PDA

View Full Version : Έχω Γιαπωνέζικο και μόλις χτες έμαθα πώς λένε τον μηχανικό της Suzuki

Σελίδες : [1] 2

project.breeze
05/09/2009, 12:41
Ό,τι λέει το θέμα.Δεν είχα 10αράκι κλειδί και πήγα για να σφίξω τις βίδες της πινακίδας...Πόσο κολλητοί με τους μηχανικούς είναι οι Ευρωπαίοι φίλοι;

Σφαχτείτε:beer:

div400
05/09/2009, 12:51
τι σχέση έχει η καταγωγή της μοτοσυκλέτας σου, με την (προφανέσταστη) αγένεια σου να μην συστήνεσαι στο μηχανικό σου!;!;! :look: :rolleyes:

το ότι δεν έχεις ούτε καν 10ράκι κλειδί και το ότι δεν μπορείς να εκτελέσεις την απλούστερη των εργασιών στην μηχανή σου, απευθυνόμενος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα το αφήσω ασχολίαστο.....

όπως και το ότι σε ιαπωνικό μηχανάκι χαλάρωσε η πινακίδα...
τςτςτς ούτε μια βλάβη άξια αναφοράς δηλ....:rolleyes: :o

:D

project.breeze
05/09/2009, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
τι σχέση έχει η καταγωγή της μοτοσυκλέτας σου, με την (προφανέσταστη) αγένεια σου να μην συστήνεσαι στο μηχανικό σου!;!;! :look: :rolleyes:

το ότι δεν έχεις ούτε καν 10ράκι κλειδί και το ότι δεν μπορείς να εκτελέσεις την απλούστερη των εργασιών στην μηχανή σου, απευθυνόμενος σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα το αφήσω ασχολίαστο.....

όπως και το ότι σε ιαπωνικό μηχανάκι χαλάρωσε η πινακίδα...
τςτςτς ούτε μια βλάβη άξια αναφοράς δηλ....:rolleyes: :o

:D

1ον Φυσικά και ήξερα πώς λένε τον μηχανικό :lol:
2ον Την εργαλειοθήκη την έχω αφήσει στο εξοχικό
3ον Είχα βγάλει την πινακίδα στην Πάργα με το κλειδί ενός φίλου ξεχνώντας πως έχω την εργαλειοθήκη στο εξοχικό και απλά την είχα σφιγμένη με το χέρι αλλά έπαιζε...

Υ.Γ Πολλά προβλήματα έχει βγάλει το μηχανάκι,άτιμοι γιαπωνέζοι...:rotflmao: :rotflmao:

div400
05/09/2009, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
1ον Φυσικά και ήξερα πώς λένε τον μηχανικό :lol:
2ον Την εργαλειοθήκη την έχω αφήσει στο εξοχικό
3ον Είχα βγάλει την πινακίδα στην Πάργα με το κλειδί ενός φίλου ξεχνώντας πως έχω την εργαλειοθήκη στο εξοχικό και απλά την είχα σφιγμένη με το χέρι αλλά έπαιζε...

....

και καλά :winka: ....γιαπωνέζικες δικαιολογίες του πιστονιού.....:a55:

:lol:

project.breeze
05/09/2009, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
και καλά :winka: ....γιαπωνέζικες δικαιολογίες του πιστονιού.....:a55:

:lol:

Υπάρχει και η άσχημη πλευρά του θέματος βέβαια.Τα γιαπωνέζικα μηχανάκια σε αποξενώνουν,σε οδηγούν στον κοινωνικό αποκλεισμό.Δεν έχω κανέναν φίλο που να είναι μηχανικός μοτοσυκλετών,δεν έχω συμμετέχει ποτέ σε group therapy με θέμα:"Έσπασε το κάρτερ μου αλλά είμαι καλά", "Καίω 1 λίτρο λάδι ανά 1000km αλλά είμαι δυνατός και θα το ξεπεράσω", "Τα ηλεκτρικά μου έχουν δικιά τους νοημοσύνη αλλά μπορώ να τα καταφέρω" , δεν έχω κάτσει ποτέ για μπύρα με κάποιον μηχανικό που να ειδικεύεται στα Ducati γιατί άλλο τα μηχανάκια και άλλο τα Ducati,δεν έχω καλέσει ποτέ οδική βοήθεια ώστε να πιάσω κουβέντα με τον οδηγό του φορτηγού για τις μεταγραφές που γίναν φέτος στο πρωτάθλημα...Αισθάνομαι μόνος,μακρυά από όλους...Πάω να χαζέψω κανένα Ευρωπαϊκό μηχανάκι στο Internet μπας και καταφέρω να αισθανθώ σαν Εκείνους...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

VALES
06/09/2009, 11:07
Ξεχάσατε να πείτε βέβαια την ημερομηνία που είδατε τελευταία φορά ευρωπαικό μηχανάκι στους καθρέφτες σας.:rotflmao:

arxaios
06/09/2009, 11:24
Δεν τα βλέπουμε στους καθρέπτες μας ......... αλλά στην άκρη του δρόμου και στις ράμπες του συνεργείου ..........:smokin: :smokin: :smokin: :lol: :lol: :lol:

the who
06/09/2009, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δεν τα βλέπουμε στους καθρέπτες μας ......... αλλά στην άκρη του δρόμου και στις ράμπες του συνεργείου ..........:smokin: :smokin: :smokin: :lol: :lol: :lol:

Εγω Κωστα μου τα αφηνω ολα να με περνανε.Θελω να τα εχω μπροστα να τα ελεγχω :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ Δεν σε εχω ξεχασει,ελπιζω την Τριτη να το στειλω

byron
06/09/2009, 11:37
"Καίω 1 λίτρο λάδι ανά 1000km αλλά είμαι δυνατός και θα το ξεπεράσω",

"Τα ηλεκτρικά μου έχουν δικιά τους νοημοσύνη αλλά μπορώ να τα καταφέρω"

Συμβαίνει και στις καλύτερες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=86565) των οικογενειώνΕ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=80609)

Ό,τι λέει το θέμα.Δεν είχα 10αράκι κλειδί και πήγα για να σφίξω τις βίδες της πινακίδας..

Να το προσέξεις αυτό, γιατί άκουσα ότι στα γιαπωνέζικα, αν το παρασφίξεις σπάειιιι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=86756). Αν έχεις όμως κουμπαριά με τον μηχανικο μπορεί να σου κάνει αστεράτη δουλειά... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1513178#post1513178)

Τα γιαπωνέζικα μηχανάκια σε αποξενώνουν,σε οδηγούν στον κοινωνικό αποκλεισμό
Βασικά σε κοινωνικό αποκλεισμό σε οδηγεί το δίλημμα "Να πάρω συνεπιβάτη ή θα βρεθούμε να φρενάρουμε με τον
κώλο???" (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=83798) :smokin:

Για τα ηλεκτρολογικά δεν το ψάχνω κάν. Όρεξη να ΄χεις να διαβάζεις :lol: :rotflmao: :lol:

arxaios
06/09/2009, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Εγω Κωστα μου τα αφηνω ολα να με περνανε.Θελω να τα εχω μπροστα να τα ελεγχω :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ Δεν σε εχω ξεχασει,ελπιζω την Τριτη να το στειλω

Τα ελέγχεις μεν ......... αλλά ............
αν σκάσει κανένα κάρτερ και γεμίσουν το δρόμο λάδι ;;;
αν τους φύγει κανένα παξιμάδι ή άλλο ανταλλακτικό και την πάθεις σαν τον Μάσσα ;;;
:nono: :nono: :nono:

arxaios
06/09/2009, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Συμβαίνει ........

Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ........................
Η Πραπρίλια εκείνο το θεματάκι με τον διακόπτη στα Πέγκασο ........... γιατί κάνει πως δεν το βλέπει ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μοντέλλο ;;;
:smokin: :smokin: :smokin:

the who
06/09/2009, 12:07
Τα ελέγχεις μεν ......... αλλά ............
αν σκάσει κανένα κάρτερ και γεμίσουν το δρόμο λάδι ;;;
αν τους φύγει κανένα παξιμάδι ή άλλο ανταλλακτικό και την πάθεις σαν τον Μάσσα ;;;
:nono: :nono: :nono:

Nτεν εκο μπουσα καρντια μου :rotflmao: :rotflmao:

byron
06/09/2009, 13:18
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ........................
Η Πραπρίλια εκείνο το θεματάκι με τον διακόπτη στα Πέγκασο ........... γιατί κάνει πως δεν το βλέπει ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μοντέλλο ;;;

Γιατί είναι μαλάκες προφανώς?

Πέραν της πλάκας και του χαβαλέ, το να λες ότι έχω Japan και δεν ξέρω το όνομα του μηχανικού είναι αστείο. Το όνομα του μηχανικού ιδίως αν έχεις suzuki δεν το ξέρεις γιατί παραιτούνται και αλλάζουν απ΄την ντροπή τους με τις μαλακίες που αναγκάζονται να πουν στους πελάτες. :lol:
Δεν έχει διαβάσει κανένας ας πούμε "ζητείται μοτέρ CBR1000, R6, ZX ? " :a13:

ΥΓ:Μην ακούσω για τα υπερ-αιωνόβια μοτέρ στυλ trans-alp κλπ....Δικύλινδρα 650 και 700cc με 45 άλογα τροχό τι να πάθει? Μόνο να αυτοκτονήσει απ΄τη βαρεμάρα μπορεί. :wave2:

arxaios
06/09/2009, 13:32
..........
ΥΓ:Μην ακούσω για τα υπερ-αιωνόβια μοτέρ στυλ trans-alp κλπ....Δικύλινδρα 650 και 700cc με 45 άλογα τροχό τι να πάθει? Μόνο να αυτοκτονήσει απ΄τη βαρεμάρα μπορεί. :wave2:

Ότι παθαίνουν οι Πήγασοι, τα Κάνυον κ.λ.π. ............. ίσως !!!:smokin: :smokin: :smokin:

SVX
06/09/2009, 13:39
:a014: :a014: :a014:

ΠΟΛΥ ιντελεξουαλ το θεμα.... ισως να μην μπορω να προσφερω με εποικοδομητικο τροπο στην εξελιξη , παρολα αυτα ομως θα παρακολουθησω με ενδιαφερον ....

project.breeze
06/09/2009, 13:44
Συμβαίνει και στις καλύτερες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=86565) των οικογενειώνΕ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=80609)

Να το προσέξεις αυτό, γιατί άκουσα ότι στα γιαπωνέζικα, αν το παρασφίξεις σπάειιιι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=86756). Αν έχεις όμως κουμπαριά με τον μηχανικο μπορεί να σου κάνει αστεράτη δουλειά... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1513178#post1513178)

Βασικά σε κοινωνικό αποκλεισμό σε οδηγεί το δίλημμα "Να πάρω συνεπιβάτη ή θα βρεθούμε να φρενάρουμε με τον
κώλο???" (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=83798) :smokin:

Για τα ηλεκτρολογικά δεν το ψάχνω κάν. Όρεξη να ΄χεις να διαβάζεις :lol: :rotflmao: :lol:

Εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα και μην με βάλεις να κάνω παράθεση τίποτα,θα μπουκώσει ο server:rotflmao:

SVX
06/09/2009, 13:49
:look: τελικα ΠΩΣ τον λενε? τον μηχανικο σου? :look:

172934

arxaios
06/09/2009, 13:55
Όλα σπάνε και όλα χαλάνε ..........
η διαφορά είναι ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ο ιάπωνας στην επόμενη σειρά παραγωγής ή στο επόμενο μοντέλλο θα το αλλάξει - βελτιώσει ........
Ο ευρωπαίος θα το δει και μετά θα προσπαθήσει να σε πείσει .......
α) ότι φταις εσύ
β) ότι δεν είσαι κατάλληλος μοτοσυκλετιστής για τα υπερ-εργαλεία που φτιάχνουν
γ) δεν έχεις καταλάβει ότι έτσι είναι το σωστό και δεν θα χαλάσεις εσύ την παράδοση :mad:
δ) έτσι πρέπει για να ασχολείσαι με την μηχανή σου
ε) ο Ερμής ήταν ανάδρομος !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

felter
06/09/2009, 15:18

george88
06/09/2009, 16:08

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
06/09/2009, 16:18
η διαφορά είναι ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ο ιάπωνας στην επόμενη σειρά παραγωγής ή στο επόμενο μοντέλλο θα το αλλάξει - βελτιώσει ........
α) ότι φταις εσύ
γ) δεν έχεις καταλάβει ότι έτσι είναι το σωστό και δεν θα χαλάσεις εσύ την παράδοση :mad:

+ 1 :lol: :lol: :lol:

epp1640
06/09/2009, 16:44
:o

172947

byron
06/09/2009, 17:44
Εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα και μην με βάλεις να κάνω παράθεση τίποτα,θα μπουκώσει ο server:rotflmao:

be my guest...:a55:

α) ότι φταις εσύ

Αν διαβάσουμε την ανακοίνωση για την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ (και σας κάνω χάρη ενα πραγμα) της εταιρίας που δεν ξερετε το όνομα των μηχανικων τους -για το ποιό επιτυχημένο σε αριθμούς SS- το α, β, γ, δ, ε ταιριάζει γάντι ρε φιλαράκι....
Και δείχνει και με πόσο υπεύθυνο τρόπο αντιμετωπίζει την ασφάλεια των πελατών της μετά από 4 χρόνια. Ο πελάτης πάνω απ΄όλα !!!

Suzuki has also received reports of cracking or breakage of the frame behind and below steering neck when the motorcycle is subjected to repeated hard landings from hazardous maneuvers such as extreme or extended wheelies or other stunts . Suzuki believes type of driving activity is reckless - and illegal when performed on a public roadway - not condone it.

Πήρες Gixxer και κάνεις σούζες ??? :uplate: :nono: :hypnotize
Αααα καιπουσαι Κώστα. Ρίξε μια ματιά στο gixxer.com να δεις το ποσοστό κομμένων πλαισίων που βρέθηκαν κατα τον "εθελοντικό" έλεγχο..... 11% φίλε σε κάποιες δεκάδες χιλιάδες μηχανάκια είναι πολύυυυ μεγάλο νούμερο για να κυκλοφορεί 3-4 χρόνια.:wave2:

arxaios
06/09/2009, 19:09
be my guest...:a55: ......

Τα πλαίσια με πρόβλημα ήταν 2 χρονιές Κ5 και Κ6 και όχι 4 .............
Έστω και έτσι όμως ....... τα επισκεύασε .......... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ;;; ΝΑΙ .......... Τα επισκεύασε ;;; Πάλι ΝΑΙ ......

Πάμε τώρα στους Ευρωπαίους ...........
Πρόβλημα υπερθέρμανσης πίσω κυλίνδρου .......... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ;;; ΝΑΙ .......... Διορθώθηκε ;;; ΟΧΙ .... Μην ρωτήσεις ποιά μηχανή ........ μιλάμε για πίσω κύλινδρο ........
Ράγισμα κάρτερ λόγω στηριξης της στέκας ........... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ;;; ΝΑΙ .......... Διορθώθηκε ;;; ΟΧΙ
Ράγισμα κεφαλής ............ ο κινητήρας του 90κάτι ο πρώτος ......... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ;;; ΝΑΙ .......... Διορθώθηκε ;;; ΝΑΙ το 2004 :eyepop:
Και πόσα άλλα .......... τρόμπες συμπλέκτη, τρόμπες λαδιού, κ.λ.π. κ.λ.π.

Μκρύς ο κατάλογος ........ και έβαλα μόνο τα σημαντικότερα .......
Εδώ ένα V7 MotoGuzzi, μιλάμε για το καινούργιο όχι του 70 και προσεγμένο ως κόρη οφθαλμού με 55 αλογάκια και έβγαλε τα λαδάκια του στο δρόμο, εντάξει να το έκανε το πρώην δικό μου του 72 ...... όχι το καινούργιο όμως ..........:sick: ΕΛΕΟΣ

Και κάτι ακόμα ........... άσε τη Suzuki ας πάμε στη ΥΑΜΑΗΑ .......... TPS, ρουλεμάν ελλατοματικά κ.λ.π. ΑΛΛΆ σου αλλάζουν τα πάντα και αμέσως ακόμα και μετά την εγγύηση αν είναι εξάρτημα που έχει βγει ελλατωματικό .......
Αντίθετα γνωστή ιταλική φίρμα αρνήθηκε την εντώς εγγύησης επισκευή αλυσίδας που έκοψε στα 1500 χλμ αλλά και ρουλεμάν τιμονιού, γιατί όπως είπε "Είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ !!! Άρα εκτός εγγύησης ":yuck:
Να μην συζητήσουμε για ανταλλακτικά και κόστος χρήσης τώρα ......:smokin: Όπως είπε και κάποιος "αντιπρόσωπος" ............ "Έλα μωρέ .... δεν είναι ανάγκη να βάλεις και τα γνήσια ........."

sakisvolos
06/09/2009, 19:31
Ρε παιδιά αφήστε αυτήν την καραμέλα με τα κομμένα πλαίσια σε τζίξερ.... έλεος πια φτάνει και αφορούσε
τα Κ5 και τα Κ6 ΔΕΝ έσπασε πλαίσιο σε Κ7 και Κ8 όχι χωρίς τράκα τουλάχιστον!!

Για τα κομμένα πλαίσια σε Hypermotard δε σας ακούω να λέτε και τη μαμά ντουκάτι που κάνει
την πάπια πολύ περισσότερο από τη σουζούκι!!!:evil: :evil:

Μια περίπτωση με κομμένο πλαίσιο σε hypermotard είναι εδώ στην περιοχή μου και το παιδί μόλις το
είδε έβαλε τα κλάματα, το πλαίσιο κόπηκε μετά από σούζα!
Και ερωτώ εγώ........το απόλυτο μοτάρντ έκοψε πλαίσιο μετά από σούζα??? Μα για τέτοια χρήση
προορίζεται για σούζες έντο και όλα τα σχετικά παιχνίδια! :winka:

Απλά ανεπίτρεπτο σε ένα τόσο ακριβό μοτάρντ........το απόλυτο μοτάρντ να κόβει πλαίσιο και η μαμά εταιρία να κάνει την
πάπια , τον κινέζο , τον αλέκο ή ότι άλλο θέλετε κάνει εκτός την αντικατάσταση των μοτοσυκλετών!!!

Edit: Το Hyper στο οποίο εγώ αναφέρομαι είναι μερικών μηνών αρα μέσα στην εγγύηση!!!

byron
06/09/2009, 20:23
Τα πλαίσια με πρόβλημα ήταν 2 χρονιές Κ5 και Κ6 και όχι 4 .............
Έστω και έτσι όμως ....... τα επισκεύασε .......... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ;;; ΝΑΙ .......... Τα επισκεύασε ;;; Πάλι ΝΑΙ ......

Αντίθετα γνωστή ιταλική φίρμα αρνήθηκε την εντώς εγγύησης επισκευή αλυσίδας που έκοψε στα 1500 χλμ αλλά και ρουλεμάν τιμονιού, γιατί όπως είπε "Είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ !!! Άρα εκτός εγγύησης ":yuck:
Να μην συζητήσουμε για ανταλλακτικά και κόστος χρήσης τώρα ......:smokin: Όπως είπε και κάποιος "αντιπρόσωπος" ............ "Έλα μωρέ .... δεν είναι ανάγκη να βάλεις και τα γνήσια ........." Δεν εννοούσα οτι είχαν πρόβλημα όλα. Εννούσα ότι έκανε 4 χρόνια για να παραδεχτεί οτι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε με τα πλαίσια του 05-06.
Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει την άποψη μου. Οπαδός δεν είμαι κανενός, και όσοι συχνάζουν στο apriliabikers ξέρουν τι έχω σούρει στην εδώ αντιπροσωπεία με τις μαλακίες που κανουν. Απ΄την άλλη δεν μπορώ να διαβάζω για τους ανορθωτές και τους ταχυσυνδέσμους των Capo και να μην ακούω για τους (ιδιους) ανορθωτές των και τις τρόμπες βενζίνης των africa twin. Μου φαίνεται γελοίο να κάνω κριτική στα Mille πχ που αποδεδειγμένα υπάρχουν μηχανάκια με 80.000 χλμ που δεν έχουν κάνει κιχ, ενώ δεν ακούς κουβέντα για κάποια γιαπωνέζικα ss που μόλις περάσουν τα 40.000χλμ ψάχνεις για κινητήρα.

Μαλακία με την αλυσίδα και όποιος το είπε είναι για κλωτσιές. Αν σου έκανε εντύπωση ο ευρωπαίος που το έκανε αυτό, γιατί δεν σου κάνει εντύπωση που οι αλυσίδες των ΧΤΧ κόβονται για χαβαλέ και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει ακόμα διορθωθεί? Πριν λίγες εβδομάδες κάποιο παιδί εδώ μέσα έγραψε ότι του κόπηκε εν κινήσει και τσακίστηκε.
Πόσα hornet έχουν πρόβλημα με σκουριές και δεν τρέχει μία? Πότε βελτιώθηκαν τα ανύπαρκτα φρένα του πρώτου busa και πότε έγινε σοβαρή κριτική για τα προφίλ αλουμινίου που φοράνε ένας σκασμός wannabe γυμνά & sport touring με σκελετούς μαστίχες που χορεύουν καρσιλαμά? Πότε παραδέχτηκε η suzuki ότι εκτός των gixxer, υπάρχει θέμα και με τα gsr που κόβουν σκελετό εύκολα και αβίαστα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ρε παιδιά αφήστε αυτήν την καραμέλα με τα κομμένα πλαίσια σε τζίξερ....

και μόνο που αναφέρεσαι στο θέμα κάποιων χιλιάδων μοτοσυκλετών με τέτοιο πρόβλημα ως καραμέλα μου φτάνει. :wave2:

sakisvolos
06/09/2009, 20:42

και μόνο που αναφέρεσαι στο θέμα κάποιων χιλιάδων μοτοσυκλετών με τέτοιο πρόβλημα ως καραμέλα μου φτάνει. :wave2:

Καραμέλα εντάξει δεν είναι πες λάθος μου φίλε Βύρωνα αλλά πόσα πουλήθηκαν και πόσα έσπασαν!
Πως το αντιμετώπισε η συγκεκριμένη εταιρία?? Σαφώς και έκανε την πάπια και δεν νομίζω κανείς
να το επικροτεί αυτό!

Στο άλλο μηχανάκι που ανέφερα εγώ πόσα πουλήθηκαν και πόσα έσπασαν?? Εδώ δυο πουλήθηκαν
και το ένα έσπασε ποσοστό 50%?? Ελπίζω πως όχι!

Και να ξέρεις πως πως ποτέ δεν χαίρομαι όταν μαθαίνω για τέτοιες ζημιές (απλά το αναφέρω αυτό)!

Και τέλος σας αρέσει ή όχι με το ρυθμό που βλέπουν τα ευρωπαϊκά μάστορα τα γιαπωνέζικα δεν
βλέπουν!!!!

byron
06/09/2009, 21:04
Πως το αντιμετώπισε η συγκεκριμένη εταιρία?? Σαφώς και έκανε την πάπια και δεν νομίζω κανείς
να το επικροτεί αυτό!

Εκεί είναι η ουσία. Τι κάνει η εταιρία μόλις αντιληφθεί τη πατάτα. Αυτός είναι και ο λόγος που η yamaha είναι έτη φωτός μπροστά. Στο πρόβλημα του πλαισίου του FZ1, δίνει άμεση λύση με αντικατάσταση της μοτοσυκλέτας. Τι να πεις εκει? Τουμπεκί και της βγάζουμε όλοι το καπέλο. Τώρα για τα ευρωπαϊκά και τα συνεργεία τι να σου πω? Πιθανόν να είναι έτσι.

Αλλά ρε μαν, μη μου πεις ότι όλα τα συνεργεία δουλεύουν και συντηρούνται απ΄τις βλάβες των ευρωπαϊκών. Εχουν περάσει και καμμιά 10αριά γιαπωνέζικα απ΄τα χέρια μου και εχω μια γνώμη.

sakisvolos
06/09/2009, 21:09
Εκεί είναι η ουσία. Τι κάνει η εταιρία μόλις αντιληφθεί τη πατάτα.

Η σουζούκι κάνει ότι κάνει και η ντουκάτι τουμπεκί δηλαδή στη γιαμαχα κι εγώ βγάζω το καπέλο στο θέμα αυτό!

Όσο για το συνεργείο πιο πάει πιο πολύ πέρνα μια βόλτα έξω από ένα συνεργείο να δεις ποια είναι
απ' έξω και με τι βλάβες!

Και να πω και κάτι και τα γιαπωνέζικα χαλάνε αλλά με τι συχνότητα και σε τι ποσοστό!!!!!

ggs
06/09/2009, 21:14
JAPAN vs EUROPE.....3051 posts...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39542

JAPAN vs EUROPE II......2923 posts...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=46368

βαλε και καμια χιλιαδα αλλα threads που εχουν ανοιξει γι αυτο τον λόγο....

:lol: :lol: :lol: :rotflmao:

byron
06/09/2009, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
βαλε και καμια χιλιαδα αλλα threads που εχουν ανοιξει γι αυτο τον λόγο....

Μπααααα....βαριέμαι αφόρητα. Ασε που μου χάλασε και το κωλοιταλικό που έχω μετά από 3 χρόνια. Χάλασε ο αισθητήρας της ρεζέρβας και έμεινα από βενζίνη ΡΠΜ...

Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :lol: :rotflmao: :lol:

SVX
06/09/2009, 21:50
Ασε που μου χάλασε και το κωλοιταλικό που έχω μετά από 3 χρόνια. Χάλασε ο αισθητήρας της ρεζέρβας και έμεινα από βενζίνη ΡΠΜ...
Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :lol: :rotflmao: :lol:

:nono: Γενικευεις απο ενα και μονο μεμονωμενο περιστατικο..... ασε και τα Ιταλικα να αποδειξουν την αξια τους....

172960

sakisvolos
06/09/2009, 21:50

και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :lol: :rotflmao: :lol:

Χαμεράιτ ρε Βύρωνα ξέχασες τη διαφήμιση με τη χάρλευ? Είναι καλύτερο!! :lol: :lol:

makis206
06/09/2009, 22:08
Έχω Γιαπωνέζικο και μόλις χτες έμαθα πώς λένε τον μηχανικό της Suzuki

Υπάρχουν πάντως κάτι ομόσταυλοι (http://www.youtube.com/watch?v=-UEg1-6iEeo) που το μαθαίνουν αρκετά πιο νωρίς...:lol:

hidefnick
06/09/2009, 22:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Υπάρχουν πάντως κάτι ομόσταυλοι (http://www.youtube.com/watch?v=-UEg1-6iEeo) που το μαθαίνουν αρκετά πιο νωρίς...:lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SVX
06/09/2009, 22:18

βαζεις τετοια και μας σφιγγεται το στομαχι βραδυατικα .... :hypnotize

Υ.Γ. ΑΥΤΟΣ το Gixxer Δοκιμαζε , ή τον εξοπλισμο?

pilotos_xtreme
06/09/2009, 23:37
Ρε παιδιά αφήστε αυτήν την καραμέλα με τα κομμένα πλαίσια σε τζίξερ.... έλεος πια φτάνει και αφορούσε
τα Κ5 και τα Κ6 ΔΕΝ έσπασε πλαίσιο σε Κ7 και Κ8 όχι χωρίς τράκα τουλάχιστον!!

Για τα κομμένα πλαίσια σε Hypermotard δε σας ακούω να λέτε και τη μαμά ντουκάτι που κάνει
την πάπια πολύ περισσότερο από τη σουζούκι!!!:evil: :evil:

Μια περίπτωση με κομμένο πλαίσιο σε hypermotard είναι εδώ στην περιοχή μου και το παιδί μόλις το
είδε έβαλε τα κλάματα, το πλαίσιο κόπηκε μετά από σούζα!
Και ερωτώ εγώ........το απόλυτο μοτάρντ έκοψε πλαίσιο μετά από σούζα??? Μα για τέτοια χρήση
προορίζεται για σούζες έντο και όλα τα σχετικά παιχνίδια! :winka:

Απλά ανεπίτρεπτο σε ένα τόσο ακριβό μοτάρντ........το απόλυτο μοτάρντ να κόβει πλαίσιο και η μαμά εταιρία να κάνει την
πάπια , τον κινέζο , τον αλέκο ή ότι άλλο θέλετε κάνει εκτός την αντικατάσταση των μοτοσυκλετών!!!

Edit: Το Hyper στο οποίο εγώ αναφέρομαι είναι μερικών μηνών αρα μέσα στην εγγύηση!!!

+600 απολυτος αληθινη περιπτωση μιας κ ξερω για ποιον λες κ εχω μιλισει προσωπικα μαζι του

sakisvolos
06/09/2009, 23:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
+600 απολυτος αληθινη περιπτωση μιας κ ξερω για ποιον λες κ εχω μιλισει προσωπικα μαζι του

Το θέμα δεν είναι αν λέω εγώ αλήθεια ή ψέμα το θέμα είναι ότι η καλή αυτή εταιρία ούτε λίγο ούτε
πολύ δεν αναγνωρίζει τίποτα και με τον τρόπο της του είπε ''πάρτο και φάτο ΄τωρα που έσπασε'' !

dond4le
07/09/2009, 00:22

Υπαρχουν και κατι αλλοι ομως...............................:eek: :eek: :eek:

http://www.youtube.com/watch?v=rRAWz1mF0oI&feature=related

DUKASII
07/09/2009, 11:38
re file de to diabasa olo..alla mono apo to titlo...arxisa na metrao...

na SE ROTIXO KATI TIS..
mpas eisai koyladi?mpas to pas mexris 3.000 strofes?mpas frenareis apo ta 100xil se 2 xiliometra???

ego pali poy xo suzuki..eimai triseyxaristimenos poy exo akoma plaisio...ola ta alla poy xalasane..ta parablepo..giati exO AKOMA PLAISIO MEGALE...

allagi tsimoyxes mprostinoy..exei ginei pio syxno apo tin allagi ladion...

koinos gamisemas me ta axiopista suzuki..:evil:

DUKASII
07/09/2009, 11:53
re file..ante pes to onoma toy mixanikoy soy sto palikari..exei kai aytos suzuki..

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=86739 ante na gnoristeite telika..:rotflmao: :lol:

byron
07/09/2009, 14:48
Σε νιώθω,είμαι στα 5.400km και ετοιμάζομαι...:sad:

Αν ρωτήσεις το όνομα του (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=86731) θα μπει λίγο συναίσθημα στον βιασμό όμως :blush:

project.breeze
07/09/2009, 16:47
Αν ρωτήσεις το όνομα του (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=86731) θα μπει λίγο συναίσθημα στον βιασμό όμως :blush:

Τουλάχιστον όμως εγώ ξέρω ότι οι επισκέψεις μου στο συνεργείο γίνονται με βάση τα km μου 1.000, 6.000, 12.000, 24.000 και όχι με τις μέρες Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή :wave2::rotflmao:

project.breeze
07/09/2009, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
re file de to diabasa olo..alla mono apo to titlo...arxisa na metrao...

na SE ROTIXO KATI TIS..
mpas eisai koyladi?mpas to pas mexris 3.000 strofes?mpas frenareis apo ta 100xil se 2 xiliometra???

ego pali poy xo suzuki..eimai triseyxaristimenos poy exo akoma plaisio...ola ta alla poy xalasane..ta parablepo..giati exO AKOMA PLAISIO MEGALE...

allagi tsimoyxes mprostinoy..exei ginei pio syxno apo tin allagi ladion...

koinos gamisemas me ta axiopista suzuki..:evil:

Είμαι κουλάδι δεν είμαι γρήγορος σαν εσένα
Είμαι φλώρος δεν κάνω σούζες
Δεν φρενάρω γιατί δεν είμαι γρήγορος οπότε δεν μου χρειάζεται

Εντάξει;:beer:

Υ.Γ Σιγά μην το πάω 3.000rpm tο μοτέρ.Να το κάψω θέλεις; Σε νορμάλ οδήγηση μέχρι 1.800rpm,σε σπορ οδήγηση (τι σπορ δηλαδή,αφού είμαι κουλάδι) μέχρι 2.200rpm και μια φορά παρασύρθηκα και το άνοιξα μέχρι τις 2.400rpm αλλά αμέσως κατάλαβα ότι δεν με παίρνει και το κλεισα...όχι το γκάζι...πάτησα το kill switch:rotflmao: :rotflmao:

project.breeze
07/09/2009, 16:59
Δεν ρωτάς το παλλικάρι που έχει 100.000km στο Sv του πώς τα κατάφερε;Μήπως φταις εσύ;

sakisvolos
07/09/2009, 17:17
Είμαι κουλάδι δεν είμαι γρήγορος σαν εσένα
Είμαι φλώρος δεν κάνω σούζες
Δεν φρενάρω γιατί δεν είμαι γρήγορος οπότε δεν μου χρειάζεται

Εντάξει;:beer:

Υ.Γ Σιγά μην το πάω 3.000rpm tο μοτέρ.Να το κάψω θέλεις; Σε νορμάλ οδήγηση μέχρι 1.800rpm,σε σπορ οδήγηση (τι σπορ δηλαδή,αφού είμαι κουλάδι) μέχρι 2.200rpm και μια φορά παρασύρθηκα και το άνοιξα μέχρι τις 2.400rpm αλλά αμέσως κατάλαβα ότι δεν με παίρνει και το κλεισα...όχι το γκάζι...πάτησα το kill switch:rotflmao: :rotflmao:

Καλά.........ελπίζεις να βρεις άκρη με τον δούκα????:confused:

byron
07/09/2009, 17:32
Δεν ρωτάς το παλλικάρι που έχει 100.000km στο Sv του πώς τα κατάφερε;Μήπως φταις εσύ;

Όντως είναι παροιμιώδης η αξιοπιστία (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10556) των S V (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10556&perpage=15&pagenumber=10) ...

:a55: :a55:

nikos force
07/09/2009, 17:34
Καραμέλα εντάξει δεν είναι πες λάθος μου φίλε Βύρωνα αλλά πόσα πουλήθηκαν και πόσα έσπασαν!
να το επικροτεί αυτό!

Στο άλλο μηχανάκι που ανέφερα εγώ πόσα πουλήθηκαν και πόσα έσπασαν?? οποτε 3/4 ιαπωνικες εταιριες εχουν μηχανακια που κοβουν πλαισιο ... η μια επραξε ορθα εξαρχης ... η δευτερη μετα απο 4 χρονια ...και η τριτη ακομα κανει την παπια με το πλαισιο 3645788γενιας ...:beer: :beer:

SVX
07/09/2009, 17:36
Όντως είναι παροιμιώδης η αξιοπιστία (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10556) των S V (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10556&perpage=15&pagenumber=10) ...

:a55: :a55:

:look: εδω παιζοταν η αξιοπιστια του μελους..... :rotflmao:

τα υπολοιπα [ Threads: 61,898, Posts: 1,062,852,] Members: 28,635 Μελη του SVrider δεν βλεπω να εχουν καταφερει να ΚΑΨΟΥΝ/ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ -ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ το ελλεεινο SV οτι μετατροπη κι αν του καναν!!!! :look:

sakisvolos
07/09/2009, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
οποτε 3/4 ιαπωνικες εταιριες εχουν μηχανακια που κοβουν πλαισιο ... η μια επραξε ορθα εξαρχης ... η δευτερη μετα απο 4 χρονια ...και η τριτη ακομα κανει την παπια με το πλαισιο 3645788γενιας ...:beer: :beer:

Κάτι δεν κατάλαβες καλά!! Η μια από αυτές τις εταιρίες που κάνουν την ''πάπια'' είναι αμιγώς Ιταλική!!!:winka: :winka:

nikos force
07/09/2009, 17:42
Κάτι δεν κατάλαβες καλά!! Η μια από αυτές τις εταιρίες που κάνουν την ''πάπια'' είναι αμιγώς Ιταλική!!!:winka: :winka: εγω αναφερομαι στην εταιρια που εχεις στο αβαταρ σου ...

και μερικες χιλιαδες παιδακια , πηδανε κανα τριπλο και σπανε τα πλευρακια ... επειδη , εσπασε το πλαισιο καθως σκαγαν κατω :wave2:

και η χοντα καθε 2 χρονια διαφημιζει πλαισιο ταδε γενιας και κομα τα ιδια

δεν θα μιλησω για μοτερ γιατι ολα τα ιδια ντελα ειναι

byron
07/09/2009, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:look: εδω παιζοταν η αξιοπιστια του μελους..... :rotflmao:

τα υπολοιπα [ Threads: 61,898, Posts: 1,062,852,] Members: 28,635 Μελη του SVrider δεν βλεπω να εχουν καταφερει να ΚΑΨΟΥΝ/ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ -ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ το ελλεεινο SV οτι μετατροπη κι αν του καναν!!!! :look:

ΤότεΝες θα φταίει ο Tropeas και το άλλο το παλληκάρι....

nikos force
07/09/2009, 17:49
μεγαλα πουτ@νακια ειναι και οι καβασακηδες ... εχουν κοινο μυστικο στα 600αρια οτι κανει μπαμ , σε μερικα , Η η πρωτη μπιελα Η η τριτη ...

αλλα δεν μας λενε κοιτωντας πως το μηχανακι ... ωστε αναλογα απο που το κοιτα να εχεις καλλυμενο το καθε ενδεχομενο ...:rotflmao:

byron
07/09/2009, 17:53
Τουλάχιστον όμως εγώ ξέρω ότι οι επισκέψεις μου στο συνεργείο γίνονται με βάση τα km μου 1.000, 6.000, 12.000, 24.000 και όχι με τις μέρες Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή :wave2::rotflmao:

Βρε project breeze, GSR έχεις και δεν (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1210500#post1210500) το έλεγες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1276564#post1276564) τόση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1210374#post1210374) ώρα? :look:

sakisvolos
07/09/2009, 18:04
μεγαλα πουτ@νακια ειναι και οι καβασακηδες ... εχουν κοινο μυστικο στα 600αρια οτι κανει μπαμ , σε μερικα , Η η πρωτη μπιελα Η η τριτη ...

αλλα δεν μας λενε κοιτωντας πως το μηχανακι ... ωστε αναλογα απο που το κοιτα να εχεις καλλυμενο το καθε ενδεχομενο ...:rotflmao:

Αυτά τα π@υτ@ν@κια που αναφέρεις και οι λοιποί γιαπωνεζόφιλοι έτσι που τα γ@μ@νε τα μηχανάκια
τους αν τα κάνετε στα ευρωπαϊκα σας όχι 10000κμ αλλά ούτα 500 κμ δε θα αντέξουν!:winka:

SVX
07/09/2009, 18:09
ΤότεΝες θα φταίει ο Tropeas και το άλλο το παλληκάρι....
ειναι ο νομος του Murphy......κι ο νομος του Tropea....τιποτα δεν ξεφευγει απο αυτους.....

ούτε 500 κμ δε θα αντέξουν!:winka:

ουτε 2 γυροι στις Σερρες μαστορα? εστω? :blush:

project.breeze
07/09/2009, 19:05
Βρε project breeze, GSR έχεις και δεν (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1210500#post1210500) το έλεγες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1276564#post1276564) τόση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1210374#post1210374) ώρα? :look:

Εκτός από το παλλικάρι που έσκασε στην λακκούβα και έσπασε το πλαίσο,τα άλλα 2 links που έβαλες είναι άκυρα.Το ένα δείχνει ένα σακατεμένο GSR το οποίο μπορεί και να στούκαρε μετωπικά με φορτηγό (δεν ξέρουμε τί έγινε) και το άλλο μιλάει για σύγκρουση με αυτοκίνητο έστω και με λίγα χιλιόμετρα.Πες μου τώρα ρε συ Βύρωνα,ποιό μηχανάκι θα στουκάρει σε αυτοκίνητο και δεν θα σπάσει πλαίσιο,μπουκάλες,ψυγεία κτλ κτλ;

nikos force
07/09/2009, 20:07
Αυτά τα π@υτ@ν@κια που αναφέρεις και οι λοιποί γιαπωνεζόφιλοι έτσι που τα γ@μ@νε τα μηχανάκια
τους αν τα κάνετε στα ευρωπαϊκα σας όχι 10000κμ αλλά ούτα 500 κμ δε θα αντέξουν!:winka: αερολογιες έλλειψις επιχειρηματων

project.breeze
07/09/2009, 20:18
αερολογιες έλλειψις επιχειρηματων

Ωχ ωχ ωχ...Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου :a014: :a014: :a014:

SVX
07/09/2009, 20:22

Εσυ ειπες στον κοσμο οτι στα γιαπωνεζικα κατω απο την σελα του συνοδηγου ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να βαζουν εκεινες τις εργαλειοθηκες ? Και δεν ειναι λογω της οικονομικκης ΚΚρισης ....

:D πλησιαζουμε την τελειοτητα .... περιθωρια αστοχιας 0,002% λεμε :bigcry:

project.breeze
07/09/2009, 20:27
Εσυ ειπες στον κοσμο οτι στα γιαπωνεζικα κατω απο την σελα του συνοδηγου ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να βαζουν εκεινες τις εργαλειοθηκες ? Και δεν ειναι λογω της οικονομικκης ΚΚρισης ....

:D πλησιαζουμε την τελειοτητα .... περιθωρια αστοχιας 0,002% λεμε :bigcry:

Καλύτερα να μην βάζουν εργαλειοθήκη παρά να μην βάζουν πίσω λασπωτήρα (βλ. Triumph)

Υ.Γ Έβαλα και Βόρεια Ευρώπη στο παιχνίδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
07/09/2009, 20:29

Σιγά μη σκίσετε κανένα καλτσόν. Όπως υπάρχουν 3μπούρδελα ευρωπαϊκά, έτσι υπάρχουν και 4μπούρδελα γιαπωνέζικα.

Νταξ.... στον μηχανικό δεν πάτε κάθε Τετάρτη, αλλά όποτε πάτε περνάτε καλά.:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

173023

project.breeze
07/09/2009, 20:30
Σιγά μη σκίσετε κανένα καλτσόν. Όπως υπάρχουν 3μπούρδελα ευρωπαϊκά, έτσι υπάρχουν και 4μπούρδελα γιαπωνέζικα.

Νταξ.... στον μηχανικό δεν πάτε κάθε Τετάρτη, αλλά όποτε πάτε περνάτε καλά.:rotflmao: :bawl: :rotflmao:

Τους ασκούς του Αιόλου δεν τους ανέφερα γενικά Βύρωνα,τους ανέφερα γιατί εμπλέκεται και ο Sakisvolos...Θα σας αραδιάσει καμμιά 500αριά περιπτώσεις (την τελευταία βδομάδα...):rotflmao:

Υ.Γ Η Triumph βγάζει και καλτσόν ή μόνο μηχανάκια και εσώρουχα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
07/09/2009, 20:33
Τους ασκούς του Αιόλου δεν τους ανέφερα γενικά Βύρωνα,τους ανέφερα γιατί εμπλέκεται και ο Sakisvolos...Θα σας αραδιάσει καμμιά 500αριά περιπτώσεις (την τελευταία βδομάδα...):rotflmao:

Βρήκε άνθρωπο....

Δεν θυμάμαι 500 περιπτώσεις. Θυμάμαι 500 url απ΄έξω

SVX
07/09/2009, 20:34
[i]Αρχικά δημιουργ απο Μπαηρον....

Δεν θυμάμαι 500 περιπτώσεις. Θυμάμαι 500 url απ΄έξω [/B]

εγω θυμαμαι πεντακοσοι κωδικοι ανταλακτικωνε ..... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

project.breeze
07/09/2009, 20:34
Βρήκε άνθρωπο....

Δεν θυμάμαι 500 περιπτώσεις. Θυμάμαι 500 url απ΄έξω

Κι εσύ βρήκες άνθρωπο να κοντράρεις για Ευρωπαϊκά.6 Ιταλικά αυτοκίνητα στην σειρά έχω αλλάξει:wave2:

byron
07/09/2009, 20:35
Υ.Γ Η Triumph βγάζει και καλτσόν ή μόνο μηχανάκια και εσώρουχα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aν σου κάτσει κανένα Street Triple στο φανάρι, θα μάθεις τι άλλο φτιάχνουν. :wave2:

SVX
07/09/2009, 20:37
Aν σου κάτσει κανένα Street Triple στο φανάρι, θα μάθεις τι άλλο φτιάχνουν. :wave2:

ΝΑΙ.... :o η αληθεια ειναι οτι οι Αγγλοι ειναι με το τσα'ι' καλλιτεχνες

173024

Viking
07/09/2009, 20:38
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τελικά μόνο τα αμερικΛάνικα είναι αυτά που αξίζουν..

Bigger is better κι έτσι :a014:

173025

SVX
07/09/2009, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι τελικά μόνο τα αμερικΛάνικα είναι αυτά που αξίζουν..

Bigger is better κι έτσι :a014:

ναι αυτα τα φτιαχνεις και στην πυλωτη με μια πενσα και ενα γερμανοπολυγωνο :lol: :lol: :lol:

project.breeze
07/09/2009, 20:39

Ο κολλητός μου έχει...Άστο...Άλλο επιχείρημα;:beer:

Viking
07/09/2009, 20:41
ναι αυτα τα φτιαχνεις και στην πυλωτη με μια πενσα και ενα γερμανοπολυγωνο :lol: :lol: :lol:
Κι αυτά χαλάνε?? :confused:

project.breeze
07/09/2009, 20:41
Για του λόγου το αληθές

173026

project.breeze
07/09/2009, 20:44
Το επόμενό μου Ιταλικό πάντως θα είναι αυτό :smokin:

173027

Viking
07/09/2009, 20:44
Κανα ρώσικο μήπως? :look:

173028

project.breeze
07/09/2009, 20:47
Από Ρώσικο μόνο Niva Θανάση:beer:

Viking
07/09/2009, 20:47
Το επόμενό μου Ιταλικό πάντως θα είναι αυτό :smokin:
Ηρακλή θα σου πρότεινα αυτό αλλά είναι ΚΤΜ :look:

173029

project.breeze
07/09/2009, 20:51
Ηρακλή θα σου πρότεινα αυτό αλλά είναι ΚΤΜ :look:

Είναι μόνο για πίστα αλλιώς θα το σκεφτόμουν :beer:

golis
07/09/2009, 21:13
:lol: :rotflmao: :beer: :rotflmao: :lol:

173032

sakisvolos
07/09/2009, 21:29

Μας έκατσε πήγαμε και βόλτα μαζί! :winka:

sakisvolos
07/09/2009, 21:31
Κανα ρώσικο μήπως? :look:

:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

Viking
07/09/2009, 23:13
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? :smokin:

173034

DUKASII
08/09/2009, 08:15
Τελικά ποιος νικησε ρε??:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:

apatewnas
08/09/2009, 09:03
Ο κολλητός μου έχει...Άστο...Άλλο επιχείρημα;:beer:

Άστο σε τι ? ( ο κολλητός )

project.breeze
08/09/2009, 09:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από apatewnas
Άστο σε τι ? ( ο κολλητός )

Δυνατό το Triumph,τούμπανο αλλά τσάι δεν με κερνάς,πες το και εδώ στα παιδιά πως πάνω κάτω πάμε στα ίδια,υστερώ στις μεσαίες,υστερείς στις ψηλές:beer:

p@nos
08/09/2009, 09:09
εγω το 998 που γουσταρω να χα, και ας χαλαγε καθε βδομαδα...
μηχανακι 20ετιας που το βλεπεις και σου τρεχουν τα σαλια...

καλα, οταν το ακους, αλλη υποθεση...

:D :blush: :blush: :blush:

byron
08/09/2009, 09:10
Δυνατό το Triumph,τούμπανο αλλά τσάι δεν με κερνάς,πες το και εδώ στα παιδιά πως πάνω κάτω πάμε στα ίδια,υστερώ στις μεσαίες,υστερείς στις ψηλές:beer:

Κάτι μου λεει ότι σου ΄ρχετε κι άλλη ρόμπα με καμιλό γιακά....:smokin: :p :D

apatewnas
08/09/2009, 09:13
Πατριωτικά το πήρες το θέμα? :confused: :p

Αφού πάνω κάτω είμαστε στα ίδια, κανείς δεν κερνάει τσάι σε κανέναν ! Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, τα ρεπρίζ , τα 0,001 μιλισεκ διαφορά που έχουν , στα πόσα κόβει , στα πόσα πάει.Κοιτάω άλλα πράγματα.
Άλλα πως και έγινε αναφορά για το ST ? Άλλα γυμνά δεν υπάρχουν ? :p

byron
08/09/2009, 09:14
Άλλα πως και έγινε αναφορά για το ST ?

Το δικό σου είναι στην κατηγορία των 3μπούρδελων ευρωπαϊκών που σπάνε. :smokin:

apatewnas
08/09/2009, 09:19
Ναι Βύρωνα μεγάλο πρόβλημα,ειδικά τα Triumph έχουν αφήσει εποχή με τα σπασίματα :p

apatewnas
08/09/2009, 09:24

Άκυρο ? :beer:

apatewnas
08/09/2009, 09:25
Καλύτερα να μην βάζουν εργαλειοθήκη παρά να μην βάζουν πίσω λασπωτήρα (βλ. Triumph)

Υ.Γ Έβαλα και Βόρεια Ευρώπη στο παιχνίδι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έρωτα μεγάλο το έχεις το ST παραδέξου το .

project.breeze
08/09/2009, 09:38
Αν δεν έκανε 8.100 χωρίς ABS και έκανε στα 7.000 με ΑΒS μπορεί και να το είχα πάρει,δεν θα πω ψέμματα:wave2:

DUKASII
08/09/2009, 09:39
telika xalane ta suzuki re paidia nai i oxi?ante perimeno na moy peite na xero k ego ti na leo..:lol: :rotflmao: :lol:

project.breeze
08/09/2009, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
telika xalane ta suzuki re paidia nai i oxi?ante perimeno na moy peite na xero k ego ti na leo..:lol: :rotflmao: :lol:

Χαλάνε χαλάνε:wave2:

apatewnas
08/09/2009, 09:43
Αν δεν έκανε 8.100 χωρίς ABS και έκανε στα 7.000 με ΑΒS μπορεί και να το είχα πάρει,δεν θα πω ψέμματα:wave2:

Ότι πληρώνεις παίρνεις :beer:

project.breeze
08/09/2009, 09:44
Ότι πληρώνεις παίρνεις :beer:

Υπάρχουν και περιπτώσεις που πληρώνεις χωρίς να παίρνεις,ας μην το κάνουμε θέμα:rotflmao: :rotflmao:

apatewnas
08/09/2009, 09:46
Υπάρχουν και περιπτώσεις που πληρώνεις χωρίς να παίρνεις,ας μην το κάνουμε θέμα:rotflmao: :rotflmao:

Συμφωνώ γιαυτούς που δεν βλέπουν:p
Αντε πάμε για κανα καφέ τώρα γιατί βαρέθηκα

project.breeze
08/09/2009, 09:48
Συμφωνώ γιαυτούς που δεν βλέπουν:p
Αντε πάμε για κανα καφέ τώρα γιατί βαρέθηκα

Πάρε το σπρέυ το καθαριστικό και πάμε να τα πλύνουμε

apatewnas
08/09/2009, 09:49
Άκου κανά τηλ μλκ ....