169401

Nostra
22/07/2009, 12:18
Η μηχανή είχε πλαστική βάση πινακίδας από συνεργείο της περιοχής και σήμερα το πρώι τους πήρα για να μπορέσω να επικοινωνήσω (αφου ήξερα πινακίδα) με τον ιδιοκτητη της μηχανής και να δω αν η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε...

Και ετυχε και το παλικάρι ήταν στο συνεργείο του!
Όντως είχε μιλήσει με την ασφαλιστική του και με τον οδηγό και όλα καλά...

Δε θέλω το Ευχαριστώ σου φίλε μου....
ούτε τα μπράβο σας εδώ μέσα...

Θέλω την επόμενη φορά που θα τύχει σε δικό μου όχημα κάτι παρόμοιο,
κάποιος εκεί έξω να κάνει το ίδιο για μένα...

την επόμενη φορά ...σταματήστε .... ;)

:wave2:

the who
22/07/2009, 12:24
Η μηχανή είχε πλαστική βάση πινακίδας από συνεργείο της περιοχής και σήμερα το πρώι τους πήρα για να μπορέσω να επικοινωνήσω (αφου ήξερα πινακίδα) με τον ιδιοκτητη της μηχανής και να δω αν η αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε...

Και ετυχε και το παλικάρι ήταν στο συνεργείο του!
Όντως είχε μιλήσει με την ασφαλιστική του και με τον οδηγό και όλα καλά...

Σιγα μη σταματησουμε.Εμεις δεν ειμαστε ερυθροσταυριτες ρε φιλε.Τι σε νοιαζει εσενα και χωνεις τη μυτη σου σε ξενες υποθεσεις ε?Κοιτα τη δουλιτσα σου και μην ασχολεισαι με τους αλλους.:sad:
Ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ εχουμε γινει και ποσο εξωπραγματικο εχει γινει το αυτονοητο ργτ?

evvou
22/07/2009, 12:25
τον ρώτησα αν έχει εκπαιδευτεί από τον Master Miyagi στο wax on wax off κατάλαβε ότι με την χρήση της παλάμης του δε μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη συντεχνιακή επιβίωση των κερδοφόρων εν ελλάδι απανταχού φανοποιών.

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

welcome back Τασουλακο :winka:

Nostra
22/07/2009, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τι σε νοιαζει εσενα και χωνεις τη μυτη σου σε ξενες υποθεσεις ε?

Οποιος σχολιάσει την πρόταση αυτή, θα του βάλω ζάχαρη στο ρεζερβουάρ του.... :D :D

MikeG
22/07/2009, 12:26
:beer: :beer: :beer:

the who
22/07/2009, 12:28
Οποιος σχολιάσει την πρόταση αυτή, θα του βάλω ζάχαρη στο ρεζερβουάρ του.... :D :D

Ωπ φιλαρακι σορυ δεν ηξερα :rotflmao: :rotflmao:

DeusEx
22/07/2009, 12:34

Εγώ: Οχι ρε φίλε... motogr - φορουμίτης ... [/B]

:D

Σωστος ρε φιλε , καλη απαντηση !!!

blackbusa
22/07/2009, 12:44

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
22/07/2009, 12:49

:beer: :beer: :beer: :beer:

lilipoua
22/07/2009, 12:58

Για να σε χασουμε τωρα που μας ξαναρθες???
και τί κακό να πουμε για τη γαλλική μυτούλα σου? εσυ και η Κλεοπάτρα μόνο τετοια μυτούλα!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dirtbird
22/07/2009, 13:03

:wave2: [/B]

Παρομοίως αλλά μάλλον για πιο ουσιαστικό (http://forum.enduro-republic.gr/forum/viewtopic.php?f=22&t=1760) λόγο........:mad:

:wave2: :beer:

the who
22/07/2009, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Για να σε χασουμε τωρα που μας ξαναρθες???
και τί κακό να πουμε για τη γαλλική μυτούλα σου? εσυ και η Κλεοπάτρα μόνο τετοια μυτούλα!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νοστρα δωσε στιγμα.Μιλαμε για πεντε κεφτεδακια στη σειρα η τρεις τυροπιτες?(με τα χαρτακια τους εννοειται).:lol: :lol: Γιατι κατι διαβαζω για Κλεοπατρες κλπ.

blackbusa
22/07/2009, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Παρομοίως αλλά μάλλον για πιο ουσιαστικό (http://forum.enduro-republic.gr/forum/viewtopic.php?f=22&t=1760) λόγο........:mad:

:wave2: :beer:

η οπως ενας παρομοιος πραγματικος διαλογος....

''Ρε φιλε δεν βλεπεις το stop και βγαινεις ετσι???''
''Σιγα...πως κανεις ετσι...εχω ασφαλεια...θα σε πληρωνα''

τα υπολοιπα που ειπωθηκαν απο εμενα ειναι λογοκριμενα...:blush:

dirtbird
22/07/2009, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
η οπως ενας παρομοιος πραγματικος διαλογος....

''Ρε φιλε δεν βλεπεις το stop και βγαινεις ετσι???''
''Σιγα...πως κανεις ετσι...εχω ασφαλεια...θα σε πληρωνα''

Του εξηγείς ότι είσαι υπεράνω χρημάτων και ότι ήρθε η στιγμή να ανακαλύψει τη χρησιμότητα τμημάτων μίας μοτοσυκλέτας ως σεξουαλικά εργαλεία....

ναι? :confused: :confused:

makis206
22/07/2009, 13:40

Το ρεζερβουάρ μου βρίσκεται πολύυυυυ μακρυά από τις ζάχαρές σου κύριος....:D
(ελπίζω η μύτη να μη φτάνει Κρήτη:look: )

Είμαι κωλόπαιδο αλλά χάρηκα που γύρισες ρεμάλι :lol: :beer:

blueangel
22/07/2009, 13:58
Μα καλά πώς θα μπεί η ζαχαρίτσα δεν κλειδώνουν τα ρεζερβουάρ:confused: τι στα διάλα ξεκλείδωτα θα τα βρείς όλα:lol: :rotflmao: :lol:
Τάσο δεν υπάρχουν λόγια φίλε!!!Μακάρι το παράδειγμα σου να βρεί μιμητές!!!Μας έχει φάει όλους το σαράκι του ωχαδερφισμού δυστυχώς:mad:

sniper
22/07/2009, 14:05
και εντάξει ...

κανείς δεν είπε ότι το έκανες επίτηδες.
Το ότι πέρναγα εγώ ακριβώς δίπλα και σταμάτησα και σε υποχρέωσα να περιμένεις την αστυνομία να βεβαιώσει το σφάλμα σου... γατί σου φάνηκε τόσο περίεργο?

Για την ιστορία...

Χτες το βράδυ, περνώντας με το αμάξι απο ένα στενό μεταξύ Μιχαλακοπούλου και Βασ. Σοφίας βλέπω το μπροστινό αμάξι στην προσπάθεια του να παρκάρει να ρίχνει ένα παρκαρισμένο TDM....
Μεχρι να σταματησω κάπου το αμάξι με ασφάλεια ο οδηγός του αυτοκινήτου το είχε σηκώσει και αν δεν ήμουν εκεί να κατεβάσω το σταντ .... ακόμα θα την κράταγε με τα χέρια... :lol:

Η μηχανή είχε πέσει από αριστερά και είχε σπασμένο μπροστά φλασάκι και γρατζουνιές σε φέρινγκ, μανέτα, γκριπ και στη βάση του αριστερού τελικού. Ο σαγιοναροφόρος οδηγός (μεσήλιξ απορημένος για την παρουσία μου εκει) άρχισε να τρίβει το φέρινγκ για να φύγει η γρατζουνιά και μόνο αφού τον ρώτησα αν έχει εκπαιδευτεί από τον Master Miyagi στο wax on wax off κατάλαβε ότι με την χρήση της παλάμης του δε μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη συντεχνιακή επιβίωση των κερδοφόρων εν ελλάδι απανταχού φανοποιών.

Τo TDM δεν είχε συναγερμό, ο αναβάτης του προφανώς και δε θα έπαιρνε χαμπάρι αν έφευγε ο mercedΟδηγός και έτσι έπρεπε να διασφαλίσω ότι το επόμενο πρωί δε θα είχαμε υπαρξιακές αναλύσεις μοτοσυκλετιστή πώς γίνεται η μυρωδιά των καμμένων λαδιών των yamaha εκτός από υπερήρωες οστεοπορωδεξικάρπιους υπεργαλαξιακούς φαναρογκαζοφάναρους απόφοιτους του TDM enterprise, να κάνει το πράγμα (http://www.imdb.com/media/rm4012611584/tt0120667) να αυνανίζεται ολονυκτίς πάνω στο μαύρο πλαστικό της ξεπαρθενιασμένης πια καλής του.

kala... ola ayta gia ena gamwTDM???

Ase mas re De Berzerac!!!!:lol: :lol: :lol:

makis206
22/07/2009, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
De Berzerac!!!

:bawl: :bawl: :bawl:

Εσύ προετοιμάσου για τρικλομυτιές μετά απ'αυτό...! :eek: :lol: :rotflmao:

devil's animal
22/07/2009, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

sniper
22/07/2009, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Panw pou eixame hremhsei emfanisthke o Tasos, o yperaspisths twn TDM.....

Lathos, den exei kammia sxesh me ton Cyrano..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
22/07/2009, 14:43
Σταθμεύοντας... ρίχνεις μια μηχανή.....

και ξεκινωντας ρίχνεις άλλη μία :uplate:

:lol: :lol:

sniper
22/07/2009, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
και ξεκινωντας ρίχνεις άλλη μία :uplate:

An einai TDM kai h mia ki h allh, tote pame kala! :lol: :lol: :lol: :lol:

tai
22/07/2009, 16:28
tasos is back

:eyepop:

:lol: :lol: :lol:

καλώς ήρθες ρεεεε:wave2:

ΡΕΜΑΛΙΑ μην κοροϊδεύεται την μύτη του τασου για τι θα σας βάλω να την πλύνετε...................... ολόκληρη!!!:smokin:

sniper
22/07/2009, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
tasos is back

:eyepop:

:lol: :lol: :lol:

καλώς ήρθες ρεεεε:wave2:

ΡΕΜΑΛΙΑ μην κοροϊδεύεται την μύτη του τασου για τι θα σας βάλω να την πλύνετε...................... ολόκληρη!!!:smokin:

An einai mlks o anthrwpos.....:lol: :lol:

169443

tai
22/07/2009, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
An einai mlks o anthrwpos.....:lol: :lol:
σιγα μην την εχει τοσο μικρή :rolleyes: :lol:

matmat
22/07/2009, 22:53
Στην καταληλη ωρα ηρθε
πανω που ειχαμε αρχισει να δυσανασχετουμε απο την σκονη :ΡΡΡΡ

STOYBI
22/07/2009, 22:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Αυτά μου ειχαν λειψει!!!!! :D :smilea:

Welcome back Τασούλη!!!!!!!!!!!!!!! :beer: :beer: :beer: :beer:

:beer: :beer:

mystique
23/07/2009, 12:28
....[the Nostra effect]....

:a23: :a23: :a23: :a23:

wb :winka: :wave2:

mystique
23/07/2009, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Στην καταληλη ωρα ηρθε
πανω που ειχαμε αρχισει να δυσανασχετουμε απο την σκονη :ΡΡΡΡ

ma.... ti thes na peis, e? :eek:

:p

latris mixanis
28/07/2009, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
σιγα μην την εχει τοσο μικρή :rolleyes: :lol:

Συγγνώμη Αγαπητέ Μάστερ Ταί,

εσύ που γνωρίζεις αν την έχει μεγάλη ή μικρή?? Την έχεις δει, την έχεις αισθανθεί...??? :look:

Ηey Tasos.... η γκόρτζο που είναι??

:beer:

tai
28/07/2009, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Συγγνώμη Αγαπητέ Μάστερ Ταί,

εσύ που γνωρίζεις αν την έχει μεγάλη ή μικρή?? Την έχεις δει, την έχεις αισθανθεί...??? :look:

Ηey Tasos.... η γκόρτζο που είναι??

:beer:
το οτι θα τσακωνόμαστε για το μέγεθος του Τασου ...............ουτε που θα το φανταζόμουν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nassosxlvbros
28/07/2009, 22:45
Μα απόρω: έκατσες ωρέ Τάσο μ' και έστησες διάλογο με τον οδηγό;
αμάν!
πάντως,προσωπικά,το πολύ -πολύ να τού'λεγα:
. .
.
.
.
.
.
.
....
.
.
..
..
.... (τελίτσες=σιωπή πριν του απαντήσω στα γιατί του) :

.
.
.
.
.
.
.

"δε σε χάλασε παλιομαλάκα,ε; και την επόμενη θα χοροπηδάω κιόλας πάνω στο μηχανάκι που έριξες... και θα πω (εγώ και μερικοί φίλοι μου και οι δικηγόροι μας πως το πάτησες κιόλας!.. αν είσαι αντρας ξανακάντο...κάθε φορά που θα ακούγεται περιστατικό τη δική σου πινακίδα θα δίνω στους μπάτσους!...άιντε τσακίδια τώρα...."

iliasgeorge
01/08/2009, 15:38
na ta vreite ta mixanakia sas oloi kamena m@l@cec!!!
pate kai vazete acrapovic sta tdm kai nwmizete oti ginate oi gamaoua kai oti eiste kai mixanovioi. pap@r@kia eiste kai min deneste me tin mixani sas. kavala skistin/kaftin poulatin petatin pare alli kai telos.

pate kai san kotes merikoi kai epikaleiste tin "asfaleia"
:-(

Sapadak
01/08/2009, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από iliasgeorge
pate kai vazete acrapovic sta tdm kai nwmizete oti ginate oi gamaoua kai oti eiste kai mixanovioi. pap@r@kia eiste kai min deneste me tin mixani sas. kavala skistin/kaftin poulatin petatin pare alli kai telos.

10.000 δισκοι

Nostra
02/08/2009, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από iliasgeorge

πέστα ρε φίλε, πέστα τους γιατί δεν ακούνε....

και πού 'σαι.... δώσε χαιρετισμούς στο φιλαράκι σου τον FZR600R (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=14630) και πες του πως μας έλειψε

:wave2: :wave2:

FestoNero
02/08/2009, 00:56
Έχει μύτη ο Νόστρα..:rolleyes: :D

Cpt. Haddock
02/08/2009, 13:27
Το θρεντ των βρυκολάκων ειναι αυτό; :smokin:

the who
02/08/2009, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
10.000 δισκοι

Μονο?Μιλαμε για γκραν σουξε.

iliasgeorge
02/08/2009, 23:21
πέστα ρε φίλε, πέστα τους γιατί δεν ακούνε....

και πού 'σαι.... δώσε χαιρετισμούς στο φιλαράκι σου τον FZR600R (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=14630) και πες του πως μας έλειψε

:wave2: :wave2:
----------------------------------------------
poios einai aytos? dn kanw parea me argous...