View Full Version : Με αφορμή το ατύχημα με τους "Φιλάθλους"
telihawk
14/09/2009, 19:27
Θλίψη έχει σκορπίσει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού το τροχαίο δυστύχημα στο 147ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Αταλάντης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του sportdog, επιβεβαιωμένες από την Τροχαία Αγίου Κωνσταντίνου και το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λαμίας, το βαν που μετέφερε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού εκτράπηκε δεξιά της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα (δύο φορτηγά και τρία αυτοκίνητα).
Από τους επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους δύο, από τους οποίους μόνο ο ένας έφερε μαζί του ταυτότητα και έχουν εξακριβωθεί τα στοιχεία του. Πρόκειται για τον Α.Σ. 23 ετών. Τέσσερις επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν σε κοντινό Κέντρο Υγείας, ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται στη Λαμία, δύο από τους οποίους βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση, όπως πληροφορηθήκαμε από το Νομαρχειακό Νοσοκομείο Λαμίας.
Πηγές αναφέρουν ότι οι δύο εκλιπόντες ήταν κάτοικοι Βύρωνα και Μπραχαμίου. Πληροφόρηση που για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Συλλυπητήρια στις οικογένεις των αδικοχαμένων παιδιών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει.
Κουράγιο στους τραυματίες...
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...Δεν θα φύγετε ΠΟΤΕ από το μυαλό και την καρδιά μας...
blueangel
14/09/2009, 19:32
Καλό τους ταξίδι:( Τι να πεί κανείς αυτή η άσφαλτος αν δεν έχει πάρει τόσες αθώες ψυχές...:(
fantacid
14/09/2009, 19:33
:( :(
project.breeze
14/09/2009, 21:00
Μεγάλο κρίμα να χάνονται νέα παιδιά έτσι ρε γαμώτο...Καλό τους ταξίδι:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από telihawk
Πηγές αναφέρουν ότι οι δύο εκλιπόντες ήταν κάτοικοι Βύρωνα και Μπραχαμίου. Πληροφόρηση που για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Ο ένας είναι Ηλιουπολίτης....Έμενε στην συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου μόλις 80 μέτρα από το σπίτι μου και μάλιστα ήταν μοτοσυκλετιστής, άσχετα αν τελικά το ατύχημα έγινε με κουτί...
Χθες γυρνώντας από την δουλειά είδα κόσμο μαζεμένο απ' έξω και αμέσως ένοιωσα ότι κάτι κακό συνέβαινε...μόλις λίγο πριν η αστυνομία είχε ενημερώσει τους δικούς του που δεν γνώριζαν τίποτα για το συμβάν και την κατάληξη... Με την πρώτη ερώτηση κατάλαβα...Κρίμα...24 χρονών παλλικαράκι...Τι να πεις... :sad:
:( :( κουράγιο στους συγγενείς των 2 άτυχων παιδιών και περαστίκα στους τραυματίες.
Λεωνίδας
16/09/2009, 08:50
:sad: :sad: :sad: :sad:
Δικογραφία σε βάρος οπαδών του Παναθηναϊκού που τραματίστηκαν -ένας εξ αυτών θανάσιμα- στο τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη [Βλέπε άρθρο] σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ.. Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ήδη ένας 23χρονος που διακομίστηκε τραυματίας στο Γ.Ν.Ν Λαμίας μετά το τροχαίο, ενώ αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί ένας 26χρονος ο οποίος είχε τραυματιστεί ελαφρά και αποχώρησε άμεσα από το χώρο του δυστυχήματος.
Πιο συγκεκριμένα, από το Τ.Α Λαμίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Ν.Περί Ναρκωτικών, του Ν.Περί Όπλων και του Ν.Περί Φωτοβολίδων και Πυροτεχνημάτων, διότι:
α) Σε εσώρουχο 23χρονου φιλάθλου που διακομίσθηκε τραυματίας στο Γ.Ν.Ν Λαμίας, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε νάιλον συσκευασία, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους εννέα (9) γραμμαρίων.
β) Στα ατομικά πράγματα 24χρονου θανάσιμα τραυματισθέντα φιλάθλου βρέθηκε μία (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και μία (1) φωτοβολίδα.
γ) Στα ατομικά πράγματα 26χρονου φιλάθλου ο οποίος τραυματίσθηκε ελαφρά και αποχώρησε άμεσα από το χώρο του ατυχήματος, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους τριών (3) γραμμαρίων.
Επίσης στο χώρο του ατυχήματος βρέθηκαν δύο κράνη μοτοσικλετιστή και μία αλυσίδα που χρησιμοποιείται για την ασφάλιση μοτ/των - μοτ/των από κλοπή.
Οι ανευρεθείσες ναρκωτικές ουσίες, η μεταλλική ράβδος και η φωτοβολίδα κατασχέθηκαν.
Τέλος, από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας παραγγέλθηκε αρμοδίως, η διενέργεια κατ’ οίκον έρευνας στις κατοικίες των επιβαινόντων στο όχημα, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί.
ΠΗΓΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
:confused: :confused: :confused: :confused:
jimtarasxt660x
16/09/2009, 15:07
Ότι να'ναι...λες και δεν ξέρουμε ότι όλοι κουβαλάνε χασίς η φωτοβολίδες η άλλα τέτοια στα γήπεδα...δεν είναι πρωτάκουστο...το θέμα είναι ότι τα παλικάρια έφυγαν...
τα συλλυπητήρια μου:( :( :(
hidefnick
20/09/2009, 11:17
Η δεύτερη ανακοίνωση της αστυνομίας (http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=2356&Itemid=451&lang=)
(Αν και αντιπαραθέσεις θα καταλήξει)
Το στραβό κι ανάποδο πιο είναι?
hidefnick
20/09/2009, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Το στραβό κι ανάποδο πιο είναι?
Σωστό και αυτό. Δεν λέει κάτι που κάποιοι κακοπροαίρετοι, σαν την αφεντιά μου, δεν φανταζόντουσαν....
el_hymador
20/09/2009, 11:35
Το οτι ειχαν στη κατοχη τους κανναβη δεν σημαινει οτι εκαναν χρηση κιολας...να καναν αιματολογικες εξετασεις οι τροχαιοι και να καταλληγαν σε συμπερασματα, το να βγαινεις και να λες οτι αυτο και εκεινο και το αλλο, μονο κι μονο για να δημιουργησεις εντυπωσεις ειναι ανοητο...
απο εκει και απειτα τα λοσταρια και οι φωτοβολιδες δεν συγκαταλεγονται στα αιτια του ατυχηματος...
οπως και να εχει μιλαμε για νεκρους ανθρωπους, τι νοημα εχουν ολα αυτα ρε γαμοτο; RIP
Τώρα που το ξανακοιτώ λέει ότι σε ένα παλικάρι που σκοτώθηκε βρέθηκαν φωτοβολίδες κ γκλομπ.
Κ στο τέλος γράφει "Από το ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ παραγγέλθηκε αρμοδίως, η διενέργεια κατ’ οίκον έρευνας στις κατοικίες των επιβαινόντων στο όχημα"
Δλδ,θα ερευνήσουν και το σπίτι του νεκρού παιδιού??? :sick:
Πολύ κουφό και προσβλητικό προς την θλίψη της οικογένειας μου φαίνεται,αν κ δν νομίζω να έχει γίνει.
Κατα τ'άλλα δεν βλέπω τι παράξενο υπάρχει στην ανακοίνωση...
hidefnick
20/09/2009, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το οτι ειχαν στη κατοχη τους κανναβη δεν σημαινει οτι εκαναν χρηση κιολας...να καναν αιματολογικες εξετασεις οι τροχαιοι και να καταλληγαν σε συμπερασματα, το να βγαινεις και να λες οτι αυτο και εκεινο και το αλλο, μονο κι μονο για να δημιουργησεις εντυπωσεις ειναι ανοητο...
απο εκει και απειτα τα λοσταρια και οι φωτοβολιδες δεν συγκαταλεγονται στα αιτια του ατυχηματος...
οπως και να εχει μιλαμε για νεκρους ανθρωπους, τι νοημα εχουν ολα αυτα ρε γαμοτο; RIP
Την είχαν για να πάνε να την αερίσουν (μέσα στα σώβρακα)
Και το πόσο ανόητο είναι αυτό που λέω.... Αν είχαν πάρει μαζί τους καμιά στάση με παιδάκια, θα είχαν την ίδια "άφεση" αμαρτιών?
Ολοι τα έχουμε κάνει, και τα κάνουμε λίγο-πολύ. Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του. Αλλά όχι τόσο εύκολη "άφεση" πια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Τώρα που το ξανακοιτώ λέει ότι σε ένα παλικάρι που σκοτώθηκε βρέθηκαν φωτοβολίδες κ γκλομπ.
Κ στο τέλος γράφει "Από το ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΑΜΙΑΣ παραγγέλθηκε αρμοδίως, η διενέργεια κατ’ οίκον έρευνας στις κατοικίες των επιβαινόντων στο όχημα"
Δλδ,θα ερευνήσουν και το σπίτι του νεκρού παιδιού??? :sick:
Πολύ κουφό και προσβλητικό προς την θλίψη της οικογένειας μου φαίνεται,αν κ δν νομίζω να έχει γίνει.
Κατα τ'άλλα δεν βλέπω τι παράξενο υπάρχει στην ανακοίνωση...
Δηλαδή περίμενες ευαισθησίες απο την ΕΑ εσύ? Θα τους ρίξουν και μερικές υποθέσεις να κλείσουν και κανέναν φάκελο... Να μαζέψουν λίγο τις στατιστικές ανεξιχνίαστων υποθέσεων....
Να σε πω βρε Νίκο, μπας κ παραξενεύτηκες που βρέθηκαν αυτού του είδους τα αντικείμενα?:lol:
fantacid
20/09/2009, 11:59
σπουδαια ναρκωτικα βρηκαν!
στην αγγλια -ευρωπη που λεμε- η καναβη ειναι warninig κ στη τριτη φορα μονον εχεις κυρωσεις!
κ στη τελικη ο οδηγος ευθύνεται για το τροχαιο ή οι επιβατες?
δλδ αν πιω 10 ρετσινες κ οδηγησει η φιλη μου κ τρακαρει θα μου κανουν κ μενα αλκοτεστ?
κ συνεχιζει το σοβαρο δελτιο τυπου:
Επίσης στο χώρο του ατυχήματος βρέθηκαν δύο (2) κράνη μοτοσικλετιστή και μία (1) αλυσίδα που χρησιμοποιείται για την ασφάλιση μοτ/των - μοτ/των από κλοπή.
δλδ θα πανε να κανουν ερευνα στα σπιτια τους για να βρουνε κ τις μπαλακλαβες.........
:hypnotize :hypnotize
τα παιδια πληρωσαν με τη ζωη τους τωρα πρεπει να πληρωσουν κ οι γονεις τους, περα απο τη στεναχωρια που εχουν?
:yuck:
Οι ποσοτητες καναβης που αναφερουν ειναι για προσωπικη χρηση και μονο και δεν μπορουν να
τους φορτοσουν κατι.
Οσο για την φωτοβολιδα και το γκλοπ ουτε ο πρωτος ηταν (να αναπαυφθει εκει που ειναι) ουτε και
ο τελευταιος. Η δικογραφια για το συμβαν επρεπε να βγει και να δημοσιευτει.
Τα ενταλματα ομως για ερευνα δεν τα καταλαβαινω. Τι θα βγει απο αυτο????
el_hymador
20/09/2009, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Την είχαν για να πάνε να την αερίσουν (μέσα στα σώβρακα)
Και το πόσο ανόητο είναι αυτό που λέω.... Αν είχαν πάρει μαζί τους καμιά στάση με παιδάκια, θα είχαν την ίδια "άφεση" αμαρτιών?
Ολοι τα έχουμε κάνει, και τα κάνουμε λίγο-πολύ. Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του. Αλλά όχι τόσο εύκολη "άφεση" πια.
Δηλαδή περίμενες ευαισθησίες απο την ΕΑ εσύ? Θα τους ρίξουν και μερικές υποθέσεις να κλείσουν και κανέναν φάκελο... Να μαζέψουν λίγο τις στατιστικές ανεξιχνίαστων υποθέσεων....
Ξαναγρφω για να διευκρινισω κατι...το "ανοητο" δεν αφορουσε εσενα, αλλα την ΕΑ.
Απο εκει και απιτε δεν εχει κανενα νοημα να σχολιαζουμε περισσοτερο.
hidefnick
20/09/2009, 12:48
Μήπως το χάνουμε λίγο?
@fantacid: Αν σε πιάσουν να οδηγείς υπό την επίρεια στην Αγγλία τι σου κάνουν?
@dondle@ Τους ρίξουν δεν τους ρίξουν, εκει που είναι και όσοι έφυγαν και όσοι έμειναν (αν έχετε εμπλακεί σε τροχαίο με νεκρό, ξέρετε τι λέω) δεν έχει καμια ιδιαίτερη σημασία...
@humador: Το αν θα βγούν οι τοξκολογικές ή όχι έχει άμεση σχέση με το τι πρέπει να πληρώσουν οι ασφαλιστικές (και νομίζω το ξέρουμε καλά όλοι αυτό)
Δεν κατέκρινα κανεναν, και επαναλαμβάνω ότι όλοι τα έχουμε κάνει, και τα κάνουμε. Με ενόχλησε το ότι μερικοί μαστουρωμένοι μανταχαλέοι τσακίστηκαν, και αμέσως άρχισε το παραμύθι "τα κακόμοιρα τα παιδιά"
Το ένταλμα για έρευνα ...... Οτι νάναι
edit
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ξαναγρφω για να διευκρινισω κατι...το "ανοητο" δεν αφορουσε εσενα, αλλα την ΕΑ.
Απο εκει και απιτε δεν εχει κανενα νοημα να σχολιαζουμε περισσοτερο.
Το ξέρω ρε συ ότι δεν το γράφεις για εμένα. Και το να σχολιάσουμε έχει να κάνει με το "αφήστε τις μαλακίες όταν οδηγάτε" :wave2: :wave2: :wave2:
Allst@rf
20/09/2009, 13:01
μιλαμε τα παιδια ειναι εμποροι!!!!!!!!ακου 3 και 5 γραμμαρια καναβης...
Vstrommer71
20/09/2009, 13:07
Εγω παντως να με συμπαθατε αλλα ουδεποτε κατανοησα τον λογο να ηρωοποιουνται με αφισες και λοιπα χαζα οι νεκροι οπαδοι σε ατυχηματα,
Αυτοι φυγανε,ησυχασανε και εμεις καθομαστε και τους κανουμε και λεζαντα χωρις λογο
Ειναι απλα κομματια στην αλυσιδα των χαμενων στους ''υπεροχους'' ελληνικους δρομους
Και το να καθομαστε να κανουμε μνημοσυνα για τα καμαρια του ΠΑΟ,Ολυμπιακου κλπ ειναι απλα ματαιοτης κατα την ταπεινη μου αποψη
Vstrommer71
20/09/2009, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μιλαμε τα παιδια ειναι εμποροι!!!!!!!!ακου 3 και 5 γραμμαρια καναβης...
Να με συμπαθας αλλα ουτε και αγγελουδια ητανε,να μην κοροϊδευομαστε ετσι?
Απλα κριμα να χανονται ετσι
menelaos46
20/09/2009, 13:22
Βασικα ειμαι πολυ υπερ τις νομιμοποιησης της καναβης υπο προυποθεσεις(να μην οδηγεις κτλ)
αλλα οφειλω να ομολογησω πως πολλοι εμπλεκομενοι με τα των συλλογων ομαδων ειναι τραμπουκοι και πρεζονια.
αναρωτιεμαι γιατι δε μου κοβονται τα δαχτυλα ωρες-ωρες...
:a023:
hidefnick & Vstrommer71 +1000
Vstrommer71
20/09/2009, 14:19
Eχετε κι εσεις αρκετα μπουμπουκια για φιλημα:smokin:
Αυτος ο χοντρος με την ντουντουκα στο ματς με την Αλκμααρ ειναι η ζωντανη αποδειξη οτι ο πολιτισμος ξεκινησε απο την Ελλαδα(αλλα δεν ξαναηρθε ποτέ :D )
hidefnick
20/09/2009, 14:45
Το έψαχνα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=87276) στα "Στραβά και Ανάποδα" πριν και δεν το βρήκα. Αν θέλει κάποιος ας τα κάνει join. :wave2: