PDA

View Full Version : Άλλη μια κακοποίηση ζώου..

Σελίδες : 1 [2] 3

Red Rider
14/07/2010, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
ο άλλος συνεχίζει να υπερασπίζει το καμάρι του, ότι είναι μικρός κλπ Εγώ έξω απο τα κάγκελα μένω μαλάκας, απογοητεύομαι πλήρως απο την αναμενόμενη αλλά απαράδεκτη συμπεριφορά του πατέρα

Τον γράφω κανονικά όπως μιλάει γυρίζω στην γυναίκα του και της λέω αν ο μικρός το έχει ξανακάνει ή αν το κάνει ξανά στο μέλλον, να το πάνε σε κανένα παιδοψυχολόγο γιατί τόση βία σε τέτοια ηλικία μπορεί να εξελιχθεί πολύ άσχημα... Μεταβολή και έφυγα με τον πατέρα να συνεχίζει να λέει παπαριές ότι δεν έπρεπε να το μαλώσω και ότι είναι μικρός...

Τέτοιοι πιτσιρικάδες είναι που μόλις μεγαλώσουν βασανίζουν ζώα,βαράνε συζύγους-γκόμενες και ψάχνουμε μετά να δούμε τι ανωμαλία κουβαλάνε μέσα τους...

Οτι σπειρεις θα θερισεις,και δυστυχως καποιοι δεν εχουν καταλαβει τι σημαινει διαπαιδαγωγηση..

SVX
24/07/2010, 16:18
:( :( :( :( ρε παιδια......

ΥΠΑΡΧΕΙ αλλη χωρα στην οποια ριχνουν φολες αβερτα χωρις δευτερη σκεψη???

:sad: :sad: :sad: :sad:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=159045&cid=17

Lupo
24/07/2010, 16:38
Πόση αρρώστια πιά , που θέλουν και δημοσιότητα.
:mad:

http://www.facebook.com/pages/THANATOS-STA-ADESPOTA-/129152670459167

project.breeze
24/07/2010, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo

Να ξερνάνε αίμα και εντόσθια για 2 βδομάδες και να μην βρει ποτέ η ψυχή τους ανάπαυση,μηδενικά,μικροψώληδες,κομπλεξικοί μαλάκες γ@μώ την πρώτη ανάσα του παιδιού σας

SVX
24/07/2010, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Να ξερνάνε αίμα και εντόσθια για 2 βδομάδες και να μην βρει ποτέ η ψυχή τους ανάπαυση,μηδενικά,μικροψώληδες,κομπλεξικοί μαλάκες γ@μώ την πρώτη ανάσα του παιδιού σας

μα τω Θεο ρε φιλε, λυπαμαι τα ζωα περισσοτερο απο τους "ανθρωπους" γιατι δεν ειναι υπευθυνα των επιλογων τους , δεν εχουν επιλογη και ειναι ανυπερασπιστα....

Ο ανθρωπος οτι κακο παθει τις περισσοτερες φορες ειναι συνεπεια των πραξεων του , το ζωακι ομως δεν το υπερασπιζεται κανενας....

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΑ ΖΩΑ....!

Και το εχω ξαναπει...σε μια τετοια χωρα το επομενο ειναι να βλεπουμε θυματα τροχαιων σκορπια στην ασφαλτο και να κανουμε ελιγμο να τα αποφυγουμε και να παμε στον προορισμο μας.....

Θελαμε και ψυχη....Μια χαρα ημασταν χιμπατζηδες......... !!:mad: :mad: :mad: :mad:

VANDA
24/07/2010, 20:12

Το 'δαμε κι αυτό.

Κλικ στο "report page".

stavrogin
25/07/2010, 12:48
...

...
ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!

Τι μαθαινουμε:

Η ψυχη των κακων ανθρωπων δε πρεπει να βρισκει αναπαυση προκειμενου να αποδοθει "δικαιοσυνη"
Οι ανθρωποι που βασανιζουν ζωα ειναι μαλλον μικροψωλοι και κατ επεκταση κομπλεξικοι.
Δικαιουμαστε να γ@μησουμε την πρωτη ανασα του παιδου τους γιατι αξιζουν κι αυτοι και οι απογονοι τους καθε κακο.
'Η τιποτα καλο δεν μπορει ποτε να βγει απο αυτους γιατι αυτοι ειναι καταδικασμενοι και μυαροι για παντα περα απο καθε δυνατοτητα ιασης η συγχωρεσης η αναμορφωσης.

επισης τετοιοι ανθρωποι ειναι ομοφυλοφιλοι. Οτι κακο κανουν γεννιεται απο αυτους και τελειωνει με το θανατο τους.δεν υπαρχει εξωγενες αιτιο, ενοχο περιβαλλον, η κοσμος.

Οι πραξεις τους δικαιωνουν καθε πραξη αντεκδικησης οσο "αποτροπαια" κι αν ειναι

Ζουμε το μωσαϊκο νομο του οφθαλμος αντι οφθαλμου, ή καλητερα δυο οφθαλμους αντι ενος. Χριστος με συγχωρησεις, αγαπατε αλληλους και τετοια ειναι σιγουρα αφελης και μαλθακος για να μην πω, τιουτος.

Αναρωτιεμαι ποσο σκληροτερος πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος για να επιβιωσει σε ενα κοσμο με "κακους" και "καλους τιμωρους"

Μη βιαζεστε να ξεφωρτωθειτε τις αξιες που με τοσο παθος διαλαλειτε πως εχετε.

CAPPO
25/07/2010, 13:21
:eyepop:

project.breeze
25/07/2010, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Τι μαθαινουμε:

Η ψυχη των κακων ανθρωπων δε πρεπει να βρισκει αναπαυση προκειμενου να αποδοθει "δικαιοσυνη"
Οι ανθρωποι που βασανιζουν ζωα ειναι μαλλον μικροψωλοι και κατ επεκταση κομπλεξικοι.
Δικαιουμαστε να γ@μησουμε την πρωτη ανασα του παιδου τους γιατι αξιζουν κι αυτοι και οι απογονοι τους καθε κακο.
'Η τιποτα καλο δεν μπορει ποτε να βγει απο αυτους γιατι αυτοι ειναι καταδικασμενοι και μυαροι για παντα περα απο καθε δυνατοτητα ιασης η συγχωρεσης η αναμορφωσης.

επισης τετοιοι ανθρωποι ειναι ομοφυλοφιλοι. Οτι κακο κανουν γεννιεται απο αυτους και τελειωνει με το θανατο τους.δεν υπαρχει εξωγενες αιτιο, ενοχο περιβαλλον, η κοσμος.

Οι πραξεις τους δικαιωνουν καθε πραξη αντεκδικησης οσο "αποτροπαια" κι αν ειναι

Ζουμε το μωσαϊκο νομο του οφθαλμος αντι οφθαλμου, ή καλητερα δυο οφθαλμους αντι ενος. Χριστος με συγχωρησεις, αγαπατε αλληλους και τετοια ειναι σιγουρα αφελης και μαλθακος για να μην πω, τιουτος.

Αναρωτιεμαι ποσο σκληροτερος πρεπει να ειναι ενας ανθρωπος για να επιβιωσει σε ενα κοσμο με "κακους" και "καλους τιμωρους"

Δεν έχω την διάθεση ούτε την όρεξη να ανοίξω φιλοσοφική συζήτηση μαζί σου ή με οποιονδήποτε άλλον.Μερικά πράγματα για μένα είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν αλλάζω γνώμη,είμαι 27 χρονών και η ηλικία που ο χαρακτήρας μου ήταν εύπλαστος έχει περάσει προ πολλού.Τέτοια κομπλεξικά άτομα όπως ο εν λόγω που έκανε το group αυτό,όπως οι άλλοι που πετάξανε το σκυλί από την γέφυρα,όπως ο άλλος που κρέμασε τα σκυλιά,όπως ο άλλος που έκοψε τα αυτιά του σκυλιού του δεν αξίζουν κανέναν οίκτο.Τελεία και παύλα

stavrogin
25/07/2010, 13:56
....Τελεία και παύλα

κυριε "τελεια και παυλα" δε περιμενα βεβαια να αναγνωρισεις το "ανωτερο φιλοσοφικο μου πνευμα" και να ζητησεις ταπεινα συγνωμη .

ασε τα παιδια τους στην ησηχια τους .αν μπορεις να κανεις αυτο που ειπες εισαι ιδιος με αυτους.

φανταζομαι οτι δε θελεις και ειναι μονο εκφραση. αλλα ειναι μια κακιστη εκφραση.

konsttanttinos
25/07/2010, 13:58

Δηλαδη, εσενα αν σου παρουν το σκυλι σου (υποθετω οτι εχεις) και του κανουν τα ιδια, τι θα σκεφτεις?
Λυπαμαι τους κακους αυτους ανθρωπους, ο θεος να τους λυπηθει...Και θα παρεις αλλο σκυλακι.

Εγω προσωπικα θα τους εγδερνα και θα εκανα το δερμα τους θηκη για το iphone μου.
Και οτι εμενε, καλοψημενη τροφη για τα αδεσποτα της γειτονιας μου.
Και θα γουσταρα κιολας.
:smokin: :smokin: :smokin:

mikros boudas
25/07/2010, 13:59
κυριε "τελεια και παυλα" δε περιμενα βεβαια να αναγνωρισεις το "ανωτερο φιλοσοφικο μου πνευμα" και να ζητησεις ταπεινα συγνωμη .

ασε τα παιδια τους στην ησηχια τους .αν μπορεις να κανεις αυτο που ειπες εισαι ιδιος με αυτους.

φανταζομαι οτι δε θελεις και ειναι μονο εκφραση. αλλα ειναι μια κακιστη εκφραση. χαχαχα,πλακα εχεις:beer:

project.breeze
25/07/2010, 14:02

φανταζομαι οτι δε θελεις και ειναι μονο εκφραση. αλλα ειναι μια κακιστη εκφραση.

Φυσικά και δεν θα μπορούσα να κάνω κακό σε κανέναν.Θα μου ήταν περισσότερο εύκολο όμως κάνω κακό σε έναν τέτοιο "άνθρωπο" παρά σε ένα οποιοδήποτε ζωάκι.Σκέψου μόνο τί παιδιά θα φέρει αύριο αυτός στην κοινωνία και αν θα κάνουν τα ίδια ή όχι.Όλα από κάπου ξεκινάνε.Έυχομαι μόνο να μην σου τύχει ποτε να σου φαρμακώσουν κάποιο ζωάκι σου,γιατί τότε θα δεις πως ξεχνάς τον πολιτισμό και τους καλούς σου τρόπους.Δεν έχω κάτι μαζί σου,σε θεωρητικό επίπεδο συμφωνώ μαζί σου,αλλά σε πρακτικό όχι :wave2:

stavrogin
25/07/2010, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

Εγω προσωπικα θα τους εγδερνα .
:smokin: :smokin: :smokin:

Κι αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν...

οταν δεν κακοποιουν τα ζωα μου μπορω να μην ειμαι εν βρασμο ψυχης και να σκεφτωμαι πυροσβεστικα. να σβηνω φωτιες που αναβουν θερμοκεφαλοι. Σ'ολο τον πλανητη οι ανθρωποι γδερνονται για το δικαιον και το ηθικον. Κι οπως λεει κι ο Γκαντι που τελικα οπως μαθαμε ηταν αδερφη,"αμα βγαζει ο ενας το ματι του αλλουνου στο τελος θα μεινουν ολοι τυφλοι".

konsttanttinos
25/07/2010, 14:18
Κι αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν...

οταν δεν κακοποιουν τα ζωα μου μπορω να μην ειμαι εν βρασμο ψυχης και να σκεφτωμαι πυροσβεστικα. να σβηνω φωτιες που αναβουν θερμοκεφαλοι. Σ'ολο τον πλανητη οι ανθρωποι γδερνονται για το δικαιον και το ηθικον. Κι οπως λεει κι ο Γκαντι που τελικα οπως μαθαμε ηταν αδερφη,"αμα βγαζει ο ενας το ματι του αλλουνου στο τελος θα μεινουν ολοι τυφλοι".

Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα:ZZZ: :ZZZ:

Οπως ειπε και ο απο πανω, πλακα εχεις:lol: :lol:
Τσακω μια :beer:
γιατι εχεις πεσει σε τρομερο brainstorming.

stavrogin
25/07/2010, 14:24
....Σκέψου μόνο τί παιδιά θα φέρει αύριο αυτός ....Έυχομαι μόνο να μην σου τύχει ποτε να σου φαρμακώσουν κάποιο ζωάκι σου,γιατί τότε θα δεις πως ξεχνάς τον πολιτισμό και τους καλούς σου τρόπους.Δεν έχω κάτι μαζί σου,σε θεωρητικό επίπεδο συμφωνώ μαζί σου,αλλά σε πρακτικό όχι :wave2:

Τα παιδια του μπορει να ειναι τυχερα και να μεινουν ορφανα:lol:

μουχουν φαρμακωσει μερικα. Εχω θαψει 4 της γειτονιας τα τελευτ 2 ετη ,+ ο δικος μου,ο γατος. θυμα τροχαιου (τα κτηνη μηχανοβιοι κουτακιδες ,ποδηλατες πατηνιστες. κλπ κλπ). οχι μονο ξεφευγω αλλα εχω κι αναγνωρισμενο ,ιατρικως, προβλημα θυμου, αλλα προσπαθω ,και γαμω το ... της ευας, τη θεωρια μου να την κανω πραξη συνεχεια.

mikros boudas
25/07/2010, 14:26
Τα παιδια του μπορει να ειναι τυχερα και να μεινουν ορφανα:lol:

μουχουν φαρμακωσει μερικα. Εχω θαψει 4 της γειτονιας τα τελευτ 2 ετη ,+ ο δικος μου,ο γατος. θυμα τροχαιου (τα κτηνη μηχανοβιοι κουτακιδες ,ποδηλατες πατηνιστες. κλπ κλπ). οχι μονο ξεφευγω αλλα εχω κι αναγνωρισμενο ,ιατρικως, προβλημα θυμου, αλλα προσπαθω ,και γαμω το ... της ευας, τη θεωρια μου να την κανω πραξη συνεχεια. στον γιατρο πηγες νευριασμενος η απλα του πες τι συμβαινει,εβγαλε το dsm του εξω και σε εκρινε?
:beer: :beer: :beer:

stavrogin
25/07/2010, 14:30
Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα:ZZZ: :ZZZ:

Οπως ειπε και ο απο πανω, πλακα εχεις:lol: :lol:
Τσακω μια :beer:
γιατι εχεις πεσει σε τρομερο brainstorming.

ο απο πανω το πε για τους λογους του.

Καποτε ειπε ενας τυπος για το Βαρναλη "Δεν ηταν αυτος πολύς, εμεις ημασταν λιγοι
δηλαδη μπορει να μη σκεφτωμαι εγω παραπανω απο οσο πρεπει αλλα εσυ να σκεφτεσαι λιγοτερο απο εμενα. Μπορεις να το δεις κι αναποδα, συνονοματε.

Ορεξη για μπλα μπλα σιγουρα εχω.:beer:

stavrogin
25/07/2010, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
στον γιατρο πηγες νευριασμενος η απλα του πες τι συμβαινει,εβγαλε το dsm του εξω και σε εκρινε?

Φοβου το θυμο του υπομονετικου ανθρωπου, λενε οι αγγλοι. εγω πασχω απο υπομονη.:p

mikros boudas
25/07/2010, 14:53
Φοβου το θυμο του υπομονετικου ανθρωπου, λενε οι αγγλοι. εγω πασχω απο υπομονη.:p εγω δε φοβαμαι τιποτα,αυτο λεει ο Τιμωρος:beer:

stavrogin
25/07/2010, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
εγω δε φοβαμαι τιποτα,αυτο λεει ο Τιμωρος:beer:

μα γιατι το πηρες προσωρικα?

mikros boudas
25/07/2010, 15:06
μα γιατι το πηρες προσωρικα? ο Τιμωρος το πηρε,οχι εγω:beer:

Lupo
25/07/2010, 16:13

Λέγετε πως , δημιουργοί της παραπάνω σελίδας που έκλεισε αρκετά γρήγορα χάρη στα πολλά reports είναι μια 16χρονη κοπελίτσα κι ένας ακόμα νεαρός , γιος τοπικού άρχοντα μίας εκ των μεγαλουπόλεων .

:uplate:

Gandalf dr685sm
26/07/2010, 06:17
www.zougla.gr:

Καταδικάστηκε γιατί δηλητηρίαζε γάτες

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010, 12:26

Σε τέσσερεις μήνες φυλάκιση και 300 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκε από το Ειρηνοδικείο Αριδαίας ένα ανθρωπόμορφο κτήνος που δηλητηρίαζε γάτες. Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση, για τα ελληνικά δικαστικά χρονικά, καθώς ο δράστης καταγγέλθηκε, εντοπίστηκε και καταδικάστηκε για εγκλήματα ενάντια στα ζώα. Ο εισαγγελέας ήταν σαφής: «Τα ζώα προστατεύονται από τον νόμο».

Αυτό ας το σκεφτούν καλά οι επίδοξοι φονιάδες, την επόμενη φορά που θα αποφασίσουν να προβούν σε δολοφονίες ζώων. Το απαράδεκτο φαινόμενο της «φόλας», που το συναντάμε καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, είναι απομεινάρι μιας απαράδεκτης και ανήθικης πρακτικής εξόντωσης ζώων. Είναι άλλωστε γνωστός ο διασυρμός της Ελλάδας στο εξωτερικό, όσον αφορά την απαράδεκτη μεταχείριση των ζώων. Τα πολλά περιστατικά κακοποιήσεων ζώων κάνουν τον γύρο του κόσμου, και αυτό είναι βέβαιο, ότι έχει συνέπειες και στον τουρισμό μας.

Με πληροφορίες από: adespoto.gr

Καιρός ήταν...

Gandalf

glargkatzis
26/07/2010, 06:34
το ίδιο να ισχύσει και για αυτούς που τα παρατάνε επίσης....
και για τους κυνηγούς που αμα δεν μάθει το σκυλί το παρατάνε στα βουνά...

7gibernau
26/07/2010, 08:16
στη Σαντορινη πριν κανα δυο χρονια ειχε γινει ενα απο τα πιο φρικιαστηκα εγληματα
αν θυμαστε τον τυπο που ειχε αποκεφαλισει την γυναικα του.......
πριν το κανει,ειχε κανει το ιδιο και στο σκυλι της γυναικας του............
πολυ φοβαμαι οτι ολα αυτα τα ονοματα που διαβασα σε αυτο το ποστ θα τα ξανα διαβασω σε καποια εφημεριδα η θα τα ακουσω σε καποιο δελτιο ειδησεων..............

konsttanttinos
26/07/2010, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
πολυ φοβαμαι οτι ολα αυτα τα ονοματα που διαβασα σε αυτο το ποστ θα τα ξανα διαβασω σε καποια εφημεριδα η θα τα ακουσω σε καποιο δελτιο ειδησεων..............

Σε ποιο ποστ απ'ολα?

7gibernau
26/07/2010, 14:49
Σε ποιο ποστ απ'ολα?

σε ολη αυτη την κουβεντα για την κακοποιηση των ζωων.....

ποστς*

dammed_kittin
27/07/2010, 10:19
ξερετε πως αντιδραω σε οτι εχει σχεση με τα ζωα....

γονεις δραστες κ τα παιδια τους να ζησουν τα χειροτερα σε ολη τους τη ζωη...

δεν γινεται αυτο το πραμα καθε τρεις κ λιγο...
να ασχοληθουμε με το οτι δεν εχουμε βενζινη να παμε για μπανιο,
οτι δεν εχουμε λεφτα να παμε διακοπες,
κ τα ζωα στην ακρη...
δεν ειναι μερος της χωρας μας?
δεν εχουν αισθηματα, πονο, πεινα, αναγκες γενικα?

αλλα το πιο ευκολο που μπορουμε να κανουμε ειναι να κοιταμε την παρτη μας
κ οι υπολοιποι να πανε να πνιγουν,
αλλα δεν ειναι ετσι!

υποτιθεται οτι ενα απο τα ηθη που μας χαρακτηριζει σαν χωρα εινα ο σεβασμος
μονο στο υποτιθεται ομως....

κριμα!!

ευχομαι οσοι πειραζουν τα ζωα
να ζησουν τις χειροτερες δυστυχιες!

konsttanttinos
27/07/2010, 11:26
πολυ φοβαμαι οτι ολα αυτα τα ονοματα που διαβασα σε αυτο το ποστ θα τα ξανα διαβασω σε καποια εφημεριδα η θα τα ακουσω σε καποιο δελτιο ειδησεων

Ας κρατησουν οι admins τα πνευματικα δικαιωματα των χρηστων, γιατι οταν θα γινουν οι βιογραφιες των υποψηφιων hannibal lecter θα δικαιουνται μεριδιο:smokin:

Επισης οποιος σκοπευει να πραξει φονο, ας αφησει ενα σημειωμα με το username του, προς αποφυγη παρεξηγησεων:lol:

chester24
27/07/2010, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
+1 και χωρίς να δω το βιντεο :mad:

:mad: :mad: :mad: :mad:
Αι στο διαολο κωλοπαιδι....

7gibernau
27/07/2010, 20:07
Ας κρατησουν οι admins τα πνευματικα δικαιωματα των χρηστων, γιατι οταν θα γινουν οι βιογραφιες των υποψηφιων hannibal lecter θα δικαιουνται μεριδιο:smokin:

Επισης οποιος σκοπευει να πραξει φονο, ας αφησει ενα σημειωμα με το username του, προς αποφυγη παρεξηγησεων:lol:
εννοω τα ονοματα αυτων που εχουν βασανισει και σκοτωσει τα ζωα και οχι οσων εχουν ποσταρει σε αυτο το θρεντ.........

konsttanttinos
28/07/2010, 00:56
εννοω τα ονοματα αυτων που εχουν βασανισει και σκοτωσει τα ζωα και οχι οσων εχουν ποσταρει σε αυτο το θρεντ.........

Πες το ρε φιλαρακι γιατι εδω μεσα εχουμε μεγαλη φαντασια.:lol:

7gibernau
28/07/2010, 10:40
Πες το ρε φιλαρακι γιατι εδω μεσα εχουμε μεγαλη φαντασια.:lol:

απο τα +5000 ατομα που εχουν διαβασει το θρεντ αυτο μονο εσυ εχεις μεγαλη φαντασια...
δε λεω,μετα το δικο μου ποστ μπορει να εχει διαβαστει αλλες 200 φορες...αλλα τι να καταλαβεις εσυ,βλεπεις πολυ μπροστα.......τυονο εχεις.............(θελει φαντασια) :D :D :D

konsttanttinos
28/07/2010, 12:08
Μαλλον τα διαβασα στραβα:hypnotize:
:wave2:

SVX
31/07/2010, 18:20
Ελπιζω να βρει υποστηριξη αυτη η κινηση ... Διαδοστε το (ειναι ενα μικρο βημα)

http://www.saveagreekstray.com/

ego_o_idios
01/08/2010, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
"[B]Ο κ.Γιάννης Ματζικος καμαρώνει για το κατόρθωμα του στο video που ο ίδιος ανέβασε στο προφίλ του στο facebook. Στο video, κάνοντας μια επίδειξη αντρισμού (όπως πιστεύει ο ίδιος) ενώ εμείς θα λέγαμε μια επίδειξη των ψυχολογικών προβλημάτων του και του συνδρόμου κατωτερότητας που κάποιος του δημιούργησε, δελεάζει ένα πεινασμένο γατάκι το οποίο μπροστά στο φαγητό που του προσφέρει παραμερίζει το δικαιολογημένο φόβο που νιώθει ενστικτωδώς και πλησιάζει το μαύρο πρόβατο του Ελληνικού στρατού.

ke esi diafimizis ke to video tou afksanis ke tis provoles tou ke ala tetia?

aftos o lakamas kapote itan pedi ke kapios tou ema8e na ferete etsi sta zoa
afta simvenoun otan empisteveste tous pantes xoris na exete epilogi
ke as ine apo 8eoi gonois filoi ke ala sinafi...

ala ke etsi na min ine ke exis kani tis epiloges sou
an exis mikro pouli ti 8a apoginis se aftin tin zoi ektos apo aftokatastrofikos ke antikinonikos midenistis...

SVX
04/08/2010, 13:00
Πέταξε κουτάβια στα σκουπιδια.. !!!!!

:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023:

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/08/blog-post_8058.html

Ακόμα ένας "άνθρωπος" έδειξε την αγριότητα του σε ανυπεράσπιστα κουταβάκια.. Το περιστατικό συνέβει στο Θεολόγο της Χίου, όπου ο ασυνείδητος πέταξε τρια μικρά κουτάβια σε κάδο απορριμμάτων.. Τα άτυχα ζωντανά, ούρλιαζαν μέχρι αργά το απόγευμα και χρειάστηκε να επέμβουν τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου για να τα.. απελευθερώσουν.. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως οι γείτονες έκαναν παράπονα στα μέλη του συλλόγου, γιατί πέταξαν τα σκουπίδια έξω απο τον κάδο. Μάλλον πρέπει να αναρωτηθούμε ποιοι είναι "ζώα", τι είναι "σκουπίδια" και ποιος είναι τελικά αυτός ο περιώνυμος "πολιτισμός" μας.

205695

mixalhsCr
04/08/2010, 14:52
Αυτος ειναι ο πολιτισμος μας.....
Ευχομαι να τα βρουν μπροστα τους αργα η' γρηγορα....

DimChios
05/08/2010, 02:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Πέταξε κουτάβια στα σκουπιδια.. !!!!!

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/08/blog-post_8058.html

Ακόμα ένας "άνθρωπος" έδειξε την αγριότητα του σε ανυπεράσπιστα κουταβάκια.. Το περιστατικό συνέβει στο Θεολόγο της Χίου, όπου ο ασυνείδητος πέταξε τρια μικρά κουτάβια σε κάδο απορριμμάτων.. Τα άτυχα ζωντανά, ούρλιαζαν μέχρι αργά το απόγευμα και χρειάστηκε να επέμβουν τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου για να τα.. απελευθερώσουν.. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως οι γείτονες έκαναν παράπονα στα μέλη του συλλόγου, γιατί πέταξαν τα σκουπίδια έξω απο τον κάδο. Μάλλον πρέπει να αναρωτηθούμε ποιοι είναι "ζώα", τι είναι "σκουπίδια" και ποιος είναι τελικά αυτός ο περιώνυμος "πολιτισμός" μας.

:a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a018: :a016: :a016:

keepdreaming
18/08/2010, 17:49
http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1072:2010-08-18-08-33-45&catid=35:news&Itemid=67

Σκατοκαρδοι...

moutoulos
20/08/2010, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1072:2010-08-18-08-33-45&catid=35:news&Itemid=67

Σκατοκαρδοι...

Οχι δεν είναι σκατόκαρδοι, απλά κομπλεξικοί, αμόρφωτοι, και άτομα που θέλουν
να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή του, με αυτό τον τρόπο, γιατί τους εχουν για
τα @ρχίδι@ τους οι άλλοι. Ένα νορμάλ μυαλό δεν θα το έκανε ποτέ αυτό ...

Γεμίσαμε περιττούς ανθρώπους ...

7gibernau
01/09/2010, 05:35
http://www.liveleak.com/view?i=bb4_1283184704

το ειδα πριν λιγο στο ΣΚΑΙ.......

βοιδοπουτσα που θελει γαμω το σπιτι της συθεμελα..........
που να μην ξημερωσεις

mikros boudas
01/09/2010, 05:44
http://www.liveleak.com/view?i=bb4_1283184704

το ειδα πριν λιγο στο ΣΚΑΙ.......

βοιδοπουτσα που θελει γαμω το σπιτι της συθεμελα..........
που να μην ξημερωσεις αυτη θελει γιατρο

mikros boudas
01/09/2010, 07:25
βρηκαν ποια ειναι

keepdreaming
01/09/2010, 11:12
Απο ποταμι να παει γαμω τη μανα της γαμω...

Offtopic (kai ontopic ταυτοχρονα):

http://www.earthlings.com/

mikros boudas
01/09/2010, 11:45
Απο ποταμι να παει γαμω τη μανα της γαμω...

Offtopic (kai ontopic ταυτοχρονα):

http://www.earthlings.com/ :(

vaska
01/09/2010, 15:41
Γαμώ το σπίτι σας και την οικογένειά σας μουνόπανα με αρρωστήσατε βραδιάτικα.

Ρε είναι δυνατόν να γδέρνουν τα ζώα ζωντανά, ρε είναι δυνατόν να ζούμε δίπλα τους , ρε είναι δυνατόν να τους ανεχόμαστε....

Αρρώστησα λέμε και με το πουτανάκι που πέταγε τα κουτάβια στο ποτάμι και με τον μαλάκα που τράβαγε βίντεο και με το βίντεο του λίνκ earthlings.

Και να φανταστείτε μπήκα με διάθεση να πειράζω κανέναν από το φόρουμ κι έπεσα πάνω σ' αυτά........

Πριν λίγο καιρό είχα βάλει ένα παρόμοιο λίνκ και οι μοντς (καλά έκαναν) κρίνοντας ότι είναι πολύ βίαιο το έκοψαν (και πάλι λέω πολύ καλά έκαναν), αλλά ρε φίλε να τραβάς βίντεο την ώρα που βγάζεις όλη την κτηνωδία σου σε ανυπεράσπιστα πλάσματα είναι ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟ.

ΥΜΑΡΤΟΝ !!!!!

Κυκλοφορούν κάθε λογής καθίκια γύρω μας.
:mad: :mad: :mad: :mad:

kalgeorge
13/10/2010, 11:46
http://news247.gr/ellada/article579192.ece

DimChios
13/10/2010, 12:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
http://news247.gr/ellada/article579192.ece

:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023:

westie
13/10/2010, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
και
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62709&cid=4

Ο κλασσίκος ο μαλάκας γιδοβοσκός με το όπλο στο χέρι...έχει και mail ο Flinstone...α ρε Λεβεντογέννα κάτι παιδιά που βγάζεις ώρες-ώρες...θα τρίζουν τα κόκκαλα των παππούδων μας:yuck:

westie
13/10/2010, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Το κρύβουμε μη μας πούνε ρουφιάνους
+1000
Εδώ κάνουμε το ίδιο για την "κακοποίηση" των συνανθρώπων μας, στα ζώα θα βρούμε τ'@ρχίδι@ να μιλήσουμε

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/07/blog-post_6413.html

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=152213&cid=17 :mad:

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Μην ξανακούσω (ή δω) κανέναν να "βρίσει" κάποιον αποκαλόντας τον ΖΩΟ...η σωστή έκφραση είναι ΑΝΘΡΩΠΕ :evil:

SVX
17/10/2010, 15:12
Στο Διαδίκτυο όσοι βασανίζουν τα ζώα

http://trelokouneli.blogspot.com/2010/10/blog-post_5288.html

Πρωτοποριακή νομοθεσία για την προστασία των ζώων θα υιοθετήσει η Νέα Υόρκη, σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τα αυξανόμενα περιστατικά κακοποίησης.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, η κομητεία Suffolk, στο ανατολικό Long Island, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να αναρτήσει στο Διαδίκτυο τον πρώτο ηλεκτρονικό κατάλογο με τα ονόματα, τη διεύθυνση και τη φωτογραφία των ανθρώπων που έχουν καταδικαστεί για κακοποίηση ζώων.

Όσοι από τους καταδικασθέντες δεν εγγραφούν στον...

κατάλογο, θα έρθουν αντιμέτωποι με υψηλά πρόστιμα ή ακόμα και ποινή φυλάκισης.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πολύ στενή σχέση μεταξύ κακοποίησης ζώων και οικογενειακής βίας» τόνισε σε δηλώσεις του ο νομοθέτης του Suffolk, Jon Cooper.

«Σχεδόν όλοι οι κατά συρροή δολοφόνοι ξεκινούν με τον βασανισμό ζώων, οπότε κατά μια έννοια θα μπορούσαμε με αυτό τον τρόπο να προστατεύσουμε ανθρώπινες ζωές», προσέθεσε.

Όπως προαναφέρθηκε, η ηλεκτρονική λίστα θα αναρτηθεί στο Διαδίκτυο οπότε οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων θα μπορούν να γνωρίζουν αν κάποιος από τους γείτονές τους έχει καταδικαστεί για περιστατικό κακοποίησης ζώου.

Σημειώνεται ότι κάποιοι από τους ανθρώπους που βασανίζουν ζώα συνηθίζουν να κλέβουν τα κατοικίδια των γειτόνων τους. Με τη νέα νομοθεσία που προωθείται, όσοι είναι εγγεγραμμένοι στον κατάλογο θα απαγορεύεται να αγοράζουν ζώα από pet shop, ή να τα υιοθετούν αδέσποτα από καταφύγια.

Οι οργανώσεις προστασία των ζώων ελπίζουν ότι ο νόμος που πέρασε ομόφωνα την Τρίτη στην κομητεία της Νέας Υόρκης θα λειτουργήσει ως παράδειγμα για τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι το 2009 η Νέα Υόρκη συγκλονίστηκε από τη σύλληψη της Sharon McDonough, η οποία κατηγορείται ότι έθαψε γατάκια και περίπου 42 σκύλους στην αυλή της. Οι γείτονές της που είχαν χάσει τα κατοικίδιά τους φοβόντουσαν ότι τα είχε σκοτώσει ωστόσο όπως διαπιστώθηκε η διεστραμμένη McDonough αγόραζε τα κατοικίδια από pet shops ή τα έπαιρνε από καταφύγια αδέσποτων ζώων.

ktman710
17/10/2010, 16:42
Αφού είναι @ρχιδατοι και Αφού βέβαια μισούν τα ζώα να πανε για διεθνή καρριερα. Να πανε σε κανά σαφάρι να πιάσουν με τα χέρια καμία λεοπαρδαλη και να τη γδαρουν, να της κόψουν τα αυτιά κλπ.. Στα κουτάβια κ στα γατια βγάζουν την ανωμαλία τους, την παντοφλια και το καρπαζοεισπρακτοριλικι τους...

simple76
17/10/2010, 16:51
toy lipoyn dyo mpalakia kai toy kremete to linari eleos me toys poystarades toys kompleksikoys

vaska
17/10/2010, 17:01
Αυτό και το άλλο θρέντ με τους παιδόφιλους, μακράν τα πιο άρρωστα θρέντ του ΜΟΤΟ. Δεν είχα δει το παληκάρι που έκοψε τ' αυτιά του σκύλου του και το είδα σήμερα. Είμαι από το μεσημέρι άρρωστος.

Έτσι σε κάνουν και φτάνεις στην αυτοδικία η οποία τιμωρείται από τον νόμο.

Κατάλαβες τώρα γιατί δεν πρέπει να τους ακουμπαμε αυτούς τους τύπους. Κατάλαβα να λες.

Αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα είμαι χαζός και βλάκας και το καλοκαίρι θέλω να κατέβω Κρήτη να δω φίλους από το ΜΟΤΟ.

Φαντάζομαι θα κάνουμε και μια βόλτα παραπάνω για να μου δείξουν τον παλίκαρο, τον άντρακλα, τον λεβέντη το καμάρι του νησιού.

Φτού σου ρε αναξιογάμητο μπασταρδάκι, με λιλί πετεινού που βγάζεις τη μαγκιά σου πάνω στο ζώο.

Αύριο θα κάνεις και οικογένεια γιατί αυτή η πουτάνα η εξέλιξη των ειδών που λέει ο Δαρβίνος δεν σε έκαμε στείρο (Υπάρχουν όμως ακόμα ελπίδες), κι έτσι θα διαιωνίσεις την αρρώστα σου.

:sad: :sad:

Shaolin Monk
17/10/2010, 17:31
To μαλακα... :sad:

keepdreaming
17/10/2010, 19:44
http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1187:-video------&catid=35:news&Itemid=67

Οποιος δεν αντεχει ας μη δει το βιντεο καλυτερα...

mars696
17/10/2010, 19:50
http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1187:-video------&catid=35:news&Itemid=67

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΩΩΩΩΣ??????????????????

kalgeorge
20/10/2010, 12:50
http://www.cosmo.gr/News/England/293464.html

el_hymador
20/10/2010, 13:31

Να τα πιασουν αυτα τα μπασταρδα και να τα καψουν ζωντανα, οτι ακριβως εκαναν και στο ανυπερασπιστο σκυλακι.

Δεν αξιζει να αναπνεουν τον αερα του πλανητη τετοια ανθρωπακια, ντροπιαζουν το ειδος και ειναι επικινδυνα.

Καψιμο ζωντανοι και εκ των προτερων γραφω στα @@δια μου οποια μου αρχισει τις μαλακιες περι αντιδικιας, ανθρωπινων δικαιωματων, η ζωη του ανθρωπου αξιζει περισσοτερου απο του σκυλου και μπλα-μπλα-μπλα....

keepdreaming
21/10/2010, 10:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Να τα πιασουν αυτα τα μπασταρδα και να τα καψουν ζωντανα, οτι ακριβως εκαναν και στο ανυπερασπιστο σκυλακι.

Δεν αξιζει να αναπνεουν τον αερα του πλανητη τετοια ανθρωπακια, ντροπιαζουν το ειδος και ειναι επικινδυνα.

Καψιμο ζωντανοι και εκ των προτερων γραφω στα @@δια μου οποια μου αρχισει τις μαλακιες περι αντιδικιας, ανθρωπινων δικαιωματων, η ζωη του ανθρωπου αξιζει περισσοτερου απο του σκυλου και μπλα-μπλα-μπλα....

+1000 Σε οτι ειπες. Respect. Τα ιδια ακριβως, περασαν απο το μυαλο μου οσο εβλεπα το βιντεο. :a023: :a023:

byron
01/11/2010, 10:25
Καλά τα λέμε και συνυπογράφω τα παραπάνω.

Σε κάτι 5-6 γλυκούλια γαμώσκυλα που έστειλαν στο νοσοκομείο στενό συγγενή μου πριν λίγο (άνευ λόγου και αφορμής) μπορώ να τους γ@μήσω τη γούνα?
Αρκετές δαγκωνιές στα πόδια που μια θέλει ράμματα, σώθηκε από κάποιους περαστικούς, ετών 75. :mad:

Xrider
01/11/2010, 10:32
:dizzy:

217261

the who
01/11/2010, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Σε κάτι 5-6 γλυκούλια γαμώσκυλα που έστειλαν στο νοσοκομείο στενό συγγενή μου πριν λίγο (άνευ λόγου και αφορμής) μπορώ να τους γ@μήσω τη γούνα?
Αρκετές δαγκωνιές στα πόδια που μια θέλει ράμματα, σώθηκε από κάποιους περαστικούς, ετών 75. :mad:

Καλα κατσε να το δει αυτο ο μαγος και θα σου πω εγω.:lol:

Περαστικα στον ανθρωπο.Τι τα πιανει ωρες ωρες τα γαμ@σκυλα δεν ξερω.Συνηθως οταν γινονται αγελη τσαμπουκαλευονται.:wave2:

the who
01/11/2010, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
:dizzy:

:eyepop: :eyepop: Τα προαστια γιατι αναστατωθηκαν?Ειναι σαν το ανεκδοτο με το γοριλα και τον Αγγλο?

byron
01/11/2010, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Περαστικα στον ανθρωπο.Τι τα πιανει ωρες ωρες τα γαμ@σκυλα δεν ξερω.Συνηθως οταν γινονται αγελη τσαμπουκαλευονται.:wave2:

Προφανώς τα μαλακιστήρια. Και όταν δουν οτι τους παίρνει ορμάνε....
Η πλάκα είναι ότι εχθές ήμουν εκεί με τα πιτσιρίκια μιας και υπάρχουν κούνιες και ένα γηπεδο μπάσκετ.
Ο παππούς επέστρεψε σπίτι, με πόνους και επανέλεγχο την Τετάρτη καθώς η μια δαγκωνιά στη γάμπα του έχει τρυπήσει φλέβα. :sick:

Zid
01/11/2010, 13:27

Αρκετές δαγκωνιές στα πόδια που μια θέλει ράμματα, σώθηκε από κάποιους περαστικούς, ετών 75. :mad: Tου δήμαρχου τη γούνα.. θες να πεις... που τρώει τα λεφτά.. :rolleyes:

Zid
01/11/2010, 13:27

Ο παππούς επέστρεψε σπίτι, με πόνους και επανέλεγχο την Τετάρτη καθώς η μια δαγκωνιά στη γάμπα του έχει τρυπήσει φλέβα. :sick: Περαστικά του :wave2:

byron
01/11/2010, 13:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Tου δήμαρχου τη γούνα.. θες να πεις... που τρώει τα λεφτά.. :rolleyes:

Μιλάμε για Πειραιά, οπότε καταλαβαίνεις. Η πλάκα είναι ότι το ΔΙΚΕΠΑΖ (http://www.syndesmosdp.gr/) που είχε συν-ιδρυθεί απ΄τον Δήμο Πειραιά, λειτουργεί πλέον χωρίς αυτόν μιας και ο Δήμος αποχώρησε.
Ποιός είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα και για να μην γίνει καμμιά μεγαλύτερη ζημιά δεν έχω ιδέα, ούτε και έβγαλα άκρη.

Zid
01/11/2010, 14:52
Μιλάμε για Πειραιά, οπότε καταλαβαίνεις. Η πλάκα είναι ότι το ΔΙΚΕΠΑΖ (http://www.syndesmosdp.gr/) που είχε συν-ιδρυθεί απ΄τον Δήμο Πειραιά, λειτουργεί πλέον χωρίς αυτόν μιας και ο Δήμος αποχώρησε.
Ποιός είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα και για να μην γίνει καμμιά μεγαλύτερη ζημιά δεν έχω ιδέα, ούτε και έβγαλα άκρη. Δυστυχώς σε πολύ λιγους δήμους λειτουργεί σωστά κάποια υπηρεσία για αδέσποτα.. (για Πειραια δεν εχω ιδεα)

Εγω αναγκάστηκα να κανω ευθανασια και να θαψω σκύλο με δικα μου εξοδα.. που χτυπησε αμάξι κοντά στο σπίτι μου και τον άφησε εκει.. ενοειτε δεν βρηκα και εγω ακρη με το Δημο.. ενω το σκυλι σπαρτάραγε στο δρόμο δεν ειχα εναλλακτικη...

Υ.Γ με ειχε δαγκώσει και μένα παλια σκυλος μονο γρατσουνια.. ενω κατέβαινα απο το λεωφορειο.. μαλλον με θεωρησε λεωφορειο και μένα χεχε :lol:

Aggelos_SV
01/11/2010, 15:24
Τι ψάχνετε να βρείτε....:rolleyes:

Εδώ μέσα στο ΓΕΕΘΑ κυκλοφορούν αδέσποτα (τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλη) και παίρνουν στο κυνήγι τους φαντάρους κατά τις νυχτερινές περιπολίες. :lol: :mad:
Ένας μάλιστα από τη σειρά μου τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στην περιοχή του αχίλλειου τένοντα (άρβυλα included...) από δαγκωνιά αδέσποτου.
Τα μεγάλα (από τον υδροκεφαλισμό) κεφάλια του ΓΕΕΘΑ δεν μπορούσαν να σκεφτούν να τους δώσουν λίγο φαγητό από τα ταψιά που πάνε στα σκουπίδια κάθε μέρα...Ούτε αγριεμένα θα ήταν,ούτε και θα επιτίθονταν σε ό,τι έβρισκαν...το να τα μέζευαν και να τα απομάκρυναν βέβαια ήταν πολύ σύνθετη σκέψη...και ξαναλέω,μέσα στο ΓΕΕΘΑ :rolleyes:

Σιγά μη ληφθεί καμία μέριμνα από λαμόγια δημάρχους.Το πολύ πολύ να τσεπώσουν καμιά επιχορήγηση για ίδρυση φιλοζωικού οργανισμού whatever

chris_honda
01/11/2010, 15:53
Το να βασανίσεις - χτυπήσεις κάτι πιο αδύναμο από σένα, να το πώ (Άνανδρο..) Να πώ πως ο τύπος δεν φοράει παντελόνια, για μένα προσωπικά όλα τα μπινελίκια πάνω του! Αλλά μην ξεχνάτε και κάτι...Το προβλημα δεν ξεκινάει από κει. Κανείς δεν γεννήθηκε βασανιστής, βιαστής κτλ. Μάλλον απ την οικογένεια..ξεκινά.
Μιλάμε δλδ για έναν 19χρονο που το να χτυπά κάποιο ζώο του φαίνεται αστείο.

el_hymador
01/11/2010, 16:16

Βυρωνα τα ζωα λειτουργουν με ενστικτο και στη προκειμενη περιπτωση ενας Θεος ξερει τι ζορι μπορει να τραβηξαν με τον ανθρωπο.

Η αληθεια ειναι οτι ακομη και τα αδεσποτα η πολη τα εξαγριωνει και οι συμπεριφορες τους πολλες φορες ειναι λανθασνουσες και αλοπροσαλες.

Περαστικα ευχομαι :wave2:

Akatanomastos
01/11/2010, 17:26
δεν θα πρεπε να υπαρχουν αδεσποτα(τουλαχιστον οχι τοσα πολλα ) στους δρομους

αφενος και τα ιδια ταλαιπωριουντε, κινδυνευουν, πεθαινουν απο αμαξια, απο πεινα

αφετερου ειναι επικυνδινα και για τους ανθρωπους,
μολυνση, λυσσα, και πολλα αλλα

byron
01/11/2010, 17:41
Βυρωνα τα ζωα λειτουργουν με ενστικτο και στη προκειμενη περιπτωση ενας Θεος ξερει τι ζορι μπορει να τραβηξαν με τον ανθρωπο.

Η αληθεια ειναι οτι ακομη και τα αδεσποτα η πολη τα εξαγριωνει και οι συμπεριφορες τους πολλες φορες ειναι λανθασνουσες και αλοπροσαλες.

Περαστικα ευχομαι :wave2:

Κώστα το ξέρω αυτό. Τα σκυλιά (καμμιά 15αριά απαριθμεί η αγέλη) βρίσκονται στην παραλία της Φρεαττύδας καιρό και προφανώς υπερασπίζονται (όπως τους τη βαρέσει) τον χώρο τους. Το περίεργο είναι ότι τον παππού τον έχουν ξαναδεί δεκάδες φορές μιας και πηγαινει καθημερινά για μπάνιο. Του την έπεσαν μόλις βγήκε απ΄το νερό χωρίς κάποια αφορμή. Ενας σκύλος τον πλησίασε και του γρύλισε και στο καπάκι 3-4 του την έπεσαν από πίσω.

Ο παππούς είναι οκ με ηθικόν ακμαιότατο. Το μόνο που τον στεναχωρεί είναι οτι θα χάσει τα μπανια του μέχρι να κλείσουν οι πληγές. Το καλό είναι ότι όλες οι δαγκωνιές είναι απ΄τον κωλο και κατω και ευτυχως δεν τον δάγκωσαν στο πρόσωπο ή στο λαιμό.... :sick:

Μίλησα με κάποιον στο δήμο και μου είπαν ότι θα με πάρει κάποιος αρμόδιος. Ίσως μετά τις εκλογές μιας και θα τρέχουν στις αφισοκολλήσεις τώρα....

webassasin
01/11/2010, 17:42
με κατι τετοια βιντεακια ολοι ξαφνικα ευαισθητοποιονται...
σε μια περιπτωση facebook παλι ενα κοριτσακι με ψυχολογικα προβληματα ανεβασε ενα βιντεο που βασανιζε το σκυλι της.
Θορυβημενος ο ελληνας πολιτης κινητοποιηθηκε,τρεχαν σε ΓΑΔΑ, σε δικηγορους,σε εισαγγελεις,
για να απομακρυνθει το σκυλι απο την οικογενεια.
Απο αυτους ομως τους επαναστατες του fb,ποσοι θα εδιναν ρουχα και τροφη σε εναν αστεγο,σε εναν προσφυγα...
Για το σκυλι τρεξαν 200 ατομα...
Θα μου πεις οτι δεν εχει επιλογες το σκυλι.
Οπως ομως και μερικοι συνανθρωποι μας.

el_hymador
01/11/2010, 18:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
με κατι τετοια βιντεακια ολοι ξαφνικα ευαισθητοποιονται...
σε μια περιπτωση facebook παλι ενα κοριτσακι με ψυχολογικα προβληματα ανεβασε ενα βιντεο που βασανιζε το σκυλι της.
Θορυβημενος ο ελληνας πολιτης κινητοποιηθηκε,τρεχαν σε ΓΑΔΑ, σε δικηγορους,σε εισαγγελεις,
για να απομακρυνθει το σκυλι απο την οικογενεια.
Απο αυτους ομως τους επαναστατες του fb,ποσοι θα εδιναν ρουχα και τροφη σε εναν αστεγο,σε εναν προσφυγα...
Για το σκυλι τρεξαν 200 ατομα...
Θα μου πεις οτι δεν εχει επιλογες το σκυλι.
Οπως ομως και μερικοι συνανθρωποι μας.

Αυτη τη λογικη την συναντω πολλες φορες και πραγματικα δεν την καταλαβαινω...

βοηθα το σκυλι/γατι και δεν βοηθα τους ανθρωπους λενε...

δηλαδη κριτικαρουμε μια καλη πραξη, μια πραξη αγαπης και συμπαραστασης, επειδη δεν εχει ανθωποκεντρικο χαρακτηρα;

Μια ζωη το ειδος μας και η παρτη μας...με το συμπαθειο κιολας, αλλα σιγα το ειδος!

Και τι σοϊ μοναδα μετρησης/αξιλογησης του καλου ειναι αυτη; Ακομα και αν καποιος βοηθα τους αστεγους στην Αθηνα, θα πεταχτει καποιος και θα πει "ναι αλλα τα παιδακια στην Αφρικη πεθαινουν απο την πεινα"...στο τελος θα βγαλουμε σκαρτη ακομα και τη μητερα Τερεζα, αραχτοι απο το πληκτρολογιο μας...

ελεος!

project.breeze
01/11/2010, 19:01

δηλαδη κριτικαρουμε μια καλη πραξη, μια πραξη αγαπης και συμπαραστασης, επειδη δεν εχει ανθωποκεντρικο χαρακτηρα;

Μια ζωη το ειδος μας και η παρτη μας...με το συμπαθειο κιολας, αλλα σιγα το ειδος!

Και τι σοϊ μοναδα μετρησης/αξιλογησης του καλου ειναι αυτη; Ακομα και αν καποιος βοηθα τους αστεγους στην Αθηνα, θα πεταχτει καποιος και θα πει "ναι αλλα τα παιδακια στην Αφρικη πεθαινουν απο την πεινα"...στο τελος θα βγαλουμε σκαρτη ακομα και τη μητερα Τερεζα, αραχτοι απο το πληκτρολογιο μας...

ελεος!

Αυτούς που πραγματικά είναι φιλάνθρωποι και φιλόζωοι δεν θα τους μάθεις ποτέ Κώστα...Δεν θα παινευτούν,δεν θα το διαφημίσουν,ενδεχομένως δεν θα το πούνε ούτε στους κοντινούς τους ανθρώπους.Η διαφορά του ανθρώπου με το ζώο είναι μία και βασικότατη.Το οποιοδήποτε ζώο δεν έχει λογική,δεν έχει μυαλό να προκόψει,να προοδεύσει,να κάνει κάτι να φύγει από την ανέχειά του.Ο άνθρωπος μπορεί,θα δυσκολευτεί,θα μοχθήσει αλλά θα καταφέρει,θεωρώ,να ζήσει με αξιοπρέπει,έστω και με τα βασικά.Πρέπει να καταλάβουμε όλοι,πως ότι και να κάνει ένα σκυλί,δεν το κάνει από κακία.Κακόψυχος,πονηρός,κακόβουλος σκύλος δεν υπάρχει,όσοι έχουνε ασχοληθεί με σκυλιά και με ζώα γενικά μπορούν να το καταλάβουν,τα ζώα δεν κουβαλάνε κακία μέσα τους,αν επιτεθούν σε κάποιον θα το κάνουν βάσει ενστίκτου,είτε για να προστατέψουν τα μικρά τους,είτε την περιοχή τους είτε επειδή νιώθουν κάποιου είδους απειλή.Με έχει δαγκώσει παλιότερα σκύλος αλλά εκ των υστέρων που το σκέφτηκα το φταίξιμο ήταν όλο δικό μου μιάς και ήταν μία σκύλα η οποία μόλις είχε γεννήσει και εγώ την πλησίασα πολύ...Για όλα τα δεινά σε αυτόν τον κόσμο φταίει αποκλειστικά και μόνο ο άνθρωπος...

webassasin
01/11/2010, 19:17

ελεος!
ξαναδιαβασε λιγο το κειμενο.
απο ολους αυτους,ποιος χεστηκε παραπερα?
μολις βρηκαν ευκαιρια να δειχτουν και να φανουν δηθεν ανθρωποι τρεξαν.
οπως ειπε ο απο πανω,αυτους που το κανουν δε θα τους μαθεις ποτε.

lanzaman
19/11/2010, 09:46
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_7240.html

:mad: :a37: :a023: :a023: :a023: :a016: :a016: :a016: :a016: :a016:

andgeo
19/11/2010, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
:yuck:
:mad: :mad: :mad:
να τον ειχα για 3 λεπτα μονο
Και 1' μου είναι αρκετό !!!!

DimChios
19/11/2010, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_7240.html

:mad: :a37: :a023: :a023: :a023: :a016: :a016: :a016: :a016: :a016:

:sad:

menos
10/12/2010, 20:21
Παρουσιασαν στο facebook μια καταγγελία ενάντια ενός φόρουμ η ενός χρήστη (δεν το πολυκατάλαβα) για το παρακάτω βίντεο....
Παρουσιάζει σε gif μορφή εναν άνθρωπο να σκοτώνει ενα σκύλο με το φτυάρι με επαναλαμβανόμενα μανιώδη χτυπήματα!!!
Δυστηχώς το βίντεο το είδα και πάγωσε το αίμα μου....
Το χειρότερο ήταν το σχόλιο που τοποθέτησε ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ για την διασκέδαση του μηνύματός του...

"συναγωνιστής από επαρχία μου έστειλε ένα βίντεο και εγώ το έκανα .gif αφού θα το ρίχνανε με τη μία από το youtube!

Απολαύστε! Τρελό γέλιο!!!"

Τρέμω να παρουσιάσω το λίνκ καθώς οι εικόνες σπαραγμού του σκύλου (παρόλο που δεν έχει ήχο) είναι φριχτές!!!!

DimChios
11/12/2010, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Παρουσιασαν στο facebook μια καταγγελία ενάντια ενός φόρουμ η ενός χρήστη (δεν το πολυκατάλαβα) για το παρακάτω βίντεο....
Παρουσιάζει σε gif μορφή εναν άνθρωπο να σκοτώνει ενα σκύλο με το φτυάρι με επαναλαμβανόμενα μανιώδη χτυπήματα!!!
Δυστηχώς το βίντεο το είδα και πάγωσε το αίμα μου....
Το χειρότερο ήταν το σχόλιο που τοποθέτησε ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ για την διασκέδαση του μηνύματός του...

"συναγωνιστής από επαρχία μου έστειλε ένα βίντεο και εγώ το έκανα .gif αφού θα το ρίχνανε με τη μία από το youtube!

Απολαύστε! Τρελό γέλιο!!!"

Τρέμω να παρουσιάσω το λίνκ καθώς οι εικόνες σπαραγμού του σκύλου (παρόλο που δεν έχει ήχο) είναι φριχτές!!!!

στειλε μου το λινκ αν θες

menos
12/12/2010, 01:48
Σου έστειλα π.μ.
Θα δείς και μόνος σου τον λόγο που δεν το τοποθέτησα στο φόρουμ... :sad:

DimChios
14/12/2010, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Σου έστειλα π.μ.
Θα δείς και μόνος σου τον λόγο που δεν το τοποθέτησα στο φόρουμ... :sad:

:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a023:

maxmoto
19/12/2010, 12:30
Δείτε τι κάνει ο κ@@@@λης το μ@@@@πανο το ιδιο!!!!

Να του σπασουν χέρια πόδια και να τον πετάξουν στη θάλασσα..!!!

Κρίμα... (http://www.kounelosfaxtis.blogspot.com/)

el_hymador
19/12/2010, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από maxmoto
Δείτε τι κάνει ο κ@@@@λης το μ@@@@πανο το ιδιο!!!!

Να του σπασουν χέρια πόδια και να τον πετάξουν στη θάλασσα..!!!

Κρίμα... (http://www.kounelosfaxtis.blogspot.com/)

Τα εχουμε πει ενα καρο φορες...αν φτασει στο σημειο καποιος να ανεβαζει τετοια video και ο συγκεκριμενος μαλιστα με το σπικαζ που φανερωνει τρομερη διαταραχη, η μονη λυση ειναι το ψυχιατρειο...

εισαγγελικη εντολη και μεσα!!!

GABBER
19/12/2010, 16:10
Ρε παιδιά ....

Μια παράκληση να κάνω...

Γίνετε να κλίσουμε το θέμα και να σταματήσουμε το ποσταρισμα τέτοιων video ???

Χωρίς να το παίζω "ευαίσθητος" , πρέπει να ενημερώσω ότι όσοι έχουμε ζώα, πραγματικά , χαλιόμαστε από αυτό το thread....

Κάθε φορά που κάνω ανανέωση και βλέπω αυτό το θέμα , σκέπτομαι τι "αρρώστια " θα διαβάσω...

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω τι σκοπό έχει ένα τέτοιο θέμα ....Ενημέρωση???

Κάντε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μήπως , οι ασθενείς ( χωρις " ..." ) που βλέπουν ενδιαφέρον , μέσα στο Internet , αποκτούν ένα κίνητρο για να συνεχίσουν???

Ξαναλέω , ότι , δεν το παίζω ευαίσθητος....Αλλά τα ζώα μόνο χαρές μου έχουν προσφέρει και δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που γίνετε...

Πάω να ζουλήξω τον χοντρούλη μου!!!
http://i53.tinypic.com/2e5i1as.jpg

:wave2: :wave2: :wave2:

takis-kk
20/12/2010, 01:04
Συμφωνώ με τους δυό παραπάνω.

notakos600
20/12/2010, 02:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από GABBER
Ρε παιδιά ....
Μια παράκληση να κάνω...
Γίνετε να κλίσουμε το θέμα και να σταματήσουμε το ποσταρισμα τέτοιων video ???
Πάω να ζουλήξω τον χοντρούλη μου!!!
http://i53.tinypic.com/2e5i1as.jpg
:wave2: :wave2: :wave2:

+όσα θες :beer: :beer: :beer:

Προτείνω να κλειδωθεί η ακόμη καλύτερα να διαγραφεί γιατί και εμένα με χαλάει.

lanzaman
20/12/2010, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
+όσα θες :beer: :beer: :beer:

Προτείνω να κλειδωθεί η ακόμη καλύτερα να διαγραφεί γιατί και εμένα με χαλάει.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ... ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΥΡΑ..

παρτε και δυο απο τη δικια μου μουρη
1 (http://i56.tinypic.com/2dc8vwm.jpg)
2 (http://i54.tinypic.com/24y1nw7.jpg)
παντα μου φτιαχνει το κεφι

notakos600
20/12/2010, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ... ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ
ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΥΡΑ..

παρτε και δυο απο τη δικια μου μουρη
1 (http://i56.tinypic.com/2dc8vwm.jpg)
2 (http://i54.tinypic.com/24y1nw7.jpg)
παντα μου φτιαχνει το κεφι

Που ήταν κρυμένη αυτή η μουρίτσα;:p

Hornet_08
20/12/2010, 12:25
γεμισαμε vegeterians :rolleyes:

DimChios
21/12/2010, 06:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
γεμισαμε vegeterians :rolleyes:

Εχω την αισθηση οτι ειναι με το χερι στο κουμπι ο sniper γι αυτο δεν σου απανταω

keepdreaming
21/12/2010, 07:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εχω την αισθηση οτι ειναι με το χερι στο κουμπι ο sniper γι αυτο δεν σου απανταω

+1000

Εγω τα λεω απο μεσα μου :rotflmao: :bawl:

Παντως σχετικα με το thread...καλο θα ηταν να το αφησουμε, μπας και βλεπουμε καμια φορα και ξυπνησουμε απο το ληθαργο...να καταλαβουμε τι γινεται εκει εξω..

andgeo
21/12/2010, 07:20
+1000

Εγω τα λεω απο μεσα μου :rotflmao: :bawl:

Παντως σχετικα με το thread...καλο θα ηταν να το αφησουμε, μπας και βλεπουμε καμια φορα και ξυπνησουμε απο το ληθαργο...να καταλαβουμε τι γινεται εκει εξω..
Μπα ακόμα και τα video που πέφτουν δεν τολμώ να τα δω παρόλο που δεν έχω δικό μου pet.
Θέλω όμως να δω το video που με το οποίο θ' απαντήσουν κάποιοι στον "κύριο" όταν τον πετύχουν κανένα βραδάκι σε τίποτα απόμερα . Θα άηθελα πολύ να το δω αυτό και μα την παναγία δεν θα με πειράξει καθόλου . Για την ουσία , ναι το άτομο (δεν έχω δει το βίντεο , αλλά από την περιγραφή που μου έκοψε το αίμα) χρειάζεται φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του και καταναγκαστική "εργασία" , όπως πρωινό ξύπνημα με "ξύλο" , μεσημεριανό φαγητό ,πάλι με "ξύλο" βραδινό με "ξύλο" και πάμε πάλι ... Στο "ξύλο" μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε .Τα θέλω αυτά τα βίντεο ... τα θέλω πολύ , ούτε ο blackgas δεν θέλει την BMW τόσο !!!! :uplate: Το θέλω λέμε !!!

andgeo
21/12/2010, 07:22
Και αφήστε τον πόρνετ_08 στην ησυχία του . Κατά βάθος είναι καλό παιδί !!!!Είναι και προστατευόμενο είδος !!!

Hornet_08
21/12/2010, 07:44
γεμισαμε vegeterians...