View Full Version : Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ ΜΕ ΠΑΠΙ
tzeronymo
29/07/2009, 00:09
Φιλοι μου επειδη σημερα γυρισα απο Ροδο, και απο Τριζονια πριν απο 15 μερες, εχω ακομα αδεια λεω να παω με το παπακι μου τον γυρο της Πελοπονησσου ολο παραλια και οπου βγει την κλασσικη διαδρομη εχετε κατι να μου προτεινετε ? πιστευω να φτανει μια βδομαδα να παω και καπου αλλου
manosamos
01/08/2009, 17:38
Aυτος ο τυπος ειναι τρελοοοοοοοοοοος.Τον γυρο της Πελλοποννησου τον κανει για πλακα με το παπι.Εχει παει και Αλεξανδρουπολη με 90αρι παπι :uplate: Τον τροπο τον ξερεις Τζερονυμο......καβαλα,GO και Πελλοποννησο....χωρις χαρτη.Ποιος ειμαι?:confused: :confused: Πρωην....Γρηγορος,Μανος-Varadero 1000-Περαμα
Δες τη λίμνη Τσιβλού και κάνε μια βουτιά.
Τις παραλίες της Ηλίας.
Βασικά είναι πάρα πολλές οι ομορφιές, πάρε την Ανεξερεύνητη πελοπόνησο και φτιάξε πλάνο. Με το παπί βγάζεις όλους τους χωματόδρομους και αν χρειαστεί σπρώξιμο δεν κουράζεσαι!
Go for it! :beer: :beer: :beer:
tzeronymo
01/08/2009, 22:12
Για σου Μανο ειμαι σημερα Καλαματα στο ξενοδοχειο εχει pc, διανυκτερευση και αυριο μαλλον θεου θελοντος Νεαπολη οποιος με δει ας φωναξει ΡΕ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
tzeronymo
04/08/2009, 19:55
Καλησπερες σε ολους σας . Και ομως η αποστολη επετυχε, μολις γυρισα, λοιπον παιδια δεν εχει καμμια μα καμμια σχεση με τις αλλες φορες ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ - ΠΡΕΣΠΕΣ εδω ειχα να κανω με πολυ αντιξοες συνθηκες μιλαμε για θερμοκρασιες 37, 41 και το φουκαριαρικο οχι δεν ειπε οχι (εννοω προβλημα ) τωρα φωτο εχω στο τηλ, ( δεν αξιωθηκα μια μηχανη να παρω) το προγραμα ηταν ΠΕΡΑΜΑ - ΠΑΤΡΑ υπνο ΜΕΣΣΗΝΗ υπνο ΝΕΑΠΟΛΗ υπνο ΕΡΜΙΟΝΗ υπνο ΠΕΡΑΜΑ να ημαστε καλα και να περναμε καλα καλο καλοκαιρι σε ολους φιλικα Υ.Γ ευχαριστω τον ΜΑΝΟ και τον ΣΤΡΑΤΗ απο την ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ για το καφεδακι
Μπραβο Τζερονυμο σου αξιζουν πολλα respect και παραδειγματιζεις και εξευτελιζεις μερικους που εχουν μηχανες αρκετων χιλιαδων ευρω για να κανουν 5 κμ την ημερα:beer: :beer:
blueangel
05/08/2009, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Μπραβο Τζερονυμο σου αξιζουν πολλα respect και παραδειγματιζεις και εξευτελιζεις μερικους που εχουν μηχανες αρκετων χιλιαδων ευρω για να κανουν 5 κμ την ημερα:beer: :beer: :beer: +1000000 Και ειδικά για αυτούς που ψάχνονται για μεταφορικές για 100 χιλιόμετρα!!!
makis206
05/08/2009, 10:03
:a19: :a19: :a19: :a19:
:beer: :beer:
devil's animal
05/08/2009, 10:20
:a18: ρε μαγκα!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
tzeronymo
05/08/2009, 10:33
Καλημερα παιδες ευχαριστω υπαρχει και το CBF 1000 μαρτιος 09 αλλα ετσι για το γαμωτο και την Παρασκευη παω ΣΥΡΟ φιλικα
manosamos
05/08/2009, 17:26
Καλως ηλθες σπιτι ....κοσμοναυτη.Για εμας που σε ξερουμε το δρομολογιο αυτο που πηγες με το παπι δεν ειναι τιποτα.Να εισαι παντα καλα και να γραψεις και αλλα χλμ αλλα για τον θεο .......με το CBF.Φτανει το παπι!!!:wave2:
ωραιος ρε φιλε,νασαι καλα,ομορφα και ασφαλη χιλιομετρα σε ολους και με το παπι!! ετσι!!!
ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ :a012: :a18:
ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ
tzeronymo
05/08/2009, 23:29
ΜΑΝΩΛΗ απο ΣΑΜΟ εκανα μονο 1.513 χ.λ.μ. με 40e βενζινη , και τελος τωρα θα παρω τη μεγαλη να κανει κανα χιλιομετρακι τα λεμε φιλικα