View Full Version : ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
Πριν απο 3 βδομαδες τρακαρα και η ζημια στην μηχανη ειναι 1500ε μαζι εξοδα συνεργιου.
Την μηχανη δεν θα την φιαξω γιατι ειναι μεγαλο το ποσο και θα την πουλησω στην αντιπροσωπια.
Ο αντιπροσωπος με ειπε 1200ε αλλα ειναι πολυ λιγα(εγω θελω το λιγοτερο 1500ε)!!
Πως μπορω να παζαρεψω??
Παρακαλω πιτε αποψεις γιατι θα μιλησω μαζι του σε 1-2 μερες.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Πες του αν δε τη παρει 1500 θα του απαγαγεις τη γυναικα!!!;) ;)
nassosxlvbros
28/07/2009, 22:26
κατ'αρχήν μην βιάζεσαι...μόνο το αίμα επείγει...;)..ψάξου και λίγο και μην τη δώσεις στον πρώτο που θα σου πει μια τιμή...
βασικά ξεκινάς κάπως έτσι:
1. ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να παζαρέψεις μαζύ του...εσύ καίγεσαι να πουλήσεις αυτός όχι...πας και σε ένα άλλο κατάστημα που πιθανόν να θέλει να την πάρει...
2."τη σπας" και τη πουλάς κομμάτι-κομμάτι...(στάνταρ μεγαλύτερο κέρδος)
3. δεν μας είπες εαν κινήται...αν τσουλάει και απλά έχει θέμα με περιφερειακά (μανέτες κλπ ψιλολόγια )και πλαστικά αυτά μαζεύονται εύκολα και αντικαθίστανται,οπότε κυκλοφοράς......μη μασας...
4. ακόμα δε μας είπες τι μοντέλο είναι...είναι παλιό; καινούργιο; κινέζικο;
5. αν υπάρχουν μεταχειρισμένα τα ανταλλακτικά που θέλει το κόστος μειώνεται πιθανόν και στο 1/3...
6. σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ βιάζεσαι!...να εξαντλήσεις πρώτα όλα τα περιθώρια να φτιαχτεί με μικρό κόστος ή σιγά-σιγά και μετά να αρχίσεις να ψάχνεσαι για την πώληση και τα παζάρια ...
7. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!
8. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!
9. το αυτό: ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!
10.Δεν ξέρω αν στο τόνισα,αλλά εννοείται να ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ!
αυτάααααα!
:wave2:
Λοιπον ειναι μοντελο yzf-r125 και εχει ολα ειναι περιφεριακα αλλα ετσι οπως ειναι δεν κυκλοφοραει (για λογους εσθιτικους περισσοτερο)
Να την σπασω και να την πουλησω κομματι-κομματι δεν παιζει γιατι ετοιμαζωμαι να παρω νεα μηχανη και θελω λ7 αμεσα γιατι εχω προβλημα με την δουλεια μου:(
Να ρωτησω κατι αλλο, αν του πω οτι σε αυτη τη τιμη που με ειπε ειναι και το ιδικο του κερδος και συζητησω να κανει συμβιβασμο στην τιμη (δηλ. πχ απο τα 1500ε αυτος θα πληρωσει τα 1000ε για να κανει την μηχανη), αν το παω ετσι θα γινει κατι ή....
:confused: :confused: :confused:
nassosxlvbros
28/07/2009, 23:18
το να πηγαίνεις στη δουλειά σου δε σε νοιάζουν οι αισθητικοί λόγοι...
1500? ζημια σε ένα 125άρι τι χρέωσαν ήθελα νάξερα....
αυτό το:
"γιατι ετοιμαζωμαι να παρω νεα μηχανη και θελω λ7 αμεσα γιατι εχω προβλημα με την δουλεια μου"
δε σε πιάνω..τι εννοάς; απαιτεί απλά μοτό η δουλειά σου,πας με μοτο στη δουλεια, ή απλά θες...νέα μηχανή; :) αν βιαζεσαι και θες άμεσα μετρητά,θα συμβιβαστείς...
όσο για το τελευταίο που ρωτάς καλύτερα ξέχνατο:ΕΜΠΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ! ούτε να του την πεις για το κέρδος του γουστάρει ούτε και να πληρώνει θέλει...το πόσο θα του κοστίσει να το φτιάξει δεν είναι δικός σου λογαριασμός...αυτός σου είπε μια τιμή,αν θες συμφωνεις... αν όχι πας πάρακάτω...στο φινάλε εσύ είσαι σε μειονεκτική θέση...(στο κάτω-κάτω γιατί να κόψει το κέρδος του; σε ήξερε κι από χτές; )και το πολύ-πολύ αν τον παρασκοτίσεις θα γυρίσει και θα σου πει : "ρε λεβέντη δε φτάνει που στούκαρες και το'κανες ρημάδι θα μου τη πεις κιόλα πόσα θα βγάλω από σένα; πάρτο κι άντε στην ευχή του θεού..." (η ευγενική έκδοση)
:wave2:
Το καλοκαιρι χριαζομαι μηχανη 3 φορες την εβδομαδα γιατι πιγενο-ερχομαι Θεσ/νικη Χαλκιδικη και το χειμωνα καθε ΣΚ για Θεσ/νικη Κομοτηνη
Ασε ειναι μπερδεμενει ιστορια μην ρωτας....
Αλλα αμα ειναι ετσι οπως τα λες μαλλον θα συμβιβαστω ή περιμενω λιγο καιρο για κατι καλητερο...
Ευχαριστο πολυ για τις γρηγορες απαντησεις
:beer: