PDA

View Full Version : Πέντε ασφαλιστικές εταιρίες υπό εξέταση

Σελίδες : 1 [2] 3

SpeakeasyBlues
23/12/2009, 05:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τον ειπιαμε παρεα Λαμπρουκο...εγω απο τον μαλακα μπατσο ξεμπερδεψα μετα απο 8 μηνες...και μερα με την μερα περιμενω ποσα θα μου προσφερουν...καταλαβα...το τριτο το μακρυτερο με κοβω...:sad:

Μην ανησυχειτε και να κλεισει (που θα κλεισει σιγουρα) θα παρετε τα λεφτα σας απο το Επικουρικο Ταμειο, αυτο σημαινει καποιο επιπλεον χρονικο διαστημα σε αναμονη αλλα παντως οχι οτι τα χανετε :nono:

blackbusa
23/12/2009, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Μην ανησυχειτε και να κλεισει (που θα κλεισει σιγουρα) θα παρετε τα λεφτα σας απο το Επικουρικο Ταμειο, αυτο σημαινει καποιο επιπλεον χρονικο διαστημα σε αναμονη αλλα παντως οχι οτι τα χανετε :nono:

τα ξερω αυτα για το επικουρικο...το θεμα ειναι οτι επειδη θα παμε δικαστικος (λογικα) φεξε μου και γλυστρισα...ασε που με τα ελληνικα δικαστηρια δεν ξερεις ποτε τι ποσο μπορει να σου βγαλει...

υ.γ. θα κλεισει σιγουρα εεε???εχεις καμμια εσωτερικη πληροφορια???

SnakeMJK
23/12/2009, 08:38
σήμερα θα πάω να πάρω την αποζημίωση από ατύχημα που είχα προ μηνών...
ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα!
ευτυχώς το ασφαλιστήριο μου λήγει τον φεβρουάριο, οπότε θα την κάνω για μια πιο σίγουρη ασφαλιστική....

SpeakeasyBlues
23/12/2009, 09:05
τα ξερω αυτα για το επικουρικο...το θεμα ειναι οτι επειδη θα παμε δικαστικος (λογικα) φεξε μου και γλυστρισα...ασε που με τα ελληνικα δικαστηρια δεν ξερεις ποτε τι ποσο μπορει να σου βγαλει...

υ.γ. θα κλεισει σιγουρα εεε???εχεις καμμια εσωτερικη πληροφορια???

Ειπα Σιγουρα, Τελος.
Για τα δικαστηρια τωρα, κατεθεσε την αγωγη νωρις για να τρεχουν οι τοκοι, μιλαμε για επενδυση, θα κανεις υπομονη 2 χρονακια και μετα θα σου ερθουν μαζεμενα, εξαλλου οπως και παλαιοτερα εχω γραψει το 90% των ατυχηματων με μηχανες πρεπει να πηγαινει κατευθειαν δικαστικως και οχι να παρακαλαει τις ασφαλιστικες για ψιχουλα.

SpeakeasyBlues
23/12/2009, 09:15
Αυτα γραφονται σημερα, προς ενημερωση οποιων θεωρουν οτι τους αφορα.

Μεγάλη απάτη αποκαλύφθηκε στο Δ.Σ. Της επιτροπής εποπτείας ιδιωτικής ασφάλισης(ΕΠ.Ε.Ι.Α.)για τις θυγατρικές του Παύλου Ψωμιάδη στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και την COMMERCIAL VALUE! Oι άνθρωποι μπήκαν στην Ρουμανία και έκαναν εκεί τις απάτες τους με οικόπεδα και υποκαταστήματα που έκαναν παράνομα με την ανοχή του Ελληνικού κράτους. Και ο Π.Ψωμιάδης παραμένει εκτός φυλακής.

Διαβάστε την απόφαση της ΕΠ.Ε.Ι.Α. που δείχνει τον δρόμο προς τον εισαγγελέα για άλλη μια εταιρεία του Π.Ψωμιάδη.

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_696.html

ΚΑΙ

Commercial Value:
Νέα αύξηση Κεφαλαίου ζητά η ΕΠΕΙΑ

http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=13141

ΚΑΙ

Οι μέτοχοι της Commercial Value δεν καλύπτουν τη «μαύρη τρύπα»

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1758309

arxaios
23/12/2009, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ωχ... απο εκεί θα πάρω τα λεφτά του τελευταίου ατυχήματος.... που ακόμα η δικογραφία δεν εχει βγει για εναν σουπερ μ@λ@κ@ μπ@τσο.....΄αντε γμτ....

Μιλάς για το γνωστό ατύχημα ........... στα Μάλια ;;;:confused: :confused: :confused: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

SnakeMJK
23/12/2009, 11:03
μόλις γύρισα από την κομερσιαλ... από λεφτά πήρα τα @@ μου...

ατύχημα που έγινε τον σεπτέμβρη, με πάνε από μήνα σε μήνα για αποζημίωση, μου είχαν πει τελική ημερ/ία σήμερα κ πάλι λόγω των προχθεσινών δεν πληρώνουν κανέναν...

αν είναι δυνατόν...

μήπως ξέρει κανένας πως μπορώ να κινηθώ από εδώ και στο εξής;

SpeakeasyBlues
23/12/2009, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK

ατύχημα που έγινε τον σεπτέμβρη, με πάνε από μήνα σε μήνα για αποζημίωση, μου είχαν πει τελική ημερ/ία σήμερα κ πάλι λόγω των προχθεσινών δεν πληρώνουν κανέναν...

αν είναι δυνατόν...

Δυο τα σεναρια: Βαζεις δικηγορο και καταθετεις αγωγη η οποια ουτως η αλλως θα καταληξει επικουρικο η' περιμενεις να πληρωθεις απο το επικουρικο χωρις δικαστηρια απλα καταθετοντας τιμολογια (μετα απο μηνες)

inpas
23/12/2009, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK

αν είναι δυνατόν...

Ξαναπήγαινε στον διακανονιστή, πιάστον από κοντά και παρακάλεσε τον (διότι δεν είναι
υποχρεωμένος) να σου δώσει έστω μία φωτοτυπία της πραγματογνωμοσύνης και μία της
δήλωσης ατυχήματος του υπαίτιου. Πιστεύω ότι έχεις τα πρωτότυπα τιμολόγια.

Μόλις βαρέσει (όπως διαφαίνεται λιαν συντόμως) κανόνι η commercial θα πας λίγο μετά στο
Επικουρικό με ολοκληρωμένο τον φάκελο της ζημιάς σου ( αριθμός φακέλλου. πραγμ/νη,
δήλωση υπαίτιου, πρωτότυπα τιμ/για και άδεια κυκλοφορίας).

Με ολοκληρωμένο τον φάκελο της ζημιάς σου έχεις σημαντικότατες πιθανότητες να αποζημιωθείς πολύ νωρίτερα εν συγκρίση με το να περίμενες να κινηθεί ο μηχανισμός του Επικουρικού.

:wave2:

Lioulios
23/12/2009, 18:59
Μια δικογραφια περιμενω ακομα ,να παρω αντιγραγο αυτης και να καταθεσω τα χαρτια μου για
να αποζημιωθω για τα 9.5 χιλιαρικα που πληρωσα να φτιαξω το κουτι χωρις να φταιω!!!!

Λες να φαω κανα πακετο???

blackbusa
23/12/2009, 21:36
Ειπα Σιγουρα, Τελος.
Για τα δικαστηρια τωρα, κατεθεσε την αγωγη νωρις για να τρεχουν οι τοκοι, μιλαμε για επενδυση, θα κανεις υπομονη 2 χρονακια και μετα θα σου ερθουν μαζεμενα, εξαλλου οπως και παλαιοτερα εχω γραψει το 90% των ατυχηματων με μηχανες πρεπει να πηγαινει κατευθειαν δικαστικως και οχι να παρακαλαει τις ασφαλιστικες για ψιχουλα.

δεν σε αμφισβητησα και τελικα ειχες απολυτο δικειο...τα εμαθα και εγω απο μεσα...εντωμεταξυ εμαθα οτι και το επικουρικο κανει τον λουη και σου δινει οτι γουσταρει...κατι μου ανεφεραν για αποφαση δικαστηριου 40.000 ευρω και τελικα το επικουρικο εδινε μονο τα 20.000...και αν καταλαβα καλα ηταν τα τιμολογια η κατι τετοιο...αυτο γνωριζεις αν παιζει???

Tropeas
23/12/2009, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μιλάς για το γνωστό ατύχημα ........... στα Μάλια ;;;:confused: :confused: :confused: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
ωωωω ναι..... άστα...:sad: εχω δώσει και συμπληρωματική κατάθεση μόλις πριν 1 μήνα καθώς ο βλάκας ο μπάτσος που είναι και απο πολλούς γνωστούς γνωστός με εξυπηρέτησε:
α. έστειλε την υπόθεση Ιούλιο 2009 στον Εισαγγελέα (απο πέρυσι τον Αυγουστο 2008)
β. φυσικά χωρίς να περιλαμβάνει τα χαρτιά που του χα παραδώσει (μάλλον τα χασε) ,
γ. χωρίς κατάθεση του Ιταλού που με χτύπησε (παπάρια μας έλεγε ότι την περιμένει για να την στείλει Εισαγγελέα)
δ. με ένα δελτίο συμβάντων ανυπόγραφο (γελάγαν στην Τροχαία Αν.Αττικής)
ε. με μια πραγματογνωμοσύνη που δεν έλεγε ποιος είχε STOP!
στ. με ένα αντίγραφο δελτίο συμβάντος της 10ης Αυγούστου που γράφτηκε την 1η Σεπτεμβρίου(που αν δεν είχες πάει εσύ Κωστή - arxaios ακόμα θα περίμενα) και ευτυχώς λέει ποιος είχε STOP για να μην ψάχνεται ο Εισαγγελέας

δεν σε αμφισβητησα και τελικα ειχες απολυτο δικειο...τα εμαθα και εγω απο μεσα...εντωμεταξυ εμαθα οτι και το επικουρικο κανει τον λουη και σου δινει οτι γουσταρει...κατι μου ανεφεραν για αποφαση δικαστηριου 40.000 ευρω και τελικα το επικουρικο εδινε μονο τα 20.000...και αν καταλαβα καλα ηταν τα τιμολογια η κατι τετοιο...αυτο γνωριζεις αν παιζει???
Το γνωρίζω προσωπικά και γω αυτό... για αυτό κάνε αγωγή για τα πάντα με απίστευτες λεπτομέρειες για να πάρεις τα λεφτά σου....:sad:

SpeakeasyBlues
24/12/2009, 06:52

Το Α και το Ω (οταν πλεον τραβιεσαι δικαστικως) ειναι ο δικηγορος, ειναι δικα του χωραφια και τα οργωνει οπως γουσταρει, γι' αυτο πρεπει να ειναι εμπιστοσυνης.

zezes
24/12/2009, 13:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Μια δικογραφια περιμενω ακομα ,να παρω αντιγραγο αυτης και να καταθεσω τα χαρτια μου για
να αποζημιωθω για τα 9.5 χιλιαρικα που πληρωσα να φτιαξω το κουτι χωρις να φταιω!!!!

Λες να φαω κανα πακετο???

Φίλε μου τα χρήματά σου θα τα πάρεις όπως και νά'χει.Απλά θα καθυστερήσεις αρκετά (χρόνο,ίσως και παραπάνω) μέχρι να αναλάβει τα συμβόλαια κάποια άλλη ασφ. εταιρία όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Υπομονή :smilea:

SpeakeasyBlues
24/12/2009, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
Φίλε μου τα χρήματά σου θα τα πάρεις όπως και νά'χει.Απλά θα καθυστερήσεις αρκετά (χρόνο,ίσως και παραπάνω) μέχρι να αναλάβει τα συμβόλαια κάποια άλλη ασφ. εταιρία όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Υπομονή :smilea:

?????????????????????? τι ειναι αυτα που του λες, τα χεις μπερδεψει τελειως και μπερδευεις και τους αλλους :nono:

Lioulios
26/12/2009, 17:05
?????????????????????? τι ειναι αυτα που του λες, τα χεις μπερδεψει τελειως και μπερδευεις και τους αλλους :nono:

Ο Ζεζες απαντησε σε ερωτημα μου .Εγω και αν ειμαι μπερδεμενος!!!
Comercial Value εχω και περιμενω τη δκογραφια που εχει κολησει στον
ιατροδικαστη μιας και αυτος που τρακαρε το παρκαρισμενο εκτος
οδοστρωματος αμαξι μου σκοτωθηκε.
Εχω δωσει 9 χιλιαρικα και ειμαι στο περιμενε.
Απο την αλλη δεν εχω ακουσει επισημα οτι η εταιρια εκλεισε.
Τι παιζει???

SpeakeasyBlues
28/12/2009, 19:28
Ο Ζεζες απαντησε σε ερωτημα μου .Εγω και αν ειμαι μπερδεμενος!!!
Comercial Value εχω και περιμενω τη δκογραφια που εχει κολησει στον
ιατροδικαστη μιας και αυτος που τρακαρε το παρκαρισμενο εκτος
οδοστρωματος αμαξι μου σκοτωθηκε.
Εχω δωσει 9 χιλιαρικα και ειμαι στο περιμενε.
Απο την αλλη δεν εχω ακουσει επισημα οτι η εταιρια εκλεισε.
Τι παιζει???

Η Εταιρεια κλεινει 500%, τωρα το εχω Comercial Value σημαινει οτι χρησιμοποιεις την νομικη προστασια της για να σε εκπροσωπησει και ο υπαιτιος και μακαριτης ποια ασφαλεια ειχε?

Πριν μου απαντησεις να σου πω να παρεις απο την Comercial Value (Μιχαλακοπουλου 174) οτι στοιχεια εχει ο φακελος
γιατι οταν κλεισει θα τα δωσεις στον δικηγορο.

Συνεπειες για σενα δεν υπαρχουν απο το κλεισιμο πλην των ασφαλιστρων που θα χασεις, εκτος και αν πας με το ασφαλιστηριο (κομπλε) ο ιδιος και το ακυρωσεις και ζητησεις αμεσα τα λεφτα (και εαν εισαι τυχερος τα παρεις) η' πες του ασφαλιστη σου να αναλαβει το υπολοιπο της αφαλειας σου με συμβολαιο αλλης εταιρειας

Lioulios
28/12/2009, 20:22
Η Εταιρεια κλεινει 500%, τωρα το εχω Comercial Value σημαινει οτι χρησιμοποιεις την νομικη προστασια της για να σε εκπροσωπησει και ο υπαιτιος και μακαριτης ποια ασφαλεια ειχε?

Πριν μου απαντησεις να σου πω να παρεις απο την Comercial Value (Μιχαλακοπουλου 174) οτι στοιχεια εχει ο φακελος
γιατι οταν κλεισει θα τα δωσεις στον δικηγορο.

Συνεπειες για σενα δεν υπαρχουν απο το κλεισιμο πλην των ασφαλιστρων που θα χασεις, εκτος και αν πας με το ασφαλιστηριο (κομπλε) ο ιδιος και το ακυρωσεις και ζητησεις αμεσα τα λεφτα (και εαν εισαι τυχερος τα παρεις) η' πες του ασφαλιστη σου να αναλαβει το υπολοιπο της αφαλειας σου με συμβολαιο αλλης εταιρειας

Σε βλεπω πολυ ψαγμενο...Εγω τωρα τα μαθαινω:yuck: :yuck:
Δεν ανεφερα εταιρια γιατι εχουμε και οι δυο την ιδια.
ΣΗΜΕΡΑ κατεθεσα τα τιμολογια ΟΛΑ (περιπου 9.500 ευρα)
Επειδη ειμαι επαρχια ΚΡΗΤΗ πηγα στον τοπικο.Αυτος μου ειπε οτι
δεν τα στελνει ακομα γιατι ουτως η αλλως θα τα δουν μετα τις γιορτες.
Επισης μου ανεφερε το οτι πρεπει η εταιρια να κανει αυξηση μετοχικου κεφαλαιου μεχρι 10 του μηνα.
Αν οχι τοτε ΒΟΟΜ ,που δεν μπορει να κανει,αλλα παιζει εντονα το σεναριο να εξαγοραστει.
απο μια axas,....axis .κατι τετοιο.
Οπως και να χει εγω πηρα τον αριθμο φακελου και ζημιας ο οποιος και θα δωθει σε
οικογενειακη φιλη δικηγορο στην Αθηνα που ειδικευεται σε τετοιου ειδους θεματα.
Το γαμωτο στη υποθεση ειναι η δικογραφια η οποια δεν εχει βγει ακομα λογο ιατροδικαστη.

Και κατι αλλο .Το χαρτι που κραταω λεει Εδρα Λ.Βασ.Σοφιας60.
Απο εδω και περα λεω πως τα εχω ψιλοδρομολογησει τα πραγματα.
Καλα μου ξεμπερδεματα γιατι απο το επικουρικο μαλλον θα αργησει .
Ολοι μου λενε πως οτι και να γινει δεν θα τα χασω.Το θεμα ειναι ΠΟΤΕ??? θα τα παρω?
Ξερετε δεν μου περισευαν....Απο δω και απο κει τα μαζεψα.
Τι σκατονομους εχουμε ρε που@@η μου!!!!
Στην Πολωνια που τα ελεγα στον εν δυναμη πεθερο μου γελουσε με τα χαλια μας!!!

:a11: :a11: :a11: :a016: :a016: :a018: :a018: :a31: :a31: :a11: :a11: :a11:

SpeakeasyBlues
29/12/2009, 00:59
Σε βλεπω πολυ ψαγμενο...Εγω τωρα τα μαθαινω:yuck: :yuck:
Δεν ανεφερα εταιρια γιατι εχουμε και οι δυο την ιδια.
ΣΗΜΕΡΑ κατεθεσα τα τιμολογια ΟΛΑ (περιπου 9.500 ευρα)
Επειδη ειμαι επαρχια ΚΡΗΤΗ πηγα στον τοπικο.Αυτος μου ειπε οτι
δεν τα στελνει ακομα γιατι ουτως η αλλως θα τα δουν μετα τις γιορτες.
Επισης μου ανεφερε το οτι πρεπει η εταιρια να κανει αυξηση μετοχικου κεφαλαιου μεχρι 10 του μηνα.
Αν οχι τοτε ΒΟΟΜ ,που δεν μπορει να κανει,αλλα παιζει εντονα το σεναριο να εξαγοραστει.
απο μια axas,....axis .κατι τετοιο.
Οπως και να χει εγω πηρα τον αριθμο φακελου και ζημιας ο οποιος και θα δωθει σε
οικογενειακη φιλη δικηγορο στην Αθηνα που ειδικευεται σε τετοιου ειδους θεματα.
Το γαμωτο στη υποθεση ειναι η δικογραφια η οποια δεν εχει βγει ακομα λογο ιατροδικαστη.

Και κατι αλλο .Το χαρτι που κραταω λεει Εδρα Λ.Βασ.Σοφιας60.
Απο εδω και περα λεω πως τα εχω ψιλοδρομολογησει τα πραγματα.
Καλα μου ξεμπερδεματα γιατι απο το επικουρικο μαλλον θα αργησει .
Ολοι μου λενε πως οτι και να γινει δεν θα τα χασω.Το θεμα ειναι ΠΟΤΕ??? θα τα παρω?
Ξερετε δεν μου περισευαν....Απο δω και απο κει τα μαζεψα.
Τι σκατονομους εχουμε ρε που@@η μου!!!!
Στην Πολωνια που τα ελεγα στον εν δυναμη πεθερο μου γελουσε με τα χαλια μας!!!

:a11: :a11: :a11: :a016: :a016: :a018: :a018: :a31: :a31: :a11: :a11: :a11:

Η Εταιρεια θα κλεισει μεσημερι 18 Φεβ 010
Καμμια εξαγορα απο ΑΧΑ.

Δεν εχει νοημα να στειλεις τιποτα εφοσον δεν εχεις την δικογραφια, αλλα εαν θελεις να στειλεις, στειλε μονο Φ/Α

Οταν θα εχεις την Δ/Α στα χερια σου η Ασφαλιστικη σου θα λεγεται πλεον Επικουρικο

Πως ελεγχεις την πορεια της Δ/αΣ, μηπως απο τα λεγομενα του ασφαλιστη/που του ειπε η Εταιρεια?
Γιατι εαν ναι..

Ξεχνα την δνση που λες ειναι για αλλες εργασιες, οι Ζημιες πηγαν εκει που σου εγραψα

Εαν κατεθεσεις Αγωγη θα τρεχει τοκος 11%, αλλα εαν κλεισουν (σιγουρα) για το Επικουρικο που θα σε πληρωσει μετα ειναι 5%

Ε οχι και η Πολωνια, θα τσακωθω με τον πεθερο σου στα σιγουρα :a5:

Tropeas
29/12/2009, 05:48
για όποιους είχαν ατύχημα που έφταιγε πελάτης της Commercial Value και υπήρχε τραυματισμός και απλά περιμένουν να βγει η δικογραφία τους απο τροχαίες και εισαγγελλείς για να την καταθέσουν και να δουν αν πληρωθούν τα ζητούμενα ή πάνε σε δικαστήριο για να τα κηνυγήσουν , πρέπει και αυτοί να καταθέσουν αγωγή ή μετράει αυτή που έχει γίνει αυτεπάγγελτα για τον τραυματισμό απο την τροχαία? Φαντάζομαι ότι άλλο ο τραυματισμός άλλο η αστική αποζημίωση οπότε θέλει να κάνει και μια αγωγή που να ζητάς τι πρέπει να αποζημιωθείς έτσι δεν είναι? (για να τρέχουν παράλληλα και οι τόκοι)

irinia
29/12/2009, 06:09
για όποιους είχαν ατύχημα που έφταιγε πελάτης της Commercial Value και υπήρχε τραυματισμός και απλά περιμένουν να βγει η δικογραφία τους απο τροχαίες και εισαγγελλείς για να την καταθέσουν και να δουν αν πληρωθούν τα ζητούμενα ή πάνε σε δικαστήριο για να τα κηνυγήσουν , πρέπει και αυτοί να καταθέσουν αγωγή ή μετράει αυτή που έχει γίνει αυτεπάγγελτα για τον τραυματισμό απο την τροχαία? Φαντάζομαι ότι άλλο ο τραυματισμός άλλο η αστική αποζημίωση οπότε θέλει να κάνει και μια αγωγή που να ζητάς τι πρέπει να αποζημιωθείς έτσι δεν είναι? (για να τρέχουν παράλληλα και οι τόκοι)

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Γιά τήν άποζημίωση ,τό άστικό δηλαδή όπως λέγεται άπαιτείται άγωγή κατά τής άσφαλιστικής
καί τού άντίδικου.
Άν κερδίσεις όπως πολύ σωστά είπες τρέχουν οί τόκοι άπό τήν ήμέρα τής άγωγής.
Ό τραυματισμός χρησιμοποιείται μέσα στήν άγωγή πού θά καταθέσεις γιά νά πάρεις
άποζημίωση.
Σέ συμφέρει τό άστικό νά έκδικαστεί μετά τό ποινικό τό όποίο άν είναι θετικό γιά σένα
τό χρησιμοποιείς σάν όπλο γιά νά πάρεις μεγαλύτερη άποζημίωση.
Άν καταδικαστεί δηλαδή ό άντίδικος είναι ένα στοιχείο ύπέρ σου.

SnakeMJK
07/01/2010, 09:12
τελικά είχε αίσιο τέλος το θέμα...

πήρα βεβαίωση από την κομέρσιαλ για αδυναμία πληρωμής
κατέθεσα όλα τα χαρτιά στην ασφαλιστική του άλλου (εθνική)
μέσα σε μία εβδομάδα είχα πάρει τα χρήματα μου πίσω!

υγ: ποτέ ξανά σε "φθηνή" ασφαλιστική... η επόμενη μου θα ναι στάνταρ κάποια απ τις μεγάλες.

tzrypvs
08/01/2010, 21:20
ρε παιδιά εγώ σήμερα πήγα στο γραφείο που έχω κάνει την ασφάλεία(commercial) και τους είπα για διακοπή και μου είπαν κανένα πρόβλήμα,θα πάρείς πίσω τα χρήματα σου για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνού.δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.να την κόψω ή όχι?

Lioulios
09/01/2010, 14:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από tzrypvs
ρε παιδιά εγώ σήμερα πήγα στο γραφείο που έχω κάνει την ασφάλεία(commercial) και τους είπα για διακοπή και μου είπαν κανένα πρόβλήμα,θα πάρείς πίσω τα χρήματα σου για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνού.δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.να την κόψω ή όχι?

ΕΠΙΤΟΠΟΥ !!!!!

Εγω που περιμενω 9.5 χιλιαρικα αποζημιωση μου ειπε η υπευθηνη απο
Δευτερα θα εξεταστει ο φακελος μου .
ΑΛΛΑ μου ληπει μια δικογραφια και
μεχρι να βγει .......δεν θα υπαρχει ασφ/κη comercial.
Οτι μπορεις να παρεις τωρα .....παρτο τωρα γιατι θα κλησει ΑΠΟΤΟΜΑ.
Η δικηγορος μου ρωτησε την ενωση ασφ/κων και της ειπαν οτι δεν
εχει ακουστει κατι για κλεισιμο.
Οπως καταλαβαινεις ....στα μεσα του Φλεβαρη θα κλαψουν μανουλες
...ετσι απροειδοποιητα και ξαφνικα πολλοι θα ψαχνονται.
Ο μηχανικος που μου εφτιαξε το κουτι μου ειπε τα παραπανω και ηρθε
να το επιβαιβεωσει και το μελος του φορουμ speakeasyblues που τον ειδα
μεσα στα πραγματα.
Θα κλησει 500 τοις εκατο και εχω συμβιβαστει με την ιδεα του επικουρικου.
Μακρυα απο την Comercial.

OOOOOOξξξωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

TATAR
21/01/2010, 17:34
παιδιά κανένα νέο από Commercial ? :bawl: :bawl:

harry_fyt
21/01/2010, 17:37
Εκλεισε αποτι ξερω... :sick:

tzrypvs
21/01/2010, 17:40
εγώ τα πήρα τα λεφτάκια μου!!!τωρα δεν κυκλοφορώ την μηχανή χωρίς ασφάλεια μέχρι να βρώ άλλη αλλά ούτος ή άλλος ο καιρός δεν ειναι για βόλτες τώρα.

Lioulios
21/01/2010, 19:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
παιδιά κανένα νέο από Commercial ? :bawl: :bawl:

Δεν εκλεισε ,αλλα θα κλησει.
Οσοι πρακτορες την εχουν μεταφερουν σιγα σιγα τα συμβολαια των πελατων τους.
Θα κλησει αποτομα .Τα ειπαμε αυτα. Στα μεσα Φλεβαρη.
Οποιον να ρωτησεις ομως απο αυτους σου λενε ¨δεν υπαρχει προβλημα¨

Ακομα και για οσους μπαινουν στην σελιδα τους ....εχουν ετοιμη την απαντηση.

http://www.commercialvalue.gr/content/view/239/97/

Βγαλτε εσεις ακρη:a018: :a018: :a018:

TATAR
22/01/2010, 07:39
Δεν εκλεισε ,αλλα θα κλησει.
Οσοι πρακτορες την εχουν μεταφερουν σιγα σιγα τα συμβολαια των πελατων τους.
Θα κλησει αποτομα .Τα ειπαμε αυτα. Στα μεσα Φλεβαρη.
Οποιον να ρωτησεις ομως απο αυτους σου λενε ¨δεν υπαρχει προβλημα¨

Ακομα και για οσους μπαινουν στην σελιδα τους ....εχουν ετοιμη την απαντηση.

http://www.commercialvalue.gr/content/view/239/97/

Βγαλτε εσεις ακρη:a018: :a018: :a018:

κατά τα άλλα πράσινη αναάπτυξη και τρίχες .....
Ο πολίτης απροστάτευτος σε κάθε λαμ...

mats8282
05/02/2010, 19:35
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=129207

<<Αναστέλλονται οι εργασίες της ασφαλιστικής εταιρίας «Commercial Value Α.Α.Ε.» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως αποφάσισε το δ.σ. της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης. Ακόμη εγκρίθηκε η αποδέσμευση ποσού από το λογαριασμό της εταιρείας για την πληρωμή ασφαλιστηρίων συμβολαίων.

Με την απόφαση αυτή δεν επιτρέπεται η έκδοση νέων ασφαλιστηρίων συμβολαίων, μέχρι την ολοκλήρωση ελέγχων από την ΕΠ.Ε.Ι.Α.

Όπως ανακοινώθηκε, εγκρίθηκε από την ΕΠΕΙΑ η αποδέσμευση ποσού για την πληρωμή αποζημιώσεων σε ασφαλισμένους της Commercial Value AAE. Το ποσό που αποδεσμεύτηκε είναι 155.028,18 ευρώ και θα βγεί από το λογαριασμό της εταιρείας στην Aσπις Bank. >>

Βγάλτε συμπέρασμα....Το θέμα είναι να μην αρχίσουν οι δεσμεύσεις και οι αναστολές...Άμα αρχίσουν και καλά να είσαι ποιός σε πιστεύει...

Tropeas
06/02/2010, 14:43
αρα εγω που δεν πρόλαβα να καταθέσω την αγωγή για το ατύχημα που πρέπει να με αποζημιώσει τι γίνεται? ε ρε γμτ.... δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά σε αυτό το κράτος....:sad:

SpeakeasyBlues
06/02/2010, 16:05
αρα εγω που δεν πρόλαβα να καταθέσω την αγωγή για το ατύχημα που πρέπει να με αποζημιώσει τι γίνεται? ε ρε γμτ.... δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά σε αυτό το κράτος....:sad:

Πηγαινε την Δευτερα στην Commercial Value, Μιχαλακοπουλου 74 και παρε αντιγραφα απο οτι εχει ο φακελλος, εαν περιμενεις κανα 2μηνο, θα ξαναπας εκει και θα ειναι οι ανθρωποι του επικουρικου Ταμειου οι οποιοι θα σε αποζημιωσουν κανονικα, αλλως με τα αντιγραφα του φακελλου ξεκινα με δικηγορο αγωγη στο Επικουρικο (με 5% επιτοκιο).

tzarot
08/02/2010, 21:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
kleisane.
i commercial den exei kamia sxesi.
Τελικά είχε.
Μας γάμησε ο καργιόλης ο Ψωμιάδης ή όπως αλλιώς το λένε το καθίκι. Αλλά έτσι είναι, στο Ελλαδιστάν τη χώρα που η λέξη τιμωρία δεν υπάρχει, θα υπάρχουν πάντα τσόγλανοι που θα τα τσεπώνουν και θα κυκλοφορούν ελεύθεροι.

ptiper
08/02/2010, 23:17
Πάντως πως γίνεται αυτοί να ανακοινώνουν 4η θέση και ταυτόχρονα να γίινεται δέσμευση λογαριασμών?Όλα τα νέα εδώ (http://www.asfaleies-gr.com/asfalistikes.html)

Lioulios
08/02/2010, 23:27
Σε λιγο καιρο θα εχουμε νεα και απο την δικια μου περιπτωση μιας και αυριο θα τους
στειλω και την δικογραφια του ατυχηματος...

(ατυχημα 3/10/09------->δικογραφια 8/2 2010 ) Αυτα ειναι κουμαντα !!!

...και θα δω τι με περιμενει...

simba
10/02/2010, 20:16
μαγκες μαζι με την commercial και η proton φουνταρει.. για τις ζημιες σας μην αγχωνεστε,υπαρχει και το επικουρικο στην τελικη...μπορει να αργησετε να τα παρετε,αλλα θα τα παρετε...

mpizi
10/02/2010, 20:37
Καλησπέρα, είμουνα κ γω comercial value,αλλά είμουνα μέσω brokins, και σήμερα μου ήρθαν νέα ασφαλιστήρια και για τα 2 μηχανάκια σε άλλη εταιρία (χωρίς εγώ να κάνω κάποια κίνηση...)

πάντως στη επιστολή λέει :
Επειδη δε γνωρίζουμε τα αποτελέσματα της διένεξης μεταξύ ΕΠΕΙΑ & commercial value σας αποστέλουμε ειδικό σήμα & βεβαίωση ασφάλειας στην International Life.....

Άρα απότι κατάλαβα ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, αλλα για να μου αλλάξαν ασφαλιστική απο μόνοι τους, μάλλον πάει για φούντο...

Lioulios
10/02/2010, 23:51
boom και η comercial ,αλλα απο οτι μου ειπαν σημερα που εδωσα τη δικογραφια στο γραφειο ενος ασφ/κου πρακτορα ...boom και η proton σε λιγο καιρο ..και εχει και συνεχεια.

...απο οτι καταλαβα θα ειναι μακρυς ο καταλογος.

simba
11/02/2010, 09:05
καποια στιγμη οι περισσοτερες θα κλεισουν η θα εξαγοραστουν για να μεινουν 3-4 εταιρειες...για να τρωνε οι λιγοι κ να τον τρωμε οι πολλοι(στα ασφαλιστρα)...

xtapodias
11/02/2010, 16:15
Λοιπόν εγώ την πάτησα αφού τώρα είδα το τοπικ.
Πλήρωσα ετήσια ασφάλιστρα στην commercial πριν κανα μήνα.
Οπότε τώρα τα χρήματα μαλλον θα πάνε υπερ πίστεως!!!

Πρέπει να ψάξω και για νέα ασφάλεια.

ας πρόσεχα!!!!

Lioulios
11/02/2010, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
Λοιπόν εγώ την πάτησα αφού τώρα είδα το τοπικ.
Πλήρωσα ετήσια ασφάλιστρα στην commercial πριν κανα μήνα.
Οπότε τώρα τα χρήματα μαλλον θα πάνε υπερ πίστεως!!!

Πρέπει να ψάξω και για νέα ασφάλεια.

ας πρόσεχα!!!!

Ωχ !
Δεν πας καμια βολτα απο κει μπας και τα παρεις πισω(που δεν πιστευω)

Maira
11/02/2010, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από simba
μαγκες μαζι με την commercial και η proton φουνταρει.. για τις ζημιες σας μην αγχωνεστε,υπαρχει και το επικουρικο στην τελικη...μπορει να αργησετε να τα παρετε,αλλα θα τα παρετε...

Κάτσε παλικάρι γιατί........

η proton αν ξέρω καλά είναι η πρώην ομέγα. Εμείς που είμαστε στα διασκτήρια από το 2007 με την ομέγα και θα περιμένουμε τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια για μια τελική απόφαση τι θα κάνουμε? Επικουρικό και άγιος ο Θεος?????

:confused: :confused: :confused: :confused:

THEOD
11/02/2010, 16:34
Μη μου λέτε τέτοια...έχω ετήσιο στην proton που λήγει τέλος 5ου... :mad: :mad: :mad:

idi
11/02/2010, 17:24
για την ΑΙG / CHARTIS εχουμε τιποτα?

simba
11/02/2010, 17:43
φιλτατε με την proton δεν χανεις και πολλα κατα την ταπεινη μου αποψη....σκεψου πως υπαρχουν ατομα που πλΕρωσαν ασφ/ες ζωης 800=πανω και τωρα την φαγανε... υπαρχουν και χειροτερα... απτην αλλη η chartis ειναι κομπλεζαν και μακραν πιο φθηνη για τους παλιους και εμπειρους οδηγους..

Lioulios
11/02/2010, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
για την ΑΙG / CHARTIS εχουμε τιποτα?

Για την AIG μου ειπε ο πρακτορας οτι παει καλα και οτι εχει καλες τιμες για μοτο σε σχεση με τις παροχες της και σε αντοιστιχια με τις αλλες...Ενω για κουτι οχι. .Εκει ειπε για Διεθνη Ενωση.
Κατα τα αλλα ....οτι ξερεις ξερω.
Και εγω πελαγομενος ειμαι.Μου ειπε οτι
¨ η Comercial ηταν απο τις μεγαλυτερες και με την καλυτερη μηχανοργανωση και ειδες που καταντησε¨
Για εταιριες που εχουν απο πισω κρατικο φορεα ανεφερε
¨Η Εθνικη μπορει να εχει απο πισω το κρατος ,αλλα εχει μεγαλο χρεος ,ενω η Αγροτικη παει πολυ καλυτερα¨
Το μονο που με συμβουλεψε ,επειδη πρεπει να κανω ασφαλειες αμεσα και για αυτ/τοκαι για μοτο ειναι να τις κανω 6μηνες γιατι ουτως η αλλως εχουν κοπει οι εκπτωσεις απο ετησια συμβολαια.

...Τα χω παιξει λεμε . Δεν ξερω που να παω , γιατι δεν ειναι να χασεις το συμβολαιο.
Σε περιπτωση ζημιας τι γινεται?
Ειμαι καμενος και το φυσαω και δεν κρυωνει.Οπως εγραψα και πιο πανω
9.5 χιλιαρικα που εδωσα και περιμενω να παρω απο τρακαρισμα 3/10/09 (comercial) περιμενω ακομα ....

simba
11/02/2010, 17:58
lioulie δεν χανεις τιποτα! πας επικουρικο,αργεις αρκετα,αλλα τα παιρνεις...

Lioulios
11/02/2010, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από simba
lioulie δεν χανεις τιποτα! πας επικουρικο,αργεις αρκετα,αλλα τα παιρνεις...
Το χω χωνεψει εδω και καιρο.:mad: :mad:
που να ασφαλιστω τωρα ψαχνω και εγω και πολλοι αλλοι .
ΠΟΥ ???

tifoefs
11/02/2010, 18:13
περιμενε λιγο θα βγουν ανακοινωσεις μη σου πουμε κατι και δε γινει.
παντωσ στην ασπις ειναι το επικουρικο ταμειο κ βαζει λουκετο..

αμαααααααααααααααααααααν !!

πανε τα λεφτα μου απο το τρκαρισμα με τον καμπουρη τον μεταναστη που δεν ειχε ασφαλεια και διπλωμα !!!

:bawl: :bawl: :bawl:

tifoefs
11/02/2010, 18:15
Για την AIG μου ειπε ο πρακτορας οτι παει καλα και οτι εχει καλες τιμες για μοτο σε σχεση με τις παροχες της και σε αντοιστιχια με τις αλλες...Ενω για κουτι οχι. .Εκει ειπε για Διεθνη Ενωση.
Κατα τα αλλα ....οτι ξερεις ξερω.
Και εγω πελαγομενος ειμαι.Μου ειπε οτι
¨ η Comercial ηταν απο τις μεγαλυτερες και με την καλυτερη μηχανοργανωση και ειδες που καταντησε¨
Για εταιριες που εχουν απο πισω κρατικο φορεα ανεφερε
¨Η Εθνικη μπορει να εχει απο πισω το κρατος ,αλλα εχει μεγαλο χρεος ,ενω η Αγροτικη παει πολυ καλυτερα¨
Το μονο που με συμβουλεψε ,επειδη πρεπει να κανω ασφαλειες αμεσα και για αυτ/τοκαι για μοτο ειναι να τις κανω 6μηνες γιατι ουτως η αλλως εχουν κοπει οι εκπτωσεις απο ετησια συμβολαια.

...Τα χω παιξει λεμε . Δεν ξερω που να παω , γιατι δεν ειναι να χασεις το συμβολαιο.
Σε περιπτωση ζημιας τι γινεται?
Ειμαι καμενος και το φυσαω και δεν κρυωνει.Οπως εγραψα και πιο πανω
9.5 χιλιαρικα που εδωσα και περιμενω να παρω απο τρακαρισμα 3/10/09 (comercial) περιμενω ακομα ....

ελα να κοψουμε φλεβες μαζι !

φοβαμαι μονος !!

:eek: :cry: :cry:

Lioulios
11/02/2010, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
ελα να κοψουμε φλεβες μαζι !

φοβαμαι μονος !!

:eek: :cry: :cry:

Μη μασας.
Παλι με χρινια με καιρους παλι δικα μας θα ναι.
Μεχρι τοτε http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=95952

Το παληκαρι που με τρακαρε ...δεν ειναι πια μαζι μας.:mad:

simba
11/02/2010, 18:31
Υπαρχει καλυψη, απο ανασφαλιστο οχημα...αλλα και να μην την ειχες απευθηνσου στο επικουρικο...κατι θα κερδισεις...

για φθηνη και καλη chatis (τωρα)

DUKASII
12/02/2010, 07:48
kalimera..
doyleyo sti commercial..

sti mixanografisi-mixanorganosi.

kataferame meta apo agona k miniseis oi ergazomenoi na "paretisoyme" ti dioikisi kai na eimaste pleon emeis to dioikitiko symboylio tis eterias prokeiemnoy na paroyme opoia paratasi gia tin polisi tis eterias kathos dioxame ta lamogia k oi epoptikes arxes blepoyn to olo thema me allo mati.episis kataferame na desmeysoyme 15.000.000 E poy eixane metaferei se trapeziko logariasmo sti soyidia me skopo na ta exafanisoyne...k ayta..opos k ta 320 myria poy leipoyne apo tin aspis.

k o psomiadis..akoma kanei voltes...

an kleisoyme den ofeleite kaneis stin oysia...kairos einai na allaxei i nomothesia k na isxiei oti k gia tis trapezes k gia tis asfalistikes..allios to mpaxalo me toys 1.000.000 asfalismenoys tis aspis ..tha sinexistei k se emas me alloys 450.000. k fysika xoris apozimioseis k stoys ergazomenoys...
ego doyleyo 10 xronia edo..de tha paro frago apozimiosi... k ti na poyn k alloi me 30 xronia edo mesa.

osoi exete kanei symbolaia kante mia prospathia na ta metaferete meso toy asfalistis sas se alli eteria.

i proton episis anoikei se emas..me oti ayto synepagete an kleisoyme gia ti metepeita poreia tis.

merika sait gia na enimeroneste giati prepei na apoktisoyme epiteloys asfalistiki gnosi mias k eimaste akoma san provata sto eleos ton lykon(psomiadis px k to pareaki toy)

www.epeia.gr(epoptiki arxi)

www.insuranceworld.gr

www.nextdeal.gr

www.insurancedaily.gr

episis sto euro2day.gr mporeite sto tomea ton epixeiriseon na deite tis zografies toy psomiadi...kai fysika ta stava matia poy kanane oi kyverniseis..(giati arage pali ..posa exoyne faei k aytoi ..)

Lioulios
12/02/2010, 14:30
kalimera..
doyleyo sti commercial..

kataferame meta apo agona k miniseis oi ergazomenoi na "paretisoyme" ti dioikisi kai na eimaste pleon emeis to dioikitiko symboylio tis eterias prokeiemnoy na paroyme opoia paratasi gia tin polisi tis eterias kathos dioxame ta lamogia k oi epoptikes arxes blepoyn to olo thema me allo mati.episis kataferame na desmeysoyme 15.000.000 E poy eixane metaferei se trapeziko logariasmo sti soyidia me skopo na ta exafanisoyne...k ayta..opos k ta 320 myria poy leipoyne apo tin aspis.

an kleisoyme den ofeleite kaneis stin oysia...kairos einai na allaxei i nomothesia k na isxiei oti k gia tis trapezes k gia tis asfalistikes..allios to mpaxalo me toys 1.000.000 asfalismenoys tis aspis ..tha sinexistei k se emas me alloys 450.000. k fysika xoris apozimioseis k stoys ergazomenoys...
ego doyleyo 10 xronia edo..de tha paro frago apozimiosi... k ti na poyn k alloi me 30 xronia edo mesa.

osoi exete kanei symbolaia kante mia prospathia na ta metaferete meso toy asfalistis sas se alli eteria.

i proton episis anoikei se emas..me oti ayto synepagete an kleisoyme gia ti metepeita poreia tis.

merika sait gia na enimeroneste giati prepei na apoktisoyme epiteloys asfalistiki gnosi mias k eimaste akoma san provata sto eleos ton lykon(psomiadis px k to pareaki toy)

www.insuranceworld.gr

www.nextdeal.gr

www.insurancedaily.gr

episis sto euro2day.gr mporeite sto tomea ton epixeiriseon na deite tis zografies toy psomiadi...kai fysika ta stava matia poy kanane oi kyverniseis..(giati arage pali ..posa exoyne
faei k aytoi ..)
Υπηρξε το ενδεχομενο να εξαγοραστειτε απο Ρωσσικα κεφαλαια και καποιοι ¨τσινησαν¨?

HELLSPIRIT
13/02/2010, 02:17
kalimera..
doyleyo sti commercial..

www.insuranceworld.gr

www.nextdeal.gr

www.insurancedaily.gr

episis sto euro2day.gr mporeite sto tomea ton epixeiriseon na deite tis zografies toy psomiadi...kai fysika ta stava matia poy kanane oi kyverniseis..(giati arage pali ..posa exoyne faei k aytoi ..) pou eisai re spirako???egw anarwtiemai giati to eriksan oloi sthn poihsh....eprepe na tous eixate steilei pro pollou.... auto pou einai sigouro einai oti kai to ds ths proton ekane polles malakies...kai to 5o melos pou proteinoun gia prosorino ds mazi me ton xondro sto isogeio tha fane polu ksulo.kai to poutanaki h lili tha thn gamhsoume kai tha thn steiloume sthn asfalistria thn mana ths eguo....prepei na plhrwsoun kai mia fora oi kaloperasakides!!!den ksanamplekw me asfalistikh paw na ginw pizza boy....

irinia
13/02/2010, 07:26
ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗ COMMERCIAL ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...
ΟΙ 5 ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ?

KΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ..............ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟΤΕ

Λυπάμαι γιά τό ότι χάνεις τή δουλειά σου........

ΑΛΛΑ.........

Ούδέν κρυπτόν ύπό τόν ήλιον.

Έπειδή δέν δουλεύαμε στήν Κομέρσιαλ.........δέν πάει νά πεί ότι δέν άκούγαμε καί δέν διαβάζαμε.
Έχουμε καί φίλους άσφαλιστές πού ένημερώνονται άπό πρώτο χέρι.
Έπειδή ήσουν έργαζόμενος,μάλλον δέν ήθελες νά τό πιστέψεις....

Εύχομαι..........τό καλύτερο γιά σένα.
Νέος είσαι........θά παλέψεις.
Πρώτα άπ'όλα...........νάσαι ύγιής

Κάπως έτσι άργησαν νά δουλέψουν τά άντανακλαστικά φίλου πού δέν πίστευε καί.............
τώρα δέν μπορεί νά πάρει ούτε κάν άριθμό πρωτοκόλλου άπό τόν έπόπτη τής ΑΣΠΙΣ
καί κλαίει φυσικά τά 10 χιλιάρικα πού μέ τόσο κόπο μάζευε καί έπένδυε σέ κάποιο
πρόγραμμα άσφαλιστικό μόλις 2 δόσεις πρίν τή λήξη του...!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ..............????

ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟ

ΠΑΝΤΟΥ...............ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ......???

DUKASII
13/02/2010, 10:25
Re mparmpa ok egrafa tote oti gnoriza mpas ixera oti h epeia meta tha xekinage elegxo Gia tin persini ayxisi metoxikoy kefalaioy poy ypotithete enekrine perisi;;mpas na xera ego I esy I opoia arxi oti ta lamogia meteferan ta kefalea tis ayxisis se trapezikoys logariasmoys ektos synoron;;oyte ego oyte kaneis profanos k tora trexoyme k de ftanoyme.alli istoria I aspis omos file.edo ta kefalea yparxoyn k fysika prospathoyn na ta fane k ayta ,stin aspis den eixan na plirosoyn oyte ton ote!! Oi ergazomenoi de plironontan 3 mines k oloi eixane katalavei oti Kati de paei Kala! TespA megali koyventa alla an nomizeis oti ixeres Kati me stoixia k oxi oti lene ta papagalakia steile cv stinepeia na se proslavei exeis talento! Mias k ixeres oti emathe I epeia afou mas ekane elegxo 3 mines apo tin mera p egrafes oti egrrafes k "ixeres":sad:

irinia
13/02/2010, 19:41
ΛΥΠΑΜΑΙ............ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ

Έδώ είμαστε άλλού,δέ μιλάμε γιά τό Μπλάνκο..!!

Τό θέμα δέν είναι ΤΟ.......ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ.........μή σηκώνοντας μύγα στό σπαθί σου,καί θεωρώντας ότι
έχεις τό άλάθητο τού πάπα έπειδή ήσουν ένας άπλός έργαζόμενος.
Ξέρεις όμως κάτι...??
Ο ΚΕΡΑΤΑΣ..........ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ......!!!!

Γιά τούς ύπόλοιπους τώρα φίλους..............έχω νά κάτι πολύ παλιό καί πολύ σοφό

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ............ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ

DUKASII
14/02/2010, 11:07
Nai to provlima tis zois moy einai an exo to allathito terens .. Pragmatika sta paparia moy soy xanaleo oti grfo panta oti gnorizo! To thema mas torA einai na moy ti peis giati taxa ixeres Kati esy o gatos; o gnostis ton apothematikon kathe eterias;ante re ntaxei moy tin eipes tora!

DUKASII
14/02/2010, 11:30
A k poy se gato; to thema sigoura den einai ti egrafa ego I esy h poios exei dikio... Den exei na kanei me sena parto allios sta arxidia ton asfalismenon k ton ergazomenon ti kapnoys eides esy..ti gnoriza ego pos to Grafa k oti allo!toys teleytaioys mines oi Ames emplekomenoi exoun xasei ton ypno toys giati akoma Mia fora to kratos afoy bgalei tin oura tou apexo xantakonei kosmo k kosmaki!o psomiadis akoma exo metavivazei tn perousia toy(apothematika) tis aspis (doste kialo xrono kyrioi eisageleis Na ta exafanisei Ola ) k bgeite meta k peite oti emeis fteme pou apo to 2000 autos me tin anoxi sas k tin symparastasi sas fysika kathos exei stirixei ta komata sas ,katafere na faei oti exei faei k na exei to thrasos na proskomisei plasti egyitiii 550myria (psila more siga tora...) stin trapeza tis ellados k Eseis ton exete exo na voltarei me tis aneseis toy. Kosmaki me provlimata ygeias me anthropoys sta nosokomia me ximiotherapies ktl poy xafnika toys Les esy kratos oti ta30 xronia poy plirones pane xamena k tora Gia na se ftiaxoyme theloyme na n
mas xanapliroseis!pragmatika emai neos akoma alla exo sixathei kathe ti sto kolokratos poy zo!

Lioulios
14/02/2010, 11:38
Shift+Alt πατα τα μαζι .Δεν μπορω να καθομαι να σε διαβαζω.Σε μια αγγελια ΟΚ. που ειναι κατι μικρο,αλλα οταν γραφεις ενα κειμενο,που εχει και μεγαλο κοινο οπως το θεμα μας , καλο ειναι
να ειναι στα Ελληνικα πλιζ DUKASII

DUKASII
14/02/2010, 11:44
Έχεις δίκιο θα γράφω στα ελληνικά για ότι νεότερο με συγχωρείτε συνήθεια

ego_o_idios
14/02/2010, 11:52
Έχεις δίκιο θα γράφω στα ελληνικά για ότι νεότερο με συγχωρείτε συνήθεια

signomi na sas diakopso ligo

mpimpiko mou ti kanis pou ise agori mou
ise kala ax xa8ikame i poutana i zoi.....
exi akoma ekino to KZX KTM pos diaolo legotan

afros mpas ke den dis tin ipografim

ke pali signomi gia tin enoxlisi

DUKASII
14/02/2010, 11:57
Kalos ta paidia ta dika mas mas ! Edo sti piesi mpoyklakia moy k oxi ktm den exo pia kardia moy mono Kati anamniseis p prospathoyn na moy tis svisoune logo oikonomikis krisis k litotitas file...:lol:

vangelis 64
14/02/2010, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
signomi na sas diakopso ligo

ke pali signomi gia tin enoxlisi Ω τι ευγενής νέος Θεέ μ'!!Πες μου ότι ξέρεις πιάνο και γαλλικά...:rotflmao: :rotflmao:

Lioulios
14/02/2010, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ω τι ευγενής νέος Θεέ μ'!!Πες μου ότι ξέρεις πιάνο και γαλλικά...:rotflmao: :rotflmao:
Αφου πεταγονται ολοι ...ασ πεταχτω και γω.:lol:
Τι εγινε με το παληκαρι ,τον βρηκαμε ? Απο τον Πορο λεω. Τον συμαθητη μου.:wave2:

ego_o_idios
14/02/2010, 12:13
Ω τι ευγενής νέος Θεέ μ'!!Πες μου ότι ξέρεις πιάνο και γαλλικά...:rotflmao: :rotflmao:

8a sou apantousa ala to epipedo mou den mou epitrepi:mad:
:rotflmao: :rotflmao:

ego_o_idios
14/02/2010, 12:16
Kalos ta paidia ta dika mas mas ! Edo sti piesi mpoyklakia moy k oxi ktm den exo pia kardia moy mono Kati anamniseis p prospathoyn na moy tis svisoune logo oikonomikis krisis k litotitas file...:lol:
asta mpimpiko mou me aftin tin krisi den mporis oute ton kefte na pisis na mpi sto tigani...
den pirazi mpimpiko mou 8a er8oun meres pou 8a anevi i xolisterini mas ke pali...

vangelis 64
14/02/2010, 12:18
Αφου πεταγονται ολοι ...ασ πεταχτω και γω.:lol:
Τι εγινε με το παληκαρι ,τον βρηκαμε ? Απο τον Πορο λεω. Τον συμαθητη μου.:wave2: Δεν έχω πάει ακόμα και με τηλέφωνα δεν βρήκα άκρη.Υπομονή...:blush:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
8a sou apantousa ala to epipedo mou den mou epitrepi:mad:
:rotflmao: :rotflmao: Γαμώτο...και είχα την ελπίδα να το κάνω μπουρδέλο το θρεντ.:sad:

DUKASII
14/02/2010, 12:22
Μπουρδελο είναι ήδη φίλε αφού υπάρχουν μέσα σε αυτό οι λέξεις κράτος ,Δούκας κ όμιλος ασπις δε θέλει άλλη προσπάθεια

Lioulios
14/02/2010, 12:23
Δεν έχω πάει ακόμα και με τηλέφωνα δεν βρήκα άκρη.Υπομονή...:blush: Γαμώτο...και είχα την ελπίδα να το κάνω μπουρδέλο το θρεντ.:sad:
ΟΚ μαν. Σε ευχαρισω προκαταβολικα οτι και να γινει.
Οσο για το θρεντ...Τιποτα νεοτερο απο Τριτη λετε να εχουμε ?
Για την ασφαλιστικη λεω ...να μην ξεχνιομαστε...9.5 χιλιαρικα ειναι αυτα:mad:
...Παιδες παω ,τα λεμε .Παιρνω την Βαλεντινα μου και παω στο χωριο να προλαβω το τοπικο καρναβαλι .
Καλη Καθαρη ΔΕυτερα σε ολους.:wave2: :wave2: :wave2:

ego_o_idios
14/02/2010, 12:25
Δεν έχω πάει ακόμα και με τηλέφωνα δεν βρήκα άκρη.Υπομονή...:blush: Γαμώτο...και είχα την ελπίδα να το κάνω μπουρδέλο το θρεντ.:sad: ma ine apo mono tou den diavazis ipo eksetasi leei
kolonoskopisis daxtiloskopisis enteroklisis ke lipa sinafi 8eli ke prospa8ia...

anikse ena kenourio thredaki na milame eki re den kani na xalame ton kosmo
den ine sosto
iparxi ke 8eos ke vlepi:eyepop:

posnightmist
17/02/2010, 09:44
Με την Ιντερσαλονικα υπάρχει κάποιο θέμα???

CPANTELO
19/02/2010, 08:22
Παντως η commercial ακομα δεν πληρωνει.....απο δικαιολογια σε δικαιολογια.....κανα νεο απο μεσα εχουμε????

DUKASII
19/02/2010, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από CPANTELO
Παντως η commercial ακομα δεν πληρωνει.....απο δικαιολογια σε δικαιολογια.....κανα νεο απο μεσα εχουμε???? ti dikaiologia diladi gia pes?

DUKASII
19/02/2010, 08:38
na xanapo...
OI LOGARIASMOI THS COMMERCIAL EINAI DESMEYMENOI APO THN EPEIA..DE PLHRONEI H COMMERCIAL PLEON..ALLA OTI APODESMEYEI H EPEIA.!!

kaneis esy aitisi gia exagora as poyme?stelnoyme to fakelo soy stin epeia..otan deisei na to egrinei k na apodesmeysei ta xrimata poy dikaioyse KAI YPARXOYNE plironese esy k opoios allos.

tora bebea..poy tin epeia tin kleinoyne meta apo ypoyrgiki apofasi tha exoyme extra kathisteriseis.

pantos xthes pou elige i dioria gia tin ayxisi metoxikoy kefalaioy de mas kleisane.yparxei agliko ependitiko group poy ontos endiaferete kai einai edo ellada kai ginonte oi giapragmateyseis.
opote mallon paei gia paratasi to olo thema.

CPANTELO
19/02/2010, 08:46
Η δικαιολογια πλεον (γιατι μεχρι σημερα μου λεγανε να περιμενω μεχρι 18/2 που βγαινει η αποφαση της επιεα) ειναι οτι επαψε να λειτουργει η επιεα και το ρολο της τον εχει αναλαβει η εθνικη τραπεζα.Λογο της κινησης αυτης οι εργαζομενοι στην επιεα κανουν απεργια γιατι χανουν τη δουλεια τους με αποτελεσμα να μην εχουν στη commercial απο κανεναν ενημερωση για την ενεργοποιηση των λογαριασμων τους....

Εγω παντως δεν καταλαβαινω το εξης με την απλη λογικη μου:

Ή πληρωνουν ή κλεινουν για να μπορεσουμε να παμε στο επικουρικο.Να μενει η κατασταση ετσι 2 μηνες και να μην γινεται τπτ ειναι εγκληματικο και για τους πελατες τους αλλα και για αυτους που ειναι να αποζημιωθουν....Γιατι πρεπει να ειμαι υποχρεωμενος να χανω χρονο και χρημα μεχρι να κανονισουν ποιος ειναι υπευθυνος,σε ποιον θα πουληθει η εταιρεια,ποιος παιρνει αποφασεις κτλπ

:yuck: :yuck: :yuck:

DUKASII
19/02/2010, 09:03
Η δικαιολογια πλεον (γιατι μεχρι σημερα μου λεγανε να περιμενω μεχρι 18/2 που βγαινει η αποφαση της επιεα) ειναι οτι επαψε να λειτουργει η επιεα και το ρολο της τον εχει αναλαβει η εθνικη τραπεζα.Λογο της κινησης αυτης οι εργαζομενοι στην επιεα κανουν απεργια γιατι χανουν τη δουλεια τους με αποτελεσμα να μην εχουν στη commercial απο κανεναν ενημερωση για την ενεργοποιηση των λογαριασμων τους....

Εγω παντως δεν καταλαβαινω το εξης με την απλη λογικη μου:

Ή πληρωνουν ή κλεινουν για να μπορεσουμε να παμε στο επικουρικο.Να μενει η κατασταση ετσι 2 μηνες και να μην γινεται τπτ ειναι εγκληματικο και για τους πελατες τους αλλα και για αυτους που ειναι να αποζημιωθουν....Γιατι πρεπει να ειμαι υποχρεωμενος να χανω χρονο και χρημα μεχρι να κανονισουν ποιος ειναι υπευθυνος,σε ποιον θα πουληθει η εταιρεια,ποιος παιρνει αποφασεις κτλπ

:yuck: :yuck: :yuck: ti na soy po ego tora esy ta lefta soy thes k oti k na akoys de soy kanei k logiko.

DUKASII
19/02/2010, 09:05
pantos de sto lene gia dikaiologia giati de theloyme na se plirosoyne gia na glitosoyne ta lefta soy etsi>?tin alithia soy lene.

Lioulios
19/02/2010, 09:13
Greek please.

...Παλι στο περιμενε δηλαδη...Μ@λ@κ@ μου ..ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΕΕΕΕΕΙΙΙΙ.
Φραφε σε παρακαλω ρε συ Δουκα οτι νεοτερα εχεις .
Παιδια η υπομονη μου εξαντληται.Οπως ειπε και ο φιλος ....να δουμε τι θα γινει .
Επικουρικο η κατι αλλο ,αλλα Γρηγορα.

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

CPANTELO
19/02/2010, 10:10
ti na soy po ego tora esy ta lefta soy thes k oti k na akoys de soy kanei k logiko.

Φιλε μου δεν με καταλαβαινεις απολυτα.Δεν τα βαζω με τους εργαζομενους στην commercial που δεν μου φταινε τιποτα οι ανθρωποι αλλα με το ολο συστημα που δεν προστατευει καθολου τον ασφαλισμενο.Γι'αυτο και παντα ειμαι πολυ ευγενικος μαζι τους στις 15 φορες που εχω παει απο εκει και στα 1.000.000 τηλεφωνα που εχω κανει.Οταν εχουν κλειδωμενους λογαριασμους καταλαβαινω πως δεν μπορω να παω και να πληρωθω μεχρι να αλλαξει η κατασταση.Τα παιρνω στην κρανα ομως οταν ολοι οι υπευθυνοι αυτης της καταστασης/καθυστερησης με γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια αφου τραβανε μια διαδικασια οσο δεν παει χωρις να μπορει να κινηθει χρημα.Θα επρεπε σε αναλογες καταστασεις να υπαρχει ενας τροπος ωστε οι ανθρωποι να πληρωνονται αμεσα και χωρις καθυστερηση παρα να καθονται και να περιμενουν εξιγνιασεις,αγοραπωλησιες,συμφωνιες κατω απο το τραπεζι κτλπ που δεν ξερω γω ποσο χρονο θα τραβηξουν ενω ειμαστε υποχρεωμενοι να πληρωνουμε αμεσως τα δικα μας χρεη........Δεν μπορω το αδικο πια με καταλαβαινεις???

DUKASII
19/02/2010, 10:14
Φιλε μου δεν με καταλαβαινεις απολυτα.Δεν τα βαζω με τους εργαζομενους στην commercial που δεν μου φταινε τιποτα οι ανθρωποι αλλα με το ολο συστημα που δεν προστατευει καθολου τον ασφαλισμενο.Γι'αυτο και παντα ειμαι πολυ ευγενικος μαζι τους στις 15 φορες που εχω παει απο εκει και στα 1.000.000 τηλεφωνα που εχω κανει.Οταν εχουν κλειδωμενους λογαριασμους καταλαβαινω πως δεν μπορω να παω και να πληρωθω μεχρι να αλλαξει η κατασταση.Τα παιρνω στην κρανα ομως οταν ολοι οι υπευθυνοι αυτης της καταστασης/καθυστερησης με γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια αφου τραβανε μια διαδικασια οσο δεν παει χωρις να μπορει να κινηθει χρημα.Θα επρεπε σε αναλογες καταστασεις να υπαρχει ενας τροπος ωστε οι ανθρωποι να πληρωνονται αμεσα και χωρις καθυστερηση παρα να καθονται και να περιμενουν εξιγνιασεις,αγοραπωλησιες,συμφωνιες κατω απο το τραπεζι κτλπ που δεν ξερω γω ποσο χρονο θα τραβηξουν ενω ειμαστε υποχρεωμενοι να πληρωνουμε αμεσως τα δικα μας χρεη........Δεν μπορω το αδικο πια με καταλαβαινεις??? απολυτα κ λυπαμαι πραγματικα δεν διαφωνω σε τιποτα απο οσα λες.

mats8282
19/02/2010, 10:32
Το μεγάλο πρόβλημα είναι στα νοσοκομειακά και τα συνταξιοδοτικά....

Για τα θέματα που έχουν να κάνουν με ΙΧ υπάρχει το επικουρικό,οπότε αργά ή γρήγορα θα τα πάρουμε όσοι έχουμε τέτοια προβλήματα....Εγώ έχω τον Μάη δικαστήριο και ο άλλος είχε Ασπίς όταν έγινε το ατύχημα,πριν 2.5 χρόνια περίπου....

Είναι όμως και αυτό πρόβλημα,διότι το επικουρικό πρέπει να αποζημιώσει ζημιές της Ασπίς,της General Union και όπως πάνε τα πράγματα και της Commercial...Πολύ πράγμα,πάνω από 1 εκατομμύριο ΙΧ,και να δούμε πως θα τα καταφέρουν και από θέμα χρημάτων και από θέμα υπαλλήλων...

Καλή δύναμη...

Tropeas
19/02/2010, 15:29
εμένα είναι η 5η σε σειρά διαδικασία αναμονής αποζημίωσης απο ασφαλιστική.... που ακόμα περιμένω...
τα χω δώσει... έχω ζοριστεί... και τα πληρώνω ζορισμένος και δεν τα βλέπω να έρχονται...
δουλεύω δηλαδή εδώ και 7 χρόνια για να πληρώνω τα ατυχήματά μου...ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ!:sad:

Lioulios
20/02/2010, 11:12
εμένα είναι η 5η σε σειρά διαδικασία αναμονής αποζημίωσης απο ασφαλιστική.... που ακόμα περιμένω...
τα χω δώσει... έχω ζοριστεί... και τα πληρώνω ζορισμένος και δεν τα βλέπω να έρχονται...
δουλεύω δηλαδή εδώ και 7 χρόνια για να πληρώνω τα ατυχήματά μου...ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ!:sad:

....Στα αρματα.
Υπαρχουν και χειροτερα απο μενα . Περαστικα μας.

Tropeas
20/02/2010, 14:46
....Στα αρματα.

Είναι η επόμενη κίνηση...

DUKASII
23/02/2010, 14:27
http://www.nextdeal.gr/press_item.php?therid=3436

blackbusa
23/02/2010, 14:30

μακαρι να τα καταφερετε ρε Μπιμπικο...και για να μην χασετε και εσεις τις δουλιες σας...αλλωστε για εμας υπαρχει και το επικουρικο...

Lioulios
23/02/2010, 14:35

Σχεδια...σχεδια.Μακαρι για σας.
Ομως σημερα που ηρθα σε επαφη με τη δικηγορο μου ...καταρχην τα γνωστα με την δοιηκηση
που ειπες και μετα ...μαλλον επικουρικο. Το ποτε ομως...Ενας Θεος το ξερει.
Κλεινετε ...δεν κλεινετε . Μαλλον αυτο μας τρεναρει για να αποζημιωθουμε απο οπουδηποτε.

DUKASII
25/02/2010, 23:34
Commercial τέλος παιδιά κλείσαμε σήμερα .επικουρικό τώρα για τα λεφτά σας..:sad:

Lioulios
25/02/2010, 23:45
Commercial τέλος παιδιά κλείσαμε σήμερα .επικουρικό τώρα για τα λεφτά σας..:sad:

...Σου ευχομαι οτι καλυτερο για την συνεχεια στην επαγγελματικη σου καριερα

manhunter
26/02/2010, 06:43

Οτι καλύτερο ρε.
Ξέρουμε πως λειτουργεί η φάση με το επικουρικό?
Τι πρέπει κάποιος να κάνει?

DUKASII
26/02/2010, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Οτι καλύτερο ρε.
Τι πρέπει κάποιος να κάνει? ΚΑΛΗΜΕΡΑ.δεν εχω ιδεα παιδια..ρωτηστε τον ασφαλιστή σας η καποιο δικηγορο.

εγω εδω ειμαι περιμενω να ερθουν να μας ανακοινωσουνε επισημα κτλ..

golis
26/02/2010, 09:21
Και ένα σχετικό σημερινό άρθρο στα Νεα :
Ανάκληση άδειας για την Commercial Value (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=4562320) :sad:

Tropeas
26/02/2010, 18:35
κρίμα.... εύχομαι να βρεις κάτι καλό και γ΄ρηγορα Duka...

simba
09/03/2010, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Οτι καλύτερο ρε.
Τι πρέπει κάποιος να κάνει?

2103327400 παιρνεις τηλεφωνο στο επικουρικο(σαυτο τον αριθμο θα σου πουν εναν αλλο,αναλογα με την εταιρεια που ησουν ασφαλισμενος,για να καλεσεις),τους λες τον αριθμο φακελου σου,ξεκινας τη διαδικασια και τους πιεζεις..

TheFace
12/03/2010, 20:40
Γνωριζει καποιος, μεχρι πια ημερομηνια καλυπτει το επικουρικο, τις ασφαλειες αυτοκινητου(μηχανης) της commercial value?

AUFGEBRACHT
12/03/2010, 20:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Γνωριζει καποιος, μεχρι πια ημερομηνια καλυπτει το επικουρικο, τις ασφαλειες αυτοκινητου(μηχανης) της commercial value?

Το επικουρικό ταμείο καλύπτει για 30 ημέρες...η απόφαση της ΕΠΕΙΑ για την ανάκληση της άδειας της commercial value να δεν κάνω λάθος ανακοινώθηκε στις 26 Φεβρουαρίου,οπότε υπολόγισε 30 ημέρες από τότε...

jimmis5
30/03/2010, 10:24
Commercial τέλος παιδιά κλείσαμε σήμερα

Μιας και εκλεισε η commerscial και εληξε ταυτοχρονα και το συμβολαιο πρεπει να κανω καινουργια πλεον ασφαλεια και μου εχουν προταθει 2 η σχετικα φθηνες
Η Proton γυρω στα 159 € το χρονο και μετα η EUROSTAR 189€ και η Ατε στα 245€:eyepop:
Επισης εχει κανει κανεις ασφαλεια στο asfalistra.gr ειναι εγκυρο να κανεις ασφαλεια εκει

Καμια ιδεα βρε παιδια σκεφτομουν την proton αλλα σε προυγουμενες σελιδες διαβασα οτι ειναι και αυτη επιφοβη εχει κανεις καμια πληροφορια γιατι απο σημερα ειμαι ανασφαλιστος:confused:

harrysvr
01/04/2010, 21:05
Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την chartis; ακούγεται οτι πάει για φούντο(εκεί έχω τη μηχανή...)