View Full Version : Αγώνας ταχύτητας σε καταδίωξη μηχανόβιων από αστυνομικούς
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αυτο το δε σταματαω ποτε...
σε τζακ νορις μου κανει. ο πολυ μαγκασ..και αν τον σταματησουνε..τους τα χωνει κιολας...
μη σου πω τους περνει και τα ρουχα σπαει το περιπολικο και φευγει..
Ασε φιλαράκι μη το ψάχνεις.....
Κοίτα τι έκανε την τελευταια φορά που ένας τροχαίος του ζήτησε φωτιά....:(
174335
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
αυτός και ο Hulk
devil's animal
18/09/2009, 10:31
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
σε τζακ νορις μου κανει.
Τσακ :P
Στην πόλη με έχουν σταματήσει 5-6 φορές τους τελευταίους 8 μήνες. Δε συνηθίζω να κάνω τον Ράμπο. Εξάλλου, εκτός από πινακίδα, είμαι νομιμότατος και - σχεδόν - πάντα καταλαβαίνουν. Δε με έχουν γράψει ποτέ. Εθνική δε μπαίνουν καν στον κόπο να κάνουν σήμα. Και φυσικά εκεί δε σταματάς. Απορώ πραγματικά με το περιστατικό.
Κατά τ'άλλα ότι είπε ο νουκουτουρού. Όταν την κάνεις, είσαι έτοιμος και υπεύθυνος για όλα.
Απορώ κι εγώ γιατί δεν σταμάτησαν. Οι τροχαίοι εδώ είναι πολλά υποσχόμενοι.....................
:wacko:
174385
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Από το blog του γνωστού Λύκου, που γράφει στο περιοδικό Μοτο. Διαβάστε το, αξίζει.
Bend over, I'll drive.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62675&cid=4
Τελευταια φορα που με πιασανε σε μπλοκο 17 χρονων με XL185 και μας κυνηγουσανε 2 μηχανες και 2 περιπολικα. Κατηγοριες ηταν αυτοσχεδιοι αγωνες, επικινδυνη οδηγηση, εξυβριση, αντισταση κατα της αρχης, φθορα κρατικης περιουσιας και κατι αλλα ψιλα. Μας εκλεισε περιπολικο στη διασταυρωση και πεσαμε πανω του.
Εννοειται δε σταματαω ποτε. Εχω διπλωμα, αδεια, ασφαλεια, τα παντα. Αλλα οι παλιες συνηθειες δεν αλλαζουν. Οποτε μου κανουν σημα τους κανω κι εγω και φευγω. Δεν το θεωρω μαγκια. Το θεωρω θεμα αρχης. Αυτοι κανουν τη δουλεια τους κι εγω τη δικη μου. Και δεν κρινω κανενα. Θελανε και φυγανε απ το μπλοκο. Και δε νομιζω να το κανανε για τα διοδια. Ευκολα συμπερασματα γιατι;
Nα σταματησω στο μπατσο που εχει περασει δεκα κοκκινα; Να σταματησω στο μπατσο που στο περιπολικο δε βαζει ποτε ζωνη? Να σταματησω να του δωσω την ευκαιρια να βρει αφορμη να παρει για το κρατος, το οποιο μ εχει ξεσκισει, το οποιο ουδεποτε και πουθενα νοιαστηκε για την ασφαλεια μου, την παιδεια μου, την περιθαλψη μου, και πανω απ ολα την αξιοπρεπεια μου ρπμ και να παιξουμε το θεατρακι του να ψαχνει να βρει αιτια να με γραψει;
Να σταματησω δεξια στον κ***οδρομο με τις λακκουβες που τον εχω πληρωσει χρυσο, να δω στο 90% των περιπτωσεων την ειρωνεια, να δω να ψαχνει ευκαιρια να βγαλει το μπλοκακι για να μου τα παρει; Να σταματησω να με γραψουν για καυσαερια στην Ακραπα με φοντο τα εργοστασια λιγνιτη και τα καμμενα; Ναι; Αληθεια; Παρτε με και μια φωτο με το φοντο με το στρατηγο ανεμο. Αντε μην τα παρω στο κρανιο.
Να σταματησω να με γραψετε επειδη το αμαξι μου δεν εχει περασει ΚΤΕΟ με φοντο το the mall που λειτουργει χωρις αδεια? Που να σταματησω ρε σ' αυτη τη χωρα και να μη με κοιταξει στα μουτρα ο σαρκασμος? Που? Οταν ειναι να με πηδηξετε με θελετε πολιτικαλυ κορρεκτ νομοταγη Ευρωπαιο κι οποτε ειναι τα δικαιωματα μου ειμαι γκιαούρης;
Οχι ρε κεραταδες, αν ειστε αλητες μια εγω ειμαι δεκα, και σε αλητες σαν και σας δε σταματαω να πληρωνω. Κοφτες και στα μουτρα σας. Το καταλαβατε ή να βαλω και δευτέρα;
http://stoma-tou-lykou.blogspot.com/2009/09/bend-over-ill-drive.html
+900:beer:
NIRVANAS
20/09/2009, 19:10
ελα! ελα! βρηκα κ εικονα!
http://www.nafpaktia.com/localnews/2614/agria-katadioksi-sti-naypakto :D
yannisss
25/09/2009, 16:38
επειδη πολυ ωραια τα λενε μερικοι αν και δεν διαβασα ολα τα ποστ αν σταματουσαν θα τους γραφανε και για ταχυτητα και για πολλα αλλα και90% θα κατασχετανε και την μηχανη μετα για ορια ταχυτητας δεν πρεπει να μιλαει κανεις ολοι εχουμε παραβει καποτε τα ορια ακομα και η γιαγια σας και δεν δικαιουστε να τους κατηγορητε γιατι και εσεις θα κανατε το ιδιο (δεν νομιζω να εχει σταματησει κανεις σας σε σημα αν παει πανω απο 200)και αν το εχει κανει ειναι αυτος χαζος και οχι αυτοι που ρισκαραν οσο αν θελετε που ακουσα καπιον το τηλ τους για βολτα και καλα επειδη τους πιασαν παρε το ΚΑΠΗ της πολης σου κανει καλες εκδρομες θα δειτε και προβατακια θα εχει και λιμνουλες
αυτοι ηταν μοτοσυκλετιστες και αντι να τους υποστιριξεται τους θαψατε
μπραβο σας
αντε ανοιξτε κανα thread του τυπου γιατι στην εθνικη δεν μου κανουν σημα ενω εγω τους κανω?:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Δεν εχεις δει τιποτα ακομα :rolleyes: ,κατσε να δεις μετα της εκλογες τι θα γραφουν. :rotflmao:
el_hymador
25/09/2009, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannisss
επειδη πολυ ωραια τα λενε μερικοι αν και δεν διαβασα ολα τα ποστ αν σταματουσαν θα τους γραφανε και για ταχυτητα και για πολλα αλλα και90% θα κατασχετανε και την μηχανη μετα για ορια ταχυτητας δεν πρεπει να μιλαει κανεις ολοι εχουμε παραβει καποτε τα ορια ακομα και η γιαγια σας και δεν δικαιουστε να τους κατηγορητε γιατι και εσεις θα κανατε το ιδιο (δεν νομιζω να εχει σταματησει κανεις σας σε σημα αν παει πανω απο 200)και αν το εχει κανει ειναι αυτος χαζος και οχι αυτοι που ρισκαραν οσο αν θελετε που ακουσα καπιον το τηλ τους για βολτα και καλα επειδη τους πιασαν παρε το ΚΑΠΗ της πολης σου κανει καλες εκδρομες θα δειτε και προβατακια θα εχει και λιμνουλες
μπραβο σας
αντε ανοιξτε κανα thread του τυπου γιατι στην εθνικη δεν μου κανουν σημα ενω εγω τους κανω?:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
αυτα ειναι...:rolleyes:
menelaos46
25/09/2009, 20:24
επειδη πολυ ωραια τα λενε μερικοι αν και δεν διαβασα ολα τα ποστ αν σταματουσαν θα τους γραφανε και για ταχυτητα και για πολλα αλλα και90% θα κατασχετανε και την μηχανη μετα για ορια ταχυτητας δεν πρεπει να μιλαει κανεις ολοι εχουμε παραβει καποτε τα ορια ακομα και η γιαγια σας και δεν δικαιουστε να τους κατηγορητε γιατι και εσεις θα κανατε το ιδιο (δεν νομιζω να εχει σταματησει κανεις σας σε σημα αν παει πανω απο 200)και αν το εχει κανει ειναι αυτος χαζος και οχι αυτοι που ρισκαραν οσο αν θελετε που ακουσα καπιον το τηλ τους για βολτα και καλα επειδη τους πιασαν παρε το ΚΑΠΗ της πολης σου κανει καλες εκδρομες θα δειτε και προβατακια θα εχει και λιμνουλες αυτοι ηταν μοτοσυκλετιστες και αντι να τους υποστιριξεται τους θαψατε μπραβο σας αντε ανοιξτε κανα thread του τυπου γιατι στην εθνικη δεν μου κανουν σημα ενω εγω τους κανω?
Αυτοι δεν ηταν μοτοσυκλετιστες αυτοι ηταν ηρωες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολοι απεργια πεινας για τους αγωνιστες ριου αντιριου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chris_honda
25/09/2009, 21:16
μπραβο σας
Τι λέει αυτός ρε....
Θα τρελαθούμε τελείος???
δεν σου έχουν καρφωθει καγκουρες στο αμαξι με παιδάκια μεσα, απο μαλακιες
γι αυτο τα λες αυτα...
chris_honda
25/09/2009, 21:19
και να στο πω και διαφορετικα και χυμα, αν θες ξεκ..λωμα με τη μοτο
τράβα σε καμοια πίστα ή σε κανα αεροδρομιο... τι σου φταιει ο αλλος που
παει στη δουλεια του και την τρώει...
υπαρχει παραβαση η οποία τιμωρείται με κατασχεση οχήματος?
yannisss
25/09/2009, 21:46
εγω ουτε αεροδρομο ουτε πιστα εχω κοντα μου εσυ το cbr 600 συμφωνα με τα ορια το πας παντα????
αν ναι ας επερνες παπι αλλα με προσοχη γιατι και με αυτο μπορει να ξεπερασεις τα ορια ταχυτητα
ξερω πολους μοτοσυκλετιστες που εχουν πεθανει απο αυτοκινηταδες κανεναν αυτοκινητα που να εχει πεθανει απο φταιξιμο μοτοσυκλετιστη
με το ψβρ σιγουρα καποια φορα θα ειχες περασει κατα πολυ τα ορια αν εβλεπες μπατσο τι θα εκανες?
μετα απο τοσες παραβασεις που κανανε η μοτοσυκλετα θεωρειτα στοιχειο και κατασχεται
και ηρωες ισως αυτοι να μην ειναι αλλα και εγω ουτε υποκριτης
αν τωρα εσεις πατε με τα ορια παντα και τρεχετε μονο σε πιστες η εξωτερικο ζειτε η θα πρεπει να αναθεωρησετε τις αποψεις σας για το αν ειστε μοτοσυκλετιστες
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
menelaos46
25/09/2009, 21:58
μετα απο τοσες παραβασεις που κανανε η μοτοσυκλετα θεωρειτα στοιχειο και κατασχεται
Ρε μονο με συνταγη γιατρου λεμε....
Λοιπον αλλο να παραβεις τα ορια κι αλλο να μη σταματησεις εχει διαφορα ετσι μη τρελαθουμε κιολας.
Ορια πρεπει να υπαρχουν για να συγκρατουν τα πληθη. Σκεψου οσοι κυκλοφορουσαν να λεγαν τα ιδια και να πηγαιναν με 200 συνεχως. Θα γινοταν της πουτανας εξω...
Υ.Γ. υπαρχει ενα θρεντ για την επιδαυρο για διαβασε το λιγακι
πιασανε κ αυτοι καποιον κ το κανουν θεμα...
powerman95
26/09/2009, 10:06
Τώρα που βγαίνει και το δικό μου λέω να παίξω και εγώ κανά κυνηγητό:beer:
εχεις καποιο συγκεκριμενο εδαφιο του κοκ ή καποιου αλλου νομου που να το λεει αυτο ή το υποθέτεις;
για καμια απο τις παραβασεις του κοκ που εκαναν, δεν επιβαλλεται κατασχεση οχήματος.
συγκεκριμενα δεν εχω δει να υπαρχει καμία παράβαση για την οποία να κατασχεται το οχημα.
powerman95
26/09/2009, 10:46
Άμα κάνεις κόντρες δεν κατάσχεται το όχημα??Στην δική μας περίπτωση δεν νομίζω να κατασχεθεί.Αν όντως γίνει έτσι............κρίμα το gsxr:bigcry:
Από το blog του γνωστού Λύκου, που γράφει στο περιοδικό Μοτο.
η κλασική μανιχαϊκή συνταγή
ο πάντα ηλίθιος δρόμος του σωστού
ο άκριτος ορθολογισμός
η βλακώδης επιλογή του άσπρου μαύρου
η κλασική δυτική νευρωση του σωστού και του λάθους
του νόμου και της "επαναστατικής" παρανομίας
η παρωπίδα της βλακείας, που μου ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ να επιλέγω εναν δρόμο, να τον ακολουθώ και να τον κάνω "αρχή" μου
το μυαλό σε ύπνωση
"ΕΓΩ ακολουθώ της αρχές μου" !!!
μας λεει ο άκριτος, ........ο κατ επιλογή βλάκας.ΛΥΚΟΣ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ "ΕΓΩ"
"η ειμαι με τον νομο ή είμαι ενάντια"
μας τονίζει ο ανθρωπάκος που οταν τον ενοχλούν οι άλλοι επικαλείται τον νομο
το λογικό απορρίπτεται..
το συμφέρον, το δικο του και το συνολικό στον καιάδα
το "οτι ο νομος υπάρχει ΚΑΙ για μενα" ειναι κινέζικη φιλοσοφία σε γλωσσα Μάγια , στα αυτιά του λυκου τσε γκεβαρα των 1000 cc
"αφου ο κοσμος ειναι λαθος γιατι να ειμαι σωστος εγω?"
για να μην είσαι σαν τα μούτρα που φτήνεις βρε ..................γκει γκεβάρα
"οσο υπάρχει ενας κόσμος που δεν μου αρέσει, ΕΓΩ θα παρανομώ "το θεωρώ θέμα αρχής" μας κοκορεύεται ο......τσιμπουρο τσε!
Οταν ΕΣΕΙΣ (γιατι ΕΓΩ δεν προλαβαίνω)τον φτιάξεται,
τότε ....
Τότε τι??
θα σταματήσεις να πηγαίνεις με 200?
Θα γινεις υπάκουος σκύλος και θα πάψεις να "επαναστατείς"??
παπαρια!
εισαι παράνομος γιατι δεν θελεις να βάλεις το ΕΓΩ σου κάτω
κοπανατζής των υποχρεώσεων σου εισαι, όπως και εμεις και οχι επαναστάτης
αμε στο καλό ανόητε λυκανθρωπάκο, και μάθε, οτι το να ακολουθείς τον νόμο οταν συμφέρει (ολους) και να τον πολεμάς οταν ειναι επιβλαβής,
αυτο ειναι επαναστατικό
και όχι να τον χρισιμοποιής κατα το ΑΤΟΜΙΚΟ συμφέρον, παρουσιάζοντας την καβλομαλακία σου σαν αντίδραση-επανάσταση.
ΑΑΙΝΤΕ ΓΕΙΑ
κοπρολυκε:lol: :lol:
devil's animal
26/09/2009, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
....
σιγα παππου,θα σου ανεβει η πιεση.:uplate: :eyepop:
Ουάου...:uplate:
+1 :hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerman95
Άμα κάνεις κόντρες δεν κατάσχεται το όχημα??
Μόνο αν χάσεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Μόνο αν χάσεις.
:rotflmao: :lol: :bawl: :lol: :rotflmao:
mparmpanik
26/09/2009, 18:17
Πριν 2500 χιλιαδες χρονια, ο θουκυδιδης ανελυε και σηματοδοτουσε
το ισχυον προσωπικο αλλα και κατά προεκταση κοινωνικο ηθος της εποχης.
«Οι ανθρωποι για να δικαιολογηθουν αλλαζουν την σημασια των λεξεων.
Η παραλογη τολμη( δηλαδη η μαγκια -κλανια-παραστημα) θεωρειται ανδρεια
ενώ η προσωπικη διστακτικοτητα (φυλαω τον κωλο μου)
θεωρειται δειλια και η σωφροσυνη προσωπιδα της ανανδρειας.
Η παραφορα και η παραφροσυνη ( το γιουργια παλικαρια) θεωρουνται ανδρικες αρετες.
Η ταση να εξεταζονται προσεκτικα ολες οι οψεις ενός ζητηματος ,
θεωρειται υπερκφυγη.
Οποιος ειναι εξαλλος (ο μιλαω και τραβαω τα βυζια μου κι ότι άλλο εξεχει)
Εχει δικιο και γινεται ακουστος,
Ενώ οποιος φερνει αντιρρησεις γινεται υποπτος (φυγε από δω ρε κοτα) .
Θεωρουνται επιδεξιοι (γαμαουα τυποι δηλαδη) οι κακουργοι
και αφελεις ( αδελφες του κερατα) οσοι δεν ειναι δολιοι.
Οι περισσοτεροι ανθρωποι προτιμουν την παραβατικοτητα (σιγα ρε μην σταματησω στο κοκκινο)
και να κανουν κακο (τον εσκισα τον πουστρα) για να θεωρουνται εξυπνοι,
παρα να είναι νομοταγεις και καλοι και να τους θεωρουν κουτους.
Δεν υπαρχει κανενας ηθικος φραγμος και χαιρουν ακρας εκτιμησης
οσοι κατορθωνουν να κρυβουν κατω από ωραια λογια, φοβερες πραξεις»
[ θουκυδιδης, ιστορια του πελοποννησιακου πολεμου, βιβλιο Γ]
Περασαν 2500 χρονια από τοτε..
Νομιζω όμως ότι και σημερα πορευομαστε ομοιοτροπως.
menelaos46
27/09/2009, 11:17
+1
yannisss
28/09/2009, 17:28
tai ειμαι 100% μαζι σου αν εχεις παει ομως εστω και 1 χιλιομετρο πανω απο το οριο εισαιΨΕΥΤΗς και ακυρωνεις οτι ειπες αν εγω παω με 200 η με 80 δεν το ξερεις αλλα οτι εσυ γραφεις μ@λ@κιες ειναι σιγουρο που πας και με τον νομο #$!@@#$@!%
ο χριστος ειχε πει αναμαρτιτος 1ος τη λιθω βαλετω αν εσεις εισασταν εκει καστρο θα φτιαχναμε απο τις κοτρονες που θα χε φαει η μαγδαληνη
EΓΩ ΠΑΛΙ..............ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΤΟ ΛΥΚΟ ΜΕ 1000.........!!!!
Λέτε νάχω πρόβλημα.....???
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
EΓΩ ΠΑΛΙ..............ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΤΟ ΛΥΚΟ ΜΕ 1000.........!!!!
Λέτε νάχω πρόβλημα.....???
οχι ρε Terens....!!!
Εδώ είσαι ΑΕΚτζής .....ΚΑΙ ΜΕ BUSA....!!!
Και δεν τρέχει μία....
Kazolinos
30/09/2009, 07:48
Μου αρεσε η απαντηση του Tai
κριμα που οι περισσοτεροι δεν την καταλαβαν....
:beer:
Gandalf dr685sm
30/09/2009, 08:19
Υπάρχει κάτι καλύτερο απο το κείμενο του Λύκου (ο οποίος είναι και γ@μω τα παιδιά για όσους δεν τον γνωρίζουν)...
Παραθέτω απόσπασμα απο τους οξυρύγχειους πάπυρους σχετικά με το Ελληνικό "δαιμόνιο" και τους νόμους.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΡΙΤΟ
… Ο Έλληνας είναι πιο εγωιστής από εμάς και συνεπώς από όλα τα έθνη του κόσμου. Το άτομό του είναι «πάντων χρημάτων μέτρον» κατά το ρητό του Πρωταγόρα. Αδέσμευτο , αυθαίρετο και ατίθασο , αλλα και αληθινά ελεύθερο , ορθώνεται το «εγω» των Ελλήνων. Χάρις σε αυτό σκεφθήκανε πηγαία, πρώτοι αυτοί , οσα εμείς αναγκαζόμαστε σήμερα να σκεφθούμε σύμφωνα με την σκέψη τους. Χάρις σε αυτό βλέπουν με τα μάτια τους και όχι με τα μάτια εκείνων που είδαν πριν από αυτούς. Χάρις σε αυτό η σχέση τους με το σύμπαν , με τα πράγματα και τους ανθρώπους δεν μπαγιατεύει , αλλα είναι πάντα νέα , δροσερή και το κάθε τι , χάρις σε αυτό το «εγω» αντιχτυπάει σαν πρωτοφανέρωτο στην ψυχή τους.
Είναι όμως και του καλού και του κακού πηγή τούτο το χάρισμα.
Το ίδιο «εγω» που οικοδομεί τα ιδανικά πολιτικά συστήματα, αυτό διαλύει και τις πραγματικές πολιτείες των ανθρώπων.
Και ήρθανε καιροί όπου ο ελληνικός εγωισμός ξέχασε την τέχνη που οικοδομεί τους ιδανικούς κόσμους, αλλα δεν ξέχασε την τέχνη που γκρεμίζει τις πραγματικές πολιτείες.
Και εμείς τους συναντήσαμε , καλέ Ατίλιε, σε τέτοιους καιρούς και γι αυτό η κρίση μας γι αυτούς συμβαίνει να είναι τόσο αυστηρή που κάποτε καταντά άδικη.
Αλλα και πώς να μην είναι ; Η μοίρα μας έταξε νομοθέτες του κόσμου και το ελληνικό άτομο περιφρονεί τον νόμο. Δεν παραδέχεται άλλη κρίση δικαίου παρά την ατομική του , που δυστυχώς στηρίζεται σε ατομικά κριτήρια. Απορείς πως η πατρίδα των πιο μεγάλων νομοθετών , εχει τόση λίγη πίστη στον νόμο.
Και όμως από τέτοιες αντιθέσεις πλέκεται η ψυχή των ανθρώπων και η πορεία της ζωής των. Σπάνια οι έλληνες πείθονται «τοις κείνων ρήμασι».
Πείθονται μονο στα ρήματα τα δικά τους και η αλλάζουν τους νόμους κάθε λίγο ανάλογα με τα κέφια της στιγμής , η όταν δεν μπορούν να τους αλλάξουν , τους αντιμετωπίζουν σαν εχθρικές δυνάμεις και τότε μεταχειρίζονται εναντίον τους η τη βία η τον δόλο.
Α! πόσο την χαίρεται ο έλληνας την εύστροφη καταδολίευσή τους , τους σοφιστικούς διαλογισμούς που μεταβάλλουν τους νόμους σε ράκη!
Ο έλληνας εχει την πιο αδύνατη μνήμη από μας, έχει λιγότερη συνέχεια στον πολιτικό του βίο. Είναι ανυπόμονος και κάθε λίγο , μόλις δυσκολέψουν λίγο τα πράγματα, αποφασίζει ριζικές μεταρρυθμίσεις.
Θες να σαγηνεύσεις την εκκλησία του δήμου σε μια πόλη ελληνική ;
Πες τους : «Σας υπόσχομαι αλλαγή» Πες τους : «Θα θεσπίσω νέους νόμους»
Αυτό αρκεί. Με αυτό χορταίνει η ανυπομονησία τους , το αψίκορο πάθος του. Τι φαεινές συλλήψεις θα βρεις μέσα σε αυτά τα ελληνικά δημιουργήματα της ιδιοτροπίας της στιγμής! Εμείς δειλά-δειλά και μόνο με το χέρι του πραίτωρα τολμήσαμε , διολισθαίνοντας μέσα στους αιώνες να ξεφύγουμε από τους άκαμπτους κλοιούς της Δωδεκαδέλτου μας , και πάλι διατηρώντας όλους τους τύπους , όλα τα εξωτερικά περιβλήματα. Τούτη η υποκρισία των μορφών , όταν η ουσία αλλάζει , δείχνει πόση είναι η ταπεινοφροσύνη μας μπρος σε κάθε τι που είναι θεσμός και έθος και παράδοση, πόσο το παρελθόν και η συνέχειά του βαραίνουν στην πορεία μας και πόσο δίκαια αντέχουμε αιώνες εκεί που οι έλληνες εκάμφθησαν σε δεκαετηρίδες.
… Μεσα στους πιο πολλούς έλληνες , άμα σκάψεις λίγο , θα βρεις ένα ισχνό υπερόπτη Κοριολανό , έναν άσημο εκδικητικό Αλκιβιάδη , ένα εγω μεγαλύτερο από την πατρίδα. Όχι βέβαια σε όλους , αλλιώς δεν θα υπήρχαν σήμερα πια ελληνικές πόλεις. Αλλα όποιος διοικεί , σαν κι εσένα , έναν λαό, πρέπει να γνωρίζει τις άρχουσες ροπές , που δεν φτάνουν βέβαια ως την φανερή ακρότητα του ωραίου αθηναίου η του δικού μας Γάιου Μάρκου , αλλα τείνουν προς τα εκεί. Οι πολλοί , από χίλιους δυο λόγους, γιατι είναι πιο μικροί και πιο αδύνατοι, σταματούν μεσοδρομίς. Μα και μ’ αυτούς , το κακό γίνεται.
… Οι έλληνες λίγα πράγματα σέβονται και σπάνια όλοι τους τα ίδια. Και προς καλού και προς κακού στέκουν επάνω από τα πράγματα.
Για να κρίνουν αν ένας νόμος είναι δίκαιος , θα τον μετρήσουν με το μέτρο της προσωπικής τους περίπτωσης ακόμα κι όταν υπεύθυνα τον κρίνουν στην εκκλησία η στο δικαστήριο. Ο έλληνας ζητεί από τον νόμο δικαιοσύνη για την δική του προσωπική περίπτωση. Εάν τύχει και ο νόμος , δίκαιος στην ολότητά του και δεν ταιριάζει σε λίγες περιπτώσεις όπως η δική του , δεν μπορεί αυτό να το παραδεχτεί. Και εν τούτοις τετρακόσια χρόνια τώρα το διακήρυξε ο μεγάλος τους Πλάτων , πως τέτοια είναι η μοίρα και η φύση των νόμων , πως άλλο νόμος και άλλο δικαιοσύνη. Το διακήρυξε αυτό και ο Σταγειρίτης, χωρίζοντας το δίκαιο από το επιεικές. Δεν δέχεται να θυσιάσει την δική του περίπτωση , το δικό του εγώ σε έναν νόμο σκόπιμο και δίκαιο στην γενικότητά του.
Ετσι είναι πολλοί στις πόλεις που τώρα πρόκειται να διοικήσεις .
Ετσι διαφορετικοί , αν όχι από μας , όμως από τους πατέρες μας , που θεμελίωσαν το μεγαλείο της παλιάς , της αληθινής μας δημοκρατίας.
Είμαστε ψυχολογημένοι εδώ και αιώνες.. και απλά όσοι δεν το παραδέχονται στρουθοκαμηλίζουν.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Υπάρχει κάτι καλύτερο απο το κείμενο του Λύκου (ο οποίος είναι και γ@μω τα παιδιά για όσους δεν τον γνωρίζουν)...
Παραθέτω απόσπασμα απο τους οξυρύγχειους πάπυρους σχετικά με το Ελληνικό "δαιμόνιο" και τους νόμους.
Είμαστε ψυχολογημένοι εδώ και αιώνες.. και απλά όσοι δεν το παραδέχονται στρουθοκαμηλίζουν.
Gandalf
ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ..........
ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.......
ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΥΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ...!!
Μιά τελείως κομπλεξική άποψη γιά έναν άνάλγητο λαό πού δέν μπόρεσε
κανείς μά κανείς νά τόν ύποτάξει μέσα στούς αίώνες........
Μιά χούφτα είμαστε.........ΑΛΛΑ ΤΙ ΧΟΥΦΤΑ.......
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΜΑΓΕ............κρίμα......γιά αύτή τήν άποψη σου.!!!!
Καλά είπε καί τό παλικαράκι πιό πάνω.......
ΚΑΝΕΙΣ ..............μά κανείς πούστης δέν κάνει παράβαση μέ τό
μηχανάκι του...??
ΟΛΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΤΕ.......??
ΟΛΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΤΕ.......??
Ναι και παμε Μεγαρα να βλεπουμε τους καλους μας να στριβουν με φοντο τα λιονταρια.:a17:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ναι και παμε Μεγαρα να βλεπουμε τους καλους μας να στριβουν με φοντο τα λιονταρια.:a17:
ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ.....??
Κατάλαβα........δερμάτινα,μπότα,days,events, κ.λ.π.....
Άλλού είναι ή γλύκα άγόρι μου........
ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ.....??
Κατάλαβα........δερμάτινα,μπότα,days,events, κ.λ.π.....
Άλλού είναι ή γλύκα άγόρι μου........
Πουλησα φορμα και εχω μεινει με τα γαντια και της μποτες.
Οποτε βολευομαι μονο με την γλύκα.:winka:
Οι οικονομικη κριση μας εβγαλε ξανα στους δρομους, τελικα εχει και τα καλα της.
Αν ξανακατεβεις στον βαγγελα στειλε πμ. να δουμε πως βουτας το γλυκο.:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πουλησα φορμα και εχω μεινει με τα γαντια και της μποτες.
Οποτε βολευομαι μονο με την γλύκα.:winka:
Οι οικονομικη κριση μας εβγαλε ξανα στους δρομους, τελικα εχει και τα καλα της.
Αν ξανακατεβεις στον βαγγελα στειλε πμ. να δουμε πως βουτας το γλυκο.:D
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ...!!!
Ταυτότητα στό στόμα ,όμάδα αίματος στό τεπόζιτο καί ό Θεός βοηθός.....
Στά 54 μπήκα,τί έχω νά χάσω......
Μισός αίώνας λίγος είναι...??
Έννοείται ή πινακίδα στό πατάρι μου .........
Έχω βέβαια 150 εύρώ μαζί μου πάντα.
Πληρώνω μέ μετρητά....
η παρωπίδα της βλακείας, που μου ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ να επιλέγω εναν δρόμο, να τον ακολουθώ και να τον κάνω "αρχή" μου
Ηθελα να ξερα .......
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαβαζει ΟΛΟ το κείμενο????
Γιατι θα πρεπει να εισαι τέλειος-νομιμος-αψογος για να πεις οτι εχεις να πεις??
θα σταματήσεις να πηγαίνεις με 200?
Θα γινεις υπάκουος σκύλος και θα πάψεις να "επαναστατείς"??
παπαρια!
εδω λέω οτι ειναι παπαριά η "επαναστατικότητα" και οτι δεν θα σταματήσει (ΚΑΝΕΝΑΣ) να πηγαίνει με 200 απο αύριο, ακομα και αν φτιάξουν ολα αυριο
κοπανατζής των υποχρεώσεων σου εισαι, όπως και εμεις και οχι επαναστάτης
εδω λεω """ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ """ ΔΛΔ σαίνια μου ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΩΝ ΜΟΥ
και οχι σωστος και νομιμος
καταλάβατε συμφουρμιτες μου??
gandalf
θα μπορούσες να βαλεις ΜΟΝΟ αυτο αντι για ολόκληρο το κείμενο
το ιδιο λέει
εισαι παράνομος γιατι δεν θελεις να βάλεις το "ΕΓΩ" σου κάτω
οτι το "ΕΓΩ" υπερνικά ενίοτε, την νομιμότητα
λέει πουθενα θιγόμενες μυξοπαρθένες μου οτι ειμαι νομοταγής???
μάθε, οτι το να ακολουθείς τον νόμο οταν συμφέρει (ολους) και να τον πολεμάς οταν ειναι επιβλαβής,
αυτο ειναι επαναστατικό
και όχι να τον χρισιμοποιής κατα το ΑΤΟΜΙΚΟ συμφέρον, παρουσιάζοντας την καβλομαλακία σου σαν αντίδραση-επανάσταση.
λεω ομως πολλες φορές και εμφανώς οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επανάσταση η κοπάνα και επαναστάτης ο κοπανατζής !!
Με λίγα λόγια τα πήρα γιατί ηρωποιήσαμε την καθημερινή παρανομία μας, και.... ειναι αλλο πράγμα το να ξέρουμε οτι παρανομούμε, και αλλο να το παιζουμε μάγκες επειδή το κάνουμε!
Αλλο ειναι να ΞΕΡΩ, οτι αυτο που κανω ΔΕΝ ειναι σωστο, και αλλο, να το ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΏ, παίζοντας τον Ρομπέν των δασών την ζαν-νταρκ η οποιον αλλον γιαλαντζί επαναστάτη μου κατέβει.
απο εγωισμό και καύλα το κάνουμε μαγκες και οχι για δήθεν αντίδραση
γκεγκε?
tai ειμαι 100% μαζι σου αν εχεις παει ομως εστω και 1 χιλιομετρο πανω απο το οριο εισαιΨΕΥΤΗς και ακυρωνεις οτι ειπες αν εγω παω με 200 η με 80 δεν το ξερεις αλλα οτι εσυ γραφεις μ@λ@κιες ειναι σιγουρο που πας και με τον νομο #$!@@#$@!%
ο χριστος ειχε πει αναμαρτιτος 1ος τη λιθω βαλετω αν εσεις εισασταν εκει καστρο θα φτιαχναμε απο τις κοτρονες που θα χε φαει η μαγδαληνη
1ον γιαυτό είναι Θεος
2ον δεν μου κανει για Μαγδαληνή ο Λύκος
και 3ον αν ήσουν καποιος με επιχειρήματα και τρόπους απ το σπίτι σου , θα σε επερνα στα σοβαρά και θα συνέχιζα την κουβέντα, αλλα οταν με αποκαλείς ψεύτη για κατι που ΔΕΝ ειπα και μαλάκα γιατι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τι εγραψα, βλεπω οτι εχεις αι-κιου ποντικιού, έλλειψη στοιχειωδών τρόπων συν την ελλιπή παρατηρητικότητα και σταματάω.
αν νομίσεις οτι ετσι και με βρίσεις κι αλλο θα σου απαντήσω, εισαι αουτ. Δεν εχω σκαλα για να κατέβω τοσο κατω:wave2:
Ηθελα να ξερα .......
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαβαζει ΟΛΟ το κείμενο????
Γιατι θα πρεπει να εισαι τέλειος-νομιμος-αψογος για να πεις οτι εχεις να πεις??
εδω λέω οτι ειναι παπαριά η "επαναστατικότητα" και οτι δεν θα σταματήσει (ΚΑΝΕΝΑΣ) να πηγαίνει με 200 απο αύριο, ακομα και αν φτιάξουν ολα αυριο
εδω λεω """ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ """ ΔΛΔ σαίνια μου ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΩΝ ΜΟΥ
και οχι σωστος και νομιμος
καταλάβατε συμφουρμιτες μου??
gandalf
θα μπορούσες να βαλεις ΜΟΝΟ αυτο αντι για ολόκληρο το κείμενο
το ιδιο λέει
οτι το "ΕΓΩ" υπερνικά ενίοτε, την νομιμότητα
λέει πουθενα θιγόμενες μυξοπαρθένες μου οτι ειμαι νομοταγής???
λεω ομως πολλες φορές και εμφανώς οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επανάσταση η κοπάνα και επαναστάτης ο κοπανατζής !!
Με λίγα λόγια τα πήρα γιατί ηρωποιήσαμε την καθημερινή παρανομία μας, και.... ειναι αλλο πράγμα το να ξέρουμε οτι παρανομούμε, και αλλο να το παιζουμε μάγκες επειδή το κάνουμε!
Αλλο ειναι να ΞΕΡΩ, οτι αυτο που κανω ΔΕΝ ειναι σωστο, και αλλο, να το ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΏ, παίζοντας τον Ρομπέν των δασών την ζαν-νταρκ η οποιον αλλον γιαλαντζί επαναστάτη μου κατέβει.
απο εγωισμό και καύλα το κάνουμε μαγκες και οχι για δήθεν αντίδραση
γκεγκε?
1ον γιαυτό είναι Θεος
2ον δεν μου κανει για Μαγδαληνή ο Λύκος
και 3ον αν ήσουν καποιος με επιχειρήματα και τρόπους απ το σπίτι σου , θα σε επερνα στα σοβαρά και θα συνέχιζα την κουβέντα, αλλα οταν με αποκαλείς ψεύτη για κατι που ΔΕΝ ειπα και μαλάκα γιατι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τι εγραψα, βλεπω οτι εχεις αι-κιου ποντικιού, έλλειψη στοιχειωδών τρόπων συν την ελλιπή παρατηρητικότητα και σταματάω.
αν νομίσεις οτι ετσι και με βρίσεις κι αλλο θα σου απαντήσω, εισαι αουτ. Δεν εχω σκαλα για να κατέβω τοσο κατω:wave2:
ΩΡΑΙΟ ΗΤΑΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ...........
άλλά άμα είναι νά τό άναλύουμε σά νάναι Καβάφης............δυσκολευόμαστε,
δέν διαθέτουμε όλοι τήν άντίστοιχη παιδεία.....!!!!
Μή μάς άποπαίρνεις.......
υγ.Νά κάνω μιά παρατήρηση.....??
Ή σκάλα μάλλον στό άνέβασμα χρειάζεται ......τό κατέβασμα γίνεται
μέ πολλούς τρόπους...........νομίζω.
yannisss
01/10/2009, 14:10
και 3ον αν ήσουν καποιος με επιχειρήματα και τρόπους απ το σπίτι σου , θα σε επερνα στα σοβαρά και θα συνέχιζα την κουβέντα, αλλα οταν με αποκαλείς ψεύτη για κατι που ΔΕΝ ειπα και μαλάκα
αν νομίσεις οτι ετσι και με βρίσεις κι αλλο θα σου απαντήσω, εισαι αουτ. Δεν εχω σκαλα για να κατέβω τοσο κατω
μα δεν καταλαβες δεν ειπα εσενα μαλακα ειπα οτιαυτα που γραφεις ειναι
οποτε εσυ τι θιγεσαι ?
εσυ δεν εγραψες ολα αυτα και μετα λες οτι και εσυ παραβαινεις τον νομο και τρεχεις? οποτε ΔΕΝ τα υποστηριζειις???:confused: :confused: :confused:
τοτε τι τα γραφεις?
το δεν εχεις σκαλα κτλ ειναι ωραιο να το λες αφου γραφεις οτι θες
το μαγδαληνη ηταν για τα παιδια που πιασανε οχι για τον λυκο που τα εχετε θαψει αντι να τα υποστηριζετε
αλλα κουβεντα να γινεται ετσι?
pilotos_xtreme
01/10/2009, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το κυνηγητό δεν ξεκίνησε ποτέ για το 1.80, αλλά επειδή ο τύπος, που τελικά έπιασαν, δε σταμάτησε σε μπλόκο.
Κατά τ'άλλα, δεν πληρώνω διόδια, για δικούς μου λόγους, αλλά στη συγκεκριμένη γέφυρα θα πληρώσω. Γιατί? Επειδή θεωρώ ότι σέβονται τους μοτοσυκλετιστές, έχοντας την ταρίφα στο 1/6 του αντίστοιχου ποσού για αυτοκινητιστές και είναι ένα αξιόλογο έργο που εξυπηρετεί πάρα πάρα πολύ. Να κάνεις τον "αγώνα" σου, αλλά να ξέρεις γιατί.
+600
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ THREAD! ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩΜΕΣΑ
οι απόψεις μου εχουν καλυφθεί απο μερικούς συμφορουμιτες
θα πω και εγω τη παπαρια μου τωρα, λες και νοιαζει κανενα αλλα τεσπα...
το μεγαλυτερο αρνητικό γνωρισμα του μεσου Ελληνα ειναι ενα: δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του ποτε. γιατί? το μαθαίνει να το κανει απο παιδι που πεταει σκουπιδια ενω παιζει στη παραλια και οι γονεις του δε του λενε τιποτα.... και το κανει σε ολη του τη ζωη μεχρι να πεθανει.... εκανες τη παπαρια σου? καλα εκανες.... αλλα να υποστεις τις συνεπειες ρε σκατοφλωρε νεοελληνατσαμπα-μαγκαχεστηπουλ-μουρμπαστουνοβλαχε χαραμοφαηρεμπεσκεβολεμενεμπουχεσα!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το μεγαλυτερο αρνητικό γνωρισμα του μεσου Ελληνα ειναι ενα: δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του ποτε. γιατί? το μαθαίνει να το κανει απο παιδι που πεταει σκουπιδια ενω παιζει στη παραλια και οι γονεις του δε του λενε τιποτα.... και το κανει σε ολη του τη ζωη μεχρι να πεθανει.... εκανες τη παπαρια σου? καλα εκανες.... αλλα να υποστεις τις συνεπειες ρε σκατοφλωρε νεοελληνατσαμπα-μαγκαχεστηπουλ-μουρμπαστουνοβλαχε χαραμοφαηρεμπεσκεβολεμενεμπουχεσα!!!!!!!
τι λες ρε φιλε; καταλαβες τι εγινε; τα παλικάρια πηραν το ρισκο να την κανουνε, επαιξαν κι εχασαν. ακουσες εσυ οτι ειπαν στους μπατσους τιποτα δικαιολογιες γι αυτο που εκαναν; ή οτι δηλωσαν αθώοι;
Εχασαν και τωρα καλως ή κακως τη πληρωνουνε.(τουλαχιστον ο ενας που πιασανε) που ειδες εσυ οτι δε θα υποστουν τις συνεπειες;
και εν πασει περιπτώσει το θεμα πηγε απο 4 μηχανες που περασαν τα διοδια και τους κηνυγησανε, στο αν ειχανε πολιτικά κίνητρα γι αυτη τους τη πραξη και στο πόσο ανωτερη φυλη ειναι η ελληνικη :rotflmao:
LOUKILOUK
01/10/2009, 17:32
Απλος, συνοπτικος, μεστος, κατανοητος και χτυπαει κεντρο...
++++
Διαφωνω με αρκετους εδω μεσα...αλλα ευτυχως υπαρχουν και πολυ που νοιωθω οτι ειμαστε κοντα...
:beer: ... και καλη τυχη μαγκες:wave2:
υ.γ. Οχι μονο δεν αναλαμβανει τις ευθυνες του ο νεοελληνας αλλα γινεται και μεγας υποκριτης κατηγορωντας ολους τους οσους κανουν τις ιδιες μαλακιες....:confused: :bigcry: :yuck:
mantadakis
02/10/2009, 02:21
sumfwno
libali10
03/11/2009, 16:32
Kali fasi
επανω τους μαγκες,
παντως εγω επειδη δεν ειμαι σπασικλας τους προκαλω στα μεγαρα.
ολοι την παρεα τους εκτος απο τον μεταξεταστεο που πιασαν με...ντροπη....
απο τους αχρηστους?
road spirit
03/11/2009, 19:30
το thread καθαρίστηκε μερικώς ... να καθαριστεί παραπέρα δεν παίζει γιατί αλλιώνεται η αλληλουχία των απαντήσεων και επιπλέον το καθάρισμα τέτοιας κουβέντας αγγίζει τα όρια του μαζοχισμού. Οπότε άμα συνεχίσει θα το στείλω όλο :wave2:
η συνταγή οτι τέτοιες συζητήσεις δε βγάζουν πουθενά καλά κρατεί πάντως :bigcry:
libali10
03/11/2009, 20:18
παντως πολυ τα χωνετε ασχημα στους μηχανοβιους
λες και εσεις εισαστε υποδειγμα σωστου οδηγου.
Υπαρχει κανεις απο εσας που δεν εχει κανει.....(θα το πω οπως αρμοζει...αδερφιστικα ) "αυτοσχεδιο αγωνα" δηλαδη ΚΟΝΤΡΑ ρε ξενερωτοι!
ή ποιος δεν εχει πιει εναμυσι ποτο πριν την οδηγηση?
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ) ΤΟΤΕ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Μ@ΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΗΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΤΟΥ.
ΜΙΛΑΩ παντα ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Μιλαμε για την τροχαια που βαριονται να βαλουν εναν κωνο και υπευθηνους διοδιων που τους αναφερεις μια λακουβα (πιγαδι)
και μεχρι να επιδιωρθει εχει βουλωσει η μιση Ελλαδα μεσα?
Εγω γουσταρω παντως αυτο που εγινε δηλαδη (
απο τι εχω ακουσει) οτι κανανε ρεζηλι 6-7 περιπολικα
χωρις να ανοιξει ρουθουνι.
Ξεφτιλα τους κανανε.
Αυτον που πιασανε ηταν ασχετος με τους μιχανοβιους.
Και απο τι εχει ακουστει καφε αποροφισαν στο Μεσσολογγι και στην επιστροφη περασανε
παλι απο τα διοδια για να παρουν τα ρεστα.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?
4 ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ
4 ΣΤΟ ΕΛΑ...
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ?ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ
:rotflmao: :rotflmao:
Παντως στα σοβαρα δεν ειμαι ΥΠΕΡ ακραιων καταστασεων...ουτε ηρωες ηταν ουτε μ@λακες και κανεις δεν ξερει ποια ηταν η αφορμη αλλα εγω οπως ο καθενας μας εδω μεσα δεν μπορει να τους κρινει για πολους και διαφορους λογους,οπως π.χ
διαβαζοντας ενα δελτιο τυπου και μαλιστα δελτιο που προερχεται απο εκθεση των μπατσων που αναφερει καποια περιστατικα.
Εμπιστοσυνη στο προσωπο των μπατσων πλεον μου εχει τελειωσει,διοτι το παρελθον και οι εμπειρια μου με εχει διδαξει!
Ενταξει οι μηχανοβιοι,εδρασαν απερισκεπτα,ΑΛΛΑ οι εκπαιδευμενοι αξιωματικοι της μπατσαριας(ο προισταμενος τους) δεν επρεπε να εκτιμηση το βαρος της παρανομης πραξης και να μην τους προκαλεσει ολοκληρη μαχη και μαλιστα μεσα σε πολη...που για μενα στο κατω κατω δεν εκαναν και καποια σοβαρη αξοιοποινη πραξη να γινουν οτι εγιναν.
Ποσο μυαλο θελει τελος παντων?
libali10
04/11/2009, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
τι λες ρε φιλε; καταλαβες τι εγινε; τα παλικάρια πηραν το ρισκο να την κανουνε, επαιξαν κι εχασαν. ακουσες εσυ οτι ειπαν στους μπατσους τιποτα δικαιολογιες γι αυτο που εκαναν; ή οτι δηλωσαν αθώοι;
Εχασαν και τωρα καλως ή κακως τη πληρωνουνε.(τουλαχιστον ο ενας που πιασανε) που ειδες εσυ οτι δε θα υποστουν τις συνεπειες;
και εν πασει περιπτώσει το θεμα πηγε απο 4 μηχανες που περασαν τα διοδια και τους κηνυγησανε, στο αν ειχανε πολιτικά κίνητρα γι αυτη τους τη πραξη και στο πόσο ανωτερη φυλη ειναι η ελληνικη :rotflmao:
Φιλε δεν ξερω αν ηταν συμβολικη η οχι η κηνηση αυτη απο τα παιδια,αλλα εχουν γινει πολλα περιστατικα που αφορα αστυνομικα τσατσιλικια,καταχρηση εξουσιας κτλ χωρις λογο στην Ναυπακτο .
Για την ιστορια αναφερω κανεναν απο τους 4 δεν πιασανε , γιατι στο αρθρο που πηρε διμοσιοτητα στον τυπο,( ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ) και
ΑΝΑΦΕΡΕ αναλυτικα οτι ......4 μηχανες μεγαλου κυβ περασαν με ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟ χωρις να πληρωσουν μπλα μπλα.... ΑΛΛΑ "ΞΕΧΑΣΑΝ" να γραψουν στην ειδηση οτι μετα απο 2-3 ωρες οι 4 ΜΗΧΑΝΕΣ και ξαναπερασαν χωρις να πληρωσουν με προς Πατρα.Οποτε τι εγινε?μαλλον τους κανανε τα τεσσερα τρια
Οσο αφορα για τη συλληψη το GSXR ηταν ασχετος με την παρεα
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ πετρες ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
Παντως το κινητρο δεν ειναι τα 2ευρω...
Τελος παντων οπως ειπα και σε αλλη απαντηση μου ,εγω δεν ενθαρρυνω τετοιες ειδους καταστασης αν και δεν γουσταρω ουτε σεντς να τους πληρωνω για τα μπουρδελα για δρομους που εχουν ...αλλα Τα παληκαρια δεν ενοχλησαν κανεναν απο αυτους που τους βριζουν, και πιθανοτατα να ειχαν το σκοπο τους,
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΙΚΤΗΚΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ το γεγονος αυτο, και δεν εχει κανενας το δικαιωμα να τους βριζει,και να τους καταδικαζει, και ειδικα απο φλωρους της καφετεριας.
(Αφορα αυτους που βριζουν)
Cpt. Haddock
04/11/2009, 15:00
:sick: :sick: :sick:
Πάνω που ήλπιζα οτι είχε πάει στον αγύριστο το θρεντ... :rolleyes:
powerman95
04/11/2009, 19:29
Όντως,δεν ξέρουμε τι μπορεί να παίχτηκε με τα τυπάκια,μπορώ να σκεφτώ άπειρα σενάρια.πχ να είχαν βάλει στοίχημα με κάποιους φίλους τους:rolleyes:
libali10
04/11/2009, 21:33
η μπορει να εχουν τραβηξει βιντεο τα καρουμπαλακια να τρεχουν
απο πισω με την γλωσσα να τους εχει γινει γραβατα:rotflmao: :rotflmao:
taksidiotis25
07/11/2009, 11:25
Από το blog του γνωστού Λύκου, που γράφει στο περιοδικό Μοτο. Διαβάστε το, αξίζει.
Bend over, I'll drive.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62675&cid=4
Τελευταια φορα που με πιασανε σε μπλοκο 17 χρονων με XL185 και μας κυνηγουσανε 2 μηχανες και 2 περιπολικα. Κατηγοριες ηταν αυτοσχεδιοι αγωνες, επικινδυνη οδηγηση, εξυβριση, αντισταση κατα της αρχης, φθορα κρατικης περιουσιας και κατι αλλα ψιλα. Μας εκλεισε περιπολικο στη διασταυρωση και πεσαμε πανω του.
Εννοειται δε σταματαω ποτε. Εχω διπλωμα, αδεια, ασφαλεια, τα παντα. Αλλα οι παλιες συνηθειες δεν αλλαζουν. Οποτε μου κανουν σημα τους κανω κι εγω και φευγω. Δεν το θεωρω μαγκια. Το θεωρω θεμα αρχης. Αυτοι κανουν τη δουλεια τους κι εγω τη δικη μου. Και δεν κρινω κανενα. Θελανε και φυγανε απ το μπλοκο. Και δε νομιζω να το κανανε για τα διοδια. Ευκολα συμπερασματα γιατι;
Nα σταματησω στο μπατσο που εχει περασει δεκα κοκκινα; Να σταματησω στο μπατσο που στο περιπολικο δε βαζει ποτε ζωνη? Να σταματησω να του δωσω την ευκαιρια να βρει αφορμη να παρει για το κρατος, το οποιο μ εχει ξεσκισει, το οποιο ουδεποτε και πουθενα νοιαστηκε για την ασφαλεια μου, την παιδεια μου, την περιθαλψη μου, και πανω απ ολα την αξιοπρεπεια μου ρπμ και να παιξουμε το θεατρακι του να ψαχνει να βρει αιτια να με γραψει;
Να σταματησω δεξια στον κ***οδρομο με τις λακκουβες που τον εχω πληρωσει χρυσο, να δω στο 90% των περιπτωσεων την ειρωνεια, να δω να ψαχνει ευκαιρια να βγαλει το μπλοκακι για να μου τα παρει; Να σταματησω να με γραψουν για καυσαερια στην Ακραπα με φοντο τα εργοστασια λιγνιτη και τα καμμενα; Ναι; Αληθεια; Παρτε με και μια φωτο με το φοντο με το στρατηγο ανεμο. Αντε μην τα παρω στο κρανιο.
Να σταματησω να με γραψετε επειδη το αμαξι μου δεν εχει περασει ΚΤΕΟ με φοντο το the mall που λειτουργει χωρις αδεια? Που να σταματησω ρε σ' αυτη τη χωρα και να μη με κοιταξει στα μουτρα ο σαρκασμος? Που? Οταν ειναι να με πηδηξετε με θελετε πολιτικαλυ κορρεκτ νομοταγη Ευρωπαιο κι οποτε ειναι τα δικαιωματα μου ειμαι γκιαούρης;
Οχι ρε κεραταδες, αν ειστε αλητες μια εγω ειμαι δεκα, και σε αλητες σαν και σας δε σταματαω να πληρωνω. Κοφτες και στα μουτρα σας. Το καταλαβατε ή να βαλω και δευτέρα;
http://stoma-tou-lykou.blogspot.com/2009/09/bend-over-ill-drive.html ωραιος...+1000