Pappios
30/08/2009, 15:32
αποφασησα κ εγω μετα απο καιρο να παρω ενα καλο κρανος...μετα απο πολυ ψαξιμο κ εδω αλλα κ απο φιλους-γνωστους πηρα x-lite....ελα μου ντε που ακουγοταν κατι τσικ-τσικ οταν γυρναγα κεφαλη να δω πισω μου κ οταν εκανα πανω κατω το κεφαλι...λεω δεν μπορει καινουργιο κρανος...παω δοκιμαζω το ιδιο κρανος σε 2 διαφορετικα μαγαζια κ δεν κανανε τπτ...αφηστε κ το αλλο,το επιρεινιο σε μενα φευγει με το παραμικρο ενω στα αλλα επρεπε να το τραβιξεις...
εννοειτα πηρα τηλεφωνο να ενημερωσω το μαγαζι που μου το πουλησε γτ δεν χανεις ετσι τοσα λεφτα(κ να ηταν μονο λεφτα παει στο διαολο αλλα καποιοι παιζουν με τις ζωες μας) κ μου ειπαν να περασω την δευτερα να τους το αφησω να το πανε στην εταιρεια να το κοιταξει κ μου ειπαν οτι θα μεινω κ χωρις κρανος 2 μερες...
τα νεοτερα αυριο γτ αποκλειεται να ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα...
ξεχασα κιολας οτι εχω 2 βδομαδες το κρανος αλλα ημουν εξωτερικο κ μπορω να το αποδειξω κ απο τα εισητηρια αλλα κ με την κατασταση του αθικτου(απο εμενα!)κρανους...
εννοειτα πηρα τηλεφωνο να ενημερωσω το μαγαζι που μου το πουλησε γτ δεν χανεις ετσι τοσα λεφτα(κ να ηταν μονο λεφτα παει στο διαολο αλλα καποιοι παιζουν με τις ζωες μας) κ μου ειπαν να περασω την δευτερα να τους το αφησω να το πανε στην εταιρεια να το κοιταξει κ μου ειπαν οτι θα μεινω κ χωρις κρανος 2 μερες...
τα νεοτερα αυριο γτ αποκλειεται να ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα...
ξεχασα κιολας οτι εχω 2 βδομαδες το κρανος αλλα ημουν εξωτερικο κ μπορω να το αποδειξω κ απο τα εισητηρια αλλα κ με την κατασταση του αθικτου(απο εμενα!)κρανους...