PDA

View Full Version : ΠΡΟΣΟΧΗ Adsl

MAG/FMX
28/08/2009, 16:05
Χτες χτυπησε το κουδουνι κ μου ειπαν οτι ειναι απτον ΟΤΕ και θελουν να δουν τη γραμμη μου.
Εκεινη την ωρα τα επινα κ μπηκε ενα ξανθο μανουλι.Μου ειπε οτι ηρθαν οι οπτικες ινες στην γειτονια μου κ αν θελω να τις βαλω.Εγω σκηστικα κ της βρηκα ολα τα χαρτια γιατι ειχα κατι διακοπουλες στην συνδεση κ λεω καλοστους.Να μην πολυλογω με εσερνε ατπην μυτη.Οταν πηγα να υπογραψω βλεπω χΟL οπα της λεω οτε δεν μου λεγες μια ωρα."Α εχουμε αγορασει μετοχες κ σε λιγο ολο τον οτε με Κοκαλο κ γερμανους" κ το εφαγα κ υπεγραψα.
Τους πηρα για να μη ενεργοποιηθει η γραμμη κ μου εδωσαν λαθος φαξ.
Ενα ξερω , οτι ειμουν μια χαρα κ χαλαστηκα , σημερα ξεκιναει η αδεια μου κ ειμαι σκ@τα.

p@nos
28/08/2009, 16:10
δουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao:

menelaos46
28/08/2009, 16:55
Αφου δεν υπεγραψες και τιποτα αλλο παλι καλα...
Ρε την υπογραφη και το πουλι ρε....
Αν και μαλλον ηθελες το δευτερο να βαλεις κι εβαλες το πρωτο!!!
Ατιμα θυληκα...

felter
28/08/2009, 16:57
:lol: :lol:

MAG/FMX
28/08/2009, 17:06
:a018: ΡΕ και εγω σε αλλους τα ιδια λεω , ειναι μεχρι να σου τυχει.Για σας τα λεω , επειδη ξερω τι ειστε κ θα την παθετε κ εσεις :a03:
Η γκομενα μου εκανε συνεχεια κοπλημεντα , οτι εβλεπε στο σπιτι της αρεσε , βρηκαμε ιδια ενδιαφεροντα , μου λεγε κριμα που δεν βρεθηκαμε στο λονδινο που ειμασταν καποτε.
Βασικα εχω κοπελα κ απλα καβλαντιζαμε.Αφου λεω μπραβο ο οτε αλλα μου φανηκε λιγο διαφορετικη απτον τεχνικο του οτε.Μετα απο κανα 2ωρο καταλαβα οτι κατι παιζε κ οταν πηρα τον οτε δεν ηξεραν τιποτα. :uplate:

menelaos46
28/08/2009, 17:11
Καλα οτι θα την παθουμε σαν τα προβατα ειναι σιγουρο... κι εγω εχω σχεση:beer:
αλλα δε σου φανηκε περιεργο που της αρεσαν ολα ε???
Ειμαστε πολυ αγαθοι τελικα:wave2:

Δήμιος
28/08/2009, 17:40
Δε τη στριμωξες σε καμια γωνια να της κοπει ο αερας???:lol: :sun: :beer:

LOUKILOUK
28/08/2009, 17:44
Ζητας παντα το ονομα της και το κινητο της (της κανεις και κλιση επιτοπου...) για να εισαι και καλα σιγουρος οτι αν χρειαστεις κατι θα σε εξυπηρετησει η ιδια...
Εμενα καποτε μου ηρθαν 2 γκομενακια μαζι...(το δευτερο μαθητευε προφανως...) και καλα για μια δωρεαν ενημερωση για τον καρκινο του προστατη και τελικα ηθελε να μου πουλησει βιβλια...ακουσα ολο το παραμυθακι και στο τελος της ειπα να μου δωσει το τηλεφωνο της να επικοινωνησω μαζι της για να μου κανει και καμια καλυτερη τιμη...δεν τηλεφωνησα ποτε αλλα ειμαι σιγουρος θα οτι θα μου ελεγε οτι η κλιση μου προοθειται...
Μην χαλιεσαι παντως αν εκανες κατι διαφορετικο θα σε λεγανε αδερφη...:winka: :rotflmao: :bigcry:
:beer: :wave2:

Gandalf dr685sm
28/08/2009, 17:46
εμ... μήπως να πονηρευτείς και λίγο περισσότερο;

Έδωσες στοιχεία όπως ταυτότητα, ΑΦΜ και ίσως και κανά τραπεζικό λογαριασμό ή στοιχεία κάρτας;

Για πρόσεξε λίγο παραπάνω. Απο όσο γνωρίζω οι πωλητές και οι τεχνικοί ADSL δεν πάνε πόρτα-πόρτα.

Gandalf

MAG/FMX
28/08/2009, 17:47
5.30 am ειχαμε ραντεβου σημερα να παρει κατι χαρτια μου ειπε αλλα δεν ηρθε.
Λετε επειδη το πρωι εστειλα με fax οτι δεν επιθυμω την συνδεση μου, να ξεμπερδεψα?
Δεν ξερω τι εφταιξε ? Με επιασε απο ολες τις μεριες η ισως φταιει αυτο που μου χε πει ο ΒΥRΟΝ
''ποσο αδολη ειναι η καρδια''.Μαλον πολυ μεχρι μαλακιας θα λεγα:a09: :a013: :a018:

ermiss
28/08/2009, 17:48
Σιγα μην σου έστελνε ο ΟΤΕ ξανθό μανούλι για να αναβαθμίσεις την γραμμή σου.

Σε λίγο θα μας πεις ότι τα τέλη κυκλοφορίας θα έρθει να τα πληρωθεί απο το σπίτι σου μελαχρινό 22χρονό με χαμηλοκάβαλη στενή φορμίτσα και σκουλαρίκι στην κοιλιά

MAG/FMX
28/08/2009, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Έδωσες στοιχεία όπως ταυτότητα, ΑΦΜ και ίσως και κανά τραπεζικό λογαριασμό ή στοιχεία κάρτας;

Για πρόσεξε λίγο παραπάνω. Απο όσο γνωρίζω οι πωλητές και οι τεχνικοί ADSL δεν πάνε πόρτα-πόρτα.

Gandalf
Ενοειται τα πηρε ολα , πηρε μαζι κ το λογαριασμο τηλεφωνου αλλα ειναι σιγουρα αυτο που ειπε.

the who
28/08/2009, 17:54
Βλεπεις καραβι στο βουνο?:rotflmao: :rotflmao:

MAG/FMX
28/08/2009, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Δήμιος
Δε τη στριμωξες σε καμια γωνια να της κοπει ο αερας???:lol: :sun: :beer:
Ρε μονο που δεν με βιασε.Τι να την στριμωξω.Αλλα με βρηκε χορτασμενο.Αφου λεω τι να της πω τωρα, αφου σε λιγο θα μου πει γδυσου ετσι οπως το παει.Ηθελα κ οπτικες ινες τρομαρα μου κ απλα να ξεμπερδεψω με τον οτε πριν φυγω για second vacation.:a022:

makis206
28/08/2009, 18:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ρε μονο που δεν με βιασε.

Bρε άμα ήτανε τόσο καλή όσο λες στείλε μού'τηνε να τις δώσω και το Ε9 μου να της γράψω και το σπίτι και κάτι ρίζες ελιές που έχω και δεν γ@μιώνται και τα οπτικά τους και τα καλά τους..:lol: :rotflmao:

MAG/FMX
28/08/2009, 18:41
Αδυνατη ξανθια με πρεβαζια ,οχι βεραντες κ τετοια.Ωραιο προσωπο σεξι.Κ μου ειπε αν εχω αλλους γνωστους.Αλλα ειχε αυτια αεροπλανα μη λετε οτι δεν το πα.
Ειναι κανεις ευχαριστημενος απο hol mia κ δεν εχω καλο προαισθημα.

liakaros
28/08/2009, 19:04
Ρε μαγκες εγω οταν ημουνα εργενης και εμενα μονος, που δεν ηξερα ουτε πατατες να τηγανησω, ετρωγα συνεχεια εξω,η κουβαλουσα ταπερ απο την μανα μου,ενα τετοιο μωρο με εκανε και αγορασα ενα ολοκληρο σετ κατσαρολικα 500 ΕΥΡΩ... καυλαντιζα και εγω αλλα ουτε ενα τεμαχιο δεν εριξα...

τι μου λετε εσεις για μια συνδεση στο ιντερνετ τωρα...:bawl: :bawl:

project.breeze
28/08/2009, 19:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss

Σε λίγο θα μας πεις ότι τα τέλη κυκλοφορίας θα έρθει να τα πληρωθεί απο το σπίτι σου μελαχρινό 22χρονό με χαμηλοκάβαλη στενή φορμίτσα και σκουλαρίκι στην κοιλιά

Μα τί ζητάει ο Έλλην πολίτης για να είναι ευτυχισμένος ρε πστ μου;;;Να ψηφισθεί ανάλογο νομοσχέδιο πάραυτα κύριοι

project.breeze
28/08/2009, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ρε μαγκες εγω οταν ημουνα εργενης και εμενα μονος, που δεν ηξερα ουτε πατατες να τηγανησω, ετρωγα συνεχεια εξω,η κουβαλουσα ταπερ απο την μανα μου,ενα τετοιο μωρο με εκανε και αγορασα ενα ολοκληρο σετ κατσαρολικα 500 ΕΥΡΩ... καυλαντιζα και εγω αλλα ουτε ενα τεμαχιο δεν εριξα...

τι μου λετε εσεις για μια συνδεση στο ιντερνετ τωρα...:bawl: :bawl:

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ

Είσαι μεγάλος Θεός σε πάω με χίλια! :beer: :beer:

alexxxcbr
28/08/2009, 20:24
Και εγω το ιδιο επαθα αλλα τελικα μου βγηκε σε καλο.Και πληρωνω και λιγοτερα και μου το συνδεσαν αμεσως και εχω και 6πλασια ταχυτητα...........

Παντως μονο ετσι θα με επειθαν:winka: :winka:

:beer: :beer: :beer: :beer:

K5_N
29/08/2009, 13:31
Αν ξαναρθει χουφτοστην χουφτοστην...........

el_hymador
29/08/2009, 13:36
Σε εμενα γιατι δεν ερχετε; :cry:

LsKostas
29/08/2009, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σε εμενα γιατι δεν ερχετε; :cry:

Εχεις κι εσυ προβλημα με την συνδεση ? :D

nionio$
29/08/2009, 15:58
ρε παιδια αμα την πετυχετε πουθενα στειλτε τη κ απο δω...εχω προβλημα με το νεροχυτη....σταζει απο κατω:D

makis206
29/08/2009, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σε εμενα γιατι δεν ερχετE; :cry:

Γιατί είσαι ανορθόγραφος :lol:

jimtarasxt660x
29/08/2009, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Βλεπεις καραβι στο βουνο?:rotflmao: :rotflmao:

Θα έγινε κάτι τέτοιο μάλλον.......:lol: :lol: :lol:

172350

Λεωνίδας
29/08/2009, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Gandalf οι πωλητές πάνε... αιώνες τώρα :wave2:

el_hymador
29/08/2009, 20:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Γιατί είσαι ανορθόγραφος :lol:

Ρε δαιν μας χαιζις; :lol: :wave2:

Orfeus
29/08/2009, 20:07
εισαι μυθος!δεν υπαρχεις...Εγω ειχα πιασει δουλεια που δε γουσταρα εξαιτιας γκομενας...Αν εχεις προβλημα με hol και αλλα συναφη πμ με.Ειμαι μουσατος μαντραχαλος και οδηγω χαρχαλο.Α!και δουλευω στον Π-Οτε...

Banana hammock
30/08/2009, 00:58
Αδυνατη ξανθια με πρεβαζια ,οχι βεραντες κ τετοια.Ωραιο προσωπο σεξι.Κ μου ειπε αν εχω αλλους γνωστους.Αλλα ειχε αυτια αεροπλανα μη λετε οτι δεν το πα.
Ειναι κανεις ευχαριστημενος απο hol mia κ δεν εχω καλο προαισθημα.

Καλα κανεις! Ειναι η χειροτερη!

Λεωνίδας
31/08/2009, 10:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
Καλα κανεις! Ειναι η χειροτερη! ναι ε;
βάσει έγκυρων στοιχείων, όπως καταγγελιών σε συνήγορο καταναλωτή/ΕΕΤΤ/ΙΝΚΑ φαντάζομαι;

byron
31/08/2009, 10:28
5.30 am ειχαμε ραντεβου σημερα να παρει κατι χαρτια μου ειπε αλλα δεν ηρθε.
Λετε επειδη το πρωι εστειλα με fax οτι δεν επιθυμω την συνδεση μου, να ξεμπερδεψα?
Δεν ξερω τι εφταιξε ? Με επιασε απο ολες τις μεριες η ισως φταιει αυτο που μου χε πει ο ΒΥRΟΝ
''ποσο αδολη ειναι η καρδια''.Μαλον πολυ μεχρι μαλακιας θα λεγα:a09: :a013: :a018:

Μη το παίρνεις κατάκαρδα.....αλλα αν σου ερχόταν 5.30 το πρωϊ σπίτι σου, χαρτιά θα της έδινες? :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:

ΥΓ:Μια χαρά είναι η HOL πάντως. 2-3 χρόνια που έχω δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Banana hammock
31/08/2009, 11:30
Ναι.