View Full Version : ενα βιντεο για 30+ 40+..."Α-πιστους"
kouremenos
22/09/2009, 17:01
δεν ανακαλυψα την Αμερικη!!! απλα επειδη σιγουρα υπαρχουν ακομα συνομήλικοι μου που το σκέφτονται ....ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ TRACK DAY ME OTI MHXANAKI EXETE (φτανει να εχει λαστιχα και εσεις λιγο μυαλο) εγω ηδη κλαιω τα χαμενα μου χρονια στο Σουνιο,Επιδαυρο κτλ(οχι για τουριστικους λογους!?!)
Αφου βρηκα εγω εξοπλισμο για νοικιασμα ,θα βρουν ΟΛΟΙ ! (το τρώω το φαΐ μου!!!)
ηδη ψαχνω για supermotard η supersport εχω παθει ζημια!!!δεν ξερω τι να παρω!
επεισης δεν ξερω τι θα κανω αν με χωρισει η γυναικα???χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=--yxNxJHcqc :lol: :eyepop: :beer:
booktsio
22/09/2009, 17:40
ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
δεν έχεις παρατηρήσει οτι οι μοτοσυκλέτες στην Ελλάδα είναι ΠΟΛΥ απασχολημένες και δεν έχουν χρονο για track days και μ@@κίες;
Αν δεν το εχεις καταλάβει δες γύρω σου τις καφετέριες... :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Λυπάμαι πολυ, μαζί με σένα...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
kouremenos
22/09/2009, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από booktsio
ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
δεν έχεις παρατηρήσει οτι οι μοτοσυκλέτες στην Ελλάδα είναι ΠΟΛΥ απασχολημένες και δεν έχουν χρονο για track days και μ@@κίες;
Αν δεν το εχεις καταλάβει δες γύρω σου τις καφετέριες... :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Λυπάμαι πολυ, μαζί με σένα...
:bigcry: :bigcry: :bigcry: εχεις δικιο ,αυτο ομως δειχνει μονο οτι οι τραπεζες και to marketing της καθε εταιριας δουλευει ρολοι!!!Καποιοι απο ολους αυτους τους "νεολαιους" θα το γουσταρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!και δε θα παρουν αυτοκινητο αν η κοπελια τους γκρινιαξει για το χαλασμενο μαλλι κτλ...για αυτους το λεω ,ωστε μην αφησουν τα χρονια που ισως ειναι με καλυτερα οικονομικα και παραπανω ελευθερο χρονο απο οτι θα ειναι σε δεκα+ χρονια να πανε χαμενα ....:beer:
booktsio
22/09/2009, 18:19
Δίκιο έχεις, αλλά...
:beer: :beer: :beer: