View Full Version : Αντιπρσωπίας-Παραεισαγωγής
hailander7
31/07/2009, 15:32
Ρε παιδιά,πήρε το αυτί μου , οτι τώρα που έπεσε η τίμη του strom αντιπροσωπίας,(λόγω μειωμένου τέλους ταξινόμησης),Έχει φτάσει το ίδιο με τα παραεισαγωγής,Τα οποία πλέον δεν έχουν λόγω ύπαρξης γιατί δεν είναι πια φθηνότερα.Ξέρετε κάτι σχετικό?
Kaiserchief
02/08/2009, 20:43
Φιλαρακο και συνγαυρε καλυτερα παρε αντιπροσωπειας για την "κουφια" την ωρα που λενε να εισαι ησυχος...
Αρχικά δημιουργήθηκε από hailander7
Ρε παιδιά,πήρε το αυτί μου , οτι τώρα που έπεσε η τίμη του strom αντιπροσωπίας,(λόγω μειωμένου τέλους ταξινόμησης),Έχει φτάσει το ίδιο με τα παραεισαγωγής,Τα οποία πλέον δεν έχουν λόγω ύπαρξης γιατί δεν είναι πια φθηνότερα.Ξέρετε κάτι σχετικό?
Λεβεντη κανε μια ερευνα αγορας και θα δεις οτι σου τα πανε λαθος!!!
η πιο χαμηλη τιμη που εχω βρει παραεισαγωγης παντως ειναι 6850. το αντιπροσωπειας παιζει 7150 γυμνό η 7590 τιμη καταλογου με διάφορα δωρα. τωρα και εγω το σκεφτομαι αν για 300 ευρω αξιζει τον κοπο.
hailander7
27/08/2009, 07:17
Aν το 6.850 ? είναι της GLOBAL MPC Ξέχασέ το είναι ψέμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από hailander7
Aν το 6.850 ? είναι της GLOBAL MPC Ξέχασέ το είναι ψέμα.
η global που ρωτησα μου ειπαν 7Κ και 7150 του σφακιανάκη, γενικα επειδη δεν ειναι η ιδιοι που εχουν το "εναλλακτικο" δικτυο αλλα απλως λειτουργουν σαν μεταπωλητες αλλου έλληνα εισαγωγέα οποτε πλεον δεν πολυ προωθουν το παραεισαγωγής και σου λενε για 150 ευρω διαφορά παρε καλύτερα αντιπροσωπειας (μαλλον εχουν και καλυτερα περιθώρεια ετσι..)
hailander7
10/09/2009, 19:32
Βρήκα στην EUROMOTO 6.900 με πινακίδες.Τα αντιπροσωπίας με πινακίδες στα 7.400 (ενωείτε γυμνά)
Προτιμήστε τα Εισαγωγής:
1) Για να μην υπάρχει επίπτωση στη μεταπωλητική τους αξία.
2) Για μια καθώς πρέπει εγγύηση.
3) Γιατί 300 ευρώ δεν είναι και μεγάλη διαφορά.
Προτιμήστε τα Παραεισαγωγής:
1) Γιατί είναι πιο φτηνά.