PDA

View Full Version : ξερει κανεις περι μαντραδων??



ftsmf
09/09/2009, 22:16
ξερει κανεις οταν πας σε μια μαντρα και δινεις την μηχανη σου για ανταλλαγη τι ακριβως γινεται απο θεμα γραφειοκρατιας..?? ειναι δηλαδη σαν να αγοραζεις απο ιδιωτη?? πηγα την μηχανη μου την περασε ο μαντρας απο τσεκ και μου την παιρνει 2500 η ανταλλαγη με ενα μηχανακι που ειδα και μου αρεσε... ο μαντρας ειδε την δικια μου και θα παω εγω την δικια του αυριο στο μηχανικο μου για τσεκαρισμα... μετα??? μου δινει καμια εξουσιοδοτηση αυτος και τα κανω ολα εγω η γινεται αλλη διαδικασια??

kostasmms
09/09/2009, 22:36
Σου δινει και του κάνεις εσυ εξουσιοδότηση να μεταβιβάσει την νέα μηχανή που θα πάρεις στο όνομα σου και επίσης μια εξουσιοδότηση να μεταβιβάσει όπου θέλει την μηχανή που δίνεις.Έτσι μόλις βρεθεί αγοραστής για το μηχανάκι που δίνεις το κάνει απευθείας μεταβίβαση σε εκείνον εφόσον των εχεις εξουσιοδοτήσει και πάει λέγοντας.Στην ουσία δηλαδή μεταβιβάζει απο τον εναν πελάτη στον άλλο.

ftsmf
09/09/2009, 22:47
ααα.. δηλαδη εμενα μου δινει την εξουσιοδοτηση και την κανω τη δουλεια???

Sapadak
10/09/2009, 06:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
ααα.. δηλαδη εμενα μου δινει την εξουσιοδοτηση και την κανω τη δουλεια???

Οχι

Δινεις εσυ εξουσιοδοτηση για τη παλια σου μηχανη στο μαντρα να τη μεταβιβασει στο ονομα του, και μετα να τη πουλησει οπου θελει.

Παλαιοτερα εδινες την εξουσιοδοτηση, και δεν το μεταβιβαζε στο ονομα του αλλα περιμενε να τη πουλησει κατευθειαν απο το ονομα σου στο καινουριο αγοραστη, αλλα βαφαν κατι ψω..ιες, και πλεον το σταματησαν αυτο.