PDA

View Full Version : V-strom 07 Αγορα μεταχειρισμένης-Αξίζει?

angelucky
02/09/2009, 18:01
Γεια σας! Καταρχας θα ηθελα να χαιρετησω ολους οσους βρισκονται εδω και να παρατηρησω οτι το forum λύνει πολλες απορίες οσοι εχουμε πανω στο θέμα της μηχανής!
Θα θεσω αμεσως το ερωτημα μου και ελπιζω οι γνωριζοντες του θεματος και λατρεις του στρωματος να με κατατοπισουν στη σωστη κατευθυνση!!

Εχουμε και λεμε, σκεφτομαι για την αγορα στρώματος μοντέλο 07, με 9500 χλμ, ABS , και τα εξής έξτρα: χούφτες, βαλίτσα GIVI, καγκελα GIVI, κεντρικο διπλο σταντ και καρίνα της vstrom.....σε τιμή 5400ευρώ!!
Το ερωτημα μου ειναι λοιπον ειναι καλή η τιμή που την βρίσκω?
Μιπως να του κάνω παζάρια η σε αλλη περιπτωση να ψάξω για παραεισαγωγής αν και ειλικρινα δεν το πολυγνωριζω το status με αυτα τι γίνεται!!!
Ελπιζω οι λατρεις και μη της μηχανης να με βοηθησουν με τις συμβουλές τους ωστε και εγω να γίνω μελος στην εδω παρεα σας.

emiliano
02/09/2009, 18:47
Απέκτησα πρόσφατα το ίδιο μοντέλο με περίσσοτερα χλμ και υψηλότερη τιμή, γι' αυτό θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάποια βασικά πράγματα όπως αν είναι αντιπροσωπείας, πότε παράχθηκε και πότε βγήκε η πρώτη άδεια να την πάς σε ένα μηχανικό για ένα βασικό έλεγχο και προχώρα. :wave2:

miraze
02/09/2009, 19:22
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μεταχειρισμένα Στρομ.

Για εμένα προσωπικά το ποιό σημαντικό είναι η "προίκα" του που θα έχει το μηχανάκι, σε γλυτώνει από αρκετά χρήματα.

Πάντως συμφέρει να το αγοράσεις μεταχειρισμένο αρκει να είναι με ABS.

angelucky
02/09/2009, 22:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μεταχειρισμένα Στρομ.

Για εμένα προσωπικά το ποιό σημαντικό είναι η "προίκα" του που θα έχει το μηχανάκι, σε γλυτώνει από αρκετά χρήματα.

Πάντως συμφέρει να το αγοράσεις μεταχειρισμένο αρκει να είναι με ABS.

Ναι η μηχανη ειναι με ABS φυσικα!
Απλως ρωταω αν σαν προσφορα ειναι καλη με βαση τα συνολικα χλμ κ αυτα που μου δινει!!!!

miraze
03/09/2009, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από angelucky
Ναι η μηχανη ειναι με ABS φυσικα!
Απλως ρωταω αν σαν προσφορα ειναι καλη με βαση τα συνολικα χλμ κ αυτα που μου δινει!!!!

Είναι δυνατόν ρε angelucky 10.000 χλμ να είναι πολλά?????????????????

Η τιμή καλή φαίνεται αφού κάπου εκεί πωλούνται τα Στρομ του 07.

Με 100 και 200 Ε δε σώζεσαι.......τσέκαρε σε δικό σου μηχανικό ότι το μηχανάκι είναι ΟΚ και αν το γουστάρεις............καλορίζικο :wave2:

Oldtimer
03/09/2009, 08:11
5.4 για ενα μηχανάκι που το βρίσκεις καινουργιο 6,5, οσα χλμ και να εχει.... το παιρνεις καινουργιο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Τα εξτρα αυτα δεν λενε τιποτε

costas81
03/09/2009, 08:15
Πάντως πραγματικά μου κάνει εντύπωση πώς γίνεται όλα τα μηχανάκια στις αγγελίες να έχουν 10.000, 5.000, 3.000 χιλιόμετρα.

themkor
03/09/2009, 08:35
Η τιμή είναι normal.Αν δε θες να το πάρεις καινούριο θα έλεγα οτι το συγκεκριμένο είναι μια καλή περίπτωση.Πήγαινε το όμως σε κάποιον μηχανικό να το δει.

kalogeros
03/09/2009, 08:43
Πριν 1,5 μήνα πήρα v-strom του 2007 με 14550 χιλιόμετρα και:
Καρίνα,
Bagster,
Μπάρες,
Μπαγκαζιέρα 49 λίτρα,
Συναγερμό,
Χούφτες
και φτερό στην πίσω ρόδα.
Επίσης είχε καινούρια μπαταρία, λάστιχα 2 μηνών και είχε κάνει service 1 μήνα πριν.
Η κατάστασή της εξεραιτική και η τιμή της 5500 ευρώ. Απλά δεν έχει ABS (όχι ότι με ενδιέφερε ιδιαίτερα).
Κάνε την σύγκρισή σου και αποφάσισε μόνος σου. Πάντως να ξέρεις υπάρχουν πολλές μεταχειρισμένες v-strom. Μην βιαστείς να αγοράσεις. Κάνε πρώτα μία έρευνα αγοράς και μετά αποφασίζεις.

MARKOS-V
03/09/2009, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Πάντως πραγματικά μου κάνει εντύπωση πώς γίνεται όλα τα μηχανάκια στις αγγελίες να έχουν 10.000, 5.000, 3.000 χιλιόμετρα.

+1

tazakos
03/09/2009, 23:40
το πουλάνε αυτοί που δεν τους μάγεψε, ή δεν το χρειαζόντουσαν πραγματικά, ή είναι τουρίστες στο άθλημα, εγώ σε ένα χρόνο έχω 17000χλμ και δεν μου περνάει από το μυαλό να την πουλήσω, ένας που την έχει 14 μήνες όπως εγώ και την καβαλάει κάθε Σάββατο μπορεί και να την βαρεθηκε, δεν είναι απαραίτητα απατεώνας που γύρισε το κοντέρ!

schumifer
04/09/2009, 01:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Πριν 1,5 μήνα πήρα v-strom του 2007 με 14550 χιλιόμετρα και:
Καρίνα,
Bagster,
Μπάρες,
Μπαγκαζιέρα 49 λίτρα,
Συναγερμό,
Χούφτες
και φτερό στην πίσω ρόδα.
Επίσης είχε καινούρια μπαταρία, λάστιχα 2 μηνών και είχε κάνει service 1 μήνα πριν.
Η κατάστασή της εξεραιτική και η τιμή της 5500 ευρώ. Απλά δεν έχει ABS (όχι ότι με ενδιέφερε ιδιαίτερα).
Κάνε την σύγκρισή σου και αποφάσισε μόνος σου. Πάντως να ξέρεις υπάρχουν πολλές μεταχειρισμένες v-strom. Μην βιαστείς να αγοράσεις. Κάνε πρώτα μία έρευνα αγοράς και μετά αποφασίζεις.

Πώς γίνεται του 07 να μην έχει ΑΒΣ?

hristos13gr
04/09/2009, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
το πουλάνε αυτοί που δεν τους μάγεψε, ή δεν το χρειαζόντουσαν πραγματικά, ή είναι τουρίστες στο άθλημα, εγώ σε ένα χρόνο έχω 17000χλμ και δεν μου περνάει από το μυαλό να την πουλήσω,

+650
& εγώ την έχω 2 χρόνια σχεδόν & δεν σκέφτομαι να την αλλάξω μέχρι να τα παίξει τελείως!!!
δηαλαδή θα την έχω για περίπου 20 χρόνια περίπου :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:

MARKOS-V
04/09/2009, 20:31
να πω και εγω οτι πραγματικα δεν θελω να βρισκομαι μακρυα της.2.5 ακριβως χρονια την εχω κ εχω ξεπερασει τα 53.000 χιλιομετρα χωρις κανενα προβλημα κ χωρις να εχει πεσει χερι μαστορα πανω της.οπως ειχα πει κ σε αλλη απαντηση ολα τα κανω μονος.(λαδια, φιλτρα, μπουζι, τακακια, τεντωματα αλυσιδας,.....)

zeremefico
05/09/2009, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Πώς γίνεται του 07 να μην έχει ΑΒΣ?
Ο Σφακιανάκης επέλεξε να φέρνει στην Ελλάδα μόνο v-strom με abs.
Η Suzuki το βγάζει και χωρίς.

domiemic65
05/09/2009, 16:58
Πάντως όπως και να το κάνεις μηχανάκι του 07 με 9.5000 χλμ ακούγονται λίγο λίγα.... εγω απο το Πάσχα του 2008 (ουτε 1,5 χρόνος) έχω 28.000...

irinia
05/09/2009, 18:14
ΠΑΙΔΙΑ.........

Άν πάς σέ ένα μηχανάκι 2+ έτών πού τό βρίσκεις καινούργιο 6300-6500........

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4500 ΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ....!!!

ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ........ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ 5 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ.

Ένα σέρβις ,λάδια,ένα γρανάζι,μιά άλυσίδα,ένα λάστιχο......

Θά πάρεις μηχανάκι άπό άλλον 2 ρόδες δηλαδή καί δέ θά τό κάνεις ένα σέρβις..??

ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΙΝΕΣ καλές είναι ,άλλά πρώτα μετράει το μοτέρ ,τά φρένα

καί άν έχει φάει μπίστο........σκελετός τιμόνι κ.λ.π.....!!!

Πολλές φορές τό μεταχειρισμένο έχει βγεί άκριβότερο μέ αύτά πού έβγαλε.

Τά ξαναγράψαμε ,έχει τόσα πολλά v-strom έχει βρωμίσει ό τόπος.

Μηχανάκι 3-4 έτών , 3500-3800 τό πολύ....!!!

Όποιος θέλει νά πουλήσει........όποιος θέλει νά λέει ...........ΟΤΙ.........πουλάει

μπορεί νά λέει όσο θέλει.....!!!

ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ..........ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ V-STROM ΜΕ 6500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

Ε.........ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.........

Τά μεταχειρισμένα 3-4 έτών νά κάνουν 5000+........!!!

Ό νόμος τής άγοράς λέει ,τό έβγαλες άπό τή βιτρίνα..?? 25% μείον τήν άλλη μέρα....!!!

Καί έγώ τό hayabusa τό πήρα 13300 καί σέ ένα μήνα πήγε 12000...!!!

Τό v-strom άπό 8000 δέν πήγε 6500...???

Βάλε καί τό χάλι πού έχει ή άγορά σήμερα........όπότε........πού πάς ρέ Καραμήτρο...??

:wave2:

angelucky
06/09/2009, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΑΙΔΙΑ.........

Άν πάς σέ ένα μηχανάκι 2+ έτών πού τό βρίσκεις καινούργιο 6300-6500........

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4500 ΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ....!!!

ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ........ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΑΛΛΑ 5 ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ.

Ένα σέρβις ,λάδια,ένα γρανάζι,μιά άλυσίδα,ένα λάστιχο......

Θά πάρεις μηχανάκι άπό άλλον 2 ρόδες δηλαδή καί δέ θά τό κάνεις ένα σέρβις..??

ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΙΝΕΣ καλές είναι ,άλλά πρώτα μετράει το μοτέρ ,τά φρένα

καί άν έχει φάει μπίστο........σκελετός τιμόνι κ.λ.π.....!!!

Πολλές φορές τό μεταχειρισμένο έχει βγεί άκριβότερο μέ αύτά πού έβγαλε.

Τά ξαναγράψαμε ,έχει τόσα πολλά v-strom έχει βρωμίσει ό τόπος.

Μηχανάκι 3-4 έτών , 3500-3800 τό πολύ....!!!

Όποιος θέλει νά πουλήσει........όποιος θέλει νά λέει ...........ΟΤΙ.........πουλάει

μπορεί νά λέει όσο θέλει.....!!!

ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ..........ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ V-STROM ΜΕ 6500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

Ε.........ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.........

Τά μεταχειρισμένα 3-4 έτών νά κάνουν 5000+........!!!

Ό νόμος τής άγοράς λέει ,τό έβγαλες άπό τή βιτρίνα..?? 25% μείον τήν άλλη μέρα....!!!

Καί έγώ τό hayabusa τό πήρα 13300 καί σέ ένα μήνα πήγε 12000...!!!

Τό v-strom άπό 8000 δέν πήγε 6500...???

Βάλε καί τό χάλι πού έχει ή άγορά σήμερα........όπότε........πού πάς ρέ Καραμήτρο...??

Φιλος μηπως εννοεις τα παραεισαγωγης σε αυτη τη τιμη που λες?
Αξιζει μια τετοια αγορα παρα εστω και μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση κ με τα χαρακτηριστικα που αναφερω?
Βασικα δεν θελω να περασω με τιποτα τα 5500 στο οποιο ειναι κ το οριο μου στα χρηματα!
Και ψαχνω την ιδανικη επιλογη σε αυτη τη κλιμακα!
Οπως μου λες πιθανον να θελει σερβις (ακομη δεν εχω δει το book service του συγκεκριμενου), αυριο θα παω για ενα πρωτο τεχνικο ελεγχο και αναλογως σκεφτομαι να πραξω!!!
Παντως απο ερωτησεις που εχω κανει σε κατοχους και μη, που ειπαν οτι για τα χλμ της μηχανης,δεδομενου οτι ειναι με ABS, και οτι ειναι μονο δυο χρονων οτι η τιμη που τη δινει ειναι πολυ καλη!!!!!
Απλως ρωταω και εδω για μια επιβεβαιωση η τι αλλο να ρωτησω και να ψαξω για τη συγκεκριμενη!!!

menelaos46
06/09/2009, 11:42
εφοσον θε να δωσεις 5500 το πολυ θα βρεις μηχανακι με 5000 και θα κρατησεις τα υπολοιπα διοτι σιγουρα θα κανεις ενα καλο σερβις για να εισαι οκ...

Η τιμη θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη ειναι δυο χρονων μηχανακι και υπαρχουν παρα πολλα στρομ. Οστοσο αν νομιζεις πως ειναι πολυ καλο και αξιζει παρτο μη τσιγκουνευτεις τα 200 300 500εστω ευρω.

Τα χιλιομετρα αν εχουν γυρισει φαινεται ειδικα αν εχουν γυρισει πολυ κανει μπαμ (βλεπε πχ nsr250 με 25000χλμ ε ρε φιλε δε παιζει με τιποτα...)

vagtav
06/09/2009, 11:45
Αν στον έλεγχο βγει οκ το μηχανάκι, κούνησέ του στα μούτρα 5.000 ΤΟ ΠΟΛΥ και άσε τον να αποφασίσει. Αν θέλει ας το πάει για ανταλλαγή και να του το πάρουν με 3.500?
Από στρωμ θα βρεις εκατοντάδες να πωλούνται οπότε μη βιάζεσαι. Αν ήταν κανένα πιο ιδιαίτερο μοντέλο θα σου έλεγα να το πάρεις για 300-400? διαφορά.

irinia
06/09/2009, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από angelucky
Φιλος μηπως εννοεις τα παραεισαγωγης σε αυτη τη τιμη που λες?
Αξιζει μια τετοια αγορα παρα εστω και μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση κ με τα χαρακτηριστικα που αναφερω?
Βασικα δεν θελω να περασω με τιποτα τα 5500 στο οποιο ειναι κ το οριο μου στα χρηματα!
Και ψαχνω την ιδανικη επιλογη σε αυτη τη κλιμακα!
Οπως μου λες πιθανον να θελει σερβις (ακομη δεν εχω δει το book service του συγκεκριμενου), αυριο θα παω για ενα πρωτο τεχνικο ελεγχο και αναλογως σκεφτομαι να πραξω!!!
Παντως απο ερωτησεις που εχω κανει σε κατοχους και μη, που ειπαν οτι για τα χλμ της μηχανης,δεδομενου οτι ειναι με ABS, και οτι ειναι μονο δυο χρονων οτι η τιμη που τη δινει ειναι πολυ καλη!!!!!
Απλως ρωταω και εδω για μια επιβεβαιωση η τι αλλο να ρωτησω και να ψαξω για τη συγκεκριμενη!!!

ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ...!!!

Ή γνώμη μου είναι πώς γιά ένα τέτοιο μηχανάκι δέν δίνεις πάνω άπό 4700-4800
όσο καλό καί νάναι,όσο άληθινά καί νάναι τά 9500κμ.

Όπως είπε καί ό προηγούμενος φίλος κάνεις ύπομονή μαζεύεις 6500 καί τό παίρνεις
στό κουτί..........ΧΩΡΙΣ ΦΘΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΕ....!!!

Καί άν έχεις καί ψυχολογικό πρόβλημα σάν καί μένα ,ξανακάνεις ύπομονή μαζεύεις
άλλα 500-600 καί πάς στό Σφακιανάκη.....!!!

Ή άπόφαση είναι δική σου..........αύτή παραπάνω είναι ή γνώμη μου...

angelucky
06/09/2009, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Αν στον έλεγχο βγει οκ το μηχανάκι, κούνησέ του στα μούτρα 5.000 ΤΟ ΠΟΛΥ και άσε τον να αποφασίσει. Αν θέλει ας το πάει για ανταλλαγή και να του το πάρουν με 3.500?
Από στρωμ θα βρεις εκατοντάδες να πωλούνται οπότε μη βιάζεσαι. Αν ήταν κανένα πιο ιδιαίτερο μοντέλο θα σου έλεγα να το πάρεις για 300-400? διαφορά.

Και εγω ετσι σκεφτομαι να κανω! Με 5000....μπροστα δεν νομιζω να μου πει οχι!
Το θεμα ειναι εκει που 8α το παω μου ειμαι οτι εχει ενα μηχανημα με λειζερ που μπορει να δει αν εχει πεσει η μηχανη η οχι!
Για τα χλμ τωρα χρειαζεται καποιο ειδικο μηχανημα για να το καταλαβει κανεις? Θα μου πεις θα δω και απο το book service κατα ποσο εχει τοσο χλμ η οχι!

angelucky
06/09/2009, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ...!!!

Ή γνώμη μου είναι πώς γιά ένα τέτοιο μηχανάκι δέν δίνεις πάνω άπό 4700-4800
όσο καλό καί νάναι,όσο άληθινά καί νάναι τά 9500κμ.

Όπως είπε καί ό προηγούμενος φίλος κάνεις ύπομονή μαζεύεις 6500 καί τό παίρνεις
στό κουτί..........ΧΩΡΙΣ ΦΘΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΕ....!!!

Καί άν έχεις καί ψυχολογικό πρόβλημα σάν καί μένα ,ξανακάνεις ύπομονή μαζεύεις
άλλα 500-600 καί πάς στό Σφακιανάκη.....!!!

Ή άπόφαση είναι δική σου..........αύτή παραπάνω είναι ή γνώμη μου...

Το παιρνω 6500 οπως λες και εσυ...ΣΚΕΤΟ ΟΜΩΣ ΝΑΙ???
Δεν θα χρειαστω αλλα τουλαχιστον 1000 ευρω για να βαλω τα επιπροσθετα?
Με λιγα λογια....θα φθασω στα....7500????
Αρα καταλαβαινεις οτι αν το οριο μου ειναι τα 5500......κ καταληγω στο τελος να ανεβω 50%παραπανω απο την αρχικη μου τιμη....μιπως θα επρεπε να κοιταξω καλυτερα αυτη τη προσφορα?
Συγγνωμη και τα συνεχη ερωτηματα,αλλα καταλαβαινεις πως αν και καινουριος στο χωρο θα ηθελα να κανω την πιο ιδανικη επιλογη!!!!

SOTHRHS
13/09/2009, 23:13
Φιλε μου ααν θελεις καινουριο ξερεις ποσο κανει αντιπροσωπειας η μη.Αν οχι υπαρχει και το μετ/νο.Και θα σε ρωτησω με τη σειρα μου αν εσυ αγοραζες σημερα εστω και παραεισαγωγης ενα καινουριο με 6700 ας πουμε και με τα διαφορα μπιχλιμπιδια που θα του βαζες σου εβγαινε 8000 ποσο θα το εδινες μετα απο 2 χρονια?

αυτα απο μενα και καλοριζικο οτι και αν διαλεξεις:wave2: :wave2:

Oldtimer
14/09/2009, 08:26
Βρε σεις, ολο μιλατε για εξτρα και εξτρα ανω των 1000 ευρω και τετοια.... για ποια λετε για τα περισσοτερα που ειναι δωρα με την αγορα; ή γι' αυτα που κοστιζουν στην τελικη κανα 500ρικο μαξ; Δηλαδη οι κατοχοι SS τι πρέπει να πουν που τα σκοτώνουν για μισο κιλο φέτα με εξτρα ανω των 2-3 χιλ. πραγματικών ευρω;

ΌΛο το θεμα ειναι προσφοράς και ζητησης. Δεν υπαρχει αξιά ρεαλιστική στο μεταχειρισμένο ΤΕΛΟΣ. Η αξία του ειναι θεμα προσφορας και ζητησης. Ε με το που το βγαζεις απο το μαγαζι το μηχανακι χάνει 25-30% της αξίας του. ΜΕ το καλημερα. Αυτη ειναι η πικρή αλήθεια και ισχύει σε όλη την ευρώπη εκτός απο την Ελλάδα. Αυτο δεν μπορώ να το καταλάβω..... ειλικρινά. Πως εχεις την απαιτηση να μην εχει χασει σε αξια το μηχανάκι σου:;;;;

Εχω αγορασει και πουλήσει πάνω απο 10 μηχανακια και με την μικρή μου πειρα το θεωρώ αδιανόητο να ισχυρίζεσαι την μπαγκαζιερα και τις χουφτες σαν εξτρα που αξίζουν.... ελεος πια. Ο τΕρενς τα λεει πολύ καλα...

angelucky
14/09/2009, 14:19
Δεχομαι καλοριζικα!!
Τελικα τη πηρα τη μηχανη!ελπιζω να εκανα την καλυτερη επιλογη και ευχαριστω ολους εδω μεσα για τις συμβουλες τους.