PDA

View Full Version : Tankbag στο 990

dimzab
31/07/2009, 13:11
Ετοιμάζομαι για διακοπές και επειδή θα φορτωθεί πολύ το μηχανάκι, λέω να πάρω tankbag για να μη μπουν όλα πίσω, να έρθει λίγο βάρος και στο μπροστινό. (ετσι κι αλιώς δε χωράει τιποτα άλλο πίσω :rolleyes: )

Εκτος από το tankbag που δίνει η ΚΤΜ, ξέρει κανείς κάποιο άλλο να μου προτείνει?

LOUKILOUK
31/07/2009, 13:39
Παρε το αυθεντικο της ΚΤΜ απο την αρχη για να μην πληρωνεις διπλα τα φραγκα μετα, οταν διαπιστωσεις οτι τα αλλα απλα δεν καθονται καλα...
Το tankbag ειναι το πρωτο πραγμα που γεμιζεις για να πας ταξιδι μιας και χαλαει λιγοτερο απο τα αλλα το στησιμο της μοτο...
καλα ταξιδια φιλαρακι :beer: :wave2:

PalLoukiLuke
31/07/2009, 16:54
+990 στο λουκιλουκ

δες
www.ebay.de
www.ebay.co.uk

:wave2:

KOSTAS-ER6
31/07/2009, 18:21
απ οτι γνωριζω στο ιδιο στυλ για το 990 βγαζει κ η tourateck αλλα ουτε φθηνοτερο ειναι ουτε ομορφοτερο οπως της ΚΤΜΕπειδη προκειτε κ εγω να παρω μιας κ την επομενη εβδομαδα θα παω κ εγω, το TANK BAG απο τοτε που βγαινει το 950 ειναι ιδιο μεχρι σημερα η εχει γινει καποια αλλαγη στα σημεια που δενετε πανω στη μηχανη??
Εχω την εντυπωση που ειδα φωτο με πιαστρακια αντι τους κλασικους ιμαντες(μιλαω παντα για το γνησιο)??

Γνωριζει κανεις κατι

LOUKILOUK
31/07/2009, 20:31
Το δεσιμο ειναι ενα θεματακι τωρα που το ανεφερες μιας και και το δικο μου με τους πλαστικους "γαντζους" πιανει τελεια πανω στα καγκελα της μαμας ΚΤΜ αλλα δεν ξερω πως θα ηταν χωρις τα καγκελα ή με καγκελα αλλης εταιριας...τωρα που το ειπατε λεω να το τσεκαρω καποια στιγμη...
Το tankbag ειναι το ιδιο για 950-990 και οντως η τουρατεκ βγαζει ενα αλλα σιγουρα δεν εχει διαφορα στα φραγκα και σιγουρα δεν υπαρχει λογος να το προτημισεις απο αποψη ποιοτητας. Ειχα για 6 χρονια το tankbag της ΚΤΜ για το 640 (του 990 εχει απλα μικροβελτιωσεις) το ειχα λειωσει και μονο το φερμουαρ της βασης ξαναραψα καποια στιγμη...(εκαψε την ραφη ο ηλιος γιατι δεν το εβγαζα απο πανω απο την μηχανη....)
να το παρεις να κανεις δουλεια σου:wave2: