View Full Version : Μειώθηκε η καταναλωση, αλλά ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
ο καταλυτης βγηκε , τωρα , ποση ζημια κανει δεν ξερω ...
Έλα μου ντε ... :(
Ξερω οτι θα ακουστει λιγο ασχημο αυτο που θα πω , αλλα τελος παντων
Τον καταλυτη τον εβγαλα , ξερω οτι κανει ζημια , δεν ξερω ποσο , αλλα το ξερω ..
Δεν το ξαναεβαλα συνειδητα , γιατι :
-Εχει καλυτερη αποδοση η μηχανη
-Καει λιγοτερη βενζινη
-Θερμενεται λιγοτερο
Δεν θα δικαιολογηθω για κατι , απλα πλεον δεν μου κανει καμμια αισθηση βλεποντας τα παντα γυρω μου ...
Νταλικες να βγαζουν συννεφα μαυριλας, Ταριφες το ιδιο , Διχρονιλες , μολυσμενα τα παντα γυρω μας , εργοστασια , βρωμια παντου ... και να μην ξεχασω τις απαραδεκτες Φωτιες που κατεστρεψαν τα παντα ολα ..
Τωρα θα γυρησουν μερικοι κ θα πουνε κ εσυ τι κανεις ? Αν σκεφτομασταν ολοι ετσι τα πραγματα θα ηταν χειροτερα κτλ κτλ
Δεν εχουν αδικο ...
Απλα θα πω το εξης .. Οταν ζω σε ενα σκουπιδοτοπο, δεν θα ψαξω σκουπιδοτενεκε για να πεταξω το σκουπιδακι μου ... θα το πεταξω κατω κ δεν θα με νοιαξει κιολας ...
Αν ολα ηταν καθαρα , θα το πεταγα στον σκουπιδοτενεκε ...
ΥΣ : Καυσαναλυση δεν εχω κανει ακομα .. Μαλλον θα την κανω στο επομενο μεγαλο σερβις . Ουτως η αλλως μου ειπαν οτι το fz6 05 εχει αισθητηρα οξυγονου που αυτορυθμιζει το μιγμα και δεν εχει προβλημα.
Μεγάλη κουβέντα άνοιξες, γι' αυτό και μεταφερόμαστε ...
Ξεκίνα να καίς σούπερ παλιά και γύρνα πλευρό.
Έτσι κι αλλιώς κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ξεκίνα να καίς σούπερ παλιά και γύρνα πλευρό.
Έτσι κι αλλιώς κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Τάσε, είπα να μην το πάω κατευθείαν στις Αντιπαραθέσεις ...
(είμαι sic! Βύρωνα..??)
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
είμαι sic
Είσαι, είσαι !!
ΥΓ: Εδώ που το έφερες δεν μπορεί να επέμβει και κανένας, επομένως.....:wave2:
-Καει λιγοτερη βενζινη
Πόσο καλύτερη απόδοση έχει η μοτοσυκλέτα σου μετά την αφαίρεση καταλύτη
και πόσο λιγότερο καύσιμο καταναλώνεται; Πιστεύεις πως άξιζε τον κόπο; :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Πόσο καλύτερη απόδοση έχει η μοτοσυκλέτα σου μετά την αφαίρεση καταλύτη
και πόσο λιγότερο καύσιμο καταναλώνεται; Πιστεύεις πως άξιζε τον κόπο; :wave2:
Ναι, πιστευω οτι αξιζε ... αληθεια το λεω !
σκεψου 30 - 40 χλμ παραπανω αυτονομια σε καθε γεμισμα των 17ε
αρα μιλαμε για 2 - 3 ευρο στην τσεπη μου καθαρα σε καθε γεμισμα ...
αποδοση αισθητα καλυτερη ... ξεμπυκωσε η μηχανη.
κ πριν προλαβετε να βγαλετε το αχτι σας επανω μου , κοιταξτε να δειτε ποιος κανει την μεγαλη ζημια , κ μην κοιτατε την σταγονα στον ωκεανο ...
Δεν εκαψα εγω τα δαση (παρεπιπτωντος ειμαι πυροπληκτος αλλα τελος παντων), ουτε ανεβασα εγω την σταθμη της θαλασσας. Δεν μπαζωσα εγω τα ρεματα ...
κ για το ΠΑΡΑΛΟΓΟ της υποθεσης , εμενα καποια χρονια γερμανια ,και εκανα ανακυκλωση για την προστασια του περιβαλλοντος ...
Επισης μαζευω απο τις παραλιες τα σκουπιδια μου , ακομα κ τα σκουπιδια των αλλων ασυνειδητων που τα παρατανε στην αμμο ... Δεν τα λεω αυτα για να μου πειτε μπραβο,
τα λεω για να καταλαβετε οτι γενικοτερα δεν ειμαι ρυπογονος τυπος κ σεβομαι το περιβαλλον ...
stavrouliasp
25/08/2009, 16:26
Μήπως όμως και ένας παλιός καταλύτης 12 χρόνων όπως ήταν στην δική μου μηχανή κάνει περισσότερο κακό από ότι εάν τον αφαιρέσεις..?
Stergios69
25/08/2009, 16:49
Τον καταλυτη τον εβγαλα , ξερω οτι κανει ζημια , δεν ξερω ποσο , αλλα το ξερω ..
...και οι μηχανολόγοι που τον έβαλαν, μετά από 20 χρόνια σπουδες, μάλλον δεν ξέρουν...
stavrouliasp
25/08/2009, 20:29
Εντάξει ρε παιδιά, χαλαρώστε...Εκτός του ότι θα ήθελα μια απάντηση για το παραπάνω ερώτημα, εάν γνωρίζει κανείς, ήθελα απλά να πω, πως είμαστε σε forum μηχανών και όχι σε forum οικολόγων ή ηθικολόγων. Και όπως και να το κάνουμε εάν βγάλεις τον καταλύτη χάνεις μερικά κιλάκια και κερδίζεις λίγο σε απόδοση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Εντάξει ρε παιδιά, χαλαρώστε...Εκτός του ότι θα ήθελα μια απάντηση για το παραπάνω ερώτημα, εάν γνωρίζει κανείς, ήθελα απλά να πω, πως είμαστε σε forum μηχανών και όχι σε forum οικολόγων ή ηθικολόγων. Και όπως και να το κάνουμε εάν βγάλεις τον καταλύτη χάνεις μερικά κιλάκια και κερδίζεις λίγο σε απόδοση...
Δλδ για σενα ειμαστε αυτο που λενε καποιοι γεροι,αλητες μηχανοβιοι τσαντακηδες?
Πλακα εχει εδω μεσα τελικα.
-Καει λιγοτερη βενζινη
-Θερμενεται λιγοτερο
Δεν θα δικαιολογηθω για κατι , απλα πλεον δεν μου κανει καμμια αισθηση βλεποντας τα παντα γυρω μου ...
Νταλικες να βγαζουν συννεφα μαυριλας, Ταριφες το ιδιο , Διχρονιλες , μολυσμενα τα παντα γυρω μας , εργοστασια , βρωμια παντου ... και να μην ξεχασω τις απαραδεκτες Φωτιες που κατεστρεψαν τα παντα ολα ..
Τωρα θα γυρησουν μερικοι κ θα πουνε κ εσυ τι κανεις ? Αν σκεφτομασταν ολοι ετσι τα πραγματα θα ηταν χειροτερα κτλ κτλ
Δεν εχουν αδικο ...
Απλα θα πω το εξης .. Οταν ζω σε ενα σκουπιδοτοπο, δεν θα ψαξω σκουπιδοτενεκε για να πεταξω το σκουπιδακι μου ... θα το πεταξω κατω κ δεν θα με νοιαξει κιολας ...
ΥΣ : Καυσαναλυση δεν εχω κανει ακομα .. Μαλλον θα την κανω στο επομενο μεγαλο σερβις . Ουτως η αλλως μου ειπαν οτι το fz6 05 εχει αισθητηρα οξυγονου που αυτορυθμιζει το μιγμα και δεν εχει προβλημα.
Εσυ φιλαρακι(και στο λεω χωρις ιχνος αντιπαραθεσης η κακιας)μην διανοηθεις να γραψεις περι οικολογιας,πυρκαιων στα δαση κλπ γιατι θα φας το κραξιμο της αρκουδας.
Καλη η ευθυτητα κι η τιμιοτητα αλλα δεν φτανει.:wave2:
Δηλαδη ρε φιλε μου, χωρις κανενα ιχνος αντιπαραθεσης κ γω, δεν εχεις κανει ποτε καμμια παρανομια - ατοπια ???
Δεν εχεις ριξει ποτε κατι κατω ? Μια γοπα απο τσιγαρο ? Ενα τενεκεδακι αναψυκτικου ? Ησουν παντα προσεκτικος κ καθαρος ? Εστω μια τσιχλα να εφτυσες στην θαλασσα ?
Κ ετσι ναναι , σου δινει αυτο το δικαιωμα να μιλας για πυρκαγιες , ενω εμενα οχι επειδη εβγαλα τον καταλυτη ?
Ψαξε λιγο τον εαυτο σου , να δεις ποιοι ειναι οι πραγματικοι υπευθυνοι για την κατασταση , κ μην ψαχνεις τον πρωτο τυχωντα να τον βαφτησεις αποδιοπομπαιο τραγο κ να τον βαλεις στην πυρα ?
Εγω , σε πληροφορω οτι ειμαι πολυ πιο συνειδητοποιημενος οικολογικα , απο πολους εδω μεσα , κ οχι μονο ...
Αν νομιζεις οτι αυτη , η μοναδικη μου πραξη , ειναι ικανη για να μου βουλωσει το στομα περι οικολογιας κ ηθικολογιας εισαι ΠΟΛΥ γελασμενος ...
Εγω θα συνεχησω να κραζω αυτους που καινε τα δαση, αυτους που αδειαζουν τα αποβλητα στην θαλασσα , αυτους που αραζουν στην παραλια αλλα δεν μαζευουν τα σκουπιδια τους , αυτους που αλλαζουν τα λαδια κ τα χυνουν στους νεροχυτες ... θες να συνεχησω ??????
Με βαζεις στο ιδιο καζανι με ολους αυτους μηπως ?????????
φιλικα παντα
blackbusa
26/08/2009, 01:49
αυτους που αδειαζουν τα αποβλητα στην θαλασσα
το να κλανεις δεν μετραει εεεεεεε????:blush: :look: :p :smokin:
ναι
Ξεκολλάτε λέμε.... άιντε αρχίσαμε το θάψιμο όπου βρούμε.
LogOutGoRide
26/08/2009, 07:46
Φίλε (χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης ) πρέπει να σε αλείψουμε ( εμείς οι οικολόγοι της φούτσας ) με πίσσα και να βάλουμε φωτιά αλλά επειδή δεν είναι και πολύ οικολογικό αυτό να σΟΥ κρεμάσουμε μια πια πινακίδα στον λαιμό (της εξάτμισης ) και να γράφει ''είμαι τεντη μπόις'' και να σου πετάμε οικολογικά γιαούρτια .
Απορία ο ΘΕΟΣ Rossi έχει καταλύτη στο πρα πρα του; Η εξάτμισή του πόσα db βγάζει στις 8000 rpm; Τι βενζίνα καίει ;
20.000 μέλη με οικολογική συνείδηση και όμως ζούμε σε έναν (μοτοσυκλετιστικό)σκατότοπο.
Πρίν 30 χρόνια που δεν είχαμε καταλύτες που ήταν η στάθμη της θάλασσας;
Δεν έχω σκοπό να βγάλω τον καταλύτη αλλά μην τρελαθούμε κιόλας
Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Απορία ο ΘΕΟΣ Rossi έχει καταλύτη στο πρα πρα του;
Ποιός Ρόσσι φίλε μου. Το 80% των μοτό που κυκλοφορούν δεν έχουν καταλύτες και όχι επειδή έχουν αφαιρεθεί.
LogOutGoRide
26/08/2009, 07:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το 80% των μοτό που κυκλοφορούν δεν έχουν καταλύτες και όχι επειδή έχουν αφαιρεθεί.
Παρακαλώ :confused:
stefanos
26/08/2009, 07:57
Πάντως ο καταλύτης δεν έχει καμιά σχέση με κατανάλωση η επιδόσεις.
Η διαφορά στην απόδοση είναι απο το ξετάπωμα της εξάτμησης.
LogOutGoRide
26/08/2009, 08:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Πάντως ο καταλύτης δεν έχει καμιά σχέση με κατανάλωση η επιδόσεις.
Η διαφορά στην απόδοση είναι απο το ξετάπωμα της εξάτμησης.
Δεκτό αυτό .
Δεν ξέρω αν κάνει και ζημιά στον κινητήρα που υποτίθεται πρέπει να λειτουργεί με καταλύτη .
Αυτό που μου την δίνει είναι η οικολογική παπαρολογία και το ψέμα που μας έχουν φλομώσει.
Τέλος πάντων 12485747538393354350 στέμματα δάσους κόπηκαν στον Αμαζόνια την ώρα που γράφουμε αυτές τις @@
Άσχετο πόσα στρέμματα έχει επιτέλους αυτός ο γ@μ Αμαζόνιος ;
Παρακαλώ :confused:
Οι μοτό δεν είχαν καταλύτες μέχρι πριν λίγα χρόνια. Το καύσιμο που χρησιμοποιουν όλα αυτά τα μηχανάκια χρειάζεται καταλύτη (και μην πεταχτεί κανείς και πει ότι βάζει βενζίνη για μη-καταλυτικά....)
LogOutGoRide
26/08/2009, 08:09
Οι μοτό δεν είχαν καταλύτες μέχρι πριν λίγα χρόνια. Το καύσιμο που χρησιμοποιουν όλα αυτά τα μηχανάκια χρειάζεται καταλύτη (και μην πεταχτεί κανείς και πει ότι βάζει βενζίνη για μη-καταλυτικά....)
Μια και το έφερε η κουβέντα . Η δικιά μου μοτό έχει καταλύτη ( αυτήν την τορπίλη που φαίνεται και στο avatar ) .Σε πόσα χρόνια ''χαλάει'';
Μια και το έφερε η κουβέντα . Η δικιά μου μοτό έχει καταλύτη ( αυτήν την τορπίλη που φαίνεται και στο avatar ) .Σε πόσα χρόνια ''χαλάει'';
Λογικά το αναφέρει το manual ενώ η φθορά προέρχεται απ΄τα χιλιόμετρα που διανύεις και όχι απ΄τα έτη.
LogOutGoRide
26/08/2009, 08:16
Τώρα που το θυμήθηκα
Όταν κάνουμε ανακύκλωση απελευθερώνονται στο περιβάλλον τίποτα επικίνδυνα αέρια από την κατεργασία ;
Υπήρχε ένα βίντεο όπου μια τύπισσα εξηγούσε την παραγωγική διαδικασία με απλές εικόνες και γινόταν λόγος για πράγματα που κοστίζουν εξωφρενικά μικρό ποσό στα ράφια των super market όπως μικρά ραδιοφωνάκια κ.α. εξηγώντας πως γίνεται και κερδίζουν οι εταιρίες και έφτανε μέχρι την ανακύκλωση .Ξέρει κανείς κάτι
LogOutGoRide
26/08/2009, 08:18
Λογικά το αναφέρει το manual ενώ η φθορά προέρχεται απ΄τα χιλιόμετρα που διανύεις και όχι απ΄τα έτη.
Γ@μω την οικολογική μου συνείδηση δεν έπεσε ποτέ το μάτι μου σε κάτι τέτοιο .
Μήπως ...λέω μήπως είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα; (Ναι Ναι τρέξτε τώρα όλοι να ανοίξετε τα manual)
LogOutGoRide
26/08/2009, 08:27
Αχα όπως το φανταζόμουν .Είναι στην τελευταία σελίδα (γιατί άραγε;)
ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ
Αυτή η μοτοσικλέτα είναι εξοπλισμένη με κατα-
λυτικό μετατροπέα.
Ο καταλυτικός μετατροπέας περιέχει πολύτιμα
μέταλλα που δρουν ως καταλύτες και προω-
θούν χημικές αντιδράσεις, για τη μετατροπή
των αερίων της εξάτμισης χωρίς να επηρεάζο-
νται τα μέταλλα.
Ο καταλυτικός μετατροπέας δρα σε υδρογο-
νάνθρακες, μονοξείδιο του άνθρακα και οξείδια
του αζώτου. Τα ανταλλακτικά πρέπει να είναι
γνήσια ανταλλακτικά Honda ή άλλα ανάλογης
ποιότητας.
Για να πραγματοποιούνται οι χημικές αντι-
δράσεις, ο καταλύτης πρέπει να λειτουργεί
σε υψηλές θερμοκρασίες. Μην πλησιάζετε
εύκαυστα αντικείμενα, καθώς αυτά μπορεί να
αναφλεγούν. Μην σταθμεύετε τη μοτοσικλέτα
κοντά σε θάμνους, ξερά φύλλα ή άλλα εύφλε-
κτα υλικά.
Οι ελαττωματικοί καταλυτικοί μετατροπείς
συνεισφέρουν στη μόλυνση του αέρα και μπο-
ρεί να μειώνουν την απόδοση του κινητήρα.
Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να
προστατέψετε τον καταλύτη σας.
• Χρησιμοποιείτε πάντα αμόλυβδη βενζίνη.
Ακόμη και μια μικρή ποσότητα διαφορετικού
τύπου βενζίνης μπορεί να ρυπάνει το μέταλλο
του καταλύτη, και ως εκ τούτου ο καταλύτης
σας να καταστεί ανενεργός.
• Να διατηρείτε τον κινητήρα σας σωστά ρυθ-
μισμένο.
• Αναθέστε σε εξειδικευμένο συνεργείο τον
έλεγχο και την επισκευή της μοτοσικλέτας,
σε περίπτωση που παρουσιαστούν προ-
βλήματα, όπως το ρετάρισμα του κινητήρα,
η πρόωρη ανάφλεξη μέσα στον κινητήρα, η
απώλεια ταχύτητας ή η μη σωστή λειτουργία
του.
.Ξέρει κανείς κάτι
Οι γύφτοι στον Ταύρο έχουν το know how :winka:
Για το manual δεν παίρνω και όρκο. Ρώτησε σε κανένα εξουσιοδοτημένο καλύτερα. Στα αυτοκίνητα αν δεν κάνω λάθος είναι 200.000 χλμ ?
SnakeMJK
26/08/2009, 08:28
τότε να βγάλουμε όλοι τους καταλύτες μας, αφού δεν τρέχει τίποτα και το κάνουν "όλοι", και από μηχανάκι και από αμάξι... και ας πεθάνουν όλοι από καρκίνο. τι με νοιάζει; εγώ θα χω πάρει 1 άλογο στο στρόφαλο :lol:
LogOutGoRide
26/08/2009, 08:29
Οι γύφτοι στον Ταύρο έχουν το know how :winka:
Για το manual δεν παίρνω και όρκο. Ρώτησε σε κανένα εξουσιοδοτημένο καλύτερα. Στα αυτοκίνητα αν δεν κάνω λάθος είναι 200.000 χλμ ?
Έλα ρε μιλάω σοβαρά (τώρα :lol: )
Έλα ρε μιλάω σοβαρά (τώρα :lol: )
Και γώ σοβαρά μιλάω.
Ρώτα κανέναν απ΄τον Τάυρο-Βοτανικό να σου πει για τις πρωτότυπους μεθόδους που χρησιμοποιούν οι γύφτοι προκειμένου να αφαιρούν τον χαλκό απ΄τα καλώδια.
LogOutGoRide
26/08/2009, 08:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
τότε να βγάλουμε όλοι τους καταλύτες μας, αφού δεν τρέχει τίποτα και το κάνουν "όλοι", και από μηχανάκι και από αμάξι... και ας πεθάνουν όλοι από καρκίνο. τι με νοιάζει; εγώ θα χω πάρει 1 άλογο στο στρόφαλο :lol:
Είσαι οικολόγος ;
Αντιπαραθέσεις είμαστε έτσι ; :look:
SnakeMJK
26/08/2009, 08:45
κάνω ανακύκλωση :p
αν αναλογιστείς ότι χωρίς καταλύτη εκπέμπεις 10πλασιες ποσότητες βενζολίου και άλλων καρκινογόνων ουσιών όπως τολουόλιο (κλπ) και ότι όλα αυτά είναι άμεσα υπεύθυνα για λευχαιμία και άλλα ήδη καρκίνου, καθώς και προβλήματα στο νευρικό σύστημα... τι άλλο να πούμε;
το βενζόλιο, είναι δηλητήριο για τα οστά,
προκαλεί αναιμία και μειώνει τα λευκά αιμοσφαίρια!
Συνεπώς, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι η παρατεταμένη έκθεση, θα προκαλέσει Λευχαιμία!
Ή κάθε άλλη μορφή καρκίνου!
Το βενζόλιο, είναι μια τοξίνη, που μπορεί επίσης, να προκαλέσει αποβολή
εμβρύου και να επηρεάσει το ήπαρ και τα νεφρά.
Είναι δε σημαντικό να γνωρίζετε, ότι αποβάλλεται πολύ δύσκολα
από τον οργανισμό!
stefanos
26/08/2009, 08:54
κάνω ανακύκλωση :p
αν αναλογιστείς ότι χωρίς καταλύτη εκπέμπεις 10πλασιες ποσότητες βενζολίου και άλλων καρκινογόνων ουσιών όπως τολουόλιο (κλπ) και ότι όλα αυτά είναι άμεσα υπεύθυνα για λευχαιμία και άλλα ήδη καρκίνου, καθώς και προβλήματα στο νευρικό σύστημα... τι άλλο να πούμε;
Οτι οι βενζίνες που βάζουμε δεν έχουν βενζόλιο?
SnakeMJK
26/08/2009, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Οτι οι βενζίνες που βάζουμε δεν έχουν βενζόλιο?
Το βενζόλιο είναι μία από τις ενώσεις αρωματικών υδρογονανθράκων που βρίσκονται σαν πρόσθετα στην αμόλυβδη βενζίνη (μαζί με το τολουόλιο και το ξυλόλιο).
stefanos
26/08/2009, 09:14
Το βενζόλιο είναι μία από τις ενώσεις αρωματικών υδρογονανθράκων που βρίσκονται σαν πρόσθετα στην αμόλυβδη βενζίνη (μαζί με το τολουόλιο και το ξυλόλιο).
Ναι όταν μας σώσανε απο τον μόλυβδο γύρω στο 90, οι προδιαγραφές μιλάγανε για 5% μέγιστο κατ όγκο βενζόλιο.
Τά τελευταία χρόνια το μέγιστο βενζόλιο έχει πάει στο 1% στην προδιαγραφή.
Εάν βάλεις και την εξέλιξη στους καταλύτες-κινητήρες και την ανανέωση του στόλου με αποκλειστικά καταλυτικά οχήματα, μάλλον ο κίνδυνος του βενζολίου έχει περάσει πλέον.
SnakeMJK
26/08/2009, 09:18
ναι, μόνο που εδώ λένε για αφαίρεση καταλύτη, άρα και εκτόξευση της εκπομπής βενζολίου (σε σχέση με τις εκπομπές ενός καινούριου καταλυτικού πάντα).
Δηλαδη ρε φιλε μου, χωρις κανενα ιχνος αντιπαραθεσης κ γω, δεν εχεις κανει ποτε καμμια παρανομια - ατοπια ???
Δεν εχεις ριξει ποτε κατι κατω ? Μια γοπα απο τσιγαρο ? Ενα τενεκεδακι αναψυκτικου ? Ησουν παντα προσεκτικος κ καθαρος ? Εστω μια τσιχλα να εφτυσες στην θαλασσα ?
Κ ετσι ναναι , σου δινει αυτο το δικαιωμα να μιλας για πυρκαγιες , ενω εμενα οχι επειδη εβγαλα τον καταλυτη ?
Ψαξε λιγο τον εαυτο σου , να δεις ποιοι ειναι οι πραγματικοι υπευθυνοι για την κατασταση , κ μην ψαχνεις τον πρωτο τυχωντα να τον βαφτησεις αποδιοπομπαιο τραγο κ να τον βαλεις στην πυρα ?
Εγω , σε πληροφορω οτι ειμαι πολυ πιο συνειδητοποιημενος οικολογικα , απο πολους εδω μεσα , κ οχι μονο ...
Αν νομιζεις οτι αυτη , η μοναδικη μου πραξη , ειναι ικανη για να μου βουλωσει το στομα περι οικολογιας κ ηθικολογιας εισαι ΠΟΛΥ γελασμενος ...
Εγω θα συνεχησω να κραζω αυτους που καινε τα δαση, αυτους που αδειαζουν τα αποβλητα στην θαλασσα , αυτους που αραζουν στην παραλια αλλα δεν μαζευουν τα σκουπιδια τους , αυτους που αλλαζουν τα λαδια κ τα χυνουν στους νεροχυτες ... θες να συνεχησω ??????
φιλικα παντα
Ολο και κατι εχω κανει πιτσιρικας αλλα τα τελευταια 20 χρονια προσπαθω να αποκτησω οικολογικη συνειδηση.Γοπες μπορει να πεταω ακομα,τα αλουμινια τα ανακυκλωνω,οπως και το γυαλι.Φροντιζω τα σκουπιδια μου να εχουν τον μικροτερο δυνατο ογκο και να ειναι μεσα στον καδο κι οχι γυρω απ αυτον.
Δεν εχει να κανει τοσο με την πραξη σου οσο με το σκεπτικο του νεοελληνα που παραθεσες:
"Δεν θα δικαιολογηθω για κατι , απλα πλεον δεν μου κανει καμμια αισθηση βλεποντας τα παντα γυρω μου ...
Δεν εχουν αδικο ...
Αν ολα ηταν καθαρα , θα το πεταγα στον σκουπιδοτενεκε ..."
Δηλαδη αμα ξαναβαλω τον καταλυτη ... σωθηκατε !
Δεν θα παθετε καρκινο ... ουτε λευχαιμια.
ε ρε, κουνια που σας κουναγε ...
Θα λυθει το προβλημα ετσι ?
Δεν σας κατηγορω , γιατι καταλαιβανω την απογνωση σας κ τον θυμο σας , κ την αναγκη σας να ξεσπασετε καπου με ολα αυτα που βλεπετε γυρω σας το τελευταιο διαστημα ... κ αφου δεν βρισκετε τους πραγματικους υπευθυνους , ξεσπατε σε εμενα .
Λες κ γω ειμαι ο καταστροφεας του κοσμου επειδη εβγαλα τον καταλυτη ...
Μια συμβουλη : Ξεκινηστε να κανετε τον κοσμο καλυτερο απο τα χοντρα περιβαλλοντολογικα προβληματα κ μετα ελατε σε εμενα να μου κανετε κυρηγμα ... νασται σιγουροι οτι μεχρι τοτε θα εχω βαλλει κ τον καταλυτη επανω ...
φιλικα
nikos force
26/08/2009, 13:14
ωραια τα λετε στο φιλο που εβγαλε το καταλυτη ...του τα χωνετε παρα πολυ ομορφα ...
να ρωτησω και εγω ...γιατι εσεις ολοι της οικολογικης ανησυχίας δεν αντικαθιστατε την μεγαλη σας μηχανη με ενα παπακι ? που εχει πολυ μικροτερο ογκο ρυπογονων αναλωσιμων αλλα και εντελλει πολυ μικροτερη καταναλωση σε βενζινουλα ...???????? αλλα αντι για αυτου εχουμε γεμισει 1000αρια ολων των κατηγοριων να σουλατσαρουν μεσα στην αθηνα ...
μηπως να σας βαλω και εγω στο ιδιο καζανι που βαζετε και εσεις τον φιλο τον α-καταλυτο ????
Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουμε οικολογική συνείδηση, θέλει χρόνο να περάσει στον κόσμο. Ευτυχώς πάμε κανένα ταξίδι στην Ευρώπη και βλέπουμε πως θα έπρεπε να είμαστε. Και θα γίνει αυτό με χρονική υστέρηση αρκετών χρόνων όμως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Και όπως και να το κάνουμε εάν βγάλεις τον καταλύτη χάνεις μερικά κιλάκια και κερδίζεις λίγο σε απόδοση...
Συγνώμη φίλε Σταυρούλια, αλλά για μπεμβε δεν μιλάς..?
Στα 300 κιλά και τι έγινε που έχασες 3 περίπου και πήρες και 1,5 άλογο?
Ρε πότε θα αρχίσετε να μιλάτε σοβαρά...? :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ωραια τα λετε στο φιλο που εβγαλε το καταλυτη ...του τα χωνετε παρα πολυ ομορφα ...
να ρωτησω και εγω ...γιατι εσεις ολοι της οικολογικης ανησυχίας δεν αντικαθιστατε την μεγαλη σας μηχανη με ενα παπακι ? που εχει πολυ μικροτερο ογκο ρυπογονων αναλωσιμων αλλα και εντελλει πολυ μικροτερη καταναλωση σε βενζινουλα ...???????? αλλα αντι για αυτου εχουμε γεμισει 1000αρια ολων των κατηγοριων να σουλατσαρουν μεσα στην αθηνα ...
μηπως να σας βαλω και εγω στο ιδιο καζανι που βαζετε και εσεις τον φιλο τον α-καταλυτο ????
Εδώ ο φίλος Νίκος έχει κάνει μια άκρως ενδιαφέρουσα παρατήρηση, με την οποία συμφωνώ απόλυτα... :a18:
Διότι πολλοί από εμάς μπορεί να έχουμε τον καταλύτη στην ΘΕΣΗ του αλλά ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ οικολογικά.
LogOutGoRide
26/08/2009, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Φροντιζω τα σκουπιδια μου να εχουν τον μικροτερο δυνατο ογκο και να ειναι μεσα στον καδο κι οχι γυρω απ αυτον.
Αυτό φίλε δεν σε κάνει οικολόγο σε κάνει ΑΝΘΡΩΠΟ.
Πέτα για ανακύκλωση το κέβλαρ κράνος σου ή το θερμοπλαστικό ,άσε την μοτό (ούτε παπάκι έστω και λίγο, καίει βενζίνη) ,πάρε ποδήλατο που καίει λίπος ,κόψε το ρεύμα ,πάρε και τα βουνά.
Αν πας πάρε και μένα γιατί δεν αντέχω άλλο τις οικολογικές μαλ.. συγνώμη ανησυχίες.
Πόσοι επιστήμονες ''χάθηκαν'' λέγοντας αντίθετα πράγματα απο αυτά ''πρέπει'' να πουν ;
Η οικολογία είναι μια τεράστια μπίζνα με επίσης τεράστια έσοδα.
Και για να βάλω τα πράγματα στην θέση τους ,μου αρέσει το καθαρό περιβάλλον ,τα δάση τα εθνικά πάρκα, η ''άγρια φύση'' (όχι η άγρια δύση) ,η χλωρίδα και πανίδα .
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΩ ΑΜΑΣΗΤΟ
Ακους εκεί φαινόμενο του θερμοκηπίου ... Πως ρε δημιουργήθηκε ζωή
Να φύγετε να πάτε αλλού (στον Αρη πχ)
edit: Ο φίλος πάντως σαφώς και έκανε σφάλμα να βγάλει τον καταλύτη (οχι όμως για οικολογικούς λόγους)
LOUKILOUK
26/08/2009, 14:32
Δηλαδη αμα ξαναβαλω τον καταλυτη ... σωθηκατε !
Δεν θα παθετε καρκινο ... ουτε λευχαιμια.
ε ρε, κουνια που σας κουναγε ...
Θα λυθει το προβλημα ετσι ?
Δεν σας κατηγορω , γιατι καταλαιβανω την απογνωση σας κ τον θυμο σας , κ την αναγκη σας να ξεσπασετε καπου με ολα αυτα που βλεπετε γυρω σας το τελευταιο διαστημα ... κ αφου δεν βρισκετε τους πραγματικους υπευθυνους , ξεσπατε σε εμενα .
Λες κ γω ειμαι ο καταστροφεας του κοσμου επειδη εβγαλα τον καταλυτη ...
Μια συμβουλη : Ξεκινηστε να κανετε τον κοσμο καλυτερο απο τα χοντρα περιβαλλοντολογικα προβληματα κ μετα ελατε σε εμενα να μου κανετε κυρηγμα ... νασται σιγουροι οτι μεχρι τοτε θα εχω βαλλει κ τον καταλυτη επανω ...
φιλικα
Δεν θα σχοληθω με τον καταλυτη και τα σχετικα αλλα κυριως με την νοοτροπια του "ας στρωσουν και ας διορθοθουν ολοι οι υπολοιποι και μετα και εγω θα ακολουθησω..." αυτη ειναι η ΛΑΘΟΣ αντιμετωπιση σε ολα τα θεματα και η χαρακτηριστικη ελλειψη παιδειας που μας διακρινει ως εθνος γενικοτερα... Παντα περιμενουμε απο αλλους να μας σωσουν και εμεις δεν κανουμε φυσικα τιποτα για να διορθωθουμε σαν μοναδες, σαν ατομα... Και ομως ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση ειναι ο καθενας μας να κανει την αυτοκριτικη του και να διορθωσει οσα περισσοτερα μπορει σε προσωπικο επιπεδο και οχι να περιμενει απο το "κρατος" να δωσει το καλο παραδειγμα πρωτο... Εμεις ειμαστε το κρατος μας κυριοι, για οποιον δεν το καταλαβε ακομα... Τις δικες μας μαλακιες πληρωνουμε και θα πληρωνουμε μια ζωη...
Απο την αλλη αυτο την οικολογικη μανια-αγνοια-υποκρισια που μας διακρινει, που απο το μια ακρη φτανουμε στην αλλη παλι δεν την καταλαβαινω... "διυλιζουμε τον κονοπα και καταπινουμε την καμηλο"... την πεσατε τωρα ολοι στο φιλο επειδη εβγαλε τον καταλυτη λες και διεπαρξε το φοβεροτερο των οικολογικων εγκληματων...ακομα και τα λαθη εχουν μια ιεραρχηση και σιγουρα το δικο του λαθος ειναι πολυ χαμηλα σε αυτη σε σχεση με αλλα που κανουμε ολοι μας...
Συμπερασμα...ας κανουμε την αυτοκριτικη μας και ας κοιταξουμε να διορθωθουμε εμεις οι ιδιοι πρωτα, να γινουμε καλυτεροι σαν ανθρωποι και σαν πολιτες, να αποκτησουμε μια παιδεια της προκοπης ξεφευγοντας απο την ιδιοτελεια και την ικανοποιηση της "παρτις" μας μονο και στη συνεχεια ασκουμε και την κριτικη μας γυρω μας με ολη μας την αυστηροτητα...
και για χαρα σας μαγκες :beer: :wave2:
panos_SF
26/08/2009, 14:43
δεν ξέρω ποιος το είπε, αλλά από την στιγμή που το άκουσα, με ακολουθεί στην καθημερινή μου ζωή: "Be the change you want to see in the world!", ή ελληνιστί "Γίνε η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο!".
Αν καθίσετε να το σκεφτείτε, έχει πολύ μεγάλο νόημα και εφαρμόζεται 100% στην καθημερινή μας ζωή..
Τώρα, φίλε την δικαιολογία που λες, την λένε όλοι οι ταρίφες, νταλικέρηδες και λοιποί ασυνείδητοι που κάνουν όλα αυτά που περιέργραψες..γιατί θες να εξισωθείς με αυτούς δεν το κατάλαβα..και δεν είναι τόσο ο καταλύτης το θέμα, αλλά η νοοτροπία...γιατί μου είναι δύσκολο να πειστώ ότι σε άλλα θέματα που κρίνεται ο χαρακτήρας και η σκέψη ενός ανθρώπου(όχι απαραίτητα η οικολογία), είσαι σωστός..μπορεί να κάνω και λάθος..αλλά ο ωχαδερφισμός σε αυτόν τον πλανήτη, μας έχει φέρει εκεί που είμαστε..
Θελω να καταλαβετε απλα οτι δεν ειμαι γενικοτερα τυπος που γραφω το περιβαλλον στα @@ μου.
Ειμαι αρκετα ευαισθητοποιημενος με την φυση , και ολα τα ζωνατανα πλασματα στον πλανητη , ακομα κ τους ανθρωπους, οσο δυσκολο κ αν μου φαινεται αυτο ...
Ειναι αρκετο να βγαλει καποιος τον καταλυτη για να χαρακτηριστει επικινδυνος για τον πλανητη κ για την ανθρωποτητα ?!
Αισθανομαι οτι βρισκομαι στην δυσαρεστη θεση να απολογουμαι για ολα τα κακα που συμβαινουν στην Ελλαδα κ τον κοσμο γενικοτερα ...
ΚΑΙ ?????
νταξ , μετα το επομενο σερβις μπορει να ξαναβαλλω τον καταλυτη !
ΚΑΙ ?????
Θα αλλαξει κατι ? Θα σταματησουν οι πυρκαγιες κ ο καρκινος ? Θα γινουν οι παραλιες καθαροτερες ?
Αμα θελετε να κραξετε καποιον , πηγενετε σε αυτους που ψηφιζετε τοσο καιρο , ειδικα εσεις που ψηφιζεται ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ τοσο καιρο ...
και αν ριξατε τοσο κραξιμο σε εμενα , αυτους τι επρεπε να τους ειχατε κανει ?????? Να τους κρεμαγατε ???? Προσπαθω να καταλαβω το κακο που κανω , με την αντιδραση που εχετε σε εμενα , αναλογικα με το κακο που κανουν , κ την αντιδραση που εχετε σε αυτους ?????
Τι τους κανατε για πειτε μου ???????
Ακομα τους πληρωνετε ! Δηθεν , οικολογοι νεο-ελληνες, συνειδητοποιημενοι κ με την παιδεια που μου λειπει εμενα κ εχετε εσεις ...
Ειναι αρκετο να βγαλει καποιος τον καταλυτη για να χαρακτηριστει επικινδυνος για τον πλανητη κ για την ανθρωποτητα ?!
.
Πες μας κιόλας ότι δεν βράζεις τα κοψίδια, αλλά τα ψήνεις σε ψησταριά επιβαρύνοντας τον αερα μας με CO, CO2 κλπ :mad: :mad:
Πες μας κιόλας ότι δεν βράζεις τα κοψίδια, αλλά τα ψήνεις σε ψησταριά επιβαρύνοντας τον αερα μας με CO, CO2 κλπ :mad: :mad:
... ουτε καν φασολαδα δεν τρωω , για να μην εκκρινω επικινδυνα αερια
Ακομα τους πληρωνετε ! Δηθεν , οικολογοι νεο-ελληνες, συνειδητοποιημενοι κ με την παιδεια που μου λειπει εμενα κ εχετε εσεις ...
Μην βάζεις κουβέντες στα στόματα άλλων χωρίς να έχουν ειπωθει.
Το μόνο που σου είπα προσωπικά είναι οτι κοιμάσαι, και θα ηταν καλλίτερα να ξυπνήσεις.
Ο λόγος που στο είπα δεν είναι απαραίτητα η αφαίρεσητου καταλύτη. Στα φρύδια μου.
Αλλά μάλλον ο μοναδικός λόγος είναι ότι μπαίνοντας σε ένα τέτοιον αγώνα δρόμου πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν έχει τέλος.
Θα πρέπει να αφαιρέσεις και τα πατάκια του συνοδηγού, τα πίσω δισκόφρενα, το ρεζερβουάρ, να ελαφρώσεις βολάν κλπ.
Δυστυχώς όμως έτσι ξεφεύγεις από την αρχική έννοια του μοτοσυκλετισμού, και περνάς στην απένατι όχθη..
Γιατί αν είναι να το κάνεις, κάντο τουΛάστιχον σωστά. Μην κάνεις μισές δουλειές.
Άντε, πάλι. Με έκανες και έγραψα ένα σκασμό αράδες και είμαι σίγουρος ότι πάλι δεν τόπιασες.
stavrouliasp
26/08/2009, 17:15
...Στα 300 κιλά και τι έγινε που έχασες 3 περίπου και πήρες και 1,5 άλογο?...
Για εμένα προσωπικά δεν έγινε τίποτε. Για κάποιον άλλο όμως μπορεί να είναι πολύ σημαντικό.
Αυτό που μπορείς να βγάλεις όμως από τα λόγια μου είναι να μη μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να μη χρησιμοποιούμε βαρείς χαρακτηρισμούς και αφορισμούς, όπως συνηθίζεται εδώ μέσα. Τέλος πάντων να είσαι καλά...:)
dimokritos
26/08/2009, 17:23
τέτοια υποκρισία σπάνια συναντάς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΥΓ. ααα, και εγώ τα βράζω τα παϊδάκια.. :a014: :a014:
Μην βάζεις κουβέντες στα στόματα άλλων χωρίς να έχουν ειπωθει.
Θα πρέπει να αφαιρέσεις και τα πατάκια του συνοδηγού, τα πίσω δισκόφρενα, το ρεζερβουάρ, να ελαφρώσεις βολάν κλπ.
Δυστυχώς όμως έτσι ξεφεύγεις από την αρχική έννοια του μοτοσυκλετισμού, και περνάς στην απένατι όχθη..
Καλα , φιλε μου , ξυπνιε , που εγω κοιμαμαι ...
Ποιος σου ειπε οτι θελω να αφαιρεσω ολα αυτα τα πραγματα ???????
Οτι ναναι λες ...
Τωρα κατα ποσο ειμαι κ κατα ποσο εισαι μοτοσυκλετιστης , απο την στιγμη που δεν σε ξερω κ δεν με ξερεις δεν θα επρεπε να εισαι σε θεση να γνωριζεις κ να μιλας...
Εφ'οσον ομως εχεις αποψη κ κανεις κριτικη εγω θα πω μονο οτι βιαζεσαι να κρινεις χωρις να ξερεις τιποτα ... κλασικο φαινομενο , οπως κανουν κ οι περισσοτεροι νεο-ελληνες που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα ...
Νομιζεις οτι εχεις καταλαβει πραγματα για εμενα , με μια πραξη αφαιρεσης καταλυτη ? Με τα λιγοστα λεγομενα μου εδω μεσα ? Τι εισαι ρε φιλε στην τελικη, ψυχολογος ? Πως τα καταλαβες ολα ? Μου αρεσει που στο τελος κανεις κ την προβλεψη με σιγουρια οτι δεν το'πιασα κιολας ...
ΥΣ1 : Μαλλον τωρα αισθανεσαι ικανοποιηση που η προβλεψη σου βγηκε σωστη
ΥΣ2 : Εγω στην προβλεψη μου (βλεπε ΥΣ1) εβαλα την λεξη ΜΑΛΛΟΝ κ οχι ΣΙΓΟΥΡΑ
, ξυπνιε...Οτι ναναι λες ... δεν σε ξερω κ δεν με ξερεις.... δεν θα επρεπε ... βιαζεσαι να κρινεις.. .....κλασικο φαινομενο....νεο-ελληνες.... τα ξερουν ολα.....Νομιζεις....πραγματα για εμενα..... πραξη αφαιρεσης καταλυτη .... λιγοστα λεγομενα μου... Τι εισαι ρε....ψυχολογος.... δεν το'πιασα κιολας ...
:rotflmao: :beer: :wave2:
Το γύρισα στην μηχανολογία όταν απέτυχα στην ψυχολογία... :bigcry:
Εγω εβγαλα τον καταλυτη, την εξατμιση,το μοτερ, και το σπρωχνω, πειραζει κανεναν να ουμε.:evil:
Παντως μερικοι απαντανε λες και ειναι κανιβαλοι.:rolleyes:κατα τα αλλα εχουν ομως οικολογικοι συνηδειση.
Απ τον μικροκοσμο μας καταλαβαινεις τι συμβαινει γενικοτερα.
Cpt. Haddock
26/08/2009, 18:18
:a014:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a014:
Τι λαδι βαζεις εσυ ρε στο ποπκορν.:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω εβγαλα τον καταλυτη, την εξατμιση,το μοτερ, και το σπρωχνω, πειραζει κανεναν να ουμε.:evil:
....
Πάει καλυτερα τώρα; :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάει καλυτερα τώρα; :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Κουραζομαι λιγο αλλα δεν γαμιεται, εχω καθαρη οικολογικη συνηδειση.:winka:
Κουραζομαι λιγο αλλα δεν γαμιεται, εχω καθαρη οικολογικη συνηδειση.:winka:
αρα καλύτερα πάει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
προς κ.κ. Οικολόγους εδώ μέσα : όταν κλειδώσετε τα μηχανάκια σας που εκπέμπουν με ή χωρίς καταλύτη καυσαέρια και καβαλήσετε άλογα ή ηλεκτική μηχανή, τότε μπορούμε να μιλάμε για οικολογία.
Εκτός αν υπάρχουν εκπτώσεις στο θέμα.....
αποφασισα ,
μετα τα λεγόμενα σας ...
να σωσω τον κοσμο ...
Τερμα οι φωτιες στα δαση ... τερμα ο καρκινος ... τερμα η λευχαιμια ... τερμα τα σκουπιδια στις θαλασσες κ ακτες ... τερμα το φαινομενο του θερμοκηπιου ... τερμα ο μολυσμενος αερας της Αθηνας ...
θα ξαναβαλω τον καταλυτη !!!!!!
αποφασισα ,
.....
θα ξαναβαλω τον καταλυτη !!!!!!
Χρειάζεται χειρουργείο ή είναι Slip on? :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Χρειάζεται χειρουργείο ή είναι Slip on? :rotflmao: :rotflmao: :lol:
slip on εννοειται ,
αλλιως σιγα μην τον ξαναεβαζα ! Θα το αφηνα ετσι οτι κ να λενε οι αλλοι ...
:rotflmao:
Γιατι σαν ελληναρας , (που δειχνω να ειμαι), θα κοιταζα την παρτη μου κ την τσεπη μου κ θα ελεγα στα @@ μου οι αλλοι ...
σωστα παιδες ?
:beer:
αποφασισα ,
μετα τα λεγόμενα σας ...
[/B]
Αφού το πήρες το μήνυμα οτι το παρτάλι σου ακόμα και με τουρμπίνα απο F16 βήμα δεν θα πηγαίνει, το κάναμε (έστω και συγκαλυμμένα) το καθήκον μας. :wave2:
....κ θα ελεγα στα @@ μου ...
σωστα παιδες ?
:beer:
Δεν ξέρω για τους παίδες αλλά καλά το πας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Τώρα συγνώμη κιόλας, αλλά για το FZ6 μιλάς τόση ώρα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Γαμωτο ...
Τα σκοτωσα τα ψαρακια ...
Δεν προλαβα να τον βαλω τον καταλυτη εγκαιρα κ κοιτα τι εγινε
http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_5821.html
:bigcry:
Δεν ξέρω για τους παίδες αλλά καλά το πας.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Τώρα συγνώμη κιόλας, αλλά για το FZ6 μιλάς τόση ώρα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Μαλιστα Κυριος , για το fz6n μου μιλαω τοση ωρα ...
κ αμα θες να ξερεις , οταν γυρνουσα απο Λαμια, με τις μετατροπες που του εχω κανει, εδειξε κοντερ 257 χλμ/ωρα. (αληθεια το λεω-δεν κανω πλακα)
Για 600αρι 98 hp, ειναι πολυ καλα ...
Δεν σου γεμιζει το ματι ???
:smilea:
εδειξε κοντερ 257 χλμ/ωρα. (αληθεια το λεω-δεν κανω πλακα)
:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry:
Μαλιστα Κυριος , για το fz6n μου μιλαω τοση ωρα ...
κ αμα θες να ξερεις , οταν γυρνουσα απο Λαμια, με τις μετατροπες που του εχω κανει, εδειξε κοντερ 257 χλμ/ωρα. (αληθεια το λεω-δεν κανω πλακα)
Για 600αρι 98 hp, ειναι πολυ καλα ...
:smilea:
Και δεν έκανες στην άκρη στον Μαλιακό να το πετάξεις στην θάλασσα, μην σε περάσει από πάνω κανένα Vstrom 650; :rolleyes:
:rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry:
ΤΙ γελάς ρε;
Και δεν έκανες στην άκρη στον Μαλιακό να το πετάξεις στην θάλασσα, μην σε περάσει από πάνω κανένα Vstrom 650; :rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :lol: :bigcry:
Δικάβαλλο?
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :lol: :bigcry:
Δικάβαλλο?
Και φορτωμένο....
Και φορτωμένο....
Δεν μπορεί....
Μήπως ήταν οδικής και τράβαγε κανένα αμάξι?
αρα καλύτερα πάει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λυσσαξες ρε φουστη.:bigcry:
Δεν μπορεί....
Μήπως ήταν οδικής και τράβαγε κανένα αμάξι?
Έπρεπε να δεις την χοντρή που κουβάλαγε ο τύπος....
Λυσσαξες ρε φουστη.:bigcry:
Εγώ φταίω που προσπαθώ να βρώ τρόπο να πέσεις κάτω απο τα 35 στα Σέρρας..... :bawl: :lol: :bawl:
el_hymador
26/08/2009, 18:58
Αντε βγαλτε ολοι τους καταλυτες! ωχ αδερφε...σιγα τωρα μην κανουμε μονο εμεις κακο.
Επισης ακουσα οτι αμα ριχνεις στο ρεζερβουαρ βαρεα μεταλα και διοξινες παει καλυτερα το εργαλειο...
υ.γ. κυκλοφορω με ποδηλατο :a36:
οχι ρε,
τρικαβαλο πηγαινα , με μπαγκαζιερα κ σαμαρια στο πλα'ι'
Περα απτην πλακα, μονος μου ημουν κ ειχα μονο ενα σακιδιο πλατης.
Οποιος το πιστεψε καλως ...
Δεν θα προσπαθησω να πεισω τους υπολοιπους για τα λεγόμενα μου
Δεν ξερω ποσα κλεβει το κοντερ και ποσα ηταν πραγματικα τα χλμ,
αλλα τοσα εγραψε κοντερισια
Cpt. Haddock
26/08/2009, 19:04
Δεν ξέρω για το μάτι, αλλα αν το πουλήσεις, ενα ντεπόζιτο θα του γεμίσει :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
υ.γ. κυκλοφορω με ποδηλατο :a36:
Κι εγώ :D
Και δεν εννοώ το tiger παλιοκΟφάλες :mad:
οχι ρε,
τρικαβαλο πηγαινα , με μπαγκαζιερα κ σαμαρια στο πλα'ι'
Περα απτην πλακα, μονος μου ημουν κ ειχα μονο ενα σακιδιο πλατης.
Οποιος το πιστεψε καλως ...
Δεν θα προσπαθησω να πεισω τους υπολοιπους για τα λεγόμενα μου
Δεν ξερω ποσα κλεβει το κοντερ και ποσα ηταν πραγματικα τα χλμ,
αλλα τοσα εγραψε κοντερισια
Εγώ σε πιστεύω.....
Αλλά πες μου κάτι.... όταν τα έπιασες τα 257..... με τι κοίταγες το κοντέρ;
Καλα ελεος ...
οταν μαμα τελειως το fazer βγαζει τελικη 235-240 χλμ / ωρα με μαμα φιλτρο κ μαμα εξατμιση στην ευθεια
σας φαινεται τοοοοοοοοοοοοοοσο παραλογο οτι με ελευθερο φιλτρο κ ελευθερη εξατμιση κερδισε γυρω στα 17χλμ τελικη ?????????????
Ψαξτε στο youtube να δειτε ποσο τελικαζει το μαμα fz6
και μετα ελατε να μιλησουμε ...
Με κουρασατε ...
Πολυ δουλεμα πεφτει, απο πολους ανιδεους κ εχω αρχησει κ χαλιεμαι ...
:mad:
Καλα ελεος ...
οταν μαμα τελειως το fazer βγαζει τελικη 235-240 χλμ / ωρα με μαμα φιλτρο κ μαμα εξατμιση στην ευθεια
σας φαινεται τοοοοοοοοοοοοοοσο παραλογο οτι με ελευθερο φιλτρο κ ελευθερη εξατμιση κερδισε γυρω στα 17χλμ τελικη ?????????????
Ψαξτε στο youtube να δειτε ποσο τελικαζει το μαμα fz6
και μετα ελατε να μιλησουμε ...
Με κουρασατε ...
Πολυ δουλεμα πεφτει, απο πολους ανιδεους κ εχω αρχησει κ χαλιεμαι ...
:mad:
Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω..... σου λέω ότι σε πιστεύω και μας βάζεις χέρι.....
Μπορείς, αν θες, να απαντήσεις στην ερώτησή μου σε παρακαλώ; Πως έβλεπες το κοντέρ;
Πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω..... σου λέω ότι σε πιστεύω και μας βάζεις χέρι.....
Μπορείς, αν θες, να απαντήσεις στην ερώτησή μου σε παρακαλώ; Πως έβλεπες το κοντέρ;
Δεν καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις ... Πως να το εβλεπα δηλαδη ?
Ημουν σκυφτος , με το κρανος σχεδον να ακουμπαει ντεποζιτο , πισω απο την ζελατινουλα secdem που του εχω βαλλει, κ οταν ειδα οτι δεν δινει αλλο , εριξα μια δυο κλεφτες ματιες στην ευθεια κ το ειδα ...
.... εριξα μια δυο κλεφτες ματιες στην ευθεια κ το ειδα ...
A έχεις ζελατινούλα.... ΟΚ
Στην ευθεία; Πριν ειχε στροφές δλδ;
@ DeusEx
Δεν σε εβρισα,δεν σε χαρακτηρισα και δεν σε ειρωνευτηκα.Σου ειπα οτι με το σκεπτικο του κωλοελληνα "αφου οι αλλοι ρυπαινουν γιατι να μην βγαλω κι εγω τον καταλυτη" δεν εχεις δικαιωμα να μιλας για οικολογια.
Οικολογος σαν αυτους που μπορει να εχεις στο μυαλο σου δεν ειμαι.Ειμαι απο τους αλλους που παρατανε τη δουλεια τους και κανουν 3000 χλμ για να απελευθερωσουν απειλουμενα με εξαφανιση ζωα και πτηνα στο φυσικο τους περιβαλλον.Κι οχι μονο μια φορα.
Αν το ειχες κανει εστω και σαν βολτα,δεν θα εβγαζες τον καταλυτη.
Με παπι κυκλοφορω ετσι κι αλλιως.Το αλλο το εχω για καμμια πιο μακρινη βολτουλα.Κι αν θελεις να ξερεις ειναι 600,μονοκυλινδρο και (επιτελους) καλα ρυθμισμενο.Αρα ειμαι οκ και με την ντιρεκτιβα της ΕΕ
:rotflmao: .
Υ.Γ
Οποιος βραζει παϊδακια ειναι μεγας τρομπας.:rotflmao: :rotflmao:
Δεν απευθυνθηκα σε εσενα προσωπικα, μην το παρεις στραβα ..
Παντως για τους γελίους εκει έξω, που αμφισβητούν ακόμα την τελική του fz6 naked ειδου ενα βιντεακι απο youtube (αφου δεν κανανε τον κοπο να το ψαξουν μονοι τους πριν αρχησουν το κραξιμο, το βρηκα εγω )
Τελικη 250km/h
http://www.youtube.com/watch?v=xlHGEtwijDg
Τωρα , εαν σας πειραξαν τα 7 χλμ τα δικα μου , τα επιπλεον απλα θα βαλω τα γελια
και αλλο ενα απο Ελληνα,
246 km/h μαμα τελειως το fz6n
http://www.youtube.com/watch?v=mZAhSmdksdE
Κουλάρησε μεγάλε.
Πλακίτσα για να περάσει η ώρα κάνουμε. Θα το είχες καταλάβει αν ήξερες τ έχει γραφτεί για την τελική των vstrom.
Εγώ φταίω που προσπαθώ να βρώ τρόπο να πέσεις κάτω απο τα 35 στα Σέρρας..... :bawl: :lol: :bawl:
Βρηκα εγω πιο απλο.:smokin:
Μπες μπροστα μου την επομενη φορα που θα ειμαστε πανω.:smokin:
:a17:
power hornet
27/08/2009, 06:59
Η ειρωνια στο μεγαλειο της ολοι οι σωστοι και οι διθεν πεσανε να φανε το παλικαρι επειδη εβγαλε τον καταλυτη απο την εξατμιση.
Για πειτε βρε παιδες ποσοι απο εδω εχετε ελευθερες εξατμισεις,ακραπες και τα συναφη?οποτε αφηστε το ολοι οι ηθικολογοι το παιζετε+δηθεν.
Οσο αφορα για βενζινη σουπερ ποια σουπερ?αυτη εχει καταργηθει εδω και χρονια αμολυβδη ειναι και βαζουν προσθετο μολυβδου, αλα καμια σχεση με την παλια σουπερ
Cpt. Haddock
27/08/2009, 07:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
Η ειρωνια στο μεγαλειο της ολοι οι σωστοι και οι διθεν πεσανε να φανε το παλικαρι επειδη εβγαλε τον καταλυτη απο την εξατμιση.
Για πειτε βρε παιδες ποσοι απο εδω εχετε ελευθερες εξατμισεις,ακραπες και τα συναφη?οποτε αφηστε το ολοι οι ηθικολογοι το παιζετε+δηθεν.
Οσο αφορα για βενζινη σουπερ ποια σουπερ?αυτη εχει καταργηθει εδω και χρονια αμολυβδη ειναι και βαζουν προσθετο μολυβδου, αλα καμια σχεση με την παλια σουπερ
Η αφαίρεση του καταλύτη με την ελεύθερη εξάτμιση τι σχέση έχει; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
αυτη εχει καταργηθει εδω και χρονια αμολυβδη ειναι και βαζουν προσθετο μολυβδου, αλα καμια σχεση με την παλια σουπερ
Πρόσθετο μολύβδου δεν είναι. Αλλα πρόσθετα είναι, αλλά στην ουσία αμόλυβδη είναι .
Η αφαίρεση του καταλύτη με την ελεύθερη εξάτμιση τι σχέση έχει; :confused:
Αν ο καταλύτης βρίσκεται στο τελικό. :winka:
Cpt. Haddock
27/08/2009, 07:11
Αν ο καταλύτης βρίσκεται στο τελικό. :winka:
Σωστό, αλλά σε πολλά μοντέλα δε βρίσκεται, άρα η ελευθερη εξατμιση δεν ειναι εξ' ορισμου ανθυγειινή, αντιπεριβαλλοντική κλπ
(αυτό ήθελα να πω αλλα βιαζόμΑν :lol: )
Σωστό, αλλά σε πολλά μοντέλα δε βρίσκεται, άρα η ελευθερη εξατμιση δεν ειναι εξ' ορισμου ανθυγειινή, αντιπεριβαλλοντική κλπ
(αυτό ήθελα να πω αλλα βιαζόμΑν :lol: )
Ορθόν. Αν όμως εκτός απ΄το μειωμένο βάρος θέλουμε και κάτιτις παραπάνω σε hp, τότε ο καταλύτης πάει στο ράφι...
Την π@υτάνα μου μέσα, που πήρα μηχανάκι χωρίς καταλύτη και δεν μπορώ να τον βγάλω... :smokin:
καλά έκανες και έβαλες τον καταλύτη πίσω, η φιλοσοφία σου ήταν λάθος να φτιάξουν όλοι οι άλλοι τα πράγματα και μετά και εγώ.
τώρα που τον ξαναέβαλες (το καταλύτη) μπορεί να μην πρόσφερες τίποτα σοβαρό στο περιβάλλον αλλά κέρδισες την εκτίμηση για την κίνηση σου από κάποιους αγνώστους όπως εγώ και φαντάζομαι άλλαξες και λίγο την νοοτροπία σου προς το καλύτερο προς τους γύρω σου (είδες πόσο απλό ήταν)
όσο για την τελική για το fazer κτλ που γράφεις, μη χαλιέσαι σε παλουκάρι πλακίτσα σου κάνουν, κάνε τους και εσύ (forum είναι μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς) :wave2: :beer: :beer:
sapila racing
27/08/2009, 12:32
-Καει λιγοτερη βενζινη
-Θερμενεται λιγοτερο
Δεν εχουν αδικο ...
fysiko einai na kaiei ligotero afou to migma einai ftwxo, synexise na kaneis metrhseiz telikhs Kai tha matheis th zhmia syntoma. Tha sou kostisei akriba, ektos Kian exeis kavantza moter. Sta ypoloipa as mhn anaferthw kalytera.
Sorry Gia ta greeklish.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Sorry Gia ta greeklish.
Gia ta greeklish se sygxoroume ...
Gia to oti eisai akomi diakopes DEN se sygxoroume, eksypnakia... :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Gia ta greeklish se sygxoroume ...
Gia to oti eisai akomi diakopes DEN se sygxoroume, eksypnakia... :smokin:
Ase pou mpainei me ipod h flwratza :smokin: