View Full Version : ti na dialexw
αλανια γεια σας εγω ειμαι απο βολο και τρελος με τις μηχανες ομως ειμαι μονο 16 τεσπα θελω την γνωμη σας για τα εξις μοντελα kawasaki z750 ,honda cb600f hornet, yamaha xj6 ,kawasaki er-6n?
Βγαίνουν αυτά που λες σε 50 κυβικά;
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.volos
αλανια γεια σας εγω ειμαι απο βολο και τρελος με τις μηχανες ομως ειμαι μονο 16 τεσπα θελω την γνωμη σας για τα εξις μοντελα kawasaki z750 ,honda cb600f hornet, yamaha xj6 ,kawasaki er-6n?
φιλαράκο καλώς ήρθες...
άμα θες αντικειμενική άποψη για αυτά τα μηχανάκια στείλε ένα ΠΜ στον idi (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=6975)
ο λόγος του... εγγύηση....
:wave2: :wave2:
makis206
30/07/2009, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Βγαίνουν αυτά που λες σε 50 κυβικά;
6 το ένα 6 το άλλο, λογικά 60άρια θα είναι εκτός το Ζ που θά'ναι 75άρι...! :D
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
6 το ένα 6 το άλλο, λογικά 60άρια θα είναι εκτός το Ζ που θά'ναι 75άρι...!
Θα πέσει φάπα...
devil's animal
30/07/2009, 12:24
μαγκακο αραξε στα κυβικα σου (τα οποια ειναι τα 50) και περιμενε να μεγαλωσεις για να παρεις διπλωμα απεριοριστων κυβικων και να παρεις το μηχανακι που θες.
:wave2:
ρε σεις δν ειπα οτι θα παρω μηχανη γνωμη για τις συγκεκριμενες ζητησα
ρε σεις δν ειπα οτι θα παρω μηχανη γνωμη για τις συγκεκριμενες ζητησα
θα βρεις χρόνο... πολύ χρόνο... και θα διαβάσεις μεσά στα υπο-φόρουμς ...
έχουν αναλυθεί όλα τα μηχανάκια...
γενικώς, θα προτιμάς πάντα στη ζωή σου τα honda....
αν θες να κανεις γνωριμίες στον χώρο (συνεργειάδες, ανταλλακτικάδες, άλλους πικραμένους βλαβοπαθείς) και έχεις περισσευμα χρήματα για επισκευές μπορείς να πάρεις μέχρι και kawasaki μη σου πω... :evil:
α... ΚΑλώς ήρθες...
ΥΓ: διαβασε μεσα στο φορουμ ... υπαρχουν πληροφοριες εδω μεσα από οταν πηγαινες δημοτικό ακόμα :D ... με την καλή έννοια :winka:
giannisman
04/08/2009, 13:53
απο την απαντηση του παραπανω καταλαβαινεις τι πικρα τρωει ο φιλος με το χοντα απο τα kawasaki,
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
φιλαράκο καλώς ήρθες...
άμα θες αντικειμενική άποψη για αυτά τα μηχανάκια στείλε ένα ΠΜ στον idi (http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=6975)
ο λόγος του... εγγύηση....
:wave2: :wave2:
και αν θες να μενεις απο ανορθωτες παρε HONDA :bigcry: :lol: :lol:
σοβαρα τωρα εισαι 16 ...παρε ενα 50ρι και βλεπουμε...
nassosxlvbros
04/08/2009, 16:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
και αν θες να μενεις απο ανορθωτες παρε HONDA :bigcry: :lol: :lol:
όλα τα υπόλοιπα ή καίνε λάδια,η κατεβάζουν μοτέρ...
:lol:
κοιτάς για κανενα καλό ποδήλατο προς το παρόν (θα γλυτώσεις πολλά κατάγματα αν ξέρεις καλά) και αργότερα για 50άρι.Αυτά. :wave2:
LOUKILOUK
04/08/2009, 16:48
Μια ερωτηση εκανε το παιδι (κυριολεκτικα ομως...) και παραλιγο να τον φατε, προπετες ολοι σας... Δεν μπορει δηλάδη καποιος να θελει να μαθει για κατι που δεν μπορει τωρα να αποκτησει αλλα να γουστρει να μαθει πεντε πραγματακια ωστε να εχει να πει πραγματα σε αυτην την "κοντρα", που καναμε ολοι σαν παιδια, υποστιριζοντας, με θερμη μεγαλη, ο καθενας την δικια του "αγαπημενη"?
Ακολουθει υποθετικος διαλογος 16χρονων εκολαπτομενων αναβατων, πληρως ενημερωμενων πανω στο αντικειμενο...
- ΤΙ θα επαιρνες, Ζ750? Μπουρουχα φιλε...ενας κολητος του αδερφου μου, μεγαλος, 19 χρονων(...!!!) μου ειπε οτι δεν παει βημα...εγω υποστηριζω fazer 600... 4 κυλινδροι, 100 αλογα, και φτηνο, ασε που προχτες με αφησαν να το καβαλησω παρκαρισμενο κατι κολλητοι το ξαδερφου μου του μεγαλου που εχει παει και φανταρος....
- πλακα κανεις ρε? 4 περιοδικα διαβασα και ολα ελεγαν οτι το Ζ εβγαζε 2,3 χιλιομετρα παραπανω απο το fazer...αυτον τον ταφο που καβαλησες φιδεμπορα, ποιος ξαδερφος εχει παει στρατο ρε απατεωνα?
- καλα ρε εισαι σοβαρος? παμε μια βολτα μεχρι την πλατεια με τα ποδια να δεις και τις δυο που ειναι παρκαρισμενες εξω απο την καφετερεια του Μπαμπη να μου πεις ποια ειναι ποιο μπανικη και σε ποια θα ανεβαιναν τα γκομενακια με την μια?
Ωραια χρονια μαγκες... χτιζαμε ανωγια και κατωγια και οι "κοντρες" ηταν ακινδυνες και χωρις νικητες και νικημενους αντε και γεια χαρα μας...
:beer: :wave2:
υ.γ. Φιλαρακι οπως λεει και ο φιλος "LARISAIOS" ...παρε Αφρικα να δεις την υγεια σου...Γεια σου Τασο :wave2: ετοιμαζω και το δικο μου ταξιδιωτικο, αργα αλλα σταθερα...