View Full Version : Εθνικη κορινθου πατρων.....γνωμες και αντιγνωμιες
Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΚΕΤΗ.
ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ.
Ο ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΤΡΟΦΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ,
ΟΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ο ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΤΡΟΦΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ,
χιουμορ; :confused:
εαν δεν κανεις, να σου υπενθυμισω οτι το κομματι εξω απο το Αιγιο κατεχει το ρεκορ θανατηφορων τροχαιων δυστυχηματων σε ολη τη διαδρομη Αθηνα-Πατρα και δεν ξερω τι γινεται σε σχεση με την Αθ.-Θεσσαλονικης.
Επισης δεν νοειται "εθνικη οδος" με μια ουσιαστικα λωριδα κυκλοφοριας ανα κατευθυνση και χωρις διαχωριστικες μπαρες με το αντιθετο ρευμα, τουλαχιστον στο 70% της διαδρομης. Και οσο για τις λακουβες, τις αναποδες στροφες και τα σημεια του οδοστρωματος που εχουν σκασει..μπλα μπλα μπλα...
Α και για ολα αυτα πληρωνεις καπου 40 λεπτα παραπανω απ'οτι στην Αθηνων-Κορινθου..
αυτα :D :beer:
Παιδιά... τι ψάχνετε τώρα... ο ΚΟΚ μας είναι για γέλια.
Στα roundabouts, ενώ σε όλο τον κόσμο πρωτεραιότητα έχει αυτός που *ΒΓΑΙΝΕΙ*, στην μπανανία εεεε συγνώμη Ελλάδα ήθελα να πω... έχει αυτός που *ΜΠΑΙΝΕΙ*.
(λογική: άμα έχει πήξει ο τόπος, ΠΟΥ θα μπει αυτός που πάει να μπει;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp
χιουμορ; :confused:
εαν δεν κανεις, να σου υπενθυμισω οτι το κομματι εξω απο το Αιγιο κατεχει το ρεκορ θανατηφορων τροχαιων δυστυχηματων σε ολη τη διαδρομη Αθηνα-Πατρα και δεν ξερω τι γινεται σε σχεση με την Αθ.-Θεσσαλονικης.
Επισης δεν νοειται "εθνικη οδος" με μια ουσιαστικα λωριδα κυκλοφοριας ανα κατευθυνση και χωρις διαχωριστικες μπαρες με το αντιθετο ρευμα, τουλαχιστον στο 70% της διαδρομης. Και οσο για τις λακουβες, τις αναποδες στροφες και τα σημεια του οδοστρωματος που εχουν σκασει..μπλα μπλα μπλα...
Α και για ολα αυτα πληρωνεις καπου 40 λεπτα παραπανω απ'οτι στην Αθηνων-Κορινθου..
αυτα :D :beer:
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΣΘΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.
ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ 2-3χλμ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ.
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2-3χλμ ΠΟΥ ΛΕΩ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ
ireneepi
21/04/2005, 08:07
..
.................
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ
Εγω την κανω τουλαχιστον 25 χρονια σαν οδηγος και σβελτα, αλλα ....
Οχι απλως την φοβαμαι ...
ΤΗΝ ΤΡΕΜΩ! :sick:
Εχω δει παρα πολλα και εχω γλυτωσει απο αλλα τοσα! :ninja:
ΜΗΝ παρασερνεστε! :nono:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Παιδιά... τι ψάχνετε τώρα... ο ΚΟΚ μας είναι για γέλια.
Στα roundabouts, ενώ σε όλο τον κόσμο πρωτεραιότητα έχει αυτός που *ΒΓΑΙΝΕΙ*, στην μπανανία εεεε συγνώμη Ελλάδα ήθελα να πω... έχει αυτός που *ΜΠΑΙΝΕΙ*.
(λογική: άμα έχει πήξει ο τόπος, ΠΟΥ θα μπει αυτός που πάει να μπει;)
για την ακρίβεια ο κοκ σε μας λέει ότι προτεραιότητα σε πλατεία έχει αυτός που μπαίνει και αυτός που βγαίνει
johnpagr
21/04/2005, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
για την ακρίβεια ο κοκ σε μας λέει ότι προτεραιότητα σε πλατεία έχει αυτός που μπαίνει και αυτός που βγαίνει
O Opoios arete poles fores apo shmanseis ....:lol: :lol: :rotflmao:
Paradeigmati : plateies Ilioupolhs
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΣΘΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.
ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ 2-3χλμ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ.
Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2-3χλμ ΠΟΥ ΛΕΩ.
Πες μου τι κάνεις όταν είσαι στην στροφή "τέρμα γκάζι" και ξαφνικά στην ΔΙΚΗ σου λωρίδα εμφανίζεται κουτί που κάνει προσπέραση και είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ στην ΔΙΚΗ σου λωρίδα κι εσύ εκείνη την ώρα κάνεις προσπέραση σε κουτί που πάει αργά και πάνω στην βοηθητική στον γελοίο αυτό δρόμο που ορισμένοι ονομάζουν Εθνική Αθηνών-Πατρών
Ο δρόμος εκεί είναι γεμάτος κινδύνους (σταθερούς ή όχι) και το να συμβολεύουμε τους πάντες να πηγαίνουν τέρμα γκάζι δεν είναι και πολύ σωστό..... Σωστά;
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πες μου τι κάνεις όταν είσαι στην στροφή "τέρμα γκάζι" και ξαφνικά στην ΔΙΚΗ σου λωρίδα εμφανίζεται κουτί που κάνει προσπέραση και είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ στην ΔΙΚΗ σου λωρίδα κι εσύ εκείνη την ώρα κάνεις προσπέραση σε κουτί που πάει αργά και πάνω στην βοηθητική στον γελοίο αυτό δρόμο που ορισμένοι ονομάζουν Εθνική Αθηνών-Πατρών
Ο δρόμος εκεί είναι γεμάτος κινδύνους (σταθερούς ή όχι) και το να συμβολεύουμε τους πάντες να πηγαίνουν τέρμα γκάζι δεν είναι και πολύ σωστό..... Σωστά;
ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ.
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 3/4 ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΛΩΡΙΔΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ 200+ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 100% Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ
Μεγάλε μας δουλεύεις μου φαίνεται...
Είναι δυνατον να αποκαλείς πιστα έναν τέτοιο δρόμο ???
Σου θυμίζω απλώς ότι πρόκειται για έναν από τουν κύριους οδικούς άξονες της χώρας που συνδέει την Πρωτεύουσα και την Ηπειρωτική Ελλάδα με όλη την δυτ. Πελοπόνησσο και μέσω Ρίου με όλη την Δυτ. Ελλάδα.
Έχει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ κυκλοφοριακό φόρτο από ΑΝΟΜΟΙΑ οχήματα όλων των ειδών και παρ' όλα αυτά διαθέτει στο μεγαλύτερο μέρος του 1 λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς διαχωριστική μπαριέρα...
Εκτός από τα ανωτέρω διαθέτει επικίνδυνη σχεδίαση με στροφές ανάποδης κλίσης ενώ το οδόστρωμά του έχει γίνει με τα χρόνια σαν τα καινούργια κυματιστά πατατάκια...
Ταυτόχρονα βρίσκεται στην προέκταση κλειστού αυτοκινητόδρομου (Αθήνα-Κορινθος) στον οποίο τα οχήματα κινούνται με απόλυτη ασφάλεια με πολλά χιλιόμετρα, παρασύροντας τους οδηγούς να τα διατηρήσουν όταν εισέλθουν σε αυτόν.
Και σαν λογικό επακόλουθο είναι υπεύθυνος για τεράστιο αριθμό ΠΟΛΥΝΕΚΡΩΝ ατυχημάτων εδώ και μια εικοσαετία τουλάχιστον...
Για μένα αυτό που συμβαίνει σ'αυτόν τον δρόμο εδώ και μια δεκαπενταετία τουλάχιστον δεν είναι απλά τροχαία ατυχήματα αλλά ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ με υπεύθυνους τους αρμόδιους που τόσα χρόνια τώρα δεν κάνουν την αναγκαία διαπλάτυνση με την ταυτόχρονη προσθήκη μπαριέρας παρ' όλο που το κόστος μιας τέτοιας λύσης είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ σε σχέση με άλλους δρόμους λόγω της διαμόρφωσης του εδάφους (στο περισσότερο μηκος υπάρχουν μόνο χωράφια δεξιά-αριστερά του δρόμου.....)
Τώρα αν εσύ ΑΥΤΟ το θεωρείς πίστα, υπάρχουν χιλιάδες συγγενείς αδικοχαμένων συνανθρώπων μας που πιστεύω θα έχουν αντίθετη γνώμη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πες μου τι κάνεις όταν είσαι στην στροφή "τέρμα γκάζι"...
Δεν πας στη στροφή "τέρμα γκάζι" και ούτε προσπερνάς πάνω στη στροφή._
Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Δεν πας στη στροφή "τέρμα γκάζι" και ούτε προσπερνάς πάνω στη στροφή._
Κάτι μας είπες τώρα......
Δηλαδή αν στρίβεις και μπροστά σου βρεθεί κάτι πας από πάνω του;
Και το τέρμα γκάζι ρε φίλε είναι σχετικό από μηχανή σε μηχανή.... Με ένα 400 τέρμα γκάζι και στροφή μπορεί να είναι τα 130 χ/ω ενώ για ένα 1000 τα 250 χ/ω..... και στις 2 περιπτώσεις αν πας λίγο πιο κάτω (αφού δεν πας τέρμα γκάζι) τι διορθωτική κίνηση θα κάνεις; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ;
και το παράδοξο της υπόθεσης..... Στο 111 χιλιόμετρο ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ είναι μαζεμένα όλα τα εκκλησάκια..... Στην Ευθεία της "πίστας"....
Ρε, ο δημόσιος δρόμος δεν είναι πίστα να εφαρμόζεις τις ίδιες τεχνικές οδήγησης.
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Έχει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ κυκλοφοριακό φόρτο από ΑΝΟΜΟΙΑ οχήματα όλων των ειδών και παρ' όλα αυτά διαθέτει στο μεγαλύτερο μέρος του 1 λωρίδα κυκλοφορίας χωρίς διαχωριστική μπαριέρα...
[/B]
THEOD τα ειπες ολα, αλλα και να μην τα ελεγες, μονο το παραπανω γεγονος αρκει για να αποδειξει οτι αυτος ο συγκεκριμενος δρομος δε μπορει σε καμμια περιπτωση να χαρακτηριζεται ως "Εθνικη Οδος"..
Θυμαμαι προπερσι που γυρνουσα Αθηνα, καλοκαιρι βραδι, επανω σε στροφη μου σκαει ενας καβλωμενος με BMW καμπριο (με γκομενα μεσα παρακαλω) για να μου κανει προσπεραση..φυσικα εγω απο τη "μεση" καθοτι υπαρχουν και αμαξια που στα 130+ στις στροφες γερνουν επικινδυνα, και δωστου ο τυπος να κορναρει και να παιζει τα φωτα..και δωστου οι χριστοπαναγιες εκατερωθεν μολις βγηκαμε στην ευθεια..Δηλαδη θα πρεπει εγω να οργωσω τα χωραφια του Αιγιώτη για να φτασει ο αλλος 10 λεπτα (ή "ενα κατουρημα" αν προτιματε) νωριτερα..
free rider
22/04/2005, 06:08
Σου θυμίζω απλώς ότι πρόκειται για έναν από τουν κύριους οδικούς άξονες της χώρας που συνδέει την Πρωτεύουσα και την Ηπειρωτική Ελλάδα με όλη την δυτ. Πελοπόνησσο και μέσω Ρίου με όλη την Δυτ. Ελλάδα.
Εκτός από τα ανωτέρω διαθέτει επικίνδυνη σχεδίαση με στροφές ανάποδης κλίσης ενώ το οδόστρωμά του έχει γίνει με τα χρόνια σαν τα καινούργια κυματιστά πατατάκια...
Ταυτόχρονα βρίσκεται στην προέκταση κλειστού αυτοκινητόδρομου (Αθήνα-Κορινθος) στον οποίο τα οχήματα κινούνται με απόλυτη ασφάλεια με πολλά χιλιόμετρα, παρασύροντας τους οδηγούς να τα διατηρήσουν όταν εισέλθουν σε αυτόν.
Και σαν λογικό επακόλουθο είναι υπεύθυνος για τεράστιο αριθμό ΠΟΛΥΝΕΚΡΩΝ ατυχημάτων εδώ και μια εικοσαετία τουλάχιστον...
Για μένα αυτό που συμβαίνει σ'αυτόν τον δρόμο εδώ και μια δεκαπενταετία τουλάχιστον δεν είναι απλά τροχαία ατυχήματα αλλά ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ με υπεύθυνους τους αρμόδιους που τόσα χρόνια τώρα δεν κάνουν την αναγκαία διαπλάτυνση με την ταυτόχρονη προσθήκη μπαριέρας παρ' όλο που το κόστος μιας τέτοιας λύσης είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ σε σχέση με άλλους δρόμους λόγω της διαμόρφωσης του εδάφους (στο περισσότερο μηκος υπάρχουν μόνο χωράφια δεξιά-αριστερά του δρόμου.....)
Τώρα αν εσύ ΑΥΤΟ το θεωρείς πίστα, υπάρχουν χιλιάδες συγγενείς αδικοχαμένων συνανθρώπων μας που πιστεύω θα έχουν αντίθετη γνώμη...
μάλλον ο ΤΙΓΚΑΣ είναι λίγο ενθουσιώδης αλλά δεν τον έκοψα για τόσο άμυαλο ή πορωμένο...
απλά οταν γράφει βγάζει μια τέτοια εντύπωση...
οταν τον γνωρίζεις απο κοντά λές τι ..
ησυχος ανθρωπος αυτός...
και μάλλον το ρίχνει στο χαβαλέ εδω μέσα...
γειά σου ρε ΤΙΓΚΑΑΑ....
:beer: :beer: :beer:
Η συγκεκριμενη επαρχιακη οδος (διοτι μονο επαρχιακος δρομος αποκαλειται αυτο το πραγμα) ειναι απαραδεκτος για πολλους λογους ......!!!Περα απο την ασφαλεια λογω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ οδοστρωματος ...κακο οδοστρωμα δεν σημαινει απαραιτητα οτι γλυστραει ...
Βασικα θα πρεπε να ντρεπομαστε (ως κρατος) αυτος ο δρομος ειναι η πυλη της ελλαδας στην ευρωπη και ειναι σε αυτα τα χαλια...ακριβως ομως το γεγονος οτι ειναι η οδικη μας πυλη σημαινει και μαγαλος ογκος φορτηγων με αποτελεσμα την αυξηση επικινδυνων καταστασεων.Οποιος τον εχει παει νυχτα με βροχη να μου πει εμπειριες (με αυτοκινητο κιολας!!)
Ενας απο τους δρομους που αποφευγω γενικοτερα τα τελευταια χρονια ..πηγα φετος γιατι ηθελα να περασω τη γεφυρα Ριου-Αντιριου
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
......Οποιος τον εχει παει νυχτα με βροχη να μου πει εμπειριες (με αυτοκινητο κιολας!!)
....
Νύχτα με βροχή μόνο ο Action Man και ο Superman οδηγάει σε αυτό το δρόμο..... Για μηχανή το ξεχνάμε..... Πολλοί οι κτηματίες και μάλιστα οι περισσότεροι ντόπιοι....
συμφωνω και εγω απολυτα ...ο δρομος ειναι χαλια και να προσθεσω ....οτι ενας καλοφτιαγμενος δρομος σε γενικες γραμμες εκτος του αντιολισθηρου ασφαλτοταπιτα προυποθετει σωστες κλισεις στροφων ....σωστες κλισεις για την διοχετευση των υδατων στις υδροροες...σωστη διαπλατυνση........................τωρα πεστε μου τι απο ολα αυτα εχει ο εν λογω δρομος για να το συζητησουμε το θεμα πιστας.....πιστα:lol: :lol:
Οποιος τον εχει παει νυχτα με βροχη να μου πει εμπειριες (με αυτοκινητο κιολας!!)
Ενας απο τους δρομους που αποφευγω γενικοτερα τα τελευταια χρονια ..πηγα φετος γιατι ηθελα να περασω τη γεφυρα Ριου-Αντιριου
τα χριστουγεννα κατεβηκα με το αυτοκινητο Πατρα και στο πηγαινε και στο ελα ηταν νυχτα και εβρεχε..
πολυ χαλια φαση και πολλυυυυυ στρες..
αυτο ομως που με τρομαζε περισσοτερο απο ολα ηταν τα ΚΤΕΛ που πανε ΓΑΜΙΟΝΤΑΣ και κατι ηληθιοι αμυαλοι εντελως που προσπερνανε απο την εξωτερικη..
τουλαχιστον ευχαριστηθηκα τα υπολοιπα, την γεφυρα , τα 10 ευρω της, τον καφε στην Ναυπακτο
Μου φαίνεται ότι ο Τίγκας μας λέει ανέκδοτα πρωι-πρωι :)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάντε το εξής πείραμα: Πάτε Πάτρα μια μέρα του χειμώνα. Περιμένετε να πιάσει τρελλή βροχή. Μετά περιμένετε να ξεφορτώσει το επόμενο ferry από Ιταλία. Μετά ακολουθήστε (προς Κόρινθο) το κονβόι των τρελλαμένων Ιταλών και Πολωνών κλπ...
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ
και για αυτούς που ακολουθούν, και για τους άλλους στο αντίθετο. Ακόμα και με συνθήκες ορατότητας 20 μέτρων!
Κατα τ'αλλα, όπως είπαν οι προλαλλήσαντες, ρεκόρ ατυχημάτων. Ε πως να μην έχει ρεκόρ ο 3ος σε κυκλοφορία εθνικός δρόμος όταν είναι 1 λωρίδα!?!?!? Και που μάλιστα οδηγεί σε εμπορικό-κομβικό σημείο της Ελλάδας?
(Γιαυτό σου έλεγα ρε Τίγκα ότι τον απογεύγω όσο περνά από το χέρι μου... Ακόμα και με αυτοκίνητο!!!)
---
Επι τη ευκαιρία, να παρατηρήσω ότι πάρα πολλοί οδηγοί και αναβάτες, γλλήγοροι, θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμά τους να οδηγούν με 450χαω και να περιμένουν:
- Να είναι απολύτως συνεπείς όλοι οι άλλοι χρήστες του δρόμου.
- Να είναι οι ίδιοι ορατοί στους άλλους χρήστες του δρόμου.
- Να βρίζουν όλους του άλλους που "οδηγούν χάλια"
- Εν τέλει, να περιμένουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά!!
Ε όχι ρε συνάδελφοι να πούμε! Θελω ΚΑΙ να πάω στην Πάτρα σε 20 λεπτάκια, ΚΑΙ να μην έχω πρόβλημα σε δρόμο προδιαγραφών 80χαω? Μην τρελαθουαουα δηλαδή...
---
ROUNDABOUTS
Σχετικά με τα roundabouts, θέλω να πω ότι δεν είναι κάτι συγκρίσιμο με τη δική μας πλατεία, γιαυτό και δεν είναι ίδιος ο κανόνας. Το roundabout είναι ένα θεϊκό δώρο στον άνθρωπο(!) γιατί είναι ουσιαστικά ένας *αυτορυθμιζόμενος* κόμβος (χωρίς φανάρια). Για να λειτουργήσει όμως, χρειάζεται ένα *υγειές* συγκοινωνιολογικό περιβάλλον, καθώς και χώρο βέβαια, που δεν υπάρχει σε μας. Δλδ και να αλλάξει ο ΚΟΚ σχετικά με τις πλατείες μας, δε θα γίνει τίποτα σπουδαίο.
ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ.
ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ .
ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ?
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΠΡΑΛΟ
ΚΑΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΛΙΑ.
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Η ΜΠΡΑΛΟΣ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ.
ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΕΝΟΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , ΤΩΡΑ ΑΝ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΤΙ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ.
Σωστη παρατηρηση για τους δρομους...νομιζω τελικα οτι καλυτερη ασφαλτο εχει στην πιστα των Σερρων και τελειωνει η κουβεντα για τους δρομους εδω για εμενα
ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΙΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ?
έχει μεγάλη διαφορά να ξέρεις ότι άμα κάνεις ΕΣΥ το λάθος θα φύγεις και θα χτυπήσεις πάλι ΕΣΥ από το να πρέπει να οδηγείς με το άγχος αν θα κάνει μαλακία ο απέναντι και έρθει και πέσει πάνω σου στα καλά καθούμενα
ή να μην κάνει καμιά μαλακία και να φύγει από υπαιτιόητα άλλου και να σου ρθει αγκαλιά
έχει μεγάλη διαφορά να ξέρεις ότι άμα κάνεις ΕΣΥ το λάθος θα φύγεις και θα χτυπήσεις πάλι ΕΣΥ από το να πρέπει να οδηγείς με το άγχος αν θα κάνει μαλακία ο απέναντι και έρθει και πέσει πάνω σου στα καλά καθούμενα
ή να μην κάνει καμιά μαλακία και να φύγει από υπαιτιόητα άλλου και να σου ρθει αγκαλιά
ΕΠΙΔΑΥΡΟ-ΜΠΡΑΛΟΣ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ,ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.
ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 80km
ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ OTAN OΔΗΓΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 80km ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΕΙΤΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ 140km.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΠΟΝΝΗΣΟ! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙΑ........ :sad:
ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΑΣ!!!
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ!
ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ OTAN OΔΗΓΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 80km ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΕΙΤΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ 140km.
Σόρυ ρε φίλε,
αλλά νομίζω ότι είσαι επικίνδυνος πλέον να λες έστω και την άποψή σου!
Όταν οδηγούμε μηχανή δεν είπε κανείς ότι πρέπει να τρέμει η ψυχή μας (ή τα χέρια μας... ο καθένας αντιδρά με τον τρόπο του...) αλλά συνειδητοποιείς ότι είσαι ευάλωτος και το μόνο που σου έχει απομείνει ως άμυνα είναι η προσοχή σου; τα αντανακλαστικά σου; και ότι άλλο χρησιμοποιείς τέλος πάντων!
Αν είναι να σκεφτόμασταν όλοι όπως εσύ... του στυλ "ok! αν είναι να τύχει θα τύχει, εγώ θα κάνω τα ίδια έτσι κι αλλιώς" τότε φίλτατε θα είχαμε αποδεκατιστεί.
μη προκαλείς την τύχη σου, μπορεί να σε "πάει" αλλά εκμεταλλεύσου το προς ασφάλειά σου και όχι προς ανεμελιά του κώλου!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΥΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΑΝ ΒΡΩ ΑΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟ ΟΚ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΠΩΣ ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ Η ΟΧΙ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΚΩΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕΡΙΚΟΙ
:nono:
stratdevel
22/04/2005, 15:32
Xalara re pedia min treleneste. Parolo pou den amfisfito oti ise sovaros odigos simfono me viki oti den pernas sosta minimata me auto to thread pou anikses. Toulaxiston to 80% edo 8a sou epiveveosi oti pezis me tin zoi sou eki, den ine sineto na diafimizis enan toso aparadekto dromo. Filika....
Sorry gia ta greeklish ala den exo elinika se auto to pc
Βασικα δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω ολα τα μυνηματα,γιατι ως Ελλην.....βαριεμαι,αλλα:
Δεν υπαρχει χειροτερος αυτοκινητοδρομος(ο θεος να τον κανει) σε ολη την ΕΟΚ!
Ειναι δημοσια ντροπη και πανευρωπαικη!
Ειναι ολοκληρος κομβος δυτικης-ανατολικης ευρωπης,και βρισκεται σε αυτο το χαλι!
Συνδεει την μεγαλυτερη και την τριτη σε πλυθυσμο πολη,και ειναι ενα αισχος!
Θα ηθελα να την ανατιναξουν ολη καλυτερα!
ΑΙΣΧΟΣ,επρεπε να μας πληρωνουμε για να την χρησιμοποιουμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από stratdevel
Xalara re pedia min treleneste. Parolo pou den amfisfito oti ise sovaros odigos simfono me viki oti den pernas sosta minimata me auto to thread pou anikses. Toulaxiston to 80% edo 8a sou epiveveosi oti pezis me tin zoi sou eki, den ine sineto na diafimizis enan toso aparadekto dromo. Filika....
Sorry gia ta greeklish ala den exo elinika se auto to pc
ακριβώς έτσι
Pokermon
22/04/2005, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Βασικα δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω ολα τα μυνηματα,γιατι ως Ελλην.....βαριεμαι,αλλα:
Δεν υπαρχει χειροτερος αυτοκινητοδρομος(ο θεος να τον κανει) σε ολη την ΕΟΚ!
Ειναι δημοσια ντροπη και πανευρωπαικη!
Ειναι ολοκληρος κομβος δυτικης-ανατολικης ευρωπης,και βρισκεται σε αυτο το χαλι!
Συνδεει την μεγαλυτερη και την τριτη σε πλυθυσμο πολη,και ειναι ενα αισχος!
Θα ηθελα να την ανατιναξουν ολη καλυτερα!
ΑΙΣΧΟΣ,επρεπε να μας πληρωνουμε για να την χρησιμοποιουμε!
na mas plhronun???? mono???? o dromos einai aparadektos re paidia.... kai me moto kai me auto opote pao aigio tremei h psyxh mu.... mporei na xano kai merika xronakia zois apo to anxos... symfono mazi su filarako....NA THN ANATHNAJOYN :beer: :beer: thn na thn kano thn piothta tis asfaltoy otan den jero apo pu kai ti tha mu rthei ana pasa stigmh....?????
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΥΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΤΡΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΑΝ ΒΡΩ ΑΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΟ ΟΚ.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΠΩΣ ΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ Η ΟΧΙ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΚΩΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕΡΙΚΟΙ
:nono:
Ρε φίλε γιατί αγριεύεις ?
Πετάς μια χοντρομαλακία και όταν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι διαφωνούν μαζί σου αμέσως το παίρνεις ότι σε θίγουν ή έχουν κανένα προηγούμενο μαζί σου ή ότι κατηγορούν τις οδηγικές σου ικανότητες....
Δηλαδή για να είσαι ευχαριστημένος πρέπει ντε και καλά να παραδεχτούμε ότι η Κορίθου-Πατρών είναι πίστα Ευρωπαικών προδιαγραφών ??? Αν είναι δυνατόν !!!
Άποψή σου φυσικά και σεβαστή όσο αφορά εσένα και μόνο εσένα.
Μπορεί εσένα να σου αρέσει αυτός ο δρόμος, μαγκιά σου.
Μπορεί ακόμα να κατάλαβες ότι έγραψες βλακεία και από εγωισμό να μην θέλεις να το παραδεχτείς, πάλι μαγκιά σου.
Δεν είναι δυνατόν όμως να περιμένεις από όλους τους υπόλοιπους που έχουν διαφορετική γνώμη να συμφωνήσουν για να μην θιγείς...
Εγώ προσωπικά δεν σε γνωρίζω ούτε έχω καμμιά όρεξη-πρόθεση να αμφισβητήσω ότι είσαι οδηγάρα και κυκλοφορείς σε αυτόν τον δρόμο-καρμανιόλα με απόλυτη ασφάλεια και γρήγορα σαν τον άνεμο. Κοντεύω όμως τα σαράντα, έχω κάνει αυτή την διαδρομή άπειρες φορές τα τελευταία 20 χρόνια, έχω δεί αρκετές φορές τον χάρο με τα μάτια μου και ήμουνα αυτόπτης μάρτυρας σε δύο βαρβάτα ατυχήματα εκ των οποίων το ένα θανατηφόρο. Πως να το κάνουμε...Δεν μπορείς να με πείσεις...
Από εκεί και πέρα τι να πω...Γούστα είναι αυτά....
latris mixanis
22/04/2005, 16:11
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΜΒΩ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗ ΣΑΣ... ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΕΙΡΑ(ΑΝ ΚΑΙ 25ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΙΤΕ ΟΔΗΓΟΣ Ή ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ) ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΙ
Σωστη παρατηρηση για τους δρομους...νομιζω τελικα οτι καλυτερη ασφαλτο εχει στην πιστα των Σερρων και τελειωνει η κουβεντα για τους δρομους εδω για εμενα
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ!!!
ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΚΑΝΩ ΧΑΒΑΛΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΤΙ ΛΕΣ?ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....ΑΑ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΡΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΛΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ!!!
μια μικρη παρατηρηση....το ποστ δεν το ανοιξε ο scbr αλλα εγω!!
Ηταν μια συζητηση που εξελιχθηκε διαφορετικα και εγω απλα ψαλιδιασα λιγο
Αυτα οσον αφορα την εναρξη της συζητησης.
Με κουράσατε να διαβάζω και δεν θα απαντήσω γιατί όλοι έχετε δίκιο από την πλευρά σας και εγώ που την έχω φάει στη μάπα τόσα χρόνια, όσο τη σιχαίνομαι τόσο μου αρέσει και με βροχή και νύχτα και με 150+ αλλά δεν είναι ο χειρότερος δρόμος, υπάρχουν και πιο χάλια…..
Να προσέχετε πάντως και όχι μόνο στο Πάτρα Αθήνα.
Καλές βόλτες
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ- ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΣΤΡΟ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΙΤΕΑ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΑΤΡΑ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 200 ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ- ΠΑΤΡΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΣΤΡΟ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΙΤΕΑ-ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΑΤΡΑ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΗΜΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ 200 ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 20-30 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ :wave2:
ειπαμε αλλα οχι και ετσι.
θελεις 1 με1½ ωρα παραπανω. με τους ιδιους ρυθμους
Ωπα?
Για να το δω στο χαρτη!!:beer:
ΕΙΝΑΙ 60ΧΛΜ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.220 ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ 280 ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΟΥΤΕ ΦΡΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.30 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ.ΚΕΡΝΑΩ ΤΑ ΟΥΖΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ(ΦΩΚΙΔΑΣ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ.:wave2:
johnpagr
23/04/2005, 01:58
kat'arxhn na zhtisw sygnwmh gia ta greeklish pou grafw alla kanena mou pc den dia8etei GR :( :)
Sthn synexeia 8a h8ela na pros8esw se olh sas thn synomilia mia mikrh paren8esh an mou epitrepete .. ;)
Ton sygekrimeno dromo ligo - poly ton exoume "kanei" oloi, (proswpika apo ta 8 mou xronia para8eriza sto diminio mexri kai ta 15 kai meta voltes pros ta ekei..). Ton ezhsa kai zoume toulaxiston mia fora ton xrono kai exoume dei h viwsei pampola peristatika (oxi mono ekei vevea alla kai se alla odika diktia). Afto pou proswpika exw symperanei einai oti PANTOU xreiazete synesh kai aftosygratish sthn odigish.. Den paizoun rolo ta aloga pou exeis kai h telikh. To diko mou grafei 299 otan paei pros to tsita kai to prohgoumeno mou mhxanaki ta 278. Den ta egrapsa sto sygekrimeno aksona logo an 8elete fovou. Nai ton fovaame kai egw. Ton prospernaw omws kai egw syxna mias kai anevenw aitoloakarnania. Anagkaio kako. Den ton 8eorw toso asfalh. Pistevw oti se pola tou shmeia einai epikyndinos. Mou exoun petaxtei zwa (2poda/4poda :) ).
Xreiazete pantou (pistevw) prosoxh !!
Na eiste Oloi kala
(sorry kai pali gia ta pola Greeklish :( kai to megalo Post)
Thnks :D :D
όσο και καλό να είναι το οδόστρωμα (που δεν είναι)....είναι τίγκα χάλια λέμε όλες οι εθνικές της Ελλάδας.........γιατί πολύ απλά οδηγούν σε αυτές Ελληνάρες....................ώρε τσαπρρρρρρρρρ!!!!!!
τίποτε άλλο νομίζω δεν χρειάζεται να ειπωθεί.....:D :D :D :D :D
Πηγαινω 25 χρονια οδηγοντας, κι αλλα 15 πιο πριν σαν επιβατης αυτην την διαδρομη, καθ' οδον για Αγρινιο ή Λευκαδα αργοτερα.
Την εκανα τουλαχιστον 10 με 15 φορες τον χρονο.
Εχουν δει πολλα τα ματακια μου ...
Οπως, "τον Χριστο φανταρο", "τον Νονο μου γαϊδαρο", κ.α. :lol:
Τα τελευταια 5-6 χρονια προτιμω να πηγαινω την διαδρομη απο Αραχωβα - Ναυπακτο που ειναι 60χλμ μεγαλυτερη και καμμια ωρα αργοτερη, αλλα σου διναι την αισθηση οτι πας βολτα.
Τον δρομο αυτον τον εχω κανει με ΟΛΕΣ τις συνθηκες και παντα με μεγαλες ταχυτητες.
Το οτι γραφω ακομα, ειναι γιατι πολλες φορες "ειχα Αγιο".
Οχι απο λαθη δικα μου ...
Δεν θα ντρεπομουνα να το πω!
Οτι και να λεμε ειναι "καρμανιολα".
Κι επειδη τον "βλεπουμε" σαν Εθνικη, αναπτυσουμε ΟΛΟΙ ταχυτητες και τον κανει ακομα πιο επικινδυνο!!!
Απο πανω λοιπον με αργοπορεια μιας ωρας, αλλα απολαμβανοντας την φυση ...
Εκτος αν βιαζεσαι ...
Εκει, βαζεις το κεφαλι σου στο ξυλο και παρακαλας να "κολησει" το μαχαιρι ...
:lol: :rotflmao: :lol:
stratdevel
23/04/2005, 13:12
Χαίρομαι που συμφωνούμε όλοι για αυτό τον δρόμο. Σίγουρα πάντως η Ναύπακτος είναι πολύ ανώτερη, αν έπρεπε να κάνω αυτήν την διαδρομή θα πήγαινα πάντα από εκεί όσα παραπάνω χιλιόμετρα και αν είναι. Όπως πρόσεξες αγαπητέ είσαι ο μόνος που θεωρείς έστω και καλό αυτό το κομμάτι και ξέρω ότι αυτό το CBR είναι τόσο καλό στον δρόμο που σε κάνει να πιστεύεις πως όλα είναι τέλεια αλλά η εμπειρία σου και η αντίληψη σου θα έπρεπε να σε είχαν βοηθήσει να καταλάβεις αυτό που λέμε όλοι μας για ψάξε το λίγο. Φιλικά πάντα γιατί αυτό είναι ένα παιχνίδι με ένα κανονάκι μόνο
Μικρή Λουλού
23/04/2005, 13:43
εμενα μου αρεσει παρα πολυ αυτη η διαδρομη και την κανω εδω και πενηντα τεσσερα χρονια παντα οδηγοντας στα κοκκινα..
βεβαια απαραιτητες προυποθεσεις υπαρχουν παντα..
εγω,για παραδειγμα,κατ'αρχας παρακαλαω να μην εχουν μετακινησει τους καδους απορριματων γιατι τους εχω σημαδια για τα φρενα..
κατα δευτερον τις Πεμπτες περιμενω τον Μπαμπη τον Σουγια που εχει ξεκινησει το δρομολογιο στις 16.00 της Τριτης, Μοναχο-Τεργεστη-Πατρα-Αγ.Αναργυρους να περασει απο την αριστερη παρατεταμενη πριν την Πατρα...
κατα τριτον,περναω παντα αεροπατερος την Τριτη, γιατι ο Ιησους εχει "νυχτερινη" και δεν του δινουν εξοδο..(δεν ισχυει την Μεγ.Τριτη,παιρνουν αδεια..)
κατα τεταρτον.....
και παει λεγοντας...
θεε μου..ποσο μ'αρεει αυτουνος ου δρομους !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
εμενα μου αρεσει παρα πολυ αυτη η διαδρομη και την κανω εδω και πενηντα τεσσερα χρονια παντα οδηγοντας στα κοκκινα..
......................
θεε μου..ποσο μ'αρεει αυτουνος ου δρομους !!
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
Κεντησες παλι !!!
:lol: :rotflmao: :lol:
ΕΙΝΑΙ 60ΧΛΜ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.220 ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ 280 ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΟΥΤΕ ΦΡΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.30 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ.ΚΕΡΝΑΩ ΤΑ ΟΥΖΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ(ΦΩΚΙΔΑΣ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ.:wave2: Μην λεμε ότι θέλουμε
Την κάτω διαδρομή την κάνω 1.30 ώρα ψιλό σβέλτα
Έχεις να κεράσεις πολλά τσίπουρα γιατί ούζο δεν πίνω
επειδή έχει γλυκάνισο
:wacko: :smokin:
Επειδη τον δρομο τον κανω τουλαχιστον 4 φορες τον χρονο εδω και χρονια λογο του οτι πηγαινω στο χωριο (κερκυρα),θα συμφονουσα με τον CBR1000, ο δρομος ειναι ευχαριστος, γρηγορος και οντως δεν γλιστραει οτον ειναι στεγνος, στην βροχη κανεις την παπια 120 χλμ το πολυ και δεξια, αλλα στο στεγνο κανεις παρτυ, ξεκινας απο την κορινθο και πατας φρενο μονο στα διοδια του ριου:D
τιγκα διαδρομη! :D
και ας μην ξεχναμε οτι ο καιρος ειναι πιο προβλεψημος κατω απο το αυλακι παρα οταν περνας απο δελφους κτλ κτλ;)
ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΝΩ 2ΩΡΕΣ.ΝΤΕΡΜΠΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ :D ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΜΟΥΤΣΟ ΜΟΥ.ΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΑ ΟΥΖΟΤΣΙΠΟΥΡΑ:beer:
Εχω θα διαφωνήσω συμφωνώντας μαζί σας
Ο δρόμος αυτός είχε μια από τις καλύτερες σχεδιάσεις στο εθνικό δίκτυο
Ωραίες στροφές, με σωστή κλίση, καλό οδόστρωμα, ωραία θέα κλπ
Σχετη πίστα όπως είπε και ο τίγκας, με ελάχιστες κακοτεχνίες από πλευράς σχεδίασης (στροφές που κλείνουν την ακτίνα τους
Το αρνητικό είναι όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, ο φόρτος που έχει λόγω των πολλών φορτηγών που το επιβαρύνουν και ορισμένες μέρες, τον καταντούν επικίνδυνο ειδικά για τα αυτοκίνητα
Και ναι έχουν γίνει αρκετά ατυχήματα σε πολύ συγκεκριμένα σημεία(Κόρινθος-Πάτρα 120-129, 137, 190-205)
Και ναι δεξιά έχει ανωμαλίας, όπως όλοι οι δρόμοι στο σημείο που πατάνε τα φορτηγά και ναι θέλει προσοχή όταν πρωτοβρεξει, όπως όλοι οι δρόμοι και ναι μπορεί να δεις σπάνια κάποιο ζώο μέσα, όπως σε όλους τους δρόμους και ναι οδηγάνε πολλά ζώα, όπως σε όλους τους δρόμους και ναι δεν έπρεπε να πληρώνουμε διόδια όπως σε όλους τους δρόμους, ως πολίτες μιας ευνοούμενης κοινωνίας
Ξεχάσατε όμως ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια, όλοι οι εθνικοί δρόμοι ήταν σαν αυτόν και δεν είχαν μπαριερες
Μιας και λεμε για μπαριερες -και μέχρι να κατασκευασθεί ο καινούργιος που έχει ήδη χαραχθεί- στα σημεία που έχει μπαριερες δείξτε μεγάλη προσοχή διότι κυκλοφορούν αυτοκίνητα ΑΝΑΠΟΔΑ
που κατά λάθος μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ
ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ Αυτό ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 62
:smokin: :bawl: :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ
ΕΓΩ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ Αυτό ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 62
:smokin: :bawl: :lol: :wave2: ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.:D
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.:D καλα ντε μην φωναζεις, δεν θα σου κανω τρακα, θα φερω δικα μου τσιγαρα :lol:
εσυ αμα δεν εχεις να κανεις τιποτα στο μεταξυ, ελα εδω
εχει λιγη εθνικη αλλα καλο οξυγονο :wacko:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=8344
:beer: :beer: :beer:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΑΛΛΟΣ......ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ.ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ :wave2:
ΕΙΝΑΙ 60ΧΛΜ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.220 ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ 280 ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΟΥΤΕ ΦΡΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.30 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ.ΚΕΡΝΑΩ ΤΑ ΟΥΖΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ(ΦΩΚΙΔΑΣ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ.:wave2:
Αθήνα Πάτρα μια ώρα και τριάντα λεπτά από Πατήσια έως κέντρο Πάτρας.
Διόδια διόδια (180χιλ) μια ώρα και πέντε λεπτά.
Από πάνω : Αντίρριο Θήβα μια ώρα και 35 λεπτά και άλλα 40 λεπτά έως Αθήνα 2 ώρες και ένα τέταρτο. Χωρίς να βάλουμε χρόνους για κέντρο.
Τεσταρισμενο πολλές φορές, και με τους καλύτερους χρόνους και για τις δυο περιπτώσεις.
latris mixanis
23/04/2005, 19:49
λογο του οτι πηγαινω στο χωριο (κερκυρα)
ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
λογο του οτι πηγαινω στο χωριο (κερκυρα)
ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΙΣΑΙ;;;;
Κουσπαδες, Λευκιμη
Μιας και λεμε για μπαριερες -και μέχρι να κατασκευασθεί ο καινούργιος που έχει ήδη χαραχθεί-
Για λεγε για λεγε :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 955i
Κουσπαδες, Λευκιμη
Θα'ρθω στα Λευκι να παμε στον καβο ω'ρε παιδι!!
ωρε παιδι με επαρλακιασες! ειμαστενε πολλοι κερκυραιοι τελικα,:D :D :D
Δεν ειμαι Κερκυραιος αλλα εχω ερθει πολλες φορες και εχω πολλους φιλους απο Λευκιμη,πολη,Κασσιωπη,Αχαραβη,Σιδαρι!
:beer:
Παντως πολυ γουσταρω γιατι ειστε θεοτρελοι(με την καλη εννοια)
Θα παραθεσω συμβουλη γεροντα,για να μην τρεχουμε με τις μηχανες:
''Παιδια προσεχετε στους δρομους γιατι τρεχουνε σαν τρελοι με τα αυτοκινητα να προλαβουνε το καραβι''
''Και γιατι τρεχουνε''
''Ξερω γω,μαλλον αποφασισανε οι γκομενες να μαμηθουνε την τελευταια στιγμη''
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχαΧΑΧαχΑΧαχΧΑΧαχαααα
:rotflmao: :lol:
το μαμιμενο το καραβι ειναι ο λογος που σπαμε τα ρεκορ αθηνα ηγουμενιτσα, το τελευταιο μου ηταν 3h 50min απο αχαρνων μεχρι το λιμανι δικαβαλος με την γυναικα και tank bag;)
dimitris74
23/04/2005, 20:47
το να λεμε οτι ο δρομος ειναι επικινδυνος ειναι σαν να λεμε οτι τα οπλα σκοτωνουν, το οτι πολλοι την εχουν δει σουμαχοροσι και πανε οπως ναναι στον δρομο δεν μπορει να χαρακτηρισει τον δρομο, μιας και σπουδαζα πατρα και ημουν καθε σκ αθηνα εχουν δει πολλα τα ματια μου οχι ομως απο τον δρομο αλλα απο την καφριλα μερικων, η χαραξη του ειναι σωστη με εξαιρεση μερικες στροφες και στο περισσοτερο κομματι καλη προσφυση, ειδικα το κομματι απο αιγιο μεχρι πατρα εχει καλο κρατημα, οπως και σε πολλες στροφες που ριχνουν ασφαλτο συχνα.
απο πλευρας κινδυνου ειναι το ιδιο οπως να πας με την οικογενεια σου στον αγιο κυριακη πρωι η στην επιδαυρο την ιδια μερα, εκει βεβαια αν τρακαρεις θα σκοτωθει ο αλλος μιας και εισαι με αυτοκινητο και ως μεγαλυτερο ζωο στην τροφικη αλυσιδα τρως το μικροτερο,
οπως και στον κορινθου πατρων η νταλικα θα καταπιει εσενα.
latris mixanis
23/04/2005, 20:48
ΧΑΧΑ ΑΠ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΙΑ !!! ΩΡΕ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΛΕΥΚΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ;;
ΕΓΩ ΟΧΙ ΓΜΤ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ
ειμουν κερκυρα απο την κυριακη μεχρι την πεμπτη, τωρα τα κεφαλια μεσα:mad: τον αλλο μηνα θα ξαναπαω;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Αθήνα Πάτρα μια ώρα και τριάντα λεπτά από Πατήσια έως κέντρο Πάτρας.
Διόδια διόδια (180χιλ) μια ώρα και πέντε λεπτά.
Από πάνω : Αντίρριο Θήβα μια ώρα και 35 λεπτά και άλλα 40 λεπτά έως Αθήνα 2 ώρες και ένα τέταρτο. Χωρίς να βάλουμε χρόνους για κέντρο.
Τεσταρισμενο πολλές φορές, και με τους καλύτερους χρόνους και για τις δυο περιπτώσεις. ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΛΑ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΟΔΙΑ(ΚΙΟΥΡΚΑ).ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ:confused: ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΕΡΝΑΩ ΤΑ ΟΥΖΟΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ:wave2:
wolfman13
23/04/2005, 22:25
δεν ξερω τη λετε εγω τη εχω συνηθειση πια και μου φενεται γνωστη τουλαχιστων τη μερα βεβαια ποσο να παω με το srx μου.. τα βραδια βεβαια ειναι σκετη κολαση τη δευτερα που κατεβενα απο επανω ασπρισαν πολλες φορες τα μαλλια μου!
Για λεγε για λεγε :beer:
Τι να πω ?
Ότι το βράδυ συγκρούσθηκα με ένα κάκτο που πετάχτηκε ξαφνικά μέσα στην εθνική ? :blush:
Και ήταν ο βαμημένος όλος ζουμί :beer:
Λοιπόν ο καινούργιος δρόμος περνά αρκετά πιο ψηλά από τον παλιό με μεγάλες γέφυρες (η κορίνθια και η Αχαΐα έχουν πολλά ποτάμια που βγαίνουν σε κορινθιακό και πατραϊκό κόλπο) και λοιπά, διότι η ζώνη που περνά ο παλιός είναι σε ζώνη με κτήματα υψηλής απόδoσης και δίπλα σε σπίτια και δεν συμφέρει να τον διαπλατύνουν λόγω των υψηλών απαλλοτριώσεων.
Ο παλιός θα γίνει περιφερειακoς για να αποφορτιστεί η παλαιά εθνική που είναι ήδη πολύ επιβαρημένη
:)
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται
Ο Τίγκας είναι στο πρώτο στάδιο του στερητικού συνδρόμου "πίστας", όπου έχει αρχίσει να βλέπει πίστες εκεί που δεν υπάρχουν!!! :eyepop:
ΤΙΓΚΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ .....
γιατί το δεύτερο στάδιο του στερητικού συνδρόμου είναι επώδυνο.;)
Λοιπόν ο καινούργιος δρόμος περνά αρκετά πιο ψηλά από τον παλιό με μεγάλες γέφυρες (η κορίνθια και η Αχαΐα έχουν πολλά ποτάμια που βγαίνουν σε κορινθιακό και πατραϊκό κόλπο) και λοιπά, διότι η ζώνη που περνά ο παλιός είναι σε ζώνη με κτήματα υψηλής απόδoσης και δίπλα σε σπίτια και δεν συμφέρει να τον διαπλατύνουν λόγω των υψηλών απαλλοτριώσεων.
Ο παλιός θα γίνει περιφερειακoς για να αποφορτιστεί η παλαιά εθνική που είναι ήδη πολύ επιβαρημένη
:)
Και ποτε με το καλο?
Του γνωστου Αγιου? :rolleyes:
Και ποτε με το καλο?
Του γνωστου Αγιου? :rolleyes:
Ανήμερα :lol:
Να σημειώσω ότι δεν γνωρίζω αν όλος ο δρόμος, θα έχει διαφορετική χάραξη
Εδώ είναι μια αεροφωτογραφία ακριβώς στον κόμβο στο Κιάτο
αριστερά με το περτικαλι βέλος διακρίνεται η νέα χάραξη
13384
Αρχικά δημιουργήθηκε από 955i
ωρε παιδι με επαρλακιασες! ειμαστενε πολλοι κερκυραιοι τελικα,:D :D :D
και λιγους λες..
χαιρετισματα απο Αγιο Ματθαίο :beer: :D
latris mixanis
25/04/2005, 08:51
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ;;; ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ....
Μικρή Λουλού
25/04/2005, 09:21
ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ Η ΒΑΣΩ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΥΛΟΚΑΤΣΑΝΕ..
Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΩΡΓΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ..
ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟ,ΤΣΟΥΟΥΟΥΠ!! ΝΑ ΚΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΗΣ !!!!
ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ !!!
ΒΕΒΑΙΑ......ΤΙ ???......ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΖΗΤΑΓΑΤΕ ????
ΟΥΠΣ....SORRY...:blush: :blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ Η ΒΑΣΩ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΥΛΟΚΑΤΣΑΝΕ..
Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΩΡΓΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ..
ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟ,ΤΣΟΥΟΥΟΥΠ!! ΝΑ ΚΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΗΣ !!!!
ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ !!!
ΒΕΒΑΙΑ......ΤΙ ???......ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΖΗΤΑΓΑΤΕ ????
ΟΥΠΣ....SORRY...:blush: :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε καλό δρόμο είσαι
σε λίγο θα το ποιάσουμε και το δικό σου θέμα
:beer: :beer:
illuminatios
25/04/2005, 17:46
Το Μαντούκι είναι εδώ!
όσο για την ΕΟ Αθηνων Πατρων μπα ευχαριστώ. Υπάρχει η Εγνατια
Ωραια,απο εδω και περα οταν θα πηγαινω στην Πατρα θα παρακαμπτω Αθηνα-Θεσσαλονικη-Ιγουμενιτσα-Κερκυρα-Πατρα,εκτος και αν κατεβασουν κανα κομματι και απο δω μερια...:alien: