PDA

View Full Version : Μ@λ@κ....ες ΙΧδες Αθηναιοι στην επαρχια

Σελίδες : 1 [2]

irinia
06/08/2009, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν παίξει η οποιαδήποτε αντιπαράθεση ή τσαμπουκάς το thread έχει πάει άπατο

Moto.GR Moderation Team

ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ.........

Έτοιμος είσαι,άσε νά δούμε καί λίγο τσαμπουκά.........πα...πα....πα...πα....

Δέ σηκώνεις μύγα στό σπαθί σου......

Άφού βλέπεις ότι ή κουβέντα έχει........έπιστημονικό ένδιαφέρον,

άστην νά έξελιχθεί......

:wave2:

road spirit
06/08/2009, 14:24
κοπέλια, εγω που γεννήθηκα και μεγάλωσα επαρχία (Κρήτη) και μετά ήρθα στην Αθήνα, σε ποιά κατηγορία αμάλαξ πέφτω?

γίνομαι επικίνδυνος για τους σύντεκνους όταν κατεβαίνω στο νησί στις γιορτές και διακοπές?
και άμα επιστρέφω πάνω έχω πάρει λίγο αέρα κουζουλού κρητικού που πάει πάει και δε λογαριάζει τίποτα?

:lol:

arxaios
06/08/2009, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από shoken
για ποιο σεβασμο ρε πιτσιρικι μιλας οταν λες δημοσια οτι οι ταριφες παν με 200 κ κατευθυνεις σε αρνητικη εντυπωσητην κοινη γνωμη για εναν κλαδο που ειναι ολη μερα στο τιμονι για να ζησει την φαμελια του?
αμε καμε τσισα παραπερα.ουρτ:rotflmao:

Η κοινή γνώμη για τον κλάδο είναι πολύ χειρότερη από αυτή του φίλου και το χειρότερο είναι ότι ο τρόπος που απαντάς δεν την βελτιώνει .........

Όσο για το όλη μέρα στο τιμόνι και την φαμίλια και επιχειρήματα αυτού του τύπου ........ άστα καλύτερα ............ δεν δικαιολογούν την κάκιστη συμπεριφορά - οδική και όχι μόνο - των επαγγελματιών του κλάδου ........ Όχι όλων φυσικά, αλλά γνωρίζεις ότι οι κακοί επαγγελματίες "χτυπάνε" περισσότερο στο μάτι ....... και ας είναι λιγότεροι .......... ίσως .........

panagis83
06/08/2009, 16:00
για ποιο σεβασμο ρε πιτσιρικι μιλας οταν λες δημοσια οτι οι ταριφες παν με 200 κ κατευθυνεις σε αρνητικη εντυπωσητην κοινη γνωμη για εναν κλαδο που ειναι ολη μερα στο τιμονι για να ζησει την φαμελια του?
αμε καμε τσισα παραπερα.ουρτ:rotflmao:

και μονο σου το λες ! ειναι ολοι μερα στο τιμονι!!! τι αλλο να σου πω εγω μετα !! οταν ΚΟΙΜΑΣΤΕ πανω στο τιμονι και κανετε ΟΟΟΟΤΙ νανε ..

αν ειναι ενα πιτσιρικι οπως λες 26 ετων που οδηγει καθε μερα μεσα στην Αθηνα (δεν εχει ουτε μια γρατζουνια ποτε που 8 χρονια εχω δει ηδη τα απειρα μπροστα στα ματια μου και εχω ακομα ) που σπουδασε Μηχανολογια (αυτο για το αν καταλαβαινω ποσο πανε τα ντιζελ) και δουλευει πλεον για ναζησει τι δικια του φαμιλια! μιλαει καλυτερα απο εναν μεγαλο επαγγελματια τοτε λυπαμαι για σενα!

και τα ουρτ και τα τσισα στα παιδια σου και τα προβατα σου !

MikeG
06/08/2009, 16:07
Οι κανόνες του φορουμ αναφέρουν ρητά ότι αν οποιαδήποτε κόντρα πάρει προσωπικό χαρακτήρα τότε πάνε οι εμπλεκόμενοι για μπάνιο και το thread το παίρνει ο γεροδιάολος.

Για τελευταία φορά σας παρακαλώ ορισμένους.

Moto.GR Moderation Team

shoken
06/08/2009, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagis83
και μονο σου το λες ! ειναι ολοι μερα στο τιμονι!!! τι αλλο να σου πω εγω μετα !! οταν ΚΟΙΜΑΣΤΕ πανω στο τιμονι και κανετε ΟΟΟΟΤΙ νανε ..

αν ειναι ενα πιτσιρικι οπως λες 26 ετων που οδηγει καθε μερα μεσα στην Αθηνα (δεν εχει ουτε μια γρατζουνια ποτε που 8 χρονια εχω δει ηδη τα απειρα μπροστα στα ματια μου και εχω ακομα ) που σπουδασε Μηχανολογια (αυτο για το αν καταλαβαινω ποσο πανε τα ντιζελ) και δουλευει πλεον για ναζησει τι δικια του φαμιλια! μιλαει καλυτερα απο εναν μεγαλο επαγγελματια τοτε λυπαμαι για σενα!

και τα ουρτ και τα τσισα στα παιδια σου και τα προβατα σου !
μπεεεε ρε αθηναια..:lol:

SVX
06/08/2009, 21:00
μαγκες....

και οι "ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ" δεν κινδυνευουν στην επαρχια?

οταν βρισκεις μπροστα σου τον καθε Ninja- Talimpan που ειναι στο χωριο του και στριβει στους δρομους ΤΟΥ οπως θελει .... και κραδαινει τα γεωργικα εργαλεια και το SUPER-ectreme ΤΡαχτερι του ..... ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ...χωρις Φλας ..... κλπ κλπ

chr1s_86
06/08/2009, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
οταν βρισκεις μπροστα σου τον καθε Ninja- Talimpan που ειναι στο χωριο του και στριβει στους δρομους ΤΟΥ οπως θελει .... και κραδαινει τα γεωργικα εργαλεια και το SUPER-ectreme ΤΡαχτερι του ..... ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ...χωρις Φλας ..... κλπ κλπ

μου έχει τύχει μπροστά μου σε στροφή χωρίς ορατότητα τρακτερ χωρίς φώτα μέσα στη νύχτα..... :hypnotize :hypnotize

ευτυχώς που δεν ερχόταν κανείς από το αντίθετο ρεύμα και γλίτωσα..... :eek:

guzzistas
06/08/2009, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Η κοινή γνώμη για τον κλάδο είναι πολύ χειρότερη από αυτή του φίλου και το χειρότερο είναι ότι ο τρόπος που απαντάς δεν την βελτιώνει .........

Όσο για το όλη μέρα στο τιμόνι και την φαμίλια και επιχειρήματα αυτού του τύπου ........ άστα καλύτερα ............ δεν δικαιολογούν την κάκιστη συμπεριφορά - οδική και όχι μόνο - των επαγγελματιών του κλάδου ........ Όχι όλων φυσικά, αλλά γνωρίζεις ότι οι κακοί επαγγελματίες "χτυπάνε" περισσότερο στο μάτι ....... και ας είναι λιγότεροι .......... ίσως .........

Αν και αρχαίος... σύγχρονα μίλησες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dimitrish69
06/08/2009, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ρε τερενς κι ολοι οι απο πανω.Ο μαλακας οδηγος δεν εχει πατριδα και χωριο.Ετσι εμαθε κι αυτο κανει.ΚΑΜΜΙΑ σημασια δεν εχει ο τοπος διαμονης η ο τοπος γεννησης.Καθε πολη η χωριο εχει το δικο της ρυθμο κινησης.Αν εχεις μαθει στον χ ρυθμο δυσκολευεσαι αν αυτος αλλαξει.Ο λογος ομως ειναι γιατι ΔΕΝ μαθαινουμε να οδηγαμε σωστα.

Σωστόοοος :a08:

dimitrish69
06/08/2009, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
μαγκες....

και οι "ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ" δεν κινδυνευουν στην επαρχια?

Σωστό κι αυτό

dimitrish69
06/08/2009, 21:49
μπεεεε ρε αθηναια..:lol:

Φιλαράκο ξεφεύγεις...

the who
06/08/2009, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrish69
Φιλαράκο ξεφεύγεις...

Ειναι γιατι ετσι εχει μαθει να υπερασπιζεται το επαγγελμα του.:winka:

ggs
06/08/2009, 21:59
γιατι εχει αθηναικες πινακιδες...

http://www.youtube.com/watch?v=MBTjrlyFRTE

:D

Elle
06/08/2009, 22:02
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Βλέπω πιάσατε συζήτηση επιπέδου... :rolleyes:

:cry: :cry:

the who
06/08/2009, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
γιατι εχει αθηναικες πινακιδες...

http://www.youtube.com/watch?v=MBTjrlyFRTE

:D

:rotflmao: :rotflmao: Αυτο το "αριστουργημα" τοχω κανει εγω.Το γελοιο ειναι οτι κυκλοφορουσα πανω με........αθηναικες πινακιδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

675heat
08/08/2009, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
@kokos & menelaos...

Ρε μάγκες σας έθιξε κανείς?
Σας ανάγκασε κανένας να το φορέσετε το ρημάδι με το ζόρι?

Γιατί νομίζεις κάποιοι μλκς εδώ πέρα σκιζόμαστε και ορυόμαστε για κράνος?
Για φιγούρα? Πουλάμε κράνη μήπως?:confused:

Ο Δάνος κι ο Ψηλός δεν είναι πια κοντά μας γιατί δεν φόραγαν κράνος...
Ο Ψηλός δε, δεν είχε ούτε αμυχή... μόνο το κεφάλι του σφήνωσε ανάμεσα σε δύο κολώνες...

Ο Κώστας είναι σαν εξωγήινος στην όψη, με μυαλό μικρού παιδιού...
Τον ταίζει η μάνα του στα 39...

Δικαίωμά σας και γούστο σας να κυκλοφορείτε ξεκράνωτοι.
Είστε για τα πανυγήρια όμως αν το διαλαλείτε και το υποστηρίζετε.

"Έλα μωρέ, 300 μέτρα είναι, σιγά μη συμβεί σε μένα"
Αυτά ελάτε να τα πείτε στη μητέρα του Κώστα...

Όσο ζω θα κράζω ανηλεώς όσους δεν φοράνε κράνος.
Ειδικά όταν γράφω σε ένα φόρουμ της τάξης του μοτο.gr που διαβάζεται από χιλιάδες κόσμο.

ΚΡΑ ΛΕΜΕ!!!! ΚΡΑ ΚΡΑ !!

Με μεγάλη όρεξη για τσακωμό...:evil:
ΣαλιγκαροΜπιλ.

Σωστος!!

Χωστα φιλε μου μπας και γλιτωσουμε εναν περισσοτερο:beer:

kokos08
09/08/2009, 14:38
@kokos & menelaos...

Ρε μάγκες σας έθιξε κανείς?
Σας ανάγκασε κανένας να το φορέσετε το ρημάδι με το ζόρι?

Γιατί νομίζεις κάποιοι μλκς εδώ πέρα σκιζόμαστε και ορυόμαστε για κράνος?
Για φιγούρα? Πουλάμε κράνη μήπως?:confused:

Ο Δάνος κι ο Ψηλός δεν είναι πια κοντά μας γιατί δεν φόραγαν κράνος...
Ο Ψηλός δε, δεν είχε ούτε αμυχή... μόνο το κεφάλι του σφήνωσε ανάμεσα σε δύο κολώνες...

Ο Κώστας είναι σαν εξωγήινος στην όψη, με μυαλό μικρού παιδιού...
Τον ταίζει η μάνα του στα 39...

Δικαίωμά σας και γούστο σας να κυκλοφορείτε ξεκράνωτοι.
Είστε για τα πανυγήρια όμως αν το διαλαλείτε και το υποστηρίζετε.

"Έλα μωρέ, 300 μέτρα είναι, σιγά μη συμβεί σε μένα"
Αυτά ελάτε να τα πείτε στη μητέρα του Κώστα...

Όσο ζω θα κράζω ανηλεώς όσους δεν φοράνε κράνος.
Ειδικά όταν γράφω σε ένα φόρουμ της τάξης του μοτο.gr που διαβάζεται από χιλιάδες κόσμο.

ΚΡΑ ΛΕΜΕ!!!! ΚΡΑ ΚΡΑ !!

Με μεγάλη όρεξη για τσακωμό...:evil:
ΣαλιγκαροΜπιλ.

Καλα τα λες αλλα εισαι εκτος...δεν μιλαμε να φυγεις ταξιδι,λεμε να πεταχτεις μεχρι το βενζιναδικο στα 500 μετρα σε δρομο χωρις κινηση και να μη βαλεις κρανος,αν ειναι να γινει η μαλακια ας γινει,τι να πω,δεν θα πας με 300 μεχρι το βενζιναδικο.

2ον: Αν βαζεις πολυ καλα κανεις και βαζεις,μαζι σου ειμαι εγω,κι εγω συμφωνω οτι και στα 10 μετρα μπορει να γινει μαλακια.
Απλα οι πιο πολλοι που λενε εγω βαζω κρανος παντα και παντου απλα μενουν στα λογια και σε αυτους παταω εγω και λεω οτι κρυβοντε πισω απο το δαχτυλο τους.
Κι εγω εχω φιλους που εχω χασει αλλα δεν εχασα κανεναν στα 500 μετρα και μαλιστα φορουσαν και κρανοι,να ειναι καλα η Επιδαυρος...
Και που σαι.... Μερικοι πουλανε και κρανη ισως εδω μεσα...λεω εγω τωρα...

Και 3ον: Αν εχεις ορεξη για τσακωμο τι να συζηταμε απο κει και περα,τα ειπες ολα...ειναι που σε νοιαζει αν το διαβαζουν το φορουμ χιλιαδες ατομα! Αλλα κοιτα,να βαλεις κρανος ε....;)

the who
09/08/2009, 14:52
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
[B]Καλα τα λες αλλα εισαι εκτος...δεν μιλαμε να φυγεις ταξιδι,λεμε να πεταχτεις μεχρι το βενζιναδικο στα 500 μετρα σε δρομο χωρις κινηση και να μη βαλεις κρανος,αν ειναι να γινει η μαλακια ας γινει,τι να πω,δεν θα πας με 300 μεχρι το βενζιναδικο.

2ον: Αν βαζεις πολυ καλα κανεις και βαζεις,μαζι σου ειμαι εγω,κι εγω συμφωνω οτι και στα 10 μετρα μπορει να γινει μαλακια.
Απλα οι πιο πολλοι που λενε εγω βαζω κρανος παντα και παντου απλα μενουν στα λογια και σε αυτους παταω εγω και λεω οτι κρυβοντε πισω απο το δαχτυλο τους.
Κι εγω εχω φιλους που εχω χασει αλλα δεν εχασα κανεναν στα 500 μετρα και μαλιστα φορουσαν και κρανοι,να ειναι καλα η Επιδαυρος...

1ον.
Τογραψε και καποιος αλλος.Το κρανος το φοραμε για να μην πεσουμε.Γιατι αν φας πετρα,μελισσα κλπ η τουμπα ειναι σιγουρη.Εισαι σιγουρος οτι στα 500 μετρα δεν θα γινει κατι?Γιατι αν εισαι σιγουρος πες μου και τα νουμερα του τζοκερ.

2ον.
Αυτο που λες ειναι πολυ παιδικο."μου λενε να φοραω κρανος αλλα αυτοι δεν φορανε."Ε και ?Το δικο τους κεφαλι θα φανε.Μεχρι τα 26-27 δεν φοραγα κρανος.Δεν ηταν καν υποχρεωτικο κι αν ηταν ακομα στα μπλοκα μονο για το κρανος δεν ελεγαν.Απο τα 27 και μετα το φοραω ΠΑΝΤΑ.
Τωρα αν καποιοι πουλανε κρανη εδω μεσα και τα πουλανε σε καλες τιμες προσωπικα δεν με χαλαει.Κρανη ειναι κι οχι οπλα.

kokos08
09/08/2009, 14:57
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
[B]Καλα τα λες αλλα εισαι εκτος...δεν μιλαμε να φυγεις ταξιδι,λεμε να πεταχτεις μεχρι το βενζιναδικο στα 500 μετρα σε δρομο χωρις κινηση και να μη βαλεις κρανος,αν ειναι να γινει η μαλακια ας γινει,τι να πω,δεν θα πας με 300 μεχρι το βενζιναδικο.

1ον.
Τογραψε και καποιος αλλος.Το κρανος το φοραμε για να μην πεσουμε.Γιατι αν φας πετρα,μελισσα κλπ η τουμπα ειναι σιγουρη.Εισαι σιγουρος οτι στα 500 μετρα δεν θα γινει κατι?Γιατι αν εισαι σιγουρος πες μου και τα νουμερα του τζοκερ.

2ον.
Αυτο που λες ειναι πολυ παιδικο."μου λενε να φοραω κρανος αλλα αυτοι δεν φορανε."Ε και ?Το δικο τους κεφαλι θα φανε.Μεχρι τα 26-27 δεν φοραγα κρανος.Δεν ηταν καν υποχρεωτικο κι αν ηταν ακομα στα μπλοκα μονο για το κρανος δεν ελεγαν.Απο τα 27 και μετα το φοραω ΠΑΝΤΑ.
Τωρα αν καποιοι πουλανε κρανη εδω μεσα και τα πουλανε σε καλες τιμες προσωπικα δεν με χαλαει.Κρανη ειναι κι οχι οπλα.

Συμφωνω λεμε οτι πρεπει να το φορας και για 10 μετρα!!! Αρκει να το κανουνε ομως και να μη με νει μονο στα λογια,εγω δεν το κανω,ενταξει. Εν γνωση μου. Αλλα ΣΥΜΦΩΝΩ ρε γαμωτο! Ρε λες να πουλανε και ναρκωτικα εδω μεσα??? Τι κοντρα ειναι αυτη? Διαβαζετε καλυτερα τι λεει ο αλλος και μετα απαντηστε. :beer:

the who
09/08/2009, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
Συμφωνω λεμε οτι πρεπει να το φορας και για 10 μετρα!!! Αρκει να το κανουνε ομως και να μη με νει μονο στα λογια,εγω δεν το κανω,ενταξει. Εν γνωση μου. Αλλα ΣΥΜΦΩΝΩ ρε γαμωτο! Ρε λες να πουλανε και ναρκωτικα εδω μεσα??? Τι κοντρα ειναι αυτη? Διαβαζετε καλυτερα τι λεει ο αλλος και μετα απαντηστε. :beer:

Ποια κοντρα ρε φιλε?Γραφεις οτι ναναι,σου λεω τι κανω εγω και συνεχιζεις τα ιδια.Ειναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ αποφαση το να φοραω κρανος.Δεν με νοιαζει αν καποιοι αλλα λενε και αλλα κανουνε.ΣΤΑ @ρχιδι@ μου τους γραφω.
Τωρα πως εσυ συμφωνεις για το κρανος αλλα δεν το φορας δεν μπορω να το καταλαβω.
Στην τελικη ειναι σαν εκεινο το θρεντ με τη φουντα.Κανε οτι παρανομια θελεις (μικρη η μεγαλη) αλλα μην βαζεις στο παιχνιδι ανθρωπους που δεν ξερουν,που καβαλανε τωρα το πρωτο τους μηχανακι και που μπορει να μην εχουν την κριση που χρειαζεται λογω ηλικιας και εμπειριων.

kokos08
09/08/2009, 15:15
Ποια κοντρα ρε φιλε?Γραφεις οτι ναναι,σου λεω τι κανω εγω και συνεχιζεις τα ιδια.Ειναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ αποφαση το να φοραω κρανος.Δεν με νοιαζει αν καποιοι αλλα λενε και αλλα κανουνε.ΣΤΑ @ρχιδι@ μου τους γραφω.
Τωρα πως εσυ συμφωνεις για το κρανος αλλα δεν το φορας δεν μπορω να το καταλαβω.
Στην τελικη ειναι σαν εκεινο το θρεντ με τη φουντα.Κανε οτι παρανομια θελεις (μικρη η μεγαλη) αλλα μην βαζεις στο παιχνιδι ανθρωπους που δεν ξερουν,που καβαλανε τωρα το πρωτο τους μηχανακι και που μπορει να μην εχουν την κριση που χρειαζεται λογω ηλικιας και εμπειριων.

Απλα εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου οπως κανουν οι περισσοτεροι,μπορει να μην το κανεις εσυ αλλα οι πιο πολλοι αυτο δεν κανουμε ρε συ? Λεμε παμε μια στο αλλο τετραγωνο και δεν παιρνουμε κρανος μαζι. Αν εσυ το κανεις παντοσ μπραβο,δεν εχω να πω κατι,εγω βαριεμαι οπως και οι περισσοτεροι αλλα ειναι λαθος και το ξερω. Αυτο ειναι ολο. Μπυριτσα να βαλω? :beer:

XJR_Billy
09/08/2009, 17:04
Κοκέ...

Αν βαριέσαι να φορέσεις το κράνος σου, πρόβλημά σου.

Αν είχες χάσει ποτέ φίλο από μηχανή θα μίλαγες αλλιώς...

Έλα τώρα, επανέλαβε μετά από μένα...

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟ ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Σαν τη Ντόρα τη Μικρή Εξερευνήτρια...:lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

blueangel
09/08/2009, 17:47
Κοκέ...

Ρε Μπίλυ γιατί χάνεις τα λόγια σου????Κάποιοι είναι τόσο καμένοι που δεν μαθαίνουν ποτέ!!!Και άν μάθουν θα μάθουν μετά από πάθημα δυστυχώς...Και αν προλάβουν:sick: :bigcry: :hypnotize

chr1s_86
10/08/2009, 02:24
Απλα εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου οπως κανουν οι περισσοτεροι,μπορει να μην το κανεις εσυ αλλα οι πιο πολλοι αυτο δεν κανουμε ρε συ? Λεμε παμε μια στο αλλο τετραγωνο και δεν παιρνουμε κρανος μαζι. Αν εσυ το κανεις παντοσ μπραβο,δεν εχω να πω κατι,εγω βαριεμαι οπως και οι περισσοτεροι αλλα ειναι λαθος και το ξερω. Αυτο ειναι ολο. Μπυριτσα να βαλω? :beer:

όχι

LOUKILOUK
10/08/2009, 10:15
Ρε Κοκε προσπαθεις να μας πεισεις , αποδειξεις, θυμισεις... οτι πολλοι, αλλα λενε και αλλα κανουν...Οτι δηλαδη ειναι μονο θεωρια και οχι πραξεις και ουσια...Το παιζουνε κυριλε και σοβαροι με κρανος αλλα τελικα δεν το φορανε παντα οπως καυχιουνται και κανουν και τους ξυπνιους στους υπολοιπους που δεν φορανε...Αυτη η υποκρισια εσενα σε εκνευριζει και το κατακρινεις...εσυ τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι για μικρες αποστασεις δεν το φορας και δεν κανεις τον ξυπνιο στους υπολοιπους....σωστα τα λεω μεχρι εδω?

αν τα λεω σωστα λοιπον ακου...
1ον Συμφωνουμε οτι υπαρχουν πολλοι υποκριτες και ψευτες, και οχι μονο σε οτι αναφορα το θεμα κρανος, δυστυχως
2ον Υπαρχουν και καποιοι που οταν λενε οτι το φορανε το ρημαδι πλεον παντα, το εννοουν...υπαρχω ρε φιλε και σεβασου εμενα χωρις να με βαζεις στο ιδιο καλαθι με τους αλλους επειδη ετσι σου λεει η λογικη της στατιστικης σου... εγω δεν ειμαι στατιστικη ειμαι καποιος με ονομα και επωνυμο...
3ον και βασικοτερο και πανω στο οποιο τελικα πρεπει να κανουμε κουβεντα ειναι το γιατι θεωρεις οτι αν κανεις μια διαδρομη, 500 μετρων πχ, κοντα στο σπιτι θα πρεπει να νοιωθεις μεγαλυτερη ασφαλεια απο το να οδηγησεις για καποια χιλιομετρα στην εθνικη...εδω διαφωνουμε και προφανως δεν μπορουμε να σε πεισουμε... εγω θα τη ξαναπιω την μπυριτσα στην υγεια σου και ελπιζω να ξανασκεφτεις το θεματακι και τελικα να το φορας το κρανακι πριν καβαλησεις την μοτο και να το βγαζεις αφου ξεκαβαλησεις παντα χωρις καμια εξερεση...
:beer: :wave2:

υ.γ. ρε μηπως ειμαι και εγω υποκριτης και ολα αυτα τα γραφω για μια μπυριτσα :rotflmao: :bigcry:

kokos08
10/08/2009, 11:59
Κοκέ...

:a10:

XJR_Billy
10/08/2009, 12:00
:a10:

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

:beer: :beer: :wave2:

objecto
10/08/2009, 13:36
Ρε φιλοι τι συζητατε, παιδια σκοτωθηκαν, χωρις καν να ξεκινησουν. Χαζο θα μου πεις, τους εγειρε πεσανε χτυπησανε στο κρασπεδο το κεφαλι και Αγιο Πέτρο. Δεν ειναι κριμα, τοσο γελοιες καταστασεις. Φορεστε το παναθεμα το. Αλλου πηγε η συζητηση :lol: .

inpas
10/08/2009, 15:04
............

We did it
We did it
:rotflmao: :rotflmao:

christostr
11/08/2009, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από tmracing.siros
σε καταλαβενω φιλε μου....και εμενα περσι πηγε να με φαει ενας μ@λ@κ@ς γερος με μια μερσεντα του καποτε....γιατι χαζεβε,εχασε την στροφη,και οταν το πηρε χαμπαρι αποφασισε να στριψει πανω μου! και οταν πηγα να μιλησω με εβρισε κιολας! απο τοτε οταν βλεπω πινακιδα στο νησι να αρχιζει απο Υ απο Ι
κλπ που εχουν στο νομο αττικης σαν να βλεπω κοκκινο πανι...και με την πρωτη μ@λ@κια που θα κανουν....αρχιζει το γλεντι! περα απο αυτο ομως η αληθεια ειναι οτι οι ιχδες της μεγαλουπολης τραβανε οπου πανε και την νωοτροπια οτι εμεις ξερουμε να οδηγαμε και τα ''βλαχαδερα'' εδω που ηρθαμε οχι....αλλα αν τους βγαλουν τα φαναρια...τελος...δεν ξερουν που πανε τα 4...

ιχδες...αν ειναι να 'ρθετε στα νησια μας...τα αυτοκινητα στο.....γκαραζ σας η οπου αλλου....:a37: :a37: :a37: :a37: :a37:

Δεν είναι όλα ίσωμα! Μαλάκες υπάρχουν παντού...

. :nono: :nono: :nono: :wave2: :smokin: