PDA

View Full Version : μ@λ@κ@ς με μαυρο leon

the who
25/07/2009, 08:09
Βρισκομαι με το κουτι σε δρομο με οριο 70 χλμ(υπαρχει μπλοκο αρκετα συχνα γιατι ειναι ευθεια) και προσπερνω φορτηγο που ειναι δεξια κι εχει βγαλει φλας να στριψει στο φαναρι.Στον μεσαιο καθρεπτη βλεπω ενα μαυρο κουτι να πεταγεται απο την δεξια λωριδα στην αριστερη και να ερχεται με οσα εχει.Με φτανει πολυ γρηγορα και ενω ειμαι στην προσπεραση τον χανω απο τον μεσαιο καθρπτη και τον βλεπω στον αριστερο μονο.Λιγα μετρα πιο κατω ειναι το φαναρι το οποιο στριβει δεξια και εχει και ανοιγμα για να στριψεις αριστερα.Την πεφτω στα φρενα,κατεβαζω και μια και βλεπω το μ@λ@κ@ με το leon να με προσπερνα απο αριστερα(εκει που μπαινεις για να στριψεις αριστερα στο φαναρι) και να μπαινει μπροστα μου.
Ο κωλος του δεν απειχε παρα μια ροδα απο τον προφυλακτηρα μου.Αν δεν ειχα φρεναρει θα γινομασταν μπαχαλο.
Για καλη του τυχη ειχα μεσα τα παιδια.Για κακη του τυχη πηρα το νουμερο του γιατι σταματησε για μια στιγμη στο επομενο κοκκινο κι εστριψε δεξια(παντα με κοκκινο εννοειται).
ΜΑΛΑΚΑ την επομενη φορα που θα σε πετυχω στην Κυμης θα το χαραμισω το κουτι.Καλυτερα να το ριξω πανω σου παρα να το δωσω στο Σουφλια για αποσυρση.:evil: :evil: :evil:

the who
25/07/2009, 08:21
:evil:

169611

georgis4
25/07/2009, 08:28
Hρεμο σε βρισκω αλλα εχεις και παιδακια......σε τετοιες φασεις με μπασταρδακια (ανεξαρτητος ηλικιας) που μεσα στην κινηση πανε δεξια-αριστερα και κανουν οτι μαλακια τους κατεβει για να κερδισουν εστω και 2 αμαξια αποσταση και χωνοντε στο ξαφνικο μπροστα μου καρφωνω προβολεις (οχι το βραδυ) και κανω νοηματα με τα χερια να τραβηξουν δεξια (αν ζητησουν και το λογο) η να τραβηξουν μια γκουχουπαχιαγκουχου....:D

950dim
25/07/2009, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
:evil:

Κατατοπιστικο....;)
Την επομενη ριχτο πανω του,αποσυρουν και τρακαρισμενα,αρκει να σε παει μεχρι το ΥΠΕΧΩΔΕ!!!

the who
25/07/2009, 08:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Κατατοπιστικο....;)
Την επομενη ριχτο πανω του,αποσυρουν και τρακαρισμενα,αρκει να σε παει μεχρι το ΥΠΕΧΩΔΕ!!!

Δεν ηθελε και πολυ.Αντι για φρενα σταθερο γκαζι,λιγο αριστερα το τιμονι και θα αγκαλιαζε την κολωνα ο μπασταρδος.

Gandalf dr685sm
25/07/2009, 09:01
Αν ήταν να πλακωνόμασταν με κάθε ενα που θεωρεί το όχημα του προέκταση του πουλιού του, τότε παιδιά θα είχαμε καθημερινές προπονήσεις σαν τον Τάισον.

Το θέμα είναι οτι δεν έπαθες τίποτα ΕΥΤΥΧΩΣ.. τώρα απο εκεί και πέρα, το είδος του οδηγού αυτού δεν θα πεθάνει ποτέ δυστυχώς στην Ελλάδα. Οτι και αν οδηγεί.

Ακόμα και αν πιάσεις εναν και του ανοίξεις το κεφάλι, 1ον δεν θα αλλάξεις τίποτα γιατί έτσι είναι αυτοί ... και 2ον θα υπάρχουν άλλες τόσες χιλιάδες απο αυτούς.

Gandalf

the who
25/07/2009, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αν ήταν να πλακωνόμασταν με κάθε ενα που θεωρεί το όχημα του προέκταση του πουλιού του, τότε παιδιά θα είχαμε καθημερινές προπονήσεις σαν τον Τάισον.

Το θέμα είναι οτι δεν έπαθες τίποτα ΕΥΤΥΧΩΣ.. τώρα απο εκεί και πέρα, το είδος του οδηγού αυτού δεν θα πεθάνει ποτέ δυστυχώς στην Ελλάδα. Οτι και αν οδηγεί.

Ακόμα και αν πιάσεις εναν και του ανοίξεις το κεφάλι, 1ον δεν θα αλλάξεις τίποτα γιατί έτσι είναι αυτοί ... και 2ον θα υπάρχουν άλλες τόσες χιλιάδες απο αυτούς.

Gandalf

Δεν πλακωθηκα ουτε καν μπηκα σε τετοια διαδικασια.Φαντασου τα παιδια μου να με βλεπανε να παιζω μπουνιες με τον απαραδεκτο.
Δεν παθαμε τιποτα γιατι εχω πολλα χλμ και ο πατερας μου με ειχε εκπαιδευσει πολυ καλα.
Φαντασου να ηταν ενας νεος οδηγος η ενας ηλικιωμενος με μειωμενες αντιδρασεις.
Συμφωνω οτι και να του ανοιξεις το κεφαλι μυαλο δεν μπορεις να του βαλεις μεσα.Αλλα αν του παιρνανε το διπλωμα για μια 3ετια θα καταλαβαινε πως δεν μπορεις να παιζεις με τις ζωες των αλλων στο δρομο.

devil's animal
25/07/2009, 10:46
Αντι για φρενα σταθερο (ή και επιταχυνομενο) γκαζι,λιγο αριστερα το τιμονι και θα αγκαλιαζε την κολωνα ο μπασταρδος.

εσυ μετα θα προχωρουσες στον δρομο μην μπορωντας να σου κανει κατι και φυσικα θα ησουν νομιμοτατος.

αν γινοταν ενα 5αρι χιλιαρικα ζημια στο αγαπημενο του leon θα σου ελεγα εγω αν το ξαναεκανε μολις το εφτιαχνε.

:wave2:

goumis hornet
25/07/2009, 11:25
Αν σου ξανατυχει και εισαι μονος ''στειλτον'' γιατι αργα ή γρηγορα θα φαει καποιον
σε δυο ροδες:confused:

the who
25/07/2009, 12:45
Το θεμα δεν ειναι να τον "στειλω" αλλα οτι η ανθρωπινη ζωη εχει μηδαμινη αξια μπροστα στα αλογα και την κ@υλ@ του καθε Σουμαχερ-Ροσσι.
Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι ενα φαναρι μπροστα υπηρχε ζητας με φουλ εξοπλισμο(κοντομανικο και κρανος ) ο οποιος εφυγε καντηλι και περασε με κοκκινο.Τον ειδε κι τρομπας με το τριμπουρδελο και πηρε θαρρος.

jorgevaldano
25/07/2009, 12:59
έτσι όπως τα περιγράφεις, έχω την εντύπωση πως έχεις δώσει ΚΑΙ σ' αυτόν δικαίωμα να σε βρίσει

πιθανότατα είχε και αυτός αποφασίσει να βγει αριστερά περνώντας και σένα και το φορτηγό

και να σου πει τώρα "δεν τσέκαρες αριστερό καθρέφτη πριν βγεις, και μου πετάχτηκες την ώρα που προσπερνούσα και παραλίγο να τρακάρουμε!!"

φλας έβγαλες; αυτός έβγαλε;

και τελικα ποιος έκανε την κίνηση προς τα αριστερά πρώτος;

mikros boudas
25/07/2009, 13:01
εκει ψηλα στην Κυμης εγινε αυτο??εκει εχουν γινει πολλα τετοια ηλιθια τρακαρισματα...

konsttanttinos
25/07/2009, 13:03
Γραψ'τον στα π@π@ρια σου ρε φιλε, και συνεχισε την ζωη σου.Δεν χρειαζεται να ανοιγουμε βεντετες στον δρομο, και να δημιουργουμε εμμονες με τον καθε μαλακα.
Αφου απεφυγες το κακο, ξεχασε το.Γνωμη μου.

Elle
25/07/2009, 13:29
Φιλαράκο τέτοια συμβαίνουν συχνά στους δρόμους.
Δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάρεις τον αριθμό του.
Την επόμενη φορά μπορεί να σε τρακάρει κάποιος χειρότερος Μ@@κ@ς. Τι θα κάνεις;
Θα ψάχνεις και πάλι να βρεις το μαύρο Leon? :nono: Όχι...:(

Συνέχισε τη ζωή σου κοιτώντας μπροστά. Γιατί μπροστά είναι τα προβλήματα.
Πίσω υπάρχουν μόνο αυτά που πέρασες (απλά και μόνο) για να θυμάσαι και
μέσω αυτών να μπορείς να προσέχεις καλύτερα στο παρόν και στο μέλλον.

:wave2:

the who
25/07/2009, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
έτσι όπως τα περιγράφεις, έχω την εντύπωση πως έχεις δώσει ΚΑΙ σ' αυτόν δικαίωμα να σε βρίσει

πιθανότατα είχε και αυτός αποφασίσει να βγει αριστερά περνώντας και σένα και το φορτηγό

και να σου πει τώρα "δεν τσέκαρες αριστερό καθρέφτη πριν βγεις, και μου πετάχτηκες την ώρα που προσπερνούσα και παραλίγο να τρακάρουμε!!"

φλας έβγαλες; αυτός έβγαλε;

και τελικα ποιος έκανε την κίνηση προς τα αριστερά πρώτος;

Διαβασε καλυτερα το πρωτο ποστ και δες και το σχηματακι.Γ κατηγοριας διπλωμα εχω φιλαρακι και οδηγαω 30 χρονια.Λες να μην εβγαλα φλας?Ο κοπανος ηταν στη δεξια λωριδα και αρκετα πισω μου.Για να με προσπερασει μπηκε στην τριτη λωριδα που ειναι μονο για αριστερα.Αυτο σου λεει κατι?Σιγα μην εβγαζε φλας.Αλλα και να εβγαζε αφου προπορευομουν θα επρεπε να περιμενει να κανω δεξια και μετα να προσπερασει.

Προς Elle και konsttanttinos

Δεν ανοιξα καμμια βεντετα με κανεναν.Πηρα το νουμερο του γιατι ετσι εχω μαθει.Την επομενη φορα που θα τον πετυχω να κανει μαγκιες ξερω τι θα κανω.Κι αυτο δεν εχει καμμια σχεση με βεντετες κι αλλους τσαμπουκαδες.:winka:

hidefnick
25/07/2009, 13:43
Αφού ολα οκ γάματο. Δεν αξίζει. :wave2: :wave2:

jorgevaldano
25/07/2009, 13:49
ούτε το σχηματάκι ούτε η περιγραφή σου απαντούν σε ό,τι ρώτησα: ποιός έκανε ΠΡΩΤΟΣ την κίνηση για προσπέρασμα

το ότι μπήκε στην τέρμα αριστερά μπορεί να έγινε γιατί τον υποχρέωσες να το κάνει, κόβοντάς τον καθώς έκανε προσπέρασμα, δεν ξέρω...

επίσης το δίπλωμα Γ κατηγορίας και τα 30 χρόνια δεν λενε απολύτως τίποτε, και οι ταξιτζήδες εμπειρότατοι είναι αλλά όλοι ξέρουμε πώς οδηγούν...

τέσπα δεν ακουμπήσατε, δεν έγινε τίποτε σοβαρό, ψυχραιμία...

the who
25/07/2009, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
ούτε το σχηματάκι ούτε η περιγραφή σου απαντούν σε ό,τι ρώτησα: ποιός έκανε ΠΡΩΤΟΣ την κίνηση για προσπέρασμα

το ότι μπήκε στην τέρμα αριστερά μπορεί να έγινε γιατί τον υποχρέωσες να το κάνει, κόβοντάς τον καθώς έκανε προσπέρασμα, δεν ξέρω...

επίσης το δίπλωμα Γ κατηγορίας και τα 30 χρόνια δεν λενε απολύτως τίποτε, και οι ταξιτζήδες εμπειρότατοι είναι αλλά όλοι ξέρουμε πώς οδηγούν...

τέσπα δεν ακουμπήσατε, δεν έγινε τίποτε σοβαρό, ψυχραιμία...

Αστο ρε φιλε,ρωτα καποιον αλλον να σου εξηγησει.

konsttanttinos
25/07/2009, 14:14
Πηρα το νουμερο του γιατι ετσι εχω μαθει.Την επομενη φορα που θα τον πετυχω να κανει μαγκιες ξερω τι θα κανω. Κι αυτο δεν εχει καμμια σχεση με βεντετες κι αλλους τσαμπουκαδες.:winka:

Δεν σε κατηγορησε κανενας, απεναντιας ολοι μας συμμεριζομαστε την οργη σου....αλλα, αυτα που γραφεις δειχνουν οτι εισαι ετοιμος να κανεις αντιποινα.
Επισης, ειμαι κι εγω επαγγελματιας οδηγος (υγειονομικου σχηματισμου), και καθε μερα βλεπω την μαλακια μπροστα μου, και μετα τους μαζευω κιολας.
Το τι εμαθες και τι θα του κανεις δειχνει προδιαθεση αντιποινων και μαλιστα προσχεδιασμενων.
Εχεις σιγουρα τα νευρα σου, εισαι εκνευρισμενος γιατι σκεφτεσαι και τα αγγελουδια σου, αλλα οι ηλιθιοι ειναι ανικητοι.Δεν θα βγαλεις ακρη.
Στο κατω κατω εισαι οικογενειαρχης ανθρωπος, τρως στο τιμονι την μιση ζωη σου, και ξερεις πως να αντιμετωπισεις το καθε κωλοπαιδο, ο,τι και να καβαλαει.
φιλικα παντα.:beer: :beer:

the who
25/07/2009, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Δεν σε κατηγορησε κανενας, απεναντιας ολοι μας συμμεριζομαστε την οργη σου....αλλα, αυτα που γραφεις δειχνουν οτι εισαι ετοιμος να κανεις αντιποινα.
Επισης, ειμαι κι εγω επαγγελματιας οδηγος (υγειονομικου σχηματισμου), και καθε μερα βλεπω την μαλακια μπροστα μου, και μετα τους μαζευω κιολας.
Το τι εμαθες και τι θα του κανεις δειχνει προδιαθεση αντιποινων και μαλιστα προσχεδιασμενων.
Εχεις σιγουρα τα νευρα σου, εισαι εκνευρισμενος γιατι σκεφτεσαι και τα αγγελουδια σου, αλλα οι ηλιθιοι ειναι ανικητοι.Δεν θα βγαλεις ακρη.
Στο κατω κατω εισαι οικογενειαρχης ανθρωπος, τρως στο τιμονι την μιση ζωη σου, και ξερεις πως να αντιμετωπισεις το καθε κωλοπαιδο, ο,τι και να καβαλαει.
φιλικα παντα.:beer: :beer:

Φιλε μου ο ανθρωπος ειναι δημοσιος κινδυνος.Αν τον ξαναπετυχω θα τον παω στα δικαστηρια.Νομιζω οτι ολοι εχουμε το δικαιωμα της προστασιας της ζωης μας και των παιδιων μας.
Τσαμπουκαδες και μαγκιες στο δρομο ειναι για τους ηλιθιους και μονο.:wave2:

LsKostas
25/07/2009, 15:33
Φιλε μου ο ανθρωπος ειναι δημοσιος κινδυνος.Αν τον ξαναπετυχω θα τον παω στα δικαστηρια.Νομιζω οτι ολοι εχουμε το δικαιωμα της προστασιας της ζωης μας και των παιδιων μας.

Μαζι σου 1000%

Οταν μπορουμε να κανουμε "κατι" το κανουμε,οχι γιατι την εχουμε δει αλλα γιατι απο τον ιδιο

δρομο σιγουρα θα περασει καποιο αγαπημενο μας προσωπο.

Οπου μπορουμε απανταμε λοιπον :wave2:

mivvo
25/07/2009, 17:32
την επομενη φορα που θα σε πετυχω στην Κυμης θα το χαραμισω το κουτι.Καλυτερα να το ριξω πανω σου παρα να το δωσω στο Σουφλια για αποσυρση.:evil: :evil: :evil:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

BLACKGAS
25/07/2009, 23:07
Φίλε καλησπέρα,
όλα ΟΚ να τα έχεις πάρει με έναν μ:yuck: λ:yuck: κ:yuck: από τους πολλούς που κυκλοφορούν και έθεσε σε κίνδυνο και τα παιδιά σου [έχω μικρά και σε καταλαβαίνω], αλλά επειδή οδηγείς και 30 χρόνια για πες μου: Πόσους τέτοιους έχεις δει? Προσωπικά αν και μια δεκαετία μικρότερος - αλλά με αρκετα χλμ στο κοντέρ διαφόρων κουτιών, όπως λες, και μοτό, θα έπρεπε να βγάλω φωτοτυπία όλα τα αρχεία του υπουργείου μεταφορών στην περίπτωση που έγραφα αριθμούς κυκλοφορίας όσων μου έκαναν μλκίες. Άσε που δεν θα έβγαινε και τίποτα. Απλώς με τον καιρό θεωρείς δεδομένο οτι αυτός που έχεις μπρος, πίσω ή δίπλα σου θα κάνει ότι π^π^ρι^ του κατέβει και προφυλάσεις τον εαυτό σου και τους επιβάτες σου. Γι΄αυτό νομίζω οτι πρέπει να αράξεις στο νησί, να πιεις τα ουζάκια σου και να χαλαρώσεις - αφού φτιάξεις το μοτό - και ξέχνα νούμερα κλπ.
Πάντα όρθιος

the who
26/07/2009, 09:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Φίλε καλησπέρα,
όλα ΟΚ να τα έχεις πάρει με έναν μ:yuck: λ:yuck: κ:yuck: από τους πολλούς που κυκλοφορούν και έθεσε σε κίνδυνο και τα παιδιά σου [έχω μικρά και σε καταλαβαίνω], αλλά επειδή οδηγείς και 30 χρόνια για πες μου: Πόσους τέτοιους έχεις δει? Προσωπικά αν και μια δεκαετία μικρότερος - αλλά με αρκετα χλμ στο κοντέρ διαφόρων κουτιών, όπως λες, και μοτό, θα έπρεπε να βγάλω φωτοτυπία όλα τα αρχεία του υπουργείου μεταφορών στην περίπτωση που έγραφα αριθμούς κυκλοφορίας όσων μου έκαναν μλκίες. Άσε που δεν θα έβγαινε και τίποτα. Απλώς με τον καιρό θεωρείς δεδομένο οτι αυτός που έχεις μπρος, πίσω ή δίπλα σου θα κάνει ότι π^π^ρι^ του κατέβει και προφυλάσεις τον εαυτό σου και τους επιβάτες σου. Γι΄αυτό νομίζω οτι πρέπει να αράξεις στο νησί, να πιεις τα ουζάκια σου και να χαλαρώσεις - αφού φτιάξεις το μοτό - και ξέχνα νούμερα κλπ.
Πάντα όρθιος

Το οτι το συζηταω εδω δεν σημαινει οτι δεν ξερω τι γινεται στους δρομους.Το τι εχω δει ολα αυτα τα χρονια(οπως ολοι μας φυσικα)δεν αναιρει το δικαιωμα του να βγαλω βολτα τα παιδια μου με ασφαλεια.Αν ηταν μια μοτο στη θεση του κουτιου δεν θα το εκανα θεμα γιατι το πολυ πολυ να την παταγε μονο αυτος.
Στη δικη μου θεση βαλε τον εαυτο σου με μηχανακι.Ουτε που θελω να σκεφτομαι που θα μπορουσε να σε στειλει μονο ο αερας του χωρις καν να σε ακουμπησει.
Απεναντι σε τετοιους μ@λ@κες πρεπει καποια στιγμη να αντιδρασουμε.Αφου δεν τους μαζευουνε πρεπει κατι να κανουμε εμεις.
Ο τυπος ξεπερασε κατα πολυ το θεωρημα που λεει οτι "ολους πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε σαν βλακες και ετοιμους να κανουν τα πιο απιθανα στο δρομο."Αν δεν οδηγουσα αμυντικα δεν θα του ειχα δωσει να περασει κι ετσι να εξασφαλισω τους επιβατες μου.
Ειναι επικινδυνος.Θα το ξανακανει μεχρι να εμπλακει σε ατυχημα κι ισως να μην βαλει μυαλο ουτε τοτε.
Νησι,ουζακια κλπ ερχονται σε λιγο.Ποιο μοτο να φτιαξω δεν καταλαβα.

castoras
26/07/2009, 09:37
srx400,παλικάρι μου δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεις με το μαλάκα,είναι πολλοί και ζουν ανάμεσά μας...Σκέψου τί θα γίνει σε περίπτωση που τον ξαναπετύχεις,ξανακάνει μαλακία και του σκας το αμάξι σου πάνω του,αν έχει συνεπιβάτη,μπορεί να τραυματιστεί χωρίς να φταίει για τον παπάρα,ή ακόμα μια περίπτωση,με το στούκο να χάσει τον έλεγχο ο παπάρας και να πάρει σβάρνα κανένα πεζό ή δικυκλιστή.Ας το καλύτερα γιατί ώσα δε φέρνει η ώρα,τα φέρνει η στιγμή.Καλύτερα οι τύψεις να βαρένουν τον ίδιο:wave2:

mivvo
26/07/2009, 14:16

Στα δικαστηρια δεν νομιζω να βγαλεις ακρη,εδω δεν βγαζουν ακρη στις μιζες και στα δημοσια εργα, θα βγαλει ακρη ενας πολιτης; θα πει ο θυτης 100 ψεμματα,θα βρει και 10 μαρτυρες να πουν τα δικα τους και ακρη δεν θα βγει...

Giorgos19
26/07/2009, 19:09
Φιλε srx400, μπορεις να μου πεις αν ηταν το προηγουμενο μοντελο leon η το τελευταιο???

Ακριβως το ιδιο συνεβει και σε εμενα σημερα στην Βουλιαγμενης, ρευμα προς Αθηνα.
Τυπος με μαυρο λεον, το προηγουμενο μοντελο, τον πιανω στον καθρεφτη τελευταια στιγμη, να ερχεται γαμιωντας και απο τερμα δεξια να μπαινει μεσαια, οπου και βρισκομουν! Μιλαμε τελευταια στιγμη προλαβα να κανω δεξια και παρολα αυτα με περασε φιλερ μεσα στη μεσαια, λες και ειχε μηχανακι!!!!

the who
26/07/2009, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Φιλε srx400, μπορεις να μου πεις αν ηταν το προηγουμενο μοντελο leon η το τελευταιο???

Ακριβως το ιδιο συνεβει και σε εμενα σημερα στην Βουλιαγμενης, ρευμα προς Αθηνα.
Τυπος με μαυρο λεον, το προηγουμενο μοντελο, τον πιανω στον καθρεφτη τελευταια στιγμη, να ερχεται γαμιωντας και απο τερμα δεξια να μπαινει μεσαια, οπου και βρισκομουν! Μιλαμε τελευταια στιγμη προλαβα να κανω δεξια και παρολα αυτα με περασε φιλερ μεσα στη μεσαια, λες και ειχε μηχανακι!!!!

90 % ηταν το τελευταιο μοντελο αλλα ηταν τοσο καγκουρεμενο που δεν ορκιζομαι.Δε γ@μεις απο καπου θα τουρθει γιατι μην φανταζεσαι οτι το ειχε κιολας.Εκανε μια μ@λ@κι@ και του βγηκε γιατι φρεναρα.Τελος παντων πολυ ασχοληθηκαμε με τον κοπανο.Παμε γι αλλα :beer: :beer: :beer:

project.breeze
26/07/2009, 22:27
Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.Βλέπω όλοι του λέτε μην ασχολείσαι και μην ασχολείσαι.Μήπως αυτός ο ωχαδερφισμός και η αδιαφορία μας έχει κάνει έτσι;SRX καλά έκανες και του πήρες την πινακίδα,τράβα του μια μήνυση και άστον να κουρεύεται.Το να γυρνάμε την πλάτη σε ένα πρόβλημα δεν το επιλύει αλλά το επιτείνει.Δεν είπαμε ούτε τσαμπουκά να κάνει ο άνθρωπος ούτε να τον καλέσει σε μονομαχία στις 7 το απόγευμα για να τραβήξουνε πιστόλια,απλά να κάνει αυτό που ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε.Μην ξεχνάτε κάτι βασικό,τα δικαιώματά μας τελειώνουν εκεί που ξεκινούν τα δικαιώματα του συνανθρώπου μας...

SVX
27/07/2009, 00:08
exete parei xampari posa kila shumacher kikloforoun gia kathe "kathos prepei odigo"?

Gandalf dr685sm
27/07/2009, 07:25
SVX

κάθε "καθώς πρέπει οδηγός" είναι ανά στιγμές και εκκολαπτόμενος schumacher. Όλοι κάνουμε με λίγα λόγια μαλακίες γιατί έτσι έχουμε μάθει (ούτε ο γραφών εξαιρείται).

Το θέμα είναι κατά πόσο το κατανοείς οτι το έκανες και μετά θα προσπαθήσεις να μην το ξανακάνεις ή αν είσαι ακόμα και σε κατάσταση να ζητήσεις συγνώμη για την μαλακία που έκανες ακόμα και αν δεν έγινε τίποτα (σύγκρουση) απο την κίνηση αυτή.

Δυστυχώς στον δημόσιο δρόμο , όλοι κάνουμε τις παπαριές μας , γιατί έτσι έχουμε μάθει.

Gandalf

PortisHead
27/07/2009, 09:04
Δυστυχως...οπως το βλεπω εγω και απο το σχεδιαγραμμα...το μονο μαθημα που πηρε ο LEONιστας...ειναι οτι πρεπει να προβει αμεσα σε αναβαθμιση και πειραγμα του μοτερ του LEON γιατι δεν ειχε αρκετη δυναμη να ολοκληρωσει με ασφαλεια την προσπεραση και τον ελιγμο που εκανε.

Ολα τα υπολοιπα....ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ουτε που θα τα εχει παρει χαμπαρι.

srx400 :beer: :wave2:

georgis4
27/07/2009, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
SVX

κάθε "καθώς πρέπει οδηγός" είναι ανά στιγμές και εκκολαπτόμενος schumacher. Όλοι κάνουμε με λίγα λόγια μαλακίες γιατί έτσι έχουμε μάθει (ούτε ο γραφών εξαιρείται).

Το θέμα είναι κατά πόσο το κατανοείς οτι το έκανες και μετά θα προσπαθήσεις να μην το ξανακάνεις ή αν είσαι ακόμα και σε κατάσταση να ζητήσεις συγνώμη για την μαλακία που έκανες ακόμα και αν δεν έγινε τίποτα (σύγκρουση) απο την κίνηση αυτή.

Δυστυχώς στον δημόσιο δρόμο , όλοι κάνουμε τις παπαριές μας , γιατί έτσι έχουμε μάθει.

Gandalf
Πειραζει που δεν θα συμφωνησω?

Ναι θα τρεξω (οταν ειμαι σχεδον μονος στο αριστερο ρευμα και σε ισιαδι) αλλα οχι γιατι ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.....
Ναι θα προσπερασω (οταν το επιτρεπει η ταχυτητα μου και δεν υπαρχει κανενας στο αριστερο ρευμα που να ερχετε απο πισω/η σε μονη λωριδα απο απεναντι)
Το να ΧΩΘΩ ομως μπροστα σε αλλον η σε δρομο 3 λωριδων να κανω ζικ-ζακ αναμεσα απο αλλα αυτοκινητα οχι δεν θα το κανω...τα περισσοτερα ατυχηματα εκει γινοντε...
Σε μποτιλιαρισμενο δρομο (π.χ χαλκιδικης) 2 και 3ων λωριδων δεν θα παω τερμα δεξια στο βοηθητικο ρευμα να προσπερασω τους σταματημενους και να ψαχνω να χωθω μετα ξανα οταν πλησιασω εξοδο απο καποιο χωριο απο την οποια παει να βγει αλλο οχημα...!
Δεν εχει ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΦΙΛΟΣ!!
Τα περισσοτερα με χωσηματα και π@π@ριες γινοντε απο κουτοπονηρους που νομιζουν θα φτασουν πρωτοι η πολυ απλα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΑΝΕ γιατι αλλιως υπολογιζουν μια προσπεραση και αλλιως τους βγαινει....(αφου δεν υπαρχει δρομος)
Εντελος φιλικα.....