View Full Version : On/off Vs Tsoper
Πρώτα από όλα καλησπέρα και καλως σας βρήκα. Νέο μέλος και λίγο ασχετος με μηχανές αν εξερέσετε τη σχέση μου με ένα F1zr πριν 10 χρόνια, φουλ φτιαγμένο όμως. Από τα 18 μου που άρχισα να ασχολούμε με αυτοκίνητα στάματησα να ασχολούμε με μηχανάκια/μηχανές αλλά τώρα μου ξαναγύρησε το μικρόβιο μετά απο μερικές βόλτες με τη μηχανή ενός ξαδέρφου.:) :)
Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής: Σκευτομαι να πάρω μια μηχανή στις κατηγορίες που ανέφερα (ελπίζω να τα είπα σωστά:) ) Μπορώ να διαθέσω μεχρι 2500 Ε και τα μοντέλα που μου άρεσαν σε αυτά τα χρήματα είναι τα Aprilia pegasso, To freewind και απο τσοπερ (αν μπορείς να την χαρακτηρήσεις έτσι) το Honda Steed. Επίσης βλέπω ότι στην ίδια τιμή αλλά με λίγα περισότερα χιλιόμετρα είναι η BMW f650, η οποία μου αρέσει λιγότερο εμφανησιακά αλλά από ότι διάβασα είναι πιο αξιόπιστη.Επειδή σαν πρώτο όχημα θα έχω το αυτοκίνητο, τι θα μου προτείνατε για βόλτες και κανένα ταξιδάκι που και που? Να σημειώσω ότι μου αρέσει πολύ το όλο στυλ του steed αλλά απο μια έρευνα που έκανα στο σαιτ δεν είναι και σε πολύ εκτιμηση
υ.γ. Ελπίζω να το έβλαα στην σωστή κατηγορία
Μικρή Λουλού
01/08/2009, 11:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από hks300
υ.γ. Ελπίζω να το έβλαα στην σωστή κατηγορία
οπου και να το εβαζες εσυ,αυτο εδω θα κατεληγε ουτως ή αλλως...:lol: :lol:
τι υψος εχεις και σε ποια περιοχη μενεις?
Παρε το SUZUKI ειναι ALL around μηχανακι ...(θα το πας και στο χωριο αν γουσταρεις ...σε χωραφοδρομους εννοω οχι μεσα απο το ποταμι) ΔΕν σπαει , ειναι οικονομικο σε καυσιμα και Service .... ειναι παπι οταν το θελεις και τουριστας αν το φορτωσεις και λιγο...
το STEED ωραιο αλλα ειναι μηχανακι που ΙΣΩΣ το βαρεθεις γρηγορα... ειναι μονο για ηρεμη βολτα γυρω απο την πολη
ΚΑΝΤΑ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ πανω απο ολα...... μην ακους εμας και σου βγει μαπα το καρπουζι :wave2:
To freewind αν ειναι σε καλη κατασταση ο κινητηρας θα σε βγαλει παντου.
τι υψος εχεις και σε ποια περιοχη μενεις? [/B]
1.90 και πρέπει να πώ ότι επίσης ότι το τρώω όλο το φαγητό μου:D :D :D
Κοζάνη μένω και ο σκοπός της μηχανής θα είναι για δουλειές μέσα στην πόλη αλλά που και που να μπορώ να πηγαίνω και καμιά μακρινή βολτούλα.
Πως θα μπορέσω να καταλάβω κατάσταση της μηχανής?Αν εξαιρέσεις την εξωτερική εμφάνηση? Αυτή τη βδομάδα σκοπευω να δω ένα freewind και ένα steed απο κοντά να τα οδηγήσω κιόλας για να δω τι με βολευει καλύτερα, αλλά προς freewind βλεπω να καταλήγω αν με βολέψει. Ολα αυτά που βρίσκω με αυτά τα χρήμματα έχουν γύρω στα 30-35000 χιλιόμετρα.Πως θα καταλάβω αν είναι πραγματικά και στα πόσα αρχίζουν τα προβλήματα(αν εξαιρέσεις κακή χρήση)?
Αρχικά δημιουργήθηκε από hks300
1.90 και πρέπει να πώ ότι επίσης ότι το τρώω όλο το φαγητό μου:D :D :D
Κοζάνη μένω και ο σκοπός της μηχανής θα είναι για δουλειές μέσα στην πόλη αλλά που και που να μπορώ να πηγαίνω και καμιά μακρινή βολτούλα.
Πως θα μπορέσω να καταλάβω κατάσταση της μηχανής?Αν εξαιρέσεις την εξωτερική εμφάνηση? Αυτή τη βδομάδα σκοπευω να δω ένα freewind και ένα steed απο κοντά να τα οδηγήσω κιόλας για να δω τι με βολευει καλύτερα, αλλά προς freewind βλεπω να καταλήγω αν με βολέψει. Ολα αυτά που βρίσκω με αυτά τα χρήμματα έχουν γύρω στα 30-35000 χιλιόμετρα.Πως θα καταλάβω αν είναι πραγματικά και στα πόσα αρχίζουν τα προβλήματα(αν εξαιρέσεις κακή χρήση)?
Τι το σκεφτεσαι το steed;
δε στριβει...
δε φρεναρει...
δε βολευει για ταξιδι...
γνωμη μου παντα...:beer:
Για να πω την αλήθεια δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν την έχω οδηγήσει. Απο αυτα που διάβάζω όμως εδώ εκεί καταλήγω.Μόλις την οδηγήσω βέβαια θα έχω και προσωπική άποψη. Αν και εγώ όπως το βλέπω σε on/off θα καταλήξω. Έχω δει και κάτι ΤDM στα λευτά που διαθέτω αλλά εκεί ανεβαινουν τα χιλιόμετρα και δεν ξέρω τι κατάσταση θα είναι
gixxerpap
01/08/2009, 12:54
πάρε ένα BMW f 650 GS. απο τα μονοκύλινδρα on off είναι το πιο ικανό. είναι αξιόπιστο, έχει και καλή μεταπώληση ....
όσον αφορα τα τσοπεροειδή τύπου steed, ουδέν σχόλιον ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Τι το σκεφτεσαι το steed;
δε στριβει...
δε φρεναρει...
δε βολευει για ταξιδι...
γνωμη μου παντα...:beer:
+ το οτι
.ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΈΤΑΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
πάρε ένα BMW f 650 GS. απο τα μονοκύλινδρα on off είναι το πιο ικανό. είναι αξιόπιστο, έχει και καλή μεταπώληση ....
+1000
Το bmw είναι όμως αυτό που μου αρέσει λιγότερο εμφανησιακά:) Από θέμα αξιοπιστίας σε σχεση με το freewind?
shadowhunter
12/08/2009, 12:23
Το κακό είναι πως στα λεφτά αυτά δεν θα βρεις F650GS, αλλά μόνο F650 ST (Funduro) που παραείναι αρχαίο για τα δικά μου γούστα. Άσε που με το 1.90 σου το θέαμα θα ήταν αστείο πάνω σε κάποιο F650GS... σαν να καβαλούσες scooter ένα πράγμα.
+1 ψήφος για Suzuki Freewind, μια που από καλούς μάστορες δεν παίζει τίποτα στη περιοχή μας και η συγκεκριμένη μηχανή δεν βγάζει προβλήματα. Αλλιώς θα ήμουν υπέρ του Aprilia Pegaso I.E που είναι πιο δυνατό και πιο όμορφο από το Suzuki. Τα custom άστα καλύτερα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από shadowhunter
Το κακό είναι πως στα λεφτά αυτά δεν θα βρεις F650GS, αλλά μόνο F650 ST (Funduro) που παραείναι αρχαίο για τα δικά μου γούστα. Άσε που με το 1.90 σου το θέαμα θα ήταν αστείο πάνω σε κάποιο F650GS... σαν να καβαλούσες scooter ένα πράγμα.
+1 ψήφος για Suzuki Freewind, μια που από καλούς μάστορες δεν παίζει τίποτα στη περιοχή μας και η συγκεκριμένη μηχανή δεν βγάζει προβλήματα. Αλλιώς θα ήμουν υπέρ του Aprilia Pegaso I.E που είναι πιο δυνατό και πιο όμορφο από το Suzuki. Τα custom άστα καλύτερα....
+750
ειχα freewind και εκτος απο τα ρουλεμαν τιμονιου και μια φλατζα δεν αλλαξα τιποτα στα 40.000+ χλμτ του (με τα σερβις του κανονικα κλπ κλπ)
Δε κοιτας και για καμια Africa η Transalp 650?
Καπου στα 3000 πρεπει να τα βρισκεις...νομιζω γι΄αυτα που θα σου προσφερουν αξιζει να δωσεις 500 ευρω παραπανω!
:wave2: