Σύνδεση

View Full Version : ηχοι απο duke2

gianivduke2
06/08/2009, 12:47
γεια σας παιδια...ειμαι νεο μελος στο forum κ δεν ειμαι κ πολυ καλος σε συζιτησεις κτλ...
εχω ενα ΚΤΜ duke2 μοντελο του 03.μια ερωτιση θελω να κανω.
Ολοι ξερουμε πως κατω απο της 3500στροφες ο κινητηρας βγαζει πολλους κραδασμους αλλα οταν πηγαινω με 2ρα η 3τη σταθερη πορεια με 3500 στροφες περιπου ακουω ενα θορυβο (λες κ ειναι απο το σασμαν). δεν ακουγεται συνεχεια αλλα οταν ζοριστει το μοτερ. τι μπορει να ειναι?
ευχαριστω...

devil's animal
06/08/2009, 12:53
λοιπον θα κανεις μια διαδικασια που θα σου πω και δεν θα στο ξανακανει ποτε....

παιρνεις τηλ στο 14646.

το βαζεις αγγελια για 500€.

σε 1-2 εβδομαδες ολο και καποιο θυμα θα βρεθει να το δωσεις...

τελειωσες.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

α,καλως ηρθες!
:wave2:

menelaos46
06/08/2009, 12:55
Αυτη ειναι δοκιμασμενη λυση. Αλλα μη το βαλεις 500ευρω μωρε ειναι πολλα...!!!!

yiannis172
06/08/2009, 20:24
αν ο 8ορυβος προερχεται σιγουρα απο το σασμαν και ειδικα οταν εχει ζεσταθει τοτε ειναι ο κλασσικος 8ορυβος που κανει η καμπανα του lc4....ακουσε αν ειναι εφικτο και κανενα αλλο ιδιο μηχανακι και αν σου φαινεται αφυσικος η υπερβολικος ο 8ορυβος το πιο πι8ανο ειναι να χρειαζεσαι ρουλεμαν καμπανας,το κοστος του οποιου δεν γνωριζω ακριβως αλλα ως κατι αναλωσιμο δεν πρεπει να ειναι δυσβασταχτο. στο δικο μου με 18000 που το εδωσα ειχε αρχισει ελαχιστα να ακουγεται .ελπιζω να σε βοη8ησα

gianivduke2
07/08/2009, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
αν ο 8ορυβος προερχεται σιγουρα απο το σασμαν και ειδικα οταν εχει ζεσταθει τοτε ειναι ο κλασσικος 8ορυβος που κανει η καμπανα του lc4....ακουσε αν ειναι εφικτο και κανενα αλλο ιδιο μηχανακι και αν σου φαινεται αφυσικος η υπερβολικος ο 8ορυβος το πιο πι8ανο ειναι να χρειαζεσαι ρουλεμαν καμπανας,το κοστος του οποιου δεν γνωριζω ακριβως αλλα ως κατι αναλωσιμο δεν πρεπει να ειναι δυσβασταχτο. στο δικο μου με 18000 που το εδωσα ειχε αρχισει ελαχιστα να ακουγεται .ελπιζω να σε βοη8ησα

euxaristw poly file 8a to psaksw perisotero...

voidjava
21/08/2009, 09:04
Έξυπνος ο παραπάνω κύριος.. Πούλα το λέει...
Παλικάρι εγώ σου προτείνω να πας σε κάποιο συνεργείο που εμπιστεύεσαι, αν όχι σε κάποιο εξουσιοδοτημένο και να το ανοίξεις. Αλλάζεις ότι χρειαστεί να αλλάξεις με γνήσια ανταλλακτικά και όχι after market και θα έχεις ένα μηχανάκι για άλλα τόσα χρόνια.. Η ζημιά θα σου βγεί 1500-2000, σε περίπτωση που χρειαστεί να αλλάξεις τα πάντα μέσα. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να δώσεις 2.000ευρό και να έχεις καινούριο μηχανάκι, παρά να το δώσεις 500ευρο και μετά να δώσεις άλλα 7.000ευρό+ για καινούριο..

Υ.Σ. ΑΝ τελικά έχει κάτι το μηχανάκι σου κ δεν είναι αυτός ο ήχος από την καμπάνα μόνο και σε ξεγελάει.

kouremenos
27/09/2009, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianivduke2
γεια σας παιδια...ειμαι νεο μελος στο forum κ δεν ειμαι κ πολυ καλος σε συζιτησεις κτλ...
εχω ενα ΚΤΜ duke2 μοντελο του 03.μια ερωτιση θελω να κανω.
Ολοι ξερουμε πως κατω απο της 3500στροφες ο κινητηρας βγαζει πολλους κραδασμους αλλα οταν πηγαινω με 2ρα η 3τη σταθερη πορεια με 3500 στροφες περιπου ακουω ενα θορυβο (λες κ ειναι απο το σασμαν). δεν ακουγεται συνεχεια αλλα οταν ζοριστει το μοτερ. τι μπορει να ειναι?
ευχαριστω... TELIKA TI EGINE???????? ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ !!! ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!!!

voidjava
27/09/2009, 20:27
Δεν μας είπε το παλικάρι τελικά τι είχε. Πάντως κουρεμένε ότι και αν είναι να πάρεις κάντο ένα τεστ ride και πήγαινε το σε κάποιον "δικό σου" μάστορα να το ακούσει. Η καμπάνα ακούγεται σε όλα τα LC4 και δεν είναι πρόβλημα, τπτ άλλο μην ακούγεται δείτε. Επίσης καλό είναι, αν δέχεται και αυτός που το πουλάει, να κανονίσεις να το κάνεις μια αλλαγή λάδια-φίλτρα με δικά σου έξοδα, να δεις τι παίζει εκεί μέσα. Τόσα λεφτά θα δώσεις για να το αγοράσεις μην κολλήσεις στα 50-60 ευρό που θα δώσεις θα τα λάδια-φίλτρα.

Υ.Σ. 2 φίλτρα λαδιού παίρνει 20-30ευρό και 2 κουτάκια λάδι 30ευρό... (0.6 L πλαίσιο και 1.5 L Κάρτερ).