View Full Version : Sos - Help με ασφαλιστρα !!!
PortisHead
04/08/2009, 14:05
Μολις με πηρε ο ασφαλιστης μου και μου λεει οτι "παπαλα" η ASPIS (δεν πληρωνει αλλο και δεν ξερουμε ποσο θα μεινει στην αγορά ακομα).
Οποτε πρεπει να με περασει σε μια αλλη οπου το ποσο ειναι 240 ευρω ετησιως.
Πληρωνα 104 μεχρι στιγμης το εξαμηνο και η καινουργια (μαλακια μου δεν ρωτησα ποια ειναι) δεχεται μονο ετησια πληρωμη.
Δλδ. στα καλα καθουμενα αυριο το πρωι 240 ευρουλακια ???
Εχει να προτεινει κανεις καμια εναλλακτικη ?
Αμεσα ?
Περιμενει τηλεφωνο ο ασφαλιστης μου για το αν θα προχωρησει στο νεο συμβολαιο ή οχι.
:( :( :(
Heeeeeeeeelp !
φιλε μου κ γω σε παρομοια φαση αναζητησης ειμαι ... η πλακα ειναι οτι μου προτειναν κ την ασπις σαν μια πιθανοτητα ... ειρωνεια
Εγω σκεφτομαι την proton ασφαλιστικη .. εχει αρκετα χαμηλη τιμη αποτι ειδα συγκριτικα με αλλες . Δεν ξερω απο ποιοτητα τι λεει ?! Δες την κ εσυ αμα θες κ πες τιμη που σου ειπε.
Δες το ΝΕΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, για οικονομικη λυση.
Βεβαια να ξερεις οτι παλια ονομαζοταν ποσειδων(σκετο) και εκλεισε, και ξανανανοιξε
εκλεισε κ ξανανοιξε ?
χμ .
εμενα λαμογιά μου μυριζει ...
ποιος μου λεει οτι δεν θα ξανακλεισει κ θα ξανανοιξει ?
blueangel
04/08/2009, 14:27
Ειλικρινά δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα κόλπα και τις κολοπιλάλες κάποιων ασφαλιστών!!!Γιατί ρε παίδες εγώ πλήρωσα κανονικά το εξάμηνό μου πριν λίγες μέρες στον ασφαλιστή μου για την ασφάλεια της Ιντεραμέρικαν που έχω:confused: :confused:
Και βέβαια ούτε λόγος να μου ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ετήσια καταβολή ασφαλίστρου:winka: :wave2:
PortisHead
04/08/2009, 14:37
Τελικα βρηκα ενα φιλο ασφαλιστη (τον ειχα ξεχασει :D ) και κανονισαμε ολως τυχαια για αυτη την Νεα Ποσειδων.
107 το εξαμηνο (δλδ 3 ευρω παραπανω απο την τωρινη)
Τον ρωτησα κιεγω τι ρολο βαραει.
Μια χαρα ειναι μου λειι...και μαλιστα απο τις γρηγοροτερες στην πληρωμη σε περιπτωση ζημιας.
1 εξαμηνο ειναι αυτο.....σιγα...αμα κλεισει....παμε αλλου.
Ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση βοήθεια.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Τελικα βρηκα ενα φιλο ασφαλιστη (τον ειχα ξεχασει :D ) και κανονισαμε ολως τυχαια για αυτη την Νεα Ποσειδων.
107 το εξαμηνο (δλδ 3 ευρω παραπανω απο την τωρινη)
Τον ρωτησα κιεγω τι ρολο βαραει.
Μια χαρα ειναι μου λειι...και μαλιστα απο τις γρηγοροτερες στην πληρωμη σε περιπτωση ζημιας.
1 εξαμηνο ειναι αυτο.....σιγα...αμα κλεισει....παμε αλλου.
Ευχαριστω πολυ παιδια για την αμεση βοήθεια.
:wave2:
107 το εξαμηνο για μοτο ??????
blueangel
04/08/2009, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Και πόσο να δώσει ρε φίλος???50???!!!!Οτι δίνεις παίρνεις φίλε μου ΠΡΟΣΕΞΤΕ με τις φτηνιάρικες ασφάλειες γιατί όταν τις χρειαστείτε (ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ) ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ!!!:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Και πόσο να δώσει ρε φίλος???50???!!!!Οτι δίνεις παίρνεις φίλε μου ΠΡΟΣΕΞΤΕ με τις φτηνιάρικες ασφάλειες γιατί όταν τις χρειαστείτε (ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ) ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ!!!:sick:
Μιλαω για την ιδια εταιρια (εχω εκει τη μηχανη) γιαυτο και ρωταω.
blueangel
04/08/2009, 17:15
Μιλαω για την ιδια εταιρια (εχω εκει τη μηχανη) γιαυτο και ρωταω.
Οκ τότε:a013: Sorry δεν το διευκρίνισες πρίν:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Οκ τότε:a013: Sorry δεν το διευκρίνισες πρίν:wave2:
:)
glargkatzis
04/08/2009, 19:16
παιδες , εγώ για το φαντούρο (05/97, 650 κε) το ασφαλίζω στην PROTON με 110 το χρόνο.δεν συγκρίνω με τις καινούριες καθότι άλλο το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο αλλά είναι αξιόπιστη τα τελευταία 4-5 χρόνια αφού και το ιχ εκεί. το παλιό ιχ της γυναίκας σε περίπτωση ατυχήματος ήρθε η επιταγή σε 1 μήνα.
fantacid
04/08/2009, 20:03
Δες το ΝΕΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, για οικονομικη λυση.
Βεβαια να ξερεις οτι παλια ονομαζοταν ποσειδων(σκετο) και εκλεισε, και ξανανανοιξε
σαν τον πανιωνιο ενα πραμα.... τωρα εγινες ΝΕΟΣ πανιωνιος!
:lol:
PortisHead
05/08/2009, 08:00
Μηπως παιζουν ρολο τα κυβικα και το ετος κατασκευής ?
Εσυ δλδ. ποσο πληρώνεις ?
Παιδιά αλλαξτε ασφαλιστες σας λένε ότι να ναι.άκου κλείνει η ασπις!επισις η προτον στην ασπις ανοίξει πλέον:lol: Και 110 το6μηνο;;;68δινω εγώ(καλά με έκπτωση αλλά 110;;;;)
kalgeorge
05/08/2009, 08:28
οχι παιδια...δενυπαρχει αυτο.
ακους εκει 100τοσα για εξαμηνο
τοσα λεφτα για εξαμηνο μονο οι κλεφτες της victoria to εκαναν.
απλα ΔΕΝυπαρχει
kalogeros
05/08/2009, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Παιδιά αλλαξτε ασφαλιστες σας λένε ότι να ναι.άκου κλείνει η ασπις!επισις η προτον στην ασπις ανοίξει πλέον:lol: Και 110 το6μηνο;;;68δινω εγώ(καλά με έκπτωση αλλά 110;;;;)
Και εγώ εχθές που έκανα στην PROTON πλήρωσα 73,5 ευρώ για εξάμηνο. Έβαλα τα βασικά συν νομική προστασία. Πιστεύω είναι καλή τιμη.
siokatas
05/08/2009, 09:12
εγω εχω 200 ετησιο ιντεραμερικαν....για δες την anytime.gr ειναι τις ιντεραμερικαν......:) :)
119 το χρόνο με βασικες παροχες.
599σεσε
road spirit
05/08/2009, 10:04
160 ετήσιο (moto 800 cc) βασικές παροχές + 30 ευρώ ετήσιο για νομική κάλυψη (το τελευταίο πιστεύω είναι ότι καλύτερο μπορεί να προσθέσει κανείς στο ασφαλιστήριο του)
ασφαλιστική AIG
Τωρα που το σκεφτηκα ειχα διαβασει οτι απο τον Ιουνιο ακριβαινουν τα ασφαλιστρα.
Εμενα το συμβολαιο ειναι απο περσι τον Οκτωβρη.
Ισως γιαυτο ο portishead πληρωσε παραπανω
Καποιος αλλος που εκανε προσφατα ασφαλεια (μετα τον Ιουνιο) ???
όλες οι ασφάλειες τουλαχιστον ανέβηκαν 10%, και καποιες εώς και 20 % ... ακολουθουν στο κανόνι και άλλες 2-3 ..προσοχή!!!