PDA

View Full Version : Hayabusa Bastard Turbocharged - Πρώτο video στο δρόμο

Σελίδες : 1 [2]

Tak-Attack
07/06/2010, 04:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
..... και θα είσαι εκεί σε κανά πεντάλεπτο ε?....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να το χαίρεσαι το θεριό μαν! Χαρά στον κόπο σου, στο χρήμα και στα κουράγια σου!

Πάντα όρθιος!:beer:

Με την πείνα που έχω τώρα και με τα πόδια να ξεκινούσα σε κάνα πεντάλεπτο θα έφτανα πάλι :lol:
Σε ευχαριστώ! Να έχουε όλοι μας καλά και διασκεδαστικά χιλιόμετρα και φυσικά πάντα όρθιοι!
:beer:

glargkatzis
07/06/2010, 07:51
αν με τις μπύρες βάλεις και κανένα κοτοπουλο να ψήνεται στη σχάρα... ξεκινάω ΤΩΡΑ!!! :lol: :beer: :beer: [/B]

από κοτόπουλο δεν ξέρω από κοκορέτσι,κεμπάπ και γαρδούμπα κάτι θα γίνει....καλές βόλτες :beer: :beer: :beer:

jafar
07/06/2010, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
Καλημέρα φίλε Δημήτρη.
Χαίρομαι πολύ όταν εκτιμούν εμένα αντί για το μηχανάκι μου. Σε αυτόν το χόρο είμαστε όλοι μια παρέα. Έχουμε όλοι το ιδιο μικρόβιο. Είναι χαζομάρα να την βλέπει κάποιος. Εδω δεν ήρθαμε για να δειχτούμε, αλλά για να μοιραστούμε την κ@υλα μας και να κάνουμε τον χαβαλέ μας. Όπος εκείνο το βράδυ στο ΣΕΦ. Μετά απο μια τέτοια συναντισούλα, φευγεις γεμάτος. Έχεις γνωρίσει 5 καινούργιους φίλους, έχεις μιλήσει για την κ@υα σου, της μηχανές, έχεις πει τις ιστορίες σου, έχεις κάνει τον χαβαλέ σου και είσαι έτοιμος να πας να την πέσεις για ύπνο χαρούμενος.
Κι εσείς είστε γαμώ τα παρεάκια. Χαθήκαμε... μόλις βγάλω το μηχανάκι ραντεβού παλι στο ΣΕΦ :beer:

pira suzuki..opote exoume polla na poume..xixi

Tak-Attack
07/06/2010, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από jafar
pira suzuki..opote exoume polla na poume..xixi

Όντος έχουμε πολλά να πούμε. Το καινούριο μηχανάκι είναι ΓΙΩΡΤΗ!!! στελνω κινητό με πμ.
Καλώς όρισες στην οικογένεια!!! :beer: :beer:

ΒΑΝΤΖΟ
16/08/2010, 07:56
φιλε τακη οτι και να πω για το εργαλιο ειναι λιγο!!!!

Μια ερωτιση αν επιτρεπεται...

ποσα σου κοστισε????

Tak-Attack
16/08/2010, 08:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΒΑΝΤΖΟ
φιλε τακη οτι και να πω για το εργαλιο ειναι λιγο!!!!

Μια ερωτιση αν επιτρεπεται...

ποσα σου κοστισε????

Σε ευχαριστώ φιλε μου!
Το μηχανάκι μου έχει κοστίσει περίπου 36.000 :eyepop:

Shaolin Monk
16/08/2010, 08:45
Σε ευχαριστώ φιλε μου!
Το μηχανάκι μου έχει κοστίσει περίπου 36.000 :eyepop:

Φανταστικο Τακη το μηχανακι, αλλα... 36 χηνες; :cry: :cry: :hypnotize :uplate: :eyepop: :hypnotize :cry:

Μου'φυγε ο πιττογυρος απο τα χερια... :look: :look: :look:

Tak-Attack
16/08/2010, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Φανταστικο Τακη το μηχανακι, αλλα... 36 χηνες; :cry: :cry: :hypnotize :uplate: :eyepop: :hypnotize :cry:

Μου'φυγε ο πιττογυρος απο τα χερια... :look: :look: :look:

Πιο πολλά ειναι τα εργατικά παρά τα υλικά.
Αλλα ρε φίλε, μου τα έχει επιστρέψει σε χαρά μεχρι το τελευταίο cent!

Shaolin Monk
16/08/2010, 08:50
Πιο πολλά ειναι τα εργατικά παρά τα υλικά.
Αλλα ρε φίλε, μου τα έχει επιστρέψει σε χαρά μεχρι το τελευταίο cent!

Σάυτο παω πασο... Το γουστο και η καβλα κοστιζουν... :beer: :beer:

Να'σαι καλα και να το χαιρεσαι. Ευχομαι καποια φορα να τα πουμε και απο κοντα, να δουμε και εμεις το τερατακι... :wave2:

Tak-Attack
16/08/2010, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Σάυτο παω πασο... Το γουστο και η καβλα κοστιζουν... :beer: :beer:

Να'σαι καλα και να το χαιρεσαι. Ευχομαι καποια φορα να τα πουμε και απο κοντα, να δουμε και εμεις το τερατακι... :wave2:

Ευχαρίστως. Όποτε θέλετε θα χαρώ να πάμε για καφεδάκι και να τα πούμε απο κοντά.

Arxagelos
16/08/2010, 09:43
φίλε πάντα όρθιος σου εύχομαι και σε σενα και στο τέρας, απλά :a012:
Είχα δει το video αλλά τώρα διάβασα την ενότητα, έλεγα και γω...πως και είναι τόσο όμορφο αυτό το hayabusa???:confused: τώρα είδα οτι έχει ουρά απο κ8!!! απίστευτα όμορφη η μετατροπη!!! μπράβο!!! :beer:
θιέλω και γω βόλτα!!! :a2:

Tak-Attack
16/08/2010, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
φίλε πάντα όρθιος σου εύχομαι και σε σενα και στο τέρας, απλά :a012:
Είχα δει το video αλλά τώρα διάβασα την ενότητα, έλεγα και γω...πως και είναι τόσο όμορφο αυτό το hayabusa???:confused: τώρα είδα οτι έχει ουρά απο κ8!!! απίστευτα όμορφη η μετατροπη!!! μπράβο!!! :beer:
θιέλω και γω βόλτα!!! :a2:

Σε ευχαριστώ πολυ. Έχει πέσει πολύ δουλειά πάνω στο μιχανάκι και πολύ προσωπικό γούστο. Ο κώλος πιστεύω οτι του πάει πολύ καλύτερα έτσι. Αλλα αυτά είναι γούστα. Εμένα με τρελένει έτσι!:p

reinmeister
16/08/2010, 10:09
καλες βολτες με την καινουρια δουλεια αγορι...:beer: :beer: :beer:

Tak-Attack
16/08/2010, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καλες βολτες με την καινουρια δουλεια αγορι...:beer: :beer: :beer:

Σε ευχαριστώ πολυ!! Τώρα που ενίσχυσα τον κινητήρα, έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο. Ανεβάσαμε και λίγο πιεσούλα και αρπάξαμε μερικά αλογάκια ακόμα! Γιουπιιιιιιιιιι!! :wacko:

reinmeister
16/08/2010, 10:16
Σε ευχαριστώ πολυ!! Τώρα που ενίσχυσα τον κινητήρα, έχω το κεφάλι μου πιο ήσυχο. Ανεβάσαμε και λίγο πιεσούλα και αρπάξαμε μερικά αλογάκια ακόμα! Γιουπιιιιιιιιιι!! :wacko:

ομορφιες...:beer: :beer: :beer:

jafar
16/08/2010, 14:13
takis elpizw twra na mas rixnei 5 kolones akoma k na ksekinas k emeis na trexoume na doume pou eisai..pou eisai xamenos filos..kanonise voltaki..me geia h nea "kardia"stin arkouda

ΒΑΝΤΖΟ
17/08/2010, 05:28
Τάκη αδελφέ αν και δεν σε γνωρίζω για το (αδελφέ) σου εύχομαι πάντα όρθιος!!!

Έκανα την ερώτηση γιατί πόλοι από εμάς άδω μέσα στο forum το γλυκοκοιτάζουν!!!

Όσο για το καφέ Τάκη το χειμώνα αν κατεβώ Αθήνα γιατί είμαι και λίγο μακριά τώρα!!

Volo
17/08/2010, 07:25
Αυτό δεν είναι μηχανή... πύραυλος εδάφους-εδάφους είναι χαχα. Και όμορφο η ουρά είναι όλα τα λεφτά.
Δεν σε έχω πετύχει ποτέ μιας και κάνω και εγώ βόλτες Αττική οδό (Κ7, 750) κυρίως περιφεριακό Υμμητού που έχει και στροφές. Ίσως επειδή πάω αργά καθημερινές που δεν έχει κίνηση ή ίσως να με πέρασες και να μην πρόλαβα να το καταλάβω lol.
Ελπίζω κάποτε να σε πετύχω να τα πούμε από κοντά. Μακάρι να ήξερα αν υπάρχει και κάποιο σημείο στην Αθήνα που μαζεύονται όλοι οι πύρκαυλοι για κουβέντα και χαβαλέ.
Να το χαίρεσαι φίλε και πάντα όρθιος!

ΥΓ: Διάβασα μερικά post από το youtube και πέθανα στο γέλιο με μερικά σχόλια ξένων που δεν πίστευαν τα χιλιόμετρα και κυρίως το ότι εδώ όλοι τρέχουν σαν μουρλοί αυτοκίνητα, μηχανές...

kalotatos
15/09/2010, 12:00
σου μιλησα και στο youtube. ποτε παιζει να ξαναπας στο παρκινγ του ολυμπιακου σταδιου να το καψεις να ερθω να το δω απο κοντα το τερας?
κομψοτεχνιμα παντως
καλα χιλιομετρα σου ευχομαι και παντα ορθιος:D :D

mtr
19/09/2010, 13:34
επαθα την πλακα μ!!!
απιστευτο το εργαλειο σου φιλε!!!
ειδικα το ανοιγμα απο 200 στα 300 ειναι ολα τα λεφτα...
να το χαιρεσαι και παντα ορθιος!!!