PDA

View Full Version : Γ@μ@ την κινηση

Mafiozos
01/09/2009, 20:53
Την τρελα μου μεσα,μια βολτα ειπα να κανω τριτη βραδακη ρε τι κινηση ειναι αυτη ρε.Δεν παμε καλα.Ξεκιναω απο κιφησο προς Αλιμο.Τι να δω?Κοκκινα φωτακια παντου.Ρε γηρησατε ολοι μα ΟΛΟΙ.Καλα λεω απο μεσα μου.ΒΑζω και βενζινη στην shell στην μαρινα Αλιμου και λεω θα παω προς Αγιο Στεφανο.(Εθνικη ειναι βραδυ ειναι ολοι θαλασσα τελικα γουσταρουν οποτε δεν θα εχει κινηση,θα ανοιξω και το μοτορι να το ξεμπουκοσω ρε παιδι μου).Στον Αγιο Στεφανο ηταν ολα καλα.Το υπολοιπο ολο κοκκινα γαμοφωτακια.Αι σιχτιρ βραδιατικο..Μου χαλασε η διαθεση.Γαμοκουτα.

guzzistas
01/09/2009, 21:05
Eχει καταντήσει αηδία πλέον.... γι'αυτο σηκώθηκα κι έφυγα....

Μάγκες ψαχτείτε για επαρχία!!!!!! όσο είναι καιρός......

:wave2:

Ζεύκας
01/09/2009, 21:05
Ο Μαφιόζος ανακαλύπτει την Αθήνα!:lol:

Φίλε άμα θες να ξεμπουκώνεις το εργαλείο στην άθενς μπαι ναιτ θα το κάνεις από τις 1 το βράδυ κ μετά.
Κϊνηση απο+κλείεται να βρείς και από μπάτσους δεν παίζουν πολλά. Κ ο νο1 κίνδυνος οι ζητάδες συνήθως μέχρι τις 1 έχουν μαζευτεί...

Mafiozos
01/09/2009, 21:16
Guzzistas Φιλε μαζι σου,αλλα μην το μαθουν ολοι γιατι μπουρδελ@ θα καταντησει και εκει. :wave2: :lol: Και πιστεψε με ειμαι σιγουρος οτι θελω να φυγω.

Ζευκα Φιλε ειμαι 27 χρονον εδω γενιθηκα εδω μεγαλωσα,αλλα σημερα μου την βαρεσε.Τι ωραια που ηταν απο τις 17 μεχρι τις 23 Αυγουστου.Αι`στο δι@ολο γαμο,ποτε μου δεν την παλευω οταν ξαναγεμιζει η Αθηνα.Αυτη η περιοδος ειναι η χηροτερη. :a016: Γαμοκουτα :beer: :beer:

WebD
01/09/2009, 22:35
Είμαι 10 μήνες στη Κρήτη μετά από 3 χρόνια Αθήνα και έχω βρει την Υγειά μου στην κυριολεξία.

Να φανταστείς ανέβηκα τον Ιούνιο για 3 μέρες και σε μια φάση έκανα το Χαλάνδρι - Αγ. Παρασκευή - Χαλάνδρι σε μιάμιση ώρα!!!!!!!!!!!!!!!! με μηχανή!!! και είπα λοιπόν στον εαυτό... ποτέ ξανά Αθήνα!! ούτε και Θεσσαλονίκη που πέρασα 30 χρόνια...

mivvo
01/09/2009, 22:35
Αργα την νυχτα ειναι οι καλυτερες βολτες :beer:

mizz
01/09/2009, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
Αργα την νυχτα ειναι οι καλυτερες βολτες :beer:
απλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί άμα γίνει καμιά στραβή πολλοί εξαφανίζονται...

felter
02/09/2009, 00:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

1000+

dodos 900
02/09/2009, 02:15
Και εγώ που βγήκα για βόλτα,κατά τις 1 που ήμουνα στην Κηφισίας είχε κάποια κίνηση.Την επόμενη φορά θα βγώ βόλτα με το παπί να το τελικιάσω να ξεδώσω!:lol:

Ζεύκας
02/09/2009, 06:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
Guzzistas Φιλε μαζι σου,αλλα μην το μαθουν ολοι γιατι μπουρδελ@ θα καταντησει και εκει. :wave2: :lol: Και πιστεψε με ειμαι σιγουρος οτι θελω να φυγω.

Ζευκα Φιλε ειμαι 27 χρονον εδω γενιθηκα εδω μεγαλωσα,αλλα σημερα μου την βαρεσε.Τι ωραια που ηταν απο τις 17 μεχρι τις 23 Αυγουστου.Αι`στο δι@ολο γαμο,ποτε μου δεν την παλευω οταν ξαναγεμιζει η Αθηνα.Αυτη η περιοδος ειναι η χηροτερη. :a016: Γαμοκουτα :beer: :beer:

Αν και δεν είμαι Αθηναίος έχω ζήσει κάποιους 15αύγουστους στην Αθήνα λόγω δουλειάς.Τι ωραία που ήταν...:lol:
Λες και είχε πέσει πανούκλα στην πόλη! Μιλάμε πάρκαρες τριαξονικό στον Αγ.Παντελεήμονα! :lol:

makis206
02/09/2009, 06:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Είμαι 10 μήνες στη Κρήτη μετά από 3 χρόνια Αθήνα και έχω βρει την Υγειά μου στην κυριολεξία.
Να φανταστείς ανέβηκα τον Ιούνιο για 3 μέρες και σε μια φάση έκανα το Χαλάνδρι - Αγ. Παρασκευή - Χαλάνδρι σε μιάμιση ώρα!!!!!!!!!!!!!!!! με μηχανή!!! και είπα λοιπόν στον εαυτό... ποτέ ξανά Αθήνα!! ούτε και Θεσσαλονίκη που πέρασα 30 χρόνια...

Aυτά να λες εσύ να το κάνουμε το νησί να έχει 15αύγουστο όλο το χρόνο!:evil: :lol:

glargkatzis
02/09/2009, 07:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas

OΛΟΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΩΡΑ !!!
(το έχουμε ξαναπεί)

γυναίκες,δρόμοι άδειοι , καλό φαγητό και γεμάτο γήπεδο την κυριακή .τί άλλο θέλει ένας 30χρονος μετά από 4 χρόνια στην αθήνα ???

blueangel
02/09/2009, 07:15
Προφανώς δεν ανακάλυψες ακόμη ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ μήνας στην Αθήνα...:( Από τον Παράδεισο του Αυγούστου στη Φθινοπωρινή ΚΟΛΑΣΗ:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Mafiozos
02/09/2009, 07:51
Gigenis Ολος ο κοσμος αυτο λεει,επαρχια = ηρεμια.Σε 1;30 ωρα πας απο Χαλκιδα Καμενα βουρλα ρε γαμοτο και τωρα εδω σε 1;30 ωρα πας απο Πετρουπολη Γαλατσι και πισω.:yuck:

Mivvo Μακραν θα συμφωνησω μαζι σου,αλλα πλεον με την δουλεια αντε ξυπνα την επομενη μερα και να εισαι και οκ.Ασε που τωρα πια τον τελευταιο χρονο ειδηκα νιωθω οτι κουραζομαι πολυ πιο ευκολα.. :wave2:

Mizz Ναι,αλλα και την μερα να δεις ποσοι ακομα...Προσοχη θελει παντα,αλλα καμια φορα δεν εξαρτατε απο εσενα :wave2:

Dodos 900 :lol: Ρε φιλε,αμα με δεις εμενα πανω σε παπι θα κλασεις στο γελιο,ειμαι 1,97..Επερνα ενος φιλου μου το παπι καμια φορα και ενιωθα να με δειχνουν ολοι με το δαχτηλο!!:rotflmao:

Ζευκα Την καλητερη περιοδο ερχοσουν φιλε..Τριαξονικο και βαλε χαχα. :wave2:

Makis206 Θα βουλιαξει το νησι :lol:

Glargatzis Εισαι σιγουρος? :D

blueangel Το ανακαλυπτω καθε χρνο και παντα μου ερχετε οτι ειναι η πρωτη φορα που βλεπω τοσο πολυ κινηση.ΔΕν την παλευω αυτη την περιοδο με τιποτα λεμε.:yuck: Απο τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ στη ΚΟΛΑΣΗ πραγματικα. :evil: :wave2:

Gandalf dr685sm
02/09/2009, 08:15
Γιατί νομίζετε ρε παληκάρια οτι οι περισσότεροι πλέον αγοράζουν scooter, παπια, μηχανές;.. γιατί δεν την παλεύουν με την κίνηση.

Α.. .και που είστε... ακόμα σχολεία δεν άρχισαν!... εκεί είναι η χειρότερη περίοδος. Στην έναρξη της σχολική χρονιάς που το πρωί ειδικά είναι όλοι ακίνητοι...:D

Gandalf

Banana hammock
02/09/2009, 09:20
Αυτοι που αγοραζουν suv για αυτοκινητα πολης; Πως εξηγειται; :confused:

WebD
02/09/2009, 09:25
Πολύ απλά θέλουν να καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο μαντρί..... κι έτσι πιστεύουν ότι έχουν περισσότερο "ιδιωτικο" χώρο... ή τους τελείωσαν τα χάπια!!!

apatewnas
02/09/2009, 10:08
Ελάτε Λάρισα που είναι και χαλαρά ! :wave2:

Ζεύκας
02/09/2009, 12:10
Ενας μοτοσυκλετιστής λίγες φορές θα νιώσει κίνηση στην Αθήνα τι να λέμε τώρα...
το κακό είναι ότι όσα πιο πολλά αμάξια στο δρόμο τόσες πιο πολλές πιθανότητες για τράκο.
γι'αυτό πρέπει να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση...άρα η ηρεμία πάει περίπατο.

από την άλλη, στην επαρχία λόγω της χαμηλής κυκλοφορίας πετάγονται από παντού!

γνωστά όλα αυτά...

πάντως εδώ στο νησί βρήκα την ησυχία μου.5-10 λεπτάκια με τα πόδια εως το κέντρο της πόλης.μεγάλη υπόθεση...

2 πράγματα μου έχουν λείψει από την Αθήνα:
-Οπου και να πήγαινες στο δρόμο όσο και κάποιο τρελαμένο θα βρισκές για καμιά κοντρίτσα
-Οι βραδυνές τσάρκες στις λεωφόρους...