Σύνδεση

View Full Version : Δεν μας προσέχουν ρε γμτ..

Sardasagam
30/08/2009, 18:47
Τράκαρα....

πριν μια ώρα στην Μαρίνου Αντύπα... μπροστά μου ήταν ένα αυτοκίνητο κ γω απο πίσω όχι πολύ κοντά.
Η κυρία οδηγός αποφασίζει να παρκάρει πατάει φρένο, δν μπορούσα να σταματήσω κ πάω να την αποφύγω, κ αυτή χωρίς φλασ στρίβει κ με κλείνει ενώ ακόμα φρέναρα..

Έχω δύο χτυπήματα στο πόδι αλλα όλα καλά.

Στην ασφαλιστική έβαλε κ αυτή ότι δν ευθύνεται!!

Τώρα περιμένουμε να βγει το πόρισμα από τις ασφαλιστικές για το ποιός φταίει..

Δν πιστέυω να βγάλουν τπτ 50 - 50!!!?? Η μηχανή χρειάζεται αρκετά για να συνέλθει...

Εσείς τι λέτε?

Προσοχή παιδιά! Προσοχή

@ngelos
30/08/2009, 18:50
Περαστικά σου...Και μην αγχώνεσαι για τίποτα...
:beer:

EVI
30/08/2009, 18:52
περαστικα και καλα κουραγια με τις ασφαλιστικες

Orfeus
30/08/2009, 18:53
υπομονη και περαστικα....

Gandalf dr685sm
30/08/2009, 18:54
Καταρχάς περαστικά και μην αγχώνεσαι.. για αυτό είναι οι ασφάλειες.

Τώρα όμως θα σε στενοχωρήσω καθώς όποια σύγκρουση απο πίσω , θεωρείται ευθύνη του επερχόμενου και οχι του προπορευόμενου. Δηλαδή το φταίξιμο θα είναι 100% δικό σου, δυστυχώς.

Θεωρητικά πάντα (αν και δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις) ο επερχόμενος θα πρέπει να τηρεί ικανές αποστάσεις που θα του επιτρέπουν να φρενάρει με ασφάλεια και να αποφύγει την σύγκρουση όπως και να έχει.

Ευτυχώς πάντως εσύ είσαι καλα...

Gandalf

Akatanomastos
30/08/2009, 19:00
πες μας που εστριψε αυτη, δεξια η αριστερα?

αν επεσες πισω της δεν εχει σημασια, ΦΤΑΙς

αν εστριψε δεξια, και επεσες στη δεξια πλευρα της ΦΤΑΙς

αν εστριψε αριστερα, και επεσες στην αριστερη πλευρα ΔΕΝ ΦΤΑΙς(γιαυτο δεν παιρνω και ορκο)

δυσκολα τα πραγματα φιλε, περαστικα παντως..

dond4le
30/08/2009, 19:00
Εσυ να εισαι καλα και το SV σιγα σιγα θα το διωρθοσεις...........................μς τις ασφαλιστικες δε θα εχεις μπλεξηματα.

Στο αμαξι εκανες καμια ζημια????

Grizmo
30/08/2009, 19:05
Φιλαράκι περαστικά σου...χωρίς άγχος.
Θα βρεθεί η λύση και σου εύχομαι την καλύτερη για εσένα.

Sardasagam
30/08/2009, 19:06
Δν έπρεπε να βγάλει φλας όμως; Εγώ είχα απόσταση αρκετή κ δν προσπερνούσα..

Απο πίσω, δεξιά έστριψε, δεξιά την χτύπησα....:sad:

Το γεγονός δλδ ότι εγώ πήγαινα κανονικά κ αυτή πατάει φρένο κ στρίβει χωρίς φλάς δν παίζει ρόλο;

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.:beer:

SVX
30/08/2009, 19:06
περαστικα .... ποσταρε στα V2 και ΟΤΙ χρειαστεις απο ανταλλακτικα ειμαστε εδω .....

κρατα ΠΑΝΤΑ αποστασεις

fantacid
30/08/2009, 19:08
ο τιτλος σου ειναι ΠΑΡΑ πολυ σωστος!

γιαυτο ακριβως το λογο πρεπει να προσεχουμε ΕΜΕΙΣ διπλα!

μην εχετε ποτε εμπιστοσύνη σε προπορευόμενο οχημα,
οι ελληνες οδηγοι ειναι απροβλεπτοι

εαν δεν εβγαλε φλας ωστε να γνωστοποιήσει τις προθεσεις της για αλλαγη πορειας
μπορεις να ισχυριστεις οτι σου εκλεισε εκβιαστηκα το δρομο

οπως κ να χει περαστηκα!

:wave2:

Akatanomastos
30/08/2009, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
Δν έπρεπε να βγάλει φλας όμως; Εγώ είχα απόσταση αρκετή κ δν προσπερνούσα..

Απο πίσω, δεξιά έστριψε, δεξιά την χτύπησα....:sad:

Το γεγονός δλδ ότι εγώ πήγαινα κανονικά κ αυτή πατάει φρένο κ στρίβει χωρίς φλάς δν παίζει ρόλο;

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.:beer:

φιλε δυστηχως εχεις 100% υπαιτιοτητα, το φλας που δεν εβγαλε δεν εχει καμια σημασια..

Sardasagam
30/08/2009, 19:12
Σε ευχαριστώ πολύ SVX.

Κρατούσα απόσταση κ όταν είδα ότι δν μπορούσα να σταματήσω πήγα να τη αποφύγω. Απο τα αριστερά δν γινόταν γιατί ήταν αριστερά όταν έκοψε ταχύτητα κ άρχισε να στρίβει, κ μπήκε μπροστά μου.. Θα το παλέψω το θέμα πάντως ακόμη κ νομικά αν χρειαστεί

dond4le
30/08/2009, 19:20
Θα μπλεξεις παραπανω με τους δικιγορους........................το αμαξι το χτυπησες?????

Sardasagam
30/08/2009, 19:22
Ναι.. Θέλει προφυλακτήρα κ δεξί πίσω φανάρι. Αλλα ρε γμτ φοιτητής είμαι, δν έχω λεφτά να συμαζέψω το SV θα μαζέψω κ τα δικά της για τη μαλακία της;

felter
30/08/2009, 19:44
Περαστικά

fantacid
30/08/2009, 20:00
το αυτοκίνητο ηταν στην λωριδα σου ή στην αριστερη σου?

εαν ηταν στη δικια σου εισαι υποχρεωμένος να κρατας αποσταση ασφαλειας για να αποφευγονται τετοιου ειδους ατυχηματα,
εαν ομως ηταν σε διαφορετικη λωριδα κ μπηκε χωρις προειδοποιητικό σινιαλο -φλας- στη λωριδα σου μαλλον εχει υπαιτιότητα το αυτοκινητο

Sardasagam
30/08/2009, 20:13
Οδρόμος θεωρείται λεωφόρος.. Όμως διαχωριστική γραμμή δν έχει..

Επειδή είμαι ψιλοάσχετος..: Αν το πόρισμα βγάλει ότι εγώ είμαι ο υπαίτιος, η ασφαλιστική μου πληρώνει τη ζημιά της κ εγώ το πeoς;

+Arxiereas+
30/08/2009, 20:17
Ό,τι γίνεται με λεφτά να μη σε στεναχωρεί. Κοίτα εσύ να είσαι καλά.
Τη ζημιά της (αν αποδωθεί 100% υπαιτιότητα σε εσένα) θα την πληρώσει η ασφαλιστική σου.

Sardasagam
30/08/2009, 20:20
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά..

Πάντα όρθιοι.

makis206
30/08/2009, 20:53
Γρήγορα περαστικά κι αγύριστα να είναι και καλά ξεμπερδέματα να έχεις, ποτέ ξανά.:beer:

Sardasagam
30/08/2009, 20:56
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Να σαι καλά:beer:

dond4le
30/08/2009, 21:23
Πες της με καλο παντα τροπο(σαλακια,γλυκολογα κλπ κλπ) να καλυψεις εσι της δικιες της ζημιες και

να κανετε μια φιλικη δηλωση οτι εφταιγε αυτη για να σου πληρωσει η ασφαλεια της την ζημια σου.

Σιγουρα ενας προφιλακτηρας και ενα φαναρι απο 600 ευρα δεν νομιζω να κανουν.

Για το SV πανε αυριο με τον καλο στον μαστορα και ''βλεπουμε''

Sardasagam
30/08/2009, 21:36
Έχουμε κάνει ήδη δηλώσεις κ τα λοιπά κ δν νομίζω να μπορεί να αλλάξει τπτ..:sad:

Σε περίπτωση που βγω υπαίτιος...λάου λάου θα τα μαζέψω τα πράγματα......κ επειδή βλέπω τη θετική πλευρά της ζωής, θα το δω σαν μια ευκαιρία να το κάνω λίγο περισσότερο κουκλί απότι ήταν, αν κ θα χρειαστεί υπομονή μέχρι βρώ τα χρήματα..

Μέχρι τη Τρίτη που βγαίνει το πόρισμα των ασφαλιστικών, θα σκεπτομαι θετικά κ θα ελπίζω ότι θα αποζημιωθώ

dond4le
30/08/2009, 21:39
:lol: :lol: :lol:

Εισαι ωραιος!!!!!!!!!!

Εγω να φανταστεις δεν ειχα λαστιχα στο SV και μεχρι να τα αλλαξω δνε κοιμομουν τα βραδια.

Παντος να ξερεις οτι αν αρχισεις να βαζεις λεφτα ειναι αρωστεια μεγαλη παντα θα θες και κατι

παραπανω.

Sardasagam
30/08/2009, 21:48
Το ξέρω ρε γμτ!

Ήδη σκέυτομαι χρώματα, αναρτήσεις, μαρσπιέδες ρυθμιζόμενους, carbon parts κτλ κτλ..
Άστα να παν...
Έχω λιώσει στο e-bay!

κ θέλω κ λάστιχα..
:lol: :lol:

Sardasagam
31/08/2009, 12:16
Όλα καλά, όλα ανθηρά.:sun:

Με πήρε το πρωί κ μου είπε ότι κανόνησε με την ασφαλιστική της να μου καλύψει ότι ζημιά έχει η μηχανή.:D :sun: :sun: :sun:

Όλα καλά..
:sun:

byron
31/08/2009, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sardasagam
Όλα καλά, όλα ανθηρά.:sun:

Με πήρε το πρωί κ μου είπε ότι κανόνησε με την ασφαλιστική της να μου καλύψει ότι ζημιά έχει η μηχανή.:D :sun: :sun: :sun:

Όλα καλά..
:sun:

Στείλτης ένα μπουκέτο λουλούδια μην αλλάξει γνώμη. :wave2:

Sardasagam
31/08/2009, 12:20
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

apatewnas
31/08/2009, 12:22
Ευκαιρία για καινούργια εξατμισόνια! :p

GAS NICK
31/08/2009, 12:44
οχι ρε Βυρωνα γμτ:sad:
τωρα ανοιξα και το εμαθα
παντως παει για ευτυχη καταληξη
παλι καλα:beer:

Sardasagam
31/08/2009, 12:50
Να σαι καλά Νίκο:beer: :beer:

Όλα καλά φαίνονται μέχρι στιγμής, ευτυχώς..

να κανονήσουμε να τα πούμε ε;!

GAS NICK
31/08/2009, 12:59
εγινε:wave2:

Zeus_46
01/09/2009, 17:13
Που σαι Βύρων , άμα είναι καμμιά καλή αντί για λουλούδια στείλε της . . . . . εμένα ! ! ! !
Ο καλύτερος τρόπος να δείξεις την εκτίμηση σου . . . . θα της μάθω να στρίβει κιόλας ! ! ! ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

P.S. τελικά τι θα κάνεις με την μηχανή ??? μάστορα ή ebay ??

Sardasagam
01/09/2009, 17:49
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Οκ Chrisman!! Deal.. Θα κάνω τα κονε..:winka:

Με την μηχανή θα πάω μάλλον αύριο στο συνεργιο με τον πραγματογνώμονα της ασφαλιστικής της, θα μου δώσουν τα χρήματα κ μετα.....βλέπουμε. Ανάλογα τις τιμές που θα έχουν τα πραγματα από την αντιπρωσοπεία σε σχέση με το ebay κ τι τελικά θα κάνω στην μηχανή.
:beer: :beer:

mpatsoyios
01/09/2009, 18:31
περαστικα φιλε και σορυ που γραφω στο δικο σου ποστ...και εγω παιδια τρακαρα σημερα με ενα σουρωμενο.....ειχε στοπ και το παραβιασε.,...οδηγουσε ενα τ50 και εγω ενα fazer και χτυπησαμε μουρι με μουρι.η ζημια μου ειναι το καπακι τισ μηχανης που βρισκετε το βολαν ενα μανιταρι το ντεποζιτο και το πλαστικο φτερο της σελας που καλυπτει την ασφαλειοθηκη...

Sardasagam
01/09/2009, 18:42
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!:beer:

Εσύ χτύπησες;

mivvo
01/09/2009, 19:36
Περαστικα και τωρα θα την κανεις καλυτερη την μηχανη σου! :beer:

Sardasagam
01/09/2009, 19:37

devil's animal
01/09/2009, 19:41
περαστικα..

Sardasagam
02/09/2009, 12:12
Σε ευχαρισρώ φίλε:beer:

XTakias
12/09/2009, 23:02
Φίλε μου περαστικά κατά πρώτο λόγο.

Συμφωνώ πως δεν μας βλέπουν 100%.

Υπάρχουν όμως πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων οι οποίοι βλέπουν προσέχουν και παραχωρούν προτεραιότητα σε μηχανές.

Πίστεψε με, έχω δει πολλούς μοτοσυκλετιστές, οι οποίοι, δεν προσέχουν καθόλου. Προσπεράσεις εκεί που δεν πρέπει, να τρέχουν ανάμεσα σε σταματημένα αμάξια κτλ.
Αυτό που μου έκανε μέγιστη εντύπωση μια μέρα ενώ ήμουν με αμάξι, ήταν πριν από μερικές μέρες, όταν προσπαθούσα να βγω από πάρκινγκ σε κεντρικό δρόμο με σχετική κίνηση και ενώ δύο μηχανόβιοι πήγαιναν αργά ξαφνικά γκάζωσαν να περάσουν από μπροστά μου και εννοείται πως δεν έκοψαν έστω και λίγο να βγω, λες και θα πανηγύριζαν την κατάκτηση του μοτο gp εν αθήναις.

Σαφώς και δεν μας βλέπουν αλλά σκέψου πόσοι μοτοσυκλετιστές δεν βλέπουν!

TheFace
13/09/2009, 00:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias

Αυτό που μου έκανε μέγιστη εντύπωση μια μέρα ενώ ήμουν με αμάξι, ήταν πριν από μερικές μέρες, όταν προσπαθούσα να βγω από πάρκινγκ σε κεντρικό δρόμο με σχετική κίνηση και ενώ δύο μηχανόβιοι πήγαιναν αργά ξαφνικά γκάζωσαν να περάσουν από μπροστά μου και εννοείται πως δεν έκοψαν έστω και λίγο να βγω,

Το παραδειγμα σου ειναι αστοχο μιας και ειναι προφανες απο την περιγραφη οτι οι μηχανοβιοι (και κουτι να ηταν δεν εχει σημασια), ειχαν προτεταιοτητα μιας και κινουνταν στο δρομο, ενω εσυ εβγαινες απο παρκινγκ... δεν καταλαβα λοιπον, γιατι επρεπε να κοψουν για να βγεις εσυ? :confused:

Κατα τ' αλλα δε διαφωνω... καλοι και οι κακοι υπαρχουν παντου αλλωστε!:wave2:

XTakias
13/09/2009, 03:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Το παραδειγμα σου ειναι αστοχο μιας και ειναι προφανες απο την περιγραφη οτι οι μηχανοβιοι (και κουτι να ηταν δεν εχει σημασια), ειχαν προτεταιοτητα μιας και κινουνταν στο δρομο, ενω εσυ εβγαινες απο παρκινγκ... δεν καταλαβα λοιπον, γιατι επρεπε να κοψουν για να βγεις εσυ? :confused:

Κατα τ' αλλα δε διαφωνω... καλοι και οι κακοι υπαρχουν παντου αλλωστε!:wave2:

Δεν έχω την απαίτηση να σταματήσει κανείς μπροστά μου, ειδικά όταν έχει προτεραιότητα. Όταν όμως και αφού με περάσει θα βρει ένα κάρο αμάξια μποτιλιαρισμένα και θα αναγκαστεί να κάνει ζιγκ ζαγκ, ε μπορεί να κόψει για να περάσω-ο εγώ και ο κάθε εγώ. (Είχε κίνηση οπότε με το που με περάσαν, έκοψαν ταχύτητα για να χωθούν). ΤΟ παράδειγμα δεν εστιάζει στο αν βγήκα η όχι, αλλά φαντάσου άπειρους οδηγούς που θα έβγαιναν στην θέση σου με στυλ αφεντικού αδιαφορώντας για το αν τα μηχανάκια θα κόψουν η θα ανοίξουν.

TheFace
13/09/2009, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από XTakias
αλλά φαντάσου άπειρους οδηγούς που θα έβγαιναν στην θέση σου με στυλ αφεντικού αδιαφορώντας για το αν τα μηχανάκια θα κόψουν η θα ανοίξουν.

Οπως ειπα και πιο πανω οι καλοι και οι κακοι υπαρχουν παντου, απλα η μεγαλη διαφορα ειναι οτι σε ενα τρακαρισμα "ρουτινας" ο κουτακιας θα βγει ατσαλακωτος και θα παει μεχρι το φαναρτζιδικο, ενω ο μοτοσυκλετιστης παιζει την ιδια του τη ζωη και τη σωματικη του ακεραιωτητα!

Γι' αυτο το λογο, εμεις οι μοτοσυκλετιστες πρεπει εχουμε εξελιχθει απο μαντηδες μεχρι ψυχολογοι και να προβλεπουμε τις καθε ειδους ταρζανιες των "αφεντικων" των δρομων!

Μονο και μονο γι' αυτο θα συμφωνησω οτι πρεπει η οδηγηση μας να ειναι αμυντικη, μιας και ως γνωστων ο κοκ διστυχως ΔΕΝ σωζει απο καταγματα, ραμματα, αναπηριες κτλ

XTakias
13/09/2009, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Οπως ειπα και πιο πανω οι καλοι και οι κακοι υπαρχουν παντου, απλα η μεγαλη διαφορα ειναι οτι σε ενα τρακαρισμα "ρουτινας" ο κουτακιας θα βγει ατσαλακωτος και θα παει μεχρι το φαναρτζιδικο, ενω ο μοτοσυκλετιστης παιζει την ιδια του τη ζωη και τη σωματικη του ακεραιωτητα!

Γι' αυτο το λογο, εμεις οι μοτοσυκλετιστες πρεπει εχουμε εξελιχθει απο μαντηδες μεχρι ψυχολογοι και να προβλεπουμε τις καθε ειδους ταρζανιες των "αφεντικων" των δρομων!

Μονο και μονο γι' αυτο θα συμφωνησω οτι πρεπει η οδηγηση μας να ειναι αμυντικη, μιας και ως γνωστων ο κοκ διστυχως ΔΕΝ σωζει απο καταγματα, ραμματα, αναπηριες κτλ

Α μπραβο! Σωστός! Εδώ υπάρχουν οδηγοί αυτοκινήτων που δεν βλέπουν νταλίκες τρένα και αεροπλάνα.

LsKostas
14/09/2009, 19:15
Παντα καλα να εισαι ρε συναδελφε ... :wave2:

Υγεια και ολα τ αλλα ερχονται ...

Sardasagam
14/09/2009, 21:12
Να σαι καλά φίλε μου

alexioannides
29/07/2010, 07:29
perastika twra to eida.
ola kala?:(

TROOPER
29/07/2010, 07:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
perastika twra to eida.
ola kala?:(

:rolleyes:

xtz tenere
31/07/2010, 06:26
φιλαρακι το παθημα να σου γινει μαθημα... προς θεου,παντα με την καλη εννοια,ετσι..? περστικα να ειναι ευχομαι ολοψυχα αλλα κι εσυ δεν ξερεις οτι οι ελληνες οδηγοι ειναι οι μεγαλυτεροι εγκληματιες ειδικα τα τελευταια 10 χρονια?αφηνεις παντα αποσταση απο αμαξι τουλαχιστον 2 μετρα διοτι ειναι ολοι μα ολοι τους κανιβαλοι...!!! δεν ενδιαφερονται για τιποτε και για κανεναν... αρκει που καθονται αναπαυτικα και ακουνε την μουσικουλα και οι πιο πολλοι τις περισσοτερες φορες μιλανε παντα στο κωλοκινητο τους... γι αυτο σου λεω φιλε μου,2 μετρα τουλαχιστον μακρια απο τους δολοφονους που δεν υπολογιζουν τιποτα....

ego_o_idios
31/07/2010, 06:29
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=108319