View Full Version : Κάντε μου μια χάρη
Εχετλαίος
14/08/2009, 21:04
βάλτε αυτό το γαμήδι το κράνος επιτέλους στην κεφαλή σας!
Μάζωξα άλλον ένα με σπασμένο κεφάλι, σκισμένα χέρια και διαλυμένο αστράγαλο σήμερα το μεσημέρι...
"ρε φίλε, μονο για μια απόσταση 400 μέτρα δεν το φόρεσα σήμερα, συνήθως το φοράω".
Το 166 τονε φόρτωσε αυτόνε και ο γερανός το διαλυμένο Τρανσάλπ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Μάζωξα
Με τι ιδιότητα; Ασφαλιστής; Αστυνομικός; Συνεργειάς; "Σκούπα" των Αθηνών;
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Με τι ιδιότητα; Ασφαλιστής; Αστυνομικός; Συνεργειάς; "Σκούπα" των Αθηνών;
τι ειναι κιτρινο κι εχει μπλε σειρηνα και μαζευει αλεξισφαιρους και "ασπαστους" μηχανοβιους?
Τιποτα απ΄ολα αυτά. Ως συναδελφος μαλλον....
Εχετλαίος
14/08/2009, 21:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τιποτα απ΄ολα αυτά. Ως συναδελφος μαλλον....
:a18:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
:a18:
Το καλύτερο και αγνότερο όλων
:beer:
όπως είχε πει και ο Θωμάς..
I see dead people everywhere.. :rolleyes:
Και απόψε εκεί που ήμουν χαρούμενος που είδα παρκαρισμένα παρκαρισμένα 2-3 749, ένα retro ducati δεν θυμάμαι πως το λένε και ένα triump με ένα shoei/arai στο καθένα.. ξενερωσα γιατί φεύγοντας οι μισοί το είχαν πάνω στο ντεπόζητο.. :sad: κρίμα παιδιά.. κρίμα.. γιατί?
chris_honda
15/08/2009, 10:52
Αλήθεια ρε παιδιά και πέρα απ την ασφάλεια μας, που είναι το κυρίαρχο!!!
Πως σας αρέσει ο εαυτός σας?? Με ή Χωρίς κράνος??
Μη γελάσετε αλλα εγώ το γουστάρω πολύ πάνω μου...
Μία φορά οδήγησα Χωρίς κράνος στα 4 χρόνια μηχανόβιος (αυτό γιατί είχα χασει τον κοπρήτη μου και τον έψαχνα) και ξενέρωσα...
Δεν ξέρω το συνδειάζω και σαν ομορφία... φιμέ ζελατινούλα κι έτσι....
(Ξανα γράφω οτι ο Πρώτος λόγος είναι η ασφαλειά μας)
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
όπως είχε πει και ο Θωμάς..
I see dead people everywhere.. :rolleyes:
Και απόψε εκεί που ήμουν χαρούμενος που είδα παρκαρισμένα παρκαρισμένα 2-3 749, ένα retro ducati δεν θυμάμαι πως το λένε και ένα triump με ένα shoei/arai στο καθένα.. ξενερωσα γιατί φεύγοντας οι μισοί το είχαν πάνω στο ντεπόζητο.. :sad: κρίμα παιδιά.. κρίμα.. γιατί?
Καλά κάνεις αδελφάκι και ξενερώνεις... Συγκεκριμένα είδες εμένα και κάτι φιλαράκια απο την Αθήνα στο πάρκο του θεοτοκόπουλου ήμασταν συγκεκριμένα... Και για να καταλάβεις μεταρφεθήκαμε σε άλλο μαγαζάκι ποιο κάτω στον πεζόδρομο πάλι... Ταχύτητα... 10 χλμ μιας και είναι πεζόδρομος απόσταση... 100 μέτρα... Εσύ θα το βάζες ? Εγώ το έβαλα συγκεκριμένα χωρίς να το κουμπώσω άλλη μέγιστη βλακεία... αλλα στον πεζόδρομο πάνω όπως και να το κάνεις... :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rodman
Καλά κάνεις αδελφάκι και ξενερώνεις... Συγκεκριμένα είδες εμένα και κάτι φιλαράκια απο την Αθήνα στο πάρκο του θεοτοκόπουλου ήμασταν συγκεκριμένα... Και για να καταλάβεις μεταρφεθήκαμε σε άλλο μαγαζάκι ποιο κάτω στον πεζόδρομο πάλι... Ταχύτητα... 10 χλμ μιας και είναι πεζόδρομος απόσταση... 100 μέτρα... Εσύ θα το βάζες ? Εγώ το έβαλα συγκεκριμένα χωρίς να το κουμπώσω άλλη μέγιστη βλακεία... αλλα στον πεζόδρομο πάνω όπως και να το κάνεις... :winka:
:lol: εγώ ήμουν αυτός που κρατούσε ένα πολύχρωμο shark στο χέρι την ώρα που φεύγατε και του έτρεχαν τα σάλια, και κάτοχος ενός λιλιπούτιου μαύρου γυμνού δίπλα στο δικό σου.. :lol: :bigcry: το φοράω πάντα ανεξαρτήτου απόστασης.. νιώθω σαν ξεβράκωτος στα αγγούρια ακόμα και για 5 μέτρα χωρίς αυτό.. βέβαια όπως το λες τώρα βιάστηκα να κρίνω..
ααααααχ εκείνο το κόκκινοοοοοοοοοοοο :blush: :a8:
:beer: :wave2:
ΥΓ μάχιμη η κοπελιά.. 36 ωρο αυτοκολλητάκι.. όλα τα είδα.. όλα τα φωτογράφησα.. :lol: :rotflmao:
ΥΓ2 τώρα είδα ότι είσαι το παιδί που έφυγε από το κέντρο γεμάτο ελπίδα.. :rolleyes: :lol: :beer:
makis206
17/08/2009, 07:15
...και κάνα ρουχαλάκι αν έχουμε σκοπό να αναπτύξουμε ταχύτητα... πόσους είδα το ΣΚ με τα βερμούδια και τις παντοφλίτσες στην εθνική οδό της Κρήτης, τις χειρότερες μέρες διαλέξατε κύριοι να βγείτε εκεί έξω απροστάτευτοι..
Είδα τουλάχιστον 50 μηχανάκια πήγαιν'έλα από και προς την Ιεράπετρα αυτές τις μέρες, κράνος φορούσαν οι περισσότεροι όπως και τη βερμούδα όμως.. μπουφάν; Εγώ και τα παλικάρια με τα ss μόνο..
Περίεργη βόλτα και αντίθετα με κάθε άλλη φορά μου άφησε μια πικρόξυνη γεύση κι ας πέρασα ένα τέλειο ΠΣΚ, λες και μ'έστειλε κάποιος εκεί για να τσεκάρω τον καθένα σας ξεχωριστά. Μόνος απ'τη μια άκρη της Κρήτης μέχρι την άλλη και τούμπαλιν, να χαίρομαι τα χιλιόμετρα και να προσπαθώ να βρω συναδέλφους μοτουσυκλετιστές.. Συνοπτικά; Μόνο τα παιδιά με τα ss ήταν σωστά ντυμένοι, μόνο αυτοί κινούνταν με σωστές ταχύτητες παρόλο που ντύθηκαν και καβάλησαν διαόλους, μόνο εκείνοι χαιρετούσαν κι ανταπέδιδαν στον δικό μου χαιρετισμό!!
Εσείς οι υπόλοιποι; Με τα γυμνά; Με τα on-off; Τι έγινε ρε παιδιά; Διακοπές ε;:p :(
Όποτε θέλετε παλικάρια κανονίστε να πάμε για μπυράκι...
Το κόκκινο είναι μια αναπαλαίωση του Sport 1000 S Classic του 74 σε σημερινά δεδομένα. Δεν το συζητάω καν ότι είναι μακράν απο τα ωραιότερα μοντέλα ever !!!
Το triumph Boneville της αγαπητής Αναστασίας ναι είναι μάχημο έτρεξε 36ωρο όπως και η υπερήφανη ιδιοκτήτρια του μάχημη επίσης.
Αθανασία με 749 Dark Επίσης μάχημη
Και εγώ με το μαύρο με κόκκινο πλαίσιο 749s μου...
Αυτά απλά για να συστηθούμε :beer:
Όσο για τον εξοπλισμό όπως είδατε μέχρι και γάντια μέσα στην πόλη φοράμε καλοκαιριάτικο.. δεν τίθεται θέμα...
Εβίβες !!! :cool:
epp1640 quote:
--------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------
εγώ ήμουν αυτός που κρατούσε ένα πολύχρωμο shark στο χέρι την ώρα που φεύγατε και του έτρεχαν τα σάλια, και κάτοχος ενός λιλιπούτιου μαύρου γυμνού δίπλα στο δικό σου.. το φοράω πάντα ανεξαρτήτου απόστασης.. νιώθω σαν ξεβράκωτος στα αγγούρια ακόμα και για 5 μέτρα χωρίς αυτό.. βέβαια όπως το λες τώρα βιάστηκα να κρίνω..
ααααααχ εκείνο το κόκκινοοοοοοοοοοοο
ΥΓ μάχιμη η κοπελιά.. 36 ωρο αυτοκολλητάκι.. όλα τα είδα.. όλα τα φωτογράφησα..
εδω μαχιμη κοπελια με το bonneville! σε ειδα φιλε μου με το ομορφο μηχανακι σου την ωρα που κοιταζες τις κουκλες μας! :smilea:
ο rodman, σαν ντοπιος, μας κατατοπιζε στο ηρακλειο! πολλοι εισαστε εκει μου φαινεται.. αλλα οι περισσοτεροι "ελαφροντυμενοι". εμεις κυκλοφορουμε παντα οργανωμενοι, μπουφαν, κρανη, τα παντα! τοσα εχουμε ακουσει πια για τους "παλαβους οδηγους" τσι κρητης! προσεχτικα κ εξοπλισμενοι λοιπον!
να εισαι καλα κ καλους δρομους!
:wave2:[I]
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
epp1640 quote:
--------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------
εγώ ήμουν αυτός που κρατούσε ένα πολύχρωμο shark στο χέρι την ώρα που φεύγατε και του έτρεχαν τα σάλια, και κάτοχος ενός λιλιπούτιου μαύρου γυμνού δίπλα στο δικό σου.. το φοράω πάντα ανεξαρτήτου απόστασης.. νιώθω σαν ξεβράκωτος στα αγγούρια ακόμα και για 5 μέτρα χωρίς αυτό.. βέβαια όπως το λες τώρα βιάστηκα να κρίνω..
ααααααχ εκείνο το κόκκινοοοοοοοοοοοο
ΥΓ μάχιμη η κοπελιά.. 36 ωρο αυτοκολλητάκι.. όλα τα είδα.. όλα τα φωτογράφησα..
εδω μαχιμη κοπελια με το bonneville! σε ειδα φιλε μου με το ομορφο μηχανακι σου την ωρα που κοιταζες τις κουκλες μας! :smilea:
ο rodman, σαν ντοπιος, μας κατατοπιζε στο ηρακλειο! πολλοι εισαστε εκει μου φαινεται.. αλλα οι περισσοτεροι "ελαφροντυμενοι". εμεις κυκλοφορουμε παντα οργανωμενοι, μπουφαν, κρανη, τα παντα! τοσα εχουμε ακουσει πια για τους "παλαβους οδηγους" τσι κρητης! προσεχτικα κ εξοπλισμενοι λοιπον!
να εισαι καλα κ καλους δρομους!
:wave2:[I]
οι υπόλοιποι ήταν άμαχος πληθυσμός.. πολίτες.. :lol: καβαλάνε κουβαδάκια.. :rotflmao: που τους υποχρέωσα με το ζόρι να χαζέψουν.. :wacko: Συνήθως παλεύω φορώντας χειμερινό μπουφάν το καλοκαίρι αλλά πριν 2 βδομάδες είχα πάει με 37 βαθμούς άγιο.. (φαντάζεσαι πόση ώρα χρειάστηκε με το ybr.. :lol: ) και πλέον θέλει καθαριστήριο.. :lol:
Πάντως είμαστε καμιά δεκαριά εδώ ενεργοί.. οπότε όταν ξανακατέβετε κανονίζουμε για ένα καφεδάκι όλοι μαζί.. :beer:
θα ξανακατεβουμε, γιατι περασαμε πολυ σουπερ!!!!! :beer: :sun:
Banana hammock
20/08/2009, 16:46
Get a room! :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Get a room! :rolleyes:
:rolleyes:
:lol: :bigcry: :lol:
σοβαρέψου
nickmonstro
20/08/2009, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Πάντως είμαστε καμιά δεκαριά εδώ ενεργοί.. οπότε όταν ξανακατέβετε κανονίζουμε για ένα καφεδάκι όλοι μαζί.. :beer:
Φιλε μου το σκεφτηκες καλα???
Πας να μπλεξεις με τους αλητες τους μηχανοβιους τους ducatisti???
Mακρυαααααα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
[QUOTE]nickmonstro quote:
------------------------------------------------------------------------
Mακρυαααααα!!!
τα καλυτερα παιδια!!! ε, εχουν λιγο ασχημα μηχανακια, αλλα τι να κανουμε.. ολοι εχουμε αδυναμιες... ;)
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
[QUOTE]nickmonstro quote:
------------------------------------------------------------------------
Mακρυαααααα!!!
τα καλυτερα παιδια!!! ε, εχουν λιγο ασχημα μηχανακια, αλλα τι να κανουμε.. ολοι εχουμε αδυναμιες... ;)
:rotflmao: :rotflmao:
δεν πειράζει.. με ένα λίτρο λάδι πάνω σου για παν ενδεχόμενο όλα κυλάνε ξέγνοιαστα.. :lol: :rotflmao: :bigcry:
είπε ο κάτοχος του γιαπωνέζικου made in china θηρίου 125 κ.εκ.. :lol: :rotflmao: