View Full Version : ξαναψαχνω μηχανακι
princcess
08/09/2009, 21:36
Χαιρεται!!
Θελω να παρω ενα μικρο μηχανακι για αρχη για να κυκλοφορω στην πολη αλλα ειμαι λιγο ασχετη με το θεμα και δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο!Δεν ξερω καν ποσο κοστιζουν τι πρεπει να τσεκαρω στο μηχανακι αλλα μαλλον θα παρω κανενα αγορι για βοηθεια να παμε να το δουμε γιατι εγω το μονο που κοιταζω ειναι αν εχει ωραιο χρωμα και στη καλυτερη αντε να ρωτησω αν βγαζει πολυ καυσαεριο και μυριζουν τα μαλλια μου!:D
Θερμη παρακληση: ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ
φιλια!!
αρκετα....
παμε απο την αρχη
τι κυβικα πρπ θες?
τι μπατζετ εχεις?
θες με συμπλεκτη η χωρις?
υψος?
και γενικα αν εχεις κατι στο νου
catmaster
08/09/2009, 22:16
Εντός δέκα λεπτών πέφτει καθάρισμα και το θέμα πάει στα μοντέλα ...
κανονίστε να γίνουν και εκεί τα ίδια ... :a024:
Αρχικά δημιουργήθηκε από princcess
Θερμη παρακληση: ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ
φιλια!!
+990 :winka:
αντε να ρωτησω αν βγαζει πολυ καυσαεριο και μυριζουν τα μαλλια μου!:D
Aν σου προτείνει κανένας αλητάμπουρας να πάρεις TDR, πάτα το κουμπί "αναφορά σε διαχειριστή" :evil:
Ως επιλογη νεου αναβατη που θα μπορει να το κινει ευκολα στην πολη και δεν θα ζηταει και πολλα το μηχανακι... θα προτεινω το mio της SYM.
Ειναι και ακρως κοριτσιστικο... :D
173132
Χαιρεται!!
Θελω να παρω ενα μικρο μηχανακι για αρχη για να κυκλοφορω στην πολη αλλα ειμαι λιγο ασχετη με το θεμα και δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο!Δεν ξερω καν ποσο κοστιζουν τι πρεπει να τσεκαρω στο μηχανακι
Princess ξεκαθάρισε λίγο κάποια πράγματα. Προφανώς δεν έχεις εμπειρία, αλλά....
-Εχεις οδηγήσει καθόλου δίκυκλο?
-Δίπλωμα έχεις? Και αν ναι τι κατηγορίας είναι?
-Πόσα χρήματα έχεις να διαθέσεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
-Που θα το κυκλοφορείς ..... πόλη, εκτός, χώμα, Αττική Οδό :confused: :confused: :confused:
-Πόσα περίπου χλμ θα κάνεις ανά μέρα .........
princcess
09/09/2009, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
αρκετα....
παμε απο την αρχη
τι κυβικα πρπ θες?
τι μπατζετ εχεις?
θες με συμπλεκτη η χωρις?
υψος?
και γενικα αν εχεις κατι στο νου
50αρακι ψαχνω αρχικα και δεν θελω να δωσω παραπανω απο 600ευρω γιατι θα ειναι κατι το προσωρινο μεχρι να μαθω να οδηγω και μετα να παρω κατι αλλο. υψος 1.73
princcess
09/09/2009, 09:29
Aν σου προτείνει κανένας αλητάμπουρας να πάρεις TDR, πάτα το κουμπί "αναφορά σε διαχειριστή" :evil:
:D εγινε
princcess
09/09/2009, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ως επιλογη νεου αναβατη που θα μπορει να το κινει ευκολα στην πολη και δεν θα ζηταει και πολλα το μηχανακι... θα προτεινω το mio της SYM.
Ειναι και ακρως κοριτσιστικο... :D
αυτο μου κανει κατι σε κινεζικο??
princcess
09/09/2009, 09:32
princcess παρακαλω με ενα c παραπανω:D
απο δίκυκλο μονο σε ποδήλατο και στα μαθηματα οδηγησης βεβαια μηχανακι
γυρω στα 600 ευρω σκοπευω να δωσω
αυτο μου κανει κατι σε κινεζικο??
Taiwan
princcess
09/09/2009, 09:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
-Που θα το κυκλοφορείς ..... πόλη, εκτός, χώμα, Αττική Οδό :confused: :confused: :confused:
-Πόσα περίπου χλμ θα κάνεις ανά μέρα .........
θα κυκλοφορω μεσα στην πολη, λες να μπω χωμα απο τωρα βρε??:rotflmao:
θα κανω περιπου 30 χλμ την ημερα.
τι κοστος συντηρισης εχουν τα μηχανακια?
princcess
09/09/2009, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Taiwan
βγαζουν κ αυτοι μηχανες?:lol:
el_hymador
09/09/2009, 09:36
Με 600 ευρω βρισκεις -δυσκολα- καινουργιο 50αρι αλλα απο Κινα μερια...οποτε αστο...
Ψαξε κατι σε μεταχειρισμενο, ενα παπακι θα ηταν μια χαρα για να μαθεις, ok, δεν ειναι ωραιο και δεν βγαινει σε σομον - λιλα με ντεγκραντε σαπιου μηλου, αλλα τουλαχιστον θα μαθεις τα βασικα για την οδηγηση μοτοσικλετας, α και τα μαλια σου δεν θα μυριζουν...
princcess
09/09/2009, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Με 600 ευρω βρισκεις -δυσκολα- καινουργιο 50αρι αλλα απο Κινα μερια...οποτε αστο...
Ψαξε κατι σε μεταχειρισμενο, ενα παπακι θα ηταν μια χαρα για να μαθεις, ok, δεν ειναι ωραιο και δεν βγαινει σε σομον - λιλα με ντεγκραντε σαπιου μηλου, αλλα τουλαχιστον θα μαθεις τα βασικα για την οδηγηση μοτοσικλετας, α και τα μαλια σου δεν θα μυριζουν...
ε ενταξει μεταχειρισμενο μεταχειρισμενο δεν εχω προβλημα και δεν θελω κινεζικο μη με αφησει σε καμια ερημια και δεν ξερω να το φτιαχνω:D :rotflmao:
Ψαξε κατι σε μεταχειρισμενο, ενα παπακι θα ηταν μια χαρα για να μαθεις,
+990
devil's animal
09/09/2009, 12:24
honda astrea grand.
υπολογισε και ενα κρανακι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. μην σου πω και μπουφαν τωρα που χειμωνιαζει..
καλες αγορες και προσεκτικα..
:wave2:
princcess
09/09/2009, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πάρε βέσπα. :wave2:
ναι βεσπα ηθελα να παρω αλλα ειδα οτι ειναι λιγο ακριβες:sad:
princcess
09/09/2009, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
honda astrea grand.
υπολογισε και ενα κρανακι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. μην σου πω και μπουφαν τωρα που χειμωνιαζει..
καλες αγορες και προσεκτικα..
ε οταν παρω το μηχανακι σιγουρα θα αγορασω και αυτα και εχω δει οτι εχει κατι φοβερα κρανι ροζ γαλαζια με διαφορα σχεδια επανω κλπ:D
Ουφ, ευτυχως που διαβασα το μηνυμα σου Byron. Αυτο ειχα υποψιν
:lol:
nassosxlvbros
09/09/2009, 12:44
Καλώς ήρθες!
ρίξε και μια ματιά εδώ: (http://www.car.gr/classifieds/bikes/?c=2e|2e1&ca=24&ma=&va=&bpr=200&tpr=1000&so=dm&or=d&bre=&tre=2010&rg=3&bmi=&tmi=&bpo=&tpo=&ben=&ten=&fu=&co=&cr=0&hi=1&ag=/) ή βάζεις τιμή και ψάχνεις...
απλά έχε υπόψιν σου πως τα σκουτεροειδή έχουν α)υψηλό κόστος συντήρησης σε σχέση με τα παπιά,και β)αν είναι "χάρχαλα" είναι πολύ επικίνδυνα οδηγικά,και το κόστος "μαζέματος"φτάνει σε τιμές καινούργιου...
γνώμη μου α): ή καινούργιο σκούτερ με κάποιες δόσεις, ή μτχ παπί σε καλή κατάσταση και όσο γίνεται πιο "μαμά"
β) αν έχεις δίπλωμα για 125 ΜΗΝ πάρεις 50άρι,θα το μετανιώσεις! εκτός αν είσαι 16-17ετών και αν ζεις /μετακινήσε σε απόλυτα φλατ έδαφος...για όλες τις άλλες περιοχές/περιπτώσεις απλά το βασανίζεις...
princcess
09/09/2009, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Καλώς ήρθες!
ρίξε και μια ματιά εδώ: (http://www.car.gr/classifieds/bikes/?c=47|1e2&ca=24&ma=&va=&bpr=&tpr=1000&so=dm&or=d&bre=&tre=2010&rg=3&bmi=&tmi=&bpo=&tpo=&ben=&ten=&fu=&co=&cr=0&hi=1&ag=/) ή βάζεις τιμή και ψάχνεις...
ωραιο αυτο το site αυτα που λενε 0ευρω τα δινουν τσαμπα ή δεν εχουν βαλει τιμη??:D
nassosxlvbros
09/09/2009, 13:00
ωραιο αυτο το site αυτα που λενε 0ευρω τα δινουν τσαμπα ή δεν εχουν βαλει τιμη??:D
το διόρθωσα! ;)
ή βάζεις στην αρχική σελίδα τιμές μόνη σου και ψάχνεις όλες τις κατηγορίες (είτε παπί ή ό,τι άλλο)από 200?-1000? :wave2:
LOUKILOUK
09/09/2009, 13:01
Με 600 ευρο παιρνεις ενα καλο μεταχειρισμενο παπι 100cc (φανταζομαι εχεις διπλωμα μικρης κατηγοριας) και κανεις δουλεια σου...
+ αξιοπιστια, οικονομια, καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα λογω μεγαλυτερων τροχων, ευκολη συντηρηση, ταχυτητες...
- εμφανιση, πρακτικοτητα (τα σκουτερ εχουν σχεδον παντα ντουλαπακια και χωρο κατω απο την σελα για κρανος ή μικροαντικειμενα), προστασια απο νερο και αερα (τα σκοθτερ εχουν καλυτερη "ποδια") ...
Κανε μια σοβαρη ερευνα αγορας, βρες 2-3 μηχανακια που να σου αρεσουν και να τα αντεχεις οικονομικα και τα ξαναλεμε...
καλο ψαξιμο...τον δρομο στον δειξανε παραπανω:winka: ...:wave2:
ναι βεσπα ηθελα να παρω αλλα ειδα οτι ειναι λιγο ακριβες:sad:
κοίτα άμα το χεις απωθημένο να πάρεις βεσπούλα πάρτην!
νταξ δε θα βρεις καμια καλή μεταχειρισμενη με 600ευρώ αλλά πάρε και ενα μηχανακι να χαιρεσαι να το βλεπεις.
ειδικά άμα εισαι κοπελιτσα που δεν θελεις να το παιξεις σκληρη μηχανοβια και γενικα εισαι του στυλ
θα σου ταιριαζε! αλλιως αμα θες ενα διτροχο να μαθεις να οδηγας και μετα θα παρεις κατι αλλο
παρε κανα παπι καλυτερα...
δεν ειναι ωραιο και δεν βγαινει σε σομον - λιλα με ντεγκραντε σαπιου μηλου, [/B]
:eyepop: :rotflmao: :lol: δεν υπαρχεις πουθενα :lol: :beer:
hidefnick
09/09/2009, 16:53
Ριξε μια ματιά εδω. Μια χαρά το κόβω... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=61982)
βγαζουν κ αυτοι μηχανες?:lol:
H SYM δεσποινις μου ειναι μια αξιοπρεπης εταιρια που τα μοντελα δεν εχουν παρουσιασει προβληματα που θα εβρισκες π.χ σε PIAGGIO (Vespa) η σε κινεζικο.
Μην κατακρεουργουμε χωρις να γνωριζουμε....
princcess
13/09/2009, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
H SYM δεσποινις μου ειναι μια αξιοπρεπης εταιρια που τα μοντελα δεν εχουν παρουσιασει προβληματα που θα εβρισκες π.χ σε PIAGGIO (Vespa) η σε κινεζικο.
Μην κατακρεουργουμε χωρις να γνωριζουμε....
:mad:
Κοιτα τι θα κανεις!
κανε μια βολτα στα μαγαζια ( οχι εμπορικα) δες ποια μηχανακια σου αρεσουν και ελα να παρεις γνωμες:winka:
Αν και το SYM πιστευω οτι ειναι οτι πρεπει:a013: