View Full Version : Επιλογή μποτών μετά από ατύχημα
Πριν από ένα μήνα είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή, διάγνωση σπασμένο το πρώτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού :bawl:. Φορούσα παπούτσια δουλειάς αυτά με το μέταλλο μπροστά αλλά δεν αποφεύχθηκε το κακό. Αν φορούσα κάποια μπότα θα γλίτωνα τίποτα :confused: ή η μπότα πρέπει να έχει ειδικές προδιαγραφές;
Τι προτείνετε για αγορά και λόγω της ευαισθησίας του σημείου σε πιθανό μελλοντικό ατύχημα; :nono:
για καθημερινά θα πρότεινα μποτάκια... η μπότα είναι το πιο "αποτελεσματικό" αλλά όχι και το πιο βολικό.
Αν πας σε μποτάκια φρόντισε να έχουν "προστασίες" μέσα - έξω από τον αστράγαλο και φυσικά την πλαστική παπάρα για να μην σου φαγωθούν από τις ταχύτητες. Εγώ για παράδειγμα έχω τα Jekyl της Dainese (δεν νομίζω όμως ότι τα βγάζει ακόμα)
Για μπότα τώρα ανάλογα τη μηχανή, το στυλ, το τι θες να κάνεις. Εγώ έχω τις MIG Touring της Dainese και είμαι ευχαριστημένος. Goretex και βολικές για να τις βάλεις και μια μέρα με βροχή στην δουλειά. Είναι πιο τουρισμού οπότε πιο αναπαυτικές.