View Full Version : Manual
Mafiozos
01/08/2009, 09:25
Καλημερα. Μηπως εχει κανεις σε ηλεκτρονικη μορφη το manual για cbr 1100 xx 2002 και μετα? :wave2: Επισης για την καλητερη λειτουργια του μοτερ καλο θα ηταν να βαζουμε αλλα λαδια το καλοκαιρι και αλλα το χειμωνα? Η πιεση του αερα στα λαστηχα θα πρεπει και αυτη να διαφερει αναλογος την εποχη και τις εξωτερικες θερμοκρασιες? :wave2: :wave2:
Παρτε και μια φωτο να καιω λιγο λαστιχακι... :smokin:
170186
Καλημερα!Για το μανουαλι δεν μπορω να σε βοηθησω,αλλα γαι τα λαδακια συνηθως το καλοκαιρι βαζουμε πιο χοντρο(20-50) και τον χειμωνα λεπτο(πχ 10-40)!Εξαρταται και τι λεει ο κατασκευαστης!
Για τα λαστιχα δεν νομιζω να παιζει ρολο η εποχη!
:beer: :beer:
giovani64
01/08/2009, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Καλημερα. Μηπως εχει κανεις σε ηλεκτρονικη μορφη το manual για cbr 1100 xx 2002 και μετα? :wave2: Επισης για την καλητερη λειτουργια του μοτερ καλο θα ηταν να βαζουμε αλλα λαδια το καλοκαιρι και αλλα το χειμωνα? Η πιεση του αερα στα λαστηχα θα πρεπει και αυτη να διαφερει αναλογος την εποχη και τις εξωτερικες θερμοκρασιες? :wave2: :wave2:
Παρτε και μια φωτο να καιω λιγο λαστιχακι... :smokin:
εδω υπαρχει το manual http://www.carlsalter.com/motorcycle-manuals.asp
Mafiozos
01/08/2009, 09:43
Mars 696 Αυτο νωμιζω και εγω.Το καλοκαιρι η θερμοκρασια οχι υπο σκια μπορει να φτασει τους 45 βαθμους η ανετα να τους ξεπερασει κι`ολας.Αρα τα λαδια 10-40 το καλοκαιρι δεν σου προσφερουν την ιδια προστασια στο μοτερ οπως το χειμωνα..Αυτο ομως που με παραξενευει ειναι οτι αν η μοτοσηκλετα κινειτε σε ανοιχτο δρομο ο αερας σιγουρα σε λογικη θερμοκρασια οχι 50φευγα μαζι με το ψυξειο της μηχανης θα το βοηθησει το μοτερ να ανασανει.Στην πολη ομως τα πραγματα σκουρενουν ασχημα.Εγω εχω το χχ και μεσα στην πολη σπανια το δουλευω αλλα οταν το δουλευω βλεπω την θερμοκρασια να φτανει και 118 βαθμους.Το λαδι εκεινη την στιγμη σε τι θερμοκρασιες δουλευει??Επισεις βλεπω διαφορες και στα λαστηχα.Με την ιδια πιεση το χειμωνα με το καλοκαιρι στο ιδιο οδοστρωμα εχει διαφορετικη συμπεριφορα.Αρα πρεπει να αλαξουμε και την πιεση?? Σ`ευχαρηστω :beer: :beer:
Mafiozos
01/08/2009, 09:45
Giovani 64 ευχαρηστω πολυ φιλε. :beer: :beer:
giovani64
01/08/2009, 09:46
Giovani 64 ευχαρηστω πολυ φιλε. :beer: :beer:
παρακαλω φιλε μου, και καλο μηνα να εχουμε
Mars 696 Αυτο νωμιζω και εγω.Το καλοκαιρι η θερμοκρασια οχι υπο σκια μπορει να φτασει τους 45 βαθμους η ανετα να τους ξεπερασει κι`ολας.Αρα τα λαδια 10-40 το καλοκαιρι δεν σου προσφερουν την ιδια προστασια στο μοτερ οπως το χειμωνα..Αυτο ομως που με παραξενευει ειναι οτι αν η μοτοσηκλετα κινειτε σε ανοιχτο δρομο ο αερας σιγουρα σε λογικη θερμοκρασια οχι 50φευγα μαζι με το ψυξειο της μηχανης θα το βοηθησει το μοτερ να ανασανει.Στην πολη ομως τα πραγματα σκουρενουν ασχημα.Εγω εχω το χχ και μεσα στην πολη σπανια το δουλευω αλλα οταν το δουλευω βλεπω την θερμοκρασια να φτανει και 118 βαθμους.Το λαδι εκεινη την στιγμη σε τι θερμοκρασιες δουλευει??Επισεις βλεπω διαφορες και στα λαστηχα.Με την ιδια πιεση το χειμωνα με το καλοκαιρι στο ιδιο οδοστρωμα εχει διαφορετικη συμπεριφορα.Αρα πρεπει να αλαξουμε και την πιεση?? Σ`ευχαρηστω :beer: :beer:
Σε τι θερμοκρασιες δουλευει το λαδι δεν ξερω να σου πω!Παντως σιγουρα πιο ψηλες απο οτι τον χειμωνα!Για τα λαστιχα,ισα ισα που τωρα το καλοκαιρι επειδη η ασφαλτος ειναι πιο ζεστη θεωρητικα εχεις και καλυτερη προσφυση!:wave2:
Mafiozos
01/08/2009, 09:59
mars 696 Θεωρητικα ναι αλλα στην πραξη μπερδευομαι πολυ.Ειναι πολλοι η παραγοντες που πρεπει να σκεφτεις,σκονη,νερα,πευκοβελονες,φιλα γενηκως,λαδακια ξεραμενα και ουτο καθεξις..Ισως μονο σε πιστα θα εξιζε να παιξω με την πιεση στα λαστιχα.Στον δρομο μου φενετε οτι τελικα στην μια στροφη κερδιζεις και στην επομενη χανεις..Να σε καλα mars 696 :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer: