View Full Version : Shoei XR1000 Cutlass TC5
nikolas1709
20/09/2009, 14:03
να το παρω??
nikolas1709
20/09/2009, 14:05
δεν εχει πιν λοκ??? η΄δε βλεπω σωστα το βρηκα 189 λιρεσ
174650
nikolas1709
21/09/2009, 13:38
καμια γνωμη βρε παιδια??
Δηλαδή αν σου πούμε αγόρασε το θα το πάρεις ;
Σε ποιό σαιτ το βρήκες ; Ευρώπη ή Αμερική/Ιαπωνία ;
κουκουρούκου ή μάντολες ;
nikolas1709
21/09/2009, 13:50
φιλαρακι δε ξερω αν διαβασεσ προσεχτικα τι γραφω 189 λιρεσ (αγγλια)
ξερω οτι τα xr1000 ειναι καλα κρανη
αλλα δε ξερω ποσοπαλιο μοντελο ειναι και αν εχει καμια διαφορα με τα πιο προσφατα περα των γραφικων
σιγα τα αυγα αμα δεν εχει πινλοκ η ζελατινα του . Βαζεις μια καινουργια με πινλοκ . Το κρανος ειναι πολυ καλο, κ εγω xr1000 εχω . Αν και νομιζω οτι μαμα , ερχετε με πινλοκ ζελατινα παντα , αλλα μην σε παρω στον λαιμο μου. Η τιμη ειναι παρα πολυ καλη
Τα γραφικα του παντως υποκειμενικα δεν μαρεσουν :p
nikolas1709
21/09/2009, 13:56
ουτε εγω τρελενομαι για τα γραφικα απλα θα το παρω επειδη τοσα διαθετω καιδε νομιζω οτι μπορω να βρω καλυτερο σε αυτα τα λεφτα
βρηκα αλλη μαρκα με καλητερα γραφικα αλλα χειροτερο κρανοσ .
οποτε σκεφτηκα οτι οταν θα φυγω σε κανενα τοιχο τοκρανοσ θα με σωσει οχι τα γραφικα
δεν ειναι και αθλια ..... παλευοντε
makis206
21/09/2009, 14:32
H τιμή του είναι άψογη κι όσο για το pinlock μη σε ανησυχεί, το πολύ πολύ να πάρεις το κιτ (στηρίγματα και ζελατίνα pinlock) γύρω στα 25ευρώ από Τζωρτζόπουλο ή στη χειρότερη να αγοράσεις νέα ζελατίνα της Shoei με έτοιμα στηρίγματα και προσθέτεις και μια ζελατίνα pinlock στις αγορές σου. Προσωπικά πιστεύω όμως ότι θα έχει ήδη πάνω τα στηρίγματα και την πρόσθετη ζελατίνα μέσα στην κούτα του κράνους, ίσως μ'ένα mail σ'αυτούς να πάρεις την απάντηση που ζητάς.
Αν δεν κάνω λάθος τα κράνη της Shoei με τις προδιαγραφές της Ιαπωνίας και της Αμερικής δεν έχουν το pinlock τοποθετημένο στο κράνος κατά την αγορά, περιλαμβάνουν όμως το κιτ μέσα στο πακέτο δίνοντας τη δυνατότητα στον πελάτη να το τοποθετήσει μόνος του αν και εφόσον το επιθυμεί.
Και πάλι όμως δεν νομίζω να σου έρθει κάτι τέτοιο, το mail προς αυτούς φαντάζομαι ότι θα σε διαφωτίσει καλύτερα.:winka:
Τα γραφικά δεν με τρελαίνουν κι εμένα ιδιαίτερα, σίγουρα όμως από κοντά θα είναι χιλιόμετρα πιο όμορφο απ'ότι δείχνει εδώ!
:beer:
fonzareli
13/10/2009, 19:15
Τελικά τι απέγινε με το pinlock?
Πήρα και εγώ ένα camino σε πολύ καλή τιμή αλλά ήρθε μόνο με τη θήκη-τσάντα και φοράει την ζελατίνα έτοιμη με τα πινς ενώ ΔΕΝ είχε μαζί την anti fog pinlock ζελατίνα.
Προφανώς θα ήταν το κράνος στην βιτρίνα και γι αυτό το έδιναν φτηνά. Παραγωγή 2/2009.
Στο site τους δυστυχώς δεν γράφει ότι περιλαμβάνεται η πρόσθετη ζελατίνα.
Αν την πάρω από Αθήνα (χωρίς τα πινς) κοστίζει 25 ευρώ; Είναι όμως η γνήσια shoei;
chr1s_86
13/10/2009, 21:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
Αν την πάρω από Αθήνα (χωρίς τα πινς) κοστίζει 25 ευρώ; Είναι όμως η γνήσια shoei;
Δεν υπάρχει "γνήσια shoei". Όλα τα shoei pinlock έχουν.
Από που το πήρες και δεν την έχει; (Για να ξέρουμε)
:winka:
thalasinos
13/10/2009, 22:11
Exω το ιδιο κρανος με τα ιδια γραφικα, παραγγειλα δυο, ενα για την γυναικα μου, στην μια κουτα ελειπε το pinlok τους εστειλα e-mail και μου το εστειλαν.
Βεβαια δεν το πηρα 189 λιρες , 315 ευρω με τα μεταφορικα!
Ολες οι ζελατινες απο τα shoei εχουν θεση για κουμπωμα pinlok.
siokatas
13/10/2009, 22:27
εγω πηρα αυτο http://www.motocard.com/en/articulos/Detalle.aspx?ref=M-002168200
και ειχε και antifog και 2 ζευγαρια pinlock.απο αγγλια εχει και 30 λιρες μεταφορικα να ξερεις........
fonzareli
13/10/2009, 22:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Δεν υπάρχει "γνήσια shoei". Όλα τα shoei pinlock έχουν.
Από που το πήρες και δεν την έχει; (Για να ξέρουμε)
:winka:
από εδώ: http://www.mandp.co.uk/productinfo/224735/Clothing-and-Helmets/Helmets-Full-Face/Shoei/XR-1000-Matt-Black
δεν γράφει στην περιγραφή για αντιθαμβωτική ζελατίνα ή κάνω λάθος;
ενώ σε άλλο κράνος, πχ http://www.mandp.co.uk/productinfo/234041/Clothing-and-Helmets/Helmets-Full-Face/Shoei γράφει ξεκάθαρα ότι έχει "Pinlock anti-fog visor".
Μου λείπει και κάτι άλλο; Υπάρχει το κράνος και η θήκη της shoei. Τίποτα άλλο.
siokatas
14/10/2009, 06:33
σε πιο παλιο ποστ ειχα διαβασει οτι μονο τα japan δεν εχουν pinlock και antifog,,,,,
fonzareli
14/10/2009, 08:44
Μπα, δεν είναι japan.
Το βάρος είναι το ευρωπαικό, οι ετικέτες του άγγλου αντιπροσώπου και τα πινς είναι κανονικά πάνω στη ζελατίνα.
*Τους έστειλα μήνυμα. Να δούμε τι θα απαντήσουν...
fonzareli
14/10/2009, 17:27
Και η άμεση απάντησή τους:
I can advise your visor insert has been ordered in for you and once it does come in it will be despatched asap
Ωραίοι...
Αν την στείλουν όπως λένε -δεν νομίζω να κοροιδεύουν- τους συστήνω ως πολύ αξιόπιστο κατάστημα και με πολύ καλές ευκαιρίες!
fonzareli
22/10/2009, 14:19
Μόλις έστειλαν δωρεάν με κουριερ την pinlock που έλειπε.
Τελικά πολύ αξιόπιστο και σωστό το mandp! Συστήνεται!