View Full Version : ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
asta na pane
31/07/2009, 11:41
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ MOTO SELECT ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ENA BANDIT 650,ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ,ΕΚΑΝΑ ΤΑ 1000 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑ SERVICE ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ MOTO CENTER ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ,ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ..............ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 101 ΕΥΡΩ.ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ,ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ ΓΙΑ 10000ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΠΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60 ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?:confused:
makis206
31/07/2009, 11:44
Αν και θα έπρεπε να ζητήσεις εκείνη τη στιγμή αναλυτικό λογαριασμό... μάλλον σου έβαλαν συνθετικά λάδια κι αν το μηχανάκι σου παίρνει 4+ λίτρα καταλαβαίνεις.. βάλε και το φίλτρο, βάλε και την εργασία..:winka:
:beer:
asta na pane
31/07/2009, 11:54
ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΒΑΖΟΥΝ 15-50 ΜΟTUL ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 11 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ,ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΝΑ 50 ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 10 ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΑΜΕ 60ΕΥΡΩ 40ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ?ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΜΑΤΣΟΥΚΩΝΩ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΩ ΛΑΔΙΑ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΠΟΔΙΕΣ!!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΚΑΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ?:beer:
asta na pane
31/07/2009, 11:58
ΤΟ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!:rotflmao:
SnakeMJK
31/07/2009, 12:04
που να δεις και τα επόμενα service...
κανονικά όμως στο πρώτο service των 1000χλμ δεν σου παίρνουν χρήματα για εργασία, μόνο τα ανταλλακτικά. το αναγράφει και η εγγύηση....
Αρχικά δημιουργήθηκε από asta na pane
ΤΟ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!!:rotflmao:
Φιλαράκι, πρώτη σου μηχανή είναι;
asta na pane
31/07/2009, 12:06
ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!:confused:
ΛΕΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!:confused:
η εγγυηση κρατα 2 χρονια εσυ το πηρε με 10 χιλιομετρα .... καναν σε 2 χρονια 10 χιλιομετρα??????δεν ακυρωνετε η εγγυηση αν γινει μεταβιβαση η μοτοσυκλετα το πρωτο σερβις ειναι δωρεαν
να ξερεις παντως οτι η μοτοσυκλετα ειναι πιο ακριβη απο το αμαξι
με τα συγκρινεις
asta na pane
31/07/2009, 12:09
ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΑΛΕΥΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΛΟΓΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑΣ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΣΑ!:beer:
ΨΕΜΑ!
Φιλαράκι μαλλον μας δουλεύεις!
Αγόρασες καινούργιο μηχανάκι, σου λένε ότι πληρώνεις το σέρβις των 1000χλμ επειδή το μηχανάκι σου είναι μεταχειρισμένο και αντί να τους το βάλεις στον κ@λο πληρώνεις;
Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν μας είπες.
asta na pane
31/07/2009, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
η εγγυηση κρατα 2 χρονια εσυ το πηρε με 10 χιλιομετρα .... καναν σε 2 χρονια 10 χιλιομετρα??????δεν ακυρωνετε η εγγυηση αν γινει μεταβιβαση η μοτοσυκλετα το πρωτο σερβις ειναι δωρεαν ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MOTO SELECT ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΓΕΝΑΡΗΣ ΤΟΥ 2009 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ!
chr1s_86
31/07/2009, 12:15
τελικά είχε εγγύηση ή δεν είχε; λίγο μπερδεμένα μας τα λες.... :confused:
(α και πάτα το caps lock ;))
ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MOTO SELECT ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΓΕΝΑΡΗΣ ΤΟΥ 2009 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ!
Ε ΤΟΤΕ????ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??????ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΑ :beer:
:lol:
τωρα εμαθες αν και μου κανει εντυπωση που δε ξερεις τοσο απλα πραγματα αφου εισαι στο χωρο των οχηματων
hidefnick
31/07/2009, 12:25
Δηλαδή το πήρες από επίσημη αντιπροσωπεία, με 10 χιλιόμετρα στο κοντέρ, και οταν πήγες για τα 1000 σου είπαν τα περι μεταχειρισμένου....
και τους πλήρωσες....:eyepop: :eyepop: :eyepop:
asta na pane
31/07/2009, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Φιλαράκι μαλλον μας δουλεύεις!
Αγόρασες καινούργιο μηχανάκι, σου λένε ότι πληρώνεις το σέρβις των 1000χλμ επειδή το μηχανάκι σου είναι μεταχειρισμένο και αντί να τους το βάλεις στον κ@λο πληρώνεις;
Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν μας είπες. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SERVICE ΔΩΡΕΑΝ!
asta na pane
31/07/2009, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Δηλαδή το πήρες από επίσημη αντιπροσωπεία, με 10 χιλιόμετρα στο κοντέρ, και οταν πήγες για τα 1000 σου είπαν τα περι μεταχειρισμένου....
και τους πλήρωσες....:eyepop: :eyepop: :eyepop: ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!:D
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SERVICE ΔΩΡΕΑΝ!
Αλλο το κατήργησαν, κι άλλο δεν ισχύει γιατί είναι μεταχειρισμένο το μηχανάκι.
Εν πάσει περιπτώσει, καλώς ήλθες στον κόσμο των πανάκριβων σέρβις των μηχανών.
Η διαφορά των οποίων με τα αντίστοιχα των αυτοκινήτων είναι τραγική.
Τα δε σχόλια "πληρώνουμε την καύλα μας" είναι για το πέος αλλά δείχνουν γιατί μας τον πιάνουν.
asta na pane
31/07/2009, 12:36
ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 24000 ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 156 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ!!!!!:evil:
GiannisBlessed
31/07/2009, 12:39
κανε τα ολα μονος σου...
δεν φανταζεσαι ποσα εχω γλυτωσει ως τωρα κανοντας τα παντα μονος μου.:wave2:
asta na pane
31/07/2009, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
κανε τα ολα μονος σου...
δεν φανταζεσαι ποσα εχω γλυτωσει ως τωρα κανοντας τα παντα μονος μου.:wave2: ΤΟ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Ο ΜΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΩ 15 ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!:beer:
PortisHead
31/07/2009, 13:39
Τι θα πει ρε παιδια μεταχειρισμενο ή οχι ?
10 χλμ ή 999χλμ ?
Απαξαν και ειναι μεσα στην εγγυηση και αγορασμενο απο επισημο καταστημα του Σφακιανακη (που το MOTOSELECT ειναι) δεν τιθεται κανενα θεμα.
ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΡΑΚΛΕΨΑΝΕ.
1ο service στο Bandit μου (1000) xlm. σε επισημο του Σφακιανακη...58 ευρω.
Λαδια...σφιξιματα...ελεγχος.
Αν το μαγαζι που το πηγες ειναι επισημο...
εχει μεσα αναρτημενο ,και σε εμφανη σημειο μαλιστα, τις τιμες των βασικων service ολων των μοτοσυκλετων suzuki.
Extra η εργατωρα (+φπα)
Extra τα αναλώσιμα/ανταλακτικα.
asta na pane
31/07/2009, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Τι θα πει ρε παιδια μεταχειρισμενο ή οχι ?
10 χλμ ή 999χλμ ?
Απαξαν και ειναι μεσα στην εγγυηση και αγορασμενο απο επισημο καταστημα του Σφακιανακη (που το MOTOSELECT ειναι) δεν τιθεται κανενα θεμα.
ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΡΑΚΛΕΨΑΝΕ.
1ο service στο Bandit μου (1000) xlm. σε επισημο του Σφακιανακη...58 ευρω.
Λαδια...σφιξιματα...ελεγχος.
Αν το μαγαζι που το πηγες ειναι επισημο...
εχει μεσα αναρτημενο ,και σε εμφανη σημειο μαλιστα, τις τιμες των βασικων service ολων των μοτοσυκλετων suzuki.
Extra η εργατωρα (+φπα)
Extra τα αναλώσιμα/ανταλακτικα. ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Τα κανω ολα κ συμφερω .. χμ, λαθος ακουστηκε αυτο ..
εννοω τα βασικα τα κανω μονος μου , λαδακια μοτουλ 7,5ε το λιτρο , φιλτρο λαδιου 8ε .
δηλαδη με 30 ε το πολυ ξεμπερδευω με τα λαδια των καθε 5000χλμ
τακακια μονος μ.
υγρα φρενων μονος μ.
φιλτρο αερα + εξατμισεις μονος μ.
σφιξιματα γρασσαρισματα μονος μ.
Εκτος αποτι δεν μου πιανουν τον κωλο , εχω εμπιστοσυνη στα χερια μου κ οχι στον καθε μλ@κα δηθεν μηχανικο που εχει κανει οτι μαλ@κια μπορεις να φανταστεις .
Εχω δει κ εχω ακουσει τις απειρες μλκιες στα ποιο απλα πραγματακια !
Σε εξουσιοδοτημενο πασηγνωστο κ ακριβο στον πειραια , ενω τους ειχα πει συγκεκριμενα να σφιξουν την αλυσιδα μ , κ το γραψανε κ στο χαρτακι του σερβις , οταν την παρελαβα δεν την ειχαν σφιξει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απλα την ειχαν ΛΑΔΩΣΕΙ ....
για να μην πω , οτι τους την πηγα 9.00 το πρωι κ την παρελαβα κατα τις 18.00 το βραδυ
Πλεον την κανω αυτην την δουλεια σε περιπου 20λεπτα
:smokin:
asta na pane
31/07/2009, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Τα κανω ολα κ συμφερω .. χμ, λαθος ακουστηκε αυτο ..
εννοω τα βασικα τα κανω μονος μου , λαδακια μοτουλ 7,5ε το λιτρο , φιλτρο λαδιου 8ε .
δηλαδη με 30 ε το πολυ ξεμπερδευω με τα λαδια των καθε 5000χλμ
τακακια μονος μ.
υγρα φρενων μονος μ.
φιλτρο αερα + εξατμισεις μονος μ.
σφιξιματα γρασσαρισματα μονος μ.
Εκτος αποτι δεν μου πιανουν τον κωλο , εχω εμπιστοσυνη στα χερια μου κ οχι στον καθε μλ@κα δηθεν μηχανικο που εχει κανει οτι μαλ@κια μπορεις να φανταστεις .
Εχω δει κ εχω ακουσει τις απειρες μλκιες στα ποιο απλα πραγματακια !
Σε εξουσιοδοτημενο πασηγνωστο κ ακριβο στον πειραια , ενω τους ειχα πει συγκεκριμενα να σφιξουν την αλυσιδα μ , κ το γραψανε κ στο χαρτακι του σερβις , οταν την παρελαβα δεν την ειχαν σφιξει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απλα την ειχαν ΛΑΔΩΣΕΙ ....
για να μην πω , οτι τους την πηγα 9.00 το πρωι κ την παρελαβα κατα τις 18.00 το βραδυ
Πλεον την κανω αυτην την δουλεια σε περιπου 20λεπτα
:smokin: ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ!!!!:sad:
Δεν φταις εσυ , αυτοι φταινε.
κ μην το συζητησουμε αλλο γιατι ειμαι καθετος σε αυτο. με τα λαμογια ολα τους ...
που φτασαμε ως εδω να κατηγορουμε τους εαυτους μας ????????????????????????
Φιλαρακι , μην το ξαναπεις , κ μην δεχεσαι την αποψη αυτη που πανε να σου περασουν .
Φταινε , που ειναι μπουρδελ@ , κ μας αναγκαζουνε να στρεφομαστε σε εναλακτικες .. οπως καντο μονος σου , αγορασε απο ebay κτλ κτλ ...
Φταινε κ τελος !
Μακαρι να τους ερθει μπουμερανκ , οταν θα τσακωνονται για το ποιος θα προλαβει να βαρεσει την μυγα ... εγω θα γελαω
:lol:
asta na pane
31/07/2009, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Δεν φταις εσυ , αυτοι φταινε.
κ μην το συζητησουμε αλλο γιατι ειμαι καθετος σε αυτο. με τα λαμογια ολα τους ...
που φτασαμε ως εδω να κατηγορουμε τους εαυτους μας ????????????????????????
Φιλαρακι , μην το ξαναπεις , κ μην δεχεσαι την αποψη αυτη που πανε να σου περασουν .
Φταινε , που ειναι μπουρδελ@ , κ μας αναγκαζουνε να στρεφομαστε σε εναλακτικες .. οπως καντο μονος σου , αγορασε απο ebay κτλ κτλ ...
Φταινε κ τελος !
Μακαρι να τους ερθει μπουμερανκ , οταν θα τσακωνονται για το ποιος θα προλαβει να βαρεσει την μυγα ... εγω θα γελαω
:lol: ξερω και εγω τι να πω σασ ευχαριστω ολουσ παντωσ που ακουσα και μερικεσ γνωμεσ ελπιζω να μην χρειαστει τιποτα αλλο και αναγκαζομαι να τραβιεμαι με τα κωλομαγαζα τουσ!!!!καλα ταξιδια σε ολουσ και ελπιζω να τα ξαναπουμε!!!!
PortisHead
31/07/2009, 15:02
Να ρωττησω κατι ?
Αποδειξη με τις εργασιες και τα ανταλλακτικα εχεις απο αυτο το service των 1000χλμ ?
Τουλαχιστον (πριν παραπονεθεις) να δουμε αν "τυπικα" δικαιολογουνται τα εξοδα.
Παντως αν επικοινωνησεις με το τμημα εξυπερετησης πελατων της Suzuki, θα βρεις ακρη.
Δεν ειναι γαιδουρια.
Δες π.χ. το δικο μου...κατι τετοιο θα επρεπε να εχεις στα χερια σου.
PortisHead
31/07/2009, 15:04
.............................................
170154
latris mixanis
31/07/2009, 16:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αλλο το κατήργησαν, κι άλλο δεν ισχύει γιατί είναι μεταχειρισμένο το μηχανάκι.
Εν πάσει περιπτώσει, καλώς ήλθες στον κόσμο των πανάκριβων σέρβις των μηχανών.
Η διαφορά των οποίων με τα αντίστοιχα των αυτοκινήτων είναι τραγική.
Τα δε σχόλια "πληρώνουμε την καύλα μας" είναι για το πέος αλλά δείχνουν γιατί μας τον πιάνουν.
1. Οι περισσότερες αντιπροσωπείες το έχουν καταργήσει, πληρώνεις κανονικά το 1ο service.
2. Μπορεί να το πήρε μεταχειρισμένο αλλά δεν έχει να λέει εφόσον πήγε για τα πρώτα 1000 χλμ
3. Τον έκλεψαν κανονικότατα
:wave2: