View Full Version : StreetΧουφτες ??
Χουφτες σε street μηχανη ... γιατι οχι ?
Δεν εχω δει ποτε σε μηχανη street οπως η δικη μου να βαζει καποιος χουφτες ... γιατι αραγε ?
Σχεδον ισιο τιμονι εχει .
Οι on-off πλεον πιανουν κ αυτες ταχυτητες πανω απο 200 κμ/ω κ εχουν χουφτες χωρις προβλημα, οποτε πιστευω δεν ειναι θεμα σταθεροτητας στα πολλα ...
Τι ειναι τοτε ?
miscelano
23/09/2009, 11:20
otan baleis xouftes, bale kai pshlo ftero mprosta na mhn enoxloun oi laspes...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
frappe rider
23/09/2009, 12:22
Yπαρχουν της Acerbis.Τις εχω δει σε Ζ 750 σε TDM 900 και σε Bandit.Στο ΜΟΤΟΜΑΡΚΕΤ που τα φέρνει μου είπαν ότι κάνουν γύρω στα 90 ευρώ.
Δες και το βιντεο http://www.acerbis.it/moto/PS09/Paramano%20Strada.html
file deus ειναι μια μοδα που εχει αρκετα χρονια στο εξωτερικο, εδω ακομα την κορο'ι'δευουν , αλλα οταν γινει "trendy" θα την ακολουθησουν κι αλλοι
εχεις πολλες επιλογες...αν θες στειλε πμ εχω υποψη χουφτες με ενσωματομενο καθρεφτη ....
το θεμα ειναι , εσυ τις θελεις για την εμφανιση? η για προστασια απο τον αερα?
175075
Εννοειται οτι δεν το θελω για την εμφανιση !
Το θελω για τον αερα (κανω πολλα ταξιδια), για τα μυγακια που σκανε στα χερια μου κ πονανε σαν χαλικια , για την βροχη κτλ .
Απλα αναρωτιομουν γιατι κανεις δεν εχει βαλει και σκεφτηκα μηπως παιζουν αλλα προβληματα που ουτε καν εχω σκεφτει ... οπως πχ ασταθεια του τιμονιου (λεμε τωρα)
Θα σου στειλω πμ
:wave2:
miscelano
23/09/2009, 13:11
na dw cbr me xouftes ki as pe8anw :beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
νταξ ρε , ειπαμε
σε street
οχι σε ss
!!!
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
na dw cbr me xouftes ki as pe8anw :beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σαν λυκοσκυλο με τα αυτια πεσμενα θα ειναι :bigcry: :bigcry: :bigcry: αγωνιστικος Droopy!! :lol:
makis206
23/09/2009, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
Το θελω για τον αερα (κανω πολλα ταξιδια), για τα μυγακια που σκανε στα χερια μου κ πονανε σαν χαλικια , για την βροχη κτλ .
Βλέποντας αυτό υποθέτω ότι δεν φοράς γάντια κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο, κάνε ότι νομίζεις με τις χούφτες, έτσι κι αλλιώς προστασία προσφέρουν κι αυτές άσχετα με το οπτικό αποτέλεσμα.
Η προστασία των γαντιών έχει προτεραιότητα πάντως, σε περίπτωση που δεν φοράς :winka:
:beer:
:nono:
πάντα φοραω γάντια , ειδικα στα ταξιδια !
το θεμα ειναι οτι μετα απο 2 ωρες ταξιδι με μπολικη βροχη κ με χαμηλες θερμοκρασιες καταλαβαινεις οτι ενα καλο αδιαβροχο γαντακι δεν ειναι αρκετο ...
Παρεπιπτωντος , οι χουφτες που μου εστειλες τα σπανε !
Ειδικα αυτες με τους ενσωματομενους καθρεφτες
κ
Αυτες οι διαφανες
Πολυ ωραιες , αλλα δεν γραφουν αν κανουν στο δικο μου ...
:(
μονο οι στορμ γραφουν αλλα ειναι ασχημες
μονο οι στορμ γραφουν αλλα ειναι ασχημες
:smokin: καπως ετσι θα ειναι
175079
Αυτες οι acerbis τα σπανε !!
http://www.bajacycles.com/brands/acerbis/acerbis-dual-road-handguards.html
αλλα που θα τις βρω εδω στην ελλαδα ?
ασε που ειναι ακριβες
:cry:
road spirit
23/09/2009, 14:38
Αυτες οι acerbis τα σπανε !!
αλλα που θα τις βρω εδω στην ελλαδα ?
ασε που ειναι ακριβες
:cry: motomarket, γύρω στα 90 ευρωπαϊκά
αποτι εψαξα ταιριαζουν κ οι μαμα χουφτες απο
DL650!
Τελικα ψηθηκα να βαλω χουφτες !
Δεν εχω διαβασει για κανενα αρνητικο , ενω τα θετικα στοιχεια ειναι σημαντικα !
bentouza
23/09/2009, 17:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:smokin: καπως ετσι θα ειναι
ωπα!!
αυτες ακριβως που φοραει το buel ψαχνω να βρω αλλα για street triple R (φοραει fat bar τιμονι)
πως κ που ψαχνω;
κ οταν λες οτι εχεις τι εννοεις;
Γαμωτ.. Γαμωτ..
πηγα που λετε κ πηρα χουφτες εχθες, με μεταλλικη βαση που πιανει στα αντιβαρα του τιμονιου.
μου λεει ο παλικαρος οτι κατα 99% θα κανουν για το τιμονι μου.
Παω να τις βαλω ... τζιφος
Δεν χωρανε πουθενα . Ουτε να πιασουν στο τιμονι, ουτε να πιασουν στα αντιβαρα, ουτε καν χωραει η μανετα μεσα στην χουφτα χωρις να βρει καπου ...
:mad:
Τα επεστρεψα κ πηρα money back ...
Ο τυπος μου λεει οτι αν ειναι να βαλεις χουφτες πρεπει να βαλεις αλλο τιμονι μεγαλυτερο
:(
Εγω ομως δεν θελω να κανω την μηχανη εντουρο , αντιθετα θελω να την κανω λιγο πιο SS
Αν ειναι να αλλαξω τιμονι , θελω να βαλω ενα που ναναι μεν πιο μεγαλο για να χωρεσουν οι χουφτες, αλλα ειναι ειναι καμπυλοτο κ χαμηλο στις ακρες για SS οδηγηση, πιο σκυφτη θεση δηλαδη ...
Εχετε κατι υποψιν ?
PLZ help γιατι θελω χουφτες !
:bigcry:
Γαμωτ.. Γαμωτ..
πηγα που λετε κ πηρα χουφτες εχθες, με μεταλλικη βαση που πιανει στα αντιβαρα του τιμονιου.
Εχετε κατι υποψιν ?
PLZ help γιατι θελω χουφτες !
:bigcry:
θανο εγω θα επιμεινω....αστο μηχανακι οπως ειναι...αν ηθελες χουφτες ας επαιρνες το tenere
ασε τις πατεντες (γιατι μονο με καποια πατεντα αν θα κανεις δουλεια) κ κοιτα να το χαρεις ως εχει:winka: εγω βρε συ ολο το χειμωνα την βγαζω με τα γαντια κ κανω ΤΑ χλμ κ παλι αντεχω...μηπως να δοκιμαζες καποιο αλλο γαντι?τωρα ποιο φορας?
Εχω το IXS εδω και καιρο, αδιαβροχο , αλλα με την χρηση μπαζει ...
τωρα χρησιμοποιω περισσοτερο κατι held αδιαβροχα δερματινα αλλα κ αυτα με την πολυ βροχη μπαζουν κ με παγωνουν τον χειμωνα ...
Στο εξωτερικο εχουν κανει μοντες με χουφτες κ δεν ειχαν παραπονο ...
παντως δεν θα επεμενα τοσο , αν δεν ηξερα οτι ειναι τοσο αποτελεσματικα
ειχα το xr 125 sm, και οταν ειχα βαλει τις χουφτες ειχα βρει το φως το αληθινο - χωρις υπερβολες , η διαφορα ηταν τεραααστια !
κατι τετοιο ισως σε acerbis ???
http://www.youtube.com/watch?v=dA6QjkyTWnQ&NR=1
που θα βρω κ ποσο ? αν ξερει κανεις !
:wave2:
τις βρηκα online εδω !
δεν πιανουν επανω στο τιμονι , μονο στις ακρες (αντιβαρα)! καλο , ε ? πρωτη φορα το βλεπω ...
αν τις παρει το ματι σας , πειτε μου να παω να τις παρω
:D
edit :
http://www.acerbis.it/moto/PS09/Paramano%20Strada.html
Εδω η επισημη παρουσιαση
τις βρηκα ελλαδα επιτελους μετα απο πολυ ψαξιμο !
http://www.gamoto.gr/product.asp?catid=4837
Παω αυριο το πρωι να τις χαζεψω απο κοντα κ μαλλον να τις τσιμπησω !
εχει κ χωρια με 25ε λεντ κιτ
αν συνδεετε στα φλας μαλλον θα ψηθω να το τσιμπησω κ αυτο !
jimtarasxt660x
29/09/2009, 18:37
Εχει και το motomarket στην ιδια τιμη.
πηγα προχθες κ τον ρωτησα , στην καλιροης κ δεν ηξερε τιποτα
μου ελεγε κατι για πατεντες κ πολυ χρημα και χρονο
του εξηγησα οτι τις ειδα στο νετ κ οτι ειναι acerbis κ δεν καταλαβαινε
μου λεει εκτυπωσε τες κ φερτες να τις δω , αν ειναι να κανουμε ειδικη παραγγελεια κτλ
:cry:
Τελικα πηρα τηλ στο γαμωτο , κ μου λεει τις εχει ετοιμοπαραδοτες
:sun:
Γεια σας παιδες,
με μεγαλη μου χαρα σας ανακοινωνω οτι τις αγορασα τις χουφτες !!!
ειναι οι acerbis dual road.
πανεμορφες κ πιανουν μονο στα αντιβαρα, αρα δεν εχεις προβλημα χωρου στο τιμονι.
μεχρι 170χλμ που τις δοκιμασα κανουν αυτο που υποσχονται-σταθεροτατα, τωρα το ΣΚ θα τις δοκιμασω κ σε ταξιδι (μεγαλο)
Τις πηρα 80ε απο το gamoto
Η πλακα ειναι οτι κ απο ebay να τις επερνα, με τα μεταφορικα το ιδιο θα μου εβγαινε.
Πουλαει κ ενα led κιτ που μπαινει επανω αλλα δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει? Φλας ειναι ? Κ η καλωδιοση μου φανηκε λιγο μπερδεψουρικη ...
ΥΣ: Ειμαι ο 1ος στην Ελλαδα που εχω βαλει χουφτες σε fz6n (ή γενικοτερα σε street) ???
:smokin:
:smokin:
Μισές δουλειές....:smokin:
176147
:lol:
μηπως βγαινει κ σε ολοσωμο αυτο ?
ολοσωμο δεν ξερω αλλα μεχρι τα ποδια κατω για βεσπες βγαινει σιγουρα
ssssssssssssssssssss:D
176165