PDA

View Full Version : Για Bmw F 800r

dodos 900
03/09/2009, 07:50
Καλημέρα!Ενδιαφέρεται ένας φίλος για το BMW F 800R.Υπάρχει κάποιος που να έχει την μηχανή να μας πεί μία γνώμη για την συμπεριφορά της μηχανής ή οτιδήποτε άλλο;Η τιμή της είναι στα 8125 ευρώ.Αξίζει τα χρήματά της;

dodos 900
03/09/2009, 12:16
'Εχει παρακάτω σχετικό post αλλά δέν το είχα δει.Παρόλα αυτά άν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι...

hercul
11/09/2009, 15:38
Έχω οδηγήσει το F800st που φοράει τον ίδιο κινητήρα και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος λειτουργίας και η ευστροφία του! Επίσης μου άρεσαν πάρα πολύ τα φρένα του(δεν ξέρω αν φοράνε τα ίδια) και έμεινα ικανοποιημένος από τις αναρτήσεις και το στήσιμο, ήταν αρκετά εύκολο και μέσα στην πόλη! Είχαν ακουστεί κάποια προβλήματα για το abs του,(δεν ξέρω αν έχει το F800R). Γενικά πιστεύω για τα λεφτά του αξίζει! Να συμπληρώσω την αρκετά χαμηλή κατανάλωση αυτού του κινητήρα και το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου μοντέλου(για μένα) το ότι βγαίνει με αλυσίδα και όχι ιμάντα!! :wave2:

dodos 900
14/09/2009, 08:09
Ευχαριστώ!:beer:

Gazer
28/09/2009, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
Έχω οδηγήσει το F800st που φοράει τον ίδιο κινητήρα και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος λειτουργίας και η ευστροφία του! Επίσης μου άρεσαν πάρα πολύ τα φρένα του(δεν ξέρω αν φοράνε τα ίδια) και έμεινα ικανοποιημένος από τις αναρτήσεις και το στήσιμο, ήταν αρκετά εύκολο και μέσα στην πόλη! Είχαν ακουστεί κάποια προβλήματα για το abs του,(δεν ξέρω αν έχει το F800R). Γενικά πιστεύω για τα λεφτά του αξίζει! Να συμπληρώσω την αρκετά χαμηλή κατανάλωση αυτού του κινητήρα και το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου μοντέλου(για μένα) το ότι βγαίνει με αλυσίδα και όχι ιμάντα!! :wave2:
Να συμπληρώσω ότι το "R" είναι με αλυσίδα ενώ το "ST" με ιμάντα.