PDA

View Full Version : Αξιόλογη προσπάθεια από Έλληνες

project.breeze
16/09/2009, 23:52
Gilera GP 800 Turbo!!! (http://www.youtube.com/watch?v=a5ueYSbqOJU)

Ανεβάζει καλά έτσι; :eyepop: :eyepop:

megatim
17/09/2009, 00:17
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως λέει πως του κόστισε 3000. Σχεδόν τα ίδια είναι για να τουρμπίσεις και αυτοκίνητο. Αναρωτιέμαι τι έβαλε πάνω ...

CBRIDHS
17/09/2009, 00:19
ti les????mpravo!!!!

:cool: :cool: :cool:

Pardalotzatziki
17/09/2009, 00:23
eleos...tosh douleia gia automato....:sick: :yuck:

project.breeze
17/09/2009, 00:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως λέει πως του κόστισε 3000. Σχεδόν τα ίδια είναι για να τουρμπίσεις και αυτοκίνητο. Αναρωτιέμαι τι έβαλε πάνω ...

Και τί σε κάνει να νομίζεις ότι το τούρμπισμα σε μηχανάκι είναι φτηνότερο;Τα ίδια πράγματα χρειάζεσαι:wave2:

megatim
17/09/2009, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Και τί σε κάνει να νομίζεις ότι το τούρμπισμα σε μηχανάκι είναι φτηνότερο;Τα ίδια πράγματα χρειάζεσαι:wave2:

Ναι, απλά σκεφτόμουν πως λόγω λιγότερων κυβικών/ιπποδύναμης, τα εξαρτήματα για μοτό θα ήταν μικρότερα, φθηνότερα κτλ ...

project.breeze
17/09/2009, 00:41
Ναι, απλά σκεφτόμουν πως λόγω λιγότερων κυβικών/ιπποδύναμης, τα εξαρτήματα για μοτό θα ήταν μικρότερα, φθηνότερα κτλ ...

Αυτό δεν ισχύει πάντα, η σχέση μεγέθους-τιμής.Για παράδειγμα δες πόσο κάνει ένας σκληρός δίσκος για desktop pc και πόσο για laptop :smokin:

makis206
17/09/2009, 00:51

Αυτό δεν ισχύει, ξέρεις πόσο πιο ακριβά είναι τα ανταλλακτικά μιας μοτοσυκλέτας σε σύγκριση με ενός αυτοκινήτου..:winka:

:beer:

υγ: και φθηνά του βγήκε :lol:

megatim
17/09/2009, 00:58
Αυτό δεν ισχύει πάντα, η σχέση μεγέθους-τιμής.Για παράδειγμα δες πόσο κάνει ένας σκληρός δίσκος για desktop pc και πόσο για laptop :smokin:

Καλά και εγώ κάνω κουβέντα χωρίς να ξέρω τιμές εξαρτημάτων τουρμπαρίσματος ... :alien:

αλλά αυτό που λες μάλλον δεν ισχύει όπου έχεις να κάνεις με "μηχανικές" δυνάμεις. Στις μοτό δεν κάνουν απλώς σμίκρυνση της τεχνολογίας των αυτοκινήτων, χρησιμοποιούν λιγότερη πρώτη ύλη.

Τώρα ο λόγος που μια απλή μανέτα κάνει 30 ευρώ ... είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο :evil:

EDIT: τι σκατά κάνετε ξύπνιοι στις 2:00 τα ξημερώματα; :rotflmao:

project.breeze
17/09/2009, 01:04
τι σκατά κάνετε ξύπνιοι στις 2:00 τα ξημερώματα; :rotflmao:

Περιμένω να γράψεις για να σου απαντήσω

:lol: :lol:

makis206
17/09/2009, 01:11
EDIT: τι σκατά κάνετε ξύπνιοι στις 2:00 τα ξημερώματα; :rotflmao:

Περιμένουμε να μας απαντήσει ένα γκομενάκι στο facebook..!:D

:rotflmao:

megatim
17/09/2009, 01:12
Περιμένω να γράψεις για να σου απαντήσω

:lol: :lol:

Για να μην βαράς το κούτελο στο keyboard, δώσε μου το κινητό σου να σου κάνω αναπάντητη όταν σου απαντήσω και πήγαινε για ύπνο

:rotflmao: :rotflmao:

project.breeze
17/09/2009, 01:14
Για να μην βαράς το κούτελο στο keyboard, δώσε μου το κινητό σου να σου κάνω αναπάντητη όταν σου απαντήσω και πήγαινε για ύπνο

:rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μάκη τζάμπα περιμένεις,το γκομενάκι στο facebook μιλάει μαζί μου γι'αυτό δεν σου μιλάει

megatim
17/09/2009, 01:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Περιμένουμε να μας απαντήσει ένα γκομενάκι στο facebook..!:D

Σε τί time zone είναι το γκομενάκι; Χαίρομαι που οι ορίζοντές σου δεν περιορίζονται στα στενά ελληνικά σύνορα

makis206
17/09/2009, 01:19
Κύριοι να σας απαντήσω αύριο που θα κοιμάται η μπέμπα γιατί τώρα την έπιασε να με "ξεδιπλώσει";:rotflmao:

Operater
17/09/2009, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
eleos...tosh douleia gia automato....:sick: :yuck:

φίλε δεν είναι απλά ένα αυτόματο... είναι το γρηγορότερο mega scooter που κυκλοφορεί!

η hayabusha των scooter ενα πραμα!

perastikos
17/09/2009, 09:40
Άλλος τα χαλάει σε γκόμενες, άλλος σε γκατζετάκια, άλλος στα μπουζούκια, άλλος σε ναρκωτικά... :look:
Το θέμα είναι να έχεις χρήμα για πέταμα :lol: