Σύνδεση

View Full Version : η μ@λ@κια σε ολο της το μεγαλειο

apolon10
19/08/2009, 00:27
καθε μερα νιωθω ολο και πιο μ@λ@κας που ζω σε αυτη τη χωρα. Γιατι πολλα ειναι στραβα και αναποδα σε αυτον τον τοπο , αλλα μου κανει εντυπωση ποση μ@λ@κια χωραει ακομη. Και εξηγω.
Καθε πρωι παω στη δουλεια απο Κατεχακη. Τωρα τελευταια λοιπον εχουν καποιοι τη φαεινη ιδεα να ποτιζουν τα φυτα στο διαζωμα με αποτελεσμα καθε 100 μετρα να εχει νερο στο οδοστρωμα και ενα ωραιο σπρευ να σε ψεκαζει, το οποιο σε καποια σημεια γινεται χοντρο σα βροχη. Αρα εχουμε και λεμε μ@λΑκιες
- καποιοι (και εμεις) να προσπαθουν να αποφυγουν τα νερα και το σπρευ με αποτομους και αρα επικινδυνους ελιγμους
- με τα νερα να κανουν το οδοστρωμα ιδιατερα επικινδυνο ειδικα τωρα το καλοκαιρι με τη συσσωρευμενη σκονη και ειδικα σε ενα κολοδρομο που ειναι ηδη αρκετα επικινδυνος απο μονος του με τις απανωτες στροφες και την αρνητικη κλιση
- τα φυτα ειδικα πανω στη στροφη δεν χρειαζονται, αφου περιοριζουν 100% την ορατοτητα και μαλιστα σε μια στροφη που το χειμωνα δεν ξερεις σε ποιο σημειο αρχιζει το μποτιλιαρισμα και εχουν γινει ουκ ολιγα ατυχηματα
- απο την αλλη μερια τη στηνουν καθε πρωι οι τροχαιοι εισπρακτορες που σταματανε τους ανυποψιαστους οδηγους με τη ντουζινα, αφου ειναι πολυ επικινδυνοι οταν πηγαινουν στη μεσαια απο τις 3 λωριδες με 100 στο γελοιο οριο των 70. Μαλιστα ειναι 5, 6 περιπολικα το ενα διπλα στο αλλο μπας και ξεφυγει κανενας. Αυτοι λοιπον οι κυριοι που υποτιθεται ειναι κρατικοι λειτουργοι για τη δημοσια ασφαλεια περα βρεχει για το θεμα αυτο
- και δεν βρισκεται τελικα κανεις να συνειδητοποιει τι κανει με αυτο το μ@λ@κισμενο ποτισμα καθε πρωι , μα κανενας, ουτε αυτος που το ανοιγει το ρημαδι, ουτε αυτος που του ειπε να το ανοιξει, ουτε οι τροχαιοι ουτε κανενας αρμοδιος.

Μα επιτελους ειναι δυνατον να οδηγεις και να σε βρεχουν και να σου κανουν το δρομο ολισθηρη πιστα και να μην παιρνουν χαμπαρι.
Πρεπει να σκοτωθει κανεις για να το καταλαβουν.

Τοση αναγκη απο φυτα εχουμε, στο χειροτερο σημειο βρηκατε να τα βαλετε και να τα ποτιζετε με εγκληματικη αμελεια για τις συνεπειες.
ΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ

Cpt. Haddock
19/08/2009, 07:07
Δίκιο έχεις, αλλα...εσύ που περνάς καθε πρωί γιατι δε σταματάς μια στους τροχαίους να τους πεις για το πρόβλημα των νερών; Ποιος περιμένεις να το κάνει; Οι υπηρεσίες του δήμου που θα διαβάσουν το φόρουμ; :p

:wave2:

stefanos
19/08/2009, 07:50
Ο δρόμος λοιπόν είναι ολισθηρός με αρνητική κλίση νερά ΟΡΙΟ 70 και μας ενοχλούν τα φυτά.
Λοιπόν ίσως εάν όλοι πήγαιναν με το όριο των 70 να μην υπήρχε πρόβλημα, και να την γλύτωναν και τα φυτά τα κακόμοιρα.

george 1981
19/08/2009, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δίκιο έχεις, αλλα...εσύ που περνάς καθε πρωί γιατι δε σταματάς μια στους τροχαίους να τους πεις για το πρόβλημα των νερών; Ποιος περιμένεις να το κάνει; Οι υπηρεσίες του δήμου που θα διαβάσουν το φόρουμ; :p

Κανείς τους δεν δίνει δεκάρα...Έχω σταματήσει σε τροχαίους και έχω κράξει για τα διαφημιστικά
κολωνάκια που φυτεύει όποιος θέλει στην άκρη του δρόμου και μου είπαν ¨...τι περιμένεις να κάνουμε τώρα;είναι αρμοδιότητα του δήμου...¨,πήγα στο δήμο και μου είπαν ότι δεν μπορπύν να κάνουν κάτι,απλά μια φορά το χρόνο κόβουν ένα πρόστιμο ανάλογα με το μέγεθος της πινακίδας.
Μπρος στην κονόμα...

@apolon10 Αντιλαμβάνομαι το θυμό σου,αλλά νομίζω ότι γίνονται καθημερινά μεγαλύτερες καφρίλες από αυτήν με τα νερά.Άσε που νερά ρίχνουν μόνο το καλοκαίρι...Με τα άλλα να δούμε τι θα κάνουμε πρώτα.
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως σου φαίνεται γελοίο όριο αυτό των 70 σε τέτοιες καφροσυνθηκες;

apolon10
19/08/2009, 23:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

μαλον φιλε μου δεν ξερεις σε ποια χωρα ζουμε!!!!!
Ασε που πηγαινω απο την αλλη μερια του διαζωματος και δεν πεταω ακομη για να παω απο την αλλη.

apolon10
19/08/2009, 23:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Ο δρόμος λοιπόν είναι ολισθηρός με αρνητική κλίση νερά ΟΡΙΟ 70 και μας ενοχλούν τα φυτά.
Λοιπόν ίσως εάν όλοι πήγαιναν με το όριο των 70 να μην υπήρχε πρόβλημα, και να την γλύτωναν και τα φυτά τα κακόμοιρα.

φιλε μου αν σε δω το πρωι τοτε στην Κατεχακη θα σε ξεχωρισω.
Μα φυσικα γιατι μονο εσυ θα πηγαινεις με 70 απο οτι φαινεται
Και θα πηγαινεις με 70 και στις ευθειες και στις στροφες και στα νερα.
Μηπως μπερδεψες αυτο που διαβασες και τα εβαλες ολα μαζι?
Και επειδη εχεις δικιο οταν ο δρομος ειναι σκατα, καλυτερα να μην φτιαχνουμε το δρομο, αλλα να χαμηλωνουμε τα ορια λεω να ανοιξουμε και μερικες λακουβες και να το μειωσουμε σε 50.

Παντως και 50 να ηταν το οριο, ότι μπλοκαρει την ορατοτητα των οδηγων ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

apolon10
19/08/2009, 23:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από george 1981
Κανείς τους δεν δίνει δεκάρα...Έχω σταματήσει σε τροχαίους και έχω κράξει για τα διαφημιστικά
κολωνάκια που φυτεύει όποιος θέλει στην άκρη του δρόμου και μου είπαν ¨...τι περιμένεις να κάνουμε τώρα;είναι αρμοδιότητα του δήμου...¨,πήγα στο δήμο και μου είπαν ότι δεν μπορπύν να κάνουν κάτι,απλά μια φορά το χρόνο κόβουν ένα πρόστιμο ανάλογα με το μέγεθος της πινακίδας.
Μπρος στην κονόμα...

@apolon10 Αντιλαμβάνομαι το θυμό σου,αλλά νομίζω ότι γίνονται καθημερινά μεγαλύτερες καφρίλες από αυτήν με τα νερά.Άσε που νερά ρίχνουν μόνο το καλοκαίρι...Με τα άλλα να δούμε τι θα κάνουμε πρώτα.
Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως σου φαίνεται γελοίο όριο αυτό των 70 σε τέτοιες καφροσυνθηκες;

1ον γιατι σχεδον ολα τα ορια μου φαινονται γελοια
2ον γιατι το συγκεκριμενο κοματι του δρομου ειναι το πιο ασφαλες σε ολη την Κατεχακη και απο τις 2 κατευθυνσεις.
3ον γιατι εξ ορισμου οπου τη στηνουν οι τροχαιοι μετα απο οριο ταχυτητα για να σε γραψουν, το οριο ειναι γελοιο και
4ον γιατι νομιζω οτι σχεδον ολοι (να μην πω ολοι) εδω μεσα εχουμε υπερβει ορια ταχυτητας ειτε με μηχανη ειτε με αυτοκινητο και εχουμε διαπιστωσει οτι η εννοια <τρεχω> ειναι πολυ σχετικη.
Παντως τα ορια , ακομη και στους τεραστιους αμερικανικους αυτοκινητοδρομους ενεργοποιηθηκαν τη δεκαετια του 70 πρωτιστως για ενεργειακους λογους στην κριση του ΟΠΕΚ.
Τελος εχω δει και ορια ταχυτητας τα οποια θεωρω υψηλα για τις εκει συνθηκες

BlackAdder
20/08/2009, 07:25
Νερά έχει και στην Κηφισίας στο ύψος του Ολυμπικαού Σταδίου.

Πήραν οι ανάδοχοι τα παρτέρια μετά απο χρόνια ξηρασίας και είπαν να τα ποτίσουν αναδρομικά.

Προσοχή έχει πολύ νερό.

McGyver
20/08/2009, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Νερά έχει και στην Κηφισίας στο ύψος του Ολυμπικαού Σταδίου.

Πήραν οι ανάδοχοι τα παρτέρια μετά απο χρόνια ξηρασίας και είπαν να τα ποτίσουν αναδρομικά.

Προσοχή έχει πολύ νερό.

To αυτό και από την πλευρά της Κύμης...

stefanos
20/08/2009, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
φιλε μου αν σε δω το πρωι τοτε στην Κατεχακη θα σε ξεχωρισω.
Μα φυσικα γιατι μονο εσυ θα πηγαινεις με 70 απο οτι φαινεται
Και θα πηγαινεις με 70 και στις ευθειες και στις στροφες και στα νερα.
Μηπως μπερδεψες αυτο που διαβασες και τα εβαλες ολα μαζι?
Και επειδη εχεις δικιο οταν ο δρομος ειναι σκατα, καλυτερα να μην φτιαχνουμε το δρομο, αλλα να χαμηλωνουμε τα ορια λεω να ανοιξουμε και μερικες λακουβες και να το μειωσουμε σε 50.

Παντως και 50 να ηταν το οριο, ότι μπλοκαρει την ορατοτητα των οδηγων ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Στην Κατεχάκη δεν θα με δείς ούτε είπα ποτέ οτι πάω σύμφωνα με το όριο ταχύτητας, όταν οι συνθήκες του δρόμου και του οχήματός μου το επιτρέπουν κατά την κρίση μου.
Αλλά κανονίζω ώστε να έχω χαλαρά περιθώρια αντίδρασης στο μήκος του δρόμου που βλέπω οπότε τα νερά δεν θα με ενοχλήσουν ούτε θα πέσω ακόμα και αν είναι πάνω στη στροφή.
Δεν είναι πίστα δρόμος είναι με σκύλους γάτες μπαρμπάδες μπάτσους έργα λακούβες που χθές δεν υπήρχαν.
Στην τελική πρέπει να προσέχεις μπας και σου έρθει και καμιά ρόδα απο το αντίθετο.
Και να τον φτιάξουμε τον δρόμο δεν διαφωνώ, αλλά δοκίμασες να πάρεις κανα τηλέφωνο να στείλεις ένα φαξ mail ,κάτι τέλος πάντων σε κάποιον αρμόδιο?
Γιατί Ελλάδα είμαστε επειδή όλοι τα γραφουμε όλα κανονικά μέχρι να πέσουμε πουθενά και τότε μόνο αρχίζουμε την γκρίνια.
Οπότε εάν ο δρόμος είναι σκατά πηγαίνουμε σιγά και γκρινιάζουμε στον αρμόδιο.
Εάν αυτός αντί να φτιάξει το δρόμο ,κατεβάσει το όριο δεν τον ξαναψηφίζουμε.

Α και νομίζω οτι όλοι αυτοί οι δρόμοι είναι ΥΠΕΧΩΔΕ για τα παράπονά σας:)

Cpt. Haddock
20/08/2009, 16:21

είναι κουφός ο υπουργός πατέρα... :sad:

apolon10
20/08/2009, 23:47
Στην Κατεχάκη δεν θα με δείς ούτε είπα ποτέ οτι πάω σύμφωνα με το όριο ταχύτητας, όταν οι συνθήκες του δρόμου και του οχήματός μου το επιτρέπουν κατά την κρίση μου.
Αλλά κανονίζω ώστε να έχω χαλαρά περιθώρια αντίδρασης στο μήκος του δρόμου που βλέπω οπότε τα νερά δεν θα με ενοχλήσουν ούτε θα πέσω ακόμα και αν είναι πάνω στη στροφή.
Δεν είναι πίστα δρόμος είναι με σκύλους γάτες μπαρμπάδες μπάτσους έργα λακούβες που χθές δεν υπήρχαν.
Στην τελική πρέπει να προσέχεις μπας και σου έρθει και καμιά ρόδα απο το αντίθετο.
Και να τον φτιάξουμε τον δρόμο δεν διαφωνώ, αλλά δοκίμασες να πάρεις κανα τηλέφωνο να στείλεις ένα φαξ mail ,κάτι τέλος πάντων σε κάποιον αρμόδιο?
Γιατί Ελλάδα είμαστε επειδή όλοι τα γραφουμε όλα κανονικά μέχρι να πέσουμε πουθενά και τότε μόνο αρχίζουμε την γκρίνια.
Οπότε εάν ο δρόμος είναι σκατά πηγαίνουμε σιγά και γκρινιάζουμε στον αρμόδιο.
Εάν αυτός αντί να φτιάξει το δρόμο ,κατεβάσει το όριο δεν τον ξαναψηφίζουμε.

φιλε μου για να σου απαντησω στο αν θελω ή πρεπει να κανω κατι και να μη γκρινιαζω, σου βαζω αυτο το λινκ και αν δεν βαριεσαι διαβασε τι ειχαμε κανει για ενα σκουπιδοτενεκε που εμποδιζε την ορατοτητα και που πολλα παιδια απο εδω υποστηριξαν την προσπαθεια με δεκαδες ιμειλ στο δημο Ηλιουπολης.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10946
Ξερεις τελικα τι εγινε?
Ο τενεκες ειναι ακομη εκει και μας κοροιδεψαν και μας εγραψαν στα παλαιοτερα των ελαστικων τους.
Γιατι λοιπον φιλε μου να παιρνω τηλ. και να μιλαω σε ¨αρμοδιους¨
Αστο να παει στην ευχη και αν ειμαστε τυχεροι θα σωθουμε.
Επισης βαζοντας αυτο το ποστ ειδα οτι πιο πολυ εκανε εντυπωση, οτι εγω δεν εκανα τιποτα απο το οτι η τροχαια που επιθεωρει καθε μερα αυτους τους δρομους τα εβρισκε ολα φυσιολογικα, μεχρι να γινει ατυχημα και να μιλανε για υπερβολικη ταχυτητα, απροσεξια και οχι για τη μ@λ@κια ολων αυτων που ριχνουν νερα και φυτευουν φυτα σε στροφες.
Ουτε με τα φυτα εχω τιποτα αλλα τοσος τοπος υπαρχει να τα βαλουμε, πανω στη στροφη βρηκαμε.
Και αφου λοιπον καποιοι βλεπουν το δεντρο και οχι το δασος δεν μου κανει εντυπωση γιατι εχει καταντησει ετσι η χωρα.

menelaos46
21/08/2009, 00:27
Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα.

Υπευθυνος για το ποτισμα ειναι ο δημος.
Αρα κανεις μια εγγραφη αναφορα προς το δημο για τα νερα και οτι αλλο σε ενοχλει (και να εχει λογικη ετσι).Απο την αναφορα αυτη ζητας οταν την παραδοσεις αριθμο πρωτοκολου για να μη παει στον καδο, και κρατας και αντιγραφο.
Αν τωρα γινει καποιο τροχαιο στο σημειο και αιτια ειναι τα ανωτερω ο παθον καλει την αστυνομια να κανει καταγραφη των συνθηκων.
Με την αναφορα σου και την εγγραφη της αστυνομιας τους πας δικαστηκα και τους τα περνεις.
Αν το κανουν πολλοι θα αλλαξουν τα πραγματα αλλα επειδη δε θα το κανει κανενας δε θα αλλαξει τιποτα.

Αυτα να ονειρευομαστε που και που....:wave2: