PDA

View Full Version : Test Ride Kafasaki.....

golis
07/08/2009, 14:43
Θέλουμε να κάνουμε ένα test ride το ΖΧ-6R μαζί με έναν φίλο που το σκέπτεται για να τ αγοράσει.
Βασικά είναι ανάμεσα στο καφασακι και στο Daytona 675 ο φίλος και είναι στην περισυλλογή.
Τηλ. στην Ηλιοφιλ : Υπάρχει μοτοσυκλέτα για τεστ ;
- Βεβαιώς,κανονίστε ραντεβού και πάρτε το.

Τηλ. στην Kawasaki : Δεν το δίνουμε το μηχανάκι για τεστ κύριος.
- Και πως θα τ αγοράσω ρε παιδιά αν δεν το κάνω μία βόλτα έστω; Δεν τα θέλετε τα λεφτά μου ;
- Είπαμε κύριος,δεν το δίνουμε για τεστ.

Και ερωτώ εγώ τώρα,υπάρχουν άτομα εκεί έξω που έχουν αγοράσει μοτοσυκλέτα,χωρίς να την έχουν κάνει έστω μια βόλτα το τετράγωνο ;

Απο τα χάλια της καφασάκις συμπεραίνω πως ναί. :cry:

Και μην μου πείτε για κόστος κτλ,γιατί τότε η Triumph είναι κορόιδο που το δίνει ;

Άλλο ένα πλήν λοιπόν στην λίστα σύγκρισης για το zx-6r. κρίμα.

devil's animal
07/08/2009, 14:50
αν κατεβασεις το e-bike του Ιουλιου και διαβασεις το editorial του Τσαντηλα θα δεις οτι το προβλημα με την kawasaki ειναι γενικο.
δλδ δεν δινουν μηχανακια ουτε στον ειδικο εντυπο και ηλεκτρονικο τυπο για να τα παρουσιασει και (ουσιαστικα) να τους κανει διαφημιση χωρις να πληρωσουν μια!

καλως ή κακως (κακως στην προκειμενη) ειναι η πολιτικη της εταιρειας...:sad:

ελπιζω να βρει ο φιλαρακος σου εναν ανεξαρτητο εμπορα και να το παρει για test ride...

:wave2:

byron
07/08/2009, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Και ερωτώ εγώ τώρα,υπάρχουν άτομα εκεί έξω που έχουν αγοράσει μοτοσυκλέτα,χωρίς να την έχουν κάνει έστω μια βόλτα το τετράγωνο ;

Δλδ εσύ ρε μάστορα που βρήκες Fucktory και έκανες test ride πριν τους τα στάξεις? :look:

idi
07/08/2009, 14:53
η kawasaki δινει αλλα μοντελα για test ride οπως το versys, z750, er6 κτλ κτλ

δεν ειναι γενικη γραμμη της εταιριας να μη δινει ride ride

το γιατι δε δινει το ninja δε το ξερω...

golis
07/08/2009, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δλδ εσύ ρε μάστορα που βρήκες Fucktory και έκανες test ride πριν τους τα στάξεις? :look:
Οδήγησα στον Αρμακόλα στα πέριξ του καταστήματος του στενά,το απλό Tuono για κάνα 10λέπτο.
Άλλωστε τα ίδια σκ@τα είναι και τα δύο. :D

zephyr1
07/08/2009, 17:11

:bigcry:

dirtbird
07/08/2009, 17:24
Οδήγησα στον Αρμακόλα στα πέριξ του καταστήματος του στενά,το απλό Tuono για κάνα 10λέπτο.

Συγγνώμη μία απορία.

Αυτό που δεν είναι φακτορυ, που το συναρμολογούν?

ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ? :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: