View Full Version : millitary look
θελω να βαψω το xt μου κατι σε παραλαγη. δεκτες ιδεες και φωτο!:sun:
nassosxlvbros
25/07/2009, 22:25
Άνοιξε τον 20-1 :wave2: :lol: :lol:
ή εναλλακτικά,αγοράζεις άσπρο καφέ μπορντώ,μαύρο και πράσινο λαδι σε ματ (να μη γυαλίζουν) και κοπιάρεις κάτι που σου αρέσει σε παραλλαγή......:wave2:
πάρε και μια φωτό:
169644
Νταξει δεν ειναι το ιδιο μηχανακι αλλα ειναι πολυ κοντα στο οριο του να μην ειναι κιτς, (που γενικα το military look ειναι καρακιτσαριο ειτε σε μηχανακι ειτε σε καλτσα) .
169645
Αν θα πάρεις χρώματα για να το βάψεις, δεν θα πάρεις ΜΑΤ, αλλά ΣΑΤΙΝΕ. Τα χρώματα που παίζουν είναι ανάλογα την παραλλαγή που θα κάνεις (Γερμανική, Ελληνική, Αμερικάνικη) Στο διαδύκτιο ψάχνωντας μπορείς να βρεις τις διαφορές τους. Βάσικά παίζεις με χακί,μαυρο, καφέ. έχει φίλος μου στρατιωτικά οχήματα αντίκες και τα έχει ανακατασκευάσει μαζί με το βάψιμο. (ΝΑΙ κατεβαίνουμε και σε παρελάσεις με άλλα στρατιωτικά οχήματα σε διάφορες εκδηλώσεις). Πάντως δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα που θες να κάνεις. Μηπως να βγάλεις μια φώτο την μοτ-τα σου και να παίξεις με κάποιο πρόγραμμα σχεδιασμού πρώτα στα χρώματα (photoshop κ.α.).
thanks για της απάντησής παιδιά.
Αν δεν κάνω λάθος είχα δει εδώ στο φόρουμ ένα 660 παραλλαγή γαμάτο φτιαγμένο.
καμία σχέση με της φώτο πιο πάνω!!
Κατι σε πιο trenty ψάχνω :p
front line assembly
169829
Θα προτιμουσα (ω μουσα αορατη) κατι τι σε stealth χρωμα ωστε να μη με καταρριψουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από INVADER
Θα προτιμουσα (ω μουσα αορατη) κατι τι σε stealth χρωμα ωστε να μη με καταρριψουν.
χαχαχαχαχχα, ΜΑ εισαι αορατος εκει εξω αρχηγε! :lol:
makis206
28/07/2009, 12:42
Τό'χω τό'χω :p
:lol:
169877
Κινουμαι σε ασυλληπτες τροχιες παντα παντου.
makis206
28/07/2009, 12:48
Α γεια σου, σαν να σε είδα στο ηλιοβασίλεμα του Σαββάτου :lol:
Ουσιαστικα ειμαι αφαντος.
makis206
28/07/2009, 12:50
Ουσιαστικα ειμαι αφαντος.
Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο :D
XJR_Billy
28/07/2009, 13:02
Μου φαίνεται κινείσαι και εκτός τροχιάς !!:lol: :lol:
169880
hidefnick
28/07/2009, 13:06
Εδώ σας έχω (http://www.radarbusters.com/radar-detector-accessories/laser-veil/laserveil.cfm) :beer: :beer: :beer:
το μαμισατε εντελως το θρεντ μιλαμε!!!!
:lol: :lol: :lol: