Σύνδεση

View Full Version : Κιτρινιαριδες...

z_armagedon
15/09/2009, 17:43
Να ψοφησετε όλοι!

Σημερα το πρωι, Δροσοπουλου κια Πιπινου ενας απο αυτούς τους μαλάκες παραβιασε το στοπ με αποτελεσμα ο Δημήτρης (φιλος και συναδελφος) με CBF 600 να καρφωσει πανω του. Ευτυχως δεν πηγαινε με πολλα γιατι το σημειο ειναι "γνωστο" και τη γλύτωσε με ψιλογρατζουνιες. Η μηχανη σπασμενα πλαστικα και απο τις δυο πλευρες, στραβωμενος μπροστα δεξιος δισκος και ακομη μερικα περιφεριακά.

Η μαλακια όμως δεν τελειωνει εκει. Ο ΑΛΗΤΗΣ ρωταει αν ειναι ολα καλα και παει να βαλει το ταξι στην ακρη γιατι κοβει την κινηση. Και την ΚΟΠΑΝΑΕΙ γαμω το σπιτι του!!! χωρις να βοηθησει καν το παιδι να σηκωσει τη μηχανη ή να δει αν οντως ειναι καλα.

Αλλα ο Θεος μας αγαπαει, ...και η πινακιδα αυτου : ΤΑΒ 7543

Εγιναν ολα τα απαραιτητα και ειναι πια θεμα χρονου. Ακομη και ο ζητας ηταν παρμενος με το αρχιδι.

Προσοχη ρε παιδες και αν τυχει να τον δειτε, σκιστε τον.

:mad:

fantacid
15/09/2009, 17:49
συνηθης τακτικη της ρατσας....

οπου φυγει, φυγει
κ οπου μπορεσει να χωθει, χωνεται!

:mad: :mad: :mad:

CIRUS
15/09/2009, 18:00
δεν έγραψες το σημαντικότερο, το παιδί είναι καλά??? εύχομαι περαστικά και ελπίζω να μην έπαθε τίποτα σοβαρό

η μηχανή δεν τρέχει τίποτα σίδερα είναι, φτιάχνεται

άφησα τελευταίο τον Π@Π@Ρ@ που σηκώθηκε και έφυγε, αφού πήρατε την πινακίδα του θα τον βρείτε σίγουρα οπότε μην ανυσυχείτε για αυτό απλά κάνε μας τη χάρη και όταν τον βρείτε όσο και να σας παρακαλέσει να σας πληρώσει και να σας κάνει δήλωση κτλ, μην το δεχτείτε, σύρτε τον στα δικαστήρια πάρτε του ό,τι και έχει και δεν έχει και μην τον λυπηθείτε σε καμία περίπτωση.

και πάλι περαστικά στο παιδί

devil's animal
15/09/2009, 18:00
μου εχει τυχει με αμαξι. βγηκε απο στοπ με κοπανησε και μετα την κοπανησε.:evil:

να τον σκισουν τον μπ0υστη!!!!!!!!!
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

gixxerpap
15/09/2009, 18:15
γράψε μας όμως και τι μάρκα είναι το ταξί, μη μας βγούν τα ματάκια να ψάχνουμε ...

project.breeze
15/09/2009, 18:22
Έτσι με είχε παρατήσει και μένα ο μεθυσμένος που με χτύπησε πριν δύο χρόνια αλλά αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη,αγαπάει και τον νοικοκύρη.Τσακίστε τον!

felter
15/09/2009, 18:38
:a015: Κιτρινιαριδες... :yuck:

TROOPER
15/09/2009, 18:43
φατε το το μουνοπανο σωτηρη !!!!

filipp0s
15/09/2009, 18:45
αφου παιζει η πινακίδα θα φαει καλα:a021: :mad: :mad:

περαστικα στον φίλο σου :wave2:

FestoNero
15/09/2009, 19:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
γράψε μας όμως και τι μάρκα είναι το ταξί, μη μας βγούν τα ματάκια να ψάχνουμε ... :lol: :rotflmao:

Περαστικά στον φίλο!

cityfly
15/09/2009, 19:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
δεν έγραψες το σημαντικότερο, το παιδί είναι καλά??? εύχομαι περαστικά και ελπίζω να μην έπαθε τίποτα σοβαρό

Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
Ευτυχως δεν πηγαινε με πολλα γιατι το σημειο ειναι "γνωστο" και τη γλύτωσε με ψιλογρατζουνιες. :

λογικά το παιδί είναι οκ ευτυχώς και τώρα που υπάρχει η πινακίδα οπότε θα βρουν και τον ταρίφα σίγουρα και υπάρχει και εγκατάληψη δεν τη γλυτώνει με τίποτα (ας πρόσεχε)

CIRUS
15/09/2009, 19:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
λογικά το παιδί είναι οκ ευτυχώς και τώρα που υπάρχει η πινακίδα οπότε θα βρουν και τον ταρίφα σίγουρα και υπάρχει και εγκατάληψη δεν τη γλυτώνει με τίποτα (ας πρόσεχε)

ναι το είδα μετά που πόσταρα οτι είχε γράψει ο φίλος οτι μόνο γρατζουνιες έπαθε το παιδί (δεν το είχα προσέξει στην αρχή, στραβομάρα), ευτυχώς πάντως δεν έπαθε κάτι:)

blackbusa
15/09/2009, 19:22
Περαστικα και απο εδω....οταν λες ζητας τι εννουσες ρε Σωτηρακη???δεν εκανε μυνηση για εγκαταλειψη ο φιλος σου???

υ.γ. εσενα Βασιλακη μεχρι αυριο να εχει γινει καλα η οραση σου....γιατι τα μπαλλακια θα ειναι πολλα....:lol:

z_armagedon
15/09/2009, 20:22
O Δημήτρης ειναι καλά.

Το ταξι δυστυχως δεν ξερω τι μαρκα ειναι. Μαρτυρες για την πινακιδα ο παθων και ενας γειτονας που μονο τον αριθμο πηραν πανω στην ταραχη τους.

Ηρθε ζητάς ο οποιος κατεγραψε το περιστατικο, δηλωσε ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ, και εφυγε.

Ο Δημητρης πηγε σε νοσοκομειο οπου και πηρε τα απαραιτητα δικαιολογητικα. ΟΛΑ.

ΗΔΗ δρομολογηθηκε μηνυση και αγωγη. Ο τυπος δεν τη γλιτωνει. Απλα θα παρει χρονο και ο Τζιμαρας απο υπομονη ευτυχως, γαϊδουρινη.

Ο ταριφας ειναι χτυπημενος στο μπροστινο φτερο απο την πλευρα του οδηγου (κατεβαινε προς πατησιων) και απο οτι μου ειπε ο Δημητρης ειναι πανω απο 50 ετων. Ο εμπειρος ΜΑΛΑΚΑΣ.

Οσο για το νομικο θεμα, ετσι κι αλλιως οταν δηλωθει εγκαταληψη, παει αυτεπαγγελτα.

Το καλο ειναι οτι δεν ειχαμε τραυματισμο (κρανος, γαντια, μπουφαν και μποτουλες δουλεψαν, το τζιν μας τα χαλασε λιγο αν και το ιδιο δεν επαθε τιποτα). Τα υπολοιπα ειναι διαδικαστικα και αν ολα πανε ρολόι σε κανα 2 χρονακια ο Τζιμακος θα παρει την καινουρια του μοτο με τα λεφτα που θα του σκασει ο μαλακας! Και μεχρι τοτε το χοντακι θα πηγαινει μια χαρα.

:wave2:

castoras
15/09/2009, 21:19
Ωραία,ολοένα και συχνότερο το φαινόμενο της εγκατάληψης.Καλό παράδειγμα για τα παιδιά του ο παπάρης.:mad:

liakaros
15/09/2009, 22:37
Τι δικαστηρια και μαλακιες....:rolleyes:

DimChios
15/09/2009, 22:57
ευτυχως ολα δειχνουν καλα παρ ολη την περιπετεια!

Περαστικα στο φιλο και τα υπολοιπα οπως βλεπουμε....ερχονται με το καλο!

:beer: :beer: :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Τι δικαστηρια και μαλακιες....:rolleyes:

Σταματα εσυ μωρε αμεσως!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

liakaros
15/09/2009, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Σταματα εσυ μωρε αμεσως!

αx,sorry...παρασυρθηκα:blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sapila racing
16/09/2009, 09:25
Δεν θα πάθει και πολλά ο ταρίφας πάντως δυστυχως. Τα εχω περάσει κι εγω.
Φυσικά θα γίνουν δικαστήρια επι δικαστηρίων και στο τέλος θα φαει 6 μηνες με αναστολή και θα του πάρουν το δίπλωμα για 6 μήνες. Αυτη ηταν η ποινή που έφαγε στη δικη μου περίπτωση η αχρηστη, με τραυματισμό 2 ατόμων και εγκατάλειψη. Μετα απο 4 χρόνια δικαστήρια...

Σημείωση!
Το σημείο είναι πολύ ύπουλο και να το προσέχετε οσοι περνάτε απο κει. Αν κατεβαίνεις την Πιπίνου με μηχανή μπορείς να δείς αν έρχεται κάποιος απο Δροσοπούλου αλλά δύσκολα.
Αν είσαι με αυτοκίνητο απλά δεν βλέπεις τίποτα.

eiffel
16/09/2009, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
[B]Δεν θα πάθει και πολλά ο ταρίφας πάντως δυστυχως. Τα εχω περάσει κι εγω.
Φυσικά θα γίνουν δικαστήρια επι δικαστηρίων και στο τέλος θα φαει 6 μηνες με αναστολή και θα του πάρουν το δίπλωμα για 6 μήνες. Αυτη ηταν η ποινή που έφαγε στη δικη μου περίπτωση η αχρηστη, με τραυματισμό 2 ατόμων και εγκατάλειψη. Μετα απο 4 χρόνια δικαστήρια...

Αυτο συμβαινει γιατι ειναι τακτικη να παρουμε τα λεφτα μας απο την αγωγη και οχι να κλεισουμε τον killer μεσα:yuck:

sapila racing
16/09/2009, 10:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από eiffel
Αυτο συμβαινει γιατι ειναι τακτικη να παρουμε τα λεφτα μας απο την αγωγη και οχι να κλεισουμε τον killer μεσα:yuck:

Διάβασες τι έγραψα παραπάνω η απλά θες να πεις την μπούρδα σου? :confused:

Να στα ξαναγράψω πιο λιανά?

Τα ποινικά δικαστήρια για την εγκατάλειψη και τον τραυματισμό τράβηξαν 4 χρόνια και η τελική ποινή μετά τις εφέσεις κλπ ηταν αυτη που ανέφερα παραπάνω.
Την αποζημίωση για την μοτοσυκλέτα (αστικό) την πήρα μέσα σε 6 μήνες απο το ατυχημα.
Ελπιζω να εχει αλλάξει κάτι στο δικαστικό σύστημα απο τότε.... το 98 έγινε το ατύχημα.

menelaos46
16/09/2009, 11:22
Και πονηρος....

...κατσε φιλαρακι γιατι εμποδιζει την κινηση κι ερχομαι...

bentouza
17/09/2009, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Και πονηρος....

...κατσε φιλαρακι γιατι εμποδιζει την κινηση κι ερχομαι...

αυτη η πονηροβλαχεια ειναι που μπορει να με κανει να βγαλω καπνους απτα αυτια..
αφου ειναι καλα ο ανθρωπος, δικηγορος κ στον ατοματο το περιστατικο.
αρκει να υπαρχουν τα λεφτα να φτιαχτει τωρα το μηχανακι.
αντε περαστικα.

DUKASII
17/09/2009, 13:22
STATHI TON LENE KAI TO TAXI EINAI SKODA.!!!

DimChios
17/09/2009, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

:a10: :winka: :beer: :beer: :beer:

DUKASII
17/09/2009, 13:30
ASFALISMENO STI DIETHNI ENOSH..THL EKEI GIA TA STOIXIA TOY.

byron
17/09/2009, 13:32

Δώσε πράμαααα :beer: :beer: :beer:

Kazolinos
17/09/2009, 13:40
Και εμενα μου ετυχε το ιδιο

περασε ο μλκς με κοκκινο
τον εμβολισα και τσακιστηκα....

...

ο τυπος ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ να δει εαν ζω η αν σκοτωθηκα....

6 μηνες ξαπλα....και τα εξοδα ολα δικα μου....

Συσταση....

μετα την δικη.....σε ασχετη στιγμη ....μαπιδια μεχρι να ξεχασει το ονομα του.

z_armagedon
17/09/2009, 14:06
Μαγκες ειμαστε ολοι θεοι!!!

Το λοιπον... Ο τυπος βρεθηκε. Πηρε ο γιος του τηλ και αρχισε την κλαψα και τις μαλακιες.
Η δήλωση ήδη έγινε και όλα τα διαδικαστικά βαίνουν καλώς.

Ο φιλος όμως τον χορευει στο ταψι για το θεμα της εγκαταλειψης - και καλά κάνει!!!
Δεν είναι θέμα χρημάτων, του το ξεκαθάρισε, αλλά πρέπει με κάποιο τρόπο να μαθουν να συμπεριφέρονται σαν ανθρωποι αυτά τα ζώα.

Το θέμα του Δημήτρη ευτυχώς δείχνει να λήγει καλά.
Ας είναι έτσι και για όλους όσους λειτουργούμε καθημερινά πάνω σ΄αυτο που αγαπάμε.

:beer: :beer: :beer:

DimChios
17/09/2009, 14:12
Σωτηρη, εγω ΜΙΑ φορα τη χαρισα σε ενα καραγκιοζη (δεν ηταν ατυχημα με μηχανη, αλλη ιστορια, δεν εχει σημασια) στο δικαστηριο, επειδη μου αρχισαν την κλαψα οι δικοι του κτλ κτλ...

Ξερεις κατι? ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ρε φιλε!

ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ!

Μην κανει πισω ο φιλος σου!

Αποψη μου!

banditgr
17/09/2009, 15:39
pantos o tarifas thn glytwse twra giati profanos htan eite mastourwmenos (synhths katkith) eite soyrwmenos apla...opote glytwse ta xeirotera gia ayton.

LiakosVstrom
18/09/2009, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
O Δημήτρης ειναι καλά.

Το καλο ειναι οτι δεν ειχαμε τραυματισμο (κρανος, γαντια, μπουφαν και μποτουλες δουλεψαν, το τζιν μας τα χαλασε λιγο αν και το ιδιο δεν επαθε τιποτα). Τα υπολοιπα ειναι διαδικαστικα και αν ολα πανε ρολόι σε κανα 2 χρονακια ο Τζιμακος θα παρει την καινουρια του μοτο με τα λεφτα που θα του σκασει ο μαλακας! Και μεχρι τοτε το χοντακι θα πηγαινει μια χαρα.

σε τέτοιες περιπτώσεις πας στο νοσοκομείο και λες πως χτύπησες στο κεφάλι και πονάς.
του γάμησες το σπίτι μετά. για να μάθει το μουνόπανο που σηκώθηκε κι έφυγε.

Allst@rf
20/09/2009, 13:21
δυστυχως κατι τετοιοι ειναι που μας κανουν και εμας τους υπολοιπους επαγγελματιες να φαινομαστε στα ματια του κοσμου σαν οι"ταριφες" και τα "μουνοπανα οι ταξιτζιδες " και γω δεν ξερω τι...
πραγματικα ο μεγαλυτερος μου φοβος σαν ταξιτζης ειναι μη χτυπησω πεζο και μοτοσυκλετιστη,ειδικα το τελευταιο γιατι ειμαι και εγω μοτοσυκλετιστης...
δεν με νοιαζει να τρακαρω με αλλο οχημα ,δεν με νοιαζει για τα σιδερα ουτε τα δικα μου ουτε του αλλου...αλλα ο ανθρωπος...οποτε το σκεφτομαι χεζομαι πανω μου.
ελπιζω να μη με προδοσει ο εαυτος μου,η απροσεξια μου.
πιστευω οτι τους ανθρωπους τους χαρακτηριζουν τα λαθη τους,τα λαθη στη ζωη ειναι το μεγαλυτερο σχολειο.αλλα στο δρομο ρε παιδια ειμαι καθετος...

Δεν χωρουν λαθη στην ασφαλτο

αν νομιζετε οτι ειστε απροσεκτοι μην πιανετε τιμονι/μπαρα/κλιπον στα χερια.

eiffel
20/09/2009, 13:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Διάβασες τι έγραψα παραπάνω η απλά θες να πεις την μπούρδα σου? :confused:

Να στα ξαναγράψω πιο λιανά?

Τα ποινικά δικαστήρια για την εγκατάλειψη και τον τραυματισμό τράβηξαν 4 χρόνια και η τελική ποινή μετά τις εφέσεις κλπ ηταν αυτη που ανέφερα παραπάνω.
Την αποζημίωση για την μοτοσυκλέτα (αστικό) την πήρα μέσα σε 6 μήνες απο το ατυχημα.
Ελπιζω να εχει αλλάξει κάτι στο δικαστικό σύστημα απο τότε.... το 98 έγινε το ατύχημα.

εχεις δικιο. ειπα μπουρδα. εισαι ο μονος που εχει τρακαρει και εχει παει δικαστηριο. και ο μονος που ξερει τι παιζει στα δικαστηρια.

συγνωμη

Banana hammock#
23/09/2009, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δυστυχως κατι τετοιοι ειναι που μας κανουν και εμας τους υπολοιπους επαγγελματιες να φαινομαστε στα ματια του κοσμου σαν οι"ταριφες" και τα "μουνοπανα οι ταξιτζιδες " και γω δεν ξερω τι...
πραγματικα ο μεγαλυτερος μου φοβος σαν ταξιτζης ειναι μη χτυπησω πεζο και μοτοσυκλετιστη,ειδικα το τελευταιο γιατι ειμαι και εγω μοτοσυκλετιστης...
δεν με νοιαζει να τρακαρω με αλλο οχημα ,δεν με νοιαζει για τα σιδερα ουτε τα δικα μου ουτε του αλλου...αλλα ο ανθρωπος...οποτε το σκεφτομαι χεζομαι πανω μου.
ελπιζω να μη με προδοσει ο εαυτος μου,η απροσεξια μου.
πιστευω οτι τους ανθρωπους τους χαρακτηριζουν τα λαθη τους,τα λαθη στη ζωη ειναι το μεγαλυτερο σχολειο.αλλα στο δρομο ρε παιδια ειμαι καθετος...

Δεν χωρουν λαθη στην ασφαλτο

αν νομιζετε οτι ειστε απροσεκτοι μην πιανετε τιμονι/μπαρα/κλιπον στα χερια.

Μπραβο φιλε! :beer: Ειναι μεγιστη αυθαιρεσια να καταλογιζουμε σε οποιαδηποτε κατηγορια ανθρωπων καποιο αρνητικο χαρακτηριστικο και να ισχυριζομαστε πως αυτο ισχυει για ολους οσους την απαρτιζουν!
Ειναι λογικο η δουλεια σας η οποια λαμβανει μερος σχεδον αποκλειστικα σε αστικους δρομους καθ' ολη τη διαρκεια του 24ωρου, να σας αφηνει εκθετους στα ματια ολων, επειδη οι περισσοτεροι οδηγουν ετοιμοι ανα πασα στιγμη για διαπληκτισμο λογω της κατα φαντασιαν ασφαλειας που τους δινει το αυτοκινητο ή οποιοδηποτε αλλο οχημα κι αν οδηγουν.
Οσο "τσαντακηδες" ειναι ολοι οι μοτοσυκλετιστες, αλλο τοσο "ταριφες" (με την κακη εννοια) ειναι ολοι οι ταξιτζηδες! Εχω πολυ κακη εμπειρια απο δυο ατυχηματα με ταξι στο παρελθον αλλα εχω και εμπειρια που εκτιμησα ταξιτζη και δε με αφησε να παρασυρθω στη γενικευση και τον αφορισμο ολων.

arhs
23/09/2009, 18:30
ρε παιδιά, δεν είναι λίγο καφρίλα η πινακίδα στο 1ο ποστ? δε θα ήταν καλύτερα να σβηστεί όλη ή μερος αυτής?

DimChios
23/09/2009, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
ρε παιδιά, δεν είναι λίγο καφρίλα η πινακίδα στο 1ο ποστ? δε θα ήταν καλύτερα να σβηστεί όλη ή μερος αυτής?

ΟΧΙ!

jimtarasxt660x
23/09/2009, 18:39

Για ποιο λόγο να σβηστεί?:confused: :confused: :confused:

filipp0s
23/09/2009, 18:39

γιατι ρε φίλε? Αφου τα παιδια εψαχναν να τον βρουν... Τι φοβασαι μη του διαβάλλουμε το ήθος του?

Sapadak
23/09/2009, 19:02

Καφριλα θα ηταν να το ειχε γινει στικυ και να βαζαν ολα τα ενεργα μελη τον αριθμο κυκλοφοριας του πουσταρα στην υπογραφη τους

TOLISTOLAROS
23/09/2009, 19:10
Γενικά είναι,αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση καλά κάνει και φαίνεται.
Σκίστε τον το γαμημένο.
Πούτσα,μπάλα και καράτε.Άιντε μπας και γλιτώσει ο επόμενος...

mivvo
23/09/2009, 19:28
θελει πο#τσα!!!!! :beer:

arhs
23/09/2009, 23:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΟΧΙ!

αφού τον βρήκε που τον βρήκε το παλικάρι και θα του κάνει οτι είναι να του κάνει με ή χωρίς τα σεξουαλικά υπονοουμενα, θεωρώ λίγο ανούσιο να βγαίνουν στη φόρα τέτοια στοιχεία όταν κυκλοφορούν τόσοι θρασύ-δειλοί ανάμεσά μας. ελπίζω να καταλαβαίνετε που το παώ.

μπορεί και να 'χετε δίκιο βέβαια, ποιος ξέρει...

Banana hammock#
24/09/2009, 08:04
Και τι θα του κανετε αν τον βρειτε;

DUKASII
24/09/2009, 08:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
Και τι θα του κανετε αν τον βρειτε; tha ston gnorisoyme na kanete parea...ayto einai timoria.:wave2:

nassosxlvbros
24/09/2009, 10:08
Και τι θα του κανετε αν τον βρειτε;

εγώ θα του έκανα "τη μέρα της μαρμότας" (έχετε δει τη ταινία; )αλλά με εμένα στο ταξί και αυτόν στη μηχανή... και να τον εγκαταλείπω....κάθε μέρα...:D :D :D

Anty12
24/09/2009, 11:57
tha ston gnorisoyme na kanete parea...ayto einai timoria.:wave2:

Λοιπόν.....εγώ εσένα δεν σε ξανακοντράρω........:D

με τα κονέ που έχεις, ξετρυπώνεις και τον Μπιν Λάντεν....α πα πα πα ...!!!!!!!

αα.....και τα ΚΤΜ μαμούν

Banana hammock#
24/09/2009, 12:08
tha ston gnorisoyme na kanete parea...ayto einai timoria.:wave2:

Για ποιον;

Banana hammock#
24/09/2009, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
εγώ θα του έκανα "τη μέρα της μαρμότας" (έχετε δει τη ταινία; )αλλά με εμένα στο ταξί και αυτόν στη μηχανή... και να τον εγκαταλείπω....κάθε μέρα...:D :D :D

Ααα! Καταλαβα! Εγω τοτε θα τον μεταμορφωσω σε βατραχο ετσι και τον πετυχω!

super_toto
24/09/2009, 12:21
Ααα! Καταλαβα! Εγω τοτε θα τον μεταμορφωσω σε βατραχο ετσι και τον πετυχω!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nihristo
24/09/2009, 13:34
και εγώ είχα παρόμοια εμπειρία με ταξί μόνο που του την χάρισα στο θέμα δικαστήριο..Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Όπως κ να χει, αν λειτουργούμε ομαδικά κ καλύπτουμε ο ένας τον άλλον θα βελτιωθεί η κατάσταση. Στην περίπτωση μου, 3 μηχανές που είδαν το συμβάν ακολούθησαν το ταξί, πήραν πινακίδες κ παραλίγο να τις μαζέψει ο "επαγγελματίας". Τους ευχαριστώ όλους.

Ζεύκας
24/09/2009, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
του την χάρισα στο θέμα δικαστήριο..Δεν ξέρω αν έκανα καλά.

να σου πω εγω?:rolleyes:

arhs
24/09/2009, 15:52
Στην περίπτωση μου, 3 μηχανές που είδαν το συμβάν ακολούθησαν το ταξί, πήραν πινακίδες κ παραλίγο να τις μαζέψει ο "επαγγελματίας". Τους ευχαριστώ όλους.

μα εκείνη τη στιγμή εννοείται οτι πάνω στην ένταση της στιγμής θα μπορούσαν τα παλικάρια να τον "αφήσουν" στον τόπο, ωστόσο, αν και μικρός, έχω δει σκηνικό, που ενώ κάποιος είχε άδικο σε αντίστοιχο συμβάν, το παρολίγον "θύμα", που και με το δίκιο του πήγε να του κάνει κονέ με τον α.πέτρο, ήταν ένα βήμα πριν να μπλέξει πολυ πολύ άσχημα. δυστυχώς κυκλοφορούν και κάποιοι που νομίζουν οτι είναι "γάτες" επειδή ξέρουν κανά νόμο παραπόνο!

Δεν ξέρω αν έκανα καλά. Όπως κ να χει, αν λειτουργούμε ομαδικά κ καλύπτουμε ο ένας τον άλλον θα βελτιωθεί η κατάσταση.
συμφωνώ σ' αυτό, οπότε ύστερα από το πακέτο που θα φάει ο συγκεκριμένος ταρίφας θα μπορούμε να μιλάμε για έναν "wanna be"-δολοφόνο-κιτρινιάρη λιγότερο...