PDA

View Full Version : Προσοχη στο εν λογω e-bay store!!!!

kyko
15/08/2009, 08:08
να που ηρθε η στιγμη που την πατησα κ εγω...εκανα την αγορα απο το εν λογω μαγαζι το οποιο ειναι κ power-seller κ εχει κ 99.8% feedback...εχουν αγορασει αλλα 2 παιδια απο εδω μεσα τη συγκεκριμενη προσφορα που δινει το εν λογω μαγαζι κ περιμενω να γραψουν κ εκεινοι τις εντυπωσεις απο τις εξατμισεις κ την κατασταση στην οποια τους ηρθαν...το θεμα ειναι οτι ειναι για φιλο που εχουμε παει πολλεεεες βολτες μαζι κ ξενερωσα απιστευτα...
οι εξατμισεις που μου εστειλε ο πο***στης ο ιταλος ειναι μεταχειρισμενες
αυτο το καταλαβαινεις απο τις γραντζουνιες που εχει η καθε εξατμιση εκει που πιανει η βαση τους κατω απ'την ουρα,απο ενα μικρο καψιμο που εχει η 1 απο τις 2 κ το βασικοτερο απο τη μαυριλα που εχει μεσα η εξατμιση...βαζοντας το δαχτυλο μεσα στην εξατμιση βγαινει μαυρο...ανοιξα dispute στο pay-pal κ μου απαντησε ο ιταλος να του στειλω τις φωτο μηπως κ εγινε μ**λακια στην courier...του εστειλα τις φωτο κ περιμενω να δω πως θα δικαιολογηθει...δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι καινουριες αυτες οι εξατμισεις...ακομη κ το κουτι τους αλλα κ τα ναυλον φαινονται ξανανοιγμενα κ μαλιστα πολλεεες φορες....α ρε πο***στηδες ιταλιανοι
θα σας κραταω ενημερους για τα περαιτερω

http://cgi.ebay.it/SBK-LEOVINCE-YAMAHA-FZ6-FAZER-S2-filtro-aria-bmc-incluS_W0QQitemZ360180118180QQcmdZViewItemQQptZRicambi_e_Accessori_Moto?hash=item53dc6872a4&_trksid=p3286.c0.m14

171094

kyko
15/08/2009, 08:09
:mad:

171097

val
15/08/2009, 08:39
σιγουρα και εχεις δικιο,ειχα παρει ρθμιζομενους μαρσπιεδες και ελειπαν εξαρτηματα απο το κουτι εστειλα 2-3 φωτο και ο τυπος μεσα σε 1 εβδομαδα ειχε στειλει το εξαρτημα με χιλιαδες συγνωμες και μερικα δωρα εξστρα..........

ελπιζω να βρεις δικιο....και ακρη,,,,,

+Arxiereas+
15/08/2009, 09:43
Για μεταχειρισμένες φαίνονται όντως, αλλά μπορεί να φορέθηκαν να δοκιμάστηκαν και να ξαναβγήκαν. Εσύ βέβαια που τις έχεις μπροστά σου ξέρεις καλύτερα. Σκέψου όμως το ενδεχόμενο να σου επιστρέψει τα μισά χρήματα και να τις κρατήσετε για μετάχειρες. Δεν φαίνονται τόσο ταλαιπωρημένες.

kyko
15/08/2009, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από +Arxiereas+
Για μεταχειρισμένες φαίνονται όντως, αλλά μπορεί να φορέθηκαν να δοκιμάστηκαν και να ξαναβγήκαν. Εσύ βέβαια που τις έχεις μπροστά σου ξέρεις καλύτερα. Σκέψου όμως το ενδεχόμενο να σου επιστρέψει τα μισά χρήματα και να τις κρατήσετε για μετάχειρες. Δεν φαίνονται τόσο ταλαιπωρημένες.

ειναι μεταχειρες....κανουν μπαμ αλλωστε....ειδικα το οτι εχουν μαυριλα μεσα τους...πιθανον οπως ειπες φορεθηκαν για πολυ λιγο κ ξαναβγηκαν...αλλα δεν στο λεει οτι ειναι μεταχειρες,αλλα καινουριες...τεσπα....περιμενω να δω τι θα βγει κ θα σας εχω ενημερους

izzy
15/08/2009, 22:52
κριμα ελπιζω να δικαιωθεις ,οι αλλοι που ψωνισαν απο εκει παρελαβαν;

DeusEx
17/08/2009, 14:06
Πωπω , μλκια ...

Πολυ μλκια ρε kyko ... κ εγω απο ebay ιταλιας ειχα παρει την ιδια προσφορα leo + bmc , δεν θυμαμαι αν ηταν ο ιδιος (αλλα μαλλον αυτος πρεπει να ηταν που ψωνησα κ γω) , αλλα εμενα μου ειχαν ερθει σφραγισμενες σε αψογη κατασταση , καινουργιες κ γυαλισμενες !

Δεν ξερω αν τις προσεξες τις δικες μου οταν βρεθηκαμε αλλα οι δικες μου αν κ τις εχω στην μηχανη 2 μηνες , ειναι σε καλυτερη κατασταση απαυτες που σ'εστειλε ο ιταλος ...

:smilea:

lc8ergr1
18/08/2009, 09:23
αν πληρωσες με PayPAL δικαιουσαι πληρη επιστοφη χρηματων

κανε report στο payPAL

ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΟΜΩΣ ΜΕ PAY PAL TA ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ

ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ

ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΑΥ

Banana hammock
18/08/2009, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
...............
ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ
...............

Καμμια σχεση η ρατσα μας με την Ιταλικη! :o

kyko
21/08/2009, 15:01
νεοτερα απο την υποθεση........διερευνηθηκε η υποθεση απο pay-pal κ μου απαντησαν μεσω mails
το 1ο mail

Hello ΧΧΧΧΧ,

We are in the process of investigating the following claim:

The seller has submitted an explanation describing the disagreement with
this claim. We will evaluate all available information including the
original listing, and both seller and buyer statements. A final decision
will be made on this claim per our User Agreement.

We will notify you if further action is required.

Thank you for your cooperation.

Thanks,

Protection Services Department

κ το 2ο

Hello XXXX,

After carefully reviewing your case, we've determined that you'll be
eligible for a refund (excluding handling and shipping) once you've
returned the merchandise to the seller.

Once you have returned the merchandise, you will be covered under PayPal
Buyer Protection and eligible to receive a full refund.

What To Do Next
-----------------------------------

Please ship the items listed as "Granted" below back to the seller. The
items should be in their original condition and you are responsible for
shipping and handling costs.

390073969128: SBK LEOVINCE YAMAHA FZ6 FAZER S2 filtro aria bmc incluS
Outcome: granted

Seller's address:
via brindisi,300
72027 san pietro vernotico
Brindisi
Italy

Once you've shipped the item(s), please log in to your PayPal account and
visit the Resolution Center to provide online tracking information for the
package.

This tracking information is necessary because it confirms that the package
was delivered.

If the transaction was 200.00 EUR or more, we require that you ask the
seller to sign for the package when it is received.

Deadline: 10 days

Within 10 calendar days, please mail the item(s) and provide tracking
information that can be verified online.

https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/?cmd= ... 64-791-114

If we dont hear from you before the deadline, the case will be closed.

Thank you.

Thanks,

PayPal

μιλησα πριν λιγο τηλεφωνικως με pay-pal κ μου ειπαν τα ιδια ακριβως με το mail...δλδ οτι με προστετευει το pay-pal για ολο το ποσο αλλα οχι για τα μεταφορικα να του τις στειλω στην ιταλια...τα μεταφορικα να τις στειλω ιταλια ειναι καπου στα 30-40? κ ειναι κριμα να τα δωσει ο φιλος για τον οποιο του εφερα τις εξατμισεις....
τεσπα το θεμα μαλλον θα κλεισιε αδοξα τελικα κ υπερ του π***στη του ιταλου μιας κ πουλησε σκαρτο πραμα κ για να μην ξεχνιομαστε ειναι αυτος εδω
http://cgi.ebay.it/SBK-LEOVINCE-YAMAHA-FZ6-FAZER-S2-filtro-aria-bmc-incluS_W0QQitemZ360180118180QQcmdZViewItemQQptZRicambi_e_Accessori_Moto?hash=item53dc6872a4&_trksid=p3286.c0.m14
μην κανει το λαθος κανεις κ αγορασει απο αυτον........μακριααααααα

kyko
21/08/2009, 16:32
με αφορμη την κακη εμπειρια που ειχα απο το πιο πανω ιταλικο e-bay store
δημιουρηθηκε στο fazerclub το εν λογω θεμα...
http://www.fazerclub.gr/forumx/viewtopic.php?f=5&t=10182
αν κρινετε οτι ειναι σωστο κ χρησιμο καντε το sticky ή ας ανοιξουν οι mods κατι αντιστοιχο:winka: