PDA

View Full Version : Ανανεωση διπλωματος..?μεχρι ποια ηλικια?

George_M.
12/08/2009, 03:30
παραθετω το αρθρο απο τοπικη εφημεριδα...

Όλα συνέβησαν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χθες το πρωί και το αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δυο ΙΧ στην Εθνική Πατρών-Αθηνών ήταν δύο άτομα να χάσουν τη ζωή του και να τραυματιστούν τέσσερα άτομα. Το δυστύχημα σημειώθηκε έξω από το Αίγιο, στην Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών, σε ένα σημείο που έχουν σημειωθεί αντίστοιχα δυστυχήματα. Νεκροί είναι ο ..... 83 ετών, από το ..., που ήταν οδηγός του ενός οχήματος

ασχετο με το αν φταει αυτος η' οχι ποτε θα καταλαβαινε οτι δεν μπορει να οδηγει πια

ελεος ρε π@@@ μου..δηλαδη :bigcry: :cry:

τελεια κ παυλα!στα 65 με την ληξη του διπλωματος πρεπει να αφαιρειται δια ροπαλου!!!!!
κ μην βιαστει να σχολιασει κανεις οτι δεν εχουμε οδικο δυκτιο.....αυτον κ σε αεροδιαδρομο να τον εβαζες παλι τα ιδια θα ειχαμε...

ermiss
12/08/2009, 08:33
Δεν μασάνε ρε οι γέροι......

80+ να οδηγάνε κάτι μαούνες του 80 και να είναι και μέσα στα νεύρα στο τιμόνι...

Χτες ένας προσπαθούσε να κάνει προσπέραση σε δρόμο με 1.5 λωρίδα, σε αυτοκίνητο σχολής οδηγών με εκπαιδευόμενο στο τιμόνι...

Εγώ πίσω απο τον πιτσιρικά στο τιμόνι δεν ήθελα να περάσω γιατί αφενός δεν ήθελα να τον αγχώσω, αφετέρου μια σπασμωδική κίνηση στο τιμόνι του νέου θα με έστελνε για βρούβες.

Ο γέρος αποφάσισε να περάσει και τους δυο μας και τον ανακάλυψα όταν ο τροχός του σχεδόν έγλυψε το πόδι μου ενώ προσπαθούσε να χωθεί αριστερά μου με ένα audi80!!!!!

Στο στακ ήμουν να τον σταματήσω και αν του πάρω τα κλειδιά και αν τα πετάξω...