PDA

View Full Version : ΟΣΕ και μηχανες

alex14
11/08/2009, 17:19
Εγραψαν παλι

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=57187&cid=4

:a31: :a31:

ΜΟΡΦΕΑΣ
11/08/2009, 17:54
Καλά τώρα το ανακάλυψαν ότι έχει σταματήσει η μεταφορά μοτοσυκλετών με τον Ο.Σ.Ε.;;; Πριν 2 χρόνια περίπου που ήθελα να μεταφέρω μοτ-τα στην Κομοτινή (από το αμαξοστάσιο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως όπου φορτώνουν εμπορικά τραίνα) και μου είπαν ότι έχουν σταματήσει να φορτώνουν μοτ-τες και πρέπει να βρώ άλλο τρόπο. :a31:

george 1981
11/08/2009, 21:31
Είναι που ο ΟΣΕ είναι μέσα στην κερδοφορία και δεν μας έχουν ανάγκη εμάς.
Από το Αθήνα-Θεσσαλονίκη πάντως με τρένο έχω να θυμάμαι κάτι σπασμένα φλασάκια και βάσεις
όπου ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλον και άκρη δεν έβρισκες ποτέ...
Άσε που αν θυμάμαι καλά ήταν και νομικά καβαντζωμένοι για τυχόν ζημιές.

Panopticon7
12/08/2009, 09:01
Παιδια οντως και εγω ηθελα να μεταφερω την μηχανη μου με το τρενο και μου ειπαν οτι μονο αυτοκινητα αναλαμβανουν, μετα τους αρχισα το δουλεμα φυσικα δεν αντεξα...

latris mixanis
12/08/2009, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από george 1981
Είναι που ο ΟΣΕ είναι μέσα στην κερδοφορία και δεν μας έχουν ανάγκη εμάς.
Από το Αθήνα-Θεσσαλονίκη πάντως με τρένο έχω να θυμάμαι κάτι σπασμένα φλασάκια και βάσεις
όπου ο ένας έριχνε την ευθύνη στον άλλον και άκρη δεν έβρισκες ποτέ...
Άσε που αν θυμάμαι καλά ήταν και νομικά καβαντζωμένοι για τυχόν ζημιές.

Ο ΟΣΕ αν έχεις παρακολουθήσει δεν είναι κερδοφόρος όπως λένε και πως να είναι άλλωστε όταν ο εκάστοτε υπουργός, υπεύθυνος, κυβέρνηση κοκ κάνει ότι μπορεί για να μην αποφέρει κέρδη και να πουληθεί όπως η Ολυμπιακή, ο ΟΤΕ...
Όσον αφορά τις ζημιές ισχύει νομίζω ότι και στις μεταφορικές, στα πλοία ότι δε φέρουν ευθύνη. Τώρα σωστό λάθος άλλο κομμάτι.

:wave2:

Υ.Γ Που να δείτε τι έχει να γίνει τώρα που δε θα βρίσκουμε τραίνο γιατί κόβουν δρομολόγια. Όταν θα είναι εκλογές θα βγει η αντιπολίτευση και θα φωνάζει :a31:

george 1981
12/08/2009, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ο ΟΣΕ αν έχεις παρακολουθήσει δεν είναι κερδοφόρος όπως λένε και πως να είναι άλλωστε όταν ο εκάστοτε υπουργός, υπεύθυνος, κυβέρνηση κοκ κάνει ότι μπορεί για να μην αποφέρει κέρδη και να πουληθεί όπως η Ολυμπιακή, ο ΟΤΕ...
Όσον αφορά τις ζημιές ισχύει νομίζω ότι και στις μεταφορικές, στα πλοία ότι δε φέρουν ευθύνη. Τώρα σωστό λάθος άλλο κομμάτι.

Υ.Γ Που να δείτε τι έχει να γίνει τώρα που δε θα βρίσκουμε τραίνο γιατί κόβουν δρομολόγια. Όταν θα είναι εκλογές θα βγει η αντιπολίτευση και θα φωνάζει :a31:

Μιχάλη ειρωνικά το είπα για την κερδοσκοπία.
Έχω παρακολουθήσει όλα τα σχέδια δήθεν διάσωσης από τη χρεοκοπία του ΟΣΕ και το 33% αύξηση που θα υποστούμε σταδιακά στα εισιτήρια.

makis206
12/08/2009, 13:36
-Μιχάλη....

:lol: :bawl: :rotflmao:

Γιωργιό κάτι πήγε λάθος εδώ..:lol: :beer:

latris mixanis
12/08/2009, 13:41
Μιχάλη ειρωνικά το είπα για την κερδοσκοπία.
Έχω παρακολουθήσει όλα τα σχέδια δήθεν διάσωσης από τη χρεοκοπία του ΟΣΕ και το 33% αύξηση που θα υποστούμε σταδιακά στα εισιτήρια.

To 33% είναι για το απλό τραίνο του λαού.. :lol: :lol: συγγνώμη αν πχ για Μπράλο πληρώνω 5? και τώρα πληρώνω 6,65 δε θα το κάνω θέμα.
Επίσης δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική προσπάθεια διάσωσης του ΟΣΕ από τη χρεοκοπία, ίσα ίσα που τον πάνε για φούντο!!!!
Το εισιτήριο είναι φτηνό εκτός και πάρεις το Intercity που είναι λίγο τσιμπημένο αλλά κάνει λίγες ώρες να φτάσει. Προσωπικά το εισιτήριο του τραίνου δε το θεωρώ ακριβό και θα έπρεπε να είχε πάρει αύξηση πολύ νωρίτερα και όχι τώρα τάχα μου τάχα τες να σώσουμε τον ΟΣΕ, τα θεωρώ @@@@ όλα αυτά!!!!
Λοιπόν σε σύγκριση με άλλες χώρες και μιλώντας πάντα για το απλό τραίνο που δεν έχει πολλά πολλά μέσα, μη σου πω δεν έχει καν μπαρ πληρώνεις περισσότερα. Αν θες σου έχω και παραδείγματα.

Φιλικά

Μήτσος

:rotflmao: :rotflmao:

latris mixanis
12/08/2009, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Ναι, δε με λένε Μιχάλη, Μήτσος χάρηκα :rotflmao: :rotflmao:

makis206
12/08/2009, 13:43
Ναι, δε με λένε Μιχάλη, Μήτσος χάρηκα :rotflmao: :rotflmao:

Αυτά κάνεις και μπερδεύεις τον κόσμο παλιορέμαλε :lol: :rotflmao:

AVATOS
12/08/2009, 13:44
...ελα, κατευθειαν στις "κουβεντες των μεγαλων"...
:bawl: :lol:

Panopticon7
12/08/2009, 13:52
ΠΑΙΔΙΑ πρεπει να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

ΔΕΝ ειναι η αυξηση 33% για αθηνα - θεσσαλονικη πχ αλλα 100%, Γιατι ? γιατι προσθεσαν ενα ποσον πολυτελειας που υπηρχε στα ΙΝΤΕΡΣΙΤΙ.

Μας δουλευουν κανονικα δηλαδη, 33% λενε, +8 ευρω για την θεση παμε στο 100%.

Πλεον αυτο το αντιτιμο θα το πληρωνουμε ΕΚΤΟΣ απο το βραδυνο τρενο.

Απ οτι καταλαβα σε λιγο το αεροπλανο θα ειναι ποιο συμφερουσα μεταφορα, θα βλεπουμε πακιστανους και αλβανους ξαπλωμενους μεσα στο αεροπλανο... στο τρενο θα σταματανε οι λιμουζινες με τους επιχειρηματιες και τα πουρα χαχαΧΑΧΑΧΑΧαχΑΧΑΧΑχα

latris mixanis
12/08/2009, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
ΠΑΙΔΙΑ πρεπει να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

ΔΕΝ ειναι η αυξηση 33% για αθηνα - θεσσαλονικη πχ αλλα 100%, Γιατι ? γιατι προσθεσαν ενα ποσον πολυτελειας που υπηρχε στα ΙΝΤΕΡΣΙΤΙ.

Μας δουλευουν κανονικα δηλαδη, 33% λενε, +8 ευρω για την θεση παμε στο 100%.

Πλεον αυτο το αντιτιμο θα το πληρωνουμε ΕΚΤΟΣ απο το βραδυνο τρενο.

Απ οτι καταλαβα σε λιγο το αεροπλανο θα ειναι ποιο συμφερουσα μεταφορα, θα βλεπουμε πακιστανους και αλβανους ξαπλωμενους μεσα στο αεροπλανο... στο τρενο θα σταματανε οι λιμουζινες με τους επιχειρηματιες και τα πουρα χαχαΧΑΧΑΧΑΧαχΑΧΑΧΑχα

Συγγνώμη αλλά δε κατάλαβα, γιατί είναι 100% ???

Στο intercity είναι 19% πάνω και 33% στο απλό.

:confused: :confused:

latris mixanis
12/08/2009, 14:01
Αυτά κάνεις και μπερδεύεις τον κόσμο παλιορέμαλε :lol: :rotflmao:

:blush: :blush:

Panopticon7
12/08/2009, 14:27
Φιλε ειναι 33% ΣΥΝ 8 ευρω αν κοιταξεις το εισητηριο για την θεση που πλεον εχει (υποτιθεται μαλλον) οτι ειναι πολυτελειας.

Ποιο πριν δεν υπηρχε αυτο το 8ρι.

Πριν δηλαδη για να πας αθηνα θεσσαλονικη ηταν 16 και τωρα ειναι σχεδον 30.

Panopticon7
12/08/2009, 14:28
Πραγματικα πως καταφεραν να αυξησουν το εισητηριο 33% και εμεις να πληρωνουμε το διπλασιο θελει ταλεντο, η ειμαστε εμεις τοσο μαλακες.

latris mixanis
12/08/2009, 15:27
Μέχρι τώρα ίσχυε οτι μόνο για τις 500 κ 502 πλήρωνες συμπλήρωμα μόνο για 1η θέση και με τα μέτρα που ισχύουν από 1η Αυγούστου έχει πάρει κ ένα συμπλήρωμα των 8? στη Β' θέση.
Τα 8? είτε πρόκειται για συμπλήρωμα κράτησης θέσης ή για συμπλήρωμα προτεραιότητας.
Λοιπόν πήρα και ρώτησα και μου είπαν ότι ισχύει το 2ο δλδ είναι μισό-intercity πιο φτηνό (κ λίγο πιο αργό) απ το intercity, και πιο ακριβό (και λίγο πιο γρήγορο) από το απλό. Άρα έχει θέση και είσαι μισό-intercity.
Προσωπικά ξαναλέω μου φαίνεται νορμάλ τιμή, άλλα πράγματα με ενοχλούν !!!

sniper
12/08/2009, 15:33
:D

170948

Panopticon7
12/08/2009, 20:45
Μέχρι τώρα ίσχυε οτι μόνο για τις 500 κ 502 πλήρωνες συμπλήρωμα μόνο για 1η θέση και με τα μέτρα που ισχύουν από 1η Αυγούστου έχει πάρει κ ένα συμπλήρωμα των 8? στη Β' θέση.
Τα 8? είτε πρόκειται για συμπλήρωμα κράτησης θέσης ή για συμπλήρωμα προτεραιότητας.
Λοιπόν πήρα και ρώτησα και μου είπαν ότι ισχύει το 2ο δλδ είναι μισό-intercity πιο φτηνό (κ λίγο πιο αργό) απ το intercity, και πιο ακριβό (και λίγο πιο γρήγορο) από το απλό. Άρα έχει θέση και είσαι μισό-intercity.
Προσωπικά ξαναλέω μου φαίνεται νορμάλ τιμή, άλλα πράγματα με ενοχλούν !!!

Φιλε μου συγνωμη αλλα το αργο και το γρηγορο τα ακουω βερεσε, και γιατι δε δινουν την ευκαιρια στον φτωχο να παρει το απλο ημερα.

Και πως εγινε ιντερσιτι ? αλλαξε κατι ? το βαφτισαν ιντερσιτι για το καπελο. οι γνωστες μαλακιες
Βρηκαν ενα τροπο να αυξησουν το εισητιριο 100% χωρις να το καταλαβουμε καν...

vagtav
12/08/2009, 21:51
Γίνεται και στον ΟΣΕ ότι γίνεται σε όλες τις κρατικές εταιρείες λίγο πριν ιδιωτικοποιηθούν. Τις διαλύουν για να έρθει ο σωτήρας ιδιώτης, ο οποίος θα αγοράσει φτηνά, και θα αρχίσει να κουβαλάει μηχανές, πατίνια, άλογα, και όλοι θα λένε ζήτω.
Το ίδιο έγινε και στην ολυμπιακή.
Το ίδιο γίνεται και στις εθνικές οδούς. Η δεύτερη σήραγγα του Αρτεμισίου που θα μπορούσε να είναι σχεδόν έτοιμη εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είχε δωθεί στην κυκλοφορία με κάτι απίστευτες δικαιολογίες περί αστάθειας του βουνού, υπόγειες πηγές κλπ. Μόλις ανέλαβε την διαχείρηση του δρόμου (τα έσοδα από τα διόδια δηλαδή) ιδιωτική εταιρεία, το έργο "παραδώθηκε" μερικούς μήνες νωρίτερα. ΖΗΤΩ η ιδιωτική πρωτοβουλία.

Tomahawk
12/08/2009, 22:29
Latri Mixanis εγώ μέχρι τώρα για να ανέβω Λαμία (απο Αθήνα) οπου σπουδάζω πλήρωνα 10Ε πήγαινε-έλα. Τέτοια περίοδο του χρόνου θα πληρώνω 20Ε.

Είναι λογική η αύξηση 100% στα εισητηρια επειδή "ήταν φθηνά"?

:a31:

latris mixanis
12/08/2009, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Latri Mixanis εγώ μέχρι τώρα για να ανέβω Λαμία (απο Αθήνα) οπου σπουδάζω πλήρωνα 10Ε πήγαινε-έλα. Τέτοια περίοδο του χρόνου θα πληρώνω 20Ε.

Είναι λογική η αύξηση 100% στα εισητηρια επειδή "ήταν φθηνά"?

:a31:

Αν οι υπηρεσίες που θα σου προσφέρει είναι καλές και ικανοποιητικές ναι εγώ συμφωνώ να γίνει αύξηση. Θες να στο πω διαφορετικά? Εγώ στη Γερμανία για τις μετακινήσεις μου χρησιμοποιώ τραίνο, είναι πιο ακριβό δεν έχει μπαρ κ όμως δεν ακούς να λένε μα, μη κλπ κλπ Επίσης το 500-501 ήταν μια ικανοποιητική σύνθεση που για αυτά που σου πρόσφερε το εισιτήριο ήταν εξευτελιστικό!!

Θα σου πω και το άλλο όταν θα μπει ο ιδιωτικός φορέας το εισιτήριο δεν θα είναι καν 20?...

fantacid
12/08/2009, 23:27
ας μη συγκρίνουμε τα ευρωπαικα τραινα με τον οσε παρακαλω,
δεν υπαρχει σημειο επαφης κ συγκρισης!

εκει το τραινο ειναι ο ταχυτερος τροπος μεταφορας -λογικο αφου δε μπλέκει στη κινηση-
ο καθε σταθμος εχει καμια 10 αποβαθρες κ πολλαπλες σιδηροτροχιες προς ολους τους προορισμους

κ ο οσε εχει ΜΙΑ σιδηροτροχια κατα μηκος ολης της χωρας, με ηλικια μεγαλυτερη του αντουαν!

φανταζομαι ολοι εχετε πετυχει τραινο να σταματαει κ να πηγαινει πισω (!!!) για να μπει στη βοηθητικη γραμμη ωστε να περασει ο ερχομενος απο την αντιθετη φορα συρμος!

με τετοιες υπηρεσιες τα 11? αθηνα-θεσσαλονικη ειναι ενα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ εισιτήριο!!!!

Lazio
12/08/2009, 23:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Γίνεται και στον ΟΣΕ ότι γίνεται σε όλες τις κρατικές εταιρείες λίγο πριν ιδιωτικοποιηθούν. Τις διαλύουν για να έρθει ο σωτήρας ιδιώτης, ο οποίος θα αγοράσει φτηνά, και θα αρχίσει να κουβαλάει μηχανές, πατίνια, άλογα, και όλοι θα λένε ζήτω.
Το ίδιο έγινε και στην ολυμπιακή.
Το ίδιο γίνεται και στις εθνικές οδούς. Η δεύτερη σήραγγα του Αρτεμισίου που θα μπορούσε να είναι σχεδόν έτοιμη εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είχε δωθεί στην κυκλοφορία με κάτι απίστευτες δικαιολογίες περί αστάθειας του βουνού, υπόγειες πηγές κλπ. Μόλις ανέλαβε την διαχείρηση του δρόμου (τα έσοδα από τα διόδια δηλαδή) ιδιωτική εταιρεία, το έργο "παραδώθηκε" μερικούς μήνες νωρίτερα. ΖΗΤΩ η ιδιωτική πρωτοβουλία.

Παλι καλα σε αυτη την περιπτωση ο ιδιωτης εκανε κατι........ στην Αθηνων Πατρων που επισης εισπρατει ιδιωτης προκαταβολικα το μονο που βλεπεις ειναι συνεργεια να κουρευουν χορτα κ θαμνους στα πλαγια του δρομου αντε και μερικα μπαλωματα σε ορισμενα σημεια.... σε ενα δρομο που επρεπε εδω και 30 χρονια να εχουν φτιαξει δυο λωριδες ανα κατευθυνση με στηθαιο και ολα αυτα που χρειαζεται για να ταξιδευεις με ασφαλεια σε ενα εθνικο δρομο υψηλων ταχυτητων .....

stefanos
13/08/2009, 07:39
Το τρένο είναι το καλύτερο μέσο μεταφοράς και κανονικά το εισητήριό του έπρεπε να είναι ίδιο με του λεωφορείου.
Δεν ξέρω το επίπεδο εξυπηρέτησης που είναι αλλά φαντάζομαι θα φτάνει Θεσσαλονίκη σε λιγότερο απο 14 ώρες που έκανε πρίν απο 20 χρόνια.

zephyr1
13/08/2009, 08:57

Μια η ζελατινα, μια ο Μιχαλης ,μας φτιαξατε παλι. :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Tomahawk
13/08/2009, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Το τρένο είναι το καλύτερο μέσο μεταφοράς και κανονικά το εισητήριό του έπρεπε να είναι ίδιο με του λεωφορείου.

Μόνο που το λεωφορείο έχει ανα μια ώρα δρομολόγιο και κάνει και λιγότερη ώρα...

latris mixanis
13/08/2009, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
ας μη συγκρίνουμε τα ευρωπαικα τραινα με τον οσε παρακαλω,
δεν υπαρχει σημειο επαφης κ συγκρισης!

εκει το τραινο ειναι ο ταχυτερος τροπος μεταφορας -λογικο αφου δε μπλέκει στη κινηση-
ο καθε σταθμος εχει καμια 10 αποβαθρες κ πολλαπλες σιδηροτροχιες προς ολους τους προορισμους

κ ο οσε εχει ΜΙΑ σιδηροτροχια κατα μηκος ολης της χωρας, με ηλικια μεγαλυτερη του αντουαν!

φανταζομαι ολοι εχετε πετυχει τραινο να σταματαει κ να πηγαινει πισω (!!!) για να μπει στη βοηθητικη γραμμη ωστε να περασει ο ερχομενος απο την αντιθετη φορα συρμος!

με τετοιες υπηρεσιες τα 11? αθηνα-θεσσαλονικη ειναι ενα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ εισιτήριο!!!!

Aγαπητέ μου,

δεν έχουν όλα τα κωλοχώρια της ευρώπης 10 αποβάθρες με πολλαπλά κλειδιά και γραμμές ώστε να φεύγουν αέρα πατέρα.
Ναι, έχουν γρήγορα ICE πχ αλλά γρήγορα πάει σε συγκεκριμένα κομμάτια. Όπως επίσης έχουν καθυστερήσεις, όπως επίσης όταν εγώ ήθελα να προλάβω την ανταπόκριση μου κ έβλεπα ότι το ρεγκιοναλ καθυστερεί και δεν είχαμε καμία ανακοίνωση, πήγα και χτύπησα τα κουδούνι που είναι για τον συνοδό και πήρα τα @@@
Μην ωραιοποιούμε τα πάντα στο εξωτερικό, έχουν κ αυτοί τα προβλήματα τους που εμάς δε μας αγγίζουν και δεν τα βλέπουμε από την ίδια οπτική γωνία.
Επίσης όταν από το χωριό που είμαι θέλω να πάω στη χ πόλη για να μου βγει πιο οικονομικό το εισιτήριο θα πρέπει να πάρω αυτό των 5 ατόμων διαφορετικά άστο...
Τεσπά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι το κράτος ανεβάζει τις τιμές, αφαιρεί δρομολόγιο, βγάζει παροχές για να δείξει οτι ο ΟΣΕ και ο κάθε ΟΣΕ τρώει χρήματα και δε δίνει. Άρα αγαπητοί μου πολίτες δε μπορώ να τον κρατήσω αυτόν τον οργανισμό, οπότε πρέπει να τον δώσουμε για για για για. Αν θες να παραπονεθείς για κάτι φώναξε για αυτό, για το τρόπο που ξεπουλάνε σε αυτή τη Χώρα.

Αν μου προσφέρει καλές υπηρεσίες θεωρώ ότι πρέπει να πληρώσω, αν είναι ένα τριμπούρδελο κ μσό όχι δε δίνω χρήματα και θα βρω άλλο τρόπο να πάω στη δουλειά μου.

latris mixanis
13/08/2009, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μια η ζελατινα, μια ο Μιχαλης ,μας φτιαξατε παλι. :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

Όχι πες μου ταιριάζει εμένα ο Μιχάλης όχι πες μου!!

:lol: :lol:

makis206
13/08/2009, 11:07
Όχι πες μου ταιριάζει εμένα ο Μιχάλης όχι πες μου!!
:lol: :lol:
άλλη απο'κεί... :a21:

Άμα μας τον επισυνάψεις βρε Λενιό θα σου πούμε, εσένα σε ξέρουμε αυτόνανε όχι !:a24:

:lol: :rotflmao: :lol:

zephyr1
13/08/2009, 11:18

171019

makis206
13/08/2009, 11:19

Ομορφόπαιδο φαίνεται αλλά άμα είναι να σου αλλάζει την πίστη μέχρι να πει το "σ'αγαπώ"...:D

zephyr1
13/08/2009, 11:20
:look: :look:

171020

zephyr1
13/08/2009, 11:21
Ομορφόπαιδο φαίνεται αλλά άμα είναι να σου αλλάζει την πίστη μέχρι να πει το "σ'αγαπώ"...:D

Κατσε ρε κουζουλοπαιδο να βαλω ολους του Μιχαληδες να δουμε ποιον λεει η τρελοκοτσιδου.:mad:

makis206
13/08/2009, 11:24
Κατσε ρε κουζουλοπαιδο να βαλω ολους του Μιχαληδες να δουμε ποιον λεει η τρελοκοτσιδου.:mad:

Σόρρυ...:blush:

Άντε να βοηθήσω, ο Νάϊτ :lol:

171021

zephyr1
13/08/2009, 11:24
:winka:

171022

zephyr1
13/08/2009, 11:26
Σόρρυ...:blush:

Άντε να βοηθήσω, ο Νάϊτ :lol:

Εχεις φωτο του δικου μας Mikeg να τον γλυκανουμε ,γιατι οταν μπει και δει τι καναμε εδω μεσα........:a021:

makis206
13/08/2009, 11:34
Εχεις φωτο του δικου μας Mikeg να τον γλυκανουμε ,γιατι οταν μπει και δει τι καναμε εδω μεσα........:a021:

Την :a021:σαμε Παναή... :eek:

sober
13/08/2009, 14:22
δε 8α προλαβετε να πειτε ''hola!''

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol::bigcry:

george 1981
13/08/2009, 15:17

Oops:look:
Δεν έχω και μυωπία να δικαιολογηθώ.
Ας τα ρίξω λοιπόν στην Heineken :beer: (αγαπημένη δικαιολογία η πράσινη φίλη μου), που έρεε άφθονη στις φλέβες μου εκείνη την ώρα.
Εντάξει,από latris mixanis σε latris mixalis είναι ένα ταπεινό γραμματάκι διαφορετικό.
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.:a33: :a33: :a33:

latris mixanis
13/08/2009, 15:59
Oops:look:
Δεν έχω και μυωπία να δικαιολογηθώ.
Ας τα ρίξω λοιπόν στην Heineken :beer: (αγαπημένη δικαιολογία η πράσινη φίλη μου), που έρεε άφθονη στις φλέβες μου εκείνη την ώρα.
Εντάξει,από latris mixanis σε latris mixalis είναι ένα ταπεινό γραμματάκι διαφορετικό.
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.:a33: :a33: :a33:

Ναι, να ήταν latsis... καλύτερο να σου πω.!!!

:rotflmao:

Sober HOLA :lol:

:beer:

Cpt. Haddock
13/08/2009, 17:43
Αυτός ο "Μιχάλης" :smokin: που έμαθε τόσα για τα τρένα; :confused: :evil: :smokin:

latris mixanis
13/08/2009, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτός ο "Μιχάλης" :smokin: που έμαθε τόσα για τα τρένα; :confused: :evil: :smokin:

Για του εσωτερικού ή του εξωτερικού ?? :evil: :evil: :smokin: :D

felter
15/08/2009, 15:36
:lol:

171108

fantacid
15/08/2009, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από felter
:lol:

εσωτερικού ή του εξωτερικού ??

:D