Σύνδεση

View Full Version : Καλημερα

Ar6is
11/01/2004, 11:44
Καλημερα απο Καλαματα

Αλλη μια Κυρθαξη με σκατοκαιρο

Κοντευω να σκουριασω ρε παιδια

Βρεχει εδω και 3 εβδομαδες ουτε βολτα ουτε τιποτα

μονο σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι

Ποτε ερχονατι οι πουτ@νες οι Αλκυονιδες?

petridist
11/01/2004, 12:00
κι εδω συννεφια κρυο και πολυς αερας... :mad:

και μαζί με όλα αυτά και ΔΟΥΛΕΙΑ!!

οι αλκυονίδες ακούστηκε οτι δε θα ερθουν φέτος λόγω κακών καιρικών συνθηκών... αποκλείστηκαν πάνω σε κατι λαγκάδια:D :D

οπότε τα κεφάλια μέσα φουλ εξάρτηση και να παν να γαμηθουν κι οι αλκυονίδες!!

καλα να μας παει!

:p

MSF XX
11/01/2004, 12:01
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΡΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ "ΚΟΥΤΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!:mad: :mad: :mad:

MSF XX
11/01/2004, 12:05
SORRY ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ !!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΛΙΓΟ!;)

ΛΕΣ ΟΙ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ? ΑΜΑ ΕΙΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) :) :)

Ar6is
11/01/2004, 14:15
Μαλλον αυτοι με τα κουτια παχουν απο λυσσα και οταν πεσει νερο τρελλαινονται μεχρι να πεθανουν οι να πεθανουν οι αλλοι

Ενα βραδυ κατεβαινα απο Σαλονικη Καλαματα και καπου την Τριπολη βρισκω ενα ζουζουρα σταματημενο
Σταματαω να δω μηπως ηθελε κατι ολα ΟΚ μου λεει CD αλλαζε το Discman αλλα πιο περα μου λεει θα βρεις εναν Μ@Λ@Κ@ με μια Alfa Romeo που θελει μαγκιες.
Οντως πηγαινοντας για Μεγαλοπολη τον βρισκω και με το που σκαω πισω του σεληνιαζεται ο τυπος και πηγαινει αν παλαβος
Εν τω μεταξυ ειχε και μια γκομενα διπλα του
Σε μια στροφη λιγο ηθελε να αγορασει κανα δυο στρεμματα, η γκομενα πρεπει να τον αρχισε σε μπινελικια απ'οτι καταλαβαινα βλεποντας απο πισω και αρχισε να πηγαινει σαν κοτα.
Τον περναω και μετα κοβω να δω τι θα κανει
πηγαονε πισω μου ευλαβικα σαν παναγια.
Ειναι τρελλοι αυτοι οι Alfa Ρωμαιοι.

MSF XX
11/01/2004, 15:20
ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ!ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ!;)

Ar6is
11/01/2004, 15:37
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο

Αν ειναι ετσι να βγουμε στα φαναρια και να μοιραζουμε σπρευ σιλικονης μπας και γινουν waterproof

Μια κοινωνικη προσφορα του ΑΜΑΝ Teleshoping

kosdros
11/01/2004, 18:16
είναι τώρα με την βροχή! Έχουν λάσπη τα βουναλάκια και δεν χτυπάς όταν πέφτεις και όταν γυρνάς Αθήνα δεν τρώγονται τα τακούνια στην άσφαλτο!

ΠΑΝΤΑ ΒΡΟΧΗ

MSF XX
12/01/2004, 01:37
ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΛΙΚΟΝΗ !

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΟΛΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!!:D :D