Σύνδεση

View Full Version : ολη η αληθεια - kAWASAKI RULZZZZ

EVI
19/08/2009, 23:40
Ότι μηχανή και να πάρεις , τα Kawasakia είναι πιο όμορφα και πιο γρήγορα.

Όταν ένα μοντέλο πρωτοεμφανίζεται , είναι αντιγραφή ενός Kawasaki.

Η Kawasaki έφυγε από τους αγώνες για να κάνει δικά της motoGP....

Όταν παίρνεις μια ανοιχτή στροφή με 250+ και κάποιος σε περνάει από πάνω , οδηγάει Kawasaki.

Όταν χαλάσει ένα Kawasaki σημαίνει ότι είσαι πολύ γέρος για να οδηγήσεις μηχανή.

Ο Θεός έφτιαξε τη Honda , τη Yamaha και τη Suzuki για να τονίσει την υπεροπλία της Kawasaki.

Η ανακάλυψη του τροχού ήταν τεχνολογία της Kawasaki.

μέχρι σήμερα κανένα Kawasaki δεν έχει χάσει σε κόντρα (σε γη αέρα και θάλασσα)

όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς σοβαρά με το μοτοσυκλετισμό παίρνεις kawasaki.... Διαβάστε περισσότερα

Η Kawasaki κατέχει όλα τα ρεκορ για τα επόμενα 100 χρόνια απλά δε το ανακοινώνει για να μη σταματήσει η εξέλιξη των άλλων.

Ο Rossi δεν οδηγάει ποτέ Kawasaki γιατί θα πλήξει επειδή δε θα έχει τίποτα να διορθώσει.

Όταν φτάνεις στα όρια κλίσης της μοτοσυκλέτας σου , από κει και πέρα αρχίζουν τα όρια ενός Kawasaki.

Όταν οδηγάς Kawasaki μπορείς να ξύνεις και στην ευθεία.

Τα Kawasaki είναι τα μόνα μηχανάκια που επανέρχονται μετά από high siding....

Για να μάθεις να οδηγάς σωστά υπάρχουν 2 τρόποι. Οι πηγαίνεις στα 3 level του CSS ή αγοράζεις από την αρχή Kawasaki.

O Ghostrider όταν πηγαίνει για καφέ οδηγάει suzuki και όταν θέλει να κάνει προπόνηση παίρνει μία Kawasaki.

Το Hollywood ζήτησε από την kawasaki μοτοσυκλέτες για τις ταινίες δράσης , αλλά επειδή δε μπορούσε να πληρώσει τα έξοδα τελικά άρχισε να παίρνει Triumph και Ducati

Όλοι οι άνθρωποι θα θελαν να ναι πανίσχυροι και όλες οι μηχανές θα θελαν να ναι Kawasaki.

Δε μπορείς να βελτιώσεις ένα Kawasaki. Απλά το κάνεις να μοιάζει με ένα άλλο.

Όταν τερματίζεις σε ένα αγώνα Dragster , γυρνάει στα πιτς ένα Kawasaki που έχει τερματίσει ήδη!

Γενικά ο οδηγός στρίβει μια μοτοσυκλέτα. Η Kawasaki στρίβει , και κάνει και τον οδηγό να γέρνει

Ένας μηχανόβιος που σκάει σε μια καφετέρια με kawasaki είναι πιο μούρη από ένα οποιοδήποτε άλλο.

Τα kawasaki δε χρειάζονται συντήρηση. Οι εξουσιοδοτημένοι των Kawasaki απλά χρειάζονται δουλειά.

Όταν ο Tom Cruise με ένα GPZ750R τα έστηνε σε ένα αεροδιάδρομο με ενα F15 , το μαχητικό εγκατέληψε μετά το τέλος της σκηνής.

Δε χρειάζεται να ξέρεις πώς να πάρεις την επόμενη στροφή. Ξέρει το Kawasaki.

Όταν οι υπόλοιπες μοτο-βιομηχανίες δεν έχουν άλλες ιδέες για εξέλιξη θα ζητήσουν να γίνουν θυγατρικές της Kawasaki

Η μηχανή του Chuck Norris είναι Kawasaki. Εκεί οφείλεται και το μυστικό της επιτυχίας του.

Ποτέ δε κάνεις ένα Kawasaki test ride για να αποφασίσεις αν θα το αγοράσεις. Αυτό σε δοκιμάζει για να δει αν του κάνεις.

Τα Kawasaki δεν τα φέρνουν από την Ιαπωνία. Έρχονται μόνα τους.

:ninja: :smokin: :a8: :a08: :a08: :a08:

ps: thanks Niko

TassosK
19/08/2009, 23:48
και ελεγα δεν θα παιξει ο τσακ?

λειπει ο μαρτης απτη σαρακοστη?

EVI
20/08/2009, 00:08
:smokin:

171340

NikosKK
20/08/2009, 00:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:smokin:

Λείπει η φοτό που σπάει το μοτέρ Εύη :blush:

EVI
20/08/2009, 00:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Λείπει η φοτό που σπάει το μοτέρ Εύη :blush:

ωπα ειδες Κ και μπερδευτικες δεν ειναι για τα ΚΤΜ εδω αλλα για τα Καβασακι :rotflmao: :lol:

Elle
20/08/2009, 07:14
Βρε EVI χαλάρωσε λίγο με τα Kavlasakia... Είναι ωραία, είναι καλά, είναι αξιόπιστα...
...αλλα υπερβάλεις!:ZZZ: :lol: :rotflmao:

Κάθε μοτοσυκλέτα έχει τα δικά της, υπέρ και κατά.
Εκτός κι αν κάνεις διαφήμιση.

:wave2:

Εγώ λέω να τα κοροϊδέψουμε λίγο σε αυτό το thread και να γελάσουμε :lol: :lol: :rotflmao:

sober
20/08/2009, 11:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

Εγώ λέω να τα κοροϊδέψουμε λίγο σε αυτό το thread και να γελάσουμε :lol: :lol: :rotflmao:

:eyepop:

Λοιπον:

μια πατατες, ενα διπλο πιτα γυρο απ'ολα, 5 καλαμακια , 3παστες ,2πορτοκαλαδες και μια coca-cola max παρακαλω.... :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

costas81
20/08/2009, 11:59

Άρα όσοι οδηγάνε kawa είναι κουλάδια!!! Δεν ξέρουν αυτοί να οδηγάνε...η μηχανή οδηγάει για αυτούς!!!

Και στο έλεγα ότι για αυτό με το freewind σε περνάνε και τα ποδήλατα και μου έλεγες ότι φτάιει το μηχανάκι!!!

hidefnick
20/08/2009, 12:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
:eyepop:
Λοιπον:
μια πατατες, ενα διπλο πιτα γυρο απ'ολα, 5 καλαμακια , 3παστες ,2πορτοκαλαδες και μια coca-cola max παρακαλω.... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Να σου πω. Ξέρεις τι ώρα είναι????? :a32: :a32: :a32:

EVI
20/08/2009, 13:00
Βρε EVI χαλάρωσε λίγο με τα Kavlasakia... Είναι ωραία, είναι καλά, είναι αξιόπιστα...
...αλλα υπερβάλεις!:ZZZ: :lol: :rotflmao:

Κάθε μοτοσυκλέτα έχει τα δικά της, υπέρ και κατά.
Εκτός κι αν κάνεις διαφήμιση.

:wave2:

:sad: και εγω το εβαλα για να μιλησουμε σοβαρα :sad:

:sick:

:alien:

hidefnick
20/08/2009, 14:08

Οταν θα αρχίσουν τα καβασάκια να κόβουν πλαίσια, και να σπάνε τρόμπες λαδιού στα 2 χρόνια, μπορεί να έχουμε κανένα σοβαρό λόγο συζήτησης.

Μέχρι τότε Let the good times roll (για τους παλιότερους) :wave2: :wave2: :wave2:

RudeOrc
20/08/2009, 14:23
Καλησπέρα!

Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι, επειδή δεν έχω Kawasaki, αλλά νομίζω ότι υπάρχει μία συγκεκριμένη ανακρίβεια στα λεγόμενά σου EVI.

Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ δεν χρειάζεται μοτοσυκλέτα. Απλά σκέπτεται τον προορισμό του και ο προορισμός του έρχεται σε αυτόν.

Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν νομίζω.... :a012:

sniper
20/08/2009, 14:54
.....

ps: thanks Niko

Παρακαλώ, αλλά εγώ ένα ΜΑΧ καβάλαγα κάποτε..... :rotflmao: :lol:

spyro
20/08/2009, 15:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από RudeOrc
[B]

Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ δεν χρειάζεται μοτοσυκλέτα. Απλά σκέπτεται τον προορισμό του και ο προορισμός του έρχεται σε αυτόν.

:rotflmao: :rotflmao:

Elle
20/08/2009, 17:42

Άρχισε αν θέλεις να μιλάς σοβαρά για τα kawasakia και βλέπουμε έπειτα πως
θα εξελιχθεί το ζήτημα... :ZZZ:

Σταθείτε να κάνω εγώ την αρχή...:evil:

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΔΕΙΤΕ ΦΙΝΕΤΣΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΧΑΡΗ...
(Μόνο το μουστάκι του λείπει:lol: :rotflmao: )

171393

EVI
20/08/2009, 17:46
Άρχισε αν θέλεις να μιλάς σοβαρά για τα kawasakia και βλέπουμε έπειτα πως
θα εξελιχθεί το ζήτημα... :ZZZ:

Σταθείτε να κάνω εγώ την αρχή...:evil:

και τι ειπαμε οτι εχεις?

:bigcry:

βε στρομ?:rotflmao: :lol: :bawl: :lol:

καλα

:lol:

Hell_Rider
20/08/2009, 17:49
Kawasaki For Ever :D

Mpravo EVI :wave2:

Elle
20/08/2009, 17:50
και τι ειπαμε οτι εχεις?

:bigcry:

βε στρομ?:rotflmao: :lol: :bawl: :lol:

καλα

:lol:
:lol: :lol: :rotflmao: Πόση ώρα σου πήρε για να το σκεφτείς αυτό και να το γράψεις;:lol: :lol: :rotflmao:

DO NOT SPAM HERE > THIS THREAD IS ONLY FOR KAWASAURES... :wave2:

PS: Έπεται να πέσει γέλιο σε λίγο... :rotflmao:

EVI
20/08/2009, 17:56
:lol: :lol: :rotflmao: Πόση ώρα σου πήρε για να το σκεφτείς αυτό και να το γράψεις;:lol: :lol: :rotflmao:

DO NOT SPAM HERE > THIS THREAD IS ONLY FOR KAWASAURES... :wave2:

PS: Έπεται να πέσει γέλιο σε λίγο... :rotflmao:

μαλακια...εχω και αλλα πραγματα να κανω απο το να τσεκαρω ολη μερα το μοτο ανα 2 λεπτα :rotflmao: οπως κανεις εσυ......

:rotflmao: οντως θα γελασουμε πολυ.....μου κανει (γραπτα) πλακα ενας με βε στρομ :lol:

:p :p :p :p

makis206
20/08/2009, 22:57

Και τα κόκκαλα χιαστί :lol: :rotflmao:

171445

chris_honda
21/08/2009, 14:26
Η μικρή τα λέει όλα....

Δείτε το.

http://www.youtube.com/watch?v=8moWPQewmnU

:wave2: :wave2:

idi
21/08/2009, 15:10
Elle και makis407

ειπατε το μηχανακι μου ΑΣΧΗΜΟ????????? :hypnotize :uplate: :sick: :uplate: :dizzy::a26: :a02: :a015: :a016:

Elle
22/08/2009, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Elle και makis407

ειπατε το μηχανακι μου ΑΣΧΗΜΟ????????? :hypnotize :uplate: :sick: :uplate: :dizzy::a26: :a02: :a015: :a016:

:D :D :D Oui oui... :smilea:

171648

SVX
22/08/2009, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και τα κόκκαλα χιαστί :lol: :rotflmao:

τομαλ@κα!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ@@!!!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Elle
22/08/2009, 10:43
Μα τι να πω που' μαι στεγνός από ψιλά και από παρέα
και σ' αγαπώ γιατί σαι άπιαστη σαν όλα τα ωραία...

ΑΧ ΚΑΡΓΙΑ ΚΕΝΩΝΙΑ ΑΜΟΙΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΙΑΞΕΣ ΤΟΣΟ ΑΣΚΗΜΟ... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

171649

SVX
22/08/2009, 10:52
εισαι σαχλος...! :blush:

τοφτιαξα! :cry:

171650

Elle
22/08/2009, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εισαι σαχλος...! :blush:

τοφτιαξα! :cry:

:p :p :wave2:

171654

SVX
22/08/2009, 11:20
:p :p :wave2:

re κακιασμενε ....το BRESEIS παει και ΖΟυγκλα!!! (http://www.youtube.com/watch?v=qo31de_FpYU)

γιατι τοχεις παρεξηγησει? ΔΕΝ ειναι δα και ΚΤΜ!

Elle
22/08/2009, 11:23
re κακιασμενε ....το BRESEIS παει και ΖΟυγκλα!!! (http://www.youtube.com/watch?v=qo31de_FpYU)

γιατι τοχεις παρεξηγησει? ΔΕΝ ειναι δα και ΚΤΜ!
:lol: :lol: :lol:

171655

EVI
22/08/2009, 11:33
malakies...εχεις κανει πολυ καλυτερα απο αυτα σε φωτοσοπιες δεν εχω γελασει ακομα κανεις δεν εχει γελασει ακομα απο οτι βλεπω ξαναπροσπαθησε

αφου το χεις κατοχος αυτου του παναθλιου πανβαρετου που δε παει βημα βε στρομ εισαι :lol: κατι θα σκευτεις :lol: ελα λεμε και ειναι και η μερα μου

:) :beer: :beer: :beer: :beer:

κατι που να εχει σχεση με κατι που υπαρχει οχι να ζωγραφιζεις μαλακιουλες

οπως τοτε με τον τροοπερ και τους μανογουορ...αλλα οχι αυτο δεν ηταν δικο σου....χμμμ

SVX
22/08/2009, 11:37

οπως τοτε με τον τροοπερ και τους μανογουορ... :a13:

γιατι αναφερες αυτο το μελος τωρα? θελεις να γυρισει?να μας ψαξει και να μας ζαλισει :a1: τα ...καρμπυρατερ?

EVI
22/08/2009, 11:46
:a13:

γιατι αναφερες αυτο το μελος τωρα? θελεις να γυρισει?να μας ψαξει και να μας ζαλισει :a1: τα ...καρμπυρατερ?

τωρα να πω οτι δεν σου ριχνω 1000 δικια ψεμματα θα πω , αστον εκει που καθετε καλα ειναι :blush:

:rotflmao: :lol:

Elle
22/08/2009, 11:49
μαλακια

malakies ...εχεις κανει πολυ καλυτερα απο αυτα...

κατι που να εχει σχεση με κατι που υπαρχει οχι να ζωγραφιζεις μαλακιουλες

Βρε EVI ψάχνω να βρω ένα σου ποστ που να μη γράφει πουθενά μέσα τη λέξη μ@λ@κ1α κτλ
και δεν βρίσκω κανένα!

1000 φορές να ζωγραφίζω μύτες αυτιά και δόντια εδώ στην ενότητα Ανέκδοτα - humor παρά
να βρίζω όλη την ώρα και να γράφω παντού μ@λ@κ@ και άλλα τέτοια...

Οκ? Άντε πήγαινε πλύνε τώρα καμμιά κατσαρόλα...

Στη φωτό από κάτω, η EVI βρίζει πάλι :rotflmao:

171658

EVI
22/08/2009, 11:51
Βρε EVI ψάχνω να βρω ένα σου ποστ χωρίς να γράφει πουθενά μέσα τη λέξη μ@λ@κ1α κτλ
και δεν βρίσκω κανένα!

1000 φορές να ζωγραφίζω μύτες αυτιά και δόντια εδώ στην ενότητα Ανέκδοτα - humor παρά
να βρίζω όλη την ώρα και να γράφω παντού μ@λ@κ@ και άλλα τέτοια...

Οκ? Άντε πήγαινε πλύνε τώρα καμμιά κατσαρόλα...

Στη φωτό από κάτω, η EVI βρίζει πάλι :rotflmao:

κατσαρολα????δεν εχω βεσ τρομ εγω πουλακι μου ανεκδοτακια μου εσυ που εχεις διαβασει ΟΛΑ μου τα ποστ :rotflmao: χαιρομε που σου γεμιζω την αδεια σου ζωη

:rotflmao: :lol:

EVI
22/08/2009, 11:59
καλα δε μπορω να περιμενω .... elle ελα ρε μην παρεξηγισε και εσυ τοσο ευκολα ειναι πολυ αστειες οι φατσουλες που κανεις αληθεια σου λεω και εγω να πιπερι αν ξαναβρισω ενταξη?????και θα πλυνω και καμμια κατσαρολα αν κανας φιλος με βεστρομ θελει να το πλυνει θα βρω την ευκαιρια και εγω να σου κανω το χατηρι ενταξη τωρα????? ελα εισαι πολυ αστειος αληθεια μην μου στεναχωριεσε κανε οτι θες ενταξη???? και να συναντηθουμε ρε να παμε καμμια βολτα που καθομαστε εδω στα πισια σαν βλαμενα και εγω ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ αν παμε βολτα δευτερα (ταχυτητα) ΔΕΝ θα βαλω ...ετσι για να μη λες ......αντε καλο σκ :beer:

:blush:

hidefnick
22/08/2009, 12:28
Ρε την παλεύετε? Αντε καμιά βολτούλα, και έχει και ωραίο καιρό. (είπε ο άνθρωπος με το kawa που θέλει λύσιμο και δεν ξέρουμε ακόμα γιατί)

@IDI: ΕΙΝΑΙ άσχημο....

@EVI: Εσύ τώρα στράβωσες?

Elle
22/08/2009, 22:14
ΕVI πολύ του μπλα μπλα είσαι...
Βάζω στοίχημα πως πάνω στο Zετάκι σου δεξιά κι αριστερά σου, έβαλες
βοηθητικές ροδίτσες για να κρατάς ισορροπία. Όσο αφορά τις στροφές, στοιχηματίζω πως δεν ξύνεις
ούτε ανοιχτό στάντ...:bawl:

Αυτά για σένα...:bigcry:

Τώρα όσον αφορά το thread περί Kaβlasaki...
Πολύ πλαστικούρα ρε παιδί μου... Τι να πω...

:lol: :lol: :rotflmao: :wave2:

EVI
23/08/2009, 09:36
ΕVI πολύ του μπλα μπλα είσαι...
Βάζω στοίχημα πως πάνω στο Zετάκι σου δεξιά κι αριστερά σου έβαλες
βοηθητικές ροδίτσες για να κρατάς ισσοροπία. Όσο αφορά τις στροφές, στοιχηματίζω πως δεν ξύνεις
ούτε ανοιχτό στάντ...:bawl:

Αυτά για σένα...:bigcry:

Τώρα όσον αφορά το thread περί Kaβlasaki...
Πολύ πλαστικούρα ρε παιδί μου... Τι να πω...

:lol: :lol: :rotflmao: :wave2:

ελα τρισμεγιστε βαλεντινο ροσσι να μου δειξεις πως οδηγουν ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ απο κοντα ΣΕ περιμενω LIVE να μου μαθεις τα παντα ...αλλα @@ ποτε δεν θα εμφανιστεις (εγω και σε συναντησεις παω και σε εκδρομες και με ξερουν και καμμια 150ρια απο κοντα εσενα????) να σε δω να ξυνεις με την κατσαρολα σου και τιποτα αλλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

EVI
23/08/2009, 09:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

@EVI: Εσύ τώρα στράβωσες? [/B]

οχι ρε με τι να στραβωσω?αυτος εχει στραβωσει εγω εχω λιωσει στα γελια :beer:

Elle
23/08/2009, 09:55
ελα τρισμεγιστε βαλεντινο ροσσι να μου δειξεις πως οδηγουν ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ απο κοντα ΣΕ περιμενω LIVE να μου μαθεις τα παντα ...αλλα @@ ποτε δεν θα εμφανιστεις (εγω και σε συναντησεις παω και σε εκδρομες και με ξερουν και καμμια 150ρια απο κοντα εσενα????) να σε δω να ξυνεις με την κατσαρολα σου και τιποτα αλλο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Ωω... Δούκισσα Ντόνα ντε Ρόσσι EVIolution-pollution of the greek road. Kοίτα να δεις...
Γιαί σπάστηκες τόσο γρήγορα; :lol: :lol: :rotflmao: Εγώ φιλικά σου τα λέω γιατί μου
χώνεσαι οπότε μάλλον πρέπει να σου χωθώ κι εγώ... Κι εγώ σε συναντήσεις πηγαίνω
και με ξέρουν οι άλλοι 150 εδώ μέσα ειλικρινά, μάλλον όμως θα είναι αυτοί που δεν
ξέρουν εσένα... ΥΓ: Κι εγώ έχω λιώσει στα γέλια, έχεις πάρα πολύ πλάκα! :wave2: Κι όχι
λοιπόν, δεν στράβωσα, δε στραβώνω έτσι εύκολα... :lol: :lol: :rotflmao:

Elle
23/08/2009, 10:03
A ναι... :lol: :lol: και όσον αφορά όλα τα υπόλοιπα που έγραψες, ένα έχω μονάχα να σου πω:

171729

SVX
23/08/2009, 14:08
:rolleyes:

171782

Elle
23/08/2009, 14:21
:rolleyes:

Μία διόρθωση Μήτσε... :D :smokin:

171783

Δήμιος