View Full Version : ΠοιαΝαΠαρω???
ζαλατινες για shoei aftermarket φθηνες . εδω θελει 79ε . Ποια θα περνατε ?
αυτη ?
http://cgi.ebay.ie/Shoei-CX1-V-Silver-Iridium-TT-Visor-Pinlock_W0QQitemZ360174731215QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Helmets?hash=item53dc163fcf&_trksid=p4634.c0.m14.l1262
ή αυτη ?
http://cgi.ebay.ie/Shoei-CX1-V-Blue-Iridium-TT-Visor-Pinlocked_W0QQitemZ250472935325QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Helmets?hash=item3a5159af9d&_trksid=p4634.c0.m14.l1262
κανουν
33 British pounds = 38.73ε
:smokin:
ΥΣ : Εχω το ShoeiXR1000, σε μολυβι-ασημι χρωμα
chr1s_86
31/07/2009, 12:18
Dark Smoke δεν έψαχνες;
Τη silver θα έπαιρνα εγώ πάντως... ;)
:D
Ναι dark smoke εψαχνα , αλλα ειδα οτι η τιμη της dark smoke και η mirror στο ebay ειναι πανω κατω ιδια , οποτε λεω να παω κατευθειαν για την mirror !
Η dark smoke ειχε μικρη διαφορα απο ελλαντα - ebay , οποτε θα την αγοραζα απο εδω ΑΝ υπηρχε ! (Γιατι ως γνωστον, η shoei αδυνατει να προμηθευσει την ελλαδα με dark smoke ζελατινες , διοτι δεν τα καταφερνει !!! Βαση τα λεγομενα του επισημου αντιπροσωπου στην ελλαντα).
...και εγω για την silver ψηνομαι περισσοτερο. Ειναι λιγοτερο κιτς , κ πιστευω οτι θα δεσει με το μολυβί του κρανους .
Λετε να ξεθοριασει?,
:confused:
road spirit
31/07/2009, 14:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Λετε να ξεθοριασει?,
:confused: εδω, ανάμεσα σε ανταλλακτικά, λάδια, εξατμίσεις και δισκόφρενα, μάλλον θα βρωμίσει και μπορεί να σπάσει...
πάμε παραδίπλα στον προστατευτικό εξοπλισμό
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Ναι dark smoke εψαχνα , αλλα ειδα οτι η τιμη της dark smoke και η mirror στο ebay ειναι πανω κατω ιδια , οποτε λεω να παω κατευθειαν για την mirror !
Η dark smoke ειχε μικρη διαφορα απο ελλαντα - ebay , οποτε θα την αγοραζα απο εδω ΑΝ υπηρχε ! (Γιατι ως γνωστον, η shoei αδυνατει να προμηθευσει την ελλαδα με dark smoke ζελατινες , διοτι δεν τα καταφερνει !!! Βαση τα λεγομενα του επισημου αντιπροσωπου στην ελλαντα).
...και εγω για την silver ψηνομαι περισσοτερο. Ειναι λιγοτερο κιτς , κ πιστευω οτι θα δεσει με το μολυβί του κρανους .
Λετε να ξεθοριασει?,
:confused:
Οι ζελατίνες καθρέπτες, ότι χρώμα και να είναι, είναι πολύ ευαίσθητες και η επικάλυψή τους χαλάει ακόμα και με το καθάρισμα αν χρειαστεί να τρίψεις λίγο παραπάνω ....... (παθόντας)
Προτίμησε χωρίς επικάλυψη !!!