Σύνδεση

View Full Version : Ηράκλειο: Θανατηφόρο τροχαίο

epp1640
16/08/2009, 16:15
15-Αυγ-09
Θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εθνική οδό Ηρακλείου Μοιρών, στο ύψος του εργοστασίου Γιανούλη, όπου και στο παρελθόν έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές και χαρακτηρίζεται επικίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς. .
Μηχανή που οδηγούσε 26χρόνος συγκρούσθηκε με ΙΧ αυτοκίνητο που επιχειρούσε � σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να στρίψει παράνομα αριστερά.
Για τον απεγκλωβισμό το τραυματιών επενέβη η πυροσβεστική υπηρεσία.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, η μοτοσικλέτα παραμορφώθηκε και ο οδηγός της είχε ακαριαίο θάνατο. Ο συνοδηγός εκσφεντονίστηκε αρκετά μέτρα από το ατύχημα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Στο ΙΧ επέβαινε τετραμελή οικογένεια με 2 ανήλικα παιδιά.
Το 3χρόνο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην Μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ κρίθηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Το ενός έτους αδερφάκι και ο οδηγός του ΙΧ είναι εκτός κινδύνου.

-- 'Αλλο ένα θανατηφόρο ατυχήμα σημειώθηκε χθες στις 7 το απογέυμα στην 62 Μαρτύρων με θύμα νεαρό μοτοσικλετιστή .

2810.gr

:a023: :a37:

ο οδηγός του ΙΧ είναι εκτός κινδύνου :yuck: :rolleyes: δλδ την πλήρωσε το αγγελούδι και οι δύο συνάδελφοι.. :rolleyes:

Εχετλαίος
16/08/2009, 17:06
Τι να πω πια...τι;

Pappios
16/08/2009, 17:56
χωρις να ξερω το σημειο,μηπως λεω μηπως αυτος με την μηχανη για να να αποδειξει ποσο χερας ειναι στον 2καβαλο του πηγαινε με 400-500χλμ/ω?δεν δικαιολογω τον κυριο με το αυτοκινητο γιατι εστριψε αριστερα παρανομα,αν δεν ηθελε να κανει αναστροφη...

epp1640
16/08/2009, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
χωρις να ξερω το σημειο,μηπως λεω μηπως αυτος με την μηχανη για να να αποδειξει ποσο χερας ειναι στον 2καβαλο του πηγαινε με 400-500χλμ/ω?δεν δικαιολογω τον κυριο με το αυτοκινητο γιατι εστριψε αριστερα παρανομα,αν δεν ηθελε να κανει αναστροφη...

Θανάση, στην κρήτη στις εθνικές οδούς έχουμε ισόπεδους κόμβους που έχουν στείλει πολλά παιδιά.. Σαν να μην φτάνει αυτό, έχουμε ζώα δολοφόνους που βλέπουν το βενζινάδικο στο άλλο ρεύμα και κόβουν το άλλο ρεύμα του εθνικού.. :hypnotize Όσο για τις αναστροφές.. τι να πω.. πέρισυ έχασα φίλο με αυτόν τον τρόπο.. :sad: Ζώα είναι, ζώα θα μείνουν.. δεν μπορούν να περιμένουν την επόμενη έξοδο για να ξαναμπούν στο άλλο ρέυμα... ζώωωωώωωωα

mikios400
17/08/2009, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios

Εγώ άκουσα από γείτονα του παλληκαριού που οδηγούσε ότι έκανε αναστροφή ο άλλος. Με πόσα πήγαινε δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι φορούσαν και οι 2 πλήρη στολή και κράνη! Ο επιβάτης έσπασε χέρια "μόνο".

Για το 2ο ατύχημα στην 62 μαρτύρων βγήκε μπροστά τοα αυτοκίνητο, περισσότερα δεν ξέρω...

Το νου σας μάγκες, είναι που είναι οι δρόμοι, είναι και τα βόδια (όχι τα τετράποδα) είναι και οι μέρες τέτοιες και πολλοί ξενομπάτες που δεν ξέρουν τα κατατόπια... :sick:

Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

lc8ergr1
17/08/2009, 12:27
Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα κοριτσάκι 19 μηνών, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί προς το Σφηνάρι Κισσάμου. Το αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα του οποίου επέβαινε το κοριτσάκι και οδηγούσε ο πατέρας του, για άγνωστη αιτία βγήκε από την πορεία του, έπεσε πάνω σε πλαϊνό προστατευτικό κάγκελο και ανετράπη.

Από τη σύγκρουση, το κοριτσάκι βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου και πιθανολογείται ότι καταπλακώθηκε από το όχημα.

Οι γονείς του παιδιού που δεν τραυματίστηκαν, ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Κισσάμου που παρέλαβε το παιδί για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων.

Λίγο πριν τις 5, το άτυχο κοριτσάκι έχασε τη μάχη, καθώς είχε ένα πολύ σοβαρό κάταγμα στον αυχένα.

WebD
17/08/2009, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
15-Αυγ-09
Θανατηφόρο ατύχημα....

Πέρασα μερικά λεπτά μετά το ατύχημα από το σημείο... η σύγκρουση ήταν πολύ δυνατή!!!! Το αυτοκίνητο πρέπει να κινούνταν προς Ηράκλειο και η μηχανή προς Μοίρες και το σημείο ήταν λίγο μετά τον κόμβο για Γούρνες και προς Μοίρες.

Το αυτοκίνητο ήταν χτυπημένο δεξιά αλλά γυρισμένο σχεδόν κάθετα στον δρόμο..... η μηχανή είχε μπει σχεδόν ολόκληρη μέσα στο αυτοκίνητο στο ύψος σχεδόν της πόρτας του συνοδηγού.

Έτσι όπως το είδα μάλλον ο οδηγός του αυτοκινήτου πρέπει να ήθελε να στρίψει αριστερά σε έναν παράδρομο... και δεν είδε ή δεν υπολόγισε σωστά τη ταχύτητα της μηχανής (που πρέπει να ήταν αρκετή) η οποία δεν πρόλαβε καλά καλά να αντιδράσει :( :( :(

Από όσο πρόλαβα να δω πρέπει να ήταν ένα Hornet λευκό.

Για να καταλάβετε πόσο μοσχάρια είναι οι οδηγοί εδώ..... εχθές το βράδυ που γύριζα σπίτι πολύ κοντά στο σημείο του δυστυχήματος είδα έναν μπάρμπα να έχει καβαλήσει τη μπάρα στα δεξιά του (στο σημείο που ξεκινάνε οι μπάρες και είναι χαμηλωμένες στην άσφαλτο) και να έχει σηκώσει σούζα το αυτοκίνητο!!!!!! και μετά κάθονταν και το κοιτούσε με απορία!!!! δυστυχώς δεν είχα χρόνο και διάθεση για να τον βγάλω φώτο....

Κρίμα για το παλικάρι!!! και περαστικά στον συνεπιβάτη!!!

t10vr
17/08/2009, 14:14
Θανάση, στην κρήτη στις εθνικές οδούς έχουμε ισόπεδους κόμβους που έχουν στείλει πολλά παιδιά.. Σαν να μην φτάνει αυτό, έχουμε ζώα δολοφόνους που βλέπουν το βενζινάδικο στο άλλο ρεύμα και κόβουν το άλλο ρεύμα του εθνικού.. :hypnotize Όσο για τις αναστροφές.. τι να πω.. πέρισυ έχασα φίλο με αυτόν τον τρόπο.. :sad: Ζώα είναι, ζώα θα μείνουν.. δεν μπορούν να περιμένουν την επόμενη έξοδο για να ξαναμπούν στο άλλο ρέυμα... ζώωωωώωωωα

οπως τα λες ειναι φιλε μου......δυστυχος :( :mad:

700_Thespieis
17/08/2009, 14:20
To χω ξαναπει-Ειμαι κρητικος και κα8ε φορα που κατεβαινω κατω τρεμει η ψυχουλα μου με τα ζωα που κυκλοφορουν κατω-μακραν οι χειροτεροι οδηγοι:evil:

Εχετλαίος
17/08/2009, 15:01
Oι χειρότεροι οδηγοί στο πλέον τρισάθλιο οδικό δίκτυο.
Συνδυασμός που εξηγεί το θλιβερό ποσοστό σε άδικα σκοτωμένους αθρώπους.
Τα λόγια δε φτάνουν πια...

Sferopetadhn
17/08/2009, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
Το νου σας μάγκες, είναι που είναι οι δρόμοι, είναι και τα βόδια (όχι τα τετράποδα) είναι και οι μέρες τέτοιες και πολλοί ξενομπάτες που δεν ξέρουν τα κατατόπια... :sick:

Άσε φίλε! Σε όλη τη χώρα τις μεγαλύτερες μαλακίες τις κάνουν οι ντόπιοι! Ντεμέκ ξέρουν τους δρόμους και πάνε όλοι τάπα είτε έχουν μερσέντα, είτε αγροτικό. Δε συζητώ για σήματα και προτεραιότητες... ψιλά γράμματα.

lc8ergr1
17/08/2009, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα κοριτσάκι 19 μηνών, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί προς το Σφηνάρι Κισσάμου. Το αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα του οποίου επέβαινε το κοριτσάκι και οδηγούσε ο πατέρας του, για άγνωστη αιτία βγήκε από την πορεία του, έπεσε πάνω σε πλαϊνό προστατευτικό κάγκελο και ανετράπη.

Από τη σύγκρουση, το κοριτσάκι βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου και πιθανολογείται ότι καταπλακώθηκε από το όχημα.

Οι γονείς του παιδιού που δεν τραυματίστηκαν, ειδοποίησαν το Κέντρο Υγείας Κισσάμου που παρέλαβε το παιδί για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων.

Λίγο πριν τις 5, το άτυχο κοριτσάκι έχασε τη μάχη, καθώς είχε ένα πολύ σοβαρό κάταγμα στον αυχένα.

δεν σχολιασε κανεις
???????????????? ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΑ????
ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ

οι γονεις το αγελουδι τους το ειχαν χωρις παιδικο καθισμα ΠΙΣΩ
το βρεφος εξφενδονιστηκε απο το παραθυρο

epp1640
17/08/2009, 16:01
δεν σχολιασε κανεις
???????????????? ΤΙ ΠΟΣΤΑΡΑ????
ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ

οι γονεις το αγελουδι τους το ειχαν χωρις παιδικο καθισμα ΠΙΣΩ
το βρεφος εξφενδονιστηκε απο το παραθυρο

τι να πρωτοσχολιάσεις.. :sad: τα παιδιά κάποιες φορές είναι σαν αξεσουάρ.. χάλασε θα πάρουμε άλλο.. :sad:

lc8ergr1
17/08/2009, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Πέρασα μερικά λεπτά μετά το ατύχημα από το σημείο... η σύγκρουση ήταν πολύ δυνατή!!!! Το αυτοκίνητο πρέπει να κινούνταν προς Ηράκλειο και η μηχανή προς Μοίρες και το σημείο ήταν λίγο μετά τον κόμβο για Γούρνες και προς Μοίρες.

Το αυτοκίνητο ήταν χτυπημένο δεξιά αλλά γυρισμένο σχεδόν κάθετα στον δρόμο..... η μηχανή είχε μπει σχεδόν ολόκληρη μέσα στο αυτοκίνητο στο ύψος σχεδόν της πόρτας του συνοδηγού.

Έτσι όπως το είδα μάλλον ο οδηγός του αυτοκινήτου πρέπει να ήθελε να στρίψει αριστερά σε έναν παράδρομο... και δεν είδε ή δεν υπολόγισε σωστά τη ταχύτητα της μηχανής (που πρέπει να ήταν αρκετή) η οποία δεν πρόλαβε καλά καλά να αντιδράσει :( :( :(

Από όσο πρόλαβα να δω πρέπει να ήταν ένα Hornet λευκό.

Για να καταλάβετε πόσο μοσχάρια είναι οι οδηγοί εδώ..... εχθές το βράδυ που γύριζα σπίτι πολύ κοντά στο σημείο του δυστυχήματος είδα έναν μπάρμπα να έχει καβαλήσει τη μπάρα στα δεξιά του (στο σημείο που ξεκινάνε οι μπάρες και είναι χαμηλωμένες στην άσφαλτο) και να έχει σηκώσει σούζα το αυτοκίνητο!!!!!! και μετά κάθονταν και το κοιτούσε με απορία!!!! δυστυχώς δεν είχα χρόνο και διάθεση για να τον βγάλω φώτο....

Κρίμα για το παλικάρι!!! και περαστικά στον συνεπιβάτη!!!

ΑΚΡΙΒΩςΣ Η ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ROVER 25 ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΚΑΙ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΙΣΩ

ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΡΟΒΕΡ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΠΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΥΚΕΤΙΣΤΗ
Η ΟΔΗΓΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΤΟΣΥΚΕΛΤΙΣΤΗ
Η ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΕΞΦΕΔΝΟΝΙΖΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΙΣΩ ΖΟΥΝ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟ ΛΙΩΜΕΝΗ

ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΑΒΛΙΚΑ ΠΡΙΟΝΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙ

ΩΡΑΙΑ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΡΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΙΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΚΡΗΤΗ

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟ1

mivvo
17/08/2009, 16:48
Πανικος γινεται,προσοχη μαγκες :nono:

Xigo
17/08/2009, 16:49
το παιδι που σκοτωθηκε ειχε cb1000r οντως κ ηταν κατοικος μεσαμπελιων ηρακλειου...
ειναι η κρητη αλλα οχι μονο αυτη..εγω για μια μερα πηγα σπαρτη που ειμαι φοιτητης κ τωρα ειμαι στο κρεβατι με 14 βιδες μια λαμα 13εκατοστων κ κατι αλλα συρματα κ πιαστρες στα 2 μου ποδια κ μια σπασμενη κλιδα... θα σαπισω στο κρεβατι αλλα τουλαχιστον την επομενη μερα απο το ατυχημα οι φιλοι μου μπορουσαν κ μου μιλουσαν..προσεχετε εκει εξω

Rodman
17/08/2009, 17:07
Εχθές ήμουνα στην Κηδεία του Κώστα του Χρονιάρη.
Το παιδί που σκοτώθηκε στην Ηρακλείου Μοιρών. Έμενε στον Άγιο Βλάσση...

Ο Κώστας είχε κατεύθυνση προς Μοίρες και το αυτοκίνητο βγήκε απο το βενζινάδικο και αποφάσισε πως ήταν ποιο γρήγορο να περάσει αντίθετα το ρεύμα αντί να πάει παρακάτω. Ο Κώστας και το παλικάρι που είχε μαζί βγήκανε με 160+ απο την στροφή και καρφωθήκανε στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε οικογένεια βούλγαρων... Αποτέλεσμα...

Ο Κώστας έσκασε στον μέση του αυτοκίνητου και σκοτώθηκε ακαριαία και ο συνεπηβάτης εκσφεντονίστηκε απο πάνω και βρέθηκε 100 μέτρα μακρυά...

Ένα κοριτσάκι 3 χρονών που επέβαινε στο αυτοκίνητο υπέκυψε τελικά εχθές στα τραύματα του...
Είμαι σίγουρος ότι το πλήρωσε ακριβά ο Πατέρας...

Ωστόσο αν δεν ακούσετε το μοιρολόι της μάνας που έχασε τον μοναχογιό της δεν μπορείτε να συνηδητοποίησετε τον πόνο... την αγανάκτηση... πρώτη φορά στην ζωή μου οι ανατριχιλλες η ταχυκαρδία ο πόνος... η σκέψεις για το πιες θα ήταν οι τελευταίες του εικόνες... οι μπύρες και οι βόλτες που είχαμε κάνει παρέα... μου φέρνανε λυποθημηκές τάσεις...

Το νου σας εκεί έξω...

epp1640
17/08/2009, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rodman
Εχθές ήμουνα στην Κηδεία του Κώστα του Χρονιάρη.
Το παιδί που σκοτώθηκε στην Ηρακλείου Μοιρών. Έμενε στον Άγιο Βλάσση...

Ο Κώστας είχε κατεύθυνση προς Μοίρες και το αυτοκίνητο βγήκε απο το βενζινάδικο και αποφάσισε πως ήταν ποιο γρήγορο να περάσει αντίθετα το ρεύμα αντί να πάει παρακάτω. Ο Κώστας και το παλικάρι που είχε μαζί βγήκανε με 160+ απο την στροφή και καρφωθήκανε στο αυτοκίνητο όπου επέβαινε οικογένεια βούλγαρων... Αποτέλεσμα...

Ο Κώστας έσκασε στον μέση του αυτοκίνητου και σκοτώθηκε ακαριαία και ο συνεπηβάτης εκσφεντονίστηκε απο πάνω και βρέθηκε 100 μέτρα μακρυά...

Ένα κοριτσάκι 3 χρονών που επέβαινε στο αυτοκίνητο υπέκυψε τελικά εχθές στα τραύματα του...
Είμαι σίγουρος ότι το πλήρωσε ακριβά ο Πατέρας...

Ωστόσο αν δεν ακούσετε το μοιρολόι της μάνας που έχασε τον μοναχογιό της δεν μπορείτε να συνηδητοποίησετε τον πόνο... την αγανάκτηση... πρώτη φορά στην ζωή μου οι ανατριχιλλες η ταχυκαρδία ο πόνος... η σκέψεις για το πιες θα ήταν οι τελευταίες του εικόνες... οι μπύρες και οι βόλτες που είχαμε κάνει παρέα... μου φέρνανε λυποθημηκές τάσεις...

Το νου σας εκεί έξω...

:sad: λυπάμαι ειλικρινά.. έχω χάσει φίλο με ανάλογο τρόπο και δεν είχα τη δυναμη να τον χαιρετήσω.. :sad: ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί δεν υπάρχει διάζωμα.. ας απαλύνει ο χρόνος τον πόνο της οικογένειας..

lc8ergr1
18/08/2009, 08:26
ειμαι πατερας ενος 3χρονου αγοριου

εχω ενα σχετικα παλιο αυτοκινητο και το παιδικο καθισμα κοστιζει την μιση τιμη του αυτοκινητου επενδυσα όμως σε αυτο ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΑ
ο μικρος εχει εκΠΑΙδευτει να φοραει ζωνη και να καθεται στο παιδικο καθισμα και οποιος μπαινει μεσα στο αυτοκινητο ενηλικας και δεν φοραει ζωνη ο γιος μου τον μπινελικωνει μεχρι να βαλει ζωνη

Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΜΑΛΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ
ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΡΑΝΟΣ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΕ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΓΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΙΝΙ-ΒΙΚΕ ΚΑΙ ΘΑ

Ξ Ε Κ Α Β Λ Ω Σ Ε Ι

ME TA ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ 40ρηδες ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΓΑΡΔΕΛΗ ΖΟΥΓΚΛΑΚΟ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΡΕΝΟ ΚΧ80 ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ?

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΡΧΗ ΝΑ ΕΚΙΑΔΕΥΣΩ ΤΟ ΓΙ Ο ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΑΦΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ

1 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΚΑΙ ΔΕΥΕΤΡΟΒΑΘΜΙΟ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

2 ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ - ΠΑΡΑΠΑΝΩ - ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΑΠΑΝΕ - ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΙ

ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΥ ΤΟΥΣ

ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ?

Η ΜΑΝΑ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΝΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΕΙ

ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

1. ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ - ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
2. Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ - ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ - ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ : ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ - ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΩΡΑΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΑΣΦΑΛΗ - ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΟΜΩΣ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΤΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕΡΑ
ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΙΝΟΥΝ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ
ΑΥΤΗ ΠΙΝΕΙ ΠΙΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΙ - ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΟ ΕΓΓΟΝΟ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΣΚΛΗΡΑ

ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΚΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

ΟΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ
ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ
ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ggs
18/08/2009, 09:04

Η ΜΑΝΑ Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΝΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΟΛΟΓΕΙ

ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

1. ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ - ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
2. Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ - ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ - ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ : ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΩ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ - ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΩΡΑΙΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ - ΑΣΦΑΛΗ - ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΟΜΩΣ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΤΙΖΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΕΡΑ
ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΙΝΟΥΝ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ
ΑΥΤΗ ΠΙΝΕΙ ΠΙΚΡΟ ΦΑΡΜΑΚΙ - ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ
ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ

ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΟ ΕΓΓΟΝΟ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΣΚΛΗΡΑ

ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΚΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

ΟΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ
ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ
ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Φίλε , σε πολλά που λες συμφωνώ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?
ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ για την ΜΑΝΑ του νεκρού?
ΔΕΝ του ΕΔΩΣΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΔΕΝ ασχολήθηκε μαζί του ?
ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , καλά να πάθει?
Δηλαδή , τα παιδιά όσων ψηφίζουν ΑΛΛΑ κόμματα ΔΕΝ κινδυνεύουν ?
Είσαι πατέρας όπως λες , άρα καταλαβαίνεις ότι εκτός από τους νεκρούς που άφησε το ατύχημα , έχουμε και τους «ζωντανούς – νεκρούς» που άφησε …τους γονείς…
Μπορεί να είμαστε αγανακτισμένοι , γιατί κάθε μέρα έχουμε «προσκλητήριο πεσόντων» στο forum , αλλά να μην είμαστε και παράλογοι…

lc8ergr1
18/08/2009, 09:09
σου ζητω συγγνωμη φιλε - εγραψα σκληρα και λαθος

στην λεξη ΜΑΝΑ βαλε ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

lc8ergr1
07/09/2009, 11:04
Μοιραία στάθηκε και η προσπέραση που επιχείρησε οδηγός και οικογενειάρχης κοντά στο Ηράκλειο, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Εξαιτίας της πλαγιομετωπικής σύγκρουσης με αγροτικό φορτηγό, έχασε τη ζωή του το 16 μηνών αγοράκι του.

MA TI ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ?

ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ?

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΤ

WebD
07/09/2009, 12:43
Αφού τα κρατάνε στην αγκαλιά σαν αερόσακους!!!! Αν λέμε για το ίδιο σώθηκε η μάνα διαλύοντας το παιδί!!

sonik
07/09/2009, 14:29
"Τη ζωή του έχασε ένας 19χρονος χθες το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν έπεσε με τη μηχανή του σε τζαμαρία εμπορικού καταστήματος.

Ο νεαρός οδηγός που δεν φορούσε κράνος επέστρεφε από διασκέδαση όταν στην οδό Αγίου Μηνά, έχασε τον έλεγχο της δίκυκλης μοτοσικλέτας και έπεσε στην τζαμαρία του καταστήματος.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου όμως υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα, λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί."

2810.gr

Συναδελφος μου ,που ηταν παρών στο ατυχες γεγονος, μου ειπε οτι το ασθενοφορο εφτασε μετα απο 35'-40'.
:mad:

epp1640
07/09/2009, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
"Τη ζωή του έχασε ένας 19χρονος χθες το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν έπεσε με τη μηχανή του σε τζαμαρία εμπορικού καταστήματος.

Ο νεαρός οδηγός που δεν φορούσε κράνος επέστρεφε από διασκέδαση όταν στην οδό Αγίου Μηνά, έχασε τον έλεγχο της δίκυκλης μοτοσικλέτας και έπεσε στην τζαμαρία του καταστήματος.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου όμως υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα, λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί."

2810.gr

Συναδελφος μου ,που ηταν παρών στο ατυχες γεγονος, μου ειπε οτι το ασθενοφορο εφτασε μετα απο 35'-40'.

:sad:

Akatanomastos
07/09/2009, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik

αυτο μου φαινετε πολυ περιεργο..

γιατι τα ασθενοφορα στο ηρακλειο, και ειδικα στο κεντρο σκανε στο μπαμ..

ακριβως για τον λογο οτι συμβαινουν πολλα ατυχηματα υπαρχουν stand by καθε βραδυ.

τωρα αν ειχαν γινει αλλα 5 ατυχηματα το ιδιο βραδυ(πολυ πιθανο)

που να τους προλαβεις..

το θεμα παιδες ειναι οτι σκοτωνομαστε σαν μ@@@@κες χρονια τωρα, και θα σκοτωνομαστε, και κανενας σε αυτην την χωρα δεν ξεκιναει μια καμπανια απο το δημοτικο ωστε η νεα γενια να ειναι καλητεροι οδηγοι..

ας τους ψηφισουμε παλι σε εναν μηνα επειδη θα βρουν δουλεια στο παιδι μας, ασχετο αν πεθανει στα 18 του στον δρομο..(φυσικα ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν κατι τετοιο):a46: :a46:

MitsosNaked
07/09/2009, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτο μου φαινετε πολυ περιεργο..

γιατι τα ασθενοφορα στο ηρακλειο, και ειδικα στο κεντρο σκανε στο μπαμ..

ακριβως για τον λογο οτι συμβαινουν πολλα ατυχηματα υπαρχουν stand by καθε βραδυ.

τωρα αν ειχαν γινει αλλα 5 ατυχηματα το ιδιο βραδυ(πολυ πιθανο)

που να τους προλαβεις..

το θεμα παιδες ειναι οτι σκοτωνομαστε σαν μ@@@@κες χρονια τωρα, και θα σκοτωνομαστε, και κανενας σε αυτην την χωρα δεν ξεκιναει μια καμπανια απο το δημοτικο ωστε η νεα γενια να ειναι καλητεροι οδηγοι..

ας τους ψηφισουμε παλι σε εναν μηνα επειδη θα βρουν δουλεια στο παιδι μας, ασχετο αν πεθανει στα 18 του στον δρομο..(φυσικα ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν κατι τετοιο):a46: :a46:

+675

Πάντως άν έσκασε σε τζαμαρία το παιδί και ξεκράνωτος, δέ νομίζω το ασθενοφόρο να προλάβαινε να κάνει και πολλά και ας τον περίμενε απ'έξω.

mivvo
07/09/2009, 18:48
Στην Κρητη εχει ξεφυγει η κατασταση,το ξερετε οτι σε αρκετα χωρια σε δρομάκια που υπαρχει STOP ο οδηγος που εχει στοπ αμα δεν ακουσει κορναρισμα απο τον αλλον δεν σταματαει και το παραβιαζει χωρις να σταματησει καθολου;
απιστευτα πραγματα συμβαινουν.

epp1640
07/09/2009, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
Στην Κρητη εχει ξεφυγει η κατασταση,το ξερετε οτι σε αρκετα χωρια σε δρομάκια που υπαρχει STOP ο οδηγος που εχει στοπ αμα δεν ακουσει κορναρισμα απο τον αλλον δεν σταματαει και το παραβιαζει χωρις να σταματησει καθολου;

το σε αρκετά χωριά με παθαίνει.. :bigcry: :lol: έχεις κατέβει ηράκλειο, ρέθυμνο, χανιά βράδυ βόλτα? :lol: :bigcry:

power hornet
07/09/2009, 21:21
με αυτα που ακου εχω φρικαρει και ηθελα καποια στιγμη να κατεβω διακοπες στην κρητη με την μηχανη,τωρα πολυ χλωμο δεν προκειτε να πατησω το ποδι μου στην κρητη

gavcr
07/09/2009, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
με αυτα που ακου εχω φρικαρει και ηθελα καποια στιγμη να κατεβω διακοπες στην κρητη με την μηχανη,τωρα πολυ χλωμο δεν προκειτε να πατησω το ποδι μου στην κρητη

Φίλε μου παντού τα ίδια είναι !!!

Δυστυχώς αναστροφές έχω δει και στην Eυρωπη ( Γαλος )

Στην Νεάπολη Λακονείας από τύχη γλίτωσα το κάρφωμα από τον ίδιο ακριβώς λόγο!!!!!!

Τελικά λέμε όλοι για τα όρια οτι είναι χαμηλά !!! Αλλα εμένα το όριο με έσωσε!!!!!

Εκεί που ο φίλος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε ( Λέω για τον Χρονιάρη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει ) έχει όριο 50 χιλιόμετρα και το κλείνω εδώ!!!!

Όλοι οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι και προσοχή σε όλους μας γιατί οι άδειοι δρόμοι σκοτώνουν!!!!

power hornet
07/09/2009, 22:14
ενταξει δεν ειναι παντου τα ιδια φιλε, με συγχωρεις και μην νομιζετε οτι εχω προβλημα με κρητη, εχω παει στις διακοπες σε αρκετα νισια καθε χρονο οπως και στην μυτηλην που εχω βαλει ταξιδιωτικο και στο τελος τα χωνω στους οδηγους,αλα επειδη παρακουλοθο το σκοτωσα το ρημα τελοσπαντον βλεπω τοι στην κρητη γινοντε τα απιστευτα.

gavcr
07/09/2009, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
ενταξει δεν ειναι παντου τα ιδια φιλε, με συγχωρεις και μην νομιζετε οτι εχω προβλημα με κρητη, εχω παει στις διακοπες σε αρκετα νισια καθε χρονο οπως και στην μυτηλην που εχω βαλει ταξιδιωτικο και στο τελος τα χωνω στους οδηγους,αλα επειδη παρακουλοθο το σκοτωσα το ρημα τελοσπαντον βλεπω τοι στην κρητη γινοντε τα απιστευτα.

Κοίτα δυστυχώς η Κρήτη έχει μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις πολλά οχήματα( κουτάκια και μοτοσυκλέτες) άλλα δεν έχει δρόμους με προδιαγραφές εθνικής οδού!!!

Εαν έχεις πάει εξωτερικό στο Εθνικό δίκτυο το όριο είναι 90 ( ¨όσο δηλαδή πρέπει να είναι)

Στην Κρήτη είναι 80 και σε μερικά σημεία με νησίδα στην μέση 90

Γιατί πρέπει να πηγαίνουμε ( συμπεριλαμβανομένου και εμένα ) με 140 και 150

όρια που τα έχει η Auto strata ??

Βάλε και τους ορεσίβιους βάλε και τους τουρίστες!! ( Που αυτοί με τα όρια πάνε οι άνθρωποι και στην λουρίδα τους)

και έχεις μια πίστα με βαθμό δυσκολίας 10!!!!!!!!;)

Πάντως δεν είναι τραγικά αλλα ούτε λιγότερο επικίνδυνα από την Υπόλοιπη Ελλάδα!!!:beer:

epp1640
08/09/2009, 00:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από gavcr
Φίλε μου παντού τα ίδια είναι !!!

Δυστυχώς αναστροφές έχω δει και στην Eυρωπη ( Γαλος )

Στην Νεάπολη Λακονείας από τύχη γλίτωσα το κάρφωμα από τον ίδιο ακριβώς λόγο!!!!!!

Τελικά λέμε όλοι για τα όρια οτι είναι χαμηλά !!! Αλλα εμένα το όριο με έσωσε!!!!!

Εκεί που ο φίλος μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε ( Λέω για τον Χρονιάρη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει ) έχει όριο 50 χιλιόμετρα και το κλείνω εδώ!!!!

Όλοι οι δρόμοι είναι επικίνδυνοι και προσοχή σε όλους μας γιατί οι άδειοι δρόμοι σκοτώνουν!!!!

Ναι κοίτα όμως, γιατί και εγώ έχω Γαλλική υποκοότητα και όπως καταλαβαίνεις έχω γράψει αρκετά χλμ έξω.. η συχνότητα είναι πολύ μικρότερη έξω... εξαιρείται το παρίσι που είναι φρενοκομείο σκέτο.. Εδώ Ηράκλειο... κάθε βράδυ είμαι σε run forest run mode.. αν δεν είναι 15 χρονος χωρίς δίπλωμα, χειριστής αγροτικού.. θα είναι peugeot 106 rallye και πάει λέγοντας.. για φανάρια στοπ κτλπ δεν το συζητάω..

Rodman
10/09/2009, 00:06
H κατάσταση απλά ειναι τραγική δεν έχω να πω τίποτα άλλο...

Κάθε φορά που κατεβαίνει είτε απο την μηχανή είτε απο το μηχανάκι μου απλά χρειάζομαι Lexotanil για να ηρεμήσω απο τα νεύρα μου..

Μα ΚΆΘΕ ΦΟΡΑ !!!!

mikros boudas
10/09/2009, 07:57
κριμα...αδελφος συμμαθητριας μου απο το δημοτικο...ειμαστε για κλαμματα....

goumis hornet
10/09/2009, 09:53
αρκετα νεος.

Ο Χρονιαρης ηταν πρωτος ξαδελφος μιας φιλης και μου ειχε πει οτι ειχε
μια παραξενη μηχανη που δεν υπηρχε αλλη στην Κρητη και εχει αλλος
ενας στην Θεσαλλονικη ή κατι τετοιο,αλλα δεν ηξερε μαρκα να μου πει.

Ξερει καποιος απο εσας τους Κρητικους τι ειχε;

:wave2:

WebD
10/09/2009, 10:47
Μην αρχίζεται τους μύθους για στοιχειωμένες και καταραμένες μηχανές... μια cb1000r είχε... ούτε σπάνια ούτε παράξενη!!!

arxaios
10/09/2009, 11:11
Μην αρχίζεται τους μύθους για στοιχειωμένες και καταραμένες μηχανές... μια cb1000r είχε... ούτε σπάνια ούτε παράξενη!!!

+1 .......

arxaios
10/09/2009, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo

Οι δράκοι βγαίνουν τώρα ή αργότερα ;;;

Παιδιά μην διαδίδετε ότι να 'ναι ....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι είναι οι οδηγοί στην Κρήτη από της υπόλοιπης Ελλάδας ....
Απλά το δίκτυο είναι χάλια (το μεγαλύτερο μέρος κατασκευάστηκε επί χούντας) και οι λέξεις "ανισόπεδος κόμβος" είναι άγνωστες ....
Η Εθνική Οδός έχει εκατοντάδες δρόμους κάθετα σε αυτήν .... οπότε καταλαβαίνετε το ποσο εύκολα μπορεί να γίνει ατύχημα .

mikros boudas
10/09/2009, 11:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Οι δράκοι βγαίνουν τώρα ή αργότερα ;;;

Παιδιά μην διαδίδετε ότι να 'ναι ....

Ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι είναι οι οδηγοί στην Κρήτη από της υπόλοιπης Ελλάδας ....
Απλά το δίκτυο είναι χάλια (το μεγαλύτερο μέρος κατασκευάστηκε επί χούντας) και οι λέξεις "ανισόπεδος κόμβος" είναι άγνωστες ....
Η Εθνική Οδός έχει εκατοντάδες δρόμους κάθετα σε αυτήν .... οπότε καταλαβαίνετε το ποσο εύκολα μπορεί να γίνει ατύχημα . εδω στην Παντανασα καθε χρονο γινεται της ποπης και δεν εχουν κανει τιποτα...ουτε μια νησιδα...τωρα μετα απο τοσα χρονια κανανε στο παλαικαστρο κομβο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...:yuck:

goumis hornet
10/09/2009, 12:17

Δεν ειπα για μυθους και πρασινα αλογα,απλα οταν μου το ειπε η φιλη,
τι ρωτησα τι μηχανη ειχε και μου ειπε αυτα τα παραπανω.

Απλα υπεθεσα οτι μπορει να ειχε Agusta,VTR κτλ.
και για αυτο ρωτησα.

Σαφως και δεν εχει σημασια τι ειχε,δεν ξαναγυριζει.....:sad:

Rodman
10/09/2009, 17:02
Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες όσον αφορά το οδικό μας δίκτυο ότι είναι για τα μπάζα και μόνο. Δυστηχώς και εγώ μέσα στον ενθουσιασμό κατέληξα με ένα Superbike θα μου πεις δεν το ήξερες ? Ναι ρε παιδιά το ήξερα αλλα πες μου εσύ στα 22 αν σε νοιάζει η όχι... Και ποια διαδρομή κάνω ? ποια άλλη μπορείς να κάνεις με SBK στην Κρήτη εκτός Ηράκλειο Μπαλί και να μην βρίζεις θεούς και δαίμονες...
Μόνο απο Λινοπεράματα μέχρι να φτάσεις στην αρχή απο τα σκουπίδια έχουμε απο την δεξιά πλευρα 33 παράδρομους... απο αριστερά δεν θυμάμαι και δεν θέλω να αρχίσω να ξαναβλέπω βίντειο που έχουμε τραβήξει και να μετράω... μιλάω για ένα νούμερο 33 μέσα σε κοντά 40 χιλιόμετερα...απο την μια πλευρά και δεν έχω υπολογίσει βενζινάδικα...

Είναι τραγικό... και ακόμα ποιο τραγικό είναι ότι δεν κάνει κανένας τίποτα για αυτό...

αλλά τέτοιοι είμαστε διστυχώς...

Και αν προς ρέθυμνο η κατάσταση είναι μια φορά τραγική δεν θέλω να σχολιάσω καν προς Άγιο Νικόλαο τι γίνεται...

Οσο για τον Χρονιάρη και το τι κάθεται και λέει ο καθένας με κάλυψε το παλικάρι ποιο πάνω...

byron
10/09/2009, 17:10
lc8ergr1, είναι η 2η φορά που στους άναρθρους αφορισμούς σου προσβάλλεις άσχημα είτε το 1/3 των ex-συμπατριωτών σου είτε τους συγγενείς του νεκρού.
Πιθανόν να σου είναι εύκολο να μηδενίζεις τα πάντα απ΄το Fucking UK, αλλά κάνε μας τη χάρη και το μπινελίκι που μας ρίχνεις να το μοιράζεσαι με τους civilized colleagues σου γιατί ως πρωτόγονοι που είμαστε τα παίρνουμε λίγο στη κράνα. :a28:

MikeG
10/09/2009, 17:20
Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες όσον αφορά το οδικό μας δίκτυο ότι είναι για τα μπάζα και μόνο. Δυστηχώς και εγώ μέσα στον ενθουσιασμό κατέληξα με ένα Superbike θα μου πεις δεν το ήξερες ? Ναι ρε παιδιά το ήξερα αλλα πες μου εσύ στα 22 αν σε νοιάζει η όχι... Και ποια διαδρομή κάνω ? ποια άλλη μπορείς να κάνεις με SBK στην Κρήτη εκτός Ηράκλειο Μπαλί και να μην βρίζεις θεούς και δαίμονες...
Μόνο απο Λινοπεράματα μέχρι να φτάσεις στην αρχή απο τα σκουπίδια έχουμε απο την δεξιά πλευρα 33 παράδρομους... απο αριστερά δεν θυμάμαι και δεν θέλω να αρχίσω να ξαναβλέπω βίντειο που έχουμε τραβήξει και να μετράω... μιλάω για ένα νούμερο 33 μέσα σε κοντά 40 χιλιόμετερα...απο την μια πλευρά και δεν έχω υπολογίσει βενζινάδικα...

Είναι τραγικό... και ακόμα ποιο τραγικό είναι ότι δεν κάνει κανένας τίποτα για αυτό...

αλλά τέτοιοι είμαστε διστυχώς...

Και αν προς ρέθυμνο η κατάσταση είναι μια φορά τραγική δεν θέλω να σχολιάσω καν προς Άγιο Νικόλαο τι γίνεται...

Οσο για τον Χρονιάρη και το τι κάθεται και λέει ο καθένας με κάλυψε το παλικάρι ποιο πάνω...

Ίσως και εγώ γουστάρω τα SBK αλλά αφού ζω εδώ, δε τα επέλεξα. Υπάρχουν και πιο ασφαλής τρόποι να ξεκαβλώσουμε μοτοσυκλετιστικά και αυτός είναι το enduro.:winka:

arxaios
10/09/2009, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
........Υπάρχουν και πιο ασφαλής τρόποι να ξεκαβλώσουμε μοτοσυκλετιστικά και αυτός είναι το enduro.:winka:

Δε με λες εσύ ο ασφαλής ........... να σε μετρήξω πόσους και πόσων ειδών νάρθηκες άλλαξες τον τελευταίο καιρό ;;;;;;;;;; :evil: :smokin: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ασφαλές το Εντούρο ;;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. πότε κατεβαίνεις ;;; άντε να κάνουμε καμμιά μάζωξη ........:wave2:

MikeG
10/09/2009, 19:15
Δε με λες εσύ ο ασφαλής ........... να σε μετρήξω πόσους και πόσων ειδών νάρθηκες άλλαξες τον τελευταίο καιρό ;;;;;;;;;; :evil: :smokin: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ασφαλές το Εντούρο ;;;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. πότε κατεβαίνεις ;;; άντε να κάνουμε καμμιά μάζωξη ........:wave2:

Ύστερα από 2 χρόνια ενασχόλησης μου με το enduro, είχα και ένα καλό χτύπημα. Αν πηγαίνεις "τάπα" (όσο μπορεί ο καθένας), Μπαλί επί 2 χρόνια δε ξέρω αν θα επιβιώσεις.

Πέρα από τη πλάκα, σαφώς η πίστα και το enduro είναι οι 2 πιο ασφαλής τρόποι για ευχαρίστηση και ξεκάβλωμα. Στατιστικώς και μόνο αν το δούμε.

Ανέμενε thread για τη πρώτη της νέας σεζόν.

arxaios
10/09/2009, 19:18
..........
Ανέμενε thread για τη πρώτη της νέας σεζόν.

Να σε πω ......... εγώ είμαι και σε μεγάλη ηλικία :a024: :a024: :a024: και δεν κάνει να περιμένω ........
Με πιάνει συχνουρία .........:lol: :lol: :lol:

Rodman
10/09/2009, 19:22
Συμφωνούμε όσον αφορά το enduro και ειδικά εδώ στην Κρήτη προσφέρεται αρκετά απο χωράφια άλλο τίποτα...

Απο το 2004 πηγαινοέρχομαι στο μπαλί. Και δυστηχώς ναι ως ανεγκέφαλος νεανίας και εγώ ήθελα να αποδείξω και εγώ περίτρανα ότι είμαι γρήγορος. Ναι έκανα τα λάθη μου. Ο θεός και οι φύλακες άγγελοι με ευλόγησαν όλο αυτό το διάστημα και είμαι ακόμα όρθιος και στέκομαι στα πόδια μου. Με την μεγάλη διαφορά πλέον ότι η οδήγηση μου παραείναι αμυντική σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνάω τα όρια αδιαφορώ για τον οποιοδήποτε μπορεί να θέλει να με κοντράρει και φυσικά δεν χάνω ευκαιρίες να μπω στην πίστα. Τα έξοδα όμως είναι πολλά και αναγκάζομαι να το δώσω για να μπορέσω και εγώ να χαρώ τα όμορφα τοπία του Νησιού με την ανάλογη μοτο. Μαγκιά δεν είναι να φτάνεις πρώτος. Μαγκιά είναι να φτάνεις στο προορισμό σου σώος...

Τα πατριωτάκια γνωρίζουν φαντάζομαι ακριβώς για πιο πράγμα μιλάω μιας και ξέρουν τι κλίμα επικρατεί στην πλέον Πίστα κάθε κυριακή του Ballighton...

MikeG
10/09/2009, 19:27
Συμφωνούμε όσον αφορά το enduro και ειδικά εδώ στην Κρήτη προσφέρεται αρκετά απο χωράφια άλλο τίποτα...

Απο το 2004 πηγαινοέρχομαι στο μπαλί. Και δυστηχώς ναι ως ανεγκέφαλος νεανίας και εγώ ήθελα να αποδείξω και εγώ περίτρανα ότι είμαι γρήγορος. Ναι έκανα τα λάθη μου. Ο θεός και οι φύλακες άγγελοι με ευλόγησαν όλο αυτό το διάστημα και είμαι ακόμα όρθιος και στέκομαι στα πόδια μου. Με την μεγάλη διαφορά πλέον ότι η οδήγηση μου παραείναι αμυντική σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνάω τα όρια αδιαφορώ για τον οποιοδήποτε μπορεί να θέλει να με κοντράρει και φυσικά δεν χάνω ευκαιρίες να μπω στην πίστα. Τα έξοδα όμως είναι πολλά και αναγκάζομαι να το δώσω για να μπορέσω και εγώ να χαρώ τα όμορφα τοπία του Νησιού με την ανάλογη μοτο. Μαγκιά δεν είναι να φτάνεις πρώτος. Μαγκιά είναι να φτάνεις στο προορισμό σου σώος...

Τα πατριωτάκια γνωρίζουν φαντάζομαι ακριβώς για πιο πράγμα μιλάω μιας και ξέρουν τι κλίμα επικρατεί στην πλέον Πίστα κάθε κυριακή του Ballighton...

Ελπίζω φίλε να μη σου συμβεί ποτέ τίποτα.

Να τα πούμε από κοντά στην επόμενη μάζωξη μας στο Τίτα Μπρίκι & μπορεί να γίνεις και εσύ "βρωμιάρης" :wave2:

arxaios
10/09/2009, 19:28
....Μαγκιά δεν είναι να φτάνεις πρώτος. Μαγκιά είναι να φτάνεις στο προορισμό σου σώος...

+1299
Γιατί άραγε δεν πάω ποτέ με τη φυλή αλλά μόνος ;;;
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τι μου ψέλνουνε οι διάφοροι γρήγοροι ......

Κάποια στιγμή θα πάρω και ένα ον-οφφάκι αλλά για δεύτερο .....

epp1640
14/09/2009, 19:36
http://2810.gr/site/news/article/55617

εβίβα :beer: :rolleyes:

MikeG
14/09/2009, 19:40
Να και κάτι ίσως ενθαρρυντικό. Γιατί με τους ρυθμούς που δουλεύουν όλα εδώ, καλά κρασά..
Αν και σίγουρα βρωμάει ως προεκλογικό τρικ.....

"Υπεγράφη από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά, η απόφαση για την ανάθεση της μελέτης του έργου της παράκαμψης του Ηρακλείου, που περιλαμβάνει ένα μεγάλο τμήμα από τα Λινοπεράματα ως τα όρια του νομού. "

http://2810.gr/site/news/article/55630

cityfly
14/09/2009, 21:13
να δούμε πότε θα γίνει ο περίφημος ΒΟΑΚ
πάντως αν είναι σαν το κομμάτι σούδα καστέλι δεν είναι και τιποτα της προκοπής, συγκριτικά βέβαια με το παραλιακό νότιο κομμάτι αυτό είναι καταπληκτικό

Εχετλαίος
15/09/2009, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
να δούμε πότε θα γίνει ο περίφημος ΒΟΑΚ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπα σε καλό σου!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MikeG
16/09/2009, 14:20
Συνεχίζεται...... :( :( :(

Ένας 31χρονος οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τη ζωή του στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Χανίων Ρεθύμνου στο ύψος του κόμβου Αρμενων. Ο 31χρονος, μία ώρα μετά...

τα μεσάνυκτα της Τετάρτης και ενώ βρισκόταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Χανιά έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ανετράπη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Οπως ανέφερε ο διοικητής τροχαίας Χανίων Γιώργος Λιμπινάκης, ο οδηγός "αν φορούσε κράνος δεν θα είχαμε το δυσάρεστο αυτό αποτέλεσμα".

Για το τροχαίο δυστύχημα προανάκριση ενεργεί το ΤΤ Χανίων.

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_2007.html

Εχετλαίος
16/09/2009, 14:35
και συνεχίζεται...

2 αλβανοί σκοτώθηκαν το ΣΚ που μας πέρασε όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσαν έφυγε σε μια στροφή λίγο μετά τις Καλύβες προς Αλμυρίδα και έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητο που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τραυματίστηκαν σοβαρά και οι 3 επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο. Η οδηγός, δε, μόλις και γλύτωσε τον ακρωτηριασμό των ποδιών της!

Τι γίνεται πια ρε;

lc8ergr1
17/09/2009, 12:25
Καταδίκη σε πέντε γιατρούς στο Ηράκλειο της Κρήτης

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσουν πέντε γιατροί του Βενιζελείου νοσοκομείου, για το θάνατο 19χρονου από αμέλεια το Σεπτέμβριο του 2005.

Με βάση το κατηγορητήριο ο 19χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο, μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε θάλαμο της ορθοπεδικής κλινικής, όπου ενώ παρουσίασε επιδείνωση η υγεία του και παρά τις προσπάθειες της ειδικευόμενης γιατρού,

ο γιατρός που εφημέρευε δεν πήγε στο νοσοκομείο,

ενώ δεν βρήκε ανταπόκριση η έκκληση που έκανε να επιστρέψει ο 19χρονος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

epp1640
17/09/2009, 15:07
Καταδίκη σε πέντε γιατρούς στο Ηράκλειο της Κρήτης

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσουν πέντε γιατροί του Βενιζελείου νοσοκομείου, για το θάνατο 19χρονου από αμέλεια το Σεπτέμβριο του 2005.

Με βάση το κατηγορητήριο ο 19χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο, μεταφέρθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε θάλαμο της ορθοπεδικής κλινικής, όπου ενώ παρουσίασε επιδείνωση η υγεία του και παρά τις προσπάθειες της ειδικευόμενης γιατρού,

ο γιατρός που εφημέρευε δεν πήγε στο νοσοκομείο,

ενώ δεν βρήκε ανταπόκριση η έκκληση που έκανε να επιστρέψει ο 19χρονος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

:sad: Νομίζω την θυμάμαι την περίπτωση.. και να ήταν η μόνη.. μόνο φέτος μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 5 περιπτώσεις στο βενιζέλειο με αμέλεια και θάνατο.. :sad:

lc8ergr1
18/09/2009, 09:09
αυτο σηκωνει

ΤΑΞΕΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Rodman
18/09/2009, 10:04
Παράνοια παλικάρια ...

Το νου σας εκεί έξω !!!

MikeG
30/09/2009, 10:46
"Σήμερα στις 6 το πρωί νεαρός δικυκλιστής τραυματίστηκε θανάσιμα στο πεζόδρομο της.
Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νέος εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε πιθανών σε κολωνάκι.
Η σωρός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου."

http://www.2810.gr/site/news/article/56002

Ποτέ ρε πούστη μου να μη βάλουν μυαλό ορισμένοι? Ποτέ....?:sad:

epp1640
30/09/2009, 16:35
"Σήμερα στις 6 το πρωί νεαρός δικυκλιστής τραυματίστηκε θανάσιμα στο πεζόδρομο της.
Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νέος εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε πιθανών σε κολωνάκι.
Η σωρός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου."

http://www.2810.gr/site/news/article/56002

Ποτέ ρε πούστη μου να μη βάλουν μυαλό ορισμένοι? Ποτέ....?:sad:

Αν είναι δυνατόν ρε Μιχάλη... να σκοτωθεις επειδή μαλακιζοσουν στο πεζόδρομο.. :sick: τι να πω.. αναμμενόμενο και αυτό.. όπως αναμμενόμενο ότι κάποια μέρα εκεί που θα τρώω λουκουμάδες στο μέλο κάποιος εκεί μπροστά θα φύγει αδιάβαστος.. :rolleyes:

lc8ergr1
06/10/2009, 09:34
Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί 10 ετών και εννέα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός δύο τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώθηκαν απόψε σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Στην παλαιά εθνική οδό Χανίων - Κισάμου στο ύψος του Μάλεμε, τραγικό θάνατο βρήκαν δύο άτομα ενώ άλλα δύο τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο έγινε στις 8 το βράδυ.
Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα ΙΧ αυτοκίνητο με ένα ταξί. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε οικογένεια Βουλγάρων είχε κατεύθυνση προς Κίσαμο ενώ το ταξί, στο οποίο δεν είχαν επιβιβαστεί πελάτες, είχε κατεύθυνση τα Χανιά.
Από τη σφοδρή σύγκρουση, τραγικό θάνατο βρήκε ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και το, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το παιδί του, ηλικίας περίπου 10 ετών ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η σύζυγός του και μάνα του παιδιού. Σοβαρά τραυματίστηκε και ο, ηλικίας 51 ετών, οδηγός του ταξί.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Αμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) στο Νοσοκομείο Χανίων.

Τραγικός είναι και ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα, πέντε λεπτά πριν από τις έξι, στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Χανίων, λίγο πριν τη γέφυρα του Γερανίου. Ένας 45χρονος Σουηδός, που έκανε τις διακοπές του στην Κρήτη μαζί με την οικογένειά του άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο του Ρεθύμνου, ενώ επτά ακόμα άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το ατύχημα έγινε όταν το βαν των Σουηδών συγκρούστηκε με φορτηγάκι.

Εχετλαίος
06/10/2009, 11:05

MikeG
07/10/2009, 14:26
24 νεκροί σε ένα μήνα στους δρόμους της Κρήτης

Μόνο ως καρμανιόλα μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί το οδικό δίκτυο της Κρήτης, αφού οι νεκροί πολλαπλασιάζονται με τρομακτικό ρυθμό, φτάνοντας μέσα σε ένα περίπου μήνα τους 24! Από αυτούς οι 14 έχουν χάσει τη ζωή τους στο Ηράκλειο, προβληματίζοντας έντονα τις αρμόδιες αρχές. Αριθμοί, οι οποίοι θυμίζουν παλαιότερες χρονιές, τις οποίες θέλαμε όλοι να ξεχάσουμε, μετά από τη μείωση που είχε σημειωθεί τα τελευταία χρόνια, η οποία είχε γεννήσει την ελπίδα ότι τελικά οι Έλληνες αποκτούν οδηγική συνείδηση. Γιατί όσα μέτρα και αν ληφθούν από την Τροχαία, όσο αυστηροί κι αν είναι οι έλεγχοι, η κατάσταση δεν μπορεί να αντιστραφεί, παρά μόνο όταν οι ίδιοι οι οδηγοί συνειδητοποιήσουν τη σοβαρότητα του προβλήματος.
Ο τελευταίος τραγικός απολογισμός σε Χανιά και Ρέθυμνο με τρεις νεκρούς και εννιά τραυματίες, αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο δυνατό καμπανάκι το οποίο όμως όπως αποδεικνύεται δεν ακούει κανένας. «Από τις 31 Αυγούστου μέχρι χθες οι νεκροί στην Κρήτη έχουν φτάσει τους 24. Στο Ηράκλειο μόνο οι νεκροί σε αυτό το διάστημα έχουν φτάσει τους 14. Πρόκειται για αριθμούς που θυμίζουν παλαιότερα χρόνια. Θυμίζουν πολύ τις χρονιές 2000-2001. Έχουμε επίσης σοβαρούς τραυματισμούς ανθρώπων που τελικά καταλήγουν στα νοσοκομεία. Ήδη αυτό το μήνα είχαμε δύο τέτοια περιστατικά στο νησί, που ήταν τραυματίες και τελικά πέθαναν μετά από την άνιση μάχη που έδωσαν για τις ζωές τους», αναφέρει ο διευθυντής της ΕΛΠΑ κ. Γιάννης Λιονάκης.
θύματα με δίκυκλα
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι 14 από τους 24 είναι οδηγοί μηχανών, εκ των οποίων μάλιστα οι 13 από τους 14 δε φορούσαν και κράνος. Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικές αρχές και μια σειρά φορέων, κάνουν συνεχείς εκκλήσεις για τη χρήση ζώνης ασφαλείας και κράνους, αποδεικνύεται ότι οι οδηγοί αδιαφορούν προκλητικά, αγνοώντας τις συνέπειες τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους γύρω τους.
«Αυτή η αδιάφορη στάση πρέπει να μας προβληματίζει πάρα πολύ. Πρέπει μέχρι να φτιαχτούν δρόμοι και να γίνουν οι υποδομές, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, με αυτό τον τρόπο και να βρισκόμαστε στο έλεος του Θεού. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όσοι οδηγούν ότι είναι απαραίτητη η χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας. Και δυστυχώς, επειδή έχουμε και δύο νεκρά παιδάκια 10 χρονών και 15 μηνών στα θύματα από τα τροχαία, καλό είναι οι γονείς να σκεφτούν πολύ σοβαρά, τι πρέπει να κάνουν τελικά για να μεταφέρουν με ασφάλεια τα παιδιά τους. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε παιδιά στο μπροστινό κάθισμα, να έχουν βγαλμένα τα κεφάλια από τα πίσω τζάμια των αυτοκινήτων και δεν είναι δυνατόν να μην κάθονται στο καθισματάκι, ανάλογα με το βάρος τους και πάντα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Πράγματα αυτονόητα, τα οποία ενώ έπρεπε να κάνουν όλοι, ακόμη και σήμερα πάρα πολλοί αδιαφορούν».

http://www.2810.gr/site/news/article/56173

No words...

arxaios
08/10/2009, 19:12
Τέσσερις νεκροί σε τροχαία το 2ήμερο

Τέσσερις νεκροί στην άσφαλτο το 2ήμερο!

Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο τραγικός απολογισμός των τριών τροχαίων που σημειώθηκαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο νομό Ηρακλείου.

Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον κεντρικό δρόμο των Μαλίων.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το μηχανάκι που οδηγούσε η 67χρονη Μαρία Ρουσάκη από τα Μάλια συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 32χρονη Ειρήνη Φραγκιουδάκη-Χρυσοβαλάντου από τον Άγιο Νικόλαο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του οχήματος της η 32χρονη. Στον τόπο επικράτησε πανικός. Δεκάδες περαστικοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού δυστυχήματος. Αστυνομικοί της Χερσονήσου έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να διευκολύνουν το έργο των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ήταν αργά και για τις δύο γυναίκες. Τις συνθήκες του διπλού θανατηφόρου διερευνά το τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου.

Στο πένθος βυθίστηκε όμως και η οικογένεια του 19χρονου Γιάννη Πατραμάνη που έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλη διερχόμενη μηχανή, έξω από το Γάζι. Το θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε προχθές το απόγευμα. Ο νεαρός οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας, 19 ετών επίσης, τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 16χρονος συνοδηγός του. Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν η μία από τις εμπλεκόμενες μοτοσικλέτες εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το τρίτο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νυκτερινές ώρες προχθές στο νέο τμήμα του δρόμου από Ηράκλειο προς Καστέλι. Λόγω ιλιγγιώδους ταχύτητας, το ημιφορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί αλλοδαποί από την Αλβανία εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο 30χρονος οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα και ο 27χρονος συνεπιβάτης να τραυματιστεί βαριά. Προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβησαν τα δύο τροχαία διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου.

Από εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" 5/10/2009

Όχι πιά ...... έχασε στις 6 του μήνα τη μάχη και εχθές ήταν η κηδεία του .......

14 χρόνια εκπαιδευτικός ........ ο 6ος που χάνουμε ....... :sad:

Φορέστε κράνος παιδιά ........... δεν παθαίνουμε τίποτε δάσκαλε ......... τρομερό το πως αισθάνεσαι άτρωτος όταν είσαι έφηβος ........

Καλό ταξίδι Μιχάλη .......... κουράγιο στους δικούς σου .......

laryfz1
08/10/2009, 19:40
για αυτο δεν κατεβαινω ποτε κρητη

Εχετλαίος
08/10/2009, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
για αυτο δεν κατεβαινω ποτε κρητη

Kαι ποιός θα σε κατηγορήσει; Εγώ ξεκαβάλησα και ήταν αιτία όλες οι κηδείες που διαβάζουμε και εδώ και έξω καθημερινά στο νησί μας. Και σήμερα πάλι εγώ ξέρω πως έφτασα σπίτι μου αν και με αυτοκίνητο!

epp1640
08/10/2009, 20:42
Τέσσερις νεκροί σε τροχαία το 2ήμερο

Τέσσερις νεκροί στην άσφαλτο το 2ήμερο!

Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες εκ των οποίων οι δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο τραγικός απολογισμός των τριών τροχαίων που σημειώθηκαν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο νομό Ηρακλείου.

Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον κεντρικό δρόμο των Μαλίων.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το μηχανάκι που οδηγούσε η 67χρονη Μαρία Ρουσάκη από τα Μάλια συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 32χρονη Ειρήνη Φραγκιουδάκη-Χρυσοβαλάντου από τον Άγιο Νικόλαο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του οχήματος της η 32χρονη. Στον τόπο επικράτησε πανικός. Δεκάδες περαστικοί έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού δυστυχήματος. Αστυνομικοί της Χερσονήσου έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να διευκολύνουν το έργο των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ήταν αργά και για τις δύο γυναίκες. Τις συνθήκες του διπλού θανατηφόρου διερευνά το τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου.

Στο πένθος βυθίστηκε όμως και η οικογένεια του 19χρονου Γιάννη Πατραμάνη που έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλη διερχόμενη μηχανή, έξω από το Γάζι. Το θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε προχθές το απόγευμα. Ο νεαρός οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας, 19 ετών επίσης, τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 16χρονος συνοδηγός του. Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν η μία από τις εμπλεκόμενες μοτοσικλέτες εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το τρίτο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νυκτερινές ώρες προχθές στο νέο τμήμα του δρόμου από Ηράκλειο προς Καστέλι. Λόγω ιλιγγιώδους ταχύτητας, το ημιφορτηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί αλλοδαποί από την Αλβανία εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο 30χρονος οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα και ο 27χρονος συνεπιβάτης να τραυματιστεί βαριά. Προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβησαν τα δύο τροχαία διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου.

Από εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" 5/10/2009

Όχι πιά ...... έχασε στις 6 του μήνα τη μάχη και εχθές ήταν η κηδεία του .......

14 χρόνια εκπαιδευτικός ........ ο 6ος που χάνουμε ....... :sad:

Φορέστε κράνος παιδιά ........... δεν παθαίνουμε τίποτε δάσκαλε ......... τρομερό το πως αισθάνεσαι άτρωτος όταν είσαι έφηβος ........

Καλό ταξίδι Μιχάλη .......... κουράγιο στους δικούς σου .......

:sad: Πω ρε Κώστα, τι να πρωτοπώ.. Ελπίζω μόνο η άδεια καρέκλα του συμμαθητή τους να τους ταρακουνήσει.. αλλά δυστηχώς δεν το βλέπω..

laryfz1
08/10/2009, 20:46
φετος κατεβηκε η αδερφη μου και επαθε πλακα για το πως οδηγουν εκει κατω!τουλαχιστον εμεις οι νεοι ανθρωποι να ανοιξουμε τα ματια στα παιδια μας

MikeG
08/10/2009, 20:54
Δυστυχώς όποιος έρθει να οδηγήσει εδώ με νοοτροπία Αθήνα, Θεσσαλονίκης , τον έχει πιει.
Επίσης δυστυχώς δε προβλέπω να αλλάξουν τα δραματικά γεγονότα που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά.

& τέλος, αναμένετε, οι από εδώ, νέα συνάντηση στο Μπρίκι, για συζήτηση κάποιου θέματος που έχω στο μυαλό μου, σχετικού με το thread αυτό.

arxaios
08/10/2009, 21:02
:sad: Πω ρε Κώστα, τι να προτοπώ.. Ελπίζω μόνο η άδεια καρέκλα του συμμαθητή τους να τους ταρακουνήσει.. αλλά δυστηχώς δεν το βλέπω..

Ανδρέα .......... ο μόνος που ταρακουνιέται συνέχεια .......... είμαι εγώ, μου φαίνεται !!!
Ο Μιχάλης έφυγε ......... όσο και να γράφουν "Μιχάλη Ζεις" οι τοίχοι ...........
Και στα εφηβικά μάτια των συμμαθητών του ......... κατά κάποιο τρόπο .......... έφυγε σαν "ήρωας", να το πω ;;;
Το μεσημέρι πάλι τα ίδια έκαναν με τα παπιά τους και αισθανόντουσαν "οι πρώτοι του χωριού" .......
Και εγώ απλά έβαζα το κράνος μου ....... και κούναγα τη μουσκαροκεφαλή μου ........ μην έχοντας το κουράγιο να πω κάτι !!!
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΝΤΡΕΑ !!!
Έχω χάσει φίλους και συγγενεις ........... ήδη από όταν ήμουν 16 χρονών ...........
Ας μπορούσε κάποιος απλά να μου εξηγήσει γιατί πρέπει να "ΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ" ;;;
Γιατί ακόμα και τώρα με πονάει ;;;

Εχθές το βράδυ αν ακούσατε ένα κτήνος να ουρλιάζει εκεί στα Λινοπεράματα ........ δεν ήταν για κακό ........... προσκλητήριο ήτανε ........... και εξιλέωση ..........

Εχετλαίος
11/10/2009, 07:40
από τη zougla.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στο Σφακάκι Ρεθύμνου, μετά από σύγκρουση μοτοσυκλέτας με διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο, η οποία είχε αποτέλεσμα το θάνατο του 28χρονου Ρεθυμνιώτη.
Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά μετά από λίγη ώρα, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ρεθύμνου

Που θα πάει αυτό;

Ζεύκας
11/10/2009, 10:20
Το 2004-μια από τις φορές που'εχω κατέβει Κρήτη-πήγα Ρέθυμνο-Ηράκλειο.
Συνεχώς κλασμένος από το φόβο ήμουν.

Τέσπα,δυστυχώς δεν είναι μόνο η Κρήτη με τέτοια προβλήματα.
Τα ίδια αντιμετωπίζουν όσοι κινούνται και στην "ΕΟ" Κορίνθου-Πύργου.

TOLISTOLAROS
11/10/2009, 11:47
:sad: Πω ρε Κώστα, τι να πρωτοπώ.. Ελπίζω μόνο η άδεια καρέκλα του συμμαθητή τους να τους ταρακουνήσει.. αλλά δυστηχώς δεν το βλέπω..
Αποκλείεται να τους ταρακουνήσει

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1458331&highlight=%EC%E1%E8%E7%F4%E5%F2#post1458331

Ο 3ος μαθητής που αναφέρω στο link ξανακυκλοφορεί ξεκράνωτος...
Πλέον πιστεύω ότι μυαλό με το ζόρι δεν μπαίνει.Απλά συμβουλεύεις και όποιος ακούσει άκουσε...

Εχετλαίος
14/10/2009, 07:27
Άλλος ένας μοτοσυκλετιστής 21 ετών έφυγε χτες από τη ζωή στα Χανιά.
Δε μαθαίνουμε...
Κρίμα...

liakaros
14/10/2009, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δε μαθαίνουμε...
Κρίμα...

Το θεμα ειναι οτι πλεον στα Χανιωτικα νεα, αν οχι καθε μερα,μερα παρα μερα,διαβαζεις το καλο νεο...

5 απο την αρχη του μηνα ρε π@υστη μου...

makis206
14/10/2009, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δε μαθαίνουμε...
Κρίμα...

Άλλο ένα παλικάρι 21 χρονών.. όπως είπαν και γνωστοί που βρέθηκαν στην περιοχή του συμβάντος, Ζ-750, κράνος δεν..

Καλό του ταξίδι :sad:

Εχετλαίος
23/10/2009, 14:08
Άλλοι 2 στα Χανιά, ένας στον τρισκατάρατο κόμβο της Σούδας και μια κοπέλα στον Κάτω Σταλό. Δεν φορούσαν κράνος αμφότεροι. Άλλες 2 οικογένειες στα μαύρα, άλλα 4 παιδάκια ορφανά...
:( :mad:

epp1640
07/11/2009, 02:03
Σήμερα επιστρέφωντας από carrefour, εκ πρώτης όψης, αυτοκίνητο ή το αντίστροφο παραβίασε φανάρι στον κόμβο.. αποτέλεσμα.. αυτοκίνητο-λαμαρινοδουλειά.. μοτοσυκλετιστής σε φορείο.. είχε τις αισθήσεις του.. αίμα δεν είδα.. κολάρο φορούσε.. ελπίζω να πήγαν όλα καλά.. έδειχνε να πονάει πολύ..

lc8ergr1
09/11/2009, 09:45
Τα τροχαία έχουν καταστεί η μεγαλύτερη αιτία θανάτου στα Χανιά, με τα επίσημα στοιχεία να δείχνουν πως «ξεκληρίζεται» μία σχολική τάξη κάθε χρόνο.

«Κάθε χρόνο στο Νομό Χανίων ξεκληρίζεται μια τάξη μαθητών. Μια τάξη σχολείου κάθε χρόνο κλείνει», επεσήμανε ο προϊστάμενος της μονάδας επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων, Πέτρος Νικητάκης.
Στο Νομό Χανίων μόνο κατά το 2008 έχασαν τη ζωή τους 23 άτομα και έως τις 31 Οκτωβρίου 2009 οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία έχουν φτάσει τους 18.

Ως κοινωνική μάστιγα χαρακτήρισε τα τροχαία ο προϊστάμενος της μονάδας επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Χανίων, Πέτρος Νικητάκης, αναφερόμενος στο μέγεθος του προβλήματος.

Η συντριπτική πλειονότητα αυτών που χάνονται είναι νέοι άνθρωποι, ενώ μεγάλος είναι ο αριθμός αυτών που τραυματίζονται σοβαρά και ακόμα μεγαλύτερος αυτών που τραυματίζονται ελαφρύτερα.

Χρονικό διάστημα 24 μηνών, σύμφωνα με στοιχεία της Μονάδας αποκατάστασης του Νοσοκομείου Χανίων, χρειάζεται κατά μέσο όρο προκειμένου να επανέλθει ένας σοβαρά τραυματισμένος άνθρωπος, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα θύματα των τροχαίων μένουν δια βίου παράλυτα.

Τα στοιχ

maria xrn
19/02/2016, 17:16
Φίλε , σε πολλά που λες συμφωνώ , ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?
ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ για την ΜΑΝΑ του νεκρού?
ΔΕΝ του ΕΔΩΣΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΔΕΝ ασχολήθηκε μαζί του ?
ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , καλά να πάθει?
Δηλαδή , τα παιδιά όσων ψηφίζουν ΑΛΛΑ κόμματα ΔΕΝ κινδυνεύουν ?
Είσαι πατέρας όπως λες , άρα καταλαβαίνεις ότι εκτός από τους νεκρούς που άφησε το ατύχημα , έχουμε και τους «ζωντανούς – νεκρούς» που άφησε …τους γονείς…
Μπορεί να είμαστε αγανακτισμένοι , γιατί κάθε μέρα έχουμε «προσκλητήριο πεσόντων» στο forum , αλλά να μην είμαστε και παράλογοι…

Διάβασα πολλές ανακρίβειες εδώ και άκουσα άλλες τόσες όταν έγινε το τροχαίο..αλλά κανείς δεν είχε τόσο θράσος, και είναι ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που μπορώ να δώσω, να πει αυτά που έγραψε ο lc8ergr1....είναι αδιανόητο να μιλάει κάποιος έτσι για έναν νέο άνθρωπο ,που έφυγε απο τη ζωή, και την οικογένεια του..ειδικά όταν είναι και ο ίδιος πατέρας..εύχομαι να μην νιώσεις ποτέ όπως νιώθουμε και να μην έρθεις ποτέ στην θέση αυτής της μάνας που ρίχνεις και ευθύνες..και δεν μιλάω μόνο για την δική μου μάνα αλλά για οποιαδήποτε είναι σ'αυτη τη θέση..έπρεπε σαν πατέρας τουλάχιστον να καταλαβαίνεις έστω και λίγο πως νιώθουν οι γονείς όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο στο παιδί τους. Δεν μπόρεσα καν να διαβάσω όλα αυτά που έγραφες.