PDA

View Full Version : Ταξιδι με παπι(Διαβαστε για να τρελαθειτε)

greekgenius
06/08/2009, 19:59
Αρχικα εχω να πω οτι θα ακουσετε τρελα πραγματα και οσοι δεν αντεχετε τα αποτομα βγειτε.Επισης οτι λεω ειναι αληθεια για τους δυσπιστους.Εχω ενα 50αρι παπι κινεζικο το οποιο το αγορασα πριν 3 μηνες.Πριν ειχα ενα astrea grand.Με αυτο το παπι εχω παει παντου.Το πρωτο ταξιδι μου απο θεσσαλονικη οπου μενω ειναι καλικρατεια 50 χμ με 2ο ατομο γυρω στα 50 λεπτα καναμε με 70 σταθερα εκτος απο τις ανηφορες καρδιας9με 40!!!).Τερμα δεξια χαλαρα με τους καθρεφτες μη μας σκοτωσει κανας τρελος.Τοτε μου φανηκε απιστευτο αυτο που εκανα.Μετα επομενο ταξιδι καλιθεα 90 χμ χαλκιδικη παλι κανα 2ωρο με κινηση και στασεις.Τοτε ειχα κουραστει ειλικρινα πολυ.Μετα λιγο πιο μεγαλο ταξιδακι ασπροβαλτα!!!!100χμ Το μηχανακι εντωμεταξυ ρολοι δουλευε και εκαιγε 3,5 ευρω στα 150 χμ.Μια μερα βαριομουν φοβερα ειχα ξυπνησει 8 το πρωι.Εφαγα flashia να παω στο χωριο μου!!Που ειναι το χωριο μου ε??Γρεβενα!!!!Παιρνω εναν φιλο του λεω ψηνεσαι?Λεει μεσα μιας και ειναι το ιδιο τρελος με μενα.200 χμ με το 50αρι το παπι εγνατια 6 ωρες !!!!Ανηφορες στασεις για φαγητο και ναι το παπι δεν επαθε τιποτα πηγα γυρισα και ολα ενταξει.Μιλαμε για τρελα πραγματα.
Εγω ειμαι λιγο τρελος αλλα γενικα γουσταρω πολυ ταξιδια και δεν καταλαβαινω τιποτα οτι θελω το κανω και μου αρεσε πολυ αυτη η φαση.Τωρα το παπι εγινε 100αρι αλλα δεν πηγα ακομα πουθενα γιατι βαρεθηκα λιγο.Αυτα ρε παιδια ακουω μπινελικια!!!

nic mor
06/08/2009, 20:05
:beer: :beer:

miscelano
06/08/2009, 20:18
pro 15etias kozanh-8es/nikh apo to palio....kastania kiets....mou kapse th podia to townmate....alla xalali....:beer: :beer: :beer: :beer:

chr1s_86
06/08/2009, 20:23
εξοπλισμό να φοράτε και προσοχή στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους, κανονικά δεν επιτρέπονται τα 50άρια λόγω της μικρής ταχύτητας που αναπτύσουν.

fantacid
06/08/2009, 21:26
ενας μικρος χαμπος γεννιέται!!!

:lol: :lol: :lol:

καλες βολτες φιλε κ πολυ προσοχη στους αυτοκινητόδρομους!
:beer:

sahara
06/08/2009, 21:58
Εισαι ωραιος φιλαρακι . Καταλαβαινω την ορεξη σου για ταξιδι με το μηχανακι σου , ομως ΠΡΟΣΕΧΕ πολυ . Υπαρχουν πολλοι γρηγοροι εκει εξω που δεν υπολογιζουν κανενα και τιποτα.
Απεφευγε τους αυτοκινητοδρομους μεχρι να παρεις μεγαλυτερη μοτοσυκλετα.

Παντα κρανος και εξοπλισμο
:wave2:

greekgenius
07/08/2009, 11:19
Πο ρε φιλε πιο τρελος απο μενα εισαι ανεβηκες απο καστανια ρε?Με το ταουνι ?Πο ρε φιλος ωραιος ελα με κανα παπι καμια μερα να παμε αθηνα!!!Και εγω λεω να ανεβω απο καστανια ρε γαμω αλλα απο εγνατια που πηγα μιλαμε ειχα ψοφησει τοσο πολυ ειχε και αερα που ηθελα να κοιμηθω στη μεση του δρομου πολυ κουραστικο γαμωτο αλλα απο καστανια ειναι ωραια εγω θα ανεβω αλλα με αυτο απιθανο παρολο που το κανα 100αρι-μολις γινω 18 και παρω καμια ninja 250 που θελω θα παω παντου..Και ευρωπη γαμω γουσταρω ταξιδια!!!

DeusEx
07/08/2009, 13:23
με το 125αρι χαλκιδα δικαβαλλος πριν καποια χρονια ... ποτε ξανα

στο πηγαινε κομπλε .. στην επιστροφη δεν πηγαινε μια , πολυς αερας , κ κουραση ...

ακομα κ οι νταλικες με προσπερνουσαν ! πρεπει να πηγαινα 70χλμ στο ελα ...

:cry:

Φιλικα παντα ... πουλα το , κ παρε κατι μεγαλυτερο αν γουσταρεις ταξιδακια .

Ειπαμε , κ γω γουσταρω τρελλα κ τετοια , αλλα αυτο ειναι παρανοια ...

:uplate:

dond4le
07/08/2009, 14:46
:a18: :a18:

Ηταν αρχες Νοεμβριου αν θυμαμε καλα. Αυτες οι γυναικες παντα ειναι καταστροφικες αλλα εμεις γουσταρουμε.

Nrg 50cc kai glx 120cc (περιπου) ξεκιναμε απο Κοζανη μεσημερι .Μας πιανει βραδυ στα Πιερια δεν βεπαμε τπτ. Ειμασταν ντυμενοι σαν τα κρεμυδια. Αφιξη Κατερινη μεσανυχτα κοντα. Γενισμα ρεζερβουαρ φαγητο και βουρ για Λαρισα.

Τελικα αντι για club και σφινακια που ηταν να παμε πεσαμε σαν τα κοτοπουλα.

Ξεκολωθηκαμε ειχαμε και την γκρινια απο πανω γιατι δεν βγηκαμε.

Αξεχαστα χρονια...............................................και κατι για να κλεισω.

Να παιρνεται παντα μαζι σας σπαστο καφε!!!!!!!!

greekgenius
07/08/2009, 16:15
Σωστος!!!Περιττο να σου πω οτι πηραμε!!!Καφε τσιγαρα νερο πορτοκαλαδα !!Σε καποια φαση σταματαμε στην ακρη του δρομου κανονικα εγνατια καθομαστε κανουμε καφε καπνιζουμε!!Ο φιλος μου τα ειχε παιξει και εγω βεβαια αλλα εγω ειχα να ασχοληθω με κατι μιας και οδηγουσα!!Μετα πριν τα γρεβενα οποιος ξερει στη μεγαλη ανηφορα ειδα οτι ζεσταθηκε πολυ και σταματησα στη ακρη..Ακουστε μαλακια που εκανα ακουω εναν ηχο ψαχνω που λετε να δω τι ειναι απο εδω απο κει και ακουσε τι κανω ο μαλακας..Ανοιγω να δω λαδια και ημουν τοσο αφηρημενος που ξεχασα οτι ηταν αναμμενο το μηχανακι!!Μου ρχονται στα μουτρα εβραζαν μεσα!!!Ο φιλος μου να ψοφαει στα γελια εγω να κατεβαζω καντιλια!!Ερχεται μετα ενας τυπας με την r1 και λεει παθατε τιποτα??Ε λεω το και το σταματησαμε να κρυωσει.Θελετε να σπρωξω ?Λεω ξερω γω αν δεν εχεις προβλημα..Πισω ηταν ενας γνωστος του με το αμαξι παιρνει τον φιλο μου και αυτος με σπρωχνει μεχρι γρεβενα.Πολυ σωστος τυπος βοηθησε και με εριξε λιγα βρισιδια βεβαια τα χρειαζομουν με το 50αρι το κινεζικο μου λεει γρεβενα??Μαλακας εισαι?Τεσπα τον ευχαριστω..Ισως να το διαβασει αυτο δεν ξερω παντος ο φιλος μου που ηταν στο αμαξι λεει οτι ο αλλος του ειπε οτι γυριζε απο αγωνες που τρεχε σερρες.

+Arxiereas+
07/08/2009, 23:29
Μ' αρέσεις!
:beer:

Αλήθεια, επιτρέπονται 50άρια στην εγνατία?

Smith
11/08/2009, 00:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
Πολυ σωστος τυπος βοηθησε και με εριξε λιγα βρισιδια βεβαια τα χρειαζομουν με το 50αρι το κινεζικο μου λεει γρεβενα??Μαλακας εισαι?Τεσπα τον ευχαριστω..Ισως να το διαβασει αυτο δεν ξερω παντος ο φιλος μου που ηταν στο αμαξι λεει οτι ο αλλος του ειπε οτι γυριζε απο αγωνες που τρεχε σερρες.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

apatewnas
11/08/2009, 00:51
Ωραίος! :beer:

Pappios
15/08/2009, 15:26
εχω καποιες απριες...

1)με ποια λογικη πουλησες το astrea για να παρεις κινεζικο 50αρι?
2)πως σε μετακινησε r1?
3)αν θες να ταξιδεψεις κοιτα να παρεις κανα εισητηριο για το τρενο κ ασε αυτα που κανεις...:winka:

boldor900f
15/08/2009, 21:46
Προσοχή και πα΄ντα κράνος με τον απαραίτητο εξοπλισμό.
παλιά έκανα το Αθήνα Κόρινθος με puch 50cc (sachs μοτερ)
Πάρε σε λίγο κανένα 250cc και μετα........

izzy
15/08/2009, 23:26
Ειναι τρελος ..ειναι τρελος και παλαβοοος ο μικρος ο παπ ι ος !

κρατησου μεχρι να παρες μεγαλυτερο ρε τρελα ,γιατι ετσι οπως πας θα καταντησεις σχιατρο διπλα σε πινακιδα κυκλοφοριας!

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

chris_honda
15/08/2009, 23:30
Πρόσεχε πολύ αγορίνα...

Μη νομίζεις οτι αν πάς τέρμα δεξιά σε εθνική
θα είσαι και ασφαλής (βλέπε lada..φορτηγά, λεωφορεία)
Αυτοί κινούνται πολύ αργά και με μεγάλο όγκο..

Προσοχή ρε τρελέ...:wave2: :wave2: :wave2:

GABBER
09/09/2009, 08:01
Λοιπον ...Ας πω και εγω την (μακρινη ) μου ανωμαλια...
Πισω στο μακρινο '96...
Nrg 50 κιταρισμενο 72 με τις Gianelli του , τα 26ρια του(:eyepop: :eyepop: :eyepop: ) μες το μπερδεμα με σταθερο γκαζι (οσοι ειχατε μαλλον θυμαστε!!!)...
Παρεα με (αλλος ανωμαλος και αυτος) φιλαρακι με glx με τα απαραιτητα για την εποχη 52 χιλιοστα του...
- Παμε Μεγαρα???Στον Ξαδερφο τον ...ταδε?
- Ξερω , γω μωρε...Παμε???

Εεε θα μου πεις "σιγα τα ωα"....Οντως....

Ξεχασα να σας πω οτι ο Νικολακης εστρωνε τα 52 του , χιλιοστα μετα απο αλλαγη πιστονιου (νομιζω, ειχα χασει και την μπαλα με αυτο το παιδι ! )

Γλυφαδα - παραλιακη - πειραιας- σχιστος(στην ανηφορο ...τρελη βαρεμαρα)-ΕΘΝΙΚΗ...

Ψειρας ο Νικολακης....με 40 το στρωσιμο...

Το τι μ@λακιες καναμε στο δρομο για να ξεπιαστουμε...δε λεγεται!

Απο τοτε εχουν γινει πολλες ανωμαλιες (εθνικη με χιονια,ομιχλες, ταξιδια μεσανυχτα παραμονης Χριστουγεννων κτλ) αλλα με μηχανη πλεον...

harris_x
09/09/2009, 08:14
:a19:

Μ' αρέσει που κάποιοι αναρωτιούνται αν ταξιδεύεις με γυμνό κλπ...
Με ό,τι θες ταξιδεύεις αρκεί να το γουστάρεις!

:beer: :beer: :a20:

jp929rr
10/09/2009, 14:05
Με T50 πειραγμένο 80 άρι αλλά κοντό διαφορικό (δεν ανέβαζε πάνω από 55 χλμ) και με το κρύο που έκανε (χειμώνας) στα βουνά σε πολλά σημεία δύσκολα 35-40 (λόγω παχύρευστου λαδιού). Όμως και πάλι με σταθερό ρυθμό σε 5,5 ώρες ήμουν στον προορισμό μου όσο δηλ και με τα λεωφορεία μαζί με τις αλλαγές. Φυσικά δεν πήγα από εθνική, και στην 111 μη νομίζετε ότι τα άλλα οχήματα κινούνταν πολύ γρηγορότερα!, στην Τρίπολη - Σπάρτη και Βλαχέρνα - Τρίπολη βέβαια ήταν ρίσκο.

Εδώ άλλοι το κάνουν με ποδήλατο - όχι ότι το Τ50 πήγαινε πιο γρήγορα από καλό ποδηλάτη αλλά ρε φίλε άλλο να στίβεις το γκάζι και άλλο να κάνεις πετάλι έτσι;

nionio$
10/09/2009, 14:23
ΤΟ 97 κ γω ωντας πιτσιρικας με το 50αρι glx που το ειχα τουμπανιασει...(90αρι:D )...
εκανα το ζαχάρω-καλαματα(85χλμ) με την μικρη πισω...ξεκινησα το πρωι και γυρισα το βραδυ...
το γαματο ειναι οτι στο δρομο καθως πηγαινα με σταματησαν οι μπατσοι ελεγχο και μου λενε με γουρλωμενα ματια...
-ΚΑΛΑ...ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΠ 50ΑΡΙ:eyepop: :hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ωραια χρονια που δεν ξεχνιουνται ποτε ...
αυτη η ανεμελια και η κ@υλα να κανεις το οτιδηποτε σου κατεβει στο κεφαλι,χωρις να ενδιαφερεσαι για τπτ,δεν ξεχνιεται και δε συγκρινεται με ΤΙΠΟΤΑ...!!!!:beer:

tzeronymo
19/09/2009, 07:12
Τι να μου πειτε βρεεεεεεεεεεεεεεε 2002 ΠΕΡΑΜΑ -ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ σε 15 ωρες με CLX 90cc 2007 ΠΕΡΑΜΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ σε 12 ωρες (υπαρχει βιντεο ) με inovva 125 cc 2009 ΠΕΡΑΜΑ - Ο ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ ΣΕ 4 μερες με inovva 125i απο κει και περα το ΧΑΟΣ :) Για την ηλικια μου

dond4le
19/09/2009, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από GABBER
Λοιπον ...Ας πω και εγω την (μακρινη ) μου ανωμαλια...
Πισω στο μακρινο '96...
Nrg 50 κιταρισμενο 72 με τις Gianelli του , τα 26ρια του(:eyepop: :eyepop: :eyepop: ) μες το μπερδεμα με σταθερο γκαζι (οσοι ειχατε μαλλον θυμαστε!!!)...
Παρεα με (αλλος ανωμαλος και αυτος) φιλαρακι με glx με τα απαραιτητα για την εποχη 52 χιλιοστα του...
- Παμε Μεγαρα???Στον Ξαδερφο τον ...ταδε?
- Ξερω , γω μωρε...Παμε???

Εεε θα μου πεις "σιγα τα ωα"....Οντως....

Ξεχασα να σας πω οτι ο Νικολακης εστρωνε τα 52 του , χιλιοστα μετα απο αλλαγη πιστονιου (νομιζω, ειχα χασει και την μπαλα με αυτο το παιδι ! )

Γλυφαδα - παραλιακη - πειραιας- σχιστος(στην ανηφορο ...τρελη βαρεμαρα)-ΕΘΝΙΚΗ...

Ψειρας ο Νικολακης....με 40 το στρωσιμο...

Το τι μ@λακιες καναμε στο δρομο για να ξεπιαστουμε...δε λεγεται!

Απο τοτε εχουν γινει πολλες ανωμαλιες (εθνικη με χιονια,ομιχλες, ταξιδια μεσανυχτα παραμονης Χριστουγεννων κτλ) αλλα με μηχανη πλεον...

Kαι πιστευα πως ειμαι ο μονος με 52 χιλιοστα glx και κολλητο να εχει κανει το NRG μασκοτ της Mallosi hyper racing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

chriswonderer
21/09/2009, 01:08
Tha simfoniso me tous prolalisantes filos!!Eine kavla giati ligo poli oloi exoume kanei kati paromoio me papia, alla poli epikindino stou aftokinitodromous praktika & nomika!!

:a08:

electronics
21/09/2009, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
Τι να μου πειτε βρεεεεεεεεεεεεεεε 2002 ΠΕΡΑΜΑ -ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ σε 15 ωρες με CLX 90cc 2007 ΠΕΡΑΜΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ σε 12 ωρες (υπαρχει βιντεο ) με inovva 125 cc 2009 ΠΕΡΑΜΑ - Ο ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ ΣΕ 4 μερες με inovva 125i απο κει και περα το ΧΑΟΣ :) Για την ηλικια μου αυτος ειναι ηρωας!!!!

Vstrommer71
21/09/2009, 09:15
Αν σκεφτειτε οτι πολλοι εχουνε κανει τον γυρο του κοσμου με ποδηλατο,τοτε το να ταξιδευεις ανα την Ελλαδα με το παπακι δεν συνιστα και κανα extreme κατορθωμα
Επειδη ολα ειναι ειπαμε δρομος,ανεβειτε στη σελλα και ταξιδεψτε με οτι κι αν εχετε και μην τον αποπαιρνετε οι γΛηγοροι τον ανθρωπο που ταξιδευει με το παπακι:smokin:
Παρεμπιπτοντως με το KazeR που ειχα μια φορα κι εναν καιρο μια χαρα ταξιδακι εκανα.Σε κλειστους επαρχιακους δεν χρειαζεται και τιποτα πολυ δυνατοτερο:wave2:

geoploumid
01/11/2009, 10:33
THESALONIKI --ATHINA POLLES ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΙΠΤΜΕΝΟ ΧΑΛΙ . ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Η ΔΙΨΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ,ΚΑΡΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ ΑΛΟΓΑ .................................:sun: