PDA

View Full Version : Σε είδα...... vol ΙΙ

Σελίδες : 1 [2] 3

WebD
12/09/2009, 16:46
Σε είδα νεοέλληνα που έδινες ρεσιτάλ παρκαρίσματος.....

173511

DUKASII
13/09/2009, 10:34
Me eida na feygo apo to mikrolimano me fagita sto tank bag...Mesa se vroxi ti paraskeyi to vradi..me eida poy estrpsa sti tzavela me thn kainoyria asfalto...me eida na anoigo sigoyros to gazi...na ftano stis tampeles..me Kamia ogdontara..DEN eida logo ton neron oti h kainoyria asfaltos Itan Mia anamnisi glykia..k Eidato kolo tis Suzuki dipla moy na thelei na me prosperasei..alli Mia apo tin alli..Kai eida tin asfalto apo Konta sernomenos peninta metra.. Parallila me th Suzuki moy poy telika k th perasa!eimai pio gligolos k apo ti skia moy telika!eida k tis makaronades xymenes kato k ekei pragmatika neyriasa...Perastika moy

guzzistas
13/09/2009, 19:00
Σε είδα Καραγκιόζη σήμερα το μεσημέρι μετά τα Γιάννενα... με το δίπορτο BMW, το παράθυρο τέρμα ανοικτό και όπως πλησιάζαμε με τις μηχανές.... ΠΕΤΑΞΕΣ το μπουκάλι της κοκα κόλα και μου πέρασε ΞΥΣΤΑ από το κράνος... πηγαίναμε με 120 χλμ.....

ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΜΠΕΝΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ να τη χεσω τη συγγνώμη σου.....
ΕΧΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ.... την επόμενη φορά που θα μου συμβεί αυτό θα καλέσω την Τροχαία και θα δείτε τι έχει να γίνει...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!:

DimChios
13/09/2009, 19:20
Σε ειδα χτες κατα τις 01:30 στον Κηφισό με το κοκκινο 1098 που πηγαινες χαλαρά!
Όταν σε πλάγιασα (με το κουτί ημουν) και χαζεψα λίγο το μηχανακι σου άνοιξες και βγήκες στη γεφυρα της Αυρας!
Ωραιος πραγματι αλλα... ενα κρανος ρε φιλε, κριμα ειναι!

camen
13/09/2009, 21:33
Σας ειδα κ.Alximisti και κ.Lilipoua με την παρεα σας στη βροχερη Ζαχλωρου στα Καλαβρυτα σημερα το μεσημερι...
Διπλα διπλα τρωγαμε:lol: :lol: :lol:
Εσεις με την παρεα σας και εμεις καμια 30αρια αχορταγα ατομα που ειχαν πεσει με τα μουτρα στο φαγητο...

Καλους δρομους να εχετε παιδια...:beer: :beer: :beer: :wave2:

TROOPER
14/09/2009, 00:03
μας ειδες βασιλη στο πρατο 2 και μας μιλησες.σε ειδαμε και μεις και χαρηκαμε για τη γνωριμια :a10:

golis
14/09/2009, 07:45
Σας είδα Δευτεριάτικο πρωί πρωί σταματημένους απο την Φραντζή μέχρι και τα σίδερα...

Πόσο γουστάρω να σας βλέπω που λιώνετε τα μυαλά σας μέσα στα κουτάκια σας...
Μου φτιάχνετε την μέρα.Μου θυμίζετε πως υπάρχουν και χειρότερα σ αυτή τη ζωή.Σας ευχαριστώ :D
Πόσο λυπάμαι όμως απο την άλλη,που όταν σας βλέπω μέσα στα κουτιά σαν τις σαρδέλες να αυτομαστιγώνεστε,
καταλαβαίνω πως αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον... :sad:

Χαρμολύπη. :a029:

WebD
14/09/2009, 08:40
Σας είδα νεοέλληνες που για ένα κ@λοπανηγύρι παραλήσατε το μισό Ηράκλειο!!!! Τα κόμπλεξ σας και τα κατάλοιπα της Τουρκοκρατίας δεν θα τα ξεπεράσετε ποτέ!!!!!!!!!!!

mikios400
14/09/2009, 08:47
σε είδα βλαμμένη τύπισσα που πέρασες επειδικτικά το βεσπάκι στο φανάρι για να πας να σταθείς μπροστά από το φανάρι Δημοκρατίας κ Παπανδρέου! Εμένα με είδες που ήμουνα στη γωνία σου, γιατί το φανάρι δεν το είδες όταν άναψε... τόσο πολύ βιαζόσουνα! :mad:
Σε είδα και εσένα πανίβλακα που πέρασες καθυστερημένα με κόκκινο και φρέναρα μην με πατήσεις ενώ είχα μόλις κοιτάξει πριν ξεκινήσω... και κοιτούσες αλλού όταν σταμάτησα δίπλα σου... Δημοκρατίας κ Τρικούπη στο Πλαίσιο... :mad:
Σε είδα και σένα βλάκα μπαμπα με το κράνος κρεμασμένο στο τιμόνι να βάζεις το μετα βίας 5 χρονών κοπέλι στο παπί που δεν έφτανε να σε πιάσει γύρω από τη μέση... Αντιστάσεως κ Ικάρου :mad:
Σας είδα όλους και σας βαρέθηκα... σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά! :yuck:
Αυτά σε μια διαδρομή 5 λεπτών...

EVI
14/09/2009, 11:31
RD350 κοκκινο ασπρο...βαζει μπρος και ακουγετε λες και βγηκε απο το εργοστασιο χτες

παχη διπλα στα μεγαρα την κυριακη ... :beer:

guzzistas
14/09/2009, 13:32
Σας είδα καραγκιόζηδες χθες προχθές στην Άρτα που κλείσατε δημόσιο δρόμο έξω από την εκκλησία επειδή είχατε ΓΑΜΟ!!!! Με ποιό δικαίωμα??????????????????? Αναγκαστήκαμε όλοι να κάνουμε πίσω και να πάμε από άλλο δρόμο!!!!

Φτου σας!

Άντε και καλό διαζύγιο!! Μ@κ@κες!

jimtarasxt660x
16/09/2009, 18:11
Τι σε είδα, με είδες....εσύ δεν έβλεπες που πήγαινες....δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήσουν άντρας ή γυναικά μιας και το μπουρδέλο σου ήταν μέσα στην σκόνη....Στο θέμα μας λοιπόν...σε είδα να μπαίνεις στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να φτάνεις σε σημείο τέτοιο που τα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν να είναι έτοιμα να ανέβουν στο πεζοδρόμιο για μα σε αποφύγουν....τι να σου πω ρε γαμώτο...το πήγαινες για καραμπόλα στο αντίθετο ρεύμα!!!
Σκέφτομαι τους ανθρώπους που ήταν ανέμελοι και τι λαχτάρα πήραν όταν εσύ ξαφνικά μπήκες στον δρόμο τους και να έκαναν μανούβρες για να σε αποφύγουν....
Ομολογώ ότι εγώ είχα χεστεί επάνω μου με την όλη φάση γιατί περίμενα να πάει να πέσει στο πρώτο όχημα που ήταν μπροστά του/της...:evil: :evil: :evil:

MikeG
16/09/2009, 18:16
Σας είδα όλους μαλάκες, ζώα, απολίτιστους Έλληνες να έχετε παρκάρει σα ζώα όπου βρείτε τα τανκς σας.
Είδα & εσάς που νομίζετε ότι επειδή καβαλάτε ένα δίτροχο είστε πολύ μούρη, να μιλάτε στο κινητό & να γράφετε μήνυμα όταν οδηγάτε.

Α!! Να μη ξεχάσω & εσάς γρόθους που οδηγάτε μέσα στους πεζόδρομους σα να είναι πίστα!

Ψοφήστε! :mad:

trigger
16/09/2009, 21:14
Σε είδα tdaff και σε ζήλεψα! Όχι γιατί έτρωγες στο self service του πλοίου από Ancona φορώντας τη μπλούζα του moto αλλά για το ταξίδι σου στο Innsbruck (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1509702#post1509702)! Χάρηκα που σε γνώρισα Θοδωρή, καλούς δρόμους!:wave2:

gavcr
16/09/2009, 21:56
Σε είδα ηλίθιε Κυριακάτικα γυρνώντας απο το Τυμπάκι να μου εμφανίζεσαι μπροστά στο αντίθετό ρεύμα μόλις έξω απο την Αγια Βαρβάρα να ψιλοβρέχει με όριο 40 και εσυ να θέλεις να περάσεις 3 αμάξια πάνω στην στροφή!!!!!

Τι να σου κάνω ρε @@δι που σου έτυχα εγώ!!!!

Κανένα συρόμενο επρεπε να ανεβαίνει ρε να σε κάνει μερέντα !!!!!

Ας στο διάολο δολοφόνοι!!!!!

EVI
16/09/2009, 22:19
ρε παιδια οταν βλεπετε κοριτσι και σκουτερ σας ερχετε στο μυαλο να...

κοντραρετε?η σε μενα πεφτουν ολοι οι περιεργοι στο δρομο?:rotflmao: :lol:

πειραιως σημερα 2 κοντρες μου ξεκινησαν ....αμα εχεις αγωνιαρικο σκουτερ ομως ....ψαρωνουν :lol:

nexxon
17/09/2009, 08:28
Σε είδα πράσινε ninja να πας να σαβουριαστεις στην Εγνατίας, πηγαίνοντας ευθεία με 30-40km/h και ψιλόβροχο με το ελάχιστο τσίμπημα του φρένου. Πως γίνεται αυτό; Το σωσες πάντως άρα ούτε κουλάδι είσαι, ούτε τσαρούχωσες φρένα....

Operater
17/09/2009, 08:42
Ο Θεός να με φυλάξει από περιιπτάμενο αντικείμενο ημιαγνώστου καταρχάς και γνωστοτάτου αντικειμένου (επι το λαϊκώτερον "παντοφλα") αλλά ...θα το πω!

Σε είδα, χτες μεσημεράκι λοιπόν Θηβών μετά τα Goodys, να έρχεσαι αντίθετα από μένα (εγώ πήγαινα προς περιστέρι) και να θες να περάσεις απέναντι στο γυμναστήριο... με ένα fazer ήσουν... μαλλί ροζ-ξανθο-μαυρο....
και κολλητό αθλητικό μίνι.... σώμα...νταξ τι να λέμε τώρα...ο παρθενώνανας έχει λιγότερες καμπύλες..φορούσες ωραίο κράνος arai (αν δεν κάνω λάθος), ωραίο γούστο...σαν κλασικός ιπ-πότης έκλεισα τη κυκλοφορία για να περάσεις...ααχχχ.... παρ'ότι νύσταζα του θανατά, ξύπνησα λες και μου καναν ένεση εσπρεσο φρεντο σκέτο !!!!

Μια χαρα! το ωραίο το εκτιμάμε, πάνω απ'όλα!

Αντε καλημέρες!

nionio$
17/09/2009, 08:46
Σ εχω δει ρε μαλακοπιτουρα καθε μερα να περνας κατω απο το σπιτι τερμα με το γ@μωκατεμι σου και τις εξατμισεις σου...ΤΕΡΜΑ...αλλα ,μαλλον δεν εχεις δει τον παπου με το FORD CORTINA που περναει καθε μερα το στοπ κ οποιον παρει ο χαρος...
ελπιζω να μην εισαι συ ο επομενος..
βαλε ΜΥΑΛΟ:wave2:

LiakosVstrom
17/09/2009, 09:48
ρε δεν αντέχω να σας βλέπω άλλο....
κάθε πρωί με τα γαμημένα τα κουτιά σας να κλείνετε όλους τους δρόμους.
τις 2 λωρίδες της Λαμπράκη να τις κάνετε 3 και τις 3 της Π. Ράλλη να τις κάνετε 4 και να μην χωράει ούτε παπί! να στρίβετε όποτε σας καβλώσει...
κι εσάς με τα γαμωμπέβερλι να κάνετε ότι σας καπνίσει στην κυριολεξία και εκτός από τα κουτιά να έχουμε να φυλαχτούμε και από εσάς... εσάς με τα φορτηγά στην αριστερή και πάντα να κρύβετε το φανάρι γιατί πρέπει να το έχετε αγκαλιά όταν είστε σταματημένοι.

ή πρέπει να μετακομίσω ή να γίνω εισοδηματίας. :mad: :mad: :mad:

LiakosVstrom
18/09/2009, 09:45
σε είδα να περνάς καρακόκκινο σε διασταύρωση (Χατζηκυριακού & Κλεισώβης στην Καλλίπολη) για να στρίψεις ενώ είχε ήδη ανάψει πράσινο σε εμάς... με το που πέρασες όμως ακούω σειρήνα από το μερσεντικό που ήταν σταματημένο δίπλα μου στο φανάρι.... έπεσες σε ασφαλίτη ρε κόπανε.... δεν ξέρω τι σου είπε αλλά ήσουν σαν χεσμένο γατί μετά κι από κεί που βιαζόσουν είχες πιάσει δεξιά και πήγαινες με 10χλμ... χαχα έκλασα στο γέλιο! :rotflmao:

σε είδα κι εσένα με το (ΤΙ ΑΛΛΟ!) τουδουμού να περνάς με κόκκινο ενώ έβλεπες πως ερχόμουν.. και όταν σου είπα "που πας ρε μαλάκα με κόκκινο" αντιμίλησες κι όλας... έχε χάρη που βιαζόμουν αλλιώς θα σε είχα εμβολίσει μαλάκα που θέλω να αλλάξω και λάστιχα.

McTalas
21/09/2009, 01:32
Δεν σε ειδα πινακιδουλα μου !!!!
που πεταξες για αλλη γη για αλλα μερη !!!

Καλα που σε ειδε ο απο πισω και ειδοποιησε.

Αλλα ουτε οι αλλοι μ@λ@κες σε ειδαν με τα ιχ και σε κανανε μ00νι!!!

Ρε τι γκαβοι που ειναι αυτοι ρε!! ολοκληρη χαμοστερνας και επρεπε να περασουν πανω απο την πινακιδα ????
Σωβρακο την κανανε τωρα!!!

Γ@μω την βαση μου γ@μω
(λεπτομεριες αλλη ωρα)

Giorgos19
21/09/2009, 06:32
Se eida kirie/kiria, proxthes to bradi me tin vroxa, stin plimirismeni bouliagmenis...
Emeis pigainame stin mesaia prospathontas na apofogoume tis limnares pou eixan dimiourgithei, alla esi irthes dipla mas stin aristeri, me kamia 60aria xiliometra kai emeines ekei, petontas mas olokrira KIMATA NEROU! Mono otan girisa aganaktismenos pros to meros sou, giati eixa ksedipsasei, skeftikes na kopseis kai na kathseis sti mesaia..... :mad:

YG sorry gia ta greeklish, provlima sto pc..

JAD
21/09/2009, 08:33
Μεσιγείων στην Αγ. Παρασκευή, Κυριακή μεσημέρι....καλός καιρός οπότε όλοι έξω για καφέ. 2 τροχοι κ 4 τροχοι. Δικάβαλο TDM (σωωωωπαααααα......), χωρίς κράνος (το είχε στον αγκώνα π οδηγος, κλασσικά...) και ο συνεπιβάτης να έχει το ένα χέρι του μπροστά στο μέτωπό του οδηγού για να του κάνει σκιά.....:eyepop:
Το κράνος στον αγκώνα είπαμε έτσι......
Μετά απ' τα γέλια, το ξανασκέφτηκα......:hypnotize :a21: :a31:

Sotiris S.
21/09/2009, 13:04
Σε ειδα ζητά να κανεις σουζα και να ξεχυλιζεις μαγκια...:a015:

blackbusa
22/09/2009, 23:26
Σε ειδα λιγο πριν τα διοδια της Χαλκιδας με το μαυρο RSV4....

:uplate: :eyepop: :a8: :sun: :a07: :a48:

να το χαιρεσε και παντα ορθιος....το μηχανακι ειναι μια γκαβλα....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

MultiS
23/09/2009, 09:29
Σας ειδα.....

η μαλλον σας ακουσα πρωτα και μετα σας ειδα.. Διχρονιλα

βγαινω εξω και βλεπω 2 μηχανακια απο μακρια να πορτοκαλιζουν κατι δεν μου καθεται καλα...

φτανουν πιο κοντα κ το ενα ειναι μινι μοτοκρος με πιτσιρικα πανω αντε να ηταν 9 ετων με πληρη εξαρτηση κ η αλλη κανονικη με το μπαμπα ? θειο ? αδελφο ? γυριζαν απο το πιστακι μοτοκρος στον Αγ. Ανδρεα.
:a19:

Τραβηξε κ μια σουζα το πιτσιρικι κ επαθα ζημια :dizzy:

LiakosVstrom
23/09/2009, 09:56
σε είδα στη γέφυρα στην Π. Ράλλη με το γκρι ματ street σου (ούτε που πρόσεξα τι μηχανάκι ήταν...) να ανοίγεις από το φανάρι στο γήπεδο της Προοδευτικής.... να ανεβαίνεις τη γέφυρα... και να βγάζεις πόδι, όπως κάνουν στο μοτοκρος, για να πάρεις τη στροφή... ΚΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΜΕΓΑΛΕ!!!! :cry: :cry:

JAD
24/09/2009, 07:44
Σε είδα χθες φίλε, στην κάθοδο της Καβάλας στο ύψος των ΤΕΙ....με την κόκκινή σου κούκλα σε άψογη κατάσταση, να ρολάρεις χαλαρά....

Καλά χλμ και να χαίρεσαι την Laverda σου....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

zefos1100xx
24/09/2009, 08:08
Σε ειδα βλακα με το scooter να με προσπερνας με το φορτηγο τιγκα και να στριβεις κατευθειαν δεξια μπροστα μου.....το ξερω οτι εισαι υπερ-γρηγορος και δεν μπορουσες να πας απο πισω μου για 10 μετρα.......

.....βλακα εισαι τυχερος που δεν σε πατησα.....και εγω πιο πολυ , γιατι αν σε παταγα θα εβγαινες στα φορουμ να γραφεις σε αυτο το ποστ οτι με ειδες το καθαρμα να σε παταω.....ασχετε!

...και κρανος πετσινο!

kokos08
24/09/2009, 10:25
Μας ειδατε και τους 6 εχθες το πρωι στον δρομο για Επιδαυρο να τρομοκρατουμε τους αυτοκινητακιδες και να γουσταρουμε...το ξεεεερω...μας ειδατε...μας ειδατε... :smilea:

LiakosVstrom
24/09/2009, 15:03
σε είδα με το 990SMT στην Αλ. Παναγούλη στην Αγ. Παρασκευή.... ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

γκάβλα το εργαλείο ...:blush: :blush: :rotflmao: :rotflmao:

greekgenius
24/09/2009, 17:56
Σε ειδα καλα εσενα με το smart το μαυρο .Μια συμβουλη -αλλαξε χωρα πηγαινε αφρικη για οταν σε βρω...Δεξια λωριδα μες στην πολη με 100 με κοπανας επιτηδες με τον καθρεφτη σου με βριζεις και την κανεις..Θα φτυσεις το γαλα της μανουλα σου φιλε πιστεψε με.

TROOPER
24/09/2009, 18:41
χριστοφορε ιερα και θηβων.χαιρετηθηκαμε και την εκανα.αλλα ειχα ηδη αιματα στο κρανος αφου σε ειδα και σενα ηλιθιε μητσο (οχι απο δω μεσα) στην ακτη μουτσοπουλου να εχεις ξαπλωσει και συ και το xt με αιμα στο γυμνο σου κεφαλι και στραπατσαρισμενο το αμαξι της κυριας.ετρεξα να σε βοηθησω μη γνωριζοντας οτι εισαι εσυ.σηκωθηκες σπρωχνοντας μεσα στη μαστουρα σου και καβαλησες το μηχανακι το οποιο χωρις κλειδια το εβαλες μπρος,χωρις παπουτσια με σπασμενους λεβγεδες και στραβο μπροστινο και πηγες να τη κανεις.20 μετρα απο εκει και ενω η γυναικα ηταν στα προθυρα νευρικου κλωνισμου κοπανησες πανω σε ενα τζιπ.τελικα σε δεσανε.αμην.

παει και η σημερινη μερα...:sick:

castoras
24/09/2009, 18:51
Σας είδα και σας ευχαριστώ ωραίες μου κυρίες που κάνατε να μοιάζει όμορφη η διαδρομή Πλ. Κουμουνδούρου- Καλιθέα!!!Η μία ξανθιά με γκρενά custom από τη γέφυρα Πουλόπουλου και η άλλη καστανή με λευκό scooter από τη Χαμοστέρνας!!Και τις δυο σας έχασα στη Δαβάκη... :a07:

mparmpanik
26/09/2009, 22:36
απορω..

απορω πως δεν το πηρε το αυτι μου

οτι βγηκαν αυτοκινητα με αυτοματο συστημα πλοηγησης..

μην γελατε, αν δεν ειναι πραγματικοτητα, πως στα κομματια τοτε καταφερε
η καστανομαλλα να παει το αμαξι της απο τον χολαργο εως το παναθηναικο σταδιο
χωρις ουτε μια φορα να κοιταξει τους καθρεφτες της?

στην αρχη νομισα οτι ηταν βαλσαμωμενη αλλα στο παναθηναικο χτυπησε το κινητο της
και την ξυπνησε.

θα μου πειτε, καλα ρε συ, την ειχες παρει στο κατοπι ?

ειστε τρελοι !!!!
ποιος λογικος ανθρωπας θα τολμουσε να προσπερασει ενα αυτοκινουμενο οχημα με ενα ζομπι μεσα?

SVX
26/09/2009, 22:54
....σε ειδα....σε ειδα μπαρμπα(γυρω στα 55) να μετακινεις το Husqy to 610 και νομιζα οτι ηθελες να παρκαρεις το Volvo σου η τη Merceda......

... και σε ειδα μετα να αφηνεις το κρανος σου στο τιμονι του Husqvarna....! :uplate: εισ'ωραιος λεμε.....αλλαξε η κοσμομοτοθεωρια μου ολακαιρη !!

kyriakos750
28/09/2009, 16:36
σας είδα, εκεί που έτρωγα στο σουβλατζίδικο στα Μελίσσια-Αττικής, μια παρέα με 2-3 γουρούνες μέσα στην λάσπη και με τους αναβάτες με full εξοπλησμό να γυρνάτε απο την πίστα...Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι το αναπηρικό αμαξίδιο που είχε ο ένας δεμένο ανάποδα στο πίσω μέρος της γουρούνας, πάνω στο φτερό...
Χίλια μπράβο ρε φίλε...Ότι και να πώ είναι λίγο...Αισθάνθηκα πολύ ''κάπως'' εκείνη την ώρα!!!

LiakosVstrom
28/09/2009, 17:35
σε είδα ρε παλουκάρι με το africa... ξεκίνησες σαν παλαβός από τα φανάρια στη Π. Ράλλη στην γέφυρα... πέρασες με κόκκινο το φανάρι στη Λαμπράκη... και περίμενες πως θα τα στήσουμε στο φανάρι της προοδευτικής.. αλλά πρόσεχες εμένα ή το φανάρι και όχι τον μαλάκα που είχε ανοίξει για να περάσει με κόκκινο.. και παραλίγο να φας τα μούτρα σου... έτσι που οδηγάς δεν σε βλέπω όρθιο για πολύ καιρό ακόμα..

mreth
29/09/2009, 07:33
Σε είδα φίλε με το VStrom την περασμένη εβδομάδα στην άνοδο της Καλλιρόης που κατέβηκες και με βοήθησες... Ευχαριστώ πολύ!!!:beer:

TROOPER
29/09/2009, 09:07
στο ειδα το βρακακι πανω στο παπακι :winka:

ΚΟΡΙΤΣΑ ΜΗ ΦΟΡΑΤΕ ΜΙΝΙ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol:

Operater
29/09/2009, 09:12
...παλι τα ίδια.... ουφ.......

Σε είδα με τη φίλη σου (και οι δύο φουλ εξοπλισμό) πάνω σένα varadero...
στα φανάρια της Θηβών, προς Περιστέρι, στον Λακιώτη...

κι εγώ δίπλα με το ταπεινό πηγασάκο... γμτ την ατυχία μου γμ....

με φουλ ρεμους, φουλ ξανθές, φουλ σωματάρες, φουλ γκαζάκια (το άνοιξες αρκετά)...

Κοριτσάρες, πάντα όρθιες!!!

Operater (με σήμα την παντόφλα)

:beer:

kokos08
29/09/2009, 09:34
Με ειδατε με τα καινουρια μου Dainese που ψωνισα εχθες να πουλαω μουρη οπου βρεθω κι οπου σταθω!
Μηπως ειδατε και τα λεφτα μου??????? :bigcry:

JAD
29/09/2009, 10:47
Σήμερα στην Ιφιγενείας στην Ν.Φιλαδέλφεια....:

Από την μία είστε όλοι σωστοί, φορώντας κράνη και σχετικό εξοπλισμό

Από την άλλη τρικάβαλο στο Shiver με την γυναίκα σου να κρέμεται σχεδόν έξω απ την μηχανή, και την κόρη σου ανάμεσα σας......:nono: :a28:

TROOPER
29/09/2009, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Αντε ρε, και εις τα ενδοτερα :rotflmao: :rotflmao:

:lol:

spyrval
29/09/2009, 11:25
Σε είδα χθες το βράδυ με το V strom στην Αττική Οδό ν'αφήνεις απίστευτο ντουμάνι πίσω σου. Όταν πέρασα από πίσω σου νόμιζα ότι θα περάσω μέσα από το "σύννεφο" αλλά μετά κατάλαβα ότι αυτό που μου πιτσίλισε τη ζελατίνα του κράνους και όλη τη μηχανή μπροστά ήταν....λάδι!!!

castoras
29/09/2009, 18:48
Ειδα KLE500 με σήμα ΜΟΤΟ.γρ στην πλατεία κουμουνδούρου,δικάβαλο με συνεπιβάτη που φόραγε μπλούζα συντήρισης κλιματιστικών ή κάτι τέτοιο.Στρίψαμε και οι δύο αριστερά στην Πειραιώς,εγώ με το παπί έφυγα για Ιερά Οδό :wave2:

thePrince
30/09/2009, 12:37
Σε είδα στους καθρέφτες μου (τέρμα Πατησίων) να μου κάνεις σινιάλο και αμέσως μετά αριστερά μου, ενώ είχα σταματήσει μέχρι να με αφήσουν να στρίψω αριστερά. Μαύρο V-Strώμ με συνεπιβάτη, χωρίς κράνη και οι δύο και μου μου την είπες πως σου είχα κλείσει το δρόμο λίγο νωρίτερα και «θα έπρεπε να ντρέπομαι επειδή έχω και μηχανή». Ξέχασες βέβαια πως εσύ μου είχες κλείσει το δρόμο, αφού είχες καβαλήσει τη διπλή διαχωριστική. Επιλεκτική μνήμη; Να το κοιτάξεις αυτό, μην το αφήσεις έτσι...

trigger
30/09/2009, 15:25
Σε είδα όλο χάρη σε αριστερή στροφή στην Κορίνθου-Πατρών να έρχεσαι από το αντίθετο ρεύμα και να μπαίνεις με το αυτοκίνητο σου ολόκληρο στη λωρίδα μου για να κάνεις προσπέραση χωρίς να έχεις ορατότητα. Σε ευχαριστώ που με μούτζωσες όταν σου έπαιξα τα φώτα...
Ηθελα να σου πω οτι μετά από 2-3 km βρέθηκα πάλι αντιμέτωπος με το ίδιο περιστατικό, αδερφός σου ήταν; :eyepop:

argy_kap
30/09/2009, 21:22
Σε είδα με το KTM πάνω στο πεζοδρόμιο στην παραλία στον Βόλο που έπαιζε η 21 μηνών κόρη μου να σπινιαρεις το χρέπι σου στα 2 μέτρα μπροστά αποτα παιδιά που παίζανε για τα τα τρομάξεις. Και η γαμω εξάτμιση σου είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα...βάλαν όλα τα κλάματα....πάλι καλά που δεν πέτυχες κανένα....

Πρώτη φορά μου ανεβαίνει τόσο το αίμα στο κεφάλι....και ενώ είμαι πάντα αμυντικός τώρα δεν κρατιόμουνα και ζήτησα τον λόγο δείχνοντας την κόρη μου να κλαίει στην αγκαλιά της μαμάς της......Παλί καλά που έτρεξες κοντά μου να μου ζητήσεις συγγνώμη γιατί με τα νεύρα που είχα αν ερχόμουν πρώτος θα γινόταν μάχη! Γλίστρησε μου είπες....άσχετε!

Την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό δεν θα κρατηθώ και θα αρπάξω κανένα κράνος και θα παίξουμε κουτουλίες!

Την πουτάνα μου γαμώ βραδυάτικα.....

golis
01/10/2009, 00:08
ΔΕΝ σε είδα που έστυβες στα Μέγαρα,γιατί έπρεπε να κοιτάω το που πατάω. :lol:

DAN_DAN
01/10/2009, 03:47
Σε είδα καλή μου...με το κόκκινο πεζό να βιάζεσαι να μπεις μπροστά μου (μήπως είχε πάρει φωτιά το σπίτι σου;) ) στην Πολίχνη χθες το απόγευμα...και μετά να πλακώνεσαι στα φρένα για να βάλεις το χρέπι σου πάνω στο πεζοδρόμιο!Δεν πρόλαβα να σου το πω..γι' αυτό στο λέω από δω:

Μ@λ@κω!!!!!

TROOPER
01/10/2009, 09:46
...και σε εβγαλα με το κινητο μου πρωι-πρωι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. το εβαλα και στις καλημερες αλλα νομιζω οτι εδω ταιριαζει καλυτερα :blush:

175981

epp1640
01/10/2009, 15:56
Σε είδα μωρή νεόπλουτη ψ_λα, που έβαλες το flash κα πετάχτηκες από εκεί που είχες παρκάρει παράνομα στην μέση του δρόμου.. ούτε εγώ δεν ξέρω που χώρεσα και πέρασα χωρίς να γίνω στικερ στην τζιπάρα σου.. ψ_λα που όταν γύρισα και άρχισα να βρίζω άρχισες να ουρλιάζεις γιατί προσπέρασα από τα δεξιά??:eek: :eek: :eek: Και τι να έκανα? Να κατέβαινα να σε γαμήσω? που η μάπα σου ήταν σαν ταινία του ταραντιιιιίνο μωρή.. στα διάλα μεσημεριάτικα..

ΥΓ εσείς οι άκαπνοι από πάνω.. κυκλοφορεί γαμάτο ηλεκτρονικό τσιγαράκι...:winka:

EVI
01/10/2009, 18:50
πολυ πρωι....σχιστο....ειδα μοτοσυκλετα που δεν ξερω πια ειναι με μεγαλη διασταση ελαστικου πισω και 2 ροδες μπροστα (οχι το Mp3 και καμμια σχεση με αυτο) με μεγαλο τιμονι και τον αναβατη της να φορα μπουφαν και κρανος μαυρου χρωματος. Ειδα οτι σου ελειπε το ενα χερι και ειχες προβλημα και στο ποδι...σημερα ειδα εναν απο αυτους που λεμε ΓΝΗΣΙΟ μοτοσυκλετιστη...στην αρχη ενιωσα ασχημα αλλα μετα καταλαβα ποσο δυναμη δινεις απλοχερα σε οποιον το καταλαβει

εφυγα σχετικα γρηγορα απο διπλα σου επειδη ειχα αργησει και δεν καταφερα να δω την μοτοσυκλετα σου ποια ειναι θυμαμαι το χρωμα ειναι ασημο γαλαζιο

ΕΜΟΙΑΖΕ με αυτο χωρις να λεω οτι ηταν http://www.youtube.com/watch?v=0GLSTyvONNc

dodos 900
05/10/2009, 07:53
Σας είδα Κυριακή πρωϊ με τις γουρούνες στην Πεντέλη να χώνετε γκάζια!Καλή διασκέδαση μάγκες!:beer:

dimval
06/10/2009, 11:20
Σε έιδα και εσένα ζωντόβολο με IQ σαρδέλας, να διασχίζεις τη Μιχαλακοπούλου πάνω σε στροφή με τα πόδια.
Μετά βίας γλίτωσα τα παρκαρισμένα και το μόνο που είχες να πεις όταν κοίταξα το καθρέφτη ήταν να σηκώσεις τους ώμους. Και τι να λέει? "Αυτά έχει η ζωή?" "Sorry, είμαι μονοκύτταρος οργανισμός?"

Τράβα ψόφα μόνη σου. Εχει γίνει πλέον κάθε βόλτα και περιπέτεια. ΔΕ θέλω να παίξω σε ταινία

xrlantz
06/10/2009, 14:20
Σε είδα που με είδες με τα alarm,
αλλα μεσ΄το σκοτάδι στα βουνά δεν κατάλαβα το νόημα...
χάρηκα που σε ξαναείδα λίγο πιο κάτω στα διόδια της Τρίπολης να περιμένεις...

Παρ'ολο το κράξιμο και τις κακίες που άκουσα για τα APRILIA
(που στο κάτω κάτω ΜΟΝΟ αυτό δεν έφταιγε αλλά το ballast)

πατριωτάκι Γιάννη, ή αλλιώς συμφορουμίτη stukas
σε ευχαριστώ που μοιραστήκαμε το φώς σου και επιστρέψαμε μια χαρά εις τας Αθήνας.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

mparmpanik
07/10/2009, 13:51
σε ειδα, χτες στη μιχαλακοπουλου, καθως σε πλησιαζα..
διπλη εξατμιση στο v-strom , 1000 ειπα μεσα μου..

μα μολις σε πλησιασα το ειδα καλυτερα, η αριστερη ηταν τζουφια.

ρε συ, ποιος ο λογος που εβαλες ψευτικη εξατμιση στο strom?
παει πιο γλιηγορα ετσι?

και το καλοκαιρακι, στην παραλια...

βαζεις και στο μαγιο χαρτοπετσετες να μοστραρεις βαρβατιλα?

EVI
12/10/2009, 16:26
σας ειδα (σας εβλεπα για μερες) ολους στον Ασπροπυργο μεσα, μια σχολη τιγκα στις μηχανες :beer: το πηρααα φευγω (?)

blackbusa
13/10/2009, 11:31
τριτη και 13....παραλιγο...μαλακα...με το φορτηγο....που πηγες να με παρεις μαζι σου...ευτηχως η βροχη αρχισε 5 λεπτα αργοτερα και προλαβα να φρεναρω χωρις να πεσω...πουτανας γιε οταν στριβουμε αριστερα πρεπει να ειμαστε στην σωστη λωριδα και οχι οπως μας καβλωσει...καλα που σε ειδα τι καραγκιοζης εισαι...

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...

Pappios
13/10/2009, 14:15
αν ειχε ανοιχτο φλας φιλε μου προς την μερια που ηθελε να στιψει φταις εσυ....δεν ειναι ιχ η μοτο που πρεπει να κινηθει κοντα στην διαχωριστηκη γραμμη...

the who
13/10/2009, 15:27
Σε ειδα φιλαρακι με το τουμπανο gfdjjskuiisss να το εχεις στην πενα σημερα το μεσημερι στη Ραλλη.
Σεμεδακι πανω στο ντεποζιτο,κλειστοι οι καθρεφτες(μη τους γρατζουνισεις πουθενα φανταζομαι) και το κρανος στη θηκη του και περασμενο στην πλατη σου.Φουλ προστασια παντου με τη φουτερ φορμα σου,επαθα πλακα σου λεω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

holborn
13/10/2009, 17:30
σε ειδα σημερα στην πειραιως λλιγο μετα την ομονοια στο ρευμα προς πειραια
που με προσπερασες σαν παλαβος μεσα στην κινηση κ τις λακουβες κουβαλωντας
δεμενα στο παπι καμια δεκαρια καρτελες αυγα.:dizzy:

πρωτη μου σκεψη με το που με περασες..

ΣΙΓΑ Τ'ΑΥΓΑ ΜΕΓΑΛΕ!
:rotflmao: :rotflmao:

guzzistas
13/10/2009, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από holborn
σε ειδα σημερα στην πειραιως λλιγο μετα την ομονοια στο ρευμα προς πειραια
που με προσπερασες σαν παλαβος μεσα στην κινηση κ τις λακουβες κουβαλωντας
δεμενα στο παπι καμια δεκαρια καρτελες αυγα.:dizzy:

πρωτη μου σκεψη με το που με περασες..

ΣΙΓΑ Τ'ΑΥΓΑ ΜΕΓΑΛΕ!
:rotflmao: :rotflmao:

prokat ομελέτα.... μην κουράζεσαι να τα χτυπάς.... φρεσκοχτυπημένα για αυγολέμονο....
:lol: :lol: :lol:

pyromaniacs
13/10/2009, 19:22
Σε είδα τελευταια στιγμη καλο μου περιστέρι, φρεναρα (αρτσούμπαλα), έπεσα, τσακίστηκα!! Απολογισμός : ολικη ρίξη έσω πλάγιου χιαστού, μάλλον και μηνίσκος σπασμένος. Η μηχανή κάτι φλασάκια σπάσανε , κάτι ποδόφρενα στραβώσανε, κάτι τιμόνια και βλέπουμε. Α μην ξεχάσω και το κράνος off (για πέταμα ) αφού εσκασα πάνω σε παρκαρισμένο , εγώ και όχι η μηχανή!! Τες πα αν είσαι κουλός και άτυχος όπως εγω μια χαρα!!!!! Αντε στην υγεία μας!!!!!!!!

ΥΓ Την επομενη φορα κολοπουλο θα σε πατήσω και ας έχεις το μέγεθος γριας με καροτσάκι λαικής!!!!!!

JAD
14/10/2009, 07:49
Ε αυτό ομολογώ ότι δεν το είχα ξαναδεί: χθες το βράδυ στο Περιστέρι, κοντά στο μετρό του Αγ. Αντωνίου, μεσήλικας Ελληνάρας με mega scooter (Κράνος..? Εξοπλισμός..? Μα σας παρακαλώ....) με τσάντες που κρέμονταν από παντού, και την κορη του ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ SCOOTER, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Κ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ...:eek:

Μπράβο αγόρι μου, μπράβο υπεύθηνε πατέρα.....:a31: :a21:

:a015: :a016:

nassosxlvbros
14/10/2009, 08:31
σε ειδα μαλακα πατέρα με το μαύρο TDM στο φανάρι του φιξ,κλασικα ξεκράνωτος με το κοριτσάκι στο ντεπόζιτο να φεύγεις λες και ήσουν σε ντράγκστερ...μαλάκα...:sad:

harris_x
14/10/2009, 09:18
Έχω και καλύτερο, ο μπαμπάς οδηγός, η μαμά πίσω, το παιδί (περίπου 7 χρονών) μπροστά από τον μπαμπά ανάμεσά σ’ αυτόν και το τιμόνι και το μωρό ανάμεσα στο μπαμπά και τη μαμά :eyepop:

Εχετλαίος
14/10/2009, 10:14
O "δικός μου" με το GS σήμερα το πρωί στην Ελ. Βενιζέλου από Ηρώων Πολυτεχνείου προς Αγορά είχε το παιδάκι του σαρδελοποιημένο ανάμεσα σε αυτόν και τη γυναίκα του. Το παιδάκι ήταν εντάξει, φορούσε το κράνος του μπαμπά και είχε από το βάρος το κεφαλάκι του κρεμάσει τελείως στο πλάι ενώ και οι δυο γονείς προφανώς ξεκράνωτοι.
Κάποτε υπήρχαν μπλόκα αριστερά-δεξιά στην πόλη και όλοι μυστηριωδώς πηγαίνανε προβλεπόμενοι και σαν τις όσιες παρθένες. Εδώ και μερικά χρόνια έχουν αποτρελαθεί-αποθρασυνθεί όλοι!
:mad:

kalogeros
14/10/2009, 11:26
Σε είδα Μ@λάκα καράβλαχε εχθές το βράδυ στην Καλαμαριά, που πέρασες το STOP με 1000 και καρφώθηκες στην πινακίδα στη διαχωριστική νησίδα στη Χιλής. Ευτυχώς που σταμάτησες στην πινακίδα, αλλιώς θα σταματούσες πάνω μου. Και ευτυχώς που εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανένας γιατί θα τον σκότωνες.
Και όταν βγήκες καραμ@λάκα από το αμάξι σου, το μόνο που σε ένοιαξε ήταν οι γρατζουνιές στις λαμαρίνες σου. Και δεν μου ζήτησες συγνώμη που μου έκοψες τα ήπατα. Και ούτε που με ευχαρίστησες που σταμάτησα να δω εάν εσύ ζώο και ο συνοδηγός σου είστε καλά.

675heat
14/10/2009, 11:38
Σε ειδα φιλε με το GLX 1400 στα διοδια Μαλγαρων για Αθηνα να μου κανεις νοημα να παμε παρεα.
Αν και μπορουσες να πας λιγο γρηγοροτερα :cool: απολαυσα την παρεα σου μεχρι την στροφη Λιτοχωρου.
Νασαι καλα, καλο δρομο και παντα συναδελφικος και αλτρουιστης!

LsKostas
14/10/2009, 12:37
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_4576.html

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟ ... ακους εκει με κοκκινο :evil: ... δεν πας να πεταξεις καμια καρεκλα στο ΟΑΚΑ καλυτερα πιο ακινδυνο σπορ ειναι.

Προσοχη ολοι παιδες δεν υπαρχουν κοκκινα φαναρια πουθενα :sick:

MILT1964
15/10/2009, 08:37
Κορυφαιος πατερας στον Αη Γιαννη στο Πηλιο πανω σε παπι (αν θυμαμαι καλα) να κρατα σχεδον νεογεννητο βρεφος στο προτεταμενο αριστερο του χερι σαν παγωτο και να το μοστραρει πανω κατω στην παραλια.

Ειτε μονος του το εκανε, ειτε η γυναικα του ηταν τεμαχισμενη στην καταψυξη και δεν μπορουσε να του βαλει δυο γραμμαρια μυαλο στην σοφιτα.

Να μην εχω πανω μου την φωτογραφικη...
Παντα τετοια μεγαλε.
Αντε και αμα μεγαλωσει και βαρυνει το μωρο θα βρεις εσυ παλι καπου να το βολεψεις.

blueangel
15/10/2009, 15:26
Σχεδόν καθημερινά οι ίδιες και οι ίδιες εικόνες πάντα:evil: Εχει παραγίνει η μαλακία από κάποιους πατεράδες του κώλου πραγματικά που προκαλούν με την συμπεριφορά τους!!!:evil: :evil: :evil: Και από την άλλη βλέπεις τα γ@μημένα στρουμφάκια να γράφουν για παρκάρισμα αντί να πιάσουν κάποια από αυτά τα αμόρφωτα δίποδα - δεν τους λέω ζώα γιατί τα ζώα απέναντι στα μικρά τους είναι παράδειγμα προς μίμηση- και όχι μόνο να τους πάρουν το δίπλωμα αλλά και να τους κατάσχουν το όχημα εκείνη τη στιγμή!!!Γιατί τελικά σε τέτοια άτομα μόνο τη ζημιά στην τσέπη τους καταλαβαίνουν τα υπόλοιπα ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ τα έχουν γραμμένα κανονικά εκεί που ξέρουμε όλοι μας!!!:mad: :mad: :mad: :mad:

Cpt. Haddock
15/10/2009, 15:32
Σήμερα που έβρεχε....

Δε σας είδα :evil:

Dimitas
15/10/2009, 16:57
Σε ειδα χοντρέ σκ@τοφλωρε με το v-strom το χίλια, το μεσημέρι στη σούτσου και ενώ ήταν πήχτρα και γλυστρούσε και ήδη προσπαθούσαμε να πάμε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα σιγά σιγά χωρίς να τσακιστούμε, να χώνεσαι για να μας περάσεις και να περνας στο τέλος!!, λες και ήσουνα ο rossi που προσπερνούσες τον stoner στη στροφή. Βασικά πρέπει οι αντιπροσωπείες όταν πας να αγοράσεις μηχανή να κοβουν φάτσα και μετά να σου δίνουν το ανάλογο όχημα και όχι αυτό που θες, αυτουνού θα του δίνανε κανά γάιδαρο για να ταιριάξουνε.

koneae
15/10/2009, 19:03
Ωραια που είναι όταν λείπουν οι εποχικοί.. :D

arxaios
15/10/2009, 19:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimitas
Σε ειδα χοντρέ σκ@τοφλωρε με το v-strom το χίλια, το μεσημέρι στη σούτσου και ενώ ήταν πήχτρα και γλυστρούσε και ήδη προσπαθούσαμε να πάμε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα σιγά σιγά χωρίς να τσακιστούμε, να χώνεσαι για να μας περάσεις και να περνας στο τέλος!!, λες και ήσουνα ο rossi που προσπερνούσες τον stoner στη στροφή. Βασικά πρέπει οι αντιπροσωπείες όταν πας να αγοράσεις μηχανή να κοβουν φάτσα και μετά να σου δίνουν το ανάλογο όχημα και όχι αυτό που θες, αυτουνού θα του δίνανε κανά γάιδαρο για να ταιριάξουνε.

Δηλαδή και εγώ που είμαι χοντρός πρέπει να παραδόσω τα κλειδιά του Hayabusa και να πάρω γάϊδαρο ;;; :confused: :confused: :confused:
Κοίτα τι μαθαίνει κανείς ...........:sick: :sick: :sick:
Και δε μας λες και κάτι άλλο ........ μήπως να πεθάνω κιόλας, να μην σου ασχημίζω τη θέα ;;;

Εχεις κάθε δικαίομα να σχολιάσεις τον τρόπο που κάποιος οδηγεί .......... τα υπόλοιπα σχόλιά σου είναι το λιγότερο ΆΠΡΕΠΑ ......... για να μην πω τίποτα χειρότερο ........

Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να ξαναδιαβάσεις το ποστ σου και να το διορθώσεις ......... και μια συγγνώμη δεν θα έβλαπτε ............... όχι μόνο σε εμένα ........... έχει κι άλλους χοντρους το φόρουμ !!!

MILT1964
15/10/2009, 20:07
Σε ειδα πουτανας γιε ξεκινωνας απο το φαναρι να στριβεις στη Χασιας πεμπτο αυτοκινητο με κοκκινο και να ερχεσαι με θρασος κατα πανω μου μη σου χαλασει ο τσαμπουκας.

Χουνταϊ κουπε με μπλε ξενον και μαυρα τζαμια κλαϊν μαϊν, δεν λυπηθηκες για το μπουρδελο σου θα λυπηθεις εμενα που εβρεχε και καβαλουσα διτροχο;

Ανοιξες και το παραθυρο οταν εφαγες τα καντηλια σου και καποιο φθογγο αρθρωσες.
Καμαρι εσυ.

Που να ηξερε η μανα σου τι εκανε οταν δεν ηξερε με ποιον σε εκανε...

Dimitas
15/10/2009, 20:40
Ελα ρε παιδιά δεν ήθελα να θίξω κανέναν. Αλλά υπάρχουν χαρακτηριστικά που από μόνα τους δεν είναι άσχημα αλλά όταν συνδέονται σε ένα σύνολο και μια συμπεριφορά γίνονται άσχημα. Κι εγώ έχω μεγάλα αφτιά, αλλά άλλο να μιλάω σε κάποιον χαμογελώντας και να φαίνονται τα μεγάλα μου αφτιά, και άλλο να το παίζω μάγκας και ιστορία σε κάποιον, τότε αμέσως θα θυμάται αυτός εμένα τον αφτιαρα που το έπαιζα ιστορία. Καταλάβατε τι εννοώ; Ηταν το όλο σύνολο που με έκανε να το θυμάμαι αυτό, το ύφος του, πως χώθηκε χωρίς να σεβαστεί κανέναν, πως κοιτούσε κτλ. Δεν υπάρχει άνθρωπος τέλειος και ούτε χρειάζετε να υπάρχει. Αλιώς θα ήμασταν όλοι σαν τον Ρουβά και θα μας κορόιδευε ο κόσμος. Απολογούμε να έθιξα κανέναν μόνο προσπαθήστε να καταλαβετε τι σκέψη που σας εξήγησα παραπάνω.

McTalas
15/10/2009, 22:08
ego eimai xontros kai sas exo olous !!!

kai sto poly xalaro !!!!

LiakosVstrom
16/10/2009, 11:35
ΔΕΝ έχω δει ούτε ένα τουδουμου ρε παίδες τις 2 τελευταίες μέρες... τι έγινε δεν είναι αδιάβροχα????

:evil: :evil: :evil: :smokin: :smokin: :p :p

nionio$
19/10/2009, 11:51
παλιοκαγκουρα σημερα το πρωι με το γαμωgolf το ασημι που περνουσες τα κοκκινα φαναρια στη δουκισσης πλακεντιας λες κ εκανες βολτα στο μ@υνι της μητερας σου...
μπασταρδε!:a24: :a37:

Jo.Da.
19/10/2009, 12:41
Σε είδα μάχιμε αναβάτη ξημερώματα Κυριακής 19/10---01:20 στο δρόμο που ενώνει καρδίτσα-σοφάδες και η βροχή να πέφτει...τι (στρογγυλοφάναρο?) εργαλείο καβαλούσες δεν είδα μες στο σκοτάδι, αλλά διέκρινα πλαινή αλουμινένια βαλίτσα...ελπίζω να έφτασες καλώς στον προορισμό σου...:sun: :beer:

Cpt. Haddock
19/10/2009, 13:17
Σας είδα σήμερα το πρωί....

α) Μεσήλιξ (50+) με CBR125 στου Παπάγου με ΠΟΛΥ αγχος στο βλέμμα και στο σώμα, να κορνάρεις μανιωδώς να μη βγούμε απο το stop :lol: και μετά να παίρνεις πολύ οριακά και με 5χλμ την ανοιχτή στροφή.... (βασικά ευθεία πήγαινες αλλα ήταν ανοιχτή στροφή)

Χαλάρωσε γιατί θα δυσκολευτείς πολύ :sick:

β) 25-30αρη, με το κλασσικό χρεπόπαπιο που μας κανει να είμαστε η Ταϊλάνδη της Ευρώπης. Μεσογείων, κίνηση, διήθηση. Εν κινήσει, βγάζεις το κράνος, το περνάς στο χέρι, βγάζεις το κινητό απ' την τσέπη για να απαντήσεις. Σε προσπέρασα όσο πιο γρήγορα γινόταν. ΘΑ ήθελα πολύ να σε τσιμπούσαν και να σε γ@μούσαν στο πρόστιμο... :smokin:

ggs
19/10/2009, 14:11
Σε βλέπω κάθε μέρα ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΠΑΡΚΑΔΟΡΕ στο παρκινγκ δίπλα από την δουλεία μου που παρκάρεις τα «κουτιά» δια της … «αφής»..
Δεν τους βάζεις χειρόφρενο …μόνο πρώτη… για να κάνεις πιο ανώδυνη την σύγκρουση…
Και σου σκάνε και 20 ευρα τα θύματα….

Σσσσσσσσσσσσε ωραίοςςςςςςςςςςς

:a46:

bonepeeler
19/10/2009, 14:12
Σε είδα γαμημένε παλιομαλάκα με τη μαλακία σου στην Ιερά Οδό να κάνεις ταρζανιές.Έπρεπε να κατέβει ο άλλος να σου βάλει το Smart σου στον κώλο.
Σούργελο.

Ο μαλάκας επειδή δε μπορούσε να προσπεράσει ανεβοκατέβαινε πεζοδρόμια και του κολούσε σα να ήθελε να τον χτυπήσει.Εγώ ήμουν από πίσω.Αυτά τα έκανε με αρκετή ταχύτητα.
Με το που πέρασε τον πρώτο μετά συνέχισε και στα παπάκια που ήταν μπροστά να κάνει τις ίδιες μαλακίες για να τα περάσει.
Μέχρι που σταμάτησε στο φανάρι και συναντηθήκαμε όλοι μαζί.
Δεν ξέρω τι έγινε έπειτα γιατί εγώ έστριψα.

the who
19/10/2009, 15:14
Σας ειδα ρε βλαμενα με το σκουτερ ξεκρανωτα στην Κατεχακη να σταυροκοπιεστε γιατι διπλα ηταν μια νεκροφορα.
Ερωτηση-Τι παθατε ρε σεις?
Απαντηση-Μα δεν βλεπεις τη νεκροφορα?
Ανταπαντηση-Αν συνεχισεις να μη φορας κρανος μπορει να σε παει και βολτα.
Ε ρε σταυροκοπιδια λεμε συννεφο.:lol:

harvester
19/10/2009, 17:03
ωχ μωρη καριολα τωρα ειδες οτι εισαι αναποδα σε μονοδρομο?
επρεπε πρωτα να πεσω στα φρενα στο τσακ να γλυτωσω τον προφυλακτηρα
να κατεβω να σε πω μπαζο και μετα να επαναλθεις στην πραγματικοτητα

Tpap
19/10/2009, 17:14
Όχι μόνον σε ΕΙΔΑ, αλλά σε ΒΟΗΘΗΣΑ να ξεπαρκάρεις και τότε σαν αντάλλαγμα μου έσπασες τον καθρέπτη αφού πήρες σβάρνα ΟΛΗ την δεξιά πλευρά στο βανάκι μου.

Κατόπιν την κοπάνησες σπινιάροντας παρά τα ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ μου.

Μου στοίχησες δλδ 2 ωρίτσες από την ζωή μου για να τρέχω να καταθέσω μηνύσεις στο τμήμα...

Την πάτησες όμως.:wave2:

@ρχίδι.

zvailakis
19/10/2009, 22:32
σε είδα αλλά παραλίγο να σε δω και από πολύ κοντά!

πάμε πάλι θεωρία......

θέλουμε να στρίψουμε....ΠΡΩΤΑ βγάζουμε φλασ, ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ καθρέπτες και ΜΕΤΑ στρίβουμε. Η τεχνική (δύσκολη πραγματικά ε ζώον?) εφαρμόζεται και στις αλλαγές λωρίδας (επίσης, λωρίδα κυκλοφορίας ορίζεται από διακεκομμένες γραμμές...σημείωση: η λωρίδα είναι ΑΝΑΜΕΣΑ στις γραμμές αυτές. Οταν τις καβαλάμε - με αμάξι - ουσιαστικά πιάνουμε 2 λωρίδες)

Η τεχνική στρίβω, βγάζω φλας και κοιτάω και γκαζώνω για να μην ακούσω τα καντήλια είναι ΛΑΘΟΣ! Σαν κινήσεις είναι σωστές, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΕΙΡΑ.....

Μαλακισμένη με το φιατ, στην Πεντέλης σήμερα το πρωί.

DimChios
20/10/2009, 04:54
σας ειδα να φορτωνετε 7 μηχανες στο γερανο αποψε το βραδυ στην Βουκουρεστιου και Σταδιου, ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, και να αφηνετε τις λιμο κτλ αθικτα!

Ησασταν λεει μονο για μοτο αυτος ο γερανος!
Και δεν νοιαζοσασταν για τα πλαστικα που πετσικαριζαν απο τους ιμαντες!
Και οταν σε ρωτησα μπατσουλη, που να τις βαλουν οι ανθρωποι τις μοτο που δεν εχετε παρκινγκ, απαντησες οτι εδω ειναι Συνταγμα, το κεντρο τις Αθηνας και δεν μπορει ο τουριστας να βλεπει αυτο το "Χαλι"!

Τι λες ρε πανιβλακα? Κι αν δουλευει εκει που πρεπει δλδ να παρκαρει? Στον Πειραια?

Ηλιθιε!!!

Αντι να βοηθατε και να "Σπρωχνετε" τον κοσμο προς τη μοτο που ΣΑΣ/ΜΑΣ εξυπηρετει στην κινηση και τη ρυπανση...παιζετε το πουλακι σας!

Πιαστηκε η καρδια μου οπως τις εβλεπα φορτωμενες εκει πανω!

:sad:

LiakosVstrom
20/10/2009, 08:31
σε είδα μωρή που κοίταζες τον καθρέφτη .... για να φτιάξεις τη φράτζα στο μαλλί που να σου γίνουν μωβ στο επόμενο βάψιμο... και πήγαινες όλο και πιο δεξιά με αποτέλεσμα να βρω στον καθρέφτη σου, να μου γύρει η μηχανή και να πέσω (να την ακουμπήσω κάτω σιγά σιγά δλδ) σαν το μαλάκα....
:mad: :mad: :mad:

Cpt. Haddock
20/10/2009, 10:18
Σε είδα το πρωί στην Κηφισσίας, απλά βιαζόμουν :winka:

ioarma
21/10/2009, 07:54
Σε είδα Vstromιτη στην Κηφισίας χτες το απόγευμα μαζί με το παιδάκι σου
Φορώντας του το ΣΩΣΤΟ νούμερο παιδικού κράνους!!!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!
:a18: :a18:

nickald
21/10/2009, 08:42
Σε ειδα μαλακα στη Παπαφη με 3 παιδια πανω στην παπια

Μακαρι να μη μαθεις ποτε ποσο μαλακας εισαι....

LiakosVstrom
21/10/2009, 09:28
Σε είδα υπερβλακέντιε χθες με το T-max με τη yoshimura πάνω παρέα με το φιλαράκι σου με το KYM από πίσω να το παίζετε γλήγοροι στην κίνηση. Δεν σου άρεσε που σε προσπέρασα και αμέσως άνοιξες... χώθηκες δεξιά.. χώθηκες αριστερά... και μπήκες μπροστά μου. Και όποτε έκανα να σε περάσω άνοιγες και με έκλεινες και φρέναρες απότομα κοιτώντας με επιδεκτικά. Όταν σε ρώτησα γιατί πας σα μαλάκας μου λες πως δεν σου αρέσει να σε κλείνουν ..... κι ένα κάρο μαλακίες μετά πως δεν υπάρχει νόμος που δεν επιτρέπει να κάθεσαι στη διαχωριστική όταν σου είπα πως σε προσπέρασα από αριστερά κανονικά..... δηλαδή.. πάνε καλά ρε πούστη μου ή μήπως εγώ έχω αρχίσει και γίνομαι περίεργος???

Εχετλαίος
21/10/2009, 14:00
Τρόμπα, που είχες και κοπέλι μέσα λυτό στο μπροστινό κάθισμα, και τσούπου-τσούπου την έκανες από το κόκκινο στα φανάρια του Καλυκά και παρολίγο να μας σκοτώσεις τρισκατάρατε, που η ίδια η ύπαρξη σου είναι ύμνος στον έντονο αυνανισμό μέχρι εκδοράς και αποσύνθεσης του οργάνου.
Να ευχαριστείς που δεν μπόρεσα να δω την πινακίδα σου, παλιοσφουγγαρόπανο δημόσιου αφοδευτηρίου.
:mad:

frappe rider
21/10/2009, 17:27
Σε ειδα φιλε με το Norton Commando 750 στο φαναρι της Πρωτεσιλαου στο Ιλιον.Την ειχες πενα ολα τα λεφτα τα καθρεφτακια στο τιμονι :beer: :beer:

Σε ειδα και σενα υπερβλακα με το βαραντερο σημερα στο φαναρι της ανισοπεδης στους Αγιους Αναργυρους να κοιτας επιδεικτικα πισω μηπως ερχεται κανενας μπατσος και να περνας το κοκκινο αεροπορια.Δεν ειδες ομως το παπι που ερχοταν απο απεναντι και γινατε μαλια κουβαρια ευχομαι οι ουλες που θα αφησει στο ακρανωτο κεφαλι σου η σαβουρδα που εφαγες να σου θυμιζουν για παντα ποσο μαλακας εισαι. :yuck: