PDA

View Full Version : να ανάψω ένα κεράκι?

glargkatzis
24/08/2009, 11:38
..μου έφυγε(!!!) σε στροφή με 70 χλμ η αλυσίδα (βγήκε από το μπροστινό γρανάζι, ΔΕΝ κόπηκε).
την συντηρούσα σχολαστικά αλλά ετοιμαζόμουν για αλλαγή ούτως ή άλλως. πρίν από 2000 χλμ άλλαξα λάστιχα και ξαναρυθμίστηκε αλλά κάτι παίχτηκε με τους ρεγουλατόρους γιατί μόλις σταμάτησα (δόξα τω θεώ, δεν μπλοκάρισε ο πίσω τροχός) τους είδα τελείως λάσκα(μετά από ψάξιμο στο f650.com διαπίστωσα ότι είναι συχνό φαινόμενο).ήθελε και λίγο μάζεμα ,λασκάρισαν και αυτοί και έφυγε ! δεν μου έχει ξανατύχει να φύγει.
τέλος πάντων ,...στηκα πάνω μου αλλά κάποιος με προστάτευσε μάλλον:a024: και μου είπε να προσέχω περισσότερο από δω και πέρα.
(ρε τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα)

SVX
24/08/2009, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
..μου έφυγε(!!!) σε στροφή με 70 χλμ η αλυσίδα (βγήκε από το μπροστινό γρανάζι, ΔΕΝ κόπηκε).
την συντηρούσα σχολαστικά αλλά ετοιμαζόμουν για αλλαγή ούτως ή άλλως. πρίν από 2000 χλμ άλλαξα λάστιχα και ξαναρυθμίστηκε αλλά κάτι παίχτηκε με τους ρεγουλατόρους γιατί μόλις σταμάτησα (δόξα τω θεώ, δεν μπλοκάρισε ο πίσω τροχός) τους είδα τελείως λάσκα(μετά από ψάξιμο στο f650.com διαπίστωσα ότι είναι συχνό φαινόμενο).ήθελε και λίγο μάζεμα ,λασκάρισαν και αυτοί και έφυγε ! δεν μου έχει ξανατύχει να φύγει.
τέλος πάντων ,...στηκα πάνω μου αλλά κάποιος με προστάτευσε μάλλον:a024: και μου είπε να προσέχω περισσότερο από δω και πέρα.
(ρε τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα)

ή θα αλλαξεις μηχανακι ........ :rolleyes:

ή θα αλλαξεις συνεργειο............... :rolleyes:

GiannisBlessed
24/08/2009, 15:20
η αλυσιδα

LARISEOS
24/08/2009, 17:25
ante re man.........hsoyna monos soy sthn mhxanh?

harvester
24/08/2009, 17:29
φιλε κερακι καλυτερα και λαμπαδα απο τα 150 και πανω

rockobok
24/08/2009, 17:30
ευτυχώς που δε μπλόκαρε ο τροχός!!

glargkatzis
25/08/2009, 12:02
μόνος ήμουν αλλά σε στροφή ανοιχτή βέβαια, αλλά το κεράκι το άναψα στην σουμελά για να είμαστε σίγουροι!!!!

(ευτυχώς δεν μπλόκαρε.μόλις το ένιωσα έβγαλα ταχύτητα αμέσως, φρενάρισα με το μπροστινό μόνο και κατεβαίνοντας , αφού είδα τι έπαιξε την έβαλα στην άκρη να τη μαζέψω και με 2 μέτρα σύρσιμο πεζός ΜΠΛΟΚΑΡΕ !!!)